JustHost -katsaus – päivitetty 2020

JustHost arvostelu

Verrattuna sisaruksiinsa EIG-tallissa, JustHost on täysiverinen. Se tarjoaa hyvän valikoiman ominaisuuksia, kohtuullisen nopeuden ja kunnollisen hinnoittelun. Sinun on silti jouduttava taistelemaan tuon huonojen EIG-tietosuojakäytäntöjen kanssa. Lue koko JustHost-arvosteluamme nähdäksesi, mitä tämä tarkoittaa.


JustHost on toinen monista palveluntarjoajista, jotka omistaa Endurance International Group, joka on massiivinen web-hosting-ryhmä, jolla on huomattava markkinaosuus. Sisaruksiinsa verrattuna JustHost on kuitenkin paremmin kuvannut kuulumisestamme parhaaseen web-hosting-oppaaseemme, vaikuttavalla valikoimalla ominaisuuksia ja vakaalla nopeudella.

Tässä JustHost -arvostelussa aiomme puhua kokemuksistamme hyvistä ja huonoista, kun testaamme edullisinta jaettua suunnitelmaa. Ainakin kosketamme myös ominaisuuksia, tietoturvaa, yksityisyyttä ja muuta, ennen kuin teemme tuomion.

Vaikka JustHostilla on sama huolestuttava tietosuojakäytäntö kuin muilla EIG-tuotemerkeillä, ominaisuuksien jakelu ja nopea tekevät siitä vakaan kilpailijan. Toisin sanoen, jos arvostat henkilökohtaisia ​​tietojasi, voi olla parempi etsiä muualta.

justhost-Slider1

justhost-slider2

justhost-slider3

justhost-slider4

Edellinen

Seuraava

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehtoja JustHostille

ominaisuudet

JustHost-palvelussa on runsaasti ominaisuuksia, jos olet halukas aloittamaan korkeamman tason suunnitelman. Jaettu peruspaketti ei ole masentava, kuten yleensä halpojen isäntien tapauksessa, mutta ylimmän tason Choice Plus -paketti antaa vankan argumentin.

Ennen kuin pääsemme siihen, meidän pitäisi kuitenkin puhua yhteisestä perussuunnitelmasta. Se soveltuu yhdelle verkkosivustolle, jossa on jopa 50 Gt levytilaa. Ominaisuuksien suhteen JustHost ei sisällä paljon, mutta saat silti ensimmäisen vuoden ilmaisen verkkotunnuksen ja tilaamallasi SSL / TLS-varmenteen.

Ylätasolla ovat Plus-suunnitelmat, joihin mahtuu 10 verkkotunnusta ja 150 Gt tallennustilaa. Saat silti ilmaisen verkkotunnuksen ja SSL / TLS-sertifikaatin, mutta JustHost sisältää myös 150 dollaria mainoshyvityksiä Googlen ja Bingin välillä sekä tilaaman SpamExpertin.

Ominaisuuksista lisäkustannukset eivät ole sen arvoisia. Roskapostit ovat ongelma, mutta niihin on helppo puuttua, ja vaikka mainoshyvitys on mukava, 75 dollaria kummallakaan alustalla ei vie sinut pitkälle. Korkeimman tason suunnitelmalla, Choice Plus, on kuitenkin paljon tarjottavaa.

Voit isännöidä rajoittamatonta määrää verkkosivustoja, joiden tallennustila on rajoittamaton. Kaikkien aikaisempien ominaisuuksien lisäksi JustHost sisältää 200 dollaria mainoshyvityksiä, ilmaisen verkkotunnuksen yksityisyyttä ja CodeGuard Basic -sivuston, joka varmuuskopioi verkkosivustosi päivittäin. Choice Plus on kaikkein monipuolisin ominaisuus, joten jos etsit herkkuja, se saattaa olla sinulle.

On myös Pro-paketteja, jotka sisältävät omistetun IP-osoitteen ja nopeamman, mutta ominaisuudet ovat enimmäkseen samat kuin Choice Plus.

Vaikka sitä ei ole selvitetty, jokaiseen suunnitelmaan sisältyy myös SiteLockin perusversio. SiteLock on haittaohjelmien tarkistus- ja poistotyökalu, joka pitää verkkosivustosi puhtaana verkkorikollisuuteen liittyvistä epämiellyttävyyksistä. Perusversiosta ei poisteta haittaohjelmia, mutta se tarkistaa verkkosivustosi päivittäin tunnistaaksesi mahdolliset ongelmat.

SiteLock ja CodeGuard ovat EIG-merkkejä, joten ei ole yllättävää nähdä ne. Olemme kuitenkin iloisia siitä, että JustHost sisältää niiden perusversiot kaikissa paketeissa. Sen sijaan, että pyytäisit vain päivittämistä, JustHost houkuttelee sinua toiminnallisuuteen ja jättää päätöksen sinulle.

Erinomainen kojetaulu ja sen integrointi WordPressiin on huomattava, vaikka se ei ole ominaisuus sinänsä. Puhumme kojetaulun yksityiskohdista alla olevassa ”helppokäyttöisyys” -osiossa, mutta lyhyt se on se, että JustHost on helppo hallita WordPress-verkkosivustoasi koskaan menemättä taustaan..

JustHost-ominaisuuksien yleiskatsaus

JustHost -logowww.justhost.com

Alkaa 395 dollarista kuukaudessaKaikki suunnitelmat

Palvelintyypit

Jaettu hosting

VPS-hosting

Ylläpito WordPress

Pilvipalvelu

Dedicated hosting

Jälleenmyyjien hosting

Usablity

FTP-käyttö

SSH-käyttö

cPanel

Pääsy pääsyyn

Päivittäiset varmuuskopiot

Verkkosivun rakentaja

Palvelut

SEO

Markkinointi

Verkkosivujen suunnittelu

turvallisuus

Verkkotunnuksen yksityisyys

SSL-salaus

Haittaohjelmien poisto

Web-sovelluksen palomuuri

Kahden tekijän todennus

DDoS-suojaus

sFTP

Tuki

Sähköpostituki

Puhelintuki

Live-chat-tuki

Oppaat

Käyttäjäfoorumi

Tietopohja

24/7 tuki

hinnoittelu

Vaikka JustHost jakaa paljon iPagen kanssa – seuraavasta osiosta löytyy enemmän, se ei ansaitse pistettä iPagen vieressä halvassa web-hosting-oppaassamme. JustHostilla on osakehinnat kautta linjan, mutta se kamppailee uudistaessaan. Alkuhinta on hieno, vaikkakaan ei hyvä, mutta tulet kuluttamaan muutaman dollarin keskimääräistä enemmän saadaksesi suunnitelman.

Jaetut suunnitelmat ovat kolmella tasolla, jotka alkavat 4–7 dollaria alkuperäisellä aikavälillä. Hinta on kuitenkin vain, jos ostat kolme vuotta etukäteen. JustHost tarjoaa jaetut suunnitelmat yhden, kahden ja kolmen vuoden aikana, ja hinta nousee ajan myötä. Siellä on myös kuukausisuunnitelma, mutta vain perusasteella.

Kummallista, kuukausittainen Basic-hinta on alhaisempi kuin uusimishinta, joka on noin 10 dollaria. Jopa niin, tämä keskimääräistä korkeampi korko on, mikä lyö JustHostia muutamaan tappiin. Verrattuna 1: een&1 IONOS, joka tarjoaa halpaa majoitusta pakottamatta sinut monivuotiseen sopimukseen, JustHost näyttää vain kalliilta (lue 1&1 IONOS-arvostelu).

Lisäksi JustHost ei ole selvä siitä, mitä maksat. Tuotesivun mukaan edullisimman jaetun suunnitelman uusinta on 9,49 dollaria, kun taas kassasivun mukaan kuukausikorko on 7,99 dollaria. Tietokannassa sijaitsevassa hinnoittelussa kuitenkin sanotaan, että kuukausittainen hinta on 11,99 dollaria.

Tästä huolimatta, riippumatta siitä, miten hinta määritetään, on selvää, että JustHost on liian kallis. Verrattuna 1: een&1 IONOS, se on vitsi, mutta jopa vastaan ​​Hostinger, jolla on samanlainen hinnoittelujärjestelmä, hinnat ovat liian korkeat (lue Hostinger-arvostelu).

Saat silti paljon toimintoja rahallasi. Vaikka JustHostilla on korkea hintalappu, siinä on ominaisuuksia, jotka oikeuttavat sen, varsinkin jos rakennat WordPressillä. Se ei ole samassa luokassa kuin Pagely, kun kyse on ominaisuuden ja hinnan suhteesta, mutta luettelo riittää (lue Pagely-arvostelu).

JustHostin kokeileminen antaa sinulle 30 päivän palautuspyynnön, joka on hyvä, vaikka se ei ole niin kauan kuin InMotion Hostingin, DreamHostin tai A2 Hostingin lukema (lue InMotion Hosting-arvostelu).

Helppokäyttöisyys

JustHost-aloittaminen on helppoa. Verkkosivusto on suunniteltu samalla tavalla kuin iPage, ja jos olet lukenut iPage-arvosteluamme, tiedät, että se on hyvä asia. Tilisi perustamisessa ei ole epäilystäkään tilaa, iso, punainen Aloita nyt -painike opastaa kassalle.

Napsauttuaan sitä, JustHost lähettää sinulle tuotesivulle, jossa on yksityiskohtaiset tiedot kolmesta jaetusta suunnitelmastaan. Valitse vain yksi, valitse verkkotunnus ja jatka kassalle. Valmiilla tuotesivulla on muutama ennalta valittu lisäosa, joten poista niiden valinta, jos et halua ostaa lisäpalveluita.

justhost-review-tuote-sivulle

Lopuksi, sinut lähetetään tilauksen vahvistusnäyttöön, jossa voit asettaa salasanasi. Kuten Kinsta (lue Kinsta-arvostelu), se on suljettu järjestelmä, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse poistua sähköpostistasi asettaaksesi kirjautumistietosi (lue Arvixe-arvostelu, jotta näet sen toiminnassa).

justhost-review-tilausvahvistussivua

Ohjauspaneeli on virtaviivainen kuin ne tulevat. JustHostissa on vasemmanpuoleinen navigointivalikko, jonka avulla voit tarkastella verkkosivustojasi, asettaa sähköpostiosoitteita, lisätä uusia verkkotunnuksia ja muuta. Siellä on jopa ”kauppapaikka” -välilehti, josta voit ostaa teemoja, palveluita, laajennuksia ja asennusohjelmia.

Vaikka ohjauspaneeli tarjoaa paljon virtaa, se ei ole cPanel (lue cPanel-oppaamme paras web-hosting-palvelumme). JustHost käyttää silti cPanelia, ja voit käyttää sitä napsauttamalla vasemmalla olevan valikon Lisäasetukset-välilehteä..

justhost-review-ohjauspaneelin

Tämä cPanel-toteutus on varastossa, mikä ei ole huono asia, koska muu ohjauspaneeli on niin hyödyllinen. Tässä tapauksessa on oikein piilottaa cPanel ”edistyneellä” -välilehdellä, koska useimpiin asioihin, joita aloittelijat haluavat sekoittaa, pääsee käsiksi ohjauspaneelista. Jopa niin, jos haluat hallita tietokantojasi tai kaivaa tiedostojenhallintaa, cPanel on tarjolla.  

Ennen WordPressin asentamista suuntasimme testiverkkotunnuksellemme, jota tervehtii pian tulossa oleva verkkosivusto. Vaikka tämä on normaalia ja rehellisesti sanottuna mukavaa nähdä ele, alareunan alareunassa lukee ”Bluehostin käyttämä verkkosivusto”.

Teemme tutkimuksemme, joten tiedämme, että JustHost ja Bluehost ovat saman EIG-sateenvarjon alla. Tähän saakka emme kuitenkaan ole nähneet tätä ristikontaminaation tasoa. Näkemämme perusteella oletamme, että EIG-katolla toimivat brändit toimivat itsenäisesti, mutta alatunnisteviestin mukaan ne eivät.

Itse asiassa JustHost on kopio Bluehostista, mikä tässä osiossa on hyvä asia. Ohjauspaneeli tarjoaa syvän integraation WordPressiin, jonka avulla voit nähdä ja hallita teemoja ja laajennuksia kirjautumatta sisään WordPress-taustajärjestelmään.

Kun siirryt WordPress-taustajärjestelmään, löydät paljon ominaisuuksia, joista suurin osa on sijoitettu Bluehost-välilehteen. Puhuessamme JustHostin kanssa voimme vahvistaa, että se käyttää Bluehost-palvelimia WordPress-isännöintiin, mikä selittää WordPress-välilehden ja avasivun alatunnisteen.

Hosting-tyypit

JustHost tarjoaa jaettua, VPS: ää ja omistettua hosting-palvelua. Vaikka pilvi-, jälleenmyyjä- ja hallitut WordPress-suunnitelmat puuttuvat, kokoonpano tuntuu silti vakaalta, etenkin JustHostin aloittelijakeskeisen lähestymistavan kanssa.

Jaettu hosting on kuitenkin selvästi sen leipä ja voi, koska VPS ja omistetut suunnitelmat ovat piilotetut verkkosivun alatunnisteeseen. JustHost tarjoaa kolme tasoa jaettua hosting-ominaisuutta riippuen verkkosivustojen määrästä, tallennustilan määrästä ja tarvitsemasi lisäominaisuuksista.

Yleensä jaettu hosting on paras lähtökohta uusille verkkosivustoille. Web-isännät yhdistävät useita sivustoja samassa palvelimessa ja saavat ne jakamaan resurssit. Näin toimimalla verkko-isäntä voi säästää rahaa suorittamiseensa tarvittavalla määrällä palvelimia ja siirtää ne säästöt sinulle. Koska jaat resursseja, saatat kohdata nopeuden tai käyttöajan ongelmia.

Kolmen yhteisen suunnitelman ulkopuolella JustHost tarjoaa Pro-suunnitelman. Vaikka palvelimella on edelleen jaettu rakenne, palvelimella on vähemmän verkkosivustoja, mikä tarkoittaa, että jokaisella sivustolla tulisi olla suurempi pala piirakkaa. JustHost tarjoaa myös omat IP-osoitteen, ilmaisen SSL / TLS-sertifikaatin, verkkotunnuksen yksityisyyden ja automaattisen verkkosivuston varmuuskopion Pro-suunnitelmiensa kanssa.

Jos sinulla olisi mieluummin oma resurssijoukko, JustHost tarjoaa VPS-suunnitelmia. Vaikka VPS-suunnitelmat käyttävät edelleen jaettua rakennetta – sillä samalla palvelimella on useita verkkosivustoja – saat itsellesi erillisen resurssijoukon. Jos jaettu hosting asuu huoneistossa, VPS hosting ostaa kaupunkitaloa.

Yläosassa on omat suunnitelmat, jotka antavat sinulle palvelimen ja kaikki sen resurssit. JustHost tarjoaa kolme erillistä pakettia, jotka vaihtelevat kolmesta viiteen IP-osoitteeseen ja 500 Gt – 1 Tt RAID 10 -tallennustilaa. Emme pääse RAID 10: een – voit lukea siitä, mikä on RAID-opas siihen -, mutta se on parasta web-isäntänä, koska se tarjoaa RAID 0: n nopeuden ja RAID 1: n redundanssin.

Vaikka emme ohita hallittuja WordPress-suunnitelmia, kun otetaan huomioon kuinka monta WordPress-ominaisuutta JustHost tarjoaa, pilvipalvelun puute on räjähdysmäinen. Jos etsit sitä, sinun kannattaa tarkistaa JustHostin EIG-sisar, HostGator (lue HostGator-arvostelu).

Nopeus & Käyttöaste

Käynnistimme tyhjän WordPress-verkkosivuston JustHostin jaetulla perussuunnitelmalla nopeuden testaamiseksi. Suorittaaksemme testit, suoritimme verkkotunnuksemme Pingdom Speed ​​Test- ja Load Imct -sovellusten kautta, joiden pitäisi antaa meille kaksi näkökulmaa arvioidaksesi JustHostin suorituskykyä..

Koska JustHost käyttää Bluehost-palvelimia, ei pitäisi olla yllättävää, että suorituskyky on hyvä, vaikka se olisi huonompi kuin A2 Hosting (lue A2 Hosting-arvostelu). Se sai 90 pistettä 100: sta Pingdom Speed ​​Testistä, mikä on hyvä, mutta ei upea. Silti JustHost reunustaa WestHostia, kun kyse on Pingdom Speed ​​Test -pisteistä (lue WestHost-arvostelu).

justhost-review-speed-testi

Pingdom Speed ​​Test tarjoaa vankan perustan tarjoajien vertailuun, mutta se on yksittäinen datapiste. Arvioidaksesi kuinka hyvin JustHost toimii kuormituksella, käännyimme kohtaan Load Impact. Se lähetti 50 virtuaalista käyttäjää palvelimellemme viiden minuutin aikana, mitaten täytettyjen pyyntöjen lukumäärän ja kunkin käyttäjän vastausajan.

Valitettavasti JustHost suoriutui heikosti kuormitustestissämme. Vaikka kunkin virtuaalisen käyttäjän vastausaika oli suhteellisen tasainen, koko testin aikana oli paljon HTTP-virheitä, mikä viittaa palvelimen suorituskykyrajaan (lue toinen esimerkki GreenGeeks-arvosteluistamme).

justhost-review-kuorma-vaikutus

Se tarkoittaa, että toteutumattomat pyynnöt tai hidas nopeus todellisessa maailmassa. On todennäköistä, että perussuunnitelmassa on liian monta verkkosivustoa, joka etsii resursseja, ja JustHost ei voi tyydyttää niitä kaikkia. Jos olet kiinnostunut JustHostista, suosittelemme, että valitset kalliimman suunnitelman tai siirryt toiseen palveluntarjoajaan.

Päälläoloaikaa ajatellen JustHost ei takaa mitään ulkopuolella olevaa “sitoutuneen tarjoamaan turvallisen ja luotettavan isäntäympäristön”. Sitä käsittelevä tietokanta-sivu sanoo yksinkertaisesti, että palvelimilla on seisokkeja ja JustHost tekee parhaansa ratkaistaksesi ongelmat nopeasti.

On syitä olla luottamatta käyttöaikatakuuseen, mutta sellaisen saaminen ei ole huono asia. Vaikka emme kokeneet seisokkeja testauksen aikana, takuun olemassaolo olisi hieno saalis.

turvallisuus

JustHostilla on paljon turvallisuutta, vaatimaton ulkonäkönsä huolimatta. Vaikka suojausominaisuudet eivät pääse läpi suunnitelmien, kokoonpano tuntuu silti monipuoliselta, ja verkkosivuston ydinturvaominaisuudet, kuten SSL / TLS-varmenne, haittaohjelmien tarkistus ja automaattiset varmuuskopiot.

JustHost sisältää SSL / TLS-varmenteen jokaisella suunnitelmalla. Varmenne osoittaa periaatteessa selaimen, joka muodostaa yhteyden verkkosivustoosi, että olet se, jonka sanot olevansa. Näin selain pystyy avaamaan salatun yhteyden sen ja verkkosivustosi välille, suojaten kaikkia käyttäjän siirtämiä arkaluontoisia tietoja..

JustHostin myöntämä varmenne on hieno useimmille verkkosivustoille, mutta verkkokaupan tulisi pyrkiä turvallisempaan. Onneksi JustHost tarjoaa korkeamman tason SSL / TLS-varmenteita markkinoillaan.

Jokaiseen suunnitelmaan sisältyy myös SiteLock-perusversio, mikä ei ole yllättävää ottaen huomioon, että se on EIG-merkki. SiteLock on periaatteessa virustorjunta verkkosivustollesi, mutta toisin kuin paras virustorjuntaohjelmisto, se ei poista haittaohjelmia peruskonfiguraatiossaan. JustHost antaa sinulle SiteLock Lite -sovelluksen, joka on tarkoitettu yksinomaan skannaukseen.

Tämä tarkoittaa, että se pystyy tunnistamaan ongelmat, mutta ei korjaamaan niitä. Jos huomaat, että verkkosivustosi on saanut haittaohjelmia, voit päivittää korkeamman tason SiteLock-ongelmaan ongelman ratkaisemiseksi..

Sinun ei ehkä tarvitse, jos ostat Choice Plus -jaetun suunnitelman. Se sisältää CodeGuard Basic -tilauksen, joka ottaa päivittäin varmuuskopiot verkkosivustostasi. Nämä varmuuskopiot tallennetaan tarpeettomasti, mikä tarkoittaa, että sinun pitäisi aina pystyä löytämään ne, ja ne voidaan palauttaa yhdellä napsautuksella.

JustHost ei hyödynnä kaikkia turvallisuusominaisuuksiaan alhaisella puolella, mutta se tarjoaa riittävästi yhtenäisen paketin luomiseen. Voit tunnistaa SiteLock-ongelmat, suojata käyttäjätietoja SSL / TLS-varmennuksella ja varmistaa, ettet riko verkkosivustoasi CodeGuardilla. Jos tarvitset lisää virtaa näissä työkaluissa, JustHost tekee siitä myös päivityksen helpon.

yksityisyys

Tietosuoja on yleensä huolenaihe VPN-arvosteluillemme, mutta kuten olemme nähneet muiden EIG-tuotemerkkien kanssa, se on myös web-hosting-ongelma. JustHostilla on sama tietosuojakäytäntö kuin kaikilla EIG: n alla olevilla yrityksillä, mikä tekee siitä aivan yhtä yksityisyyttä edistävän kuin muut sitä jakavat isännät..

Kuten muut verkon tuotemerkit, JustHost ei tarjoa verkkotunnuksen yksityisyyttä ilmaiseksi, ellet osta Pro-tilausta. Verkkotunnuksen yksityisyys korvaa tiedot, joilla rekisteröidät verkkosivustosi rekisterinpitäjän tietoihin. Vaikka tämä näyttääkin pieneltä, WHOIS-tietueet ovat julkisesti saatavilla verkossa, mikä tarkoittaa, että kuka tahansa voi selvittää kuka olet, missä asut ja enemmän.

Useimmat isännät eivät tarjoa verkkotunnuksen yksityisyyttä, mutta tarjoajat, kuten DreamHost ja 1&1 IONOS johtaa maksua (lue DreamHost -arvostelu). Verkkotunnusten yksityisyyttä on vaikea odottaa EIG: ltä, mutta se oli kiva nähdä.

Valitettavasti verkkotunnuksen yksityisyyden tulee olla vähiten huolta. EIG: llä on huolestuttava tietosuojakäytäntö, joka antaa sille nimenomaisen oikeuden jakaa ja myydä tietosi suurille kolmansille osapuolille.

Luettelossa ovat Facebook, Google AdWords, Google Maps, WPBeginner, Bing, Yahoo, Verizon ja muut. Ymmärrämme henkilökohtaisten tietojen jakamisen paremman palvelun tarjoamiseksi, mutta emme voi koota mitään kohtuullisia selityksiä edellä mainituille tuotemerkeille, lukuun ottamatta mainontaa.

Lisäksi EIG voi jakaa henkilökohtaisia ​​tietojasi verkon muiden brändien kanssa. Tiedämme jo, että Bluehost ja JustHost kasvattavat henkilökohtaisia ​​tietojasi kaksinkertaisesti, mutta samoin on SiteLock, MOJO Marketplace, CodeGuard ja Constant Contact, vaikka et käytä näitä palveluita.

Kuten olemme todenneet muissa EIG-aiheisiin arvosteluihin, tietosi käsitellään hyödykkeenä. Vaikka JustHost ei ehkä jaa tai myy, sen emoyhtiö on, joka jättää sinut kuumaan veteen käyttäjänä.

Tuki

Kuten muutkin EIG-tuotemerkit, JustHost tarjoaa live-chatia ja puhelintukea ympäri vuorokauden. Tuen laatu on hyvä, nopeaan ja hyödylliseen vastaukseen, mutta edustajat ovat kaukana. Toisin kuin SiteGround, jossa voit antaa nimen kasvoille, kaikki JustHost-palvelussa näkemäsi on tekstilohko (lue SiteGround-arvostelu).

Toisin sanoen kokemuksemme tuesta ei ollut huono. Käsittelimme kysymyksiä palvelimesta, kuinka se konfiguroitiin ja miksi näimme Bluehostia joka kulman takana. Paljon yllätykseksi, esikauppias pystyi vastaamaan kysymyksiimme perusteellisesti. Monissa tapauksissa monimutkaiset kysymykset vaativat edustajan kysymään esimieheltä tai ohjaamaan sinut uudelleen.

Live chat ja puhelintuki ovat kuitenkin parhaat tapa saada apua. Tietokanta, vaikka se on hyödyllinen, on päivätty sotku. JustHostilla ei ole selattavia luokkia tai artikkeleiden hierarkiaa. Pikemminkin on luettelo suosituimmista artikkeleista ja hakupalkki.

justhost-review-tietämyskanta

On selvää, että tietokanta on rakennettu myös verkkosivuston entiseen versioon, ja otsikot, kuten ”web hosting” ja “why me”, ovat edelleen ylävalikossa. Nämä linkit ovat rikki myös kotilinkin ulkopuolella. Lisäksi, vaikka voit navigoida takaisin kotisivulle, et pääse sieltä tietokantaan.

Silti artikkelit ovat hyvin kirjoitettuja ja läpinäkyviä. Sinun on kaivettava löytääksesi tarvitsemasi, mutta valehtelemme, jos sanoisimme, että tietokanta ei ollut hyödyllinen.

Tuomio

JustHost on kohtuullinen nopeudella, iso ominaisuuksilla ja huolimaton yksityisyydestä. Hyvä sekoittuu huonoon, mutta se pätee useimpiin EIG-tuotteisiin. JustHost tekee kuitenkin enemmän kuin useimmat, etenkin syvällisen integroinnin WordPressiin ja pitkän suojausominaisuuksien vuoksi.

Sanoin, sananlaskun elefantti huoneessa on yksityisyyttä. Vaikka se on iso juttu meille, se ei ehkä ole sinulle, ja jos ei, JustHost näyttää paljon vaikuttavammalta.

Mitä mieltä olet JustHostista? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map