A Hosting24 áttekintése – Könnyen kezelhető, gyors és olcsó – Frissítve 2020

Hosting24 áttekintés

A Hosting24 a Hostinger, az egyik kedvenc internetes házigazda készenléti változata. Szülő szélének sok oldala van, de inkább arra összpontosít, hogy cucc gyorsan a levegőbe kerüljön, mint bármi más. Nézze meg a teljes Hosting24 áttekintést, hogy megtudja, választható-e ez Önnek.


A Hosting24 a Hostinger leányvállalata, és amint azt a Hostinger áttekintésünkből elolvashatja, ez az egyik legjobb webtárhely-szolgáltató. Olcsó, könnyen használható és gyors, ami egyensúlyt teremt, amelyet nehéz megtalálni a webtárhely-piacon.

Ebben a Hosting24 áttekintésben beszámolunk tapasztalatainkról, miután időt töltöttünk vele. Elindítottuk a WordPress weboldalt annak legolcsóbb tervével, hogy teszteljék a sebességet, a biztonságot, a felhasználóbarátságot és még sok minden mást, így adhatjuk meg ítéletünket.

A Host24 egyszerűen megkönnyíti az ajánlást. Bár találtunk néhány olyan területet, ahol hiányzik, a profik túlságosan sok ahhoz, hogy tagadják. Ennek ellenére, ha erőteljes dedikált tárhelyet vagy felügyelt WordPress-t keres, akkor jobb, ha máshol keres.

Hosting24-Slider1

Hosting24-slider2

Hosting24-slider3

Hosting24-slider4

Előző

Következő

erősségek & Hiányosságok

Alternatívák a Hosting24 számára

Jellemzők

A Host24-nek nagyon sok funkciója van, bár ez nem feltétlenül azonnal nyilvánvaló. Noha egy gyors pillantás a termékoldalra azt mutatja, hogy mindent tartalmaz, amit kellene, a szétválasztó dolgok a színfalak mögött zajlanak.

Mielőtt ehhez jutnánk, meg kell beszélnünk arról, hogy a Hosting24 hogyan szegmentálja terveit. Megvizsgáljuk a „tárhely típusok” szakasz részleteit, ám ennek hiánya az, hogy vannak olyan tervek, amelyek a cPanelt használják, és mások, amelyek a Hosting24 vezérlőpultját használják. Különböző jellemzőkkel, különféle árpontokban is forgalmazzák őket.

A normál megosztott terveknek megfelelő tulajdonságaik vannak, beleértve egy ingyenes weboldal készítőt is. Noha nem olyan jó, mint a legjobb weboldal-készítőnk, Wix, ez továbbra is szilárd ajánlat (olvassa el a Wix-áttekintésünket).

Hosting24-review-website-építő

Ennek megfelelően, hogy mindent ki lehessen osztani a megosztott tervből, el kell lépnie az üzleti szintre. Itt kap a weboldal készítőjét, valamint egy ingyenes SSL / TLS tanúsítványt, automatikus napi biztonsági másolatot és egy ingyenes domaint.

Hoting24 cPanel tervek

A cPanel tervei viszont nem szegmentálják a szintek jellemzőit a szintek között. A cPanel tárhely mindkét szintjén megkapja az SSL / TLS tanúsítványt, a webhely készítőjét és az automatikus biztonsági mentéseket. Könnyen integrálható a Cloudflare szolgáltatással (olvassa el a mi Cloudflare útmutatót) és teljes SSH hozzáféréssel.

Furcsa az, hogy a cPanel tervek olcsóbbak lehetnek, mint a megosztott tervek, attól függően, hogy melyik szintet választja. Noha a Hosting24 vezérlőpultjának rajongói vagyunk, nagyon is kedveljük a cPanel-t, ezért érdemes lehet a cPanel-tervre ugrani, hogy kevesebb pénzért több funkciót szerezzen..

Ez utóbbi jellemzők azonban semmi, a Host24 által használt kiszolgálószoftverhez képest. A legtöbb webtárhely az Apache-t használja, amely egy nyílt forrású kiszolgálószoftver, amely kiváló rugalmasságot kínál. Van még egy alternatíva, az úgynevezett LiteSpeed, amely hasonló rugalmasságot kínál, miközben csökkenti a felső költségeket.

Ennek eredményeként sokkal gyorsabb a felhasználó számára. Ahogy a „sebesség” szakaszba kerülünk, a Hosting24 kivételesen teljesít, és ez nagyrészt a LiteSpeed ​​szervereknek köszönhető. Nem hihetetlen, mint a HostMonsternél kapott hirdetési jóváírások (olvassa el a HostMonster áttekintésünket), de a LiteSpeed ​​szerverek hosszú távon sokkal többet tesznek az Ön webhelyén..

A Host24 szolgáltatások áttekintése

Hosting24 logówww.hosting24.com

080 dollártól kezdve minden hónapban

Szerver típusok

Közös tárhely

VPS tárhely

Kezelt WordPress

Cloud tárhely

Dedikált tárhely

Viszonteladói tárhely

Usablity

FTP hozzáférés

SSH hozzáférés

cPanel

Root Access

Napi mentések

Weboldal-készítő

Szolgáltatások

SEO

értékesítés

Weboldal tervezés

Biztonság

Domain adatvédelem
Fizetett

SSL titkosítás

Malware eltávolítása

Webes alkalmazás tűzfal

Két tényezős hitelesítés

DDoS védelem

SFTP

Támogatás

E-mail támogatás

Telefonos támogatás

Élő chat támogatás

oktatóanyagok

Felhasználói fórum

Tudásbázis

24/7 támogatás

Árazás

A Hosting24 nem a legolcsóbb házigazda – olvassa el a Namecheap véleményt erről -, de az árak nem rosszok. A LunarPages-szel ellentétben, amely – amint azt a LunarPages áttekintésünkből láthatja – szinte mindent nikkelít és tompít téged, a Hosting24 átfogó szolgáltatások listáját kínál elfogadható áron.

Ennek ellenére kiemelkedik a többéves kamatlábakkal. Mint a legtöbb internetes házigazda, a Hosting24 a leghosszabb ideje, amely ebben az esetben négy év, az oldalt hirdeti. Ennek ellenére, eltérően a Bluehost-től, amely a többéves árengedményt arra használja, hogy hamis módon adja meg árait, a Hosting24 egyértelműen meg fogja fizetni (olvassa el a Bluehost áttekintésünket).

Ráadásul a Hosting24 nem kényszerít többéves szerződést. Megvásárolhatja egy hónap, három hónap, egy, két vagy négy év tárhelyet. A havi ár növekszik, mivel az időtartam rövidebb lesz. Ennek ellenére, az Arvixe-lel ellentétben, a megújítási ár egész területén változatlan marad (olvassa el az Arvixe-áttekintésünket).

Mi inkább a DreamHost egyértelmű árazását részesítjük előnyben (olvassa el a DreamHost áttekintésünket), de a Hosting24 az árképzési rendszerével nem tesz semmit félrevezető módon. Valójában a Host24 rejtett díjai és kiegészítői nélkül, például a Bluehost, a Hosting24 olcsóbb lesz a többéves év végén.

Hosting24 megosztott tervek

A legolcsóbb megosztott terv például négy év alatt 40 dollár alatt van, ami a webtárhely-iparban nem ismeretlen. Figyelembe véve a havi kamatlábat 8 ​​dollár körül, ez körülbelül ötször drágább, az időtartam közel 50-szerese. Ráadásul hosszabb távon valóban olcsóbb is lehet.

Ugyanez a megosztott terv havi 8 dollár, ha havonta megy, de csak 2,15 dollár havonta, ha három hónapot vásárol, azaz három hónap hosztot szerezhet 2 dollárért, mint egy hónap alatt..

Az árak nem a legalacsonyabbak, mint amit láttunk, de a Hosting24 kitűnő bevezetési aránya megéri az árat. Ezen felül 30 nap áll rendelkezésére, hogy meggondolja magát. Noha az InMotion Hosting hosszabb visszatérítési idővel rendelkezik – amint az az InMotion Hosting áttekintésünkből láthatjuk, teljes három hónapot kapsz – a Hosting24’s továbbra is tisztességes.

Noha ez rendszerint nem tényező, szeretnénk megemlíteni a fizetési lehetőségeket. A Host24 és a Hostinger ebben a tekintetben szokatlan abban, hogy nemcsak hitelkártyával vagy PayPal-nal fizethet, hanem különféle kriptovalutákkal is, beleértve a bitcoint.

Egyszerű használat

A modern weboldal-kialakításnak és az egyszerű fizetési képernyőnek köszönhetően egyszerűen megnézheti a Host24 szolgáltatást. Sokkal tisztább, mint a FatCow (olvassa el a FatCow áttekintést), de a megosztott tervek furcsa eloszlása ​​kissé kevésbé felhasználóbarátvá teszi, mint mondjuk a Kinsta. De még így is, ez egy apró megrázkódtatás az átfogó kivételes pénztári élményben.

A pénztár képernyőn megjelenik a kiválasztott terv összes lehetséges időtartama, és az ilyen időtartamok havi ára. Ez a képernyő nagy részét is elfoglalja, így kevés hely marad a kiegészítőkkel vagy a rejtett díjakkal kapcsolatban.

Hosting24-review-pénztár

Miután kiválasztotta a tervet és az időtartamot, be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell. Ezt megteheti fiókja adatainak megadásával vagy a Facebook vagy a Google csatlakoztatásával. A külső fiókok összekapcsolásakor vannak adatvédelmi aggályok, ám ez megkönnyíti a fizetési folyamatot.

Ugyanakkor, ha a pénztár befejeződött, a Hosting24 más dolgokkal kezeli a dolgokat, mint a többi webtárhely. Fizetése törlődik, és a Hosting24 elkezdi végigvezetni egy telepítési folyamaton, ahol megvásárol vagy hozzáad egy domaint, és kiválasztja a szerver helyét.

A beállítás egyik ragyogó aspektusa az, hogy könnyedén megtalálja a névszerverét (ha nem egyértelmű ezekben, olvassa el a mi a DNS-rekordok útmutatóját). Ha, mint nekünk, másutt regisztrált domainre mutat, akkor frissítenie kell a névszervert. Ez általában üdvözlő e-mail keresését vagy a tudásbázis megkeresését foglalja magában, de a Host24 azonnal megadja a részleteket.

Végül egy olyan oldalra küldünk, amelyben megkérdezi, hogyan szeretné elkészíteni a webhelyét, amely linkeket tartalmaz a WordPress telepítéséhez, a webhely készítőjének elindításához, a fájlkezelő eléréséhez, az együttműködők meghívásához és az automatikus telepítő eléréséhez. Átugorhatja ezt a folyamatot, de az a tény, hogy a Hosting24 zökkenőmentesen végigvezeti Önt a pénztáron egy új alkalmazás telepítésében, óriási.

Ez sem tompítja a folyamatot. A Hosting24 kezdőknek emészthető, miközben biztosítja a haladó felhasználók számára szükséges lehetőségeket. Ahelyett, hogy pénzt szedne és összetett, összezavaró kezelőpanelbe dobja, a Hosting24 gondoskodik arról, hogy webhelyed működőképes és működőképes legyen, mielőtt részleteket megismerne..

Ettől a ponttól telepítettük a WordPress-t, ami nagy meglepetésünkre egyszerű volt. Ez könnyebb, mint a Softaculous alkalmazástelepítő, és mégis gyorsan telepít, ellentétben a JustHost folyamatával (olvassa el a JustHost áttekintést).

A Host24 Vezérlőpult

Ezen a ponton a Hosting24 tapasztalata a választott tervetől függően eltérő lehet. Amint betekintünk az alábbi szakaszba, vannak olyan megosztott tervek, amelyek a Hosting24 vezérlőpultját használják, és mások, amelyek a cPanelt használják. Újra és újra lefedjük a cPanelt – olvassa el a SiteGround áttekintésünket egy példa erről a webgazda számára, amely azt használja – tehát inkább a Host24 vezérlőpaneljét fedjük le.

Meglepő módon a cPanel segítségével lábról lábujjra is mehet. Ahelyett, hogy leszerepelt verziója vagy a szeretett webkezelő eszköz letépése lenne, a Hosting24 kezelőpanelje másképp kombinálja az energiát és a használhatóságot.

Hosting24-review-kezelőpanel

Hasonló, ikon-alapú navigációt kap a webhelykezeléshez, amely megkönnyíti a szükséges keresést, valamint a webtárhely egyéb aspektusait, ideértve a számlázást, a domaineket és a kiegészítő szervereket.

A cPanel az, hogy kizárólag a webhelykezeléssel foglalkozik, tehát fiókja webtárhelyének szempontjai általában külön irányítópultra kerülnek. A Hosting24 segítségével minden ugyanazon a tetőn van, vagyis gyorsan áttérhet webhelyének kezelésére, mondjuk a számlázási információira, anélkül, hogy újabb képernyőt nyitna meg..

A vezérlőpulton is található egy üzlet, ahol megvásárolhatja a Hosting24 termékeket. Regisztrálhat egy új domaint, vállalati e-mailt kaphat és frissítheti a tárhelyét, de vannak szokatlan lehetőségek is. Például itt megvásárolhat egy előfizetést a NordVPN-hez, amely, ahogyan azt a NordVPN-áttekintésünkben láthatjuk, a piacon az egyik legjobb VPN-szolgáltatás..

Hosting24-review-áruház

Tárhely típusok

A Hostingerhez hasonlóan a Host24 a megosztott tárhelyre összpontosít. Ennek ellenére a hatalom hozzá lett adva a felső véghez, hogy kiszolgáltassa azokat, akiknek szükségük van rá. A közös tervek furcsa eloszlása ​​van, tehát megtisztítjuk a levegőt, mielőtt a bonyolultabb tárhelytípusokra váltunk.

A megosztott tárhely akkor jelentkezik, amikor több webhelyet tárolnak ugyanazon a szerveren. Azáltal, hogy lehetővé teszi a felhasználók számára az erőforrások megosztását, amire szükségük van, a webgazda pénzt spórolhat meg a működéséhez szükséges kiszolgálók számán, és ezeket a megtakarításokat átadhatja neked. Az erőforrások egyesítése miatt azonban a megosztott szerverek időnként küzdenek a sebességgel és az üzemidővel.

A Hosting24 kétféle megosztott tárhelyet kínál, ezek között csak csekély különbség van. Az első típus, amelyet a weboldalon „web hosting” -nak neveznek, egy szabványos megosztott terv, amely a Hosting24 védett központját használja. A szabványos megosztott tárhely három szintje létezik, de javasoljuk a legfelső szintet.

Ennek oka az, hogy gyorsabb teljes sebességgel, ingyenes SSL / TLS tanúsítvánnyal és napi biztonsági másolatokkal jár. Bár nem olyan olcsó, mint mondjuk 1&1 IONOS, a legdrágább megosztott terv továbbra is nagy érték (olvassa el az 1&1 IONOS-értékelés).

Host24 cPanel tervek

Vannak olyan cPanel-tervek is, amelyek a HostPad vezérlőpultja helyett a cPanelt használják. Mint látható a cPanel útmutató legjobb webtárhelyünkön, a cPanel sok ok miatt kiváló, de ezek a tervek ezen kívül is lenyűgözőbbek. Ahelyett, hogy korlátoznánk az SSL / TLS tanúsítványt és az automatikus biztonsági mentéseket bizonyos szintekre, a cPanel hosting mindkét szintje funkciókkal van felszerelve.

Mint már említettük, olcsóbbak is. Noha a normál megosztott tervek szilárd, közepesnek tűnnek a cPanel opciókhoz képest. Hacsak nem tetszik a cPanel használata, nem ok arra, hogy ne takarítson meg néhány dollárt, miközben további funkciókat szerez.

Ha új webcímkéket szeretne felcímkézni és eladni, akkor a Hosting24 viszonteladói terveket készít. Alapvetően ezek csupán a cPanel-csomagok kedvezményes áron történő tárolása, amelyek lehetővé teszik, hogy 50–150 cPanel-fiókot vásároljon sokkal kevesebb összeggel, mint külön-külön. Habár korlátozottak lehetnek a cPanel-fiókok száma, eladhatja azokat, amíg rendelkezésre állnak erőforrások.

A nagyobb energiafelhasználás érdekében vannak olyan VPS-tervek, amelyek továbbra is megosztott architektúrát használnak, de virtuális környezetet biztosítanak az Ön számára. Az alacsony szintű VPS-tervek nem lenyűgözőek – az egymagos beállítás nem haladhatja meg a Geekbench Surface Book Pro referenciamutatóját -, de a drágább tervek szilárd ütést tartalmaznak.

Hosting24 Cloud tárhely

A felhő tárolása különbözteti meg a Hosting24-et. Amint azt a Kinsta és az MDDHosting áttekintésünkben láthatjuk, a felhő-tárhelyre szakosodott webhely-házigazdák általában a legjobb egyensúlyban vannak az értékkel, sebességgel, biztonsággal és megbízhatósággal, mivel a tárolási stílus nagyobb rugalmasságot biztosít..

A webtárhely hagyományos formáihoz hasonlóan a webhelyet egyetlen kiszolgálón tárolják, de a kiszolgáló képes további erőforrások felhasználására más kiszolgálók hálózatából. Ez azt jelenti, hogy elosztott szolgáltatásmegtagadási támadás, forgalmi tüske vagy bármi más esetén az erőforrások mindig rendelkezésre állnak.

A felhőalapú webhely a WordPress természetes otthona, ezért tapasztalhatja, hogy a WordPress összes legjobb webtárhelyének a kínálata. Néhány, a WordPress-re szakosodott gazdagép valójában kizárólag felhőalapú tárhelyet kínál (példaként olvassa el a Pagely áttekintésünket).

A hosting24 közelebb áll a Pagelyhez és a Kinsta-hoz, mint mondjuk a HostGatorhoz, amikor felhőtervekről van szó (olvassa el a HostGator áttekintését). A tervek energiával vannak ellátva, kezdve 3 GB RAM-mal és két CPU maggal, akár 12 GB RAM-mal és hat CPU maggal. Kiváló funkciókkal is jönnek, beleértve a gyorsítótár emlékeztetőt és az ingyenes SSL / TLS tanúsítványt.

Sebesség & üzemidő

A weboldal sebességének teszteléséhez a Pingdom Speed ​​Test és a Load Impact teszteket használjuk. Folyamatunk egyszerű: elindítunk egy weboldalt a legolcsóbb megosztott tervvel, telepítjük a WordPress-t további tartalom vagy kiegészítők nélkül, és a webhelyet futtatjuk a tesztelési platformonkon. Ily módon a lehető legtöbb változót lehet kiküszöbölni.

Emiatt kevesebb figyelmet fordítunk a tesztek válaszidejére, és inkább olyan kérdésekre koncentrálunk, mint például a HTTP hibák, a várakozási idők és a Pingdom Speed ​​Test ajánlásainak. A sebesség-tesztelés célja az, hogy összehasonlítási pontot szerezzünk, nem pedig azt a pontos sebességet, amelyet egy adott internetes házigazdával kapunk. Ha webhelyét próbálja gyorsabbá tenni, olvassa el a webhely betöltési idejének javításáról szóló útmutatót.

Ez itt fontos megjegyzés, mert a Host24 körülbelül másfél másodpercig tartott a betöltéshez, ami a legtöbb webtárhelyhez képest nem jó. Ennek ellenére a 100-ból 96-at kapta a Pingdom Speed ​​Test, ami ugyanolyan jó, mint a sebességünk első helyezettje, az A2 Hosting (olvassa el az A2 Hosting áttekintésünket). Mindkettő valójában a leggyorsabb webtárhely-listánkba került. 

Hosting24-review-sebesség-teszt

Kezdetben feltételeztük, hogy ez azért van, mert valamilyen mennyiségű gyorsítótárazás zajlik, de erről nincs szó. A gyorsítótárat bekapcsolhatja a vezérlőpulton, de a tesztelésünk azért történt, hogy a tárhelyet átadták nekünk, így mindig csináljuk. Ehelyett a kiváló sebességű eredmények valószínűleg a Hosting24 által használt LiteSpeed ​​szoftvernek köszönhetők.

Újra elvégeztük a tesztet, csak hogy megnézhessük, mi lesz a gyorsítótár, és meglepő módon a várakozási idő az eredeti idő hatodikére csökkent. Teljesítményminőségünk továbbra is a 100-ból 96 volt – kevés optimalizálást végeztünk el -, de a keresőmotorok szemében az alacsonyabb várakozási idő mindig jobb.

Hosting 24 Impact Test

A terhelés-ütés eltérő szöget tesztel. Az egyetlen felhasználó számára a sebesség mérése helyett a webhely teljesítményét teszteli, amikor egy terhelés alá kerül. Tesztelésünk az volt, hogy öt perc alatt 50 virtuális felhasználót küldünk a weboldalra, amelyet a legolcsóbb megosztott csomagok megállási pontja közelében találtunk..

A GreenGeeks-szel ellentétben a Hosting24 feltartotta. Amint azt a GreenGeeks áttekintésből elolvashatja, a teszt elején megszakadt megnövekedett számú HTTP-hibával, ami azt sugallja, hogy a szerver teljesítménye korlátozott. A Hosting24 tesztben elküldött 7250 kérelem közül csak egynél volt hiba, amely jóval a hibahatáron belül van.

Hosting24-review-terhelés-hatás

A teljesítmény kiváló. A Hosting24 megmutatja egy ésszerű számú ember hatalmát a LiteSpeed ​​szervereknél, amit hangsúlyoz a tároló, amelyet a vezérlőpult tartalmaz. Ezenkívül 99,9% -os rendelkezésre állás garancia van arra, hogy webhelye mindig online legyen.

Biztonság

A Hosting24 három alapvető biztonsági funkcióval rendelkezik, amelyeket keresünk: SSL / TLS tanúsítvány, automatikus biztonsági mentések és rosszindulatú programok védelme. Még így is, ezek a szolgáltatások furcsa módon oszlanak el. Ha átugrott, erről bővebben a „szolgáltatások” részben olvashat.

Az SSL / TLS tanúsítvánnyal kezdve ingyenesen kaphat egyet a Business megosztott szintjén vagy a cPanel terveken, ha legalább egy évet vásárol. Az egyiket a felhőtervek is tartalmazzák, amelyek nem kellene meglepetésként tekinteni, tekintve, hogy sokkal drágábbak.

A tanúsítvány azt mondja, hogy az Ön webhelyét látogató böngészők megbízhatnak benne, és titkosított kapcsolatot nyit meg az Ön webhelye és a felhasználó között. Az SSL / TLS tanúsítvány az első lépés a webhely biztonságában, mivel megvédi a személyes információkat az Ön webhelyére bevivő felhasználóktól a közép-támadások és a számítógépes bűnözés ellen..

Ugyanígy a biztonsági mentések a megosztott tárhely üzleti szintjére és a cPanel tárhely minden szintjére vonatkoznak. Fontos az, hogy a biztonsági mentések automatizáltak legyenek, így visszatérhet a webhely egy korábbi verziójához, ha valami nem megfelelő. Ennek ellenére le kell töltenie a biztonsági mentéseket és tárolni azokat egy online biztonsági mentési szolgáltatás, például a Backblaze segítségével (olvassa el a Backblaze áttekintésünket).

Host24 Malware eltávolítása

A rosszindulatú programok elleni védelem ragadós. A LiteSpeed ​​szervereket ModSecurity védi, amely egy nagyon testreszabható webes alkalmazás tűzfala. A BitNinja is védelmet nyújt Önnek, amely megakadályozhatja a DDoS támadásokat, a rosszindulatú programokat és másokat.

Ennek ellenére az Ön webhelyén nincs rosszindulatú program ellenőrzése vagy eltávolítása. Bár a Hosting24 nagylelkű lépéseket tesz a rosszindulatú programok megelőzése érdekében, nincs olyan eszköz, amely lehetővé tenné a webhely fertőzött állapotának megismerését. Ehelyett a Hosting24 biztosítja szerverei biztonságát, így webhelyének védelme továbbra is a kezedben van.

Bár jó lenne látni a rosszindulatú programok ellenőrzését is, a szerver védelme elegendő. Ráadásul könnyű figyelmen kívül hagyni, hogy amikor az ingyenes SSL / TLS tanúsítványt és az automatikus biztonsági mentéseket behozzák az egyenletbe.

Magánélet

Az adatvédelem nem olyan nagy aggodalomra ad okot a Hosting24 számára, mint például a DreamHost, ám ez még mindig távol esik az Endurance International Group márkáitól származó adatok félelmetes visszaéléseitől – példaként olvassa el az iPage áttekintést. A Hosting24 tiszteletben tartja az Ön személyes adatait, de néhány olyan lépést, amelyet a többi internetes házigazda tett az Ön adatainak védelme érdekében, itt nem hajtották végre teljes mértékben..

Különösen a Host24 nem foglalja magában a domain adatvédelmét, amikor új domain regisztrál. A domain regisztrálásához személyes adatokat, például nevét, címét és telefonszámát kell beírnia a WHOIS nyilvántartásba. Ez a nyilvánosság nyilvánosan is kereshető online, így a spamlisták és az adatgyűjtés elsődleges célpontjává válik.

Ha magánkézben regisztrál, akkor az Ön adatai helyébe a regisztrátor lép. Csak néhány webtárhely kínál ezt ingyenesen – olvassa el például a WestHost áttekintést, és a Hosting24 nem tartozik köztük. A domain adatvédelme azonban csak 5 dollárba kerül évente, és mivel a Hosting24 néhány dollárnál kevesebb domént kínál, mint a GoDaddy (olvassa el a GoDaddy áttekintést), nehéz panaszkodni.

A Hosting24 adatvédelmi irányelve

Az adatvédelmi politika is szilárd. Mielőtt megtudná, hogyan osztják meg (vagy sem) az adatait, a Hosting24 azt állítja, hogy csak jogszerűséggel, méltányossággal és átláthatósággal gyűjt, és az adatok céljait az adatvédelmi irányelvekben leírtakra korlátozza..

Amit vázolunk, az mellékelt. A Hosting24, mint a legtöbb webes házigazda, azt állítja, hogy adatokat gyűjt a közönség jobb kiszolgálása, a felhasználókkal való kapcsolatfelvétel és a szolgáltatás fenntartása érdekében. Nem említi az Ön adatainak harmadik félnek történő eladását vagy megosztását egy kis záradékon kívül, az irányelv végén, bár.

Az irányelv 11. szakasza szerint: „Személyes adatainak gyűjtése és feldolgozása során adatátvitelt végezhetünk különféle harmadik felek számára.” Jó lenne, ha lenne egy lista a harmadik felekről, akik a Hosting24 megosztják az Ön adatait az EIG által biztosított adatokkal, de sajnos erről nincs szó.

Megállapíthatjuk, hogy az Ön személyes adatait tiszteletben tartó tisztelettel kezelik, de a Host24 nem veszi azokat az lépéseket, amilyeneket mondunk például a Midphase-ből (olvassa el a Midphase-áttekintésünket). A világosabb adatvédelmi politika hosszú utat, valamint a domain adatvédelmet szabadít fel, ezért reméljük, hogy a Hosting24 hamarosan megteszi ezeket a lépéseket..

Támogatás

A Hostinger a legjobb támogatást nyújtotta, amit látott, így nem meglepő, hogy a Host24-nek is kiváló támogatása van. A támogató csoport tájékozott, barátságos és reagáló, ezt nehéz megtalálni a web hosting gyakran összetett világában.

Az élő chat leginkább kiemelkedik. A vezérlőpult körül téged követve egy kis buborék jelenik meg, amely időnként felugró ablakot jelenít meg, amelyben kérdezi, hogy van-e szüksége segítségre. Természetesen ez nem egy célzott képviselő, aki csaltatja Önt, de több támogatási ügynök is készen áll arra, hogy feltegye a kérdéseit..

Hosting24-review-live-chat-

Ráadásul nem kell adatokat megadnia ahhoz, hogy élő támogatással kapcsolatba léphessen az élő csevegéssel. Mivel a Hosting24 tudja, hogy be van jelentkezve, nem kell átvágnia az e-mail, domain és kérdés megadásának zavaró folyamatát, mielőtt kapcsolatba lép egy képviselővel. Egyszerűen írja be kérdését, és máris úton van.

Ha inkább maga kezeli a kérdéseket, akkor létezik egy tudásbázis, amelyet elgondolkodva három egyszerű kategóriába soroltak. Nagyon sok darab jelent meg, kezdve az alapvető beállítási oktatóktól a fejlett konfigurációs bemutatóig, a készen. De a darabok többségében nincs mélység.

Hosting24-review-tudásbázis

Attól függően, hogy szereti a támogatást, ez jó vagy rossz dolog is lehet. A kérdésekre általában néhány mondatnál nem több válasz adódik, és ha utasításokat adnak, azokat csak egy listába helyezik. Emiatt sok bejegyzés úgy érzi, mintha egy Q-ból származnának&A és nem egy tudásbázis.

Ennek ellenére hasznos forrás, mindaddig, amíg hajlandó felvenni a támogatást, ha magyarázatra van szüksége. Nekünk mindenképpen ez a show csillaga. A Hosting24 kiváló támogatást nyújt, még akkor is, ha a tudásbázis nem részletezett. Az a tény, hogy hajlandóak vagyunk figyelmen kívül hagyni az önsegítő erőforrások egyes hátrányait, azt bizonyítja, hogy az élő csevegés milyen nagyszerű.

Az ítélet

Nem meglepő, hogy a Hosting24 kihúzza a parkból. Mint a szülő, nagy funkciókkal és alacsony áron, ami olyan értéket képvisel, amelyet ritkán lát a webtárhely világában. Noha megválaszthatnánk és találhatnánk apró hátrányokat a szolgáltatás számára, az átfogó kép túl jól működik a Hosting24 javára. Gyors, rugalmas és könnyen használható, így az egyik legjobb webtárhely-szolgáltató.

Mit gondolsz a Hosting24-ről? Szeretné kipróbálni? Az alábbi megjegyzésekben ossza meg velünk tapasztalatait, és mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map