Arvixe áttekintés – Frissítve 2020

Arvixe Review

Az Arvixe drága és nehéz használni, ugyanakkor óriási fájdalmat jelent az üzembe helyezéskor. Javasoljuk, hogy máshol keresse meg, mivel túl sok kérdésünk volt, hogy megemlítsük az indulást. Tapasztalataink teljes beszámolójához olvassa el az Arvixe teljes áttekintését.


Az Arvixe az Endurance International Group tulajdonában lévő sok webtárhely márka közül, és a testvérei, a HostGator és a Bluehost, akárcsak testvérei, hamarosan nem fogja a legjobb webtárhely-útmutatónkat elkészíteni. Ennek ellenére, még ha önálló ajánlat lenne, akkor nem fogja megtenni. A dühítő telepítés és a keltezett webhely arra késztett minket, hogy vajon a szolgáltatás továbbra is működik-e.

Ebben az Arvixe beszámolóban a szolgáltatás kipróbálásakor elsősorban negatív tapasztalatainkról beszélünk. Olyan sok erőfeszítést igényeltünk, hogy weblapunkat működőképessé tegyük, hogy kevés hely maradjon mások számára. Ennek ellenére a szolgáltatás funkcióiról, sebességéről, használhatóságáról és biztonságáról is beszélünk, még akkor is, ha ezeket a beállítások árnyékolják..

Még anélkül nehéz ajánlani az Arvixe-t. Az árak magasak, a csomagok nem vonzóak, és a használhatóság, őszintén szólva, rossz. Minden tekintetben középszerű szolgáltató, különösen rossz teljesítményt nyújt a konfigurációnál.

Arvixe-Slider1

Arvixe-slider2

Arvixe-slider3

Arvixe-slider4

Arvixe-slider5

Előző

Következő

erősségek & Hiányosságok

Alternatívák az Arvixe-hez

Jellemzők

Az Arvixe-nek nincs sok olyan funkciója, amely kívül esik a szokásos cPanel-megvalósításban (olvassa el a legjobb webtárhelyet a cPanel-útmutatóban). De a mellékelt finomságok nem rosszok, és bár többet akartunk látni a biztonság érdekében, a teljes szolgáltatáskészlet kielégíti.

Bár az Arvixe szinte minden tekintetben átlagos, egy ritka tulajdonsággal rendelkezik. Az A2 tárhelyen kívül egyike azon kevés internetes házigazdanak, amelyek Linux és Windows szervereket kínálnak, vagyis kiválaszthatja azt az operációs rendszert, amely a legmegfelelőbb az Ön által létrehozott webhelyhez. A Windows tervek drágábbak, mint általában, de szeretnénk látni ezt a lehetőséget, függetlenül attól.

Egyébként ez a szokásos viteldíj. Megkapja a Softaculous alkalmazástelepítőt, amely a WordPress, a Joomla, a Drupal és más szkripteit, valamint 200 dollárnyi hirdetési jóváírást tartalmaz a Bing és a Google között.

Ön is kap egy weboldal-készítőt, amely egyre gyakoribb. Mint a legtöbb webtárhelynél, az Arvixe által biztosított építőgép is megkeresi Önt, de jobb, ha az egyik legjobb weboldal-készítővel közreműködik. A Wix-et ajánljuk (olvassa el a Wix-véleményünket).

Meg kell jegyeznünk, hogy amikor megpróbáltuk elindítani a webhely-készítőt, a Google figyelmeztető oldalával találkoztunk, hogy a kapcsolat valószínűleg nem biztonságos.

Hiányoznak a biztonsági szolgáltatások. Noha az Arvixe biztonsága általánosságban védett, a többi internetes házigazda ingyenes biztonsági szolgáltatásaiért itt fizetnek. Például a szokásos megosztott tárhelyhez nem tartozik ingyenes SSL / TLS tanúsítvány.

Az Arvixe szolgáltatások áttekintése

Arvixe logówww.arvixe.com

700 havonta kezdődik, minden tervben

Szerver típusok

Közös tárhely

VPS tárhely

Kezelt WordPress

Cloud tárhely

Dedikált tárhely

Viszonteladói tárhely

Usablity

FTP hozzáférés

SSH hozzáférés

cPanel

Root Access

Napi mentések

Weboldal-készítő

Szolgáltatások

SEO

értékesítés

Weboldal tervezés

Biztonság

Domain adatvédelem

SSL titkosítás

Malware eltávolítása

Webes alkalmazás tűzfal

Két tényezős hitelesítés

DDoS védelem

SFTP

Támogatás

E-mail támogatás

Telefonos támogatás

Élő chat támogatás

oktatóanyagok

Felhasználói fórum

Tudásbázis

24/7 támogatás

Árazás

Az Arvixe az egyik legdrágább házigazda, a többéves tarifák meghaladják egyes szolgáltatók havi tarifáit. A weboldal keltezett megjelenése sem segít nagyban, és megnehezíti a vásárlás megismerését. Ez inkább a következő szakasz aggálya, ám itt még mindig felmerül a felhasználóbarátság.

A webhelyen látni fogja az „alacsony áron” meghirdetett árat. Ez azt a havi kamatlábat tükrözi, amelyet akkor fizet, ha két év előre vásárol, amit a fenti táblázat tükröz. Az Arvixe egy, három és hat hónapos, valamint egy és két éves időtartamra kínál terveket, legalább hat hónapos kedvezményekkel..

A kedvezmény azonban szörnyű. A Bluehost, amely a Endurance International Group újabb sztrájkdarabja, többéves tervek esetén havonta körülbelül 4 dollárral indul, és havonta csak 8 dollárral megújul (olvassa el a Bluehost áttekintésünket). Az Arvixe többéves tervek esetén havonta 7 dollárra kezdődik, és havonta körülbelül 10 dollárra növekszik.

Nem számít, hogyan szeleteled, az Arvixe drága. Az idegen furcsa megoszlása ​​idegesítőbb, mint a magas árat. Például az üzleti tervek havonta 25 dollárra indulnak, de van egy „profi” változat is, amely havonta 38 dollárért elérhető. Az egyetlen különbség köztük az, hogy a „profi” tervek korlátlan tartományokat kínálnak, míg a szokásos üzleti vállalkozások csak hatot kínálnak. Ugyanez vonatkozik a Személyesre.

A webtárhelyt már nem így értékesítik. Vegyük például a Hostinger-t. Három szintű megosztott tárhelyet kínál, és az Arvixe-hez hasonlóan korlátozva van a legolcsóbb csomagban tárolható domainek száma. Ugyanakkor a drágább tervekhez extra feldolgozási teljesítmény tartozik, olyan szolgáltatásokkal, mint a napi biztonsági mentések és a magasabb sávszélesség-korlát (olvassa el a Hostinger áttekintésünket).

Az Arvixe megosztása a pro és a nem pro verziók között nincs értelme, és a kettő közötti hatalmas áremelkedés azt jelenti, hogy sokkal többet fizet, ha hatnál több domainre van szüksége..

Szerencsére van egy tisztességes pénz-visszatérítési garancia. Az Arvixe 45 nap alatt meggondolja magát, ami bár nem olyan nagylelkű, mint az InMotion Hosting 90 napos ablaka, nem rossz (olvassa el az InMotion Hosting áttekintésünket).

Egyszerű használat

Az Arvixe webhelyének kelte van, és bár egy csúnya arc nem magában foglalja a rossz használhatóságot, ebben az esetben igen. Túl nagy mennyiségű információ található a termékoldalakon, a hosting típusainak áthúzása zavaró, és a termékoldalakon található információk nagy része nem releváns sok felhasználó számára.

A folyamat ésszerűsítése segítené, de szerencsére a gondok egy pillanatra véget érnek a fizetés során. Ez majdnem a Hostgator pénztár oldalának másolata, amely nem meglepő, tekintve, hogy mindkettő ugyanazon vállalat tulajdonában van. Vannak kiegészítők, amelyek zavaróak lehetnek.

Arvixe-review-pénztár

Nagyon sok a zavar az ára, amelyet fizet. A legolcsóbb közös terv 168 dollárba kerül két évre az írás idején. Alul azt mondja, hogy a terv két évvel 168 dollárral megújul, miután feliratkozott, de azt is mondja, hogy „a bevezető árak az első félévre vonatkoznak”. Ez a bevezető ár, tehát mi ad?

A problémák ezzel nem érnek véget. A regisztráció után nem tudtunk bejelentkezni. A beállított jelszó nem működött, és miután kértük a jelszó visszaállítását, e-mailt küldtünk, amelyben felszólítottuk személyazonosságunk igazolására, amely ebben az esetben egy színes szín feltöltését jelentette. , fényképes igazolvány. Számos webtárhely-szolgáltatót vizsgáltunk át, és nem egyszer láttuk ilyen ellenőrzési folyamatot.

Az e-mailekre való válaszadás nem működött, annak ellenére, hogy ezt mondták. Végül felhívtuk a támogatást, hogy feltegyünk róla kérdést, amely megkövetelte, hogy tegyük fel újra a dokumentumot. Az egész fiaskó után be tudunk jelentkezni.

Ennek ellenére semmit sem tudtunk csinálni. Mintha nem lenne elegendő a hitelesítéssel foglalkozni, fiókunk „függőben volt”, magyarázat nélkül, hogy mit jelent ez. Ismét támogatásra volt szükségünk, és ezúttal két fordulóra volt szükség, mert a támogatási ügynök először nem aktiválta teljesen a fiókunkat..

Arvixe-review-client-terület

Miután bejelentkeztünk, nem tudtuk elérni a cPanelt. Az ügyfélterületen, amely valóban jó, a cPanelbe való bejelentkezés linkje csak visszakerült az ügyfélterületre. Harmadik alkalommal vettük fel a támogatást, ismét öt-tíz percet vártunk, amíg a képviselő felvette a fiókjainkat.

A regisztráción kívüli használhatóság nem rossz. Az Arvixe fiókja irányítópultja a legfontosabb információkat, beleértve a sávszélességet és a lemezfelhasználást, könnyen olvasható formátumban jeleníti meg, valamint a fontos cPanel elemek gyors hivatkozásaival együtt. Ezenkívül megmutatja a számlázási adatait, ideértve a következő fizetés esedékességét és az összegét is.

A cPanel-ben nincs más megjegyzés, csak az a tény, hogy cPanel. Körülbelül annyit jelent, mint amennyit megszerezhet, ami nem rossz dolog, de semmi különös. Ha szeretné látni, hogy néz ki egy szörnyű kezelőpanel, olvassa el az 1-es oldalt&1 Web hosting áttekintés.

Arvixe-review-cpanel

Ennek ellenére az Arvixe minden alapvető nyereségét a központban árnyékolja a borzalmas beállítási folyamat. Feltételezzük, hogy az, amit átmentünk, nem mindenkinek felel meg, de velünk történt, és ez általában jó jel, hogy korábban is történt. A bosszantó beállítás miatt arra késztettünk minket, hogy bezárjuk a könyvet egy éppen kezdődő történetről, amely soha nem jó.

Tárhely típusok

Az Arvixe megosztott, VPS, dedikált és felhő-tárhelyet kínál. A felépítés ennél bonyolultabb, kétféle megosztott tárhely között oszlik meg, de alapvetően ehhez vezet. Sajnos a kezelt WordPress-t nem kínálják, ezért olvassa el a WordPress legjobb webtárhely-útmutatóját, ha érdekli ez.

A Kinsta áttekintésünk is hasznos lehet, figyelembe véve, hogy a WordPress megosztott tárhelyén kívül kevés energiát rejtenek. Az Arvixe megosztott megosztott tárhelyét személyes és üzleti osztályokra osztja, amelyek mindegyike két rétegben van Linux vagy Windows rendszerrel, hasonlóan az A2 tárolásához (olvassa el az A2 tárhely áttekintését).

Mint már említettem, a két szint között az egyetlen különbség a fogadott domainek száma. Egyébként ugyanazok. Ennek ellenére tetszik, hogy választhat a Windows és a Linux között.

Van is viszonteladói tárhely, de ez csak egy megosztott csomag, amelyet akkor is értékesíthet. Az árak nem a legrosszabbok, de sokkal inkább szeretjük a SiteGround hitel-alapú megközelítését a viszonteladók tárhelyében (olvassa el a SiteGround áttekintést).

VPS terveket kínálnak, amelyek dedikált erőforrásokat biztosítanak egy megosztott szerveren, de nem ajánljuk őket. Az ár sokkal magasabb, mint a verseny, és a szemüveg közepes. A fejlesztők sem fognak pénzt megtakarítani, mivel az Arvixe csak kezelt VPS terveket kínál.

Dedikált és felhőalapú tárhely szintén elérhető, és csak együtt fogjuk őket elrakni, mert az Arvixe ezt teszi. A „DedicatedClass” lapon dedikált és felhőkiszolgálók találhatók, amelyek utóbbinak úgy tűnik, mintha valamikor be lett csapva. A műszaki adatok nem szörnyűek, de az ár magas, ezért a legjobb, ha máshol keres. Pagely áttekintésünk jó indulási pont.

A felállás nem rossz, de az árak magasak. A legfontosabb tárhelytípusok jelennek meg, és nagy rugalmassággal, az operációs rendszer választásának köszönhetően. Ennek ellenére a magas ár és a kezelt WordPress hiánya miatt a felállás kevésbé kívánatosnak tűnik.

Sebesség & üzemidő

A sebesség az egyik első olyan terület, amelyet egy webgazda segítségével ítélünk meg. Könnyű felállni és futni, szilárd alapot nyújt, amelyen a szolgáltatás többi része alapulhat, és a legtöbb területtől eltérően, objektív.

Ez azt mondta, hogy ez volt az utolsó, amit megküldtünk az Arvixe-nek. Weboldalunknak több mint négy napja volt online elérése, köszönhetően a többszöri támogatási igénynek. A probléma része a névkiszolgálók voltak. A DNS terjesztése – amelyet jobban magyarázhatunk a mi DNS-rekordok útmutatóban – nem haladhatja meg a 24 órát, de több mint három nap volt, mielőtt bármit is láthattunk.

Ennek oka az volt, hogy annak ellenére, hogy elszámoltuk a fizetést és kétszer is támogatást kértünk annak megerősítésére, hogy fiókja aktiválódott, webhelyünket soha nem állítottuk be a szerverre. Szinte egy teljes munkaidőt töltöttünk azzal, hogy megpróbáljuk a szolgáltatást működőképessé tenni, és megerősítsük, hogy ennek kell lennie. Csak azt kell mondanunk, hogy a pénzt elvették, de a szolgáltatás nem volt aktív.

Arvixe-review-inaktív

Miután a weboldal működőképes volt, a Pingdom Speed ​​Test és a Load Impact segítségével teszteltük a sebességet. A Pingdom Speed ​​Test kezdetben tökéletes eredményt adott, kb. 200 milliszekundum és 100-ból 100 töltési idővel. Kiderült, hogy ez nem a webhely valós ábrázolása, bár.

A tesztet a WordPress üres verziójával futtattuk, de bármilyen okból nem telepítettük a WordPress programot a webhely gyökérzetébe. Ez azt jelenti, hogy amikor meglátogatja a teszttartományt, a WordPress helyett a webhely indexével találkozik. Miért van túl a WordPress telepített változata?.

Ésszerűbb eredményeket kaptunk, amikor újra teszteltük a tesztet, amikor az Arvixe a 100-ból 90-et pontozta. Ez azt mondta, hogy a várakozási idő nagy részét a tárhely, nem a DNS-kérések vagy az SSL-kézfogások eredményezték. Emiatt eredményeink azt sugallják, hogy az Arvixe gyorsabb is lehet.

Arvixe-review-sebesség-teszt

Ezt támasztja alá a terhelés-tesztelés. Öt perc alatt 50 virtuális felhasználót küldtünk a weboldalra, és bár az Arvixe kezdetben szilárd volt, az átlagosnál több HTTP hibát kapott, amint a felhasználói terhelés növekedett, ami azt sugallja, hogy a szerver erőforrásait korlátozzák..

Arvixe-review-terhelés-hatás

Az üzemidőre vonatkozóan egy 99,9% -os rendelkezésre állási garancia vonatkozik egy hónap szolgáltatásra, ha webhelye e küszöbérték alá esik. Tekintettel arra, hogy négy napos szolgálatunk nem volt, ez a garancia alá esne, de amikor támogatást nyertünk, akkor a hitelről nem volt szó. Ne tartsa vissza a lélegzetét.

Biztonság

Az Arvixe számos hibája közül a biztonság nem tartozik köztük. Minden tervnek lenyűgöző sorozatú biztonsági funkciója van, amely úgy tűnik, mintha valami átvitt volna az Arvixe dicsőségének napjaiból.

Szerverét brute force támadás észlelése, tűzfal, redundáns energiahordozók, állandó hálózati figyelés és éjszakai biztonsági frissítések védik..

Ennek ellenére, ami néhány évvel ezelőtt vonzónak tűnt, elvesztette csillogását. Az Arvixe például elosztott szolgáltatásmegtagadási támadást kínál. Ez válasz, nem védelem, vagyis enyhítheti a DDoS támadást, miután elindult, de nem tesz proaktív intézkedéseket annak megakadályozására, hogy azok előforduljanak.

Egy másik példa az SSL / TLS tanúsítványok. Néhány évvel ezelőtt az SSL tanúsítványokat szinte kizárólag fizetették, de a legtöbb webtárhely most alacsony szintű tanúsítvánnyal rendelkezik ingyenesen. A DreamHost és az InMotion Hosting azok között vannak, amelyek mégis működnek, de még az Arvixe partnerei, a Bluehost és a HostGator is tartalmaznak egyet.

Nincs automatikus biztonsági mentés is, ami fontos, különösen a WordPress számára. Olvassa el a webhely kézi biztonsági mentési útmutatóját, hogy ne veszítse el munkáját.

Ennek ellenére megpillantják a modern kényelmi lehetőségeket, például az ingyenes Cloudflare integrációval. A biztonság rendben van, de néhány ínyenc ár, amelyet a többi házigazda ingyenesen magába foglal, az Arvixe-nél fog kerülni.

Az egyetlen nyilvánvaló mulasztás a rosszindulatú programok eltávolítása. Bár szinte mindenhol fizetett szolgáltatás, az Arvixe még nem is nyújt lehetőséget webhelyének szkennelésére. Mivel a SiteLock olyan Endurance International Group része, mint az Arvixe, jó lenne mélyebb integrációt látni ezzel a platformon.

Magánélet

Az Arvixe a Endurance International Group tulajdonában van, és ha elolvasta a HostGator áttekintését, akkor tudja, hogy a felhasználói adatvédelem nem a legnagyobb gond. Mivel az Endurance International Group összes márkája közös adatvédelmi politikával rendelkezik, a HostGator, a Bluehost és az iPage kapcsán felmerült aggodalmaink az Arvixe-re is vonatkoznak..

Kezdjük a domain adatvédelemmel. A domain regisztrálásakor rengeteg személyes információt is regisztrál, amelyet WHOIS rekordnak hívnak. Ezek a nyilvántartások online, azaz az Ön neve, címe, telefonszáma és egyebek nyilvánosan kereshetők, és összekapcsolhatók a saját domainjével.

A domain adatvédelme ezen a módon megkerül, ha az Ön adatait helyettesíti a regisztrátor adataival, és hasonlóan a DreamHosthoz, az Arvixe szokásos módon ingyenesen kínálja (olvassa el a DreamHost áttekintésünket). Az Arvixe tudásbázisában egy 2009-ben létrehozott bejegyzés az ingyenes domain adatvédelemről szól, de azt 2015-ben szerkesztették annak tükrözésére, hogy a szolgáltatás már nem nyújtja azt.

Arvixe-review-domén-privacy

Ez azonban nem olyan meglepő. A Endurance Insurance Group 2014 végén megvásárolta az Arvixe-t, és azt sugallta, hogy a domain magánéletének megváltozása a hatáskörökből származik. Jelenleg évente 10 dollárt futtat egyetlen domain számára, amely, bár nem drága, egyértelműen felülről készpénzfelvétel.

Az adatvédelmi politika szintén rossz. Az Endurance International Group álláspontja nem az ügyfél javát szolgálja. Az adatvédelmi politika felvázolja, hogy személyes adatait eladja és megoszthatja bárkivel, akit akar. Azon vállalatok listája, amelyekkel megosztja az Ön adatait, a Facebook, a Google, az Amazon Web Services, a WPBeginner, a Bing és a Yahoo.

Nagyon sok a belső megosztás is. Az Endurance International Group egy hatalmas vállalat, amelynek webhelyén több webgazda és domain regisztrátor van. Vannak perifériás termékek is, köztük a SiteLock és a MOJO Marketplace.

Röviden, ez azt jelenti, hogy az Endurance International Group tudja, hogy éppen most vett egy domaint, és szükség lehet webtárhelyre, vagy hogy éppen elindította a WordPress webhelyet, és szüksége van egy témára a MOJO Marketplace-ről. Az adatvédelmi politika lehetővé teszi számára, hogy annyi információt osszon meg, amennyit belsőleg akar, ami úgy tűnik, hogy egy kísérlet arra, hogy bekerüljön a létrehozott rendszerbe..

Az egyetlen aggodalom, hogy több terméket értékesítsen, és ne a magánéletét védje. A domain adatvédelem megváltoztatása ezt egyértelműen demonstrálja.

Támogatás

A támogatás tisztességes, de semmi különös. A többi Endurance International Group márkanévhez hasonlóan a támogató személyzet is segítőkész, ha szorgalmas és értelmetlen. Ennek ellenére azonnal megtalálja a válaszokat a feltett kérdésekre.

Az Arvixe-vel kapcsolatba léphet élő csevegéssel vagy e-mailen keresztül, de nem egyértelmű, hogy mikor érhető el ez a támogatás. A „kapcsolatfelvétel” oldalon azt mondja, hogy a támogatás elérhető a nap 24 órájában, ám a számlázással, az áttéréssel és a visszaélésekkel foglalkozó osztályok nem. Különösen az első kettő esetében ezeket általános támogatásnak soroltuk, ezért tisztázásra van szükség.

Arvixe-review-contact-oldal

A közvetlen kapcsolaton kívül van egy tudásbázis, amelyhez az Arvixe webhelyének bárhonnan a „támogatási központ” gombjára kattintva férhet hozzá. Bosszantóan, a tudásbázis külön aldomaint nyit meg, és nincs lehetőség arra, hogy visszatérjen a kezdőlapra.

A tudásbázis nem rossz, de a keltezett navigáció megnehezíti a körbejutást, mint más ajánlatoknál. Ennek ellenére a kérdést enyhítik az egyértelmű kategóriák és a keresősáv. Sajnos nem fog sok segítséget találni. Bár sok cikk található a tudásbázisban, a részletek és a vizuális hivatkozások hiánya megnehezíti azok követését.

Arvixe-review-tudásbázis

A „támogató központ” gomb mellett található a „vitafórum” gomb, amelyről feltételeztük, hogy fórumhoz jött. Nem volt. A vitafórum inkább egy hirdetőtábla, amely részletezi a szerverek állapotát és a közelgő karbantartást.

Összességében a támogatás nem rossz, de más házigazdák több információt nyújtanak. Úgy tűnik, hogy az Arvixe minimálisra tette a támogatási erőforrások létrehozását, és bár ez azt jelenti, hogy válaszokat találhat, ez nem a legkellemesebb élmény.

Az ítélet

Az Arvixe nem lenyűgöző, de nem is rossz. Megfelelő a sebesség, még akkor is, ha a valós használat problémákat okozhat, és a biztonsági funkciók nem szörnyűek.

Ennek ellenére nem lehet figyelmen kívül hagyni a weboldalunkon alapuló tapasztalatainkat, és mivel velünk történt, nem tudjuk elképzelni, hogy mi vagyunk az elsők. A használhatóság borzasztó, ami nem lenne probléma, ha nem az lenne, hogy webhelyünket soha nem adnánk hozzá a szerverhez.

Összességében az Arvixe drága és nem éri meg a költségeket, még akkor is, ha tapasztalataink nem szerepelnek benne. Jobb, ha elolvassa a többi web hosting véleményünket..

Mit gondolsz Arvixe-ről? Kiemelkedő volt a tapasztalatunk? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben, és mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map