Keskivaihekatsaus – Päivitetty 2020

Keskivaihekatsaus

Midphase on verkkoisäntä, joka suhtautuu yksityisyyteen vakavasti ja jolla on erinomaiset ominaisuudet ja hinnoittelu käynnistykseen. Nopeustuloksemme olivat kuitenkin odotusten alapuolella, ja käyttäjäkokemus on vähintäänkin sekoitettu laukku. Tutustu koko Midphase-arvosteluamme saadaksesi lisätietoja.


Midphase on web hosting-yritys, jonka omistaa UK2 Group, joka on The Hut Groupin omistama brittiläinen Internet-palvelujen tarjoaja. Yrityksen jäsentelyä lukuun ottamatta Midphase on kunnollinen web-palveluntarjoaja – itse asiassa melkein kopio sisaruksestaan ​​WestHost -, mutta se ei tee parhaista web-hosting-oppaistamme.

Tässä keskivaihekatsauksessa käydään läpi kokemuksemme otettuamme isännän ulos testipyöräytykseen. Kosketamme matkan varrella ominaisuuksia, hinnoittelua, käyttäjäystävällisyyttä, nopeutta, turvallisuutta ja muuta, ennen kuin annamme tuomion.

Keskivaihe ei ole huono tarjoaja. Hinnat ovat hyvät, ominaisuuksia runsaasti ja yksityisyys on erinomaista. Keskimääräisen nopeuden tulokset ja hajautettu käyttäjäystävällisyys tekevät siitä kuitenkin tunteen vähemmän kuin verrattuna huippukoiriin.

midphase-Slider1

midphase-slider2

midphase-slider3

midphase-slider4

midphase-slider5

Edellinen

Seuraava

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehdot keskeneräiselle

ominaisuudet

Keskifaasilla on paljon ominaisuuksia, mutta kuten olemme todenneet muiden UK2-ryhmän tuotteiden kanssa, ne ovat hajallaan. Yhteisistä suunnitelmista puuttuu melkein ominaisuuksia tai ainakin niitä, joita tyypillisesti etsimme. Vaikka yksityinen .htaccess-tiedosto ja Softaculous-sovellusten asennusohjelma ovat teknisesti ominaisuuksia, ne ovat vakiona useimmissa jaetuissa suunnitelmissa.

Vastakohtana halvempaan osittain hallinnoituihin WordPress-suunnitelmiin, on kuin jaetuissa suunnitelmissa ei olisi lainkaan ominaisuuksia. WordPress-suunnitelmiin sisältyy paljon, mukaan lukien tuhansia ilmaisia ​​teemoja, täysi solid-state-aseman tallennustila, verkkosivustojen varmuuskopiot ja automaattinen haittaohjelmien havaitseminen ja poistaminen.

Viisikymmentä teemaa on lähtöisin Midphase -sivustolta, ja ne on ”optimoitu” kyseiselle alustalle. Vaikka emme koskaan sulje pois ilmaista CSS: ää, suurin osa teemoista tuntuu päivätyltä. Erässä on helmiä, mutta jos etsit mallia näiden parametrien ulkopuolella, joudut todennäköisesti hankkimaan maksetun teeman.

midphase-review-vapaa-teemoja

Huomaamatta, WordPress-suunnitelmat ovat vaikuttavimpia kokoonpanossa. Midphase sisältää enemmän ominaisuuksia kuin useimmat WordPress-isännät, paitsi jos käytät pilvi-WordPress-ratkaisua, kuten Pagely (lue Pagely-arvostelu).

Jos et halua rakentaa WordPressillä, käytettävissä on verkkosivustojen rakentaja, mutta se ei vastaa parhaita verkkosivustojen rakentajia. Se on parempi kuin GoDaddy GoCentral (lue GoDaddy GoCentral -arvostelu), mutta se on mailin päässä suosituimmasta valitsimestamme Wixistä (lue Wix-arvostelu).

Toisin sanoen on olemassa toinen ”verkkosivustojen rakentaja” nimeltään StarterSite. Se on verkkosivustojen rakentaja, koska se on yksinkertainen työkalu uuden sivun avaamiseen, mutta se ei ole niin syvä kuin omistautunut rakentaja. StarterSite keskittyy tekemään yhden sivun suunnittelusta mahdollisimman nopeaa. Midphase väittää, että pääset verkkoon vain viidessä minuutissa..

midphase-review-startersite

Lisäksi se sisältyy jokaiseen verkkotunnuksen rekisteröintiin. Jos rekisteröit uuden verkkotunnuksen Midphase-palvelussa, vaikka et osta web-hosting-palvelua, voit käyttää StarterSite-palvelua ilmaiseksi. Vaikka se ei ole poikkeuksellinen työkalu verkkosivustosi luomiseen, se, että voit käyttää sitä vain verkkotunnuksen rekisteröinnillä, on hienoa.

Keskivaiheominaisuuksien yleiskatsaus

Keskivaiheen logowww.midphase.com

Alkaa 200 dollaria kuukaudessaKaikki suunnitelmat

Palvelintyypit

Jaettu hosting

VPS-hosting

Ylläpito WordPress

Pilvipalvelu

Dedicated hosting

Jälleenmyyjien hosting

Usablity

FTP-käyttö

SSH-käyttö

cPanel

Pääsy pääsyyn

Päivittäiset varmuuskopiot

Verkkosivun rakentaja

Palvelut

SEO

Markkinointi

Verkkosivujen suunnittelu

turvallisuus

Verkkotunnuksen yksityisyys

SSL-salaus

Haittaohjelmien poisto

Web-sovelluksen palomuuri

Kahden tekijän todennus

DDoS-suojaus

sFTP

Tuki

Sähköpostituki

Puhelintuki

Live-chat-tuki

Oppaat

Käyttäjäfoorumi

Tietopohja

24/7 tuki

hinnoittelu

Midphase on halvempi kuin useimmat web-palveluntarjoajat, ja sen edullisin jaettu suunnitelma tulee olemaan noin 7 dollaria uusinnan yhteydessä. Sillä ei ole niin alhaista alkuperäistä hintaa kuin Hostingerillä, mutta harvat verkkoisäntäkoneet tekevät (lue Hostinger-arvostelu). Jotkut kalliimmista suunnitelmista tuntuvat kuitenkin liian hinnaltaan.

Jaettua hosting-palvelua tarjotaan yhden, kahden tai kolmen vuoden ajan, ja sinun on ostettava yksi näistä, jotta saat tarjoushinnan. Henkilökohtaiset ja yritystasot tarjoavat kolmen kuukauden tilauksen, joka on hinnoiteltu myös uusimisprosentilla, ja kaikki kolme tasoa sisältävät kuukausiohjelman, joka on 1 dollari enemmän.

Pidämme siitä, että Midphase ei pakota sinua tekemään monivuotista sopimusta, esimerkiksi, kuten Bluehost (lue Bluehost-arvosteluamme). Myös läpinäkyvyys on mukavaa. Keskivaiheessa on selvää, mitä maksat ilmoittautumisen yhteydessä ja kun uudistat. Vaikka se kuulostaa pieneltä, epävarmuus uusimista koskevista asteista voi aiheuttaa ongelmia (katso Arvixe-arvostelumme nähdäksesi kuinka).

Muihin markkinoihin verrattuna Midphase on halpa, mutta sillä on silti sisäinen kamppailu. Kuten mainittiin, se on kevyt ominaisuuksiin, kun kyse on jaetuista suunnitelmista, mutta WordPress-suunnitelmat ovat vaikuttavia. Vaikka WordPress-suunnitelmien tekeminen pyöristetyiksi kuin jaetuiksi ei ole kuulumatonta, on niiden hinta Midphaseissa halvempi.

Saat paljon muita ominaisuuksia vähemmän rahaa, jolloin WordPress-suunnitelmat erottuvat kokoonpanossa. Toisin sanoen, jos et ole kiinnostunut rakentamaan WordPressistä, joudut ehkä joutumaan tyytymään kalliimpaan, vähemmän ominaisuuksille rikkaaseen pakettiin.

Jaetut ja WordPress-suunnitelmat ovat Midphasen painopiste. Vaikka VPS-suunnitelmat eivät myöskään ole huonoja, pilvi ja erilliset paketit ovat kalliita, etenkin uusimisen yhteydessä. Esimerkiksi kallein omistettu palvelin alkaa noin 200 dollarista, mutta sen uusiminen on lähes 500 dollaria.

Yritämme kuitenkin olla ottamatta liikaa painoa näille kalliille suunnitelmille, koska suurin osa omistetun palvelimen markkinoiden ihmisistä tietää mitä he etsivät.

Ostoksesi tukee 30 päivän rahat takaisin -takuu, joka on vakio useimmille verkkoisäntäille. Vaikka haluamme nähdä pidemmän palautusikkunan, kuten InMotion Hostingin 90 päivän käytäntö tai A2 Hostingin milloin tahansa käytäntö, kuukauden tulisi olla tarpeeksi aikaa palvelun kokeiluun (lue InMotion Hosting -katsaus).

Helppokäyttöisyys

Sinulle anteeksi antama ajattelu, että Midphase on WestHost. Sisarbrändeillä on paljon yhteistä, mutta niiden verkkosivustot ovat kopioita toisistaan. Sama navigointi on läsnä, kuten stock-valokuvat, ja jos olet lukenut WestHost-arvosteluamme, tiedät, että se ei välttämättä ole hyvä asia.

Se ei ole myöskään huono asia. Midphase kärsii samanlaisista ongelmista kuin GoDaddy siinä mielessä, että se tarjoaa paljon palveluita (lue GoDaddy-arvostelu). Tästä syystä haluamasi isännöinnin löytäminen voi olla vaikeaa, etenkin kun kaikille palveluille asetetaan yhtä suuri painoarvo.

Kun olet löytänyt suunnitelman, kassalle on sujuvaa. Midphase pyytää sinua rekisteröimään uuden verkkotunnuksen tai valitsemaan jo omistamasi verkkotunnuksen ja jatkamaan maksun käsittelyä. Sinua pyydetään myös asettamaan salasana heti kassan jälkeen, aivan kuten Kinsta, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse poistua sähköpostistasi kirjautumistietojesi löytämiseksi (lue Kinsta-arvostelu).

Sen jälkeen voit kirjautua sisään CHI: hen, joka on Midphasen laskutuspaneeli. Se ei aluksi kuitenkaan näytä siltä. CHI: llä on paljon tekeillä, joten on helppo olettaa, että se on tärkein tapa hallita verkkosivustoasi. Jos haluat kuitenkin päästä tietokantojesi, tiedostojesi ja muun tietoosi, sinun on käytettävä cPanelia (lue paras web-hosting-palvelumme cPanel-oppaan kanssa).

midphase-chi

Selaaminen cPaneliin on kuitenkin hankalaa. CHI keskittyy paljon muiden tuotteiden myyntiin, ja pääasiallinen navigointimuoto on varattu eri tuotesivuille. Suuret kuvakkeet verrattuna pieneen ylävalikkoon web-hosting-hallintaosiossa osoittavat, mikä CHI: n painopiste on.

Silti on vaikea lyödä CHI: tä, etenkin kuinka hyödyllinen se on. Midphase on kiinnostunut mainostamaan sinulle muita tuotteita, mutta CHI on intuitiivinen ja hyödyllinen. Toisin sanoen, mainontarasvaa on vielä paljon leikattava, mikä tekee CHI: stä tehokkaamman työkalun kuin se on.

Paljon tehokkaampi on cPanel, joka on haudattu web-hosting-hallintaosan päävalikkoon. Kyse on cPanel-varastosta, joten älä odota syvää integraatiota WordPressiin, kuten saat JustHostin kanssa (lue JustHost-arvostelu). Silti se on edelleen cPanel, mikä tarkoittaa, että se on tehokas ja intuitiivinen kojetaulu verkkosivustosi hallintaan.

midphase-review-cpanel

Midphasen käyttäjäystävällisyydessä on paljon hyvää ja vähän pahaa. Pidämme CHI: n suunnittelusta, vaikka se olisi täynnä mainoksia, ja cPanelin käyttäminen verkkosivustosi hallintaan on aina turvallinen veto. Tuntuu siltä, ​​että Midphase: lla on vankka perusta, joka on ylityöllistetty, joten jotkut strippaukset voivat mennä pitkälle.

Hosting-tyypit

Midphase tarjoaa kaikenlaisia ​​hosting-palveluita, joita voimme pyytää. Vaikka omistetut palvelimet eivät tee vaikutusta, jaetut ja WordPress-suunnitelmat ovat mahtavia. Pilvimahdollisuuksien lisääminen on myös mukavaa nähdä, koska monet Midphasen kilpailijat eivät tarjoa sitä.

Jaettu hosting on kokoonpanon ydin. Tämän tyyppinen isäntä saa useita verkkosivustoja jakamaan yhden palvelimen resurssit. Koska verkkoisäntä voi isännöidä enemmän verkkosivustoja, joissa on vähemmän palvelimia, jaetut suunnitelmat ovat edullisimmat ryhmästä. Valitettavasti on kuitenkin satunnaisia ​​nopeuteen ja käytettävyyteen liittyviä ongelmia.

Hallinnoidut WordPress-suunnitelmat käyttävät jaettua rakennetta, mutta ne on rakennettu WordPressille. Sinut kohtaa edelleen samat sudenkuopat kuin normaalissa jaetussa suunnitelmassa, mutta jos käytät WordPressiä, saat pääsyn tiettyihin ominaisuuksiin, kuten ilmaisiin malleihin..

On kuitenkin tärkeää huomata, että Midphasen WordPress-suunnitelmia hallinnoidaan vain puolittain. Ne sisältävät yksinkertaisen kolmivaiheisen WordPress-asennusohjelman ja automaattiset muut kuin ytimen päivitykset, mutta verkkosivustosi käynnistäminen WordPressin kanssa ja sen ytimen päivittäminen ovat edelleen sinun tehtäväsi. Jos etsit täysin hallittua WordPress-suunnitelmaa, lue paras WordPress-verkko-opas.

Midphase tarjoaa konfiguroitavissa olevat VPS-suunnitelmat, jotka eivät ole edullisia hinnasta, mutta ainakin voit valita isännöimäsi datakeskuksen. Omistetut palvelimet ovat myös kalliita, ja vastaavasti eritellyt palvelimet muilla palveluntarjoajilla maksavat 20–30 dollaria vähemmän.

Suuri lisä kokoonpanoon on pilvipalvelu. Sivustoasi ylläpidetään yhdellä palvelimella, mutta kyseinen palvelin on kytketty alla olevaan palvelinverkkoon ja sillä on kyky vetää resursseja niistä. Lyhyesti sanottuna, tämä tarkoittaa, että sinulla on aina pääsy tietotekniikkaresursseihisi riippumatta siitä, onko sinulla seisokki, jaettu palvelunestohyökkäys tai liikenteen piikki.

Nopeus & Käyttöaste

Testaamme web-hosting-nopeutta käyttämällä Pingdom Speed ​​Test- ja Load Imct -sovelluksia. Vaikka verkkosivujen lataamisen nopeuteen liittyy paljon tekijöitä, isännällä on jonkinlainen vastuu. Testaamalla WordPressin tyhjää versiota ja käyttämällä kahta työkalua nopeuden näkemiseen eri kulmista, yritämme saada mahdollisimman yhtenäisen käsityksen nopeudesta.

Tämä due diligence ei kuitenkaan suosi midfaasia. Se suoriutui huonosti, ansaitsemalla 84/100 Pingdom Speed ​​Testistä. Vaikka tämä pistemäärä näyttääkin kunnolta A2 Hostingin 96-arvosanan vieressä (lue A2 Hosting-arvostelu), on tärkeätä muistaa, että testasimme WordPress-verkkosivustoa, johon ei ladattu mitään muuta kuin oletusteema.

midphase-nopeus-testi

Lyhyesti sanottuna, se tarkoittaa, että mikä tahansa pistemäärän aleneminen on huono asia. Keskivaihe kestää 1,95 sekuntia 273,8 kt: n sivun lataamiseen, suurimman osan ajasta viettämällä selaimessa odottamassa tiedon virtaamista palvelimelta.

Kuormitusvaikutus ei ollut parempi. Se lähetti 50 virtuaalista käyttäjää palvelimelle viiden minuutin aikana, mittaamalla täytetyt pyynnöt ja kunkin käyttäjän vastausajan. Keskivaihe aloitti testin korkealla vuorottelemalla niinkin alhaisesta kuin 405 millisekunnissa ja jopa 4,86 ​​sekunnista muutamille kourallisille virtuaalikäyttäjille.

Kokeen jatkuessa latausaika laski dramaattisesti, vakautuen noin 500 ms: iin. Se johtuu siitä, että vastauksia ei kuitenkaan täytetä. Sen sijaan, että yrittäisivät täyttää pyyntöjä, niihin kohdattiin virheitä, mikä viittaa siihen, että palvelin on katkaisupisteessä.

midphase-kuorma-vaikutus

Kun verkkosivustolle ei ole riittävästi resursseja, HTTP-pyyntöjen virheitä on yleensä paljon. Testauksemme osoittavat, että jaetuilla perussuunnitelmilla ei ole tarpeeksi resursseja kiertämiseen, joten 50 tai useamman samanaikaisen käyttäjän kuorma rikkoisi verkkosivustosi ainakin yksittäisen esimerkin perusteella.

Emme myöskään löytäneet käyttöaikatakuuta. Huolimatta väitetystä tarjoamasta rahat takaisin, jos 2015-blogiviestissä ilmenee seisokkeja, emme löytäneet ehtoa lauseesta, joka yksityiskohtaisesti ilmoittaa käytettävyyden. Emme kokeneet seisokkeja, mutta Midphase ei takaa mitään, jos teet käyttöehdoissa.

turvallisuus

Turvaominaisuudet ovat tavallisten ominaisuuksien tapaan hyviä, jos ne oudosti asetetaan. Yhteisillä suunnitelmilla ei ole juurikaan turvallisuuteen, mutta WordPress-suunnitelmilla on paljon tarjottavaa. Silti turvasarjassa on yksi iso reikä molemmilla alueilla.

Midphase ei sisällä SSL / TLS-varmennetta suunnitelmassasi. Sertifikaatti kertoo periaatteessa verkkosivustoosi yhdistävän selaimen, että siihen voi luottaa. Vahvistamalla sen, että selain pystyy avaamaan salatun yhteyden ja suojaamaan verkkosivustollesi siirrettäviä käyttäjätietoja.

SSL / TLS-sertifikaatit ovat välttämättömiä verkkosivuston ylläpitämiselle, koska hakukoneet hautaavat verkkosivustoja, joilla ei ole sellaista. Useimmissa verkkoisäntäkoneissa on yksi ilmaiseksi – lue esimerkki SIteGround-arvosteluista – joten Midphasen laiminlyönti on outoa.

Cloudflare sisältyy kuitenkin kaikkiin suunnitelmiin. Cloudflare-oppaamme selittää palvelun toiminnan ja alkuperän, mutta puutteena on se, että sen avulla voit tehdä verkkosivustostasi nopeamman ja turvallisemman.

Pohjimmiltaan se on sisällönjakeluverkko, joka tarkoittaa, että se vie verkkosivustoltasi varat ja tallentaa ne palvelimille ympäri maailmaa. Kun joku yrittää ladata verkkosivustosi, osa sisällöstä tulee Cloudflaren verkosta sen sijaan, että sitä noudettaisiin palvelimelta.

Käsittelemällä pyyntöjä tällä tavalla vie vähemmän aikaa verkkosivustosi lataamiseen, koska näiden omaisuuksien fyysinen etäisyys on yleensä lähellä käyttäjää. Se myös parantaa verkkosivustosi turvallisuutta. Pyynnöt tulevat palvelinverkon kautta, joten DDoS-hyökkäykset voidaan tunnistaa ja lopettaa ennen kuin ne saapuvat Midphasen palvelimelle.

Se on se kuitenkin jaetuille suunnitelmille. WordPress-suunnitelmissa on yksi vankka turvaominaisuus haittaohjelmien poistamisen muodossa. Midphase sisältää työkalun, joka on periaatteessa virustorjunta verkkosivustollesi. Skannaa ja poistaa mahdolliset verkkorikollisuuteen liittyvät roskat ennen kuin se voi viedä sinut offline-tilaan..

Turvalaite on vakaa. Keskivaihe sisältää haittaohjelmien poiston, DDoS-suojauksen, varmuuskopiot ja CDN: n, mutta kaikki käyttäjät eivät saa näitä ominaisuuksia. Jos et ole kiinnostunut WordPressistä, olet suurimmaksi osaksi onnea tietoturvan suhteen. Pidämme olemassa olevista ominaisuuksista, haluaisimme vain nähdä lisää niistä.

yksityisyys

Midphase, kuten sisaruksensa WestHost, välittää yksityisyydestäsi. On hienoa nähdä, että isomman yrityksen omistama web-hosting-yritys pyrkii edelleen salaamaan henkilökohtaiset tietosi, toisin kuin Endurance International Group (lue iPage-arvosteluistamme saadaksesi lisätietoja EIG-brändistä).

Se alkaa verkkotunnuksen yksityisyydestä. Kun rekisteröit verkkotunnuksen, rekisteröit myös henkilökohtaiset tietosi, kuten sähköpostiosoitteesi, nimesi, puhelinnumerosi ja muut. Tiedot tallennetaan tietokantaan, joka on julkisesti saatavilla verkossa, mikä tekee siitä ensisijaisen tavoitteen tiedon louhinnan kannalta.

Toisin sanoen, jos rekisteröit verkkotunnuksesi yksityisesti, ohitat nämä ongelmat. Tietosi korvataan rekisteröijän tietoilla, mikä tarkoittaa, että kun joku etsii verkkotunnustietosi, he näkevät nimesi sijaan keskivaiheen. Midphase sisältää verkkotunnuksen yksityisyyden ja uuden verkkotunnuksen rekisteröinnin ensimmäisenä vuonna.

Se ei ole kuitenkaan ilmaista, kuten se on DreamHostin kanssa (lue DreamHost-arvostelu). Ensimmäinen vuosi on ilmainen, mutta sinulta veloitetaan 10 dollaria vuodessa sen jälkeen. Siitä huolimatta, Midphase on yksi harvoista verkkopalvelimista, jotka tarjoavat verkkotunnuksen yksityisyyttä kaiken aikaa, ilmaiseksi, mikä on kirjamme voitto.

Myös tietosuojakäytäntö on voitto. Kuten 1&1 IONOS (lue 1&1 IONOS-arvostelu), Midphase käsittelee henkilökohtaisia ​​tietojasi erittäin kunnioittavasti. Vaikka tietosi kerätään maksujen käsittelemistä, lainvalvonnan noudattamista ja palvelun ylläpitämistä varten, niitä ei myydä eikä jaeta muille kolmansille osapuolille..

Käytämme verkkoisäntöjen tietosuojaan erilaista standardia kuin VPN-arvosteluissamme, ja Midphase on aidan oikealla puolella. Vain muutama tuotemerkki näyttää olevan kiinnostuneita yksityisyydestä, kuten DreamHost ja 1&1 IONOS eturintamassa. On helpottavaa nähdä Midfaasin liittyvän heidän joukkoonsa.

Tuki

Yksi CHI: n vahvuuksista on, että päänäytössä on tukipainike. Siellä liikkuminen tuo esiin tukisivusi, jolla on linkit sähköpostipyynnön lähettämiseen tai live-chatin aloittamiseen sekä kunkin osaston aukioloajat. Siellä on myös kohta puhelintuen PIN-koodille, jos tarvitset sitä.

midphase-startersite

Sivun alalaidassa on viimeaikainen tukikeskusteluja käsittelevä osio, joka näyttää kirjeenvaihtosi Midfaasin tuen kanssa sähköpostitse. Vaikka voit olla tekemisissä yrityksen kanssa suoraan sähköpostitse, CHI antaa sinulle mahdollisuuden tallentaa keskusteluasi ja vastata.

Kun tavoitimme, edustaja sai takaisin meille noin neljässä tunnissa, mikä on hyvä. Myös live-chat on vakaa, vaikka se ei olisi SiteGround-tasolla (lue SiteGround-arvostelu). Suora yhteys on luultavasti paras ratkaisu, koska itseapuresurssit ovat hyödyllisiä, vaikka ne ovatkin hankalia.

midphase-tietämyskanta

Tietokantaan on vaikea kiertää huolimatta siitä, että artikkelit ovat yksityiskohtaisia. Keskifaasilla on vankka tietokanta sisällön kannalta – artikkeleissa on kuvakaappauksia, siellä on vaiheittaiset ohjeet jne. – mutta päivätty navigointi voisi käyttää työtä.

Tuomio

Keskivaihe on vaikuttavaa ominaisuuksien suhteen, jos valitset oikean suunnitelman. Hinta ei ole myöskään paha, mutta kun nopeus tuodaan yhtälöön, se ei näytä liian kuumalta. Se ei ole huono Web-isäntä, etenkin omistautumalla yksityisyyteen ja herkkuihin WordPress-suunnitelmilla, mutta voit saada monipuolisemman suunnitelman samasta hinnasta toisen palveluntarjoajan kanssa.

Mitä mieltä olet Midphasesta? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map