Kinsta-arvostelu – Päivitetty 2020

Kinsta-arvostelu

Todennäköisesti yksi parhaista web-hosting-vaihtoehdoista, jos käyt WordPressin kanssa, Kinsta tarjoaa runsaasti kelloja ja pilliä niille, jotka kokoavat sivustonsa maailman eniten käytettyyn CMS: ään. Jos et kuitenkaan mene WP: n kanssa, saatat haluta antaa Kinstalle passin. Lue kaikki yksityiskohdat täydellisessä katsauksessa.

Kinsta antaa parhaille web-palveluntarjoajilleen vastinetta rahoilleen. Nopeudesta, ominaisuuksista ja helppokäyttöisyydestä se on huipputasoa. Korkea hintapiste vaatii kuitenkin vähemmän, ja vaikka Kinsta antaa lupauksen, jonka hintalappu asettaa, se ei välttämättä ole kaikkien käyttäjien korteissa..

Jos se on sinulle korteissa, Kinsta tarjoaa kuitenkin upean kokemuksen. Tässä Kinsta-katsauksessa aiomme puhua siitä, mitä pidimme ja pidimme siitä, kun vietimme aikaa sen aloitussuunnitelmaan. Matkan varrella tutustumme nopeuteen, ominaisuuksiin, turvallisuuteen, yksityisyyteen ja muuhun, ennen kuin annamme tuomion.

Ei pitäisi olla yllättävää, että olemme Kinsta-faneja täällä Cloudwards.net-sivustossa. Itse asiassa niin paljon, että se ansaitsi korkean pisteen parhaassa WordPress-oppaan verkkosivustossamme. Se ei kuitenkaan ole kaikkien verkko-isäntä, varsinkin jos budjetti on tiukka tai haluat työskennellä muulla alustalla kuin WordPress.

kinsta-Slider1

kinsta-slider2

kinsta-slider3

kinsta-slider4

kinsta-slider5

Edellinen

Seuraava

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehtoja Kinstaan

ominaisuudet

Kinstassa on paljon ominaisuuksia, jotka sopivat ottaen huomioon kuinka kallista se on. Sen sijaan, että keskustelemme kaikista niistä, keskitymme tämän osan muihin kuin suojausominaisuuksiin. Jos etsit tätä, lue alla oleva tietoturva-kohta.

Toisin kuin edulliset isännät, kuten iPage (lue iPage-arvostelu), Kinsan ominaisuusjoukko on keskittynyt suorituskykyyn. Suunnitelmasi on esimerkiksi varustettu täydellä solid-state-aseman tallennustilalla, jolla on paljon nopeampi luku- ja kirjoitusnopeus verrattuna perinteisiin kehruukokoelmiin. Tästä huolimatta SSD-tallennuksesta on tullut standardi useimmille verkkoisäntäkoneille.

Mikä ei ole vakiona, on ilmainen sisällönjakeluverkko. Kinsta antaa sinulle 5 Gt – 1 Tt siirtoa KeyCDN: llä, joka on HTTP / 2: lle ja IPv6: lle rakennettu sisällönjakeluverkko. Jos olet kiinnostunut IPv6: sta, lue IPv4 vs. IPv6 -oppaamme.

Kinsan ominaisuuksista kaikkein vaikuttavin on tuki monisivustoverkoille. Kalliimpiin suunnitelmiin sisältyy monia WordPress-asennuksia, ja Kinsta antaa monisivustoverkkojen omistajille hallinnan siitä, kuka hallitsee mitä.

Voit luoda ja hallita käyttäjiä, mikä on harvoin web-isäntien nähtävissä. DreamHost on toinen mieleen tuleva esimerkki (lue DreamHost-arvostelu). Jos sinulla on useita WordPress-verkkosivustoja, voit segmentoida käyttöoikeudet muille ryhmäsi jäsenille, jotka hallinnoivat tiettyjä verkkosivustoja.

Kehittämistä varten Kinsta sisältää WordPress-lavastuksen, joka voidaan ottaa käyttöön kytkimen napsautuksella. Staging on erillinen ympäristö verkkosivustollesi, jossa voit testata muutokset ennen niiden siirtämistä aktiiviselle verkkosivustolle. Vaikka Kinsnan helppokäyttöinen käyttöönotto loistaa, vaikka se ei olekaan harvinainen ominaisuus.

kinsta-review-lavastus

Viimeiseksi, Kinsta tarjoaa palvelinpuolen välimuistin sekä talon sisäisen välimuistin laajennuksen WordPressille. Käytännössä ne auttavat nopeuttamaan verkkosivustoasi tarjoamalla staattisia aineistoja välimuistista sen sijaan, että noutaisivat niitä palvelimelta.

Kinsta-ominaisuuksien yleiskatsaus

Kinsta-logokinsta.com

Alkaa 3000 dollaria kuukaudessaKaikki suunnitelmat

Palvelintyypit

Jaettu hosting

VPS-hosting

Ylläpito WordPress

Pilvipalvelu

Dedicated hosting

Jälleenmyyjien hosting

Usablity

FTP-käyttö

SSH-käyttö

cPanel

Pääsy pääsyyn

Päivittäiset varmuuskopiot

Verkkosivun rakentaja

Palvelut

SEO

Markkinointi

Verkkosivujen suunnittelu

turvallisuus

Verkkotunnuksen yksityisyys

SSL-salaus

Haittaohjelmien poisto

Web-sovelluksen palomuuri

Kahden tekijän todennus

DDoS-suojaus

sFTP

Tuki

Sähköpostituki

Puhelintuki

Live-chat-tuki

Oppaat

Käyttäjäfoorumi

Tietopohja

24/7 tuki

hinnoittelu

Kinsnan hinnoittelu on outoa verrattuna muihin arvosteluihimme liittyviin palveluihin. Koska kyseessä on vain WordPress-isäntä, saman tyyppiselle isännöinnille on useita tasoja. Starter- ja Pro-paketit ovat itsenäisiä suunnitelmia, kun taas yritys- ja yrityssuunnitelmissa on useita tasoja. Yllä oleva taulukko näyttää kunkin suunnitelman alhaisimman mahdollisen hinnan.

On syytä huomata, kuinka Kinsta mittaa resurssien käyttöä. Toisin kuin esimerkiksi InMotion Hosting -palvelun suunnitelmissa, joissa kuukausivierailijat ovat vain arvio resursseista, jotka sinulle on osoitettu (lue InMotion Hosting -katsaus), kuukausivierailut ovat kuinka Kinsta mittaa resurssien käyttöä. Kinsta mittaa verkkosivustollesi muodostavien yksittäisten IP-osoitteiden lukumäärää tietyssä kuussa.

Se on tärkeä ero. Toisin kuin monilla verkkoisäntäkoneilla, Kinsta voi veloittaa ylimääräisiä maksuja. Jos ylität kuukausivierailusi – joissa lasketaan vain yksilölliset IP-osoitteet -, sinulta veloitetaan 1 dollari 1 000 käyntiä kohti. Tästä huolimatta on tärkeää huomata, että jos päivität suunnitelmia, kuukausittainen vierailijarajoitus otetaan käyttöön välittömästi.

Nyt puhutaan suunnitelman kokoonpanosta. Helpoimmat sulatussuunnitelmat ovat Starter ja Pro. Starter on hyvin, hyvä aloittelijoille. Kohtuulliseen hintaan saat yhden WordPress-asennuksen, 20 000 käyntiä ja 10 Gt SSD-muistia. Saat myös kaikkien muiden suunnitelmien ominaisuudet miinus PHP-työntekijöiden määrä.

Kinsta Pro -suunnitelmat

Pro suunnittelee sinut kahteen WordPress-asennukseen, 40 000 käyntiin ja 20 Gt tallennustilaan. Ei ole yllättävää, että se on kaksinkertainen aloitussuunnitelma kaksinkertaiseen hintaan. Lisäksi saat ilmaisen siirtymän Pro-suunnitelmilla, jotka ovat ilmaiseksi käytettävissä vain Starterilla, jos ostat vuoden.

Liiketoiminta- ja yrityssuunnitelmissa on neljä tasoa, jotka vaihtelevat 100–1 500 dollaria kuukaudessa. Suunnitelma, johon laskeudut, riippuu muutamista tekijöistä: tarvitsemasi WordPress-asennusten määrä, kuukausittainen liikenne ja tarvitsemasi tallennustila. Jos tarvitset yksityiskohtia, suosittelemme tutustumaan Kinsan verkkosivuille.

Suunnitelmia tarjotaan kuukausittain ja vuosittain, ja toisin kuin useimmissa verkkoisäntälaitteissa, ei ole olemassa monivuotisia shenanigan-ohjelmia (katso Bluehost-arvosteluomme nähdäksesi miltä se näyttää). Eri hintojen sijasta kuukausittainen hinta on sama riippumatta siitä, ostatko kuukauden tai vuoden. Vuoden ostaminen myöntää sinulle kahden kuukauden palvelun ilmaiseksi.

Se tekee Kinsan kokoonpanosta puhdasta hinnoittelussa. Starter on esimerkiksi 30 dollaria kuukaudessa tai 300 dollaria vuodessa. Myöskään läpinäkyvyyttä ei pidä aliarvioida. Kinsta voi olla kallista, mutta paketit tuntuvat hyvin pyöreiltä hinnoiltaan.

Lisäksi kaikilla ostoilla on 30 päivän palautustakuu, joka onneksi selvennetään kassalla.

Helppokäyttöisyys

Kinsta on niin helppokäyttöinen, että olimme valmiita ylläpitämään verkkosivustoamme vähemmässä ajassa kuin tarkistamiseen yleensä kuluu. Ohjauspaneeli ei ole cPanel, vaan sen omistettu malli, joka korostaa käytettävyyttä. Viiden minuutin kuluessa olimme ostaneet suunnitelman, perustaneet verkkotunnuksemme ja asentaneet uusimman WordPress-version.

kinsta-review-ohjauspaneelin

Vaikka yleensä peitämme kassat, Kinsta puhuu puolestaan. Ei ole hölynpölyä lisäosia, jotka sinun on poistettava, tai ehtoja, jotka sinun on arvioitava uudelleen. Näet kuukausittaisen hinnan sekä sopimuksen, jolla saat kaksi kuukautta ilmaiseksi, jos ostat vuosittain, ja kassalle.

kinsta-review-kassalle

Kojelauta on yhtä puhdas. Kun olet ostanut isännöinnin, sinun on siirryttävä sivustoihin-välilehteen verkkotunnuksesi määrittämiseksi. Samalla voit asentaa WordPressin myös tärkeiden laajennusten, kuten Yoast SEO, kanssa.

kinsta-review-add-site

Tämä integrointi WordPressiin antaa Kinstalle kilpailun. Vaikka se ei ole ainoa WordPressiin keskittynyt isäntä siellä – lue sivumme arvostelu toista -, se on erinomainen isäntien suhteen, jotka muodostavat laajan verkon, kuten HostGator (lue HostGator-arvosteluamme). Kun esimerkiksi olet lisännyt verkkosivustosi, voit tarkastella ja hallita WordPress-laajennuksia kojetaulusta.

On myös muita pieniä yksityiskohtia, jotka tekevät myös kojelautaan erottuvaksi. Voit esimerkiksi muuttaa verkkosivustosi live-tilasta vaiheittaiseen verkkosivuston hallinnan avattavasta valikosta. Lisäksi on helppoa lisätä IP-osoitteita estoluetteloon ja asettaa uudelleenohjauksia avaamatta koskaan WordPress-taustaa.

kinsta-review-ohjaukset

Se on voiman ja käytettävyyden tasapaino, joka saa Kinsan loistamaan. Vaikka Kinsta ei ole niin tavoitettavissa kuin Hostinger (lue Hostinger-arvosteluamme), Kinstaa on paljon enemmän meneillään konepellin alla. Sen sijaan, että vetoaisi aloittelijoihin, Kinsta loi ohjauspaneelin, jonka avulla ne, jotka tietävät tekevänsä, tekevät sen nopeasti.

Koskaan ei ollut kysymys siitä, missä jotain oli tai kuinka sitä muuttaa. Sen sijaan Kinsan kojelauta edistää etsintää ja palkitsee sinut integroinneilla, jotka nähdään harvoin web-koneiden kanssa. ”Voi, se on siistiä” -reaktio esiintyi useita kertoja.

Hosting-tyypit

Kinsta tarjoaa vain yhden tyyppistä isännöintiä: pilvipalvelua. Pilvimahdollisuudet eivät välttämättä tarjoa halpoja jaettua hosting-palveluita tai erillisen isännöinnin konfiguroitavuutta, mutta se on nouseva kompromissi, joka antaa verkkosivustoille mahdollisuuden saada nopeutta ja turvallisuutta edulliseen hintaan.

Cloud hosting on tapa, jolla palvelimet määritetään. Sinua ylläpidetään edelleen yhdellä palvelimella, mutta se vetää laskentaresursseja alla olevien palvelimien verkosta. Koska palvelin on asennettu tällä tavalla, verkkosivustosi skaalautuvuus, redundanssi ja turvallisuus ovat paremmat. Verkkosivustosi on keskitetty, mutta sen käyttämät resurssit eivät ole.

Tämä vaikeuttaa laskentarajan saavuttamista tai palvelimen kaatumista liian monien pyyntöjen perusteella. Jos pilvi on riittävän massiivinen, palvelimesi voi aina soittaa verkon muille palvelimille lisää laskentatehoa.

Kinsnan tapauksessa verkko on riittävän suuri. Sitä käyttää Google Cloud, joka on käytännössä rajaton laskentatehon suhteen. Et osta tilaa pilvellä. Sen sijaan Kinsta on kehittänyt alustan, jonka avulla voit laajentaa Google Cloudin käyttöä verkkosivustosi tarpeiden mukaan.

Lisäksi ympäri maailmaa on 20 tietokeskusta, joissa voit valita ylläpitävänsä. Jokaisella lisäämälläsi verkkosivustolla voi olla oma tietokeskus, mikä tarkoittaa, että jos olet laatimassa useita versioita samasta verkkosivustosta, voit liittää sen tietokeskukseen lähellä sijaintiasi, johon kohdistat.

Tuloksena on joustava isännöintimuoto, joka korkeammista kustannuksistaan ​​huolimatta tarjoaa paljon enemmän suorituskykyä kuin perinteinen jaettu paketti. Vaikka Kinsta on tiukasti halvan web-hosting-aidan toisella puolella, se tarjoaa nopean ja luotettavan isännöinnin suhteellisen edulliseen hintaan.

Nopeus & Käyttöaste

Koska sen käyttö on Google Cloudia, ei pitäisi olla yllättävää, että Kinsta toimii hyvin nopeuden suhteen. Kirjoittamishetkellä se kilpaili champ A2 -majoitustamme erittäin nopeilla latausaikoilla ja yllättävän johdonmukaisella tavalla (lue A2-hosting-arvostelu).

Testasimme tyhjää WordPress-asennustamme käyttämällä Pingdom Speed ​​Test- ja Load Imct -sovelluksia. Testauksemme tehtiin Kinsan Starter Planilla, mutta koska ainoa ero suunnitelmien välillä on kuukausivierailijat ja säilytystila, esitys edustaa kaikkia tarjolla olevia suunnitelmia.

Testauksemme tuotti 96 pistettä 100: sta Pingdom Speed ​​Testistä, joka on vaikuttava, niin, että itse asiassa Kinsta ansaitsi paikan nopeimmassa web-hosting-oppaassamme. Tarkasteltaessa yksityiskohtia, jotka voit nähdä alla olevasta taulukosta, mikään ei ole paikallaan. Yhdistämismetriikka on normaalia pidempi, mutta vain pienellä määrällä, ja odotusaika on pieni. Ei ole mitään valitettavaa.

kinsta-review-speed-testi

Kuormitusvaikutus tuotti yhtä vaikuttavia tuloksia. Lähetimme 50 virtuaalista käyttäjää palvelimelle viiden minuutin aikana stressitestinä. Kaikkiaan tehtiin hieman yli 9000 pyyntöä, ja Kinsta pystyi käsittelemään pyyntöjä keskimäärin 31 sekunnissa. Lisäksi meillä oli melkein sama vasteaika koko testin ajan, mikä on hienoa.

kinsta-review-kuorma-vaikutus

Siinäkään ei ollut HTTP-virheitä, mikä viittaa siihen, että verkkosivustollasi on paljon resursseja käytettäväksi (jos haluat nähdä virheitä, lue GreenGeeks-arvostelu). Pilvipalvelun rakenteen vuoksi se ei ole yllättävää, mutta se osoittaa kääntöpuolen kalliimpaan alustaan ​​siirtymiseen.

Rehellisesti sanottuna mikään tuloksistamme ei ole yllättäviä. Maksat erittäin nopeasta isännöinnistä Kinsan kanssa, ja testauksemme osoittavat, että Google Cloud toimittaa.

Päälläoloaikana verkkosivustoasi seurataan ympäri vuorokauden. Kinsta on tehnyt palvelutasosopimuksen, joka tarjoaa verkkosivustollesi 99,9 prosenttia käyttöaikaa. Käytettävyystakuu antaa Kinstalle 30 minuuttia reagoida hätätilanteisiin. Jokaisesta tunnistasi, jonka verkkosivustosi on alhaalla, Kinsta antaa takaisin 5 prosenttia kuukausipalvelumaksustasi..

Se ei kuitenkaan todennäköisesti tule esiin. Koska Kinsta tarjoaa ilmaisen CDN: n ja on rakennettu Google Cloudiin, todennäköisyys, että verkkosivustosi kokee seisokkeja palvelinongelmien perusteella, on pieni.

turvallisuus

Kinstassa on vaikuttava ominaisuusjoukko, ja vaikka ne eivät ole välkkyviä, ne auttavat sinua varmistamaan, että sivustosi on nopea ja johdonmukainen. Myös tietoturvaominaisuudet ovat erinomaiset, kun Kinsta korjasi kaikki Web-sivuston infrastruktuurin olennaiset haavoittuvuudet.

Se alkaa automaattisilla päivittäisillä varmuuskopioilla, joita voidaan selata, ladata ja palauttaa tilisi hallintapaneelista yhdellä napsautuksella. Vaikka Kinsta pitää varmuuskopioita vain 14 – 30 päivää suunnitelmasta riippuen, kyky ladata varmuuskopiot tarkoittaa, että sinulla voi olla niitä käytännössä ikuisesti.

Jos olet menossa tällä reitillä, varmista, että sinulla on vankka online-varmuuskopiointipalvelu verkkosivustojen kopioiden tallentamiseksi. Suosittelemme Backblazea (lue Backblaze-arvosteluamme).

Voit kuitenkin tehdä myös manuaalisia varmuuskopioita, jos yrität muutoksia verkkosivustollasi. Luomiesi manuaalisten varmuuskopioiden lukumäärä riippuu suunnitelmasta, mutta sinun ei tarvitse luoda niitä. Kinsta tarjoaa kuuden tunnin ja tunnin varmuuskopioita lisämaksusta, mikä on ihanteellinen verkkosivustoille, jotka muuttuvat usein.

kinsta-review-tuntimaksua varmuuskopiot

Suunnitelmaan sisältyy myös ilmainen Let’s Encrypt SSL -sertifikaatti. Vaikka se on matalan tason varmenne, se antaa sinun avata salatun yhteyden vierailijasi ja palvelimen välillä. Jos tarvitset beefier SSL / TLS -sertifikaattia, joka on tärkeä esimerkiksi verkkokaupan kannalta, Kinsta antaa sinun tuoda sen helposti kojelautaan..

Kinstassa ei ole haittaohjelmien poistoa tai skannausta tai ainakaan siinä muodossa kuin Arvixe tarjoaa (lue Arvixe-arvosteluamme). Sen sijaan, että mainostettaisiin skannaustyökalua, kuten SiteLock, Kinsta turvaa infrastruktuurin hajautetulla palvelunestohyökkäysten havainnoinnilla, laitteistopalomuureilla ja käyttöaikavalvonnalla kulissien takana.

Se ei ole vain savu ja peilit. Kinsta on ottanut käyttöön tietoturvatakuun, joka auttaa sinua puhdistamaan sivustosi, jos se vaarantuu. Ryhmä korjaa tai asentaa uudelleen WordPress-ytimen, palauttaa kaikki tietokanta- ja FTP-salasanat ja tunnistaa haittaohjelmien lähtöpaikat. Tämä haittakoodi poistetaan myös, puhdistamalla verkkosivustosi.

Kinsta pitää tietokannat ja sisällön ennallaan, mutta sinä olet vastuussa lisäosien ja teemojen asentamisesta uudelleen. Se on palvelu, joka voi usein suorittaa satoja dollareita verkkosivustoa kohden, ja se, että Kinsta sisältää sen ilmaiseksi, osoittaa selvän luottamuksen sen infrastruktuuriin..

Tästä huolimatta sinun on ensin vietävä verkkosivustosi Kinstaan. Osana siirtoprosessia Kinsta tarkistaa verkkosivustosi tarkistaaksesi, onko siinä haittaohjelmia. Jos näin käy, joudut maksamaan 100 dollarin siivousmaksun, ennen kuin se voidaan ylläpitää Kinsan palvelimilla.

yksityisyys

Kinsta ei tarjoa verkkotunnuksen rekisteröintiä, joten vaikka yleensä katsomme verkkotunnuksen yksityisyyttä tämän osan keskeisenä osana, se ei ole aihe täällä. Tästä huolimatta yksityisyyttä sovelletaan edelleen, ja Kinsan selkeä tietosuojakäytäntö osoittaa, että se ei ole aidan huonolla puolella..

Kuten kaikki web-isännät, Kinsta kerää henkilökohtaisia ​​tietojasi ja palvelinlokeja kassalla. Kolmannet osapuolet eivät kuitenkaan käsittele näitä tietoja, ellei laki sitä vaadi. Tietojen myymisen suhteen Kinsta ei lähetä mitään, ja vain harvat tietyt kolmannet osapuolet voivat käyttää tietojasi tiukoissa olosuhteissa..

Nämä kolmannet osapuolet on kuvattu tietosuojakäytännössä, mutta vain tavanomaiset epäillyt ovat siellä. Esimerkiksi laskutustietosi jaetaan Stripen kanssa maksujen käsittelemistä varten ja Google Cloud näkee verkkosivustosi tiedot, koska verkkosivustosi isännöi siellä.

Tästä syystä yksityisyys on suurelta osin Kinsan hallinnassa. Vaikka Kinsta noudattaa suoraa tietosuojakäytäntöä, jotkut sen kumppaneista puhuvat harmaisiin alueisiin.

Yllättävää, että se ei tule Googlelta. Google Cloudin tietosuojakäytäntö tekee selväksi, että tietojasi ei käytetä mainostarkoituksiin ja että verkosta ei tule koskaan takaovia valtion valvontaan.

Kaiken kaikkiaan sinulla on vähän huolta Kinstaa tai jopa Google Cloudia varten. Toisin sanoen muilla yrityksillä saattaa olla hungrier-käytäntöjä. On vaikea syyttää Kinstaa siitä, kun otetaan huomioon web-isännöinnin modulaarinen luonne ja kuinka monta palvelua voi olla mukana prosessissa.

Tuki

Kinsta tukee erinomaisesti, jos tiedät mitä olet tekemässä. Tukitoimintojen suora luonne on hyödyllistä web-isäntien sotkuisessa ja usein hämmentävässä maailmassa, kunhan pystyt kääntämään heidän sanomansa. Varo kuitenkin aloittelijoita, koska Kinstaa ei ole paikallasi pitämään kättäsi.

Tämä ei tarkoita, että tuki olisi huonoa. Kinsta ei ole keskittynyt aloittelijoiden verkkosivustoihin, eikä tueksi myöskään ole. Kun tavoittelimme live-keskustelun välityksellä, edustaja oli tietoinen ja avulias, osoittaen meitä kohti tietämyslukemista tietokannassa ja vastaten samalla kysymykseemme.

kinsta-review-live-chat

Tietokanta voi auttaa aloittelijoita pääsemään alkuun. Monien vianmääritysohjeiden ja -ohjeiden lisäksi Kinsta sisältää sanaston, joka määrittelee yleiset termit web-hosting-maailmassa, kuten PHP ja DNS.

kinsta-review-tietämyskanta

Lisäksi viestit ovat yksityiskohtaisia. Otetaan esimerkiksi opas nimipalvelimien osoittamiseen. Kinsta näyttää kuinka luoda palvelimen osoitteet tilisi hallintapaneeliin ja soveltaa niitä suosituille verkkotunnusten rekisteröijille, kuten GoDaddy (lue GoDaddy-arvostelu).

Sen ulkopuolella on sähköpostituki, mutta ei puhelintukea. Kinsta selittää, että online-viestijärjestelmä toimii usein paremmin, ja tässä tapauksessa olemme samaa mieltä. Kun käytimme viestijärjestelmää, pystyimme ratkaisemaan ongelmat minuutteina, ja keskusteluloki lähetettiin automaattisesti sähköpostiosoitteeseemme.

Tuomio

Kinsta on hieno, mutta sillä on porsaat kilpailla parhaiden parhaiden kanssa. Erinomaisella nopeudella, maailmanluokan tietoturvalla ja nopealla tuella se on täydellinen valinta vakiintuneille tai orastaville WordPress-verkkosivustoille. Se on kuitenkin niche-web-isäntä, joten se ei ehkä ole sinulle valinta, jos haluat rakentaa toiselle alustalle tai päästä sisään halvemmalla..

Mitä mieltä olet Kinstasta? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me