Site5 Review – Päivitetty 2020

Site5 arvostelu

Yksi käyttökelpoimmista kiinnikkeistä EIG-tallista, Site5 on nopea ja tarjoaa loistavan käyttöliittymän. Kuitenkin, se kaipaa joitain olennaisia ​​piirteitä, mikä tekee siitä tunteen hieman ylihinnoiteltu. Lue täydellinen mielipiteemme tästä Site5-arvosteluista.


Sivusto5 on ollut toiminnassa vuodesta 1998, mutta palvelu kääntyi valtavaan käänteeseen sen jälkeen, kun Endurance International Group osti sen vuonna 2015. Monet sen vahvuuksista ovat edelleen olemassa, mukaan lukien saatavissa oleva suunnitelmasuunnittelu, erinomainen käyttömukavuus ja vakaa nopeus. Joidenkin sen heikkojen kohtien takia ihmettelimme, onko yrityksen päälliköllä liikaa vaikutusvaltaa.

Tässä Site5-katsauksessa vertaamme sitä parhaisiin web-palveluntarjoajiimme nähdäksemme, onko se dollarin arvoinen. Käynnistimme verkkosivun, jolla on halvin jaettu suunnitelma, asensimme tyhjän WordPress-kopion ja aloimme testauksen. Verkkosivumme avattiin myös ilman Site5: n tietämystä, jotta voimme luoda uuden normaalin asiakkaan läpi.

Valitettavasti tällä prosessilla on korkea ja matala piste. Site5 on erittäin helppokäyttöinen ja helppokäyttöinen ja riittävän nopea, mutta olennaisten ominaisuuksien puute tekee suunnitelmista tuntemaan liian kalliiksi.

Site5-Slider1

Site5-slider2

Site5-slider3

Site5-slider4

Site5-slider5

Edellinen

Seuraava

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehdot sivustolle5

ominaisuudet

Sivustolla 5 on hajautettu luettelo ominaisuuksista, jotka eivät olekaan loistavia, mutta eivät ole myöskään huonoja. Olemme iloisia nähdessämme monia tärkeitä ominaisuuksia, jotka Web-isäntien tulisi sisältää, mutta haluamme vielä enemmän, etenkin hinnoitelluilla jaetuilla tasoilla.   

Se johtuu siitä, että Site5: n jaetussa kokoonpanossa ei ole monimuotoisuutta, jota käsittelemme alla olevassa ”isännöintityypit” -osiossa. Kolme tasoa jaettua hosting-palvelua ovat käytännössä samat, mikä tarkoittaa, että ominaisuuksien suhteen päivitykseen ei ole juurikaan kannustimia..

Lineaarisesti on kuitenkin merkittäviä ominaisuuksia, kuten vapaa siirto Site5: ään ja automaattiset varmuuskopiot. Siitä huolimatta, että pidämme olennaisia ​​ominaisuuksia, ei voida jättää huomiotta.

Sivuston5 puuttuvat ominaisuudet

Se ei sisällä SSL / TLS-varmennetta, haittaohjelmien tarkistusta ja ilmaista verkkotunnusta. Vaikka olemme nähneet kaksi ensimmäistä ohitettua aikaisemmin, harvat verkkoisäntäkoneet leikkaavat ilmaisen verkkotunnuksen jaetuista suunnitelmista. Jos etsit isäntää, joka tarjoaa tärkeimmät asiat, ja paljon muuta, lue SiteGround-arvostelu.

Vaikka niin monta ominaisuutta puuttuisi, mikään ei ole pahempaa kuin verkkosivustojen rakentaja mukaan luettuna. Olemme nähneet muiden EIG-tuotemerkkien, kuten HostGator, tarjoavan ilmaisen integroinnin Weeblyyn, ja kuten voit lukea Weebly-arvosteluistamme, se on hyvä asia. Vaikka emme vaadi Weebly-laatutasoa mukana olevalta verkkosivustojen valmistajalta, yhden tarjoaminen on välttämätöntä.

Jos etsit sitä, lue paras verkkosivustojen rakennusoppaamme. Weebly sijoittuu hyvin monissa luokissa, mutta suosimme Wixiä. Kuten voit nähdä Wix-katsauksessamme, se tasapainottaa käytettävyyttä, tehoa ja hintaa tavalla, jota harvat verkkosivustojen rakentajat tekevät, joten se on erinomainen valinta aloittelijoille, jotka haluavat aloittaa verkkosivuston perustamisen..

Sivuston5 ominaisuuksien yleiskuvaus

Site5-logowww.site5.com

Alkaa alkaen 695 dollaria kuukaudessaKaikki suunnitelmat

Palvelintyypit

Jaettu hosting

VPS-hosting

Ylläpito WordPress

Pilvipalvelu

Dedicated hosting

Jälleenmyyjien hosting

Usablity

FTP-käyttö

SSH-käyttö

cPanel

Pääsy pääsyyn

Päivittäiset varmuuskopiot

Verkkosivun rakentaja

Palvelut

SEO

Markkinointi

Verkkosivujen suunnittelu

turvallisuus

Verkkotunnuksen yksityisyys

SSL-salaus

Haittaohjelmien poisto
Maksettu

Web-sovelluksen palomuuri

Kahden tekijän todennus

DDoS-suojaus

sFTP

Tuki

Sähköpostituki

Puhelintuki

Live-chat-tuki

Oppaat

Käyttäjäfoorumi

Tietopohja

24/7 tuki

hinnoittelu

Site5 tekee jotain harvinaista EIG-tuotemerkkien keskuudessa: se tekee hinnoistaan ​​selkeät. Vaikka hinta on korkea, Site5 ei sekoita monivuotisia shenanigaaneja, kuten sisaruksensa Bluehost (lue Bluehost-arvosteluamme). Sen sijaan se tekee tuotesivulta selväksi, minkä hinnan maksat.

Se vie muistiinpanoja A2 Hostingilta (lue A2 Hosting-arvostelu). Kunkin isännöintityypin tuotesivulta löydät kestot, joille jokainen paketti tarjotaan, ja kuukauden hinta tälle kestolle. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että on helppo tietää, että hostPro + Turbo on 13,95 dollaria kuukaudessa, jos ostat kaksi vuotta, mutta 19,95 dollaria kuukaudessa, jos siirryt kuukausittain.

Site5-review-tuote-sivulle

Vaikka pidämme avoimuudesta, hinnat eivät ole korkeita. Sivusto5 on kaukana 1: stä&1 IONOS kun on kyse kuukausittain jaetuista suunnitelmista (lue 1&1 IONOS-arvostelu). Lisäosat Site5 sisältävät ovat houkuttelevia, mutta on paljon verkkoisäntäjä, jotka tekevät saman asian halvemmalla, yhden kanssa&1 IONOS johtaa pakkausta.

Olisi hienoa, jos ominaisuuksia olisi paljon, mutta kuten mainittiin, olennaiset puuttuvat. Esimerkiksi haittaohjelmasuojaus on saatavana, mutta se maksaa sinulle 50 dollaria vuodessa kuukausikoron lisäksi. Samoin ilmaista verkkotunnusta ei sisälly suunnitelmaan, joten sinun on otettava tämä huomioon myös kassan hintaan.

Siitä huolimatta Site5 ei ole liian räikeä, ja sillä on myös vankka hyvitysjakso. Jälleenmyyjä ja jaetut käyttäjät voivat kokeilla palvelua jopa 45 päivän ajan ja saada hyvityksen, ilman kysymyksiä. VPS-käyttäjillä on valitettavasti vain 15 päivää, mikä on puolet useimpien verkkoisäntäpalvelujen tarjoamista.

Helppokäyttöisyys

Check out Site5: llä on yksinkertainen tapa, etenkin sillä, kuinka selkeät tuotesivut ovat. Rajoitettu suunnitelmien kokoonpano on segmentoitu harkiten, joten ei ole kysyttävää käytettävissä olevasta hinnasta tai siitä, minkä hinnan maksat sen käyttämiseksi.

Viiden osan kassaprosessi on sujuva, niin että tarvitset lisäosia pakettisi mukana, mikä on mukavaa nähdä. Vaikka Site5: n tavoin samanlainen kuin Namecheap, siinä on monivaiheinen kassaprosessi, Site5: n toiminta ei tunnu pitkältä. Kuten Namecheap-arvosteluistamme voi nähdä, vaiheet, samalla kun tutustuimme siihen, tuntuivat tarpeettomilta, mikä ei onneksi tässä tapauksessa ole.  

Site5-review-kassalle

Heti kassan jälkeen saat viiden sähköpostin, mutta sinun ei tarvitse tarkastella niitä kirjautuaksesi sisään. Kuten Kinsta (lue Kinsta-arvostelu), Site5 ohjaa sinut kassalta tilisi kojelautaan ilman turhaa tabbing pois välillä.

Kojetaulu on enimmäkseen sama kuin InMotion Hosting -sovelluksen (lue InMotion Hosting -katsaus). Päänäytöltä näet palvelut, verkkotunnukset ja laskut sekä tukikoodisi ja tilitietosi. Napsauttamalla “palvelut” -välilehteä, esiin tulee isännöinnin hallinnan kojetaulu.

Site5-review-tilin kojelauta

InMotion Hosting -palvelun ja muutamien muiden isäntien tavoin se on paras osa käyttäjäkokemusta. Se näyttää levyn ja kaistanleveyden käytön, laskutustietosi ja suunnitelmasi tiedot. Vielä tärkeämpää on kuitenkin, että se tarjoaa nopeita linkkejä cPanel-kohteisiin, mikä helpottaa sähköpostiosoitteen lisäämistä tai tiedostonhallinnan avaamista kirjautumatta tosiasiallisesti cPaneliin.

Site5-review-hosting-hallinta

Vaikka me rakastamme cPanelia – voit nähdä kuinka paljon parhaassa web-hosting-palvelussa on cPanel-oppaan avulla – se on tiheä ohjauspaneeli, joka voi tehdä yksinkertaisten esineiden löytämisen vaikeaksi. Pikalinkkien saaminen päätilin kojetaulusta tekee käytöstä entistä tehokkaampaa, mutta tekee siitä myös vähemmän turhauttavaa.

Onneksi cPanel on kuitenkin saatavana, jos haluat kaivaa, toisin kuin LunarPages (lue LunarPages-arvostelu). Se on tuttu ja rakastama cPanel, joka sopii kuvakepohjaiseen navigointiin ja kokoontaitettaviin luokkiin. Tästä huolimatta puuttuu yksi tärkeä esine.

Site5-review-cpanel

Et löydä Softaculous-sovelluksen asennusohjelmaa cPanelista, jota useimmat verkkoisäntäkoneet käyttävät skriptien, kuten WordPress, asentamiseen. Sen sijaan löydät ”QuickInstall”, joka on samanlainen käyttöliittymä, jonka virtalähteenä on toinen EIG-tuotemerkki MOJO Marketplace.

Jos olet lukenut FatCow-arvosteluamme, tiedät, että emme ole faneja MOJO Marketplacen kautta tapahtuvaan asennukseen, koska se näyttää aina epäonnistuvan. Paljon yllätykseksi, mutta asennus sujui tällä kertaa sujuvasti. MOJO Marketplace on edelleen houkuttelemassa ostamaan teeman asennuksen aikana, mutta se on kaiken kaikkiaan yksinkertainen prosessi.

Hosting-tyypit

Sivustolla 5 on suoraviivainen linja suunnitelmia. Tarjolla on vain kaksi isännöintimuotoa: jaettu ja hallittu VPS. Myös jälleenmyyjäsuunnitelmia on, mutta ne ovat vain jaettuja suunnitelmia, jotka on niputettu yhteen jälleenmyyntiä varten. Vaikka haluamme nähdä monipuolisemman suunnitelmasuunnitelman, olemme tyytyväisiä Site5: n rajalliseen kokoonpanoon markkinoille, joille se on suunnattu.

Yhteiset suunnitelmat, joita Site5: n verkkosivustolla kutsutaan yksinkertaisesti ”web-hosting”, ovat kokoonpanon ydin. Käytettävissä on kolme tasoa, mutta erot niiden välillä ovat pienemmät kuin nimet viittaavat. hostBasic on jaettu suunnitelma, joka on rakennettu yhdelle verkkosivustolle, kun taas hostPro on suunniteltu rajattomalle määrälle verkkosivustoja.

Yläosassa on kuitenkin suunnitelma nimeltä hostPro + Turbo, jonka oletelimme olevan jonkin verran suorituskykyä edes tavallisessa hostPro-suunnitelmassa. Tätä suorituskyvyn hyötyä ei ole yksityiskohtaisesti tuotesivulla, joten otimme yhteyttä myyntiedustajaan ja kysyimme, mitkä ovat suunnitelmien väliset erot.

Yllätykseemme ei ole paljon eroa. Korkeamman hintalaatun ulkopuolella hostPro + Turbo tarjoaa vain cPanel-tilin useille käyttämillesi verkkosivustoille. Ominaisuudet, palvelimen tekniset tiedot ja suojaus ovat samat, joten ellet tarvitse useita cPanel-tilejä, hostBasicin pitäisi olla sama kuin hostPro + Turbo suorituskyvyn suhteen..

Site5 jälleenmyyjäsuunnitelmat

Jälleenmyyjäsuunnitelmat ovat myös kolmessa vaiheessa, mutta kunkin välillä on suurempia eroja. Kaikki tasot ovat mittaamatta, eli voit myydä niin monta pakettia kuin haluat, kun vain sinulla on levytilaa ja kaistaleveyttä. Nämä spesifikaatiot ovat ero tasojen välillä.

Kalleimmat suunnitelmat ovat VPS-suunnitelmat. Site5 tarjoaa seitsemän VPS-hosting-tasoa, jotka vaihtelevat alle 70 dollarista kuukaudessa yli 300 dollariin kuukaudessa. Kuten jälleenmyyjäsuunnitelmat, ainoat erot tasojen välillä ovatkin tekniset tiedot. Kaikissa suunnitelmissa on kaksi erillistä IP-osoitetta, cPanel / WHM ja täydellinen hallinta sivustolta5.

Puuttuvat kuitenkin hallitut WordPress- ja pilvisuunnitelmat. Hallinnoidut WordPress-suunnitelmat, jotka ovat yleisiä parhaimmissa WordPress-valintalausekkeissa, tarjoavat WordPressille räätälöityjä hallittuja isännöintejä. Tämä tarkoittaa automaattisia ydinpäivityksiä, vianetsinnän asennusta ja muuta.

Usein hallittu WordPress-isännöinti käyttää pilviarkkitehtuuria, jonka olemme nähneet Kinsta, DreamHost ja Pagely (lue Pagely-arvostelu). Tämä isännöintityyli antaa palvelimelle mahdollisuuden kutsua lisäresursseja tarvittaessa, mikä tarkoittaa, että verkkosivustosi on erittäin vaikeaa, ellei mahdotonta, siirtyä offline-tilaan..

Nopeuden ja turvallisuuden yläpuolet ovat saaneet monet verkkoisäntälaitteet sisällyttämään jonkinlaisen pilvipalvelun muodon, joten on valitettavaa nähdä, että Site5 ei ole liittynyt klubiin. Jos etsit edullista pilvipalvelua, lue MDDHosting-arvostelu.

Nopeus & Käyttöaste

Nopeuden testausprosessimme on yksinkertainen. Käynnistämme verkkosivun, jolla on halvin jaettu suunnitelma ilman isännän tietämystä, asennamme tyhjän WordPress-kopion ja suoritamme testit Load Impact- ja Pingdom Speed ​​Test -sovelluksella oletusasetusmäärityksiin. Tämä tarkoittaa, että optimointeja, kuten asiakaspuolen välimuisti tai gzip, ei sisällytetä, ellei isäntä ole määrittänyt niitä get-go-palvelusta..

Tämä on tärkeä huomautus, koska Site5 toimisi todennäköisesti paremmin, jos asiakaspuolen välimuisti suoritettaisiin. Sivusto5 sai kunnolliset tulokset Pingdom Speed ​​Testistä, pisteet 90 sadasta, mutta Pingdom Speed ​​Test ehdotti välilehden Pingdom Speed ​​Test suosittelevan, että lisäämme vanhentuneet otsikot sivuillemme.

Site5-review-speed-testi

Lyhyesti sanottuna, tämä tarkoittaa, että välimuisti ei tapahdu, mutta sen pitäisi olla vähentää latausaikaa. Olemme tyytyväisiä Site5: n suorituskykyyn ilman laatikkoa, ja se saattaa loistaa vieläkin välimuistilla, mutta sinun on kätesi likaantunut, jotta siitä tulee kaikkea mitä se voi olla.

Site5 stressitestit

Vaikka yhden pisteen nopeustuloksemme olivat vaikuttavat, kuormitustestiä ei ollut. Load Impact on tarkoituksiamme varten työkalu, joka on rakennettu korostamaan verkkosivustomme resursseja nähdäksemme, milloin se rikkoutuu. Tämä tapahtuu lähettämällä verkkosivustolle useita virtuaalisia käyttäjiä tietyn ajanjakson ajan ja määrittämällä vastausajat ja täytettyjen pyyntöjen määrä.

Olemme huomanneet, että edulliset jaetut suunnitelmat rikkoutuvat yleensä lopussa, kun lähetämme 50 käyttäjää viiden minuutin aikana. Valitettavasti Site5 rikkoi aikaisemmin. Load Impact havaitsi lisääntyneen määrän HTTP-pyyntövirheitä, kun löysimme noin 30 käyttäjää, mikä voi tarkoittaa muutama asia.

Site5-review-kuorma-vaikutus

Se voi tarkoittaa, että palvelimemme, jolla verkkosivustomme isännöi, on suorituskykyrajassaan, mikä tarkoittaa, että resursseja ei ole riittävästi kaikista verkkosivustoista tulevien pyyntöjen määrän huomioon ottamiseksi. Lisäksi se voi tarkoittaa, että Site5: n lopussa tapahtuu jonkin verran nopeudenrajoitusta.

Olemme täällä ilmoittaaksemme havainnoistamme, ei spekuloida. Syystä riippumatta testauksemme ehdottaa, että jaetut suunnitelmat rikkovat paineita aikaisemmin kuin monet Site5: n kilpailijat.  

Site5 -aikatakuu

Suunnitelmasi suojaamiseksi on kuitenkin käytettävyys. Tuotesivulla Site5 sanoo, että se takaa 99,9 prosentin käyttöajan tai rahat takaisin. Se jopa sanoo, että saat 100 prosenttia rahoistasi.

Tutkimalla termejä on kuitenkin selvää, että se ei ole totta. Jaetut ja jälleenmyyjät-palvelimet saavat jopa 100 prosenttia hyvitystä, mutta se on mahdollista vain, jos käyttöaika on alle 95 prosenttia. Tämän lisäksi saat suhteellisen hyvityksen. VPS-suunnitelmat ovat lähempänä mainostettua takuuta, mutta tarjoavat 100 prosentin luoton käytettävyysaikaan alle 99,5 prosenttia.

turvallisuus

Sivustolla 5 on vankka luettelo turvaominaisuuksista, vaikka olemme pettyneitä näkemään, että ilmaisia ​​haittaohjelmaskannauksia ei ole. Sen ulkopuolella tukisarja on vaikuttava, ja se suojaa verkkosivustosi verkkorikollisilta, epäonnistumiselta tai muilta pahoinpitelyiltä..

Automaattiset päivittäiset varmuuskopiot ovat paras puolustus verkkosivustollesi, vaikka ne eivät ehkä näytä aluksi. Samoin kuin käytit parhaita online-varmuuskopiopalveluitamme suojautuaksesi esimerkiksi lunaohjelmilta, käytät verkkosivustosi varmuuskopioita varmistaaksesi, että pystyt saamaan sen uudelleen käyttöön, jos jokin menee pieleen..

Se ei kuitenkaan ole vain varmuuskopiointi verkkosivustollesi ja sen lataaminen paikallisesti. Sivusto5 ottaa käyttöön 3-2-1-säännön, koska se tuottaa jokaisen palvelimiensa tiedoston varmuuskopion, samalla kun voit luoda manuaalisia varmuuskopioita ja tallentaa ne minne haluat..

Jokaisen palvelimen tallennustila on määritetty RAID 10: een, mikä tarjoaa vielä enemmän redundanssia. Voit lukea RAID-oppaamme oppiaksesi yksityiskohtia, mutta lyhyesti sanottuna RAID 10 tarjoaa RAID 0 -nopeuden pitäen samalla redundanttisen kopion kaikista asemille kirjoitetuista tiedoista.

Site5 SSL

Vaikka irtisanominen on suurta, Site5 puuttuu muilta alueilta. Esimerkiksi, se ei sisällä SSL / TLS-varmennetta suunnitelmasi kanssa. Tämä sertifikaatti antaa verkkosivustollesi käyville selaimille avata salatun yhteyden käyttäjän ja käyttäjän välillä, mikä suojaa käyttäjän siirtämiä tietoja.

Vaikka SSL / TLS-varmenteet oli aikaisemmin varattu pääasiassa verkkokauppamyyjille, jokaisella verkkosivustolla pitäisi olla nyt yksi. Itse asiassa, jos verkkosivustollasi ei ole sellaista, Google hautaa sen hakutuloksissa, mikä tekee mahdottomaksi saada yleisöä. SSL / TLS-sertifikaatit ovat välttämättömiä verkkosivuston ylläpitämiselle, ja se, että Site5 ei sisällä sellaista, on huono uutinen.

Haittaohjelmien tarkistusta ja suojausta ei myöskään sisälly. Vaikka emme milloinkaan näe haittaohjelmien poistoa, yleensä tarjotaan joitain skannauksen perusmuotoja. Sivusto5: n avulla kulutat 50 dollaria verkkosivustoa kohti vuodessa pysyäksesi suojattuna.

Se on vielä ärsyttävää, kun otetaan huomioon, että EIG omistaa SiteLockin, joka on haittaohjelmien tarkistus- ja poistotyökalu. Monet EIG-brändit sisältävät SiteLockin “lite” -version, joka sisältää haittaohjelmien tarkistuksen, joten Site5: n laiminlyönti näyttää vain omituiselta.

yksityisyys

Aikaisemmin EIG-brändit ovat menettäneet tärkeät kohdat yksityisyyden suhteen – lue esimerkki iPage-arvosteluista – ja Site5 ei eroa toisistaan. Tietosuoja näyttää olevan viimeinen huolenaihe EIG-brändeille, mikä tarkoittaa sitä, että henkilökohtaisia ​​tietojasi myydään ja jaetaan niin paljon kuin yritysten päälliköt katsovat sopiviksi.

Toisin sanoen, toisin kuin Arvixe, ei myöskään vaikuttaa siltä, ​​että Site5 olisi yksityisyyden suhteen liian kuuma ennen yrityskauppaa (lue Arvixe-arvostelu). Q: n mukaan&Vuoden 2012 viesti, verkkotunnuksen yksityisyys oli tuolloin maksettu palvelu, ja se on totta myös tänään.

Verkkotunnuksen yksityisyys on silloin, kun rekisterinpitäjä korvaa WHOIS-tietueen henkilötiedot omilla tiedoillaan suojaten sinua roskapostista tai ilkeästä tietojen keräämisestä. Jotkut verkkoisäntäkoneet, kuten DreamHost, ovat alkaneet sisällyttää sen ilmaiseksi, ja tosiasia, että EIG-brändit eivät ole vielä hyppineet mukanaan, on huolestuttava (lue DreamHost-arvostelu).

Verkkotunnusten tietosuoja ei kuitenkaan ole liian suuri juttu EIG: n tietosuojakäytännön huolestuttavuuteen. Kaikilla EIG-brändeillä on sama tietosuojakäytäntö, joten HostGator-katsauksessamme olleet huolenaiheet ovat myös täällä.

Site5 tai EIG pidättää itsellään oikeuden myydä ja jakaa henkilökohtaisia ​​tietojasi sopiviksi katsomallaan tavalla. Vaikka voit ohittaa IP-osoitteesi ja selaimesi sormenjäljen kirjaamisen parhaalla VPN: llämme, tilisi rekisteröimäsi tiedot ovat edelleen reilua peliä.

Tämä tarkoittaa, että EIG voi jakaa sen pitkän mainoskumppaniluettelon kanssa, johon kuuluvat Google, Facebook, Yahoo, Bing, WPBeginner ja muut. Ei ole mitään syytä, miksi jotkut mainoskumppaneista ovat muita kuin voittoa. Jos olet huolissasi henkilökohtaisista tiedoista, kaikki EIG-brändit ovat huonoja uutisia.

Tuki

Kuten melkein kaikki EIG-brändit, Site5 tarjoaa kahta yhteysmuotoa: live-chatin ja sähköpostin. Tarkastellessamme tarkistusta keskustelimme monien tukiedustajien kanssa kysymällä kaikkea palvelimien määrityksestä siihen, mitä ylimääräisiä suojaustoimenpiteitä Site5: llä on.

Paljon yllätykseksi, Site5 pystyi vastaamaan kysymyksiimme nopeasti, esittäen kunnollisen tiedon alustasta ja sen teknisistä monimutkaisuuksista. Jopa niin, live-keskustelun sujuvuus ja mukavuus, esimerkiksi Hostinger, toimii paremmin (lue Hostinger-arvostelu).

Omaapuresursseja on kolme, mutta tietokanta on hyödyllisin. Kirjoittamisen jälkeen on 560 artikkelia, jotka kattavat kaiken aloittamisesta yleisten ongelmien vianetsintään. Vaikka suurin osa tietokannoista on set-it-and-unohda-resurssi, näyttää siltä, ​​että Site5 pitää tietokantaansa ajan tasalla, kattaen esimerkiksi WordPress 5.0: n kaltaiset asiat julkaisun yhteydessä.

Artikkelien lukumäärällä ei ole väliä, jos niistä ei ole apua. Onneksi tämä ei ole tilanne Site5: ssä. Yksinkertaisia ​​vastauksia käsitellään yksinkertaisesti, kun taas monimutkaisia ​​kysymyksiä käsitellään monimutkaisesti. Sivusto5 onnistuu keittämään aiheet sulavaan muotoon, sopimaan kuvakaappauksiin ja vaiheittaisiin ohjeisiin.

Site5-review-kuorma-vaikutus

Lisäksi on olemassa Q&Osio, joka toimii kuin foorumi. Viimeinen viesti kirjoittamishetkellä oli 30. maaliskuuta 2016 saakka. On myös järkevää, koska testauksen aikana emme löytäneet tapaa kysyä siellä.

Site5-review-Q & A

Vastaukset ovat kuitenkin edelleen reaaliaikaisia, ja niistä voi olla apua vastaamalla pieniin kysymyksiin, jotka eivät takaa tietokantaan merkitsemistä. Emme kuitenkaan suosittele katsomaan Q: ta&A laskutuskysymyksiin. EIG osti Site5: n vuonna 2015, joten todennäköiset laskutuksen ja yksityisyyden näkökohdat ovat muuttuneet.

Tuomio

Site5 yhdistää joitain EIG-siskojensa parempia puolia. Se on tavoitettavissa kuten iPage samalla, kun sillä on Bluehostin tehokas käyttöliittymä. Sikäli kuin se menee oikein, se saa myös paljon väärin. Ominaisuuksien väärät sekoitukset saavat sen tuntemaan olonsa tasapainoiseksi joillakin alueilla ja toisistaan ​​hajaantuneena.

Voisit tehdä pahempaa – katso HostMonster-arvosteluista nähdäksesi kuinka paljon huonompi – mutta voit myös tehdä paljon paremmin.

Mitä mieltä olet Site5: stä? Oletko käyttänyt sitä? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map