Pieni oranssi arvostelu – helppokäyttöinen isännöinti – päivitetty 2020

Pieni oranssi arvostelu

Pieni oranssi on yksi monista EIG: n omistamista verkkoisäntäkoneista, ja sellaisenaan mukana on joukko yksityisyyttä koskevia kysymyksiä. Se on sääli, koska muuten se on melko kunnollinen palvelu, kuten voit lukea koko Pienen Oranssin arvostelusta.

Pieni Oranssi on yksi monista Endurance International Groupin omistamista web-hosting-yrityksistä, joka valitettavasti estää sitä olemasta parhaassa web-hosting-oppaassamme. Se on lähempänä kuin useimmat, kuitenkin suoraviivaisella, alhaisella hinnalla ja moitteettomalla käyttäjäkokemuksella. Yksityisyys on kuitenkin liian huono sivuuttaa.

Tässä Pieni Oranssi -katsauksessa käydään läpi kaikki, mukaan lukien yksityisyyden heikkoudet ja käyttäjäkokemuksen huiput. Katsauksen aikana puhumme myös kokemuksemme testausnopeudesta, ottamalla yhteyttä tukeen ja käyttäessäsi Pienen Oranssin monia ominaisuuksia.

Lopussa annamme tuomion, joka valitettavasti loppuu samaan tapaan kuin monet muut EIG-tuotemerkit. Jos olet valmis käsittelemään tietosuojakysymyksiä, Pieni Oranssi on kunnollinen arvo. Eli, jos haluat pelata korttisi kanssa lähellä rintaasi, huolestuttava EIG: n tietosuojakäytäntö on liian iso sivuuttaakseen.

a-pieni-oranssi-Slider1

a-pieni-oranssi-slider2

a-pieni-oranssi-slider3

a-pieni-oranssi-slider4

a-pieni-oranssi-slider5

Edellinen

Seuraava

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehdot pienelle oranssille

ominaisuudet

Monet pienen oranssin ominaisuuksista ovat keskittyneet isäntäsi suorituskykyyn. Vaikka verkkosivustosi toimintakyky ja toiminta jatkuvasti ovat tärkeitä, vaikka ne eivät olisikaan niin jännittäviä kuin mainoshyvitykset tai ylimääräiset herkut. On myös monia turvaominaisuuksia, jotka varmistavat verkkosivustosi turvallisuuden.

Sivustosi isännöidään solid-state-tilassa. SSD-levyt ovat nopeampia ja johdonmukaisempia kuin perinteiset pyörivät kiintolevyt, mikä tarkoittaa nopeampaa latausaikaa ja vähemmän seisokkeja verkkosivustollesi. Jaetut palvelimet on varustettu kaksoisilla Intel Xeon E5 heksa-core-prosessoreilla tai paremmilla, joiden pitäisi antaa runsaasti virtaa jokaiselle palvelimelle isännöidylle verkkosivustolle..

Pieni oranssi jaettu hosting

Mikään näistä ei ole kuitenkaan ainutlaatuista. Harvinaista on, että pieni oranssi tarjoaa jaetuille käyttäjille omistettuja resursseja. Kaistanleveys ja tallennustila ovat rajoitetut valitsemasi jaetun hosting-tason perusteella, mikä varmistaa, että verkkosivustot eivät astu toistensa varpaisiin.

Lisäksi palvelimet on suojattu ModSecurityllä, hajautetulla palvelunestosuojauksella, hotlink- ja leech-suojauksella, salasanalla suojatuilla hakemistoilla, IP-estämisellä ja päivittäisillä varmuuskopioilla. Vaikka arvostamme kaikkia Pienen Oranssin tarjoamia ominaisuuksia, haluaisimme niitä enemmän, jos palvelimet käyttävät LiteSpeed-sovellusta.

LiteSpeed ​​on vaihtoehto Apache-palvelinohjelmistolle, jolla on vaikuttava suorituskyky sen pohjalta, jolle se perustuu. Se jakaa kyvyn käyttää monia työkaluja, jotka tekevät Apachesta niin suuria, kuten ModSecurity, mutta johtaa vähemmän virheitä asennettaessa jaettuun palvelimeen.

Kuten näemme nopeuden osiossa, pieni oranssi voisi olla parempi kuormausaikojen suhteen. Vaikka se ei ole huono, LiteSpeedin pienentynyt yleiskuva auttaisi Pientä Oranssia majoittamaan enemmän käyttäjiä ilman virheitä.

Pieni oranssi verkkosivustojen rakentaja

Pieni oranssi tekee minkä tahansa haluamasi alustan asentamisen helpoksi Softaculous-sovelluksen asennusohjelmalla. Jos haluat mieluummin käyttää vetämällä ja pudottamalla -sovellusta, Weebly on kuitenkin saatavana. Jokaisessa hosting-paketissa on pääsy verkkotunnukseesi sidottuun ilmaiseen Weebly-versioon, joka yleensä on noin 5 dollaria kuukaudessa.

weebly-käyttöliittymä

Kuten Weebly-arvostelumme voi nähdä, se on yksi parhaista verkkosivustojen rakentajista, joten se, että saat ilmaisen pääsyn siihen, on hienoa. Jos haluat lisätä sähköpostia, poistaa Pieni Oranssi -brändin ja käyttää rajoittamatonta määrää sivuja, siellä on myös omat verkkosivustojen rakennusohjelmien hosting-paketit..

Pieni oranssi ominaisuuksien yleiskatsaus

Pieni oranssi logoasmallorange.com

Alkaa 592 dollaria kuukaudessaKaikki suunnitelmat

Palvelintyypit

Jaettu hosting

VPS-hosting

Ylläpito WordPress

Pilvipalvelu

Dedicated hosting

Jälleenmyyjien hosting

Usablity

FTP-käyttö

SSH-käyttö

cPanel

Pääsy pääsyyn

Päivittäiset varmuuskopiot

Verkkosivun rakentaja

Palvelut

SEO

Markkinointi

Verkkosivujen suunnittelu

turvallisuus

Verkkotunnuksen yksityisyys

SSL-salaus

Haittaohjelmien poisto

Web-sovelluksen palomuuri

Kahden tekijän todennus

DDoS-suojaus

sFTP

Tuki

Sähköpostituki

Puhelintuki

Live-chat-tuki

Oppaat

Käyttäjäfoorumi

Tietopohja

24/7 tuki

hinnoittelu

Pieni oranssi näyttää aluksi kalliimmalta kuin suuri osa web-hosting-markkinoista. Toisin kuin sisaruksensa Bluehost, Pieni Oranssi mainostaa kuitenkin oikeaa hintaa (lue Bluehost-arvosteluamme). Hinta, jonka maksat koko ajan Pienellä Oranssilla, on hinta, joka näytetään kassasivulla.

Valitettavasti se asettaa Pienen Oranssin epäedulliseen asemaan verrattuna muihin paperilla oleviin web-isäntään. Sillä on samanlainen kohtalo kuin 1: llä&1 IONOS, joka, kuten voit lukea 1: stä&1 IONOS-arvostelu, näyttää kalliimmalta paperilla, mutta pitkällä tähtäimellä halvempi.

Esimerkiksi Arvixe on suunnilleen sama hinta kuin pieni oranssi, ja se on yksi kalleimmista verkkosivustoista. Kuten Arvixe-arvosteluistamme voi lukea, sen uusimishinta on vielä korkeampi. Onneksi Pienen Oranssin kanssa sinun ei tarvitse huolehtia siitä.

Lisäksi et ole pakotettu tekemään monivuotista sopimusta. Halvin jaettu suunnitelma on rajoitettu yhteen, kahteen tai kolmeen vuoteen, mutta myös kaikilla muilla tasoilla on kuukausittainen vaihtoehto. Sinua ei myöskään rangaista kuukausivaihtoehdosta. Kuukauden hinta ei ole vain sama kuin muut kestot, mutta siinä ei myöskään ole naurettavia perustamismaksuja, jos valitset lyhyemmän aikavälin.

Siihen liittyy kuitenkin haittapuolia. Toisin kuin Hostinger ja Hosting24, et saa mahdollisuutta säästää suuria summia, jos olet halukas ostamaan monen vuoden isännöinnin etukäteen (lue Hostinger-arvostelu ja Host24-arvostelu). Vuotuiseen menoon liittyy ilmaisen verkkotunnuksen ylösalaisuus, mutta muuten kuin kuukausittaisen maksamisen ei ole muuta kannustinta.

Se riippuu siitä, mitä lompakkosi pystyy käsittelemään, mutta meillä on mieluummin joustavuus kuin ei. Lisäksi Pieni Oranssi tarjoaa erinomaisen hyvityskäytännön. Saat 90 päivää aikaa saada rahasi takaisin, aivan kuten InMotion Hosting (lue InMotion Hosting-arvostelu). Tämän ajanjakson jälkeen myös tilisi voi saada hyvitetyn palautuksen.

Helppokäyttöisyys

Pieni oranssi on ilo käyttää. Juustoinen, klementiinillä kyllästetty verkkosivusto on hieno, mutta se ei ole loukkaava kuin FatCow (lue FatCow-arvostelu). Sen sijaan värit ovat kirkkaita, asettelu on puhdasta eikä koskaan ole kysyttävää mihin sinun täytyy mennä etsimään jotain.

Ennen kuin sukellat suunnitelmasuunnitelmaan, voit kuitenkin hyödyntää Pienen Oranssin suunnitelmasuositusjärjestelmää. Kotisivulta voit napsauttaa painiketta “et ole varma mitä etsit” -palkin vieressä. Se lähettää sinut sivulle, jossa on neljä kysymystä siitä, kuinka kokenut olet ja millaista verkkosivustoa haluat rakentaa.

a-pieni-oranssi-review-suositus

Pieni oranssi antaa vastauksesi perusteella suosituksen. Odotimme työkalun myyvän tarpeettomia paketteja ja antavan yleviä suosituksia, mutta yllätykseksi ehdotukset olivat suosituksen mukaisia. Se on erityisen yllättävää EIG-brändiltä.

On olemassa viisiosainen kassaprosessi, joka on helppo saada läpi. Voit mennä yli laidan segmentoidessaan kassan vaiheisiin – lukemalla esimerkki Namecheap-arvosteluista -, mutta pieni oranssi ei tee siitä tuntumaa liian suurelta tömältä. Voit myös asettaa tilin salasanan ennen maksun suorittamista, mikä tarkoittaa, että voit kirjautua heti cPaneliin.

a-pieni-oranssi-review-kassalle

Pieni oranssi asiakasalue

Kun maksusi on käsitelty, löydät linkin kirjautuaksesi sisään asiakasalueelle ilman salasanaa. Asiakasalue näyttää aktiiviset palvelut, tilitiedot, verkkotunnukset ja muut. Se ei ole täydellinen web-hosting-hallintapaneeli, mutta siinä on enemmän vaihtoehtoja kuin useimmissa. Se on sama asiakasalue kuin Site5: n. Jos olet lukenut Site5-arvosteluamme, tiedät, että se on hyvä asia.

a-pieni-oranssi-review-client-alue

Jos käytät muualla rekisteröityä verkkotunnusta, sinun kannattaa tarkistaa tervetulosähköposti ennen kuin siirryt asiakasalueelle. Sieltä löydät DNS-palvelimet, jotka sinun on osoitettava verkkotunnuksen rekisteröijän kanssa.

Kun olet määrittänyt verkkotunnuksesi, voit hallita isännöintiä napsauttamalla Palvelut-ruutua ja löytää ylläpitämäsi verkkotunnus. Kuten olemme nähneet Site5: n ja InMotion Hostingin kanssa, isäntäkatsaus on tehokkaampi kuin aluksi näyttää. Voit nähdä levyn ja kaistanleveyden käytön sekä käyttää yleisesti käytettyjä kohteita cPanelissa.

a-pieni-oranssi-review-hosting-hallinta

Vaikka me rakastamme cPanelia – voit nähdä kuinka paljon parhaassa web-hosting-palvelussa cPanel-oppaan avulla – se voi olla ylivoimainen. Pieni oranssi tuo paljon tärkeää tietoa käden ulottuvillesi ja hylkää ylimääräiset, kapeat vaihtoehdot, joita cPanelilla on.

Pieni oranssi cPanel

cPanel on kuitenkin olemassa, jos tarvitset näitä vaihtoehtoja. Voit käyttää sitä napsauttamalla “kirjaudu cPaneliin” -painiketta isännöinnin hallinnan yleiskatsauksessa. Asettelu on klassinen cPanel. Siellä on luokkia ja kuvakkeita, joiden avulla on helppoa löytää tarvitsemasi, sekä hakupalkki, jos kadotat meteliäsi.

a-pieni-oranssi-review-cpanel

Olemme iloisia siitä, että Pienellä Oranssilla on osio myös Softaculous-sovellusten asentajalle. Monet EIG-brändit käyttävät yksinomaan MOJO Marketplace -asennusohjelmaa – lue esimerkki JustHost-arvosteluista – jonka olemme havainneet olevan vähemmän johdonmukaisia ​​kuin Softaculous-sovelluksen asennusohjelma huolimatta sen nykyaikaisemmasta käyttöliittymästä.

Softaculous on kokeiltu ja totta, ja WordPressin asentaminen sen kanssa tällä kertaa meni ilman koukkua. Vaikka joillakin EIG-tuotemerkeillä on ollut yritysten kynnet kaivaa liian syvälle, Pieni Oranssi on ylläpitänyt joitain, jotka tekivät siitä niin suuren isännän ennen.

Hosting-tyypit

Pieni oranssi tarjoaa jaettuja pilvivPS-palveluita ja omistettuja hosting-paketteja. Jos mikään näistä ei ole sinulle järkevää, lue ylläpitotyyppien yleiskatsaus. Tämäntyyppiset hosting-ominaisuudet ovat sitä, mitä odotamme näkevän useimmilta verkkoisäntäiltä, ​​mutta pilvi-VPS-suunnitelmien lisääminen saa Pienen Oranssin erottumaan.

Jaettu hosting on kokoonpanon keskipiste, jonka olemme nähneet lukemattomien EIG-brändien kanssa (lue yksi esimerkki iPage-arvosteluista). Toisin sanoen, toisin kuin esimerkiksi HostMonster (lue HostMonster-arvostelu), pieni oranssi ei tarjoa rajoittamattomia resursseja jaetuissa suunnitelmissa.

Se on hyvä asia, vaikka se on kielteinen. Jaetun isännöinnin rakenteen vuoksi omistettu määrä tallennustilaa ja kaistanleveyttä tarkoittaa, että verkkosivustot eivät astu toistensa varpaisiin. Voit isännöidä niin monta verkkosivustoa kuin haluat, mutta ne ovat rajoitettu paketin mukana tulevalle tallennustilaa ja kaistanleveyttä.

Pohjimmiltaan voit ostaa kimppuja jaettuja suunnitelmia myös jälleenmyyjäpakettien kanssa. Sinua rajoittavat tallennustila, kaistanleveys ja ylläpitämät verkkosivustot, mutta suunnitelmat tarjoavat helpon tavan web-suunnittelijoille tarjota isännöintiä asiakkailleen.

Pieni oranssi VPS

Yhteiset suunnitelmat ovat hienoja, mutta pieni oranssi erottuu pilvi-VPS-suunnitelmillaan. Olemme nähneet paljon hienoja VPS-suunnitelmia – lue A2-hosting-arvosteluista esimerkki yhdestä -, mutta pieni oranssi ei tarjoa vain upeita VPS-paketteja. Se tarjoaa pilvi-VPS-paketteja, jotka, kuten voit lukea yllä olevasta linkitetystä majoitustyyppien yleiskatsauksesta, tarjoavat erinomaisen turvallisuuden ja nopeuden.

Pieni oranssi tarjoaa kahdeksan tason pilvivPS-hosting-palvelun, mutta voit lisätä tai vähentää resursseja tarpeen mukaan. Alusta on skaalautuva, eli voit päivittää suunnitelmasi keskellä laskutusjaksoa ilman seisokkeja. Jotkut isännät, kuten MDDHosting, tarjoavat sen vuoksi vain pilvipalveluita (lue MDDHosting-arvostelu).

Siksi löydät usein pilvirakenteen pariksi WordPress-isännöinnin kanssa. Pieni oranssi ei tarjoa omistettua WordPress-hosting-palvelua, mutta pilv VPS-suunnitelmat ovat luonnollinen koti sisällönhallintajärjestelmälle. Kuten paras WordPress-valintaverkkomme, myös pieni oranssi tarjoaa WordPressille paljon voimaa.

Olemme nähneet pilvi-VPS-arkkitehtuurin, jolla Kinsta ja Pagely ovat käyttäneet WordPressin vaikutusta (lue Kinsta-arvostelu ja Pagely-arvostelu). Pieni oranssi on hinnan ja voiman suhteen lähempänä Kinstaa, mutta Pagely tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon yrityssovelluksiin.

Pilvi-VPS-suunnitelmien yläpuolella on omistettu palvelimia, ja pienellä oranssilla on vakaa valinta. Vaikka et löydä niin halpoja palvelimia kuin WebHostingBuzz (lue WebHostingBuzz-arvostelu), yläosa on vaikuttava. Pieni oranssi tarjoaa omistettuja palvelimia yhtä tehokkaita kuin LunarPages ”ilman lisäkustannuksia (lue LunarPages-arvostelu).

Nopeus & Käyttöaste

Verkkosivuston nopeus on monimutkainen aihe – lue vain kuinka parantaa verkkosivustojen latausaikoja -opasta – joten on tärkeää vähentää muuttujia testaamalla web-hosting-nopeutta. Käytämme verkkosivustojen nopeuden testaamiseen kahta työkalua, Pingdom Speed ​​Test ja Load Imct, joka tarjoaa kattavan kuvan siitä, kuinka web-isäntä toimii.

Menetelmämme on suoraviivainen. Käynnistämme verkkosivun, jolla on halvin jaettu suunnitelma, asennamme WordPressin ilman laajennuksia tai teemoja ja ajamme URL-osoitteen vertailuarvojen kautta. Sen sijaan, että keskitymme verkkosivuston nopeuteen, joka voi vaihdella välimuistin, pakkauksen ja muun perusteella, otamme kahden työkalumme antamat arvosanat.

Pieni oranssi sai kunnolliset tulokset, mutta nopeus ei ollut lähellä nopeinta web-hosting-palveluitamme. Saimme 90/100 Pingdom Speed ​​Testistä, joka kuulostaa hyvältä, mutta on vähemmän kuin ihanteellinen. On tärkeää muistaa, että verkkosivustollamme ei ole sisältöä, joten nopeus hidastuu vielä enemmän, kun sisältö lisätään.

a-pieni-oranssi-review-speed-testi

Pingdom Speed ​​Test ehdotti, että lisäämme vanhentuvat otsikot, mikä tarkoittaa, että välimuistia ei käytetä. Vaikka voit asentaa välimuistin WordPress-verkkosivustoosi – lue aloittelijamme opas WordPressin käyttämiseen oppiaksesi – palvelinpuolen välimuisti auttaa myös parantamaan latausaikoja.

Pieni oranssi käyttöaika

Kuormitusvaikutus antoi pettymystä. Käytämme sitä stressitestausvälineenä lähettämällä 50 virtuaalista käyttäjää testisivustollemme viiden minuutin aikana. Olemme havainneet, että käyttäjien lukumäärä on useimpien jaettujen suunnitelmien raja-arvon lähellä, joten testin loppua kohti odotetaan muutama HTTP-virhe tai epäonnistunut pyyntö.

Valitettavasti A Small Orange esiintyi kuten GreenGeeks, mikä, kuten voit nähdä GreenGeeks-katsauksessa, ei ole hyvä asia. Hieman alle neljäsosa HTTP-pyynnöistämme täytti virheitä, mikä viittaa siihen, että käyttäjiä on liian paljon eikä resursseja ole tarpeeksi.

a-pieni-oranssi-review-kuorma-vaikutus

Se on erityisen pettymys, kun otetaan huomioon, että pieni oranssi mainostaa tarjoavansa käyttäjille omistettuja resursseja. Verkkosivusto ladattiin edelleen kaikille virtuaalisille käyttäjillemme, mutta HTTP-pyyntöjen tasoittaminen voi tarkoittaa, että verkkosivusto hidastui indeksointiin tai tiettyjä elementtejä ei koskaan näytetty.

Tästä huolimatta hosting-paketti on 99,9 prosentin käyttöaikatakuun kattama, mutta on syytä huomata, että se koskee vain jaettua majoitusta. Ensimmäisten 45 minuutin seisokkien jälkeen saat hyvityksen yhdestä palvelupäivästä jokaisesta 45 minuutista, korkeintaan yhden kuukauden palvelupiste. Kuten useimpien verkkoisäntien kohdalla, joudut toimittamaan takuun hyödyntämistä koskevan pyynnön.

turvallisuus

Arvioidessamme suojausta etsimme kolmea asiaa: SSL-varmennetta, päivittäisiä varmuuskopioita ja haittaohjelmien tarkistusta. Palvelimen turvallisuus on myös tärkeää, mutta joissain tapauksissa, kuten esimerkiksi Bluehost ja HostMonster, emme pysty tarkistamaan, mitkä turvaominaisuudet web-isäntällä toimivat.

Onneksi niin ei ole pienessä oranssissa. Tukipalvelun avulla voimme varmistaa, että Pienen Oranssin käyttämiin Apache-palvelimiin on asennettu ModSecurity, joka on erittäin mukautettavissa oleva avoimen lähdekoodin verkkosovelluspalomuuri ja DDoS-suojaus. Lisäksi pieni oranssi salasana suojaa hakemistoja ja tarjoaa IP-estämistukea.

Verkkosivustosi on suojattu entisestään päivittäin varmuuskopioilla. Pieni oranssi tekee tilannekuvan tilistäsi seitsemänä päivänä viikossa ja antaa sinun palauttaa varmuuskopio yhdellä napsautuksella. Jos joudut verkkorikollisuuteen liittyviin epämiellyttävyyksiin, voit palauttaa tilisi.

Valitettavasti pieni oranssi ei suojaa sinua niin paljon kuin haluaisimme. Vaikka palvelintasolla toteutettujen turvatoimenpiteiden pitäisi olla riittäviä estämään useimmat, elleivät kaikki, haittaohjelmat, omistettu skannaus ja poisto on aina plus. SiteLockia, joka on kuin virustorjunta sivustollesi, tarjotaan, mutta joudut maksamaan siitä ylimääräisen.

On epätodennäköistä, että joudut mille tahansa uhriksi, ja päivittäisillä varmuuskopioilla valmiina Pieni Oranssi pystyy kiinnittämään verkkosivustosi, jos se putoaa.

Pieni oranssi SSL

Vaikka pieni oranssi on hieno päivittäisten varmuuskopioiden ja palvelimien suojauksen suhteen, yksi tärkeä tietoturvaominaisuus puuttuu: ilmainen SSL-varmenne. Olemme nähneet, että monet verkkoisäntälaitteet sisältävät ilmaiset Let’s Encrypt SSL -sertifikaatit isännöintisuunnitelmilla, mikä antaa selaimelle tietää, että verkkosivustosi voi luottaa.

Tämä avaa salatun yhteyden verkkosivuston ja käyttäjän välillä. Vaikka se näyttää toimenpiteeltä, jota tarvitaan vain henkilökohtaisia ​​tietoja käyttäville verkkosivustoille, monet selaimet näyttävät varoituksen suojaamattomilta verkkosivustoilta.

Siksi on elintärkeää, että jokainen verkkosivusto suojataan SSL-varmenteella. Pieniä oransseja, joihin ei sisälly yhtä, ei voida hyväksyä, ja se, että se veloittaa melkein 40 dollaria vuodessa yhdestä, tekee asiaa entisestään. Jos kirjaudut tiliisi Pienellä Oranssilla, tarkista Let’s Encrypt saadaksesi ilmainen sertifikaatti.

yksityisyys

Pienellä oranssilla on ylä- ja alamäkiä, ja vaikka se yleensä laskeutuisi korkealle tarkistusluettelomme joukkoon, yksityisyyden suoja vahvistaa sen sijaan pohjaa kohti. Meitä kohtaan pelko tuntui käydä katsomassa tietosuojakäytäntöä, koska olemme tottuneet liian paljon EIG: n huolestuttaviin termeihin.  

Kuten voit lukea HostGator-katsauksestamme – tai minkä tahansa EIG-tuotteen arvosteluista – kaikkien sen tuotemerkkien tietosuojakäytäntö sallii sinun myydä henkilökohtaisia ​​tietojasi pitkälle listalle kolmansia osapuolia. On tärkeää huomata myös tietojesi “henkilökohtainen” osa. Vaikka olemme nähneet, että muut verkkoisäntäkoneet jakavat henkilötietoja, Pieni Oranssi jakaa kaiken.

Tällä tarkoitamme EIG: tä. Tiedot, kuten IP-osoitteesi, selaimen sormenjälki, maantieteellinen sijainti ja metatiedot, sieppataan, mutta EIG pitää myös nimesi, sähköpostiosoitteesi, postiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Jotta voisimme olla varmoja siitä, että sillä on jokainen tieto sinusta, se pidättää oikeuden valvoa “mitä tahansa laitetta tai muuta viestintätapaa, jota käytät vuorovaikutuksessa palvelujen kanssa”.

Kaikki nämä tiedot jaetaan brändien, kuten Facebook, Google Ads, Salesforce, Verizon, WPBeginner, Yahoo ja Commission Junction, kanssa. Ymmärrämme tietojen jakamisen esimerkiksi komission Junctionin kanssa tytäryhtiöitä varten, mutta joillakin muilla tuotemerkeillä ei ole mitään järkeä, ellet ole sitä mieltä, että EIG voisi myydä tietosi voittoa varten.

Olemme ohittaneet nämä käytännöt kaikissa EIG-arvosteluissamme, ja käytäntö haisee nyt yhtä paljon kuin aiemmin. Tietosuojakäytäntöä pahentaa vielä se, että Pieni Oranssi ei tarjoa ilmaista verkkotunnuksen yksityisyyttä.

Emme odota sitä, kuten useimmat verkkoisäntäkoneet eivät, mutta jotkut palveluntarjoajat ovat ottaneet vastuun sisällyttää verkkotunnuksen yksityisyys ilmaiseksi (lue esimerkki Midphase-arvosteluista). Verkkotunnuksen yksityisyys korvaa henkilötiedot, joita yleensä tarvitaan verkkotunnuksen rekisteröimiseksi rekisteröijän tiedoilla. Valitettavasti A Pieni Oranssi antaa sinulle 7 dollaria vuodessa.

Tuki

Kaikilla EIG-brändeillä on samanlainen asiakastuki, joka koostuu kahdesta yhteysvaihtoehdosta. Pienen oranssin tapauksessa nämä vaihtoehdot ovat sähköposti ja live chat, jotka molemmat käyvät ympäri vuorokauden. Vaikka sen tukilaatu ei ole yhtä hyvä kuin SiteGroundin (lue SiteGround-arvostelu), Pieni Oranssi on parempi kuin monet sen EIG-sisaruksista.

Puhuimme live-keskustelun kanssa useita kertoja tarkistuksen aikana, ja toisin kuin joillakin testaamillamme EIG-verkkoisäntäisillä, edustaja oli aina suora ja vastannut. Aikaisemmin olemme nähneet verkkoisäntäyrityksiä, kuten JustHost ja HostMonster, tanssimassa kysymyksiemme ympärillä yrittäessään myydä lisätuotteita. Onneksi niin ei käynyt Pienen Oranssin kanssa.

Jos haluat ratkaista asiat itse, on tietokanta. Pieni oranssi on parempi kuin useimmat EIG-tuotemerkit täällä. Se tarjoaa tietokannan, jossa on helppo selata ja joka on täynnä artikkeleita. Lisäksi artikkeleissa on sopiva määrä yksityiskohtia. Yksinkertaiset kappaleet tarjoavat yksinkertaisia ​​vastauksia, kun taas monimutkaisemmat opetusohjelmat sopivat kuvakaappauksiin ja vaiheittaisiin ohjeisiin.

Vianmääritysartikkeleita, oppaita ja selvennyksiä on myös tasapainossa, mikä tekee Pienen Oranssin tietokannasta tunteen monipuolisemmasta. Useimmat tarvitsemasi vastaukset löytyvät sieltä. Live-chat- ja lippuperusteisella tuella on valmiina, jos et pysty.

Tuomio

Pienellä oranssilla on vahvat puolensa, mukaan lukien alhainen hintapiste, kunnollinen ominaisuusluettelo ja erinomainen helppokäyttöisyys. Se on kuitenkin vaikea suositella. Vaikka palvelun isännöintipuoli ei ole huono, sen yritysjohtajan yksityisyys on. Onneksi joitain EIG-tuotemerkkien häiritsevimpiä suuntauksia ei ole läsnä, mutta ei ole takuuta, että se pysyy sellaisena.

Siitä huolimatta pieni oranssi ei ole huono valinta web-isäntänä, varsinkin jos pidät käyttöliittymästä ja no-nonsensen-hinnoittelusta.

Mitä mieltä olet pienestä oranssista? Koetko sitä? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me