InMotion-hosting-arvostelu – päivitetty 2020

InMotion-hosting-arvostelu

InMotion tarjoaa laajan valikoiman palveluita, joissa kaikissa on ominaisuuksia. Hinta ei ole myöskään huono, mutta joudut kohtaamaan hitaammin.InMotion Hosting on yksi markkinoiden parhaimmista riippumattomista web-palveluntarjoajista. Yhtenä parhaimmista web-palveluntarjoajista ympäriinsä se vakuuttaa pitkällä ominaisuusluettelolla, erinomaisella suojauksella ja pääsy useisiin rakennustyökaluihin. Toisin sanoen, hitaammat nopeudet kuin muut johtavat verkkoisäntäkoneet voivat olla sinulle uraauurtaja.

Tässä InMotion Hosting -katsauksessa aiomme yksityiskohtaisemmin kokea kokemustamme sen jälkeen, kun verkkosivusto on avattu sen yritysmajoituksella. Puhumme ominaisuuksista, hinnoittelusta, helppokäyttöisyydestä, isännöintityypeistä, nopeudesta, turvallisuudesta, yksityisyydestä ja tuesta, sitten annamme tuomion.

Keskimääräistä korkeampi hintalappu voi kääntää muutaman käyttäjän pois, mutta kunkin suunnitelman tarjoama arvo on valtava. Tämä jättää huomioimatta tosiasian, että se on suunnilleen sama hinta kuin muutkin johtavat verkkoisäntäpalvelut uusinnan yhteydessä. Toisin sanoen, sen vähemmän kuin ihanteellinen nopeus on jotain harkittava.

Logitech-Slider1

Logitech-slider2

Logitech-slider3

Logitech-slider4

Logitech-slider5

Edellinen

Seuraava

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehtoja InMotion-hosting-palvelulle

ominaisuudet

Aloittelijoille, jotka haluavat perustaa verkkosivuston, WordPress ja verkkosivustojen rakentajat käyvät taistelua. Vaikka suosittelemme parhaita verkkosivustojen rakentajia, kuten Wix (lue Wix-arvostelu), toisinaan WordPress on välttämätön paha. Voit kuitenkin saada WordPressin joustavuuden vetämällä ja pudottamalla -käyttöliittymällä.

InMotion Hosting -sovelluksen mukana tulee BoldGrid, joka voidaan asentaa mihin tahansa hosting-suunnitelmaan. BoldGrid on monimutkaisempi kuin omistettu verkkosivustojen rakentaja, mutta pieni käytettävyyden kompromissi on WordPressin joustavuuden arvoinen.

Logitech-hosting-review-boldgrid

Voit myös antaa InMotion Hosting suunnitella verkkosivustosi sinulle. Siinä on kaksi tapaa. QuickStarter, joka on kirjoittamishetkellä vain 99 dollaria, tarjoaa sinulle yhden sivun verkkosivun kahden työpäivän sisällä, ja se on rakennettu alustalle, jonka avulla voit laajentaa verkkosivustoasi tulevaisuudessa. InMotion Hosting perustaa yrityksesi sähköposti- ja liitäntägeneraattorilomakkeen myös sinulle.

Siellä on myös valkoinen hansikassuunnittelupalvelu, joka yhdistää sinut WordPress-asiantuntijaan, joka tarkastaa verkkosivustosi suunnittelun. Se voi olla yhtä yksinkertaista kuin koodin muokkaaminen hakukoneiden optimoimiseksi tai suunnittelun täydelliseksi kunnostamiseksi.

InMotion Hosting -palvelun suunnitteluominaisuudet ovat joukon parhaat puolet. Jotkut muut tekniset ominaisuudet, kuten solid-state-aseman tallennus, eivät ole yhtä mielenkiintoisia, mutta silti plussaa. Yksi tällainen ominaisuus on päivittäiset varmuuskopiot. InMotion Hosting varmuuskopioi sivustosi kaikissa suunnitelmissa ilmaiseksi.

InMotion Hosting erottuu päivittäisten varmuuskopioiden, SSD-tallennustilan, ilmaisen SSL-sertifikaatin ja verkkosivustojen suunnittelupalveluiden välillä vaikuttavampien ominaisuuksien kanssa kuin useimmat. Haittaohjelmien poisto puuttuu, mitä koskemme alla olevassa ”turvallisuus” -osiossa, mutta olemme kaiken kaikkiaan sisältöä.

InMotion-hosting-ominaisuuksien yleiskatsaus

InMotion-hosting-logowww.inmotionhosting.com

Alkaa 499 dollarista kuukaudessaKaikki suunnitelmat

Palvelintyypit

Jaettu hosting

VPS-hosting

Ylläpito WordPress

Pilvipalvelu

Dedicated hosting

Jälleenmyyjien hosting

Usablity

FTP-käyttö

SSH-käyttö

cPanel

Pääsy pääsyyn

Päivittäiset varmuuskopiot

Verkkosivun rakentaja

Palvelut

SEO

Markkinointi

Verkkosivujen suunnittelu

turvallisuus

Verkkotunnuksen yksityisyys

SSL-salaus

Haittaohjelmien poisto

Web-sovelluksen palomuuri

Kahden tekijän todennus

DDoS-suojaus

sFTP

Tuki

Sähköpostituki

Puhelintuki

Live-chat-tuki

Oppaat

Käyttäjäfoorumi

Tietopohja

24/7 tuki

hinnoittelu

InMotion Hosting ei näytä olevan halpaa, ellet puhu huippuluokan yritystoiminnallisesta isännöinnistä, kuten Pagely (lue Pagely-arvostelu). Jaetut tai yrityssuunnitelmat, kuten WordPress-suunnitelmat, ovat noin kaksinkertaiset muihin ylin hylly tarjoajiin verrattuna. Hienovedoksen lukeminen muilla verkkosivustoilla osoittaa, että numerot toimivat edelleen InMotion Hosting -sovelluksen eduksi.

Otetaan esimerkiksi Bluehost. Kuten voit lukea Bluehost-arvosteluistamme, voit ostaa jaetun perustason 3,95 dollarilla kuukaudessa, mutta se on vain, jos saat hosting-palvelun etukäteen kolme vuotta. Se ei tarkoita, että Bluehost poistuisi käytöstä – melkein kaikki verkkoisäntäkoneet tekevät tämän -, mutta sen tarkoituksena on havainnollistaa jotain epätavallista InMotion Hosting -palvelussa.

InMotion Hosting -palvelussa on myynninedistämishinnoittelu kuten muillakin web-isäntillä, mutta se on lähempänä uusimisprosenttia. Itse asiassa sen ja Bluehostin jaettu peruspaketti maksaa saman, mutta se on selvempi siitä, mitä ostat etukäteen.

Meille se on ammattilainen. Hinnoittelun läpinäkyvyys nähdään harvoin verkkoisäntästä, ja voimme arvostaa InMotion Hosting -yrityksen pyrkimystä tasapainottaa se tarjoushintojen kanssa. Jopa niin, jos haluat säästää mahdollisimman paljon rahaa etukäteen, InMotion Hosting ei vie sinut sinne. Lue Hostinger-arvostelu palveluntarjoajalle.

InMotion Hosting -valikoiman ulkopuolella WordPress-suunnitelmat ovat mielenkiintoisimpia. Useimmissa tapauksissa WordPress-suunnitelmat yksinkertaisesti uusitaan jaetuiksi suunnitelmiksi muutamilla lisäominaisuuksilla – lue esimerkki SiteGround-arvosteluista. InMotion Hosting tarjoaa kuitenkin kuusi WordPress-pakettia WordPress-sivustojen eri tasoille.

Puhumme tarkemmin alla olevista ”isännöintityypit” -osion teknisistä eroista. Hinnoittelussa useat tasot ovat kuitenkin erinomaisia. Jos suunnittelet WordPress-verkkosivuston perustamista, voit tehdä ostoksia halvemmalla ja päivittää korkeammalle tasolle heti kun liikenteesi sitä vaatii.

Koko tuotevalikoimassa on kuitenkin yksi pieni ongelma, ja se on kyky ostaa yhden kuukauden isännöinti. Sillä ei ole riimiä tai syytä. Halpoja suunnitelmia tarjotaan vain yhden tai kahden vuoden aikana. Esimerkiksi WP-3000S: ää, WordPress-suunnitelmaa, joka on noin 15 dollaria, ei voida ostaa kuukausittain, mutta samanlainen jaettu suunnitelma samaan hintaan voi olla.

Kaiken kaikkiaan se on pieni kysymys, ja sen varjoon jäävät joidenkin muiden isäntien häiritsevät hinnoittelujärjestelmät – katsoen sinua, Bluehost.

InMotion Hosting -palvelun kaikki huonot puolet ovat suuret rahat takaisin -takuut. Yksi syy siihen, ettet voi ostaa kuukauden ylläpitoa edullisilla suunnitelmilla, johtuu siitä, että InMotion Hosting antaa sinulle kolme kuukautta muuttaaksesi mieltäsi. Se on alan johtava tässä suhteessa.

Helppokäyttöisyys

Suunnitelman valitseminen InMotion Hosting -palvelussa on vaikeampaa kuin sen täytyy olla. Sen verkkosivusto ei kärsi päivätystä suunnittelusta kuten FatCow (lue FatCow-arvostelu), mutta terveen järjen suunnittelumuutokset tekisivät suunnitelman valitsemisen paljon helpommaksi.

Esimerkiksi verkkosivuston kotisivulla näkyvät kaikki InMotion Hosting -palvelun tyypit, mutta verkkosivun luoja ja jaettu hosting ovat kaikkein oikein. Se kuulostaa pieneltä, mutta ottaen huomioon, että suurin osa ihmisistä lukee ja kirjoittaa vasemmalta oikealle, halvemmissa suunnitelmissa, joita näyttää siltä, ​​että useimmat ihmiset saavuttaisivat, painotetaan vähemmän..

Logitech-hosting-review-kotisivujen

Mikään niistä ei ole uraauurtavaa, mutta on suunnittelupäätöksiä, joita emme ole samaa mieltä.

Se kuitenkin jakaa karvat. Kun olet löytänyt etsimäsi palvelun, suunnitelman valitseminen on helppoa. InMotion Hosting näyttää mitä isäntätyypit ovat, sekä tasojen väliset erot. Jokaisesta isännöintityypistä on jopa yksityiskohtainen vertailu, joka osoittaa, mitä saat suunnitelmasi kanssa.

Logitech-hosting-review-vertailussa

Kun olet tehnyt kassan, InMotion lähettää sinulle sähköpostisarjan, jossa kerrotaan kuinka kirjautua sisään. Kirjaudu sisään Tilinhallinta-paneeliin, jossa voit hallita laskutustietojasi, ostaa uutta majoitusta ja lähettää tukilippuja. Siellä voit myös kirjautua sisään cPaneliin, mutta sinun ei tarvitse välttämättä käydä sinne.

InMotion Hosting sisältää monia hyödyllisiä kohteita cPanelilta AMP: ssä. Voit esimerkiksi lisätä verkkotunnuksellesi sähköpostiosoitteita ja päästä Softaculous-sovelluskauppaan navigoimatta pois cPaneliin.

Logitech-hosting-review-amp

Se ei tarkoita, että haluat välttää cPanelia. InMotion Hosting -sovelluksen ansaitseminen on cPanel-oppaan mukaisen parhaan web-hosting-palvelun arvoinen, houkuttelevalla asettelulla ja yksinkertaisella navigoinnilla. Yksi iso muutos normaalista cPanel-toteutuksesta on ylävalikon lisääminen eri luokkien käyttämistä varten.

Logitech-hosting-review-cpanel

InMotion Hosting on virtaviivainen ja yksinkertainen, kun etsit ensin haluamasi isäntä. Erotusalue on AMP, joka sisältää laskutustietojen ja verkkotunnustietojen lisäksi myös monia cPanelin hyödyllisiä asetuksia. cPanel ei myöskään ole huono, mutta se on enimmäkseen varastossa.

Hosting-tyypit

InMotion Hosting tarjoaa vankan valikoiman palveluita, mutta siitä puuttuu pilvipalvelu. Tämän takia valittavana ei ole niin paljon kuin esimerkiksi HostGatorissa (lue HostGator-arvostelu), mutta sinun pitäisi silti pystyä löytämään sinulle sopiva suunnitelma..

Kallioperä on yritysmajoitus, jonka nimi InMotion Hosting antaa sen yhteisille suunnitelmille. Jaettu hosting antaa useiden käyttäjien yhdelle palvelimelle resurssien jakamisen. Yhdistämisvaikutus on hieno säästää rahaa, mutta ei paras nopeuden tai käytettävyyden kannalta. Käyttäjille ei aseteta rajoituksia, joten jos jokin verkkosivusto hakee resursseja, suorituskyky saattaa olla hidas.

Tämä pätee kuitenkin kaikkiin jaettuihin suunnitelmiin, ja InMotion Hosting tekee hyvää työtä asentamalla yhteiset suunnitelmansa ominaisuuksilla. Saat ilmaisen verkkotunnuksen rekisteröinnin ja tietojen varmuuskopiot, samoin kuin pääsyn verkkosivustojen rakentajaan ja rajoittamattomiin sähköpostiosoitteisiin verkkotunnuksessasi.

InMotion-hosting sisältää useita yhden napsautuksen asennusohjelmia esimerkiksi WordPress-alustoille, mutta sinun pitäisi ostaa WordPress-suunnitelma, jos näin haluat rakentaa verkkosivustosi. Vaikka WordPress-suunnitelmat ovat hiukan kalliimpia kuin yritysmajoitukset, niihin sisältyy monia käyttöjärjestelmäkohtaisia ​​ominaisuuksia, jotka sinun on metsästyttävä itse. Muuten.

Logitech-hosting-review-WordPress-suunnitelmat

Merkki siitä, että olet ostamassa laadukkaampaa hosting-palvelua, on, kun levytilan kaltaiset asiat muuttuvat rajoittamattomiksi, ja tämä on tilanne InMotion Hostingin WordPress-paketeissa. Saat jonkin verran omistettuja resursseja, joten vaikka verkkosivustoasi todennäköisesti ylläpidetään palvelimella yhdessä muiden kanssa, sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että joku muu koppaa tietojasi.

Lisäksi WordPress-suunnitelmia hallitaan, mikä tarkoittaa, että InMotion Hosting käsittelee palvelun teknisiä näkökohtia. Tähän sisältyy WordPressin esiasennus kirjautumisen yhteydessä, verkkosivustosi automaattinen varmuuskopiointi ja verkkosivustosi automaattinen päivitys.

Sen ulkopuolella on VPS: tä ja omistettu suunnitelmia. VPS-suunnitelmat tulevat hallitussa paketissa Linuxin ja cPanelin kanssa tai paljain luisina palvelimina, joita järjestelmänvalvojat tai kehittäjät voivat mukauttaa.

Omistetut suunnitelmat ovat kuitenkin vaikuttavampia pääasiassa siksi, että InMotion Hosting antaa sinun määrittää palvelimen haluamallasi tavalla. Voit sisällyttää jopa 512 Gt muistia ja 8 kt SSD-muistia yhdessä muiden ominaisuuksien, kuten RAID-kokoonpanon kanssa. Suorittimen suorittama kaksitasoinen Intel Xeon Silver 4110s -säätimen määrää suorittama suorittama isännöintiprosessori..

Ainoa puuttuva isännöintityyppi on pilvipalvelu, joka hajauttaa verkkosivustosi palvelinverkkoon redundanssin ja tietoturvan vuoksi. Valitettavasti tämä on laiminlyönti, jonka olemme nähneet muilta riippumattomilta verkkoisäntäjiltä, ​​nimittäin A2-hostingilta.

Nopeus & Käyttöaste

Verkkosivun nopeuden testaamiseen käytämme Pingdom Speed ​​Test- ja Load Impact -määrityksiä. Pingdom Speed ​​Test antaa meille mahdollisuuden päästä yksityiskohtiin ja nähdä, missä mahdolliset ongelmat ovat. Kuormitusvaikutus mittaa palvelun suorituskykyä simuloidussa kuormituksessa. Suoritimme molemmat testit tyhjällä WordPress-verkkosivustolla InMotion Hostingin Pro-liiketoimintasuunnitelman avulla.

InMotion Hosting tuotti kunnollisia tuloksia, mutta olemme nähneet parempia (katso nopein web-hosting-opas). Pingdom Speed ​​Testissä meillä oli keskimäärin 1,04 sekuntia latausaikaa, mutta kokonaisluokka oli 84 / 100. Se johtuu todennäköisesti siitä, että liiketoimintasuunnitelmissa ei tunnu olevan palvelinpuolen välimuistia tai ainakaan mitään joita voidaan hallita cPanelissa.

Logitech-hosting-review-speed-testi

Ketjun vaiheiden läpi katsottuna kaikki oli siellä missä sen pitäisi olla. DNS-pyynnöt, kuten palvelimeen yhdistäminen, pitivät vain vähän aikaa. “Odota” -tieto, joka mitaa kuinka kauan selaimen tietojen vastaanottaminen alkaa, vastasi tavallista enemmän aikaa, vaikkakin.

Nopeus ei ole huono, mutta sitä voitaisiin parantaa. Esimerkiksi A2-hosting ansaitsi pistemäärän 96/100, lähinnä monien välimuistityyppien takia, joita se käyttää tietyissä jaetuissa suunnitelmissa (lue A2-hosting-arvostelu).

Kuormitusvaikutus tuotti samoin pettymysten tuloksia. Testatun viiden minuutin aikana Load Impact lähetti verkkosivustollemme 50 virtuaalista käyttäjää, mutta latausajat vaihtelivat suuresti. Alimman ja korkeimman pisteen välillä InMotion Hosting -yrityksessä oli 300 millisekunnin ero, mikä on merkittävä. Alla olevat kaaviot saat täydelliset tulokset.

Logitech-hosting-review-kuorma-vaikutus

InMotion Hosting sanoo takaavan käyttöajan 99,9 prosenttia käytettävyysajasta, mutta palvelusehtojen mukaan 99,999 prosenttia, mikä on merkittävä ero. Jos palvelusi laskee tämän kynnysarvon alapuolelle, InMotion Hosting hyvittää tilillesi kuukauden palkkion.

Toisin sanoen, tapa, jolla saavutat tuon luoton, on outo. InMotion Hosting sanoo, että voit ottaa yhteyttä tukitiimiin enintään kerran 30 päivän välein fyysisen käytettävyyden suhteen. Sitten, jos palvelusi laskee alle kynnyksen, voit pyytää hyvitystä.

Tämä on outo tapa tehdä se, ja kuvittelemme, että monet ihmiset menettävät prosessin. Onneksi sen ei pitäisi olla ongelma. Emme kokeneet seisokkeja testauksen aikana, ja InMotion Hosting -takuun takauksen kanssa on epätodennäköistä, että et.

turvallisuus

InMotion Hosting -palvelussa on vankka tietoturvapaketti. Se alkaa SSL / TLS-sertifikaatilla, joka oli aiemmin harvinaisuus, mutta josta on tullut yleisempi viime kuukausina. SSL-varmenne osoittaa periaatteessa, että verkkosivustollesi luotetaan ja antaa käyttäjille mahdollisuuden muodostaa yhteys siihen salatulla yhteydellä..

Vaikka ilmainen SSL / TLS-varmenne on yleinen, ilmainen haittaohjelmasuojaus ei ole. InMotion Hosting sisältää kaikissa suunnitelmissa haittaohjelmasuojauksen, joka on pohjimmiltaan verkkosivustosi virustorjunta (lue paras virustorjuntaohjelmisto-oppaamme).

InMotion Hosting -sovelluksen haittaohjelmasuojaus tarkistaa ja korjaa verkkosivustosi päivittäin haavoittuvuuksien varalta. Jos jotain löydetään, se myös asetetaan karanteeniin. Vaikka uhkien karanteenistaminen ei sinänsä ole haittaohjelmien poisto, se on vakava kompromissi, kun otetaan huomioon, että InMotion-hosting sisältää ilmaisen haittaohjelmien suojauksen jokaisella suunnitelmalla.

Siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että verkkosivustosi tarttuu, InMotion on silti suojattu. Automaattinen verkkosivun varmuuskopiointi sisältyy myös ilmaiseksi kaikkiin suunnitelmiin. Voit varmuuskopioida myös manuaalisesti, mutta InMotion Hosting luo kopion jaetusta ympäristöstä automaattisesti. Restaurointi on myös ilmaista, kunhan et palauta vain kerran neljässä kuukaudessa.

InMotion Hosting ei ole ainoa isäntä, joka sisältää nämä turvaominaisuudet, mutta se on harvojen joukossa, joka tekee niin kaikissa suunnitelmissa. Riippumatta siitä, minkä tason isännöit ostamasi, saat SSL / TLS-sertifikaatin, haittaohjelmasuojauksen ja näennäispoiston sekä verkkosivustosi automatisoidut varmuuskopiot.

yksityisyys

Web-hosting ei ole saanut VPN-arvostelujemme mukaisia ​​yksityisyyden suojaa tähän mennessä. Kun verkkosivustoosi on sidottu niin paljon henkilökohtaisia ​​tietoja, on tärkeää pysyä yksityisenä, varsinkin jos verkkosivustollasi on riskialtinen asenne tietyissä asioissa.

Esimerkiksi verkkotunnuksessasi on kaikki henkilökohtaiset tietosi sidottu siihen. WHOIS-tietueissa näkyy nimesi, osoitteesi, valokuvasi numero, sähköpostiosoite ja muut, ja nämä tietueet ovat julkisesti saatavilla verkossa. Voit kuitenkin rekisteröidä verkkotunnuksesi yksityisesti, mikä korvaa tietosi rekisterinpitäjän tietoihin.

InMotion Hosting tarjoaa yksityisen verkkotunnuksen rekisteröinnin, mutta hintaan. Se maksaa sinulle noin 13 dollaria per verkkotunnus vuodessa. Se ei ole vaikea ostaa – InMotion Hosting tarjoaa linkin AMP: hen – mutta se maksaa silti. Esimerkiksi DreamHost tarjoaa verkkotunnuksen yksityisyyden ilmaiseksi.

InMotion Hosting -yrityksen tietosuojakäytäntö on kuitenkin vakaa. Useimpien verkkoisäntöjen tavoin se varaa itselleen oikeuden jakaa henkilökohtaisia ​​tietoja muiden yritysten tai lainvalvontaviranomaisten kanssa. Sen tietosuojakäytännössä sanotaan, että se ei kuitenkaan voi myydä mitään näistä tiedoista.

Tietosuojakäytännön kohdassa 4.6 sanotaan, että ”emme myy tai vuokraa sähköpostiosoitteita kenellekään yrityksen ulkopuolelle. Yhtiö ei myöskään jaa sähköpostiosoitteita etuyhteydettömille kolmansille osapuolille tai tytäryhtiöille. “

Seuraavissa osissa sanotaan myös, että voit käyttää, katsella, päivittää ja poistaa henkilökohtaisia ​​tietojasi lähettämällä sähköpostia sähköpostitse [suojattu sähköpostitse].

Mikään ilmainen yksityisverkkotunnuksen rekisteröinti ei ole räjähdysmäinen, mutta InMotion Hostingin tietosuojakäytäntö on vakaa – niin kauan kuin Web-palvelimet menevät. Toivomme kuitenkin, että enemmän verkkoisäntäjä seuraa DreamHostin esimerkkiä ja sisällyttää yksityisen verkkotunnuksen rekisteröinnin ilmaiseksi.

Tuki

InMotion Hosting -verkkosivun yläosassa on linkkejä useisiin tukimuotoihin. Asiakaspalvelu on tärkeä web-isännöinnille, kun otetaan huomioon palvelun monimutkaisuus, ja InMotion Hosting ei tiedä, kuinka ottaa yhteyttä joukkueeseensa. Sähköposti, live chat, puhelin ja Skype-tuki ovat saatavana, ja erinomaiset tiimin jäsenet ovat jakautuneet heidän yli.

Arvioijasi puhui InMotion Hosting -palvelun kanssa ennen sen WordPress-palvelun lanseeraamista noin vuosi sitten, ja edustaja ei vain antanut tarkkoja ja täydellisiä yksityiskohtia, vaan myös työskennellyt saadakseen hinnan mahdollisimman alhaiseksi. InMotion Hostingin myyntitiimi vaikeuttaa hosting-suunnitelman ostamisen lopettamista.

Suoran yhteydenpidon ulkopuolella on tietokanta ja foorumi. InMotion Hostingin tietokantaan pääsee kotisivulta tarvitsematta kirjautua sisään napsauttamalla tukikeskuksen välilehteä. Tietokanta on jaettu usein kysyttyihin kysymyksiin, tuoteoppaisiin ja oppaisiin, ja jokainen pala on täytetty yksityiskohdilla.

Logitech-hosting-review-tietämyskanta

Arvioidessamme verkkopalvelun tietokantaa, haluamme nähdä hyvän yhdistelmän opetusohjelmia, asennusoppaita ja vianetsintäkappaleita, ja InMotion Hosting ei petä. Siellä on vaikuttava määrä koulutusresursseja sekä yleisiä vianetsintäoppaita, jotka kattavat monia mahdollisia ongelmia.

Emme päässeet keskustelufoorumille huolimatta useista kirjautumiskehotuksista.

Logitech-hosting-review-yhteisö

Tukikeskuksen alla on linkki yhteisökysymyksiin, joka toimii samalla tavalla. Yhteisön vuorovaikutusta ei ole paljon, mutta on selvää, että InMotion Hosting seuraa yhteisökysymyksiä. Jopa ilman yhteisön vuorovaikutusta, kyselyarkisto on hyvä referenssi mahdollisille kysymyksille, joihin tietokannassa ei ole vastattu.

Tuomio

InMotion Hosting on vankka, riippumaton verkkoisäntä, joka voisi toimia nopeudellaan. Se ei ole hidasta, mutta on isäntiä, joilla on parempi optimointi. Silti pitkä ominaisuusluettelo ja useat isäntätyypit tekevät siitä arvokkaan kilpailijan. Vaikuttavin on tukitiimi ja tietoturvaominaisuudet.

Myös WordPress-tuki on hienoa. Itse asiassa on niin hyvä, että InMotion Hosting on valmis parhaaseen WordPress-oppaan web-hosting-palveluun. Jos InMotion-hosting ei kuitenkaan kuulosta palvelimelta sinulle, tutustu muihin web-hosting-arvosteluihin.

Mitä mieltä olet InMotion Hosting-palvelusta? Oletko käyttänyt sitä? Kerro meille kokemuksestasi alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map