SiteGround Review – Päivitetty 2020

SiteGround arvostelu

SiteGround on houkutteleva verkkoisäntä, joka tarjoaa enemmän ominaisuuksia kuin kilpailu ja edullisempaa hintaa. Vaikka päivitetty verkkosivusto on auttanut navigointia, päivätty cPanel jättää silti jotain toivomisen varaa.


Olemme aina pitäneet SiteGroundista. Sen lisäksi, että se teki parhaan web-hosting-oppaan, se sijoittui parhaaseen pienyritysten web-hosting-palveluun. Edullinen, riippumaton tarjoaja, jolla on affiniteetti WordPressiin, SiteGround vakuuttaa vakaalla ydinpalvelulla. Se sanoi, se on karkea reunojen ympäri.

Tässä SiteGround-katsauksessa aiomme yksityiskohtaisemmin kokemuksemme vietettyäsi aikaa sen kanssa. Tarkastelun aikana puhutaan ominaisuuksista, hinnoittelusta, helppokäyttöisyydestä, isännöintityypeistä, nopeudesta ja käytettävyydestä, turvallisuudesta, yksityisyydestä ja tuesta ennen tuomion antamista.

Kaiken kaikkiaan SiteGround on vankka web-palveluntarjoaja, jolla on vaikuttavat ominaisuudet ja nopea nopeus käynnistykseen. Sen cPanel-ohjelmiston päivätty käyttöönotto on muuten erinomainen kokemus, mikä vaikeuttaa tärkeiden ominaisuuksien tai tuen löytämistä tarvittaessa..

SiteGround-Slider1

SiteGround-Slider2

SiteGround-Slider3

SiteGround-Slider4

SiteGround-Slider5

Edellinen

Seuraava

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehdot SiteGroundille

ominaisuudet

Yksi syy siitä, että pidämme SiteGroundista, on se, että siinä on niin monia ominaisuuksia suunnitelmassasi. Ne eivät myöskään ole varastotoiminnot. WordPress-suunnitelmissa on WordPress-erityisiä ominaisuuksia, ja jaetussa isännöintisuunnitelmassa on verkkosivustosi rakentamiseen suunnitellut työkalut. Vaikka isännöintityypissä on vain pieniä eroja, on tarjolla suuri valikoima katettuja paketteja.

Paras on löytää suunnitelmat SiteGroundin verkkosivustolta, jos haluat nähdä kaikki niiden ominaisuudet – pelkästään niiden listaaminen vaatisi muutamatuhat sanaa. Tarkistusta varten aiomme tarjota poikkileikkauksen vaikuttavimmista ja hyödyllisimmistä ominaisuuksista.

Jaetusta isännöinnistä alkaen saat verkkosivustojen rakentajan, mutta ei minkään verkkosivun rakentajan. Toisin kuin GoDaddy GoCentral (lue GoDaddy GoCentral -katsaus), joka tuntuu takertuvan, SiteGround haki asiantuntemusta yhdeltä parhaimmista verkkosivustojen rakentajista Weeblystä (lue Weebly-arvostelu).

SiteGround sisältää ilmaisen Weebly-version kaikilla suunnitelmilla – tietysti rekisteröimällä verkkotunnuksella – mutta voit myös päivittää toiseen tasoon, jos haluat. Esimerkiksi Weeblyn liiketoimintasuunnitelmat tarjoavat varastonhallintaa, tuotemerkkejä ja neliöintegraatiota verkkokauppoihin.

weebly-blogin vaihtoehdot

Kaikissa SiteGround-suunnitelmissa on myös automaattiset päivittäiset varmuuskopiot, joita, vaikkakaan tylsää, ei pitäisi unohtaa. Vielä on hyvä idea varmuuskopioida verkkosivustosi manuaalisesti, mutta kaikenkatkaisu ei ole koskaan huono asia. Jos päivität johonkin korkeampaan tasoon jaetussa isännöinnissä, voit myös asettaa räätälöityjä, on-demand-varmuuskopioita.

SiteGround-ominaisuudet ovat niin hyviä, että se saa jotkut odotettavissa olevista integraatioista tuntemaan kesyynä. Kuten muutkin johtavat verkkoisäntäpalvelut, saat Cloudflare-integraation, ilmaisen SSL / TLS-varmenteen ja rajoittamattomat sähköpostiosoitteet verkkotunnuksessasi. Useimmissa arvosteluissa keskityisimme näihin ominaisuuksiin, mutta SiteGroundin vahva luettelo saa heidät tuntemaan pieniä lisäyksiä jo erinomaiseen pakettiin.

SiteGround WordPress -ominaisuudet

Jos olet kiinnostunut WordPress-verkkosivustosta, SiteGround on antanut sinulle suojan. Se vei kruunun WordPress-oppaan parhaaseen web-hosting-palveluomme syystä, jäljempänä. WordPress-suunnitelmat peilaavat jaetut suunnitelmat, ja niiden mukana toimitetaan automaattiset päivittäiset varmuuskopiot, Cloudflare-integraatio ja ilmainen SSL / TLS-varmenne. Tästä huolimatta heillä on myös omat piirteensä.

Tärkeintä on, että WordPress-suunnitelmiin sisältyy SuperCacher. Sillä on myös säännöllisillä jaetuilla suunnitelmilla, mutta WordPress-sovellus on tärkeä. Välimuistiin tallennetaan periaatteessa verkkosivustosi versioita, jotta ne latautuvat nopeammin, kun niitä pyydetään. SuperCacher-välimuistit tuottavat tuloksia tietokantakyselyistä ja dynaamisesta tiedosta verkkosivustosi nopeuden parantamiseksi.

Siteground-review-supercacher

Lisäksi saat WordPress-lavastuksen. Vaikka sivustojen rakentajien lukumäärä onkin vaivaton, vaiheiden jakaminen ei ole helpointa löytää WordPress-verkkosivustoille. Pohjimmiltaan sen avulla voit testata verkkosivustosi muutoksia yksityisessä ympäristössä ennen kuin siirrät ne verkkosivustolle.

On myös muita WordPress-ominaisuuksia. Kun kirjaudut, WordPress asennetaan automaattisesti ilmaiseksi verkkotunnuksellesi. Jos sinulla on toinen isäntä, voit siirtää verkkosivustosi. SiteGround julkaisee myös WordPress-päivitykset verkkosivustollesi automaattisesti, jos haluat sen ohjata, ja ohjaa sinut kohti tukiasioita, jotka ovat erikoistuneet alustaan.

Kaikille kalliille, hallituille WordPress-isännöinnille – lue Kinsta-arvosteluista nähdäksesi miltä näyttää – kaikki tämä on vakiohinta. SiteGround ei ole kuitenkaan kallista. Ei ole vain vaikuttavaa, että SiteGround sisältää upeita WordPress-ominaisuuksia. Vaikuttavaa on, että se tekee niin halvalla.

SiteGround-ominaisuuksien yleiskatsaus

SiteGround-logowww.siteground.com

Alkaa 395 dollarista kuukaudessaKaikki suunnitelmat

Palvelintyypit

Jaettu hosting

VPS-hosting

Ylläpito WordPress

Pilvipalvelu

Dedicated hosting

Jälleenmyyjien hosting

Usablity

FTP-käyttö

SSH-käyttö

cPanel

Pääsy pääsyyn

Päivittäiset varmuuskopiot

Verkkosivun rakentaja

Palvelut

SEO

Markkinointi

Verkkosivujen suunnittelu

turvallisuus

Verkkotunnuksen yksityisyys

SSL-salaus

Haittaohjelmien poisto

Web-sovelluksen palomuuri

Kahden tekijän todennus

DDoS-suojaus

sFTP

Tuki

Sähköpostituki

Puhelintuki

Live-chat-tuki

Oppaat

Käyttäjäfoorumi

Tietopohja

24/7 tuki

hinnoittelu

Kun pääsemme “isännöintityypit” -osaan, SiteGround tarjoaa seitsemää palvelua, mutta ne kiehuvat kolmeen isännöintityyppiin: jaettuun, pilvipalveluun ja omistettuun. Selvyyden vuoksi voit ostaa WooCommerce- ja WordPress-hosting-palveluja samassa hinnassa kuin jaettua hosting-palvelua, koska suunnitelmat ovat identtisiä muutamien käyttöjärjestelmäkohtaisten ominaisuuksien ulkopuolella.

SiteGroundin tavalliset jaetut suunnitelmat, joihin sisältyy verkkosivustojen rakentaja, päivittäiset varmuuskopiot ja sähköposti, eivät ole liian vaikuttavia heidän kasvoilleen. Bluehost tarjoaa vertailukelpoisia suunnitelmia noin 1 dollarilla vähemmän kuukaudessa (lue Bluehost-arvostelu), mutta lisäominaisuudet, kuten päivittäiset varmuuskopiot ja verkkosivustojen rakentaja, tekevät pienestä palkkiosta sen arvoisen.

Puhumattakaan läpinäkyvästä hinnoittelusta. Kuten useimmat verkkoisäntäkoneet, SiteGround tarjoaa esittelyhinnan, joka on paljon halvempi kuin uusimishinta. Toisin kuin esimerkiksi GreenGeeks, hinta ei kuitenkaan muutu keston perusteella (lue GreenGeeks-arvostelu).

Kuukausitileihin lisätyn 14,95 dollarin perustamismaksun ulkopuolella voit ostaa yhden tai kolmen vuoden isännöinnin samasta kuukausimaksusta, joka, kuten mainittiin, on muiden suosituimpien palveluntarjoajien naapurustossa.

Petosten käytön sijasta SiteGround herättää luottamusta. On selvää siitä hetkestä, kun valitset suunnitelman, kuinka paljon maksat ilmoittautumisen yhteydessä ja kun uusit. Sen sijaan, että piilottaisit halvan suunnitelman taakse vain ilmoittaaksesi sinulle, että sinun on ostettava neljä vuotta isännöintia saadaksesi sen – lue Hostinger-arvosteluista nähdäksesi, että toiminnassa – SiteGround asettaa korttinsa pöydälle..

SiteGroundin pilvi ja omistettu isännöinti eivät ole huonoja, mutta keskitytään selkeästi jaettuun, WordPress- ja WooCommerce-isännöintiin. SiteGround pakkaa niin monia ominaisuuksia edulliseen suunnitelmaansa, että ne varastavat näyttelyn. Jos etsit pilvipalvelua, lue Dreamhost-arvostelu. Toisin kuin muut web-isännät, se laskuttaa sinua vain käyttämistäsi resursseista.

Turvaverkkona SiteGround tarjoaa 30 päivän palautuskäytäntö jaetulle isännöinnille ja 15 päivän palautusikkuna pilvipalveluille. Ehdot pätevät, kuten verkkotunnuksen aktivointipalkkiot, joita ei palauteta, mutta olet turvassa ensimmäisen kuukauden ajan. Valitettavasti hyvityksiä ei tarjota omistettuun isännöintiin.

Helppokäyttöisyys

SiteGroundin uudelleensuunnitellulla verkkosivustolla on helppo löytää suunnitelma ja tarkistaa. Kotisivulta sinulle tarjotaan jaettua, WordPress-, WooCommerce- ja pilvipalvelua, varaamalla omistettu, yritys- ja jälleenmyyjäisäntä ylänavigointivalikkoon.

Siteground-review-kotisivu

Pidämme siitä järjestelmästä paljon. SiteGround tekee tulokkaille selväksi, mitä heidän tulisi valita, pitäen edistyneet vaihtoehdot saatavilla, mutta poissa näkyvistä. Ei ole vaikea kuvitella, että joku kompastuisi verkkosivustoon etsimään tapaa käynnistää WordPress ja miettiä mitä tehdä.

Se siirtyy suunnittelun valintaan. Kaikilla kolmella jaetulla isännöintityypillä on kolme tasoa: StartUp, GrowBig ja GoGeek. Sen sijaan, että verrattaisiin suunnitelmia teknisellä tasolla, SiteGround näyttää, mistä kukin taso on hyödyllinen. Jopa teknofobit voivat ymmärtää, että 20 Gt tallennustilaa on enemmän kuin 10 Gt ja 100 000 kuukausivierailua on parempi kuin 10 000.

Siteground-review-suunnitelma-valinta

Voit nähdä teknisen vertailun napsauttamalla suunnitelmien alla olevaa vertailupainiketta, mutta sinun ei tarvitse tehdä sitä. SiteGround kääntää palvelunsa tekniset näkökohdat sulavaan muotoon. Voit löytää tarvitsemasi tiedot, jos tiedät mitä etsit, mutta SiteGround ei vaaranna lähestymistavan yksinkertaisuutta prosessissa.

SiteGround saavuttaa vaikuttavan tasapainon käyttäjäystävällisyydessä. Se tekee kaiken käytettäväksi, jopa niille, jotka tietävät vain vähän web-hosting-palvelusta, samalla kun he eivät halveksitse ketään, toisin kuin esimerkiksi FatCow, joka panee aloittelijoille harhaanjohtavaa tietoa (lue FatCow-katsauksemme), tai Pagely, joka hukuttaa verkkosivustonsa kopion teknobabbleihin. (lue sivutiedotteemme).

Kun olet maksanut ja asettanut kirjautumistietosi, pääset tilin ohjauspaneeliin. Se ei ole cPanel, huomaa sinä – päästämme siihen minuutissa – vaan alue, jolla voit hallita tilisi tietoja ja laskutustietoja.

Siteground-review-tilin kojelauta

Suurin osa odotetusta on siellä, mutta SiteGround sisältää myös muita alueita. Laskutustietojesi ja aktiivisten palveluidesi lisäksi voit selata tilin hallintapaneelin tietokannan versiota. Valitsemasi artikkelit avautuvat uudessa välilehdessä, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse palata takaisin kojelautaan.

Navigointia hoitaa ylävalikko, ja viimeisessä vaihtoehdossa ”etuisuudet” on herkkuja. Sieltä löydät kuponkikoodit ja erikoistarjoukset kehitystyökaluille, WordPress-laajennuksille ja muulle. SiteGround tarjoaa jopa ilmaisia ​​e-kirjoja WooCommercelle ja WordPressille.

SiteGround cPanel

Siirry takaisin “tilini” -kohtaan ja napsauta “Siirry cPaneliin” hallitaksesi verkkosivustoasi. Vaikka SiteGround on yksi parhaista ympäri maailmaa toimivista verkkopalveluntarjoajista, se ei tehnyt parhaista web-hosting-palveluistamme cPanel-oppaan avulla. Toteutus on päivätty ja houkuttelematon. Vaikka muut web-isännät ovat edelleen toiminnallisia, ne ovat virtaviivaistaneet sen ulkonäköä.

Siteground-review-cpanel

Se ei kuitenkaan ole vaikea käyttää. SiteGround tekee selväksi, mikä IP-osoitteesi ja nimipalvelimesi ovat, sekä esimerkiksi käyttämäsi tietomäärän. Ongelmana on, että cPanel tarvitsee kasvojenkorotuksen.

SiteGroundin uudistettu verkkosivusto näyttää kauniilta, joten on sääli, että cPanel ei voi tarjota samaa tunnelmaa. Voit silti liikkua ja löytää kaiken tarvitsemasi, mutta cPanel tuntuu valitettavasti kompromissilta, jota sinun ei tarvitse tehdä.

Hosting-tyypit

SiteGround-verkkosivustolla on seitsemän isännöintimuotoa, mutta niitä on todella vain viisi: jaettu, pilvipalvelu, jälleenmyyjä, yritysyritys ja omistautunut. Jaettu hosting on jaettu tavanomaiseen web-hosting, WordPress ja WooCommerce. Jokainen palvelu tarjoaa samat suunnitelmat samoilla spesifikaatioilla, käyttöjärjestelmäkohtaisten ominaisuuksien ulkopuolella.

Jos esimerkiksi olet kiinnostunut WordPress-verkkosivuston rakentamisesta, sinun pitäisi ostaa WordPress-suunnitelma tavallisen jaetun hosting-suunnitelman sijaan. Tekniset tiedot saattavat olla samat, mutta SiteGround sisältää WordPressin asennuksen, vaiheittamisen ja SuperCacherin WordPress-suunnitelmilla.

Jaettu hosting käyttää yhtä palvelinta useiden verkkosivustojen isännöintiin, siirtäen resursseja verkkosivustojen välillä tarpeen mukaan. Ei ole yllättävää, että siitä on edullisin ja helpoin web-hosting, vaikka nopeuden ja johdonmukaisuuden suhteen onkin haittoja.

Kaikilla kolmella maulla on kolme tasoa: StartUp, GrowBig ja GoGeek. Kuten odotettiin, mitä korkeampi taso, sitä enemmän liikennettä palvelin pystyy käsittelemään. SiteGround sisältää kuitenkin myös joukon ominaisuuksia jokaisella tasolla: “välttämätön” StartUp: lle, “premium” GrowBigille ja “geeky” GoGeekille.

Lisäominaisuuksien yksityiskohdat ovat ominaisia ​​alustalle, jota varten ostat suunnitelman, mutta esimerkiksi GoGeek WordPress -hotelli sisältää ensisijaisen tuen ja lavastuksen verkkosivustollesi..

Yhteiset suunnitelmat ovat siinä, missä web-isännän sydän sijaitsee, ja SiteGround antaa sinulle tarpeeksi joustavuutta samalla, kun se ei provosoi vaihtoehdon halvaantumista. Esimerkiksi InMotion-hosting-palveluissa on useita palvelutyyppejä, joissa jokaisessa on vähintään viisi tasoa, mikä tekee oikean valinnan naulaamisesta vaikeaa (lue InMotion Hosting -katsaus).

SiteGround Advanced Hosting

Jos haluat siirtyä jaetun isännöinnin ohi, SiteGround voi majoittaa sinut. Vaikka kokoonpano ei ole yhtä vankka kuin esimerkiksi HostGator (lue HostGator-arvostelu), SiteGround tarjoaa silti vankan palvelulinjan virrankäyttäjille.

Suorain päivitys jaetusta isännöinnistä on pilvipalvelu, vaikkakin, kuten “hinnoittelu” -kohdasta näet, se on melko kalliimpaa. Pilvipalvelu levittää verkkosivustosi palvelinverkossa tai pilvessä. Koska verkkosivustoasi ei ole keskitetty yhteen sijaintiin, verkkosivusto on nopeampi ja turvallisempi.

Lyhyesti sanottuna, verkkosivustossasi on virtuaalipalvelimien verkko, joka vaatii fyysisten palvelimien verkkoa, johon verkkosivustosi on tallennettu. Verkkosivustollesi tarvittavat resurssit ovat silloin skaalattavia, mikä tarkoittaa, että sinulla on enemmän voimaa tarvittaessa. Lisäksi, koska se ei ole keskitetty, yksi offline-tilassa oleva palvelin ei ota verkkosivustoasi mukana.

SiteGround tarjoaa neljä suositusta pilvipalvelimen kokoonpanoille, mutta se on sen arvoista luoda oma suunnitelma, jos tiedät mitä olet tekemässä.

Voit määrittää suunnitelmasi, että sinulla on jopa 32 ytintä prosessointitehoa, 128 Gt muistia ja 1 Tt puolijohdeasemaa. Myönnetään, että kyse on kalliista kokoonpanosta – tarkalleen ottaen 2 100 dollaria kuukaudessa -, mutta pilvien ylläpidossa on hieno asia, että voit lisätä tai vähentää resursseja tarpeen mukaan.

Siteground-review-pilvi-konfiguraatiossa

Jos haluat keskittää verkkosivustosi ja hallita paremmin isännöinnin teknisiä näkökohtia, voit ostaa erillisen palvelimen. Jaetun isännöinnin vastalaisena omistettu isännöinti antaa sinun pitää palvelimen ja kaikki sen resurssit itsellesi. SiteGround tarjoaa kolme kerrosta omistettua hosting-palvelua yhdessä kolmesta tietokeskuksestaan ​​ympäri maailmaa.

Sinun tulisi valita sijainti, josta suurin osa liikenteestäsi tulee, joten on tärkeää, että SiteGround antaa sinulle vaihtoehdon. 1&Esimerkiksi 1 Web-hosting tarjoaa halvempaa erillistä isännöintiä – paljon pienemmillä teknisillä tiedoilla -, mutta se ei anna sinun valita palvelimen sijaintia (lue 1&1 Web-hosting-arvostelu).

Viimeiseksi on yritys- ja jälleenmyyjä-isännöinti.

SiteGround antaa sinun myydä palvelujaan luottojärjestelmän perusteella. Lainat ovat hyviä yhden vuoden isännöintiin, ja voit myydä ne haluamallasi hinnalla. Useimmissa tapauksissa jälleenmyyjäsuunnitelmat on suunnattu verkkosivujen suunnittelijoille, jotka haluavat tarjota asiakkailleen hosting-palveluita, mutta koska pystyt merkitsemään SiteGroundin cPanelin valkoisella etiketillä, voit myös perustaa oman web-hosting-yrityksen..

Yritysten isännöintiä tarjotaan niille, jotka vaativat parasta suorituskykyä. Sen sijaan, että suunnittelisit muutaman valittavan paketin, SiteGround työskentelee kanssasi rakentaessasi tarpeitasi vastaavan palvelun. Yritysten isännöinti on tarkoitettu suurille verkkosivustoille tai verkkoille, jotka tarvitsevat räätälöityjä ratkaisuja, joten varoita, että sinun on todennäköisesti pudotettava kaunis penni pääsyä varten.

Nopeus & Käyttöaste

Käytämme kahta työkalua nopeuden mittaamiseen: LoadImpact ja Pingdom Website Speed ​​Test. Testattava verkkosivusto on yksinkertaisesti WordPressiin ladattu verkkotunnus, eikä mitään muuta, jota ylläpidetään SiteGroundin halvimmassa jaetussa suunnitelmassa.

Testataan lähimmällä San Franciscon palvelimella, verkkosivusto latautui 2,98 sekunnissa, mikä ei ole liian vaikuttavaa. Se ei kuitenkaan ole SiteGroundin vika.

Tutkittaessa mittareita voimme nähdä, että DNS-resoluution osuus tarkennuksesta oli suurin osa latausajasta – 2,4 sekuntia. Yhdistämis- ja odotusajat, jotka mittaavat kuinka kauan selaimen yhdistäminen ja tiedon vastaanoton aloittaminen vievät, muodostivat yhteensä 280 millisekuntia.

Siteground-review-speed-testi

Kuten osoitettu, verkkosivuston nopeuden testaaminen on monimutkaista, koska siinä on paljon tekijöitä. Monet heistä eivät myöskään ole isäntä, joiden kanssa käsitellä. Testistämme kuitenkin voimme saada selville, että SiteGround-verkossa on hyvin optimoidut jaetut palvelimet, ansaitsemalla 96: lla sadasta Pingdomin verkkosivustojen nopeustesti verkkosivuston nopeudella, mikä on nopeimman web-hosting-oppaamme ansiota.

Pingdom-sivuston nopeustesti mittaa verkkosivuston kuitenkin erillään. Mittaamalla verkkosivusto kuormitettuna käytimme LoadImpact-ohjelmaa. Se lähetti 50 virtuaalista käyttäjää verkkotunnuksellemme viiden minuutin kuluessa ja mittasi verkkosivuston nopeuden käyttäjän kuorman kasvaessa. Kuten alla olevasta kaaviosta näet, SiteGround pysyi joustavana koko kasvaneessa käyttäjäkuormassa, mikä on hyvä merkki.

Siteground-review-loadimpact

Päälläoloajan osalta pysyttelimme 100 prosentilla koko testauksen ajan. Onneksi SiteGroundilla on 99,9 prosentin käyttöaikatakuu myös tämän varmuuskopiointia varten. On paljon syitä olla luottamatta verkkoisäntäsi käyttöaikatakuun lukemiseen, mutta SiteGroundin toiminta on vankkaa.

Palvelusehtojen mukaan, jos verkkosivustosi laskee koskaan alle 99,9 prosenttia käyttöaikaa, saat kuukauden ilmaisen isännöinnin. Se on kuitenkin vain 99 prosenttia. Jokaisesta alle 99 prosentin lisäprosentista SiteGround antaa sinulle uuden kuukauden ilmaisen isännöinnin. Takuiden suhteen se on yleisin, mitä olemme nähneet.

turvallisuus

Yksi suurimmista vaaroista, joita jaetussa isännöinnissä on, on se, että yksi haitallinen verkkosivusto voi saastuttaa koko palvelimen. SiteGround kuitenkin lievittää tätä ongelmaa. Jokaisella jaetulla verkkosivustolla on oma erillinen hakemistonsa, mikä tarkoittaa, että yksi huono tili ei saastuta loput.

Sieltä SiteGround alkaa. Suunnitelmaasi ympäröivä tietoturvapaketti on vaikuttava, koostuen verkkosovelluksen palomuurista, AI-pohjaisesta anti-bot-järjestelmästä ja automaattisista päivittäisistä varmuuskopioista. Jos olet GrowBig-suunnitelmassa tai uudemmassa, voit myös tehdä tarvittaessa varmuuskopioita verkkosivustostasi.

Verkkosivustosi ulkopuolella SiteGround tarjoaa ilmaisen integroinnin SpamExperts-sovellukseesi sähköpostiisi. SpamExperts tarkistaa saapuvat ja lähtevät viestit, jotta voit suodattaa vastaanottamasi viestit. Lisäksi se voi antaa tietoa sähköpostitilastostasi.

Siellä on haittaohjelmien tarkistustyökalu, mutta sitä ei sisälly jaettuihin suunnitelmiin. SG Site Scanner -niminen tarkistaa päivittäin jokaisen verkkosivustosi kotisivulta saatavan linkin haavoittuvuuksien varalta noin 20 dollaria vuodessa. Se tarkistaa myös verkkotunnuksesi mustien luetteloiden suhteen varmistaakseen, että kaikki on koakeattista.

Valitettavasti se on vain skannaus. Se ilmoittaa sinulle ongelmasta, mutta se ei tee mitään korjatakseen sitä. Haittaohjelmien poisto tai haittaohjelmien torjunta on jotain, joka sinun on hankittava yksin, mikä, vaikka se ei ole välttämätöntä, olisi mukava turvaominaisuus.

Nykyinen paketti vaikuttaa kuitenkin hyvin pyöristeltävältä, etenkin ilmaisella SSL / TLS-sertifikaatilla, joka korvaa sen.

yksityisyys

Tietosuoja on yleensä VPN-arvostelujemme aihe, mutta se on tärkeä myös web-isännöinnissä. Se alkaa verkkotunnuksellasi, joka on rekisteröity WHOIS-tietueeseen, joka sisältää kaikki henkilökohtaiset tietosi. SiteGround tarjoaa yksityisalueiden rekisteröinnin, mutta ei ilmaiseksi. Sinun on käytettävä ylimääräistä 1 dollaria kuukaudessa.

Yksityisen verkkotunnuksen rekisteröinti korvaa WHOIS-tietosi tyhjillä tiedoilla. Koska WHOIS-tiedostot ovat julkisesti saatavilla, kuka tahansa Internet-yhteys voi etsiä kuka omistaa tietyn verkkotunnuksen ja monissa tapauksissa kuka omistaa verkkosivuston. Arvostamme, että SiteGround tarjoaa yksityisen rekisteröinnin, mutta sen pitäisi olla ilmainen ominaisuus, ei maksullinen palvelu.

Mitä sinun tulee antaa SiteGround-palveluun, sitä voidaan jakaa lainvalvontaviranomaisten, kolmansien osapuolien myyjien ja SiteGround-intressien kanssa, mutta vain suostumuksellasi (jonka olet antanut palvelun avulla). Valitettavasti näin tapahtuu web-isännöinnin kanssa.

Sitä vastoin SiteGround tekee tietosuojakäytännössään selväksi, ettei se “myy, vuokraa, jaa tai muuten paljasta henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja kaupallisiin tarkoituksiin”. Sanotaan myös, että se “ryhtyy kaikki kohtuulliset toimenpiteet ilmoittaakseen sinulle, milloin ja mitkä tiedot saattavat siirtyä kolmansille osapuolille, ja voit valita, jaetaanko se vai ei.”

Sikäli kuin web-hosting-yksityisyyttä menee, SiteGround on aidan hyvällä puolella. Tietosuojakäytännössä ei ole mitään haitallista, ja koska palveluksessaan on selvä asenne olla myymättä henkilökohtaisia ​​tietojasi, se on turvallista käyttää palvelua. Ainoa haittapuoli on ilmaisen yksityisen verkkotunnuksen rekisteröinnin puute, mutta sen kustannukset ovat riittävän halpoja, jotta emme ole liian pettyneitä.

Tuki

Tilisi hallintapaneeli helpottaa avun löytämistä. Napsauta vain tuki-välilehteä kojetauluvalikossa avataksesi tiivistetyn version tietokannasta. Voit etsiä aihetta tai käyttää suositeltuja luokkia, joita SiteGround tarjoaa. Riippumatta siitä, minkä valitset, SiteGround avaa uuden välilehden tukiartikkelissa.

Siteground-review-tietämyskanta

Pidän siitä järjestelmästä. Se on tapa integroida tuki tilin hallintapaneeliin samalla, kun et häiritse mitä tahansa tilin hallintapaneelissa. Tietokanta on teknisesti verkkosivuston toisella alueella, mutta siitä on hyötyä pikaoppaasta siitä, mistä olet jo todennäköinen.

Muutoin voit katsella lippujasi tukialueella, mutta ainakaan näyttää siltä, ​​et voi ottaa yhteyttä tukeen. Yhteysvaihtoehdot, joihin kuuluvat puhelin, sähköposti ja live-keskustelu, on sijoitettu pieneen kohtaan tiivistetyn tietokannan alapuolelle.

Se ei tarkoita, että linkki on hyödyllinen. SiteGround pyytää sinua valitsemaan laajan luokan sopimaan ongelmaasi ja joissain tapauksissa ohjaamaan sinut tarvittavaan työkaluun, esimerkiksi siirtäessäsi verkkosivustoa. Tästä huolimatta avoimemmat kategoriat, kuten sekalaiset tekniset kysymykset, vaativat sinun kuvaamaan pyyntösi.

Jokaisessa tilanteessa, paitsi yhdessä tilanteessa, kun kuvasimme ongelmaamme, meillä oli tämä viesti: “Anna lisätietoja kohtaamastasi ongelmasta, jotta voimme auttaa sinua ratkaisemaan ongelman nopeammin.” Huomaa, että toimitimme yksityiskohtaisia ​​tietoja esimerkiksi siitä, etteivät pysty lataamaan testisivustoamme.

Kun olet käynyt läpi sivuston, SiteGround antaa sinulle kolme tukivaihtoehtoa. On sääli, että sinun täytyy hypätä niin monien kehien läpi, koska sen tukitiimi on erinomainen. Reput ovat osaavia, ystävällisiä ja reagoivia. Valitettavasti heidät haudataan päivätyn järjestelmän taakse.

Halkeamilla, jotka huomautimme SiteGroundin helppokäyttöisyydessä, on tässä liian paljon vaikutusta. Tuki on erinomainen, mutta yksinkertaisesti kontaktimenetelmien asettaminen olisi paljon tehokkaampi tapa käsitellä pyyntöjä.

Tuomio

SiteGround saa paljon oikein, ja siltä osin kuin halpa, riippumaton web-palvelin menee, emme voi ajatella monia parempia vaihtoehtoja. Sen suurin heikkous on liian päivätty tietyillä alueilla. CPanelin ja suoran tukijärjestelmän hinnasto edetä pitkälle kohti sen tekemistä entistä paremmaksi kuin se on jo.

Ne ovat kuitenkin nitpikkejä, ja niihin on helppo puuttua. SiteGround on edelleen huipputarjoaja, etenkin WordPress-käyttäjille.

Mitä mieltä olet SiteGroundista? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map