HostPapa Review – Kanadalainen web-hosting – päivitetty 2020

HostPapa-arvostelu

HostPapa on hyvä verkkoisäntä, jolla on suuri yksityisyys, kunnollinen rakentaja ja enemmän ominaisuuksia kuin voit ravistaa keppiä. Ainoa asia, joka estää sitä olemasta voittajaa, on sen hitaat nopeudet, kuten voit lukea täydellisestä HostPapa-arvosteluamme.


HostPapa on riippumaton, kanadalainen web-isäntä, joka on toiminut liiketoiminnassa jo yli vuosikymmenen. Vaikka yrityksellä on kasvanut toimistot ympäri maailmaa, suunnitelmien kokoonpanolla on edelleen jokaiselle jotakin. Sen alhainen nopeus ja näppärä käyttökokemus tarkoittavat, että sillä ei ole aivan varmuuskopioita mennä kärjestä ja kärjestä parhaiden verkkopalveluntarjoajamme kanssa.

Silti on syytä harkita, etenkin vankan tietosuojakäytännön, smörgåsbord-ominaisuuksien ja kunnollisen verkkosivujen rakentajan kanssa. Tässä HostPapa-katsauksessa aiomme tarkastella kaikkea tätä ja muuta keskustelemalla kokemuksestamme palvelun kanssa sen jälkeen, kun WordPress-verkkosivusto on julkaistu edullisimmalla jaetulla suunnitelmalla.

Tuo kokemus oli suurimmaksi osaksi hyvä, mutta HostPapan lopussa oli muutama virhe. Vaikka saat paljon rahaa, hinta on korkea ja ottaen huomioon, että HostPapa voisi tehdä paremmin nopeusosastolla, se ei ole hienoa.

Hostpapa-Slider1

Hostpapa-slider2

Hostpapa-slider3

Hostpapa-slider4

Hostpapa-slider5

Edellinen

Seuraava

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehtoja HostPapa

ominaisuudet

HostPapa on soiden standardi hinnoittelussa, mutta onneksi ei ominaisuuksien suhteen. Jokaisella tuotesivulla oleva pitkä vertailutaulukko tippuu herkkuilla web-isäntäermoille, jotta ne voivat upottaa hampaansa. Itse asiassa niin paljon, että on helppo jättää huomiotta muutama tärkeä ominaisuus, jotka tekevät web-hosting-toiminnosta tikin.

Alkaen kuitenkin siitä, mitä saat, HostPapa yrittää tarjota näytteenottoa kaikesta. cPanelia ei ole varattu millään tavalla, mikä tarkoittaa pääsyä palvelimesi lokitiedostoihin, helppokäyttöisiin WebFTP: hen, AWStattiin ja Softaculous-sovelluksen asennusohjelmaan..

Mukana on myös Cloudflaren ilmainen suunnitelma. Kuten voit lukea Cloudflare-oppaasta, mikä tahansa verkkosivusto voi asettaa ilmaisen version sisällönjakeluverkosta, mutta aloittelijat eksyvät todennäköisesti DNS-hooplaan. Mikä on DNS-tietueoppaamme, siitä voi olla apua, mutta niille, jotka eivät halua mukautettujen nimipalvelimien asettamista tai lukemista, integrointi get-go-palvelusta toimii.

Yhdessä cPanelin kanssa on olemassa uskomattoman turvallisuusominaisuudet, joista puhumme alla olevassa ”turvallisuus” -osiossa. HostPapa puuttuu kuitenkin kriittisestä: päivittäisistä varmuuskopioista, vaikka kuka tahansa voi päästä redundanttien verkkojen ja verkkosovelluspalomuurien taakse..

Selvyyden vuoksi tarjotaan päivittäin varmuuskopioita, mutta ei suunnitelmien välillä. Jos et halua hypätä jaetun tai WordPress-isännöinnin ylimmälle tasolle, varmuuskopiot antavat sinulle ylimääräisen 40 dollaria vuodessa. Se on korkea hinta jostakin, joka tulisi sisällyttää ilmaiseksi.

HostPapa-verkkosivustojen rakentaja

Kaikkien suunnitelmien mukana on ilmainen versio verkkosivustojen rakentajasta. Se on kunnossa, mutta ei mitään kirjoittaa kotiin. Parhaiden verkkosivustojen rakentajien tavoin tärkeät asiat ovat läsnä verkkosivuston rakentamisessa. Voit lisätä sivulle tekstiä, kuvia ja muuta ja siirtää elementtejä. HostPapa ei kuitenkaan käsittele sitä samalla hienolla tavalla kuin suosikki rakentajamme.

Hostpapa-review-sivusto-rakentajat

Lyhyesti sanottuna verkkosivuston rakentajan ei pitäisi myydä sinua HostPapalla. Wix on listan kärjessä (lue Wix-arvostelu).

HostPapa-ominaisuuksien yleiskatsaus

HostPapa-logowww.hostpapa.com

Alkaa 299 dollaria kuukaudessaKaikki suunnitelmat

Palvelintyypit

Jaettu hosting

VPS-hosting

Ylläpito WordPress

Pilvipalvelu

Dedicated hosting

Jälleenmyyjien hosting

Usablity

FTP-käyttö

SSH-käyttö

cPanel

Pääsy pääsyyn

Päivittäiset varmuuskopiot
Maksettu

Verkkosivun rakentaja

Palvelut

SEO

Markkinointi

Verkkosivujen suunnittelu

turvallisuus

Verkkotunnuksen yksityisyys

SSL-salaus

Haittaohjelmien poisto

Web-sovelluksen palomuuri

Kahden tekijän todennus

DDoS-suojaus

sFTP

Tuki

Sähköpostituki

Puhelintuki

Live-chat-tuki

Oppaat

Käyttäjäfoorumi

Tietopohja

24/7 tuki

hinnoittelu

HostPapa ei ole ylenmääräinen, mutta se muistuttaa Bluehostia siinä mielessä, että et ole varma maksamastasi, ennen kuin on aika tarkistaa (lue Bluehost-arvostelu). Jaetut suunnitelmat sisältävät monivuotisia alennuksia, mutta ne ovat saatavana vain vuodeksi tai sitä pidemmäksi, jolloin lopullinen kassalle maksettava hinta on paljon korkeampi kuin tuotesivulla ehdotettaisiin..

Jaetut suunnitelmat ovat voimassa yhden, kahden tai kolmen vuoden ajan, ja kuten useiden HostPapan kilpailijoiden kohdalla, kuukausittainen hinta nousee keston lyhentyessä. Onneksi sinua ei rangaista lyhyemmästä ajamisesta menemällä huomattavasti ylihinnoiteltuun kuukausihintaan, kuten olet Arvixen kanssa (lue Arvixe-arvostelu), mutta promo-korko voi olla yhdenmukainen kaikkialla.

On selvää, että kansi on pinottu HostPapan eduksi, koska hinta näyttää aina nousevan korkeammalle kuin tuotesivu ehdottaa. Tämä pätee useimpiin verkkoisäntäihin, mutta olemme nähneet, että palveluntarjoajat, kuten Hostinger ja Hosting24, käyttävät monivuotisia tarjoushintoja tehokkaasti, joten HostPapa ei voi myöskään tehdä niin (lue Hostinger-arvostelu ja Host24-arvostelu) ).

Lisäksi hinnoittelu on hämmentävää, mikä voi olla resepti katastrofille, kuten näimme LunarPages-katsauksessa. Esimerkiksi verkkosivustojen rakennussuunnitelmia on, mutta sinulla on pääsy verkkosivustojen rakentajan ilmaiseen versioon tavallisella jaetulla isännöinnillä. Verkkokauppasuunnitelmat käyttävät myös verkkosivustojen rakentajaa, mutta niillä on oma hintarakenne.

Pidämme parempana 1-nonsensensen-lähestymistapaa&1 IONOS hinnoittelussa. Kuten voit lukea kohdasta 1&1 IONOS-arvostelu, voit päivittää hinnan tuotesivulla kestosi perusteella, joten kassalla ei ole yllätyksiä. Et myöskään ole ylenmääräinen lisätä tuotteita palveluihisi.

HostPapa sisältää kuitenkin enemmän kuin useimmat verkkoisäntäkoneet samaan hintaan. Halvin jaettu suunnitelma tukee esimerkiksi kahta verkkosivustoa, joissa on 100 Gt puolijohdeasemaa. Useimmat verkkoisäntäpalvelut tarjoavat vain yhden verkkotunnuksen ja noin 50 Gt tallennustilaa alkeisimmassa jaetussa suunnitelmassa.

Palautuksen saamiseksi saat 30 päivää muuttaa mieltäsi HostPapan avulla, jos ostat monivuotisen suunnitelman. Kaikissa kuukausitilauksia tarjoavissa suunnitelmissa, kuten VPS-isännöinnissä, voit muuttaa mielesi vain 48 tuntia. Verrattuna Pienen Oranssin 90 päivän palautusikkunaan, HostPapa ei ole vaikuttava (lue Pienen Oranssin arvostelu).

Helppokäyttöisyys

HostPapan aloittaminen on vaikeampaa kuin sen pitäisi olla. Verkkosivustoa ei ole päivätty kuten FatCow (lue FatCow-arvostelu), mutta siellä on liian monia tuotteita liian pienessä tilassa. Se kärsii samanlaisesta kohtalosta kuin GoDaddy siinä suhteessa, että jokaiselle palvelulle annetaan yhtä suuri paino ylävalikossa, mikä tekee haluamasi paketin löytämisestä vaikeampaa kuin tarvitaan (lue GoDaddy-arvostelu).

Silti, kun olet löytänyt haluamasi paketin, kassaprosessi on sujuva. HostPapan kirkas, elinvoimainen kassasivu on helppo päästä läpi, mutta sinun kannattaa kiinnittää huomiota kassalla valittuihin lisäosiin. Kun ostit halvimman jaetun paketin, Protection Power -sivuston suojaus ja automaattiset päivittäiset varmuuskopiot valittiin ennakolta.

Hostpapa-review-kassalle

Kassalle sisältyy kolme vaihetta, mikä on paljon vähemmän ärsyttävää kuin Namecheapin näennäisesti loputtomat vaiheet (lue Namecheap-arvostelu). Sinua pyydetään antamaan uusi verkkotunnus tai kohta, jonka omistat, ja antamaan sitten henkilökohtaiset tietosi ja maksutapasi.

On syytä huomata, että kassaprosessi vaihtelee valitsemasi suunnitelman mukaan.

Olemme ostaneet jaetun testauksen testaamista varten, joten kokemuksemme perustuu siihen, mutta kävimme läpi prosessin ikään kuin ostaisimme myös VPS-suunnitelmaa. Kassasivu on paljon vanhempaa, mutta silti yhtä suoraviivainen ja kuten tarkistaminen jaetulla isännöinnillä, sinun on oltava valppaana poistaaksesi lisäosien valinta, joita et halua.

Suoritettuaan maksun HostPapa käskee sinua istumaan tiukasti. Ärsyttävästi sinut ohjataan takaisin kotisivulle odottaessasi tervetulosähköpostisarjaa tilisi valtuustietojen toimittamista varten. Lisäksi nämä sähköpostit eivät tule heti.

HostPapa-hallintapaneeli

HostPapa-asiakasalue on hämmentävä. Kojelaudan päänäyttö näyttää laskut ja viimeisimmät liput, mutta suurin osa sivusta on omistettu tarjoamaan uusia verkkotunnusten rekisteröintejä. Hallintapaneelin etusivulla ei ole osiota verkkotunnuksista tai palveluista, joita sinulla tällä hetkellä on.

Hostpapa-review-kojelauta

Voit käyttää palveluitasi ylävalikossa, mikä on sinänsä hämmentävä. On olemassa kolme välilehteä, joita voidaan käyttää verkkosivustosi hallintaan: “minun cPanel”, “palvelut” ja “verkkosivustoni”. Palvelun välilehti näyttää vain, mitä olet ostanut, ja verkkosivusto-välilehti viittaa verkkosivuston rakentajaan.

Ainoa sivusto, joka viittaa verkkosivustosi hallintaan, on cPanel-välilehti. Kaiken kaikkiaan järjestelmä ei ole huono, mutta se on tehoton. Sen sijaan, että täyttää asiakasalueen kotisivun ilmoituksella, joka ostaa lisää verkkotunnuksia, HostPapa voisi käyttää tätä tilaa helpottaaksesi palveluiden näkemistä ja hallintaa..

Sen sijaan asiakasalue tuntuu hajautuneelta ja tarpeettomalta. Esimerkiksi palvelut ja laskutusvälilehdet tarjoavat pääosin samat tiedot, kun taas verkkosivusto-välilehti ei ole merkityksellinen kenellekään, joka ei käytä verkkosivuston rakentajaa. Voit nähdä ajatusprosessin kojelaudan takana, mutta lopputulos ei ole ihanteellinen.

HostPapa cPanel

Käyttäjäystävällisyyden säästävä armo on cPanel, joka, kuten voit lukea parhaasta web-hosting-sivustoltamme cPanel-oppaasta, on suosikki tapamme hallita web-isännöintia. Se on kuitenkin kojelaudan ikkunassa, joka tasoittaa käyttöliittymää hankalilla tavoilla. Esimerkiksi hyödylliset palvelintiedot, jotka yleensä asettuvat cPanelin oikealle puolelle, ovat jumissa alaosassa.

Hostpapa-review-cpanel

Vaikka se on pohjimmiltaan sama cPanel, kokemus on erilainen. CPanel ei ole vieritys ylös ja alas kapeassa ikkunassa, joten kokemus heikkenee. Kaikki vaihtoehdot ovat olemassa – saat pääsyn tiedostojen hallintaan, Softaculous-sovellusten asennusohjelmaan ja muihin – mutta niiden purkaminen pieneen ikkunaan ei ole paras.

Hosting-tyypit

Kuten mainittiin, HostPapan verkkosivusto ei ole helpoin päästä läpi. Tämä johtuu siitä, että se tarjoaa pitkän luettelon palveluista. Siitä huolimatta, että sillä on monia hosting-tyyppejä, se tarjoaa kuitenkin vain kaksi: jaettua ja VPS: ää. Jokaisella isännöintityypillä onkin useita suunnitelmia, joiden avulla voit räätälöidä hosting-paketin käyttämällesi alustalle.

Jos olet kiinnostunut siitä, mitä jaettu tai VPS-hosting tarkoittaa, lue ylläpitotyyppien yleiskatsaus.

Jaetut suunnitelmat, joita kutsutaan yksinkertaisesti “web-hosting”, ovat kolme tasoa. Vaiheiden väliset erot ovat paljon, kuten A2-hosting (lue A2-hosting-arvostelu), joten suosittelemme tarkistamaan HostPapan laajan vertailun yksityiskohdat. Lyhyesti sanottuna korkeammilla tasoilla on enemmän ominaisuuksia ja parempi suorituskyky.

On myös verkkosivustojen rakentamissuunnitelmia. Jos hyppäät eteenpäin, katso “ominaisuudet” -osa ajatuksiamme verkkosivuston rakentamisessa. Se sisältyy ilmaiseksi jaettuun hosting-pakettiin, mutta jos haluat hyödyntää verkkosivustojen rakentajaa täysimääräisesti, sinun on päivitettävä yhdelle HostPapan neljästä verkkosivustojen rakennuksen tasosta. Samoin verkkokaupoissa on neljä tasoa.

HostPapa WordPress

HostPapa tarjoaa WordPress-suunnitelmia, jotka ovat vain kalliimpia jaettuja suunnitelmia, joissa on WordPress-ominaisuudet. Emme vastusta WordPress-isännöinnin tarjoamista tällä tavalla – lue InMotion Hosting -katsaus oppiaksesi palveluntarjoajasta, joka tekee sen hyvin – mutta se ei ole ihanteellinen.

WordPress on joustava, mutta yleensä siihen rakennetut verkkosivustot haluavat kerätä mahdollisimman monta silmää (lue aloittelijamme opas WordPressin käyttämisestä nähdäksesi suosittuja verkkosivustoja, jotka käyttävät sisällönhallintajärjestelmää). Jetpack-integraatio ja automaattiset WordPress-päivitykset ovat mukavia, mutta HostPapan käyttämä jaettu rakenne vaikeuttaa WordPress-verkkosivustojen skaalaamista.

Sen sijaan pidämme pilvipalvelusta WordPressille, ja jotkut verkkoisäntäkoneet, kuten MDDHosting ja Kinsta, erikoistuvat juuri siihen (lue MDDHosting-arvostelu ja Kinsta-arvostelu). Pilvipalvelu on yleinen WordPress-suosikkeihimme parhaissa web-hosting-palveluissa, koska se tarjoaa joustavuutta, redundanssia ja turvallisuutta tavoilla, joita perinteinen isännöinti ei voi.

HostPapa VPS

Jos etsit lisää mehua WordPress-sivustollesi tai mille tahansa verkkosivustolle, VPS-suunnitelmat sopivat laskuun. HostPapa tarjoaa viisi VPS-isäntätasoa, joita hallitaan yksinomaan. Jos etsit hallitsematonta VPS-hosting-palvelua, A2-hosting on yksi harvoista isännistä, joka tarjoaa sitä.

Vaiheiden välinen hinta on korkea, mutta samoin ominaisuudet ja tekniset tiedot. Lisäksi HostPapa tarjoaa huolta käyttämästäsi VPS-järjestelmästä pääkäyttäjän oikeuksia, mikä tarkoittaa, että voit asentaa haluamasi sovellukset siihen. Tästä syystä voit myydä VPS-tilisi halutessasi, mutta HostPapa tarjoaa myös omat jälleenmyyjäsuunnitelmansa.

Nopeus & Käyttöaste

Testaamme verkkosivuston nopeuden käyttämällä Pingdom Speed ​​Test- ja Load Imct -sovelluksia. Näiden työkalujen avulla voimme testata yhden käyttäjän kokemuksen sekä sen, kuinka verkkosivusto toimii kuormitettuna. Testauksemme tehdään tyhjellä WordPress-versiolla edullisimpaan suunnitelmaan. Tällä tavoin voimme vähentää verkkosivustojen latausaikaan liittyviä muuttujia.

Lisäksi emme tee sivustolle mitään WordPressin asentamisen ulkopuolella. Jos välimuisti tai pakkaus tapahtuu, verkkoisäntä on lisännyt sen, ei me. Ne ovat kuitenkin askelmat, jotka minkä tahansa verkkosivuston tulisi suorittaa. Voit oppia lisäämään välimuistion ja pakkaamisen sivustollesi kuinka parantaa verkkosivustojen latausaikoja.

Pingdom Speed ​​Test tuotti vähemmän kuin ihanteelliset tulokset. Verkkosivumme pisteytti 90 sadasta, mikä, vaikka se näyttää hyvältä, ei ole hienoa. Muista, että testiverkkosivustollamme ei ole mitään siinä, joten pienet eroavuudet pisteet vaikuttavat. Tällöin välimuistista puuttuu, mikä on tärkeää verkkosivustojen latausaikojen parantamiseksi.

Hostpapa-review-speed-testi

Samoin kuormitustesti antoi pettymysten tuloksia. Lähetimme 50 käyttäjää palvelimelle viiden minuutin aikana, mittaamalla vastausaika ja täytettyjen pyyntöjen lukumäärä jokaiselle. Noin neljänneksessä HTTP-pyynnöistämme oli virheitä, mikä viittaa palvelimen suorituskykyrajaan.

Hostpapa-review-kuorma-vaikutus

Silti suunnitelmasi tukee 99,9 prosentin käyttöaikatakuu, sellainen. HostPapa väittää tarjoavansa sellaisen “miksi HostPapa” -sivulla, mutta sanoo viittaavansa palvelusehtoihin saadaksesi lisätietoja. Emme löytäneet mitään. Palvelusehdoissa ei mainita käyttöaikatakuuta tai palvelutasosopimusta, joka on yhtä hyvä kuin käyttöaikatakuun puuttuminen.

turvallisuus

HostPapan verkkosivustolla on oma tietoturvaosasto, mutta sinun ei tarvitse käydä siinä, jos sinulla on perussivusto. Kolme tärkeätä turvaominaisuutta, joita etsimme, ovat läsnä kaikissa suunnitelmissa, ja niillä on laaja valikoima maksettuja päivityksiä, jos haluat sulkea luukut.

On kuitenkin tapahtumassa paljon, mitä et kuitenkaan näe. Apache-palvelimet, joita HostPapa käyttävät, on suojattu ModSecurity-verkkosovelluksen palomuurilla, raa’an voiman havainnoinnilla, hajautettujen palvelunestohyökkäysten estämisellä ja Patchman-skannauksella. Lisäksi tietosi tallennetaan RAID-10-kokoonpanoon (lue mikä on RAID-opas) ja siirretään tarpeettomille kantoaalloille.

Valitettavasti automaattisia varmuuskopioita ei sisälly kaikkiin suunnitelmiin. Vain ylimmän tason Business Pron jaetut suunnitelmat sisältävät 1 Gt tallennustilaa automaattisia, päivittäisiä varmuuskopioita varten. Voit ottaa varmuuskopioita manuaalisesti – lue WordPress-ohjeen varmuuskopioinnin ohjeet – mutta sinun on päivitettävä, jotta se tapahtuu automaattisesti.

Vaihtoehtoisesti voit lisätä päivittäin varmuuskopioita johonkin alemman tason suunnitelmiin. Saatavilla on myös SiteLock, joka havaitsee ja poistaa haittaohjelmat verkkosivustoltasi, ja Protection Power, joka tekee pääosin samaa asiaa, mutta sisältää myös ominaisuuksia, kuten CDN ja haittaohjelmien poistoapu..

HostPapa Free SSL

Vaikka haluaisimme nähdä päivittäin varmuuskopioita suunnitelmista, ainakin HostPapa sisältää ilmaisen SSL-sertifikaatin kaikille. Se on Let’s Encrypt -sertifikaatti, mikä tarkoittaa, että se ei ole hienoa, jos keräät maksuja tai paljon henkilökohtaisia ​​tietoja verkkosivustollasi, mutta pääset sinut pelättävien selaimen varoitusten ohi.

Pohjimmiltaan SSL-varmenne kertoo sivustosi vierailijalle, että voit luottaa, mikä kehottaa sitä avaamaan salatun yhteyden verkkosivustosi ja käyttäjän välillä (josta saat lisätietoja SSL vs. TLS -oppaasta).

Suunnitelman mukana oleva varmenne salaa tiedot, mutta se ei sovellu korkean tason sovelluksiin. Onneksi jotkut korkean tason suunnitelmat tarjoavat premium-jokerivarmenteen, mukaan lukien Business Pron jaettu suunnitelma.

yksityisyys

Useimmat verkkoisäntäkoneet jättävät tietosuojasi huomiotta, etenkin Endurance International Groupin omistamat (katso esimerkki HostGator-arvosteluista). Onneksi HostPapa muistuttaa yksityisyyttä enemmän kuin DreamHost kuin HostGator. Kuten voit nähdä DreamHost-arvosteluamme, tietosuoja ei ole huolenaihe monille verkkoisäntäyrityksille, mutta voit levätä helposti muutamassa tapauksessa, kuten esimerkiksi HostPapan kanssa..

HostPapa ei kuitenkaan ole niin huolissaan kuin DreamHost verkkotunnuksen yksityisyyden suhteen. Tämän ominaisuuden avulla voit piilottaa verkkotunnuksen rekisteröintitiedot, koska se on ensisijainen tavoite tietojen keräämiselle ja roskapostille. Vain jaetun palvelun ylin taso tarjoaa sen ilmaiseksi. Jos haluat sen muualta, se saa sinulle 10 dollaria vuodessa.

Verkkotunnuksen yksityisyyden maksaminen ei ole ihanteellista, koska sen pitäisi sisältyä verkkotunnuksen rekisteröintiin. Loppujen lopuksi olemme nähneet isäntien, kuten DreamHost, Midphase ja WestHost, sisällyttävän sen ilmaiseksi suunnitelmien kautta (lue Midphase-arvostelu ja WestHost-arvostelu).

Jopa niin, se on pieni huolenaihe, kun HostPapan muu yksityisyys on erinomaista. Tietosuojakäytäntö antaa HostPapalle oikeuden kerätä laskutustietojasi, IP-osoitteitasi, selaintyyppiä, käyttöaikaa ja muuta, ja vaikka tekisimme hälyä, jos tämä olisi yksi VPN-arvosteluista, se on yhteinen useimmille verkkoisäntäille.

Tärkeämpää on, kuinka näitä tietoja käytetään. HostPapa jakaa tietoja kolmansien osapuolten kanssa vain, jos ne tarjoavat sinulle palvelun. Lisäksi se rajoittaa siirretyn tiedon laajuutta, eli kolmas osapuoli ei voi käyttää, säilyttää tai jakaa näitä tietoja kenellekään muulle.

Esimerkiksi Site5: n tietosuojaan verrattuna arvo on selvä (lue Site5-arvostelu). HostPapa kunnioittaa selkeästi yksityisyyttäsi, ja vaikka se ei pidä sinua kirjassa, muutama verkkoisäntä.

Tuki

HostPapa antaa sinun ottaa yhteyttä tukitiimiin haluamallasi tavalla. Pikakeskusteluja, sähköpostia ja puhelintukea on saatavana, kuten miltä tahansa Web-isäntältä pitäisi odottaa, mutta voit ottaa yhteyttä myös faksin tai hyvän olon etanapostin kautta, vaikka emme ole varmoja, että joku aikoo. Silti vaihtoehdot ovat olemassa, mikä riittää meille.

Asiakaspalvelukeskus tarjoaa kuitenkin paljon tietoa palvelun käyttämiseen. Siellä voit tarkistaa verkon tilan, selata video-opetusohjelmien luetteloa, käynnistää live-chatin ja etsiä tietokannasta.

Hostpapa-review-asiakas-hoito-keskus

Näiden työkalujen käytöstä videokoulut ovat hyödyllisiä, mutta päivättyjä. Niitä on silti paljon, joita näemme harvoin verkkoisäntäiltä. Samoin on paljon tietokantaartikkeleita. HostPapalla on yli 2000 selainta tukevaa artikkelia, mukaan lukien kaikki tilisi määrittämisestä tiettyjen sovellusten käyttämiseen.

Lisäksi artikkelit ovat yksityiskohtaisia ​​huolimatta siitä, että niitä on niin paljon. Useimmissa tapauksissa havaitsemme, että suuret tietokannat johtavat artikkeleiden laadun huononemiseen, mikä ei onneksi tässä tapauksessa ole.

Jos tarvitset edelleen apua, voit virittää HostPapan viikoittaiseen verkkoseminaariin tai ajoittaa 30 minuutin puhelun tukiedustajan kanssa. Tämä yksi-yhteen -istunto on ilmainen jokaiselle HostPapa-asiakkaalle riippumatta taitotasostasi. Jos tarvitset lisäpuheluita, myös heillä on vain 40 dollaria poppi.

Tuomio

Huono, päivätty ja näennäisesti harhaanjohdettu HostPapa voisi tehdä paljon paremmin. Siellä on loistavan verkkoisäntän luut, joilla on erinomainen tukijärjestelmä, runsas suunnitelmatarjous ja kunnollinen tietosuojakäytäntö. Tuhoisa ohjauspaneeli, sopimattomat verkkosivutiedot ja hidas nopeus jättävät kuitenkin paljon toivomisen varaa.

Jos HostPapa olisi halvempaa, se olisi kotikäynti, mutta ottaen huomioon, että se ajaa sinua yhtä paljon kuin johtavat verkkoisäntäkoneet, standardi on erilainen.

Mitä mieltä olet HostPapa-palvelusta? Aiotko kokeilla sitä? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map