Egy kis narancssárga áttekintés – Könnyen kezelhető tárhely – Frissítve 2020

Egy kis narancssárga áttekintés

A Kis Narancs az EIG tulajdonában lévő sok webgazda egyike, és mint ilyen számos magánéletvédelmi kérdéssel jár. Ez szégyen, mert különben ez egy nagyon tisztességes szolgáltatás, amint azt az A Small Orange teljes ismertetőjében olvashatjuk.


A Kicsi Narancs az Endurance International Group tulajdonában lévő sok olyan web hosting társaság közül, amely sajnos megakadályozza, hogy a legjobb webtárhely-útmutatóban legyen. Közelebb áll, mint a legtöbb, egyszerű, alacsony árakkal és kifogástalan felhasználói élménygel. Az adatvédelem azonban túl rossz ahhoz, hogy figyelmen kívül hagyjuk.

Ebben a Kis Narancs című beszámolóban mindent átjárunk, beleértve a magánélet alacsony szintjét és a felhasználói élmény magas szintjét. A felülvizsgálat során a tapasztalatok tesztelésének sebességéről, a támogatással való kapcsolatfelvételről és az A Small Orange számos funkciójának használatáról is beszélünk..

A végén közzétesszük ítéletünket, amely sajnos ugyanúgy ér véget, mint sok más EIG márka. Ha hajlandó foglalkozni az adatvédelmi kérdésekkel, a Kis Narancs tisztességes érték. Ennek ellenére, ha szereted a mellkasához közeli kártyákkal játszani, az aggódó EIG adatvédelmi politika túl nagy ahhoz, hogy figyelmen kívül hagyhassa.

a-kis-narancs-Slider1

a-kis-narancs-slider2

a-kis-narancs-slider3

a-kis-narancs-slider4

a-kis-narancs-slider5

Előző

Következő

erősségek & Hiányosságok

Alternatívák egy kis narancshoz

Jellemzők

A Kis Narancs számos funkciója a tárhelyének teljesítményére összpontosít. Bár nem annyira izgalmas, mint a hirdetési jóváírások vagy az extra finomságok, fontos annak ellenőrzése, hogy webhelye jól teljesít, és következetesen működik-e. Számos olyan biztonsági funkció van, amelyek biztosítják webhelyének biztonságát.

Webhelyét félvezető tárhely tárolja. Az SSD-k gyorsabbak és következetesebbek, mint a hagyományos forgó merevlemezek, ami gyorsabb betöltési időt és kevesebb állásidőt jelent webhelyének. Ráadásul a megosztott szerverek kettős Intel Xeon E5 hexa-core processzorral vannak felszerelve, amelyeknek sok energiát kell biztosítaniuk a kiszolgálón tárolt minden webhely számára..

Egy kis narancssárga megosztott tárhely

De egyik sem egyedi. Ritka az, hogy egy kis narancs külön megosztott erőforrásokat biztosít a megosztott felhasználók számára. Sávszélessége és tárolása az Ön által választott megosztott tárhely szintjén korlátozott, ami biztosítja, hogy a webhelyek ne lépjenek egymás lábujjaira..

Ráadásul a szervereket ModSecurity, elosztott szolgáltatásmegtagadás-védelem, hotlink és leech védelem, jelszóval védett könyvtárak, IP-blokkolások és napi biztonsági másolatok védik. Bár értékeljük az összes funkciót, amelyet egy kis narancs kínál, még inkább szeretnénk őket, ha a szerverek LiteSpeed-et használnának.

A LiteSpeed ​​az Apache kiszolgálószoftver alternatívája, amely lenyűgöző teljesítménygel büszkélkedhet az alapjául szolgáló platformon. Megosztja az Apache olyan nagyszerű eszközeinek használatát, beleértve a ModSecurity-t is, amelyek kevésbé teszik lehetővé az Apache-t, de kevesebb hibát eredményez, ha egy megosztott kiszolgálóra telepítik.

Amint azt a „sebesség” szakaszban látjuk, a Kis Narancs jobb lehet a betöltési idők szempontjából. Bár nem rossz, a LiteSpeed ​​csökkentett általános költségei segítenek az A Kis Narancsnak több felhasználót befogadni hibák nélkül.

Egy kis narancssárga weboldal készítő

A Kis Narancs megkönnyíti a kívánt platform telepítését a Softaculous alkalmazástelepítővel. Ha inkább húzza és vidd, akkor a Weebly elérhető. Minden hosting csomag hozzáféréssel rendelkezik a domainhez kötött Weebly ingyenes verziójához, amely általában havonta 5 dollár körül fuss..

weebly felület

Mint látható a Weebly áttekintésünkből, ez az egyik legjobb weboldal-készítő, ezért nagyszerű az a tény, hogy ingyenesen hozzáférhet ehhez a webhelyhez. Ha e-mailt szeretne hozzáadni, eltávolítani a Kis Narancs márkát, és korlátlan számú oldalt szeretne használni, vannak külön weboldal-készítő tárhelycsomagok is.

Kis narancssárga szolgáltatások áttekintése

Egy kis narancssárga logóasmallorange.com

592 USD-tól kezdve minden hónapban

Szerver típusok

Közös tárhely

VPS tárhely

Kezelt WordPress

Cloud tárhely

Dedikált tárhely

Viszonteladói tárhely

Usablity

FTP hozzáférés

SSH hozzáférés

cPanel

Root Access

Napi mentések

Weboldal-készítő

Szolgáltatások

SEO

értékesítés

Weboldal tervezés

Biztonság

Domain adatvédelem

SSL titkosítás

Malware eltávolítása

Webes alkalmazás tűzfal

Két tényezős hitelesítés

DDoS védelem

SFTP

Támogatás

E-mail támogatás

Telefonos támogatás

Élő chat támogatás

oktatóanyagok

Felhasználói fórum

Tudásbázis

24/7 támogatás

Árazás

Egy kis narancs drágábbnak tűnik, mint eleinte a webtárhely piacán. Testvérével, a Bluehost-szal ellentétben, a Kis Narancs a helyes árat hirdeti (olvassa el a Bluehost áttekintésünket). Az az ár, amelyet egész idő alatt fizetsz a Kis Narancs használatával, az a fizetési oldalon látható ár.

Sajnos ez hátrányos helyzetbe hozza az A Kis Narancsot, mint más papíralapú webtárhely. Az 1-hez hasonló sors szenved&1 IONOS, amely, ahogy az az 1-ben olvashat&1 Az IONOS áttekintése drágábbnak tűnik a papíron, de hosszú távon olcsóbb.

Például az Arvixe ára megegyezik az A Small Orange árával, és ez az egyik legdrágább internetes házigazda. Amint az Arvixe áttekintésből elolvashatja, megújítási ára még magasabb. Szerencsére az A Kis Narancs használatával nem kell aggódnia e miatt.

Ráadásul nem kényszerítik többéves szerződés megkötésére. A legolcsóbb megosztott terv egy, két vagy három évre korlátozódik, de minden más szintre havonta is lehetőség van. A havi opcióval való részvételt sem bünteti. Nem csak a havi ár megegyezik a többi időtartammal, hanem rövidebb időtartam mellett sem nevetséges nevezési díjak.

Ennek azonban hátrányai is vannak. A Hostingertől és a Hosting24-től eltérően nem kap lehetőséget arra, hogy nagy megtakarításokat érjen el, ha hajlandó több éven keresztül megvásárolni a tárhelyet (olvassa el a Hostinger és a Hosting24 áttekintést). Az éves induláshoz egy ingyenes domain fejjel jár, de ettől eltekintve, nincs kevés ösztönző a havi fizetéshez.

Attól függ, hogy miként képes kezelni a pénztárca, de inkább rugalmasságot élvezünk, mint nem. Ráadásul az A Small Orange kiváló visszatérítési politikát kínál. 90 napot kap a pénzének visszatérítéséhez, akárcsak az InMotion Hosting esetén (olvassa el az InMotion Hosting áttekintésünket). Ezen időszak után a fiókja szintén jogosult lehet arányos visszatérítésre.

Egyszerű használat

A Kis Narancs öröm a használata. A sajtos, klementintel telített weboldal ostoba, de nem sértő, mint a FatCow (olvassa el a FatCow ismertetőt). Ehelyett a színek világosak, az elrendezés tiszta, és soha nincs kérdés arról, hogy hova kell mennie valamit keresni.

Mielőtt belemerülne a terv felállásba, kihasználhatja az A Small Orange tervjavaslati rendszerének előnyeit. A kezdőlapon rákattinthat a gombra a „nem tudja pontosan, mit keres” sávon. Egy oldalra küld egy kérdést, amely négy kérdést tartalmaz arról, hogy milyen tapasztalt vagy és milyen típusú webhelyet szeretne létrehozni.

a-kis-narancs-review-ajánlás

A válaszai alapján egy kis narancs ajánlást fog adni. Arra számítottuk, hogy az eszköz feleslegesen eladja a felesleges csomagokat és magasztos javaslatokat tesz, ám nagy meglepetésünkre a javaslatok összhangban álltak az általunk ajánlottakkal. Különösen meglepő az EIG márka.

Öt részből álló fizetési folyamat van, amely könnyen átjutható. Túlléphet a fedélzeten, ha a pénztárt részekre osztja – olvassa el a Namecheap áttekintésünket egy példa erre -, de a Kis Narancs nem okoz túl sok érzést. A fizetés befejezése előtt be kell állítania egy fiók jelszavát is, azaz azonnal be kell jelentkeznie a cPanelbe.

a-kis-narancs-review-pénztár

Egy kis narancssárga ügyfélkör

A fizetés feldolgozása után talál egy linket, amelyen jelszó nélkül bejelentkezhet az ügyfél területére. Az ügyfélterület megjeleníti az aktív szolgáltatásait, a fiókadatokat, a domaineket és egyebeket. Ez nem egy teljes webtárhely-kezelő panel, de több lehetőséggel rendelkezik, mint a legtöbb. Ugyanaz az ügyfélkör, mint a Site5é. Ha elolvasta a Site5 áttekintést, akkor tudja, hogy ez jó dolog.

a-kis-narancs-review-client-terület

Ha máshol regisztrált domaint használ, akkor ellenőrizze az üdvözlő e-mailt, mielőtt az ügyfél területére áttér. Itt megtalálja azokat a DNS-kiszolgálókat, amelyeket mutatnia kell a domain regisztrátorával.

A domain beállítása után a „szolgáltatások” mezőre kattintva és a tárolt domain megkeresésével kezelheti a tárhelyét. Amint azt a Site5 és az InMotion Hosting esetében láttuk, a tárhely áttekintése sokkal hatékonyabb, mint amilyennek eleinte látszik. Láthatja a lemez és a sávszélesség használatát, valamint hozzáférhet a cPanel általánosan használt elemekhez.

a-kis-narancs-review-tárhely-menedzsment

Noha szeretjük a cPanelt – láthatja, hogy mekkora a legjobb webtárhelyünk a cPanel útmutatóval -, ez lenyűgöző lehet. A Kis Narancs sok fontos információt tartalmaz kéznél, miközben eldobja a cPanel idegenbb, niche lehetőségeit..

Egy kis narancssárga cPanel

A cPanel ott van, ha szüksége van ezekre a lehetőségekre. A tárhelykezelés áttekintésében a „Bejelentkezés a cPanelbe” gombra kattintva érheti el. Az elrendezés klasszikus cPanel. Vannak kategóriák és ikonok, amelyek megkönnyítik a keresést, amire szüksége van, valamint keresősáv is, ha eltévednek a zavarodásból.

a-kis-narancs-review-cpanel

Örülünk, hogy egy kis narancs rendelkezik egy szekcióval a Softaculous alkalmazás telepítőjéhez is. Számos EIG márkanév kizárólag a MOJO Marketplace telepítőjét használja – olvassa el a JustHost áttekintésünket egy példa alapján -, amelyet a modern interfész ellenére kevésbé következetesnek találtunk, mint a Softaculous alkalmazástelepítőt..

A Softaculous kipróbált és igaz, és a WordPress telepítése vele ezúttal akadály nélkül indult el. Bár néhány EIG márkanév alatt a vállalati körmök túl mélyre ástak, az A Small Orange fenntartotta néhányat, ami ilyen nagyszerű gazdagé vált.

Tárhely típusok

A Kis Narancs megosztott felhő VPS-t és dedikált tárhelycsomagokat kínál. Ha ezek közül egyiknek sem lenne értelme, olvassa el a tárhelytípusok áttekintését. Az ilyen típusú tárhelyeket várjuk el a legtöbb webtárhelytől, de a felhő VPS terveinek hozzáadása révén a Kis Narancs kiemelkedik.

A megosztott tárhely a felállás központja, amelyet számtalan EIG márkával látunk (egy példát olvassa el az iPage áttekintésünkben). Ennek ellenére, szemben a HostMonsternel (olvassa el a HostMonster áttekintésünket), a Kis Narancs nem kínál korlátlan forrásokat megosztott terveiben.

Bár ez ellenérzékeny, ez jó dolog. A megosztott tárhely felépítése miatt a külön tárhely és a sávszélesség azt jelenti, hogy a webhelyek nem lépnek egymás lábujjain. Annyi webhelyet üzemeltethet, amennyit csak akar, de ezek a webhelyek a csomag tárolására és a sávszélességre korlátozódnak.

Alapvetően megosztott terveket is vásárolhat a viszonteladói csomagokkal együtt. A tárolást, a sávszélességet és a tárolt webhelyeket korlátozza, de a tervek egyszerű lehetőséget kínálnak a webdesignőrök számára, hogy ügyfeleiknek tárhelyet biztosítsanak..

Egy kis narancssárga VPS

A közös tervek nagyszerűek, de az A Small Orange kiemelkedik felhő VPS terveivel. Rengeteg nagyszerű VPS-tervet láttunk – olvassa el az A2 tárhelyről szóló áttekintésünket egy példára -, de a Kis Narancs nem csupán kiváló VPS-csomagokat kínál. Felhő VPS-csomagokat kínál, amelyek – ahogyan az a fentiekben hivatkozott tárhelytípusok áttekintéséből is olvasható – kiemelkedő biztonságot és gyorsaságot nyújtanak.

A Kis Narancs nyolc szintű felhő VPS-tárhelyet kínál, de szükség szerint hozzáadhat vagy kivonhat erőforrásokat. A platform méretezhető, azaz a számlázási időszak közepén állásidő nélkül frissítheti tervét. Egyes házigazdák, például az MDDHosting, ezért csak felhőalapú tárhelyet kínálnak (olvassa el az MDDHosting áttekintést).

Ezért gyakran talál felhőszerkezetet párosítva a WordPress tárhelyével. A Kis Narancs nem kínál külön WordPress-tárhelyet, de a felhő VPS-tervei természetes otthont jelentenek a tartalomkezelő rendszer számára. Mint a legjobb webtárhelyünk a WordPress választáshoz, a Kis Narancs sok energiát kínál a WordPress számára.

Láttuk a felhő VPS architektúráját, amely Kinsta és Pagely nagyszerű hatással volt a WordPress-re (olvassa el a Kinsta-áttekintést és a Pagely-áttekintést). A Kis Narancs ár és teljesítmény szempontjából közelebb áll Kinsta-hoz, ám a Pagely kiváló alternatívát kínál vállalati alkalmazásokhoz.

A felhő VPS tervei fölött dedikált szerverek vannak, és az A Small Orange széles választékot kínál. Bár nem talál olyan olcsó kiszolgálókat, mint a WebHostingBuzzé (olvassa el a WebHostingBuzz ismertetőt), a legfelső oldal lenyűgöző. Egy Kis Narancs dedikált szervereket kínál, amelyek ugyanolyan nagy teljesítményűek, mint a LunarPages ”, külön költség nélkül (olvassa el a LunarPages ismertetőt).

Sebesség & üzemidő

A webhely sebessége összetett téma – csak olvassa el a webhely betöltési idejének javításáról szóló útmutatót – ezért fontos a változók csökkentése a web hosting sebességének tesztelésekor. Két eszköz, a Pingdom Speed ​​Test és a Load Impact használatával teszteljük a webhely sebességét, amely átfogó képet nyújt a webgazda teljesítményéről.

Módszerünk egyértelmű. Elindítunk egy weboldalt a legolcsóbb megosztott tervvel, telepítjük a WordPress-t pluginek vagy témák nélkül, és futtatjuk az URL-t a referenciaértékek segítségével. Ahelyett, hogy a webhely sebességére koncentrálnánk, amely a gyorsítótárazás, a tömörítés és így tovább változhat, a két eszköz által megadott osztályzatokat vesszük figyelembe.

Egy Kis Narancs tisztességes eredményt kapott, de a sebesség nem volt közel a leggyorsabb web hosting szolgáltatásokhoz. 100-ból 90-et kaptunk a Pingdom Speed ​​Test-től, amely nagyszerűen hangzik, de kevésbé ideális. Fontos emlékezni, hogy weboldalunkon nincs tartalom, így a tartalom hozzáadásakor a sebesség még tovább lassul.

a-kis-narancs-review-sebesség-teszt

A Pingdom Speed ​​Test javasolta, hogy adjunk hozzá lejárati fejléceket, ami azt jelenti, hogy nincs gyorsítótárazás. Bár telepítheti a gyorsítótárazást a WordPress webhelyére – olvassa el a WordPress használatának kezdő útmutatóját, és megtudhatja, hogyan – a szerveroldali gyorsítótárazás javíthatja a betöltési időket is.

Egy kis narancssárga Uptime

A terhelési hatás csalódást okozó eredményeket hozott. Stressz-tesztelő eszközként 50 virtuális felhasználót küldünk teszt webhelyünkre öt perc alatt. Megállapítottuk, hogy a felhasználók száma közel áll a legtöbb megosztott tervhez, így a tesztelés vége előtt néhány HTTP-hiba vagy nem teljesített kérés várható.

Sajnos egy A Small Orange szerepelt a GreenGeekshez hasonlóan, ami, amint azt a GreenGeeks áttekintésében láthatjuk, nem jó dolog. A HTTP-kérések kissé kevesebb, mint egynegyedében hibákat találtak, ami arra utal, hogy túl sok felhasználó van, és nincs elég erőforrás a befogadásukhoz.

a-kis-narancs-review-terhelés-hatás

Ez különösen kiábrándító, ha a Kis Narancs hirdet, hogy célzott erőforrásokat biztosít a felhasználók számára. A webhely továbbra is betöltődött minden virtuális felhasználó számára, de a HTTP-kérések lapossága azt jelentheti, hogy a webhely feltérképezésre lassult, vagy egyes elemek soha nem mutattak meg.

Függetlenül attól, hogy a host csomagjára 99,9% -os rendelkezésre állási garancia vonatkozik, de érdemes megjegyezni, hogy csak a megosztott tárhelyre vonatkozik. Az első 45 perc leállást követően minden további 45 perc után egy nap szolgálatot kap, legfeljebb egy hónapos szolgálati idő alatt. Mint a legtöbb internetes házigazda számára, a garancia kihasználására vonatkozó kérelmet kell benyújtania.

Biztonság

A biztonság értékelésekor három dolgot keresünk: SSL-tanúsítványt, napi biztonsági másolatokat és rosszindulatú programok ellenőrzését. A kiszolgáló biztonsága is fontos, de bizonyos esetekben, például a Bluehost és a HostMonster esetén, nem tudjuk ellenőrizni, hogy a webgazda mely biztonsági funkciói működnek..

Szerencsére nem ez a helyzet a Kis Narancs esetében. Támogatással beszélve meg tudtuk ellenőrizni, hogy az A Small Orange által használt Apache-kiszolgálókhoz van-e telepítve a ModSecurity, amely egy nyílt forrású webes alkalmazás tűzfala, amely nagymértékben testreszabható, és DDoS-védelem. Ráadásul a Kis Narancssárga jelszó megvédi a könyvtárakat és IP-blokkoló támogatást nyújt.

Webhelyét napi biztonsági másolatokkal védik tovább. A Kis Narancs pillanatképet készít fiókjáról hetente hét nap alatt, és lehetővé teszi, hogy egyetlen kattintással visszaállítsa a biztonsági másolatot. Ha számítógépes bűnözéssel kapcsolatos kellemetlen áldozatává válik, visszaállíthatja fiókját.

Sajnos egy kis narancs nem véd téged annyira, mint szeretnénk. Bár a szerver szintjén végrehajtott biztonsági intézkedéseknek elegendőnek kell lenniük a legtöbb, ha nem az összes rosszindulatú program elriasztásához, a dedikált szkennelés és eltávolítás mindig plusz. A SiteLock, amely olyan, mint egy víruskereső a webhelyén, felkínálásra kerül, de külön fizetnie kell érte.

Valószínűtlen, hogy bármi áldozatává válik, és ha készen áll a napi biztonsági másolatok készítésére, egy kis narancs képes elkapni webhelyét, ha az esik..

Egy kis narancssárga SSL

Bár a Kis Narancs nagyszerű a napi biztonsági másolatok készítéséhez és a szerver biztonságához, hiányzik egy alapvető biztonsági szolgáltatás: egy ingyenes SSL tanúsítvány. Láttuk, hogy sok webtárhely tartalmaz ingyenes Let’s Encrypt SSL tanúsítványokat tárhely-tervekkel, amelyek segítségével a böngésző tudja, hogy webhelye megbízható-e.

Ez titkosított kapcsolatot nyit meg a webhely és a felhasználó között. Bár úgy tűnik, hogy csak a személyes információkat gyűjtő webhelyekre van szükség, sok böngésző figyelmeztetést jelenít meg a nem biztonságos webhelyeken.

Emiatt elengedhetetlen, hogy minden webhelyet SSL tanúsítvánnyal védjünk. Az a kis narancs, amely nem tartalmazza egyet, elfogadhatatlan, és az a tény, hogy évente csaknem 40 dollárt számít fel egyért, még rosszabbá teszi az ügyet. Ha fiókot regisztrál a Kis Narancs oldalán, akkor nézzen meg a Letöltjük titkosítást, hogy ingyenes tanúsítványt kapjon.

Magánélet

Egy kis narancsnak vannak hátrányai és bukása, és bár ez általában magasan helyezkedik el a felülvizsgálati listánkon, az adatvédelem alsó része megerősíti a helyét. Olyan rettegéssel érkeztünk, hogy megnézjük az adatvédelmi irányelvet, mert megismerkedtünk az EIG aggasztó kifejezéseivel..  

Amint azt a HostGator áttekintéséből – vagy egy EIG-termék bármilyen áttekintéséből – elolvashatja, az összes márka adatvédelmi politikája lehetővé teszi személyes adatainak harmadik felek hosszú listáján történő értékesítését. Fontos megjegyezni az adatok „személyes” részét is. Noha láttuk, hogy más internetes házigazdák megosztják a nem személyesen azonosítható adatokat, az A Small Orange mindent megoszt.

Ebben azt értjük, hogy az EIG megteszi. Olyan adatokat, mint az IP-cím, a böngésző ujjlenyomata, a földrajzi hely és a metaadatok rögzítik, de az EIG megőrzi a nevét, e-mail címét, postai címét és telefonszámát is. Annak biztosítása érdekében, hogy minden adatot tartalmaz róla, fenntartja a jogot arra, hogy figyelemmel kíséri „minden eszközt vagy egyéb kommunikációs módszert, amelyet a szolgáltatásokkal való kapcsolattartáshoz használ”.

Mindezeket az adatokat megosztják olyan márkákkal, mint a Facebook, a Google Ads, a Salesforce, a Verizon, a WPBeginner, a Yahoo és a Commission Junction. Megérthetjük az adatok megosztását például a Commission Junction-del társult célokból, de a többi márkának nincs értelme, ha úgy gondolja, hogy az EIG nyereség céljából értékesítheti az Ön adatait.

EIG-áttekintésünk során átkerültük ezeket a gyakorlatokat, és a politika most ugyanolyan büdös, mint a múltban. Az adatvédelmi irányelvet még rosszabbá teszi az a tény, hogy a Kis Narancs nem kínál ingyenes domain-adatvédelmet.

Nem várhatnánk tőle, mivel a legtöbb webes házigazda nem, de néhány szolgáltató vállalta a felelősséget, hogy ingyenesen magában foglalja a domain adatvédelmet (példaként olvassa el a Midphase áttekintést). A domain adatvédelem helyettesíti azokat a személyes információkat, amelyek általában szükségesek egy domain regisztrálásához, a regisztrátor adataival. Sajnos egy A Kis Narancs esetén évi 7 dollárt fog fizetni.

Támogatás

Minden EIG márkanév hasonló vevőszolgálatot kínál, amely két kapcsolattartási lehetőséget tartalmaz. A Kis Narancs esetében ezek a lehetőségek az e-mail és az élő csevegés, amelyek mindegyike éjjel-nappal fut. Bár támogatási minősége nem olyan jó, mint a SiteGroundé (olvassa el a SiteGround áttekintést), a Kis Narancs jobb, mint sok EIG testvére..

Áttekintésünk során sokszor beszéltünk élő csevegéssel, és ellentétben néhány tesztelt EIG internetes házigazdával, a képviselő mindig közvetlen volt a válasz segítségével. A múltban láttuk, hogy az olyan internetes házigazdák, mint a JustHost és a HostMonster, kérdéseink körül táncolnak, hogy további termékeket árusítsanak. Szerencsére ez nem történt meg a Kis Narancs esetében.

Ha saját maguk akarják megoldani a kérdéseket, létezik egy tudásbázis. A Kis Narancs jobb, mint a legtöbb EIG márka itt, olyan tudásbázist kínál, amelyben könnyű navigálni, és tele van cikkekkel. Ráadásul a cikkek megfelelő mennyiségű részletességgel rendelkeznek. Az egyszerű darabok egyszerű válaszokat adnak, míg a bonyolultabb oktatóprogramokhoz képernyőképeket és lépésről lépésre vonatkozik.

Megtalálható a hibaelhárítási cikkek, oktatóanyagok és pontosítások egyensúlya, ami egy kis narancs tudásbázisát sokkal kevésbé érzi magát, mint a legtöbb. A legtöbb szükséges válasz itt megtalálható, élő csevegéssel és jegy alapú támogatással, készen állva, ha nem tudja.

Az ítélet

A Kis Narancsnak megvannak az erősségei, beleértve az alacsony árat, a megfelelő tulajdonságok listáját és a rendkívül egyszerű használatot. De nehéz ezt ajánlani. Noha a szolgáltatás hosting aspektusa nem rossz, vállalati vezetőjének magánélete titokban van. Szerencsére az EIG márkákkal kapcsolatos néhány idegesítő tendencia nincs jelen, de nincs garancia, hogy így marad.

Ennek ellenére a Kis Narancs nem rossz választás az internetes fogadóban, különösen, ha tetszik a felület és a hülye árazás.

Mit gondolsz egy kis narancsról? Megpróbáljátok? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben, és mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map