MDDHosting Review – päivitetty 2020

MDDHosting Review

MDDHosting on pieni itsenäinen web-hosting-yritys, jota rakastamme. Se tarjoaa runsaasti ominaisuuksia, hyvät nopeudet ja suuren turvallisuuden, ja kaikki erittäin vaatimaton hinta. Tutustu täydelliseen MDDHosting-arvosteluomme, jos haluat lisätietoja tästä palvelusta.


MDDHosting on vuonna 2007 perustettu riippumaton web-palveluntarjoaja, jonka tavoitteena on tarjota korkealaatuisia palveluita suurille yrityksille ja myös aloittelijoiden web-hosting-palveluita. Se onnistuu myös siinä, että loistavalla nopeudella, pitkällä ominaisuusluettelolla ja alhaisella hintapisteellä. MDDHostingista on tulossa suosikki täällä Cloudwards.netissä ja se on yksi parhaista web-palveluntarjoajista.

Tässä MDDHosting-katsauksessa tutkimme, mikä erottaa palvelun web-hosting-paketista. Käynnistäessään verkkosivun, jolla on halvin suunnitelma, testasimme käytettävyyttä, ominaisuuksia, nopeutta ja muuta saadaksesi täydellisen kuvan palvelun tarjoamista.

Se tarjoaa verkkopalvelukokemuksen, joka ei vähätellä ominaisuuksia tai tietoturvaa huolimatta vaatimattomasta hintalappustaan. Se osoittaa web-hosting-markkinoiden tyydytyksen nykyisessä muodossaan ja kuinka paljon paremmin sille voidaan antaa uutta tekniikkaa.

mddhosting-Slider1

mddhosting-slider2

mddhosting-slider3

mddhosting-slider4

mddhosting-slider5

Edellinen

Seuraava

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehdot MDDHostingille

ominaisuudet

Monet MDDHostingin ominaisuuksista keskittyvät suorituskykyyn pikkuisien lisäysten sijaan. Sen sijaan, että hankkisit selvästi hyödytöntä mainoshyvitystä Bingille ja Googlelle kuten iPagelle (lue iPage-arvostelu), MDDHosting keskittää ominaisuuksiensa kokoonpanon suorituskyvyn ja turvallisuuden takaamiseksi, että kävijät saapuvat nopeasti ja turvallisesti (jos haluat tehdä Hyödyntäkää eniten Google-mainoksia, katso Google-mainosvihjeartikkeli).

Se alkaa LiteSpeed-verkkopalvelimella. Useimpien verkkoisäntöjen avulla saat Apache-palvelimen, joka on ilmainen, avoimen lähdekoodin verkkopalvelinohjelmisto, jota käytetään laajasti, koska sitä voidaan laajentaa ModSecurity-sovelluksilla. LiteSpeed ​​on maksettu, patentoitu vaihtoehto, joka voi vähentää palvelimen kuormitusta jopa 50 prosentilla.

Siihen kuuluu edelleen Apache-ominaisuuksia, kuten ModSecurity, jaettu palvelunestohyökkäyssuojaus, .htaccess ja HTTP / 2-tuki. Kuitenkin vähentynyt kuormitus tarkoittaa sitä, että jaetussa LiteSpeed-palvelimessa ylläpidetyt verkkosivustot latautuvat yleensä nopeammin kuin Apache-palvelimilla isännöidyt, etenkin jos resursseja levitetään vähän.

On myös muita etuja, erityisesti LiteSpeed-välimuisti. Välimuistityökalu kommunikoi suoraan LiteSpeed-palvelimen kanssa parantaakseen latausaikoja. Vaikka se tukee melkein mitä tahansa alustaa, siellä on ilmainen WordPress-laajennus, jonka voit asentaa, jos olet kyseisellä alustalla (lue aloittelijamme opas WordPressin käyttämisestä oppiaksesi niin tekemään)..

Lisää nopeutta lisää on Cloudflare Railgun. Voit lukea Cloudflare-oppaamme oppiaksesi koko sisällönjakeluverkosta, mutta erityisesti Railgun on vallankumouksellinen web-hosting-työkalu, jonka avulla voit välimuistiin tallentaa aiemmin puuttuvia kohteita. Se lisää nopeutta yli normaalin välimuistityökalun.

Se ei ole normaalisti ilmaista, mikä ei ole yllättävää, kun tarvitset 200 dollaria kuukaudessa Cloudflare-yritystiliä käyttääksesi Railgunia, mutta koska MDDHosting on Cloudflare-optimoitu kumppani, saat Railgun -palvelusi etkä penniäkään enemmän. Otamme 200 dollaria kuukaudessa optimoijaa yli 200 dollaria mainoshyvityksinä joka päivä.

Jos haluat rakentaa verkkosivustosi verkkosivustojen rakennustyökalulla, MDDHosting tarjoaa integraation SitePad Website Builder -sovelluksen kanssa. Se on kunnollinen rakentaja, jolla on noin 350 teemaa valmiina, mutta tuntuu olevan Weeblyn kopiointi enemmän kuin valinta parhaan verkkosivustojen rakennusoppaamme (lue Weebly-arvostelu).

mddhosting-review-sitepad

Myös tietoturvaominaisuuksia on paljon, mutta pääsemme alla oleviin ”suojaus” -osiossa oleviin. Muiden kuin tietoturvaominaisuuksien suhteen MDDHosting on erinomainen, sillä se keskittyy tarjoamallaan verkkosivustosi suorituskyvyn parantamiseen sen sijaan, että tarjoaisi melkein merkityksettömiä lisäominaisuuksia.

MDDHosting-ominaisuuksien yleiskatsaus

MDDHosting -logowww.mddhosting.com

Alkaa 400 dollaria kuukaudessaKaikki suunnitelmat

Palvelintyypit

Jaettu hosting

VPS-hosting

Ylläpito WordPress

Pilvipalvelu

Dedicated hosting

Jälleenmyyjien hosting

Usablity

FTP-käyttö

SSH-käyttö

cPanel

Pääsy pääsyyn

Päivittäiset varmuuskopiot

Verkkosivun rakentaja

Palvelut

SEO

Markkinointi

Verkkosivujen suunnittelu

turvallisuus

Verkkotunnuksen yksityisyys

SSL-salaus

Haittaohjelmien poisto

Web-sovelluksen palomuuri

Kahden tekijän todennus

DDoS-suojaus

sFTP

Tuki

Sähköpostituki

Puhelintuki
Laskutus & vain myynti

Live-chat-tuki

Oppaat

Käyttäjäfoorumi

Tietopohja

24/7 tuki

hinnoittelu

MDDHosting on halpaa, joustavaa ja läpinäkyvää, mikä on paras ominaisuus, jota voimme kysyä hinnoittelussa. Et maksa paljon saadaksesi kunnollisen isännöintisuunnitelman, kunhan ohitat VPS-asetukset ja MDDHosting on kassallaan selvä, kuinka paljon maksat.

Pilvisuunnitelmat jakautuvat yhdeksään tasoon, aina halpa Hostinger-tasoista (lue Hostinger-arvostelu) ja suunnitelmiin reilusti yli 100 dollaria kuukaudessa. Se on kuitenkin hyvä asia. MDDHosting esittelee pilvipalvelun tehoa ja joustavuutta, jolloin sekä tulokkaat että virrankäyttäjät voivat löytää heidän tarpeisiinsa sopivan suunnitelman..

Hinta ei ole myöskään huono. Suunnitelmat alkavat 4 dollaria kuukaudessa pidemmällä aikavälillä, joka ei ole kuitenkaan niin halpaa kuin yksi&1 IONOS on halvempi kuin melkein kaikki muut verkkoisäntäkoneet (lue 1&1 IONOS-arvostelu).

MDDHosting on myös joustava hosting-kestoissaan. Pilvisuunnitelmat voidaan ostaa yhden, kolmen, kuuden, yhden, kahden ja kolmen vuoden aikana, joten löydät sinulle sopivan keston. Monivuotisissa suunnitelmissa on pieni alennus, mutta ei niin paljon, että kuukausikorko on upea (katso Arvixe-arvosteluista esimerkki tästä).

Toisaalta VPS-suunnitelmat eivät ole niin kuumia. Jos valitset monivuotisen sopimuksen, jolla on suurin alennus, käytät tuhansia, jopa perussuunnitelmaan. Tämä jättää huomioimatta sen, että MDDHosting ei sisällä Softaculous-sovelluksen asennusohjelmaa tai LiteSpeed-verkkopalvelinta.

Lisäksi, vaikka sinulla olisi pääkäyttäjä palvelimelle, MDDHosting ei tarjoa hallitsemattomia VPS-suunnitelmia, mikä tarkoittaa, että maksat aina, vaikka haluat hallita palvelinta itse. Jos olet kehittäjä ja haluat tallentaa muutaman luun VPS-suunnitelmiin, lue A2-hosting-arvostelu.

Pilvisuunnitelmat ovat näyttelyn tähti, ja vaikka se tarkoittaisi yleensä joustavuuden puutetta, niin MDDHosting-asia ei ole. Koska tarjolla on niin monia pilvipalvelutasoja, valikoima mahtuu melkein mihin tahansa käyttäjään, mikä työntää VPS-suunnitelmia entistä pidemmälle.

Valitsemastasi suunnitelmasta riippumatta sinulla on 30 päivää aikaa muuttaa mieltäsi. Vaikka DreamHost tarjoaa 97 päivää ja InMotion Hosting tarjoaa 90 päivää, kuukauden tulisi olla runsaasti aikaa MDDHostingin kokeiluun..

Helppokäyttöisyys

MDDHosting-sovelluksen käytön aloittaminen on helppoa, pääasiassa siksi, että se tarjoaa vain muutamia palveluita. Toisin kuin GoDaddy, joka hukkaa kotisivunsa laajalla palveluvalikoimallaan, MDDHostingilla on tiivistetty kokoonpano, mikä tekee oikean suunnitelman löytämisprosessista helppoa (lue GoDaddy-arvostelu).

Kun olet valinnut suunnitelman, MDDHosting pyytää sinua rekisteröimään uuden verkkotunnuksen, siirtämään omistamasi verkkotunnuksen tai osoittamaan toisen palveluntarjoajan rekisteröimän. Sitten sinut lähetetään kassasivulle, joka antaa yksityiskohtaiset tiedot suunnitelmasi mukana toimitetuista lisäosista.

mddhosting-review-kassalle

Toisin kuin esimerkiksi Bluehost (lue Bluehost-arvostelu), MDDHosting ei valitse lisäosien esivalintaa. Saat mahdollisuuden lisätä SpamExperts- ja SiteLock-sovelluksia, mutta on selvää, että MDDHosting ei yritä vetää sinua päälle valitsemalla paketteja, joita et ehkä halua..

Ennen kuin suoritat kassan, sinun on annettava tilitietosi, ja MDDHosting pyytää paljon, mukaan lukien tapa, jolla löysit palvelun. MDDHosting edellyttää, että kirjoitat sen, mikä ei ole kuulumatonta kysyä viittauslähteestä, mikä on ärsyttävää.

Huomauttamalla syrjään, asetat salasanasi viimeiselle kassasivulle, joten sinun ei tarvitse mennä sähköpostiisi seurataksesi tilisi valtuustietoja. MDDHostingilla on suljettu järjestelmä, mikä tarkoittaa, että voit siirtyä kassalta ohjauspaneeliin helposti.

Asiakasalue on hiilikopio InMotion Hosting-palvelusta (lue InMotion Hosting -katsaus) huolimatta siitä, että molemmat ovat itsenäisiä verkkoisäntäjä. Jos MDDHosting aikoo kopioida toisen web-isäntä täältä, InMotion Hosting on hyvä valinta. Se on erinomainen käytettävyys, samoin kuin MDDHosting, selkeällä asiakasalueella, joka näyttää palvelut, tukiliput ja laskut ilman, että olet liian tungosta.

mddhosting-review-client-alue

Palvelut-välilehdessä löydät isäntätilisi, joka avaa hallintasivun, joka näyttää levytilan, kaistanleveyden käytön ja muut. Vasemmalla puolella oleva toimintovalikko antaa sinun kirjautua sisään cPaneliin, käyttää web-sähköpostia, päivittää tai alentaa tiliäsi ja pyytää peruuttamista.

Vaikka cPanel-palvelua tarjotaan, sinun ei tarvitse käydä siellä usein. MDDHosting-palvelussa on nopea linkki paneeli isännöinnin hallintasivulla, jonka avulla voit käyttää yleisiä cPanel-toimintoja, kuten tiedostohallintaa ja sähköpostitilejä. Tämän alapuolella näkyvät myös nimipalvelimesi.

Voit päästä likaan cPanelilla, mutta MDDHostingin toteutus on enemmän tungosta kuin useimmat. Sitä ei ole vaikea käyttää, mutta siinä on enemmän vaihtoehtoja kuin paras cPanel-valintalaitteidemme web-hosting. Tässä tapauksessa se on hyvä asia, koska lisäominaisuuksien avulla voit saada käsiinsä varmuuskopioita, käyttää muita hakukoneoptimointityökaluja ja löytää uusia teemoja sivustollesi.

mddhosting-review-cpanel

Monivaiheinen kassaprosessi on pitkä, mutta MDDHosting on ilo käyttää sitä muuten. Asiakasalue on suoraviivainen, cPanel-hyllyt ovat varastossa ja sinun ei tarvitse avata sähköpostiosoitettasi selvittääksesi miten kirjautua sisään. MDDHosting on sujuvaa valitsemalla suunnitelma sivustosi hallintaan..

Hosting-tyypit

MDDHostingilla on ei-perinteinen suunnitelmien kokoonpano. Sen sijaan, että keskityttäisiin edullisiin jaettuihin ja hallittuihin WordPress-paketteihin, se keskittyy pilvipalveluihin. Tämä arkkitehtuuri on hieno WordPressille, kuten voit nähdä WordPress-parhaan web-hosting-oppaamme, mutta WordPress-suunnitelmia ei ole.

Pilvipalvelu ei ole kuitenkaan vain kattava termi. Toisin kuin Pagely, joka toteuttaa VPS-pilvi- tai erillisen pilvipalvelun, MDDHosting tarjoaa jaettua pilvipalvelua (lue Pagely-arvostelu). Jaettu pilvipalvelu on kuitenkin päivitys tavalliseen jaettuun isännöintiin melkein kaikissa tapauksissa.

Kun käynnistät jaetun suunnitelman, isännöit sivustosi palvelimella muiden käyttäjien kanssa. Palvelimella on rajallinen määrä resursseja, mutta summalle, jonka sinä tai muu käyttäjä voi saada, ei ole mitään rajoituksia. Siksi verkkosivustot kilpailevat usein resursseista, mikä johtaa sivun latausvirheisiin ja hitauteen (katso Midphase-arvostelu, jotta näet sen toiminnassa).

Pilvipalvelu isännöi verkkosivustoasi yhdellä palvelimella, mutta kyseinen palvelin voi pyytää alla olevien palvelimien verkkoa lisäresurssien saamiseksi. Kaksi syytä on edullista. Ensimmäinen on se, että verkkosivustosi ei teoriassa koskaan siirry offline-tilaan. Tallentamalla tarpeettomia kopioita verkkosivustostasi muille palvelimille, MDDHostingilla on aina jotain palveltavaa käyttäjää.

Toinen syy on, että voit aina lisätä resursseja suunnitelmaan. Toisin kuin tavallinen jaettu isäntä, saat erityisen määrän prosessointitehoa, levytilaa ja RAM-muistia, ja voit lisätä niitä vaihtamatta toiseen palvelimeen. Koska pilvipalvelimet ovat kytketty toisiinsa, MDDHosting tarvitsee vain heiluttaa kytkimen.

Tästä lähestymistavasta korostuu vain se, ettei MDDHosting tarjoa pilvipaketteja. Esimerkiksi Kinsta on rakennettu pilvipalvelun ympärille (lue Kinsta-arvostelu). MDDHostingissa on hienoa, että se tekee pilvimahdollisuuksista saatavissa. Suunnitelmat hinnoitellaan halvimmalla tavalla kuin useimmat jaetut vaihtoehdot, samalla kun tarjotaan kaikki pilvipakettien yläpuolet.

On myös VPS-suunnitelmia, jotka edelleen tallentavat verkkosivustosi jaetulle palvelimelle, mutta tekevät niin virtuaalipalvelimella, jolla on omat resurssit. VPS-suunnitelmat ovat kokoonpanon kalliimpia, ja edullisin suunnitelma on lähes 70 dollaria kuukaudessa. Myös tärkeät ominaisuudet, kuten Softaculous-sovelluksen asennusohjelma, puuttuvat.

Kokoonpanon lisäksi ovat jälleenmyyjäpaketit, jotka näyttävät olevan jaettuja pilvipalveluita MDDHostingin verkossa. Niillä on joitain epätavallisia ominaisuuksia, kuten mahdollisuus myydä tiliäsi sen tilarajoituksen yli, mutta muuten ne ovat perusavustajapaketteja.

Nopeus & Käyttöaste

Web-hosting-nopeus on monimutkainen aihe, jossa useita muuttujia käy ilmi kuinka nopeasti verkkosivustosi latautuu. Tämän takia testaamme tyhjintä WordPress-versiota, joka on asennettu edullisimpaan suunnitelmaan kahdella työkalulla: Pingdom Speed ​​Test ja Load Impact. Näin tekemällä voimme pitää muuttujat minimissä ja nähdä nopeuden kahdesta kulmasta.

Kaikki optimointi, jonka mainitsimme “ominaisuudet” -osiossa, kannattaa tässä. MDDHosting on yllättävän nopea, ansaitsee nopeimman web-hosting-oppaamme ja kilpailee Kinsan ja A2 Hosting -nopeuksien kanssa suunnitelmissa, jotka maksavat puoli niin paljon. Pilvipalvelu, LiteSpeed-palvelimien ja Cloudflare Railgun käyttö osoittavat voimansa.

MDDHosting sai 96 pistettä 100: sta Pingdom Speed ​​Testistä, mikä tarkoittaa pohjimmiltaan, että verkkosivusto on niin nopea kuin mahdollista. Ainoa nopeuden heikkeneminen johtui siitä, että verkkosivustolle oli asennettu jotain, mitä pitäisi odottaa. MDDHostingin useiden välimuistikerrosten vuoksi verkkosivustosi pitäisi kuitenkin pysyä nopeana, vaikka se olisi ladattu sisällöllä.

mddhosting-review-speed-testi

Kuormitusvaikutustestimme ei ollut yhtä hyvä, mutta se on vivahteikkaampi kuin useimmat verkkoisäntäkoneet. Load Impact lähetti 50 virtuaalista käyttäjää verkkosivuillemme viiden minuutin aikana, mittaamalla kunkin käyttäjän pyynnöt ja vastausajat. Saimme läpimenorajavirheen, joka viittaa siihen, että palvelimella oli loppumassa resursseja ja aloittanut pyyntöjen tasoittamisen.

mddhosting-review-kuorma-vaikutus

2410 HTTP-pyynnöstä vain yhdessä havaittiin virhe. Toisin kuin muut testimme, tämä ei ole uraauurtava MDDHostingille kokonaisuutena. Kuormitusvaikutus osoittaa, että yksinkertaisin pilvipalvelusuunnitelma katkaisee noin 50 samanaikaista käyttäjää, mutta sinun ei tarvitse vaihtaa palvelimia ongelman ratkaisemiseksi.

Kuten ”Isännöintityypit” -osiossa kuvataan, voit lisätä palvelimeen lisää resursseja ilman seisokkeja. MDDHosting kutsuu yksinkertaisesti muita verkon palvelimia. Tämä tarkoittaa, että jos liikenteesi nousee ja tarvitset lisää polttoainetta, voit lisätä sen ottamatta verkkosivustosi offline-tilaan.

Itse asiassa sinulla ei pitäisi olla seisokkeja. MDDHostingilla on 1 000 prosentin käyttöaikatakuu, eikä se ole vain markkinoinnin hölynpölyä. Jos sinulla on seisokkeja, voit pyytää 10 kertaa palveluluoton summaa. Tämä tarkoittaa, että jos verkkosivustosi ei ole käytössä yhden tunnin ajan, voit pyytää 10 tuntia majoitusta ilmaiseksi.

On tärkeää huomata, että se koskee vain seisokkeja MDDHostingin lopussa, samoin kuin kaikki käyttöaikatakuut. Jos siirrät verkkosivustosi offline-tilaan, MDDHosting ei voi auttaa sinua.

turvallisuus

MDDHosting tarjoaa kaiken mitä haluamme turvallisuuden suhteen. Useimmissa tapauksissa havaitsemme, että verkkoisäntälaitteet tarjoavat joitain suojausominaisuuksia ja jättävät ne pois, mikä tekee suunnitelmista tuntemattomia (lue esimerkki WestHost-arvosteluista). MDDHosting puolestaan ​​tarjoaa maun kaikesta, jolloin verkkosivustosi voi pysyä turvassa kaikilla rintamilla..

Mukana on SFTP- ja SSH-käyttö, mikä varmistaa yhteyden palvelimeen ei keskeydy tiedostojen siirtämisen tai vaihtamisen aikana. Tämä käyttö voidaan ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä myös komennolla, joten sinun on sallittava se vain tarvittaessa.

Palvelimet on suojattu ModSecurityllä, joka on Apache-palvelimille rakennettu verkkosovelluspalomuuri. Verkkosovelluksen palomuuri estää tai salli liikenteen HTTP-muuntamisessa joukon sääntöjä. Tämä voi estää esimerkiksi hyökkäyksiä, kuten SQL-injektiota, jotka voivat kaataa palvelimesi (lue esimerkki tällaisesta hyökkäyksestä SSL vs TLS -oppaassa).

Et kuitenkaan koskaan näe verkkosovelluksen palomuuria. Mitä näet, on SiteLock. SiteLock on periaatteessa verkkosivustosi virustorjunta, joka suojaa sitä haittaohjelmilta tai muilta verkkorikollisuuksilta. MDDHosting tarjoaa SiteLock Lite -sovelluksen, joka tarjoaa päivittäin haittaohjelmien skannauksen ja mustan listan seurannan jopa viidelle sivulle kunkin paketin kanssa.

On olemassa edistyneempiä SiteLock-versioita, jotka tarjoavat haittaohjelmien poistamisen ja korkeamman sivurajan, jos haluat, mutta MDDHostingin sisältämä perusversio on erinomainen.

Suunnitelmaan sisältyy myös ilmainen SSL / TLS-varmenne ja päivittäiset varmuuskopiot ulkopuolella. Nämä ominaisuudet ovat yleensä piilotettu palomuurin taakse tai varattu kalliimmille suunnitelmille. MDDHosting -sovelluksella saat kaiken, riippumatta siitä, minkä hinnan maksat.  

yksityisyys

Tietosuoja on MDDHostingin avulla onneksi yksinkertainen. Vaikka tietosuojakäytäntö ei ole yhtä korkea kuin DreamHost (lue DreamHost-arvostelu), se tekee selväksi, että MDDHostingilla ei ole liiketoimintaa myydä henkilökohtaisia ​​tietojasi. Haluamme kuitenkin nähdä parannuksia muutamilla alueilla.

Erityisesti haluaisimme nähdä ilmaisen verkkotunnuksen yksityisyyden. Kun rekisteröit verkkotunnuksen, luot myös tietueen, joka sisältää nimesi, sähköpostiosoitteesi, postiosoitteesi, puhelinnumerosi ja muut. Tietue on kaikkien saatavilla verkossa, mikä johtaa joukkotietojen keruuseen ja joissain tapauksissa jäljittämiseen.

Verkkotunnuksen yksityisyys korvaa tietosi, mikä tekee rekisteröinnistäsi yksityisen. Toisin kuin DreamHost ja 1&1 IONOS, MDDHosting ei tarjoa verkkotunnuksen yksityisyyttä ilmaiseksi. Vaikka tämä pätee useimpiin verkkoisäntäihin, haluamme, että MDDHosting tarjoaa sen ainakin alkukaudeksi, etenkin sen suhteen, kuinka vakava tietosuojakäytäntö on.

Vaikka sitä ei ole mukana, on vaikea valittaa. ID-suojaus, jota MDDHosting kutsuu verkkotunnuksen yksityisyydeksi, on vain 5 dollaria vuodessa, mikä on noin puoli enemmän kuin Web-isäntien, kuten HostGator (lue HostGator-arvostelu). Vaikka ilmainen on aina parempi, MDDHosting tarjoaa alhaisen lähtöpisteen verkkotunnuksen yksityisyydelle.

Tietosuojakäytäntö on kuitenkin erinomainen. Se on lyhyt ja asiallinen, mikä tekee selväksi, että MDDHosting on “sitoutunut suojaamaan yksityisyyttäsi”. MDDHosting sanoo, että se ei paljasta sinusta saatuja henkilökohtaisia ​​tietoja kolmansille osapuolille myytäväksi tai muuten. MDDHosting tekee selväksi, että se ei muutu ilman tietoasi ja suostumustasi.

Lainvalvonnasta on poikkeus, jonka ei pitäisi olla yllätyksenä. Tämän lisäksi MDDHosting ei myy tai jaa henkilökohtaisia ​​tietojasi kenellekään. Joitakin anonyymejä tietoja voidaan käyttää, mutta MDDHosting sanoo, että se “ei käytä tietoja, jotka voisivat tunnistaa … yksilöt”.

Tuki

MDDHosting päättyy valitettavasti hapan nuottiin. Koska muu palvelu on erinomaista, meillä oli suuria toiveita siirtyämme tukeen. Vaikka MDDHosting on hyväksyttävää, se ei mene yli Web-sivuston tavoin, mikä johtaa kunnolliseen, mutta keskinkertaiseen tukikokemukseen (lue SiteGround-arvostelu).

Tuen laatu ei ole huono. Se kärsii vaihtoehdoista. MDDHosting ei tarjoa livekeskustelua tai ainakin ainakin ajattelimme aluksi, että se on kriittinen web-hosting-tukikanava pienten asioiden selventämiseksi ympäri vuorokauden. Puhelintukea tarjotaan teknisesti, mutta vain laskutus- ja myyntikysymyksiin, jolloin sinulle jää pelkästään lippuihin perustuva sähköpostituki.

Pikakeskustelu on saatavana pienen kuplan kautta kunkin näytön alareunassa, jonka meillä ei enää ole käydyissä arvosteluissa. MDDHosting sanoo jatkuvasti tarjoavansa ympärivuorokautista sähköpostitukea, mutta siinä ei mainita live-chatia, joten pieni ponnahdusikkuna tai selvennys voisi helpottaa tuen löytämistä.

Voit lähettää sähköpostia milloin tahansa. MDDHosting sanoo, että se on käytettävissä toistuvasti ympäri vuorokauden, mutta epäröimme kutsua sitä totta 24/7-tueksi. MDDHosting on nopea vastauksilla, mutta odotat silti ainakin muutama tunti kuullaksesi kyselyn..

Se antaa sinulle tietokannan, joka onneksi on täynnä hyödyllisiä artikkeleita. Siitä huolimatta, että vianmääritysohjeiden sijasta keskitytään vahvasti opetusohjelmiin ja selvennyksiin. Presales-osion vastaisesti, esikaupan 25: lle on vain seitsemän vianetsintäopasta.

mddhosting-review-tietämyskanta

Meillä ei kuitenkaan ollut ongelmia MDDHostingia käytettäessä. Kaikki selvisi testauksen aikana, mukaan lukien pieni kysymys, joka meillä oli WordPressin asennuksen yhteydessä. Kun järjestelmä toimii sillä hyötysuhteella, jolla MDDHosting toimii, tuki on vähemmän huolta.

Tuomio

MDDHosting on nopea, täynnä ominaisuuksia ja edullinen. Se esittelee pilvimahdollisuuksien tehoa kauniisti, laajalla ja joustavalla suunnitelmien ja korkean teknologian ominaisuuksien, kuten Cloudflare Railgun- ja LiteSpeed-palvelimien, kokoelmalla. Asiakastuki ei ole paras, mutta se on helppo jättää huomiotta ottaen huomioon, kuinka paljon muuta MDDHosting tarjoaa..

Se tekee kaiken haluamamme, mikä on harvinaista web-hosting-maailmassa.

Mitä mieltä olet MDDHostingista? Kerro meille, jos aiot kokeilla sitä alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map