WebHostingBuzz -katsaus – päivitetty2020

WebHostingBuzz -katsaus

WebHostingBuzz on ollut toiminnassa melkein 20 vuotta, ja sen aikana se on tehnyt kunnollista työtä ominaisuuksien luomiseksi pitäen hinnat alhaisina ja nopeuksina korkeina. Vaikka se ei olekaan täydellinen, se ansaitsee hyvän ilmeen jokaiselle, joka etsii uutta isäntää, kuten voit lukea tästä WebHostingBuzz -katsauksesta.

WebHostingBuzz on pieni, riippumaton verkkoisäntä, joka ylläpitää noin 35 000 verkkosivustoa noin 28 000 asiakaskunnan kanssa. Siitä huolimatta, se on ollut web-hosting-tilassa jonkin aikaa. Se perustettiin vuonna 2002 torjumaan tuolloin ylihinnoiteltuja ja heikkovoimaisia ​​web-hosting-markkinoita. Se yrittää tehdä niin edelleen. Se onnistuu myös enimmäkseen.

Tässä WebHostingBuzz -katsauksessa selitetään, miksi iso isännän kanssa matkustaminen ei välttämättä ole hyvä asia. Kun olet kirjautunut jaettuun tiliin, tarkastelimme ominaisuuksia, hinnoittelua, suorituskykyä ja muuta saadaksemme tuomion.

WebHostingBuzz tekee paljon oikein, niin paljon, että se on parhaan web-hosting-oppaan parhaillaan. Muutamia ongelmia on, mutta niitä on helppo sivuuttaa, koska hinta, nopeus ja ominaisuudet, joita WebHostingBuzz tarjoaa.

webhostingbuzz-Slider1

webhostingbuzz-slider2

webhostingbuzz-slider3

webhostingbuzz-slider4

webhostingbuzz-slider5

Edellinen

Seuraava

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehdot WebHostingBuzzille

ominaisuudet

WebHostingBuzzissa on paljon ominaisuuksia, mutta se ei välttämättä ole aluksi näkyvissä. Vaikka WebHostingBuzzilla ei ole integrointia Cloudflare Railgun -sovelluksen kanssa ja se vie iPagen tarjoamia mainoshyvityksiä (lue iPage-arvosteluamme), WebHostingBuzzilla on vankka luettelo.

Huippuluokan omistetuissa paketeissa on kaikki mitä odotat. Palvelimet on kytketty 10 gigabitin redundantin verkon kautta, tallennustila on asetettu RAID 10: een (lue mikä on RAID-opas) ja saat omistetun 100 megabitin sekunnissa yhteyden verkkosivustollesi. VPS: llä ja erillisillä paketeilla on myös sataprosenttinen käyttöaikainen palvelutasosopimus.

Paljon mielenkiintoisempia ovat jaetut palvelimet. Toisin kuin monet verkkoisäntäkoneet, WebHostingBuzz ei käytä Apache-palvelimia. Sen sijaan se käyttää Apache-vaihtoehtoa, joka tunnetaan nimellä LiteSpeed. Se on maksettu, patentoitu palvelinohjelmisto, joka sisältää kaikki Apache-palvelimien edut, mukaan lukien ModSecurity, mutta vähemmän yleisiä.

webhostingbuzz-review-LiteSpeed

Jos palvelimen käsittelemien kuormitus vähenee, Web-sivustosi nopeus ja käyttöaika lisääntyvät. Jaetut palvelimet taistelevat liian monien verkkosivustojen ja riittämättömien resurssien puuttuessa, joten paremmin optimoitu palvelinohjelmisto voi auttaa torjumaan näitä ongelmia.

On myös muita tietoturvaan keskittyviä ominaisuuksia, mutta pääsemme alla oleviin ”tietoturva” -kohtaan. Vaikka WebHostingBuzz tarjoaa LiteSpeed-palvelimia ja siihen liittyvän LiteSpeed-välimuistin, se kaipaa muutamia alueita.

Nimittäin se jättää verkkosivujen rakentajan pois. Vaikka WordPressiä ja useimpia muita sovelluksia tuetaan Softaculous-sovellusten asennusohjelmalla, verkkosivustojen rakentajaa ei ole saatavilla. Jos sinulla ei ole suunnittelukokemusta ja haluat laittaa verkkosivuston, tutustu parhaaseen verkkosivustojen rakennusoppaaseemme. Wix on listan kärjessä (lue Wix-arvostelu).

Sen ulkopuolella, WebHostingBuzzissa on vaikuttava luettelo ominaisuuksia, kuten cPanel, useita kerroksia välimuistia ja LiteSpeed-palvelimet.

WebHostingBuzz-ominaisuuksien yleiskatsaus

WebHostingBuzz-logowww.webhostingbuzz.com

Alkaa 499 dollarista kuukaudessaKaikki suunnitelmat

Palvelintyypit

Jaettu hosting

VPS-hosting

Ylläpito WordPress

Pilvipalvelu

Dedicated hosting

Jälleenmyyjien hosting

Usablity

FTP-käyttö

SSH-käyttö

cPanel

Pääsy pääsyyn

Päivittäiset varmuuskopiot

Verkkosivun rakentaja

Palvelut

SEO

Markkinointi

Verkkosivujen suunnittelu

turvallisuus

Verkkotunnuksen yksityisyys

SSL-salaus

Haittaohjelmien poisto

Web-sovelluksen palomuuri

Kahden tekijän todennus

DDoS-suojaus

sFTP

Tuki

Sähköpostituki

Puhelintuki

Live-chat-tuki

Oppaat

Käyttäjäfoorumi

Tietopohja

24/7 tuki

hinnoittelu

WebHostingBuzz ei mene eteenpäin harhaanjohtavien hinnoittelujärjestelmien kanssa. Toisin kuin Bluehost (lue Bluehost-arvostelu), WebHostingBuzz näyttää hinnan, jonka maksat kuukaudessa, ei kuukausittaisen hinnan monivuotisella suunnitelmalla. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun kirjoitin web-hosting-arvostelua, jossa emme olleet yllättyneitä, kun tuli aika tarkistaa.

Yllättäen myös hinta on hyvä. WebHostingBuzz on kalliimpi kuin yksi&1 IONOS (lue 1&1 IONOS-arvostelu), mutta se on halvempaa kuin melkein kaikki tarjoajat, joita olemme tarkistaneet uudistamisen yhteydessä. Verrattuna Arvixen 15 dollarin kuukauden uusimisprosenttiin, WebHostingBuzz on varasta (lue Arvixe-arvostelu).

Siitä huolimatta sillä ei ole esimerkiksi Hostingerin monivuotisia alennuksia (lue Hostinger-arvostelu). Jaettuja suunnitelmia tarjotaan kuukausittain ja vuosittain, ja jos valitset jälkimmäisen, saat kahden kuukauden isännöinnin ilmaiseksi. Vaikka se ei ole jyrkkä alennus, se on alennus, ja koska WebHostingBuzzin läpinäkyvä hinnoittelumalli antaa meille hienoa,.

Malli, joka näyttää kuukausittaisen hinnan ja lisää kahden kuukauden palvelun, jos ostat vuosittain, kuljetetaan koko verkkosivustolla. Poikkeuksena on jälleenmyyjän isäntä, jota voi ostaa kuukaudeksi, vuodeksi tai kahdeksi vuodeksi pienellä alennuksella siirryttäessä ketjuun ylöspäin.

Avoimen hinnoittelun ulkopuolella WebHostingBuzzilla on jotain muuta epätavallista tässä osiossa. On budjettisuunnitelmia jaetuille, VPS: lle ja erillisille paketeille, jotka voivat säästää kolikoita pienemmille verkkosivustoille.

WebHostingBuzz Economy -vaihtoehdot

Se tarjoaa esimerkiksi taloudellisen jaetun isännöinnin, joka käyttää NGINX-palvelinta LiteSpeed-palvelimen sijasta 24,99 dollaria vuodessa tai 39,99 dollaria kahden vuoden ajan. Suunnitelma on rajoitettu, sillä vain 512 Mt RAM-muistia ja 10 Gt levytilaa, mutta se on hyvä vaihtoehto verkkosivustoille, joilla on vähän liikennettä tai ei lainkaan liikennettä.

Myös budjetille omistettuja palvelimia, joiden hinta alkaa 50 dollaria kuukaudessa. Kirjoittamishetkellä ne olivat kuitenkin ainoat käytettävissä olevat erilliset palvelimet. Vaikka WebHostingBuzzilla on koko tuotesivu, joka on omistettu 16 erilliselle palvelinkonfiguraatiolle, ne olivat kaikki myyty, kun tarkistimme.

Siitä huolimatta, tämä osa on peukalot ylöspäin. WebHostingBuzz on edullinen ja avoin. Se menee jopa budjettisuunnitelmien tarjoamiseen niitä tarvitseville. Myös ostot on varustettu 45 päivän rahat takaisin -takuulla. Vaikka tämä ei ole niin kauan kuin InMotion Hosting (lue InMotion Hosting -katsauksemme), WebHostingBuzz on edellä suurimmassa osassa web-hosting-markkinoita.

Helppokäyttöisyys

WebHostingBuzzilla on virtaviivainen verkkosivusto, jonka avulla on helppo löytää suunnitelma tiheästä kokoonpanosta huolimatta. Sen luissa on vähän A2-majoitusta ja vähän Kinstaa, mikä tarkoittaa, että haluamasi suunnitelman löytäminen on helppoa, samalla kun se näyttää myös tekniset yksityiskohdat (lue A2-hosting-arvostelu ja Kinsta-arvostelu).

Hinnoittelun avoimuutta ei myöskään pitäisi vähentää. Koska WebHostingBuzz näyttää todellisen kuukausittaisen hinnan, jonka maksat, ei ole kysymys siitä, mikä laskusi on, kun lähdet kassalle.

Kassa on myös yksinkertainen. WebHostingBuzz pyytää sinua rekisteröimään verkkotunnuksen, osoittamaan nykyisen tai siirtämään omistamasi. Sen jälkeen valitset kestosi, kirjoitat tilitietosi ja olet matkalla.

Koska WebHostingBuzz kysyy tilitietojasi ennen kassan suorittamista, voit siirtyä valitsemalla suunnitelman ohjauspaneeliin hakematta koskaan tilin käyttöoikeustietoja sähköpostista.

webhostingbuzz-review-tilausvahvistussivua

Siirryt suoraan ohjauspaneeliin, joka on asetettu siististi. Suunnittelu muistuttaa InMotion Hosting -palvelua ilman, että se olisi rip-off. Tarjolla on neljä ruutua, jotka näyttävät palvelut, verkkotunnukset, laskut ja liput, ikkuna, joka näyttää aktiiviset palvelut, ja pieni kupla oikeassa kulmassa suoraa keskustelua varten.

webhostingbuzz-review-client-alue

Napsauttamalla isäntätiliäsi löydät levyn ja kaistanleveyden käytön sekä nopeat linkit vaihtoehtoihin cPanelissa. Tämä tarkoittaa, että jos haluat lisätä sähköpostiosoitteen tai käyttää tiedostohallintaa, sinun ei tarvitse ladata cPanelia.

webhostingbuzz-review-hosting-hallinta

cPaneliin pääsee kuitenkin napsauttamalla välilehteä vasemmassa reunassa olevassa valikossa. Siellä voit päästä yksityiskohtiin verkkosivustollasi, kuten kaikessa parhaassa web-hosting-palvelussa cPanel-valitsimilla. WebHostingBuzzilla on jopa oma Softaculous-sovellusten asennus -välilehti yleisesti käytettyjen asennuskomentosarjojen, kuten WordPress, ajamiseen..

webhostingbuzz-review-cpanel

WebHostingBuzz saavuttaa kaikki korkeat muistiinpanot käytettävyydestä. Vaikka se ei tarjoa kehittynyttä WordPress-integrointia JustHost (lue JustHost-arvostelu), kassat, ohjauspaneeli ja cPanel-rakennus ovat virtaviivaisia ​​ja yksinkertaisia.

Hosting-tyypit

WebHostingBuzz tarjoaa jaettua, VPS: ää ja erillistä isännöintiä, vaikka viimeinen on luonnos. Myös jälleenmyyjäsuunnitelmia on, mutta ne ovat vain nipuja jaettuja suunnitelmia, jotka on koottu jälleenmyyntiä varten. Vaikka kokoonpano on vakaa, puuttuu hallittuja WordPress- ja pilvipalveluita paljon.

Ensin ovat jaetut suunnitelmat. Jaetussa isännöinnissä useat verkkosivustot sijoitetaan samalle palvelimelle ja jakavat resurssit niiden välillä. Toisin kuin useimmat jaetut suunnitelmat – lue yksi esimerkki HostGator-katsauksesta – tilillesi on asetettu rajoituksia muistille, prosessorin käytölle ja I / O-nopeudelle.

Vaikka aloittelijat saattavat pitää rajoituksia huonoina asioina, he ovat hyviä puhutessaan jaetusta isännöinnistä. Usein rajoittamattomat suunnitelmat johtavat siihen, että muutamat verkkosivustot pääsevät hog-resursseihin, kun taas toiset kamppailevat pysyäkseen ajan tasalla. Asettamalla rajoituksia WebHostingBuzz pystyy varmistamaan, että palvelimella jokaiselle on oikeudenmukainen osuus.

VPS-suunnitelmat ottavat idean ja ajavat sen mukana. Virtuaaliset yksityiset palvelimet ovat fyysisissä palvelimissa olevia virtuaalipalvelimia. Esimerkiksi, jos siellä on fyysinen palvelin, jossa on 8 Gt RAM-muistia, neljä suorittimen ydintä ja 100 Gt tallennustilaa, voi olla neljä virtuaalipalvelinta, joissa jokaisessa on 2 Gt RAM-muistia, yksi CPU-ydin ja 25 Gt tallennustilaa..

Omistetut resurssit eristävät sinut muista käyttäjistä. Jos jaetun isännöinnin ostaminen asuu suuressa kerrostalokompleksissa, VPS-palvelimen ostaminen ostaa kaupunkitalon.

WebHostingBuzzilla on myös vakaa valikoima VPS-suunnitelmia. Valittavana on kahdeksan kerrosta edullisesta yhden ytimen, 1 Gt: n RAM-muistin perussuunnitelmasta Powerhouse-neliytimiseen, 8 Gt: n RAM-palvelimeen. Kuten mainittiin, on olemassa myös budjettivaihtoehtoja, jos haluat säästää kolikon.

Mainitsimme myös omistettujen palvelimien puuttumisen. Siellä on tuotesivu, mutta kaikki tarjoukset olivat loppuunmyyty, kun viimeksi tarkistimme. Budjettipalvelimet, joilla on heikko voima verrattuna WestHostin omistettuihin palvelimiin, ovat ainoat saatavilla (lue WestHost-arvosteluamme).

webhostingbuzz-review-omistettu-palvelimet

Se ei kuitenkaan polta yhtä paljon kuin pilvien ja hallittujen WordPress-asetusten laiminlyönti. Ylläpito WordPress, josta voit oppia WordPress-oppaan parhaassa web-hosting-sovelluksessa, on yhä tärkeämpi, etenkin verkkosivujemme kaltaisille verkkosivustoille. Jos olet kiinnostunut siitä, lue Sivut-arvostelu.

Nopeus & Käyttöaste

Käytämme kahta työkalua verkkosivuston nopeuden mittaamiseen: Pingdom Speed ​​Test ja Load Impact. Testimme suoritetaan halvimmalla saatavilla olevalla suunnitelmalla ja tyhjä WordPress-versio on asennettu. Alustamalla testauksen tällä tavalla, toivomme vähentää mahdollisimman monta muuttujaa saadaksesi tarkan tuloksen.

LiteSpeed-palvelimien teho näkyy tässä. WebHostingBuzz ansaitsi 96/100 Pingdom Speed ​​Testistä ja istuu MDDHosting-rinnalla, joka käyttää myös LiteSpeed-palvelimia (lue MDDHosting-arvostelu). WebHostingBuzz ei kuitenkaan tarjoa niin monta välimuistikerrosta halvimmalla jaetulla suunnitelmalla, joten nopeus hidastuu, kun verkkosivustosi ladataan sisällöllä. Siksi se huomasi nopeimman web-hosting-oppaamme. 

webhostingbuzz-nopeus-testi

Myös Load Impactilla oli hyvä suorituskyky. Yksittäisen datapisteen testaamisen sijasta Load Impact lähetti 50 virtuaalista käyttäjää verkkosivustolle viiden minuutin aikana testaten täytettyjen pyyntöjen määrän ja kunkin käyttäjän vastausajat. WebHostingBuzz meni yllättävän hyvin, täyttämällä kaikki lähetetyt pyynnöt ja pitämällä yhdenmukainen vastausaika.

Se kuitenkin havaitsi läpimenorajan, joka osoittaa palvelimen ylikuormittuneen. Yleensä kun näin tapahtuu, näemme toteutuneiden pyyntöjen määrän vähenevän, mutta raja yksinkertaisesti lasketaan aina, kun valmiiden pyyntöjen määrä tasoittuu lennon aikana esitettyjen pyyntöjen kasvaessa.

webhostingbuzz-review-kuorma-vaikutus

Ei-teknisessä mielessä se tarkoittaa, että WebHostingBuzz on täyttänyt jokaisen pyynnön, mutta niiden suorittamisaste on tasainen noin 40 samanaikaisen yhteyden jälkeen. Tämä on mitä me odotamme jaetulta peruspaketilta, toisin kuin tasoitus, jonka näimme GreenGeeksin kanssa (lue GreenGeeks-arvostelu).

Tuotesivuilla mainostetaan käyttöaikaa 99,9 prosenttia. Toisin sanoen, kun pohdimme palvelusehtoja, emme löytäneet mitään mainintaa käytettävyydestä. Vaikka voi olla, että WebHostingBuzz päätti olla asettamatta käyttöaikatakuuta kirjallisesti, tämä tarkoittaa meille sitä, että meillä ei ole lainkaan sellaista.

Toisin sanoen, emme kokeneet seisokkeja testauksen aikana ja koska WebHostingBuzzin vakaa suorituskyky on koko tässä osiossa, sinun ei pitäisi odottaa mitään.

turvallisuus

WebHostingBuzz tarjoaa vankan tietoturvasuunnitelman suunnitelmien yli, paljon enemmän kuin kilpailijoidensa. Kuten muut kuin tietoturvaominaisuudet, se kattaa suurimman osan emäksistään ja varmistaa, että kävijät saapuvat verkkosivustollesi nopeasti ja turvallisesti.

Verkkosivustosi on kuitenkin pysyttävä verkossa, jotta se tapahtuisi. Tätä varten WebHostingBuzz tarjoaa ilmaisia ​​verkkosivustojen varmuuskopioita. Vaikka joudut päivittämään liiketoiminnan jaettuun tasoon päivittäisten varmuuskopioiden käyttämiseksi, kaikkiin hosting-suunnitelmiin sisältyy ainakin vähimmäisvarmuuskopiot hosting-tilistäsi ja cPanelista.

Tämä tarkoittaa, että sivustosta tehdään varmuuskopio, kun käynnistät sen ensimmäisen kerran. Kun verkkosivustoon tehdään muutoksia, nämä muutokset päivitetään varmuuskopiossa, mistä syystä ”inkrementaalinen” näyttö. Voit ladata MySQL-tietokannan, kotihakemistosi tai täydellisen verkkosivuston varmuuskopion cPanelista milloin tahansa.

Suunnitelmiin sisältyy myös SSL / TLS-varmenne, joka kertoo periaatteessa verkkosivustossasi käyville selaimille, että sinusta luotetaan. Tämän sertifikaatin avulla selain voi avata salatun yhteyden verkkosivustosi ja vierailijan välillä suojaten läpi kulkevia henkilökohtaisia ​​tietoja.

Se on jokerimerkkivarmenne, mikä tarkoittaa, että se ei sovellu tietyille sovelluksille, kuten sähköiselle kaupalle.

Verkkorikosten torjunnasta WebHostingBuzz on tekeillä paljon. Palvelimet on suojattu ModSecurityllä, joka on avoimen lähdekoodin verkkosovelluspalomuuri Apache-palvelimille. Koska palvelimet käyttävät Apache-vaihtoehtoista LiteSpeed-sovellusta, ModSecurity on edelleen käytettävissä.

Sinut on suojattu myös ClamAV: lla ja SpamAssassinilla. Entinen tarkistaa verkkosivustosi haittaohjelmien tai virusten varalta, mutta se ei puhdista sitä. Silti pelkkä tieto siitä, että verkkosivustollasi on ongelma, on puoli taistelua. SpamAssassin torjuu roskapostia ja tietojenkalastelujärjestelmiä postipalvelimilla.

Vaikka haluamme aina haittaohjelmien poistamisen, se myönnetään harvoin. WebHostingBuzz on kuitenkin edelleen epätavallinen. Se tarjoaa kaikille suunnitelmille täydellisen tietoturvaohjelmiston, joka sisältää verkkosivun varmuuskopion, roskapostin poistamisen ja haittaohjelmien tarkistuksen, mikä on harvoin web-palveluntarjoajien nähtävissä..

yksityisyys

Tietosuoja on yleensä VPN-arvostelujemme aihe, mutta se on tärkeä myös web-isännöinnissä. Olemme nähneet massatietojen keräämisen web-hosting-ryhmittymiltä, ​​kuten Endurance International Group, kuten – lukemalla FatCow-katsauksen nähdäksesi esimerkki EIG-brändistä toiminnassa – mikä osoittaa selvästi, miksi yksityisyys on tärkeä verkkosivun perustamisen kannalta.

Se alkaa verkkotunnuksestasi. Kun rekisteröit verkkotunnuksen, lisäät nimesi, osoitteesi ja muut WHOIS-tietueeseen, jota voidaan hakea julkisesti verkossa. Tietue voidaan kuitenkin piilottaa verkkotunnuksen yksityisyydellä.

Konsepti on yksinkertainen: korvaa WHOIS-tiedot verkkotunnuksen rekisteröijän tiedoilla. Vaikka normaalisti maksullinen palvelu, esimerkiksi DreamHost, yritykset ovat alkaneet tarjota verkkotunnuksen yksityisyyttä ilmaiseksi (lue DreamHost-arvostelu). Olemme iloisia nähdessämme, että WebHostingBuzz heijastaa sitä.

Verkkotunnuksen yksityisyys sisältyy kaikkiin verkkotunnuksiin, jotka rekisteröidyt WebHostingBuzz-palvelussa, ja tallentamasi henkilökohtaiset tiedot tukevat vankkaa tietosuojakäytäntöä. Vaikka WebHostingBuzz jakaa edelleen tietoja mainostajien kanssa, tietosuojakäytäntö tekee selväksi, että tietoja ei voida tunnistaa henkilökohtaisesti.

Tämä tarkoittaa, että WebHostingBuzz voi myydä yleisiä väestötietoja mainostajille, mutta nämä mainostajat eivät koskaan tiedä, että olet napsauttanut mainosta tai edes käyttänyt WebHostingBuzzia. Lisäksi WebHostingBuzz ei seuraa verkkosivustollasi tekemääsi toimintaa, joten ei henkilökohtaisesti tunnistettavissa oleviin tietoihin ole meneillään shenanigania..

Vaikka tavoite on todellinen nimettömyys, se ei ole mahdollinen useimmille verkkosivustoille. WebHostingBuzz on askeleessa oikeaan suuntaan verkkotunnuksen yksityisyyden suojaamiseksi, mutta meillä on edelleen ongelmia myyntitietojen – tunnistaa vai ei – mainostajille.

Tuki

Pieni chat-kupla näytön oikeassa alakulmassa seuraa sinua WebHostingBuzz-ympärillä. Se avaa live-chatin, ja WebHostingBuzz sisältää niin pienen ponnahdusikkunan kuin napsauttamalla ääntä muistuttaaksesi siitä, että se on siellä. Se ei ole häiritsevä, mutta näyttää edelleen, mistä saada tukea.

webhostingbuzz-review-live-chat

Puhuimme live chatin kanssa muutaman kerran tarkastelun aikana. Vaikka WebHostingBuzzin live-chatti ei ole aivan yhtä täynnä kuin SiteGround (lue SiteGround-arvostelu), se on vankka. Saimme vastaukset nopeasti, vastaukset olivat pisteellisiä ja tarkkoja.

Siellä on myös lippuperustainen sähköpostijärjestelmä, mutta suorakeskustelu on nopeampaa. Tuen ulkopuolella tuki näyttää hedelmättömältä. Tietokanta on olemassa, mutta emme löytäneet tapaa käyttää sitä Google-hakujen ulkopuolella.

Sitä ei myöskään kutsuta tietopankiksi. WebHostingBuzz-Wikistä löydät artikkeleita, mutta ne ovat vanhentuneita. WebHostingBuzz ei ole julkaissut uutta artikkelia vuodesta 2014, joka selittää, miksi tämä verkkosivuston osa on piilotettu Googlen hakemiston syvyyteen.

webhostingbuzz-review-tietämyskanta

Koska WebHostingBuzz on pieni verkkoisäntä, on järkevää tarjota foorumi tai muita itseapuresursseja, jotta yhteisö voisi olla sitoutunut ja vähentää live chat -toistojen kuormitusta. Nykyisessä muodossaan tuki puuttuu, vaikka live-chat-kokemus olisikin yli par.

Tuomio

WebHostingBuzzilla on muutama virhe; verkkosivustojen rakentajaa ei ole, hallitut WordPress-suunnitelmat puuttuvat ja tietokanta voitaisiin täydentää. Arvo on kuitenkin kiistaton. WebHostingBuzz tarjoaa hinnat, jotka ovat kaukana markkinoiden alhaisesta hinnasta ja suorituskyky selvästi yllä, ja ne tarjoavat jotain, jota on vaikea löytää web-hosting-maailmasta: erinomainen suorituskyky kohtuulliseen hintaan.

Rahamme puolesta haittoja on helppo sivuuttaa, mutta aloittelijat saattavat olla mukavammat isäntälle, joka tarjoaa hallittua WordPressiä, ja verkkosivustojen rakentajalle.

Mitä mieltä olet WebHostingBuzzista? Oletko samaa mieltä siitä, että se on suuri arvo? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me