HostMonster -katsaus – päivitetty 2020

HostMonster arvostelu

HostMonster on outo isännöintipalveluntarjoaja siinä mielessä, että se jakaa suuren osan taustasta Bluehostin kanssa, mutta ilman ison veljensä ominaisuuksia ja tukea. Lopputulos on palvelu, jonka saatat haluta välttää paremman vaihtoehdon puolesta. Lue yksityiskohdat täydellisestä HostMonster-arvosteluista.

HostMonster on vaikuttava web-palveluntarjoaja, huolimatta päivätystä verkkosivustostaan, joka ehdottaa toisin. Monien sen vahvuuksien takia näyttää siltä, ​​että se ratsastaa yhden parhaimmista web-palveluntarjoajistamme, Bluehostista, coatsaililla. Sekin on järkevää, kun otetaan huomioon, että molemmat ovat web hosting-ryhmän Endurance International Groupin omistuksessa.

Jos halpa web-hosting on se mitä olet seurannut, et löydä sitä täältä. HostMonsterin korkea hintalappu, täplikäs tuki ja yhteensopimattomat ominaisuudet jättävät enemmän haittoja kuin etuja, vaikka se jakaa Bluehostin erinomaiset sisut. Koska se on kalliimpaa kuin EIG-tähden lapsi, ei ole juurikaan kannustinta valita HostMonsteria suuremman sisaruksensa yli.

Olemme siis täällä antamassa HostMonster-arvosteluamme, jossa yksityiskohtaisesti esitetään kokemuksemme sen jälkeen, kun verkkosivusto on avattu edullisimmalla jaetulla suunnitelmalla. Puhumme cPanelista, verkkopostista, ominaisuuksista, nopeudesta ja muusta ennen tuomion antamista.

KonsoliFIN-kassalle

hostmonster-ohjauspaneelin

KonsoliFIN-cpanel

KonsoliFIN-kuorma-vaikutus

hostmonster-nopeus-testi

Edellinen

Seuraava

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehtoja HostMonsterille

ominaisuudet

HostMonster on sama kuin Bluehost melkein kaikin tavoin, ja siihen sisältyy ominaisuuksia. Lista on pitkä etenkin WordPress-käyttäjille, mutta korkea hintalappu aiheuttaa joidenkin ominaisuuksien menettävän kiillon.

Jaetut suunnitelmat, jotka muodostavat suurimman osan kokoonpanosta, toimittavat vaikuttavia herkkuja. Kaikilla tasoilla on SSL-varmenne, joka on mukava nähdä, mutta sinun on siirryttävä Plus- tai yläosaan nähdäksesi ominaisuusluettelon itsensä. Kokoonpanon kärjessä oleva Choice Plus -suunnitelma sisältää roskapostin estämisen, verkkotunnuksen yksityisyyden, CodeGuard-varmuuskopiot, markkinointitarjoukset ja muut.

Emme pidä mielessä, että HostMonster piilottaa joitain ominaisuuksia palomuurin takana, koska emme pidä markkinointihyvityksiä tai roskapostin estämistä välttämättöminä. Perusteet ovat katettu eri tasoilla, mukaan lukien täydet cPanel-varmuuskopiot ja SSL-varmenne, joten olemme tyytyväisiä.

HostMonster WordPress -ominaisuudet

Vaikka WordPress-erityisiä suunnitelmia ei tarjota, HostMonster sisältää paljon kaikkien suosikki sisältöhallintajärjestelmiä. Kuten käsittelemme jäljempänä ”helppokäyttöisyys” -osiossa, HostMonster pyytää sinua valitsemaan teema, kun olet kirjautunut tiliin, jota käytetään verkkosivustosi käyttämään esiasennettuun WordPress-kopioon..

Jos et kuitenkaan halua käyttää WordPressiä, sinulla on ongelmia. HostMonster on rakennettu Bluehostin erinomaisen WordPress-ohjauspaneelin ja MOJO Marketplacen ympärille, joka myy teemoja WordPressille, arvasit sen. Muita asennusohjelmia on siellä, mutta HostMonster on keskittynyt WordPress-käyttäjiin.

HostMonster-ominaisuuksien yleiskatsaus

HostMonster -logowww.hostmonster.com

Alkaa 495 dollarista kuukaudessaKaikki suunnitelmat

Palvelintyypit

Jaettu hosting

VPS-hosting

Ylläpito WordPress

Pilvipalvelu

Dedicated hosting

Jälleenmyyjien hosting

Usablity

FTP-käyttö

SSH-käyttö

cPanel

Pääsy pääsyyn

Päivittäiset varmuuskopiot

Verkkosivun rakentaja

Palvelut

SEO

Markkinointi

Verkkosivujen suunnittelu

turvallisuus

Verkkotunnuksen yksityisyys
Tietyt tasot

SSL-salaus

Haittaohjelmien poisto

Web-sovelluksen palomuuri
n / a

Kahden tekijän todennus

DDoS-suojaus
Tuntematon

sFTP

Tuki

Sähköpostituki

Puhelintuki

Live-chat-tuki

Oppaat

Käyttäjäfoorumi

Tietopohja

24/7 tuki

hinnoittelu

Kuten näemme tässä katsauksessa, HostMonsterilla on paljon yhteistä EIG-sisaruksensa, Bluehostin, kanssa. Itse asiassa he ovat samoja melkein kaikissa suhteissa. Toisin sanoen, että vaikka HostMonster lainaa joitakin Bluehostin petollisista hinnoittelutaktiikoista, sen hinta on vielä korkeampi.

HostMonster ei ole kuitenkaan niin kallis kuin Arvixe. Vertailu Arvixe-arvosteluomme osoittaa, että HostMonster ei ole mennyt eteenpäin hinnoittelun kannalta, mutta kulutat lopulta $ 1 – 2 dollaria enemmän kuin monien markkinoiden jaettujen vaihtoehtojen kanssa tekisit..

Emme vastusta sitä, että kulutamme enemmän, jos palvelu on sen arvoista – Kinsta, Pagely ja MDDHosting sopivat kyseiseen luokkaan -, mutta HostMonster ei käytä ylimääräistä kolikkoasi hyväkseen. Suunnitelmat ovat tekijöiden ja ominaisuuksien suhteen samat kuin Bluehostin, vain dollari tai kaksi kalliimpaa.

Tämä jättää huomioimatta sen, että voit myös jakaa isännöintiä halvemmallakin. 1&1 Esimerkiksi IONOS tarjoaa kattavan jaetun paketin noin puoleen HostMonster-hintaan (lue 1&1 IONOS-arvostelu).

HostMonsterista ei ole liian korkea hinta, mutta on vaikea perustella muutaman dollarin kuluttamista enemmän kuin sinä tekisit Bluehostin kanssa, kun niin suuri osa kahdesta palvelusta on sama. Jopa verkkotunnukset ovat kalliimpia, HostMonster veloittaa noin 5–6 dollaria enemmän .com-verkkotunnuksesta kuin GoDaddy (lue GoDaddy-arvostelu).

Siitä huolimatta, sinulla on 30 päivän suoja, jos päätät noutaa isännöintipaketin HostMonsterista. Vaikka kuukausi on InMotion Hosting -yrityksen kolmen kuukauden palautusikkuna (lue InMotion Hosting -katsauksemme), kuukausi on vakiona useimmille verkkosivustoille.

Helppokäyttöisyys

HostMonster toimii samalla tavalla kuin useimmat sen EIG-sisarukset. Voit valita suunnitelman, kirjoittaa omistamasi tai rekisteröitävän verkkotunnuksen, täyttää henkilökohtaiset tietosi ja odottaa maksun käsittelyä. Prosessi on kuitenkin ärsyttävämpi kuin esimerkiksi Bluehostin kanssa.

Tämä johtuu siitä, että HostMonster käyttää vaaleaa kirjasinta tummalla taustalla. Vaikka esteettinen huolenaihe alkaa hyvissä ajoin ennen kassalle suorittamista, silmien rasittava kontrasti vaikeuttaa kokonaispaikkasi löytämistä, mikä on metri, joka on erityisen tärkeä, kun otetaan huomioon, että HostMonster valitsee extrat ennakkoon kassalla.

isäntämonsterin arvostelu kassalle

Kun olet ruopattu kassalle, sinut lähetetään tilauksen vahvistussivulle ja sinua pyydetään asettamaan salasana. Vaikka olisimmekin mieluummin päivitetyllä kassalle, kuten saat Hosting24: llä (lue Hosting24-arvostelu), mukana toimitettu HostMonster-järjestelmä toimii hyvin.

Sen jälkeen voit kirjautua sisään cPaneliin tai webmailiin verkkotunnuksesi ja salasanasi avulla. Vaihtoehtoisesti, jos kirjauduit Googlen kertakirjautumisvaihtoehdon avulla, voit kirjautua sisään tällä tavalla.

Jos valitset vain kirjautumisen suoraan ohjauspaneeliin, sinut lähetetään näytölle, jossa sinua pyydetään valitsemaan teema. Vaikka HostMonster ei selventä sitä, isäntäpaketti asetetaan automaattisesti verkkosivuston rakentajan kanssa, jos valitset teeman. Onneksi voit ohittaa tämän vaiheen ja jatkaa cPanelia.

HostMonster cPanel

Päivitetyllä verkkosivustolla vai ei, HostMonster voittaa tärkeät kohdat ohjauspaneelin yhteydessä. Se käyttää samaa käyttöliittymää kuin Bluehost, joka keskittyy käytettävyyteen ja muokattavuuteen samanaikaisesti, yhdistelmän, jota on vaikea vetää pois.  

KonsoliFIN-review-ohjauspaneelin

Jos ohitit teemavalinnan, HostMonster asettaa WordPressin väliaikaiselle verkkotunnukselle. Se on verkkosivustosi porrastettu versio, joka tarkoittaa, että voit tehdä siihen muutoksia ennen tietojen siirtämistä reaaliaikaiseen verkkotunnukseen. Kun teet niin, suora verkkotunnus näyttää “pian tulossa” -sivun.

Sinun ei tarvitse kirjautua sisään WordPressiin, kun olet aloittamassa, mutta ohjauspaneelin keskellä olevan suuren, purppurapainikkeen käyttäminen on helppoa. Sen sijaan voit selata teemoja ja laajennuksia ohjauspaneelista, jolloin voit määrittää verkkosivustosi käsittelemättä WordPressin tietysti kämmenmääräistä taustaa..

Jos haluat syventyä cPanelin yksityiskohtiin, voit tehdä niin. “Advanced” -välilehti näyttää klassisen cPanel-ilmeen, joka ansaitsi Bluehostille paikan parhaassa web-hosting-palvelussa cPanel-oppaan avulla.

KonsoliFIN-review-cpanel

Sähköposti käsitellään muualla siitä huolimatta, että siellä on ”sähköposti & toimisto ”-välilehti ohjauspaneelissa. Tätä välilehteä napsauttamalla näytetään muutama mainos Microsoft Office 365: lle ja Google G Suite: lle sekä mahdollisuus luoda sähköpostiosoitteita verkkotunnuksellesi. Päästäksesi verkkopostiin sinun on palattava pois ohjauspaneelista.

HostMonster Webmail

Sinun on kirjauduttava ulos pääsyä varten sähköpostiosoitteeseen, jos haluat tehdä sen HostMonsterin verkkosivuston kautta, jota emme suosittele, koska ajattelemme jatkuvasti epäonnistuneen kirjautumista meihin sisään. Sen sijaan on parasta löytää verkkopostiosoitteesi osoite ja kirjautua sisään sisään suoraan. Vaihtoehtoisesti voit käyttää webmail-sovellusta.

Se voidaan asettaa ohjauspaneelin kautta selaamalla sähköpostitse & toimisto ”-välilehti ja napsauttamalla“ tarkista sähköposti ”oikea osoite. Se avaa webmail-asetussivun, jossa voit määrittää Horde, Roundcube tai SquirrelMail. Monille paikallisille sähköpostiohjelmille, kuten Thunderbird, Microsoft Outlook ja Postbox, on myös asennusohjeet.

Hosting-tyypit

HostMonsterillä on useita tyyppejä isännöintiä, mutta se ei välttämättä ole aluksi näkyvissä. Kuten EIG-sisaruksensa iPage (lue iPage-arvostelu), myös HostMonster näyttää jaetut suunnitelmansa vain kotisivullaan. Muut suunnitelmat, joissa on VPS ja omistettu isännöinti, siirretään verkkosivun alatunnisteeseen.

Jos et tunne hosting-tyyppejä ja niiden tarkoitusta, lue hosting-yleiskatsaus.

Kuten useimpien aloittelijoille suunnattujen isäntien kohdalla, HostMonster keskittyy jaetuihin suunnitelmiin (lue toinen esimerkki JustHost-arvosteluesta). Jaetussa isännöinnissä on kolme tasoa – Basic, Plus ja Choice Plus -, jotka heijastavat Bluehostin jaetun kokoonpanon nimeämisjärjestelmää ja yleisiä tietoja.

Toisin kuin Bluehost, HostMonsterin hinta on kuitenkin korkea. Kuten voit lukea Bluehost-arvosteluistamme, meillä on ongelmia jopa sen hinnassa, joten HostMonsterin ylimääräinen palkkio ei näytä hyvältä jaetuille suunnitelmille.

Vaikka suunnitelmien nimeämissuunnitelma ja asettelu ovat samat kuin Bluehostin, puolalainen ei ole.

HostMonster tarjoaa myös kolme jaettua hosting-tasoa, joissa on mainos “go pro”, joka lisää omistetun IP-osoitteen ja tehokkaan palvelimen. Näyttää kuitenkin siltä, ​​että HostMonster unohti päivittää markkinointikopion, koska mainoksen mukaan suunnitelma sisältää kaiken, mitä HostMonsterin Prime-paketti sisältää. Tätä Prime-pakettia ei ole olemassa.

HostMonster VPS ja omistettu hosting

Jaettu kokoonpano ei ole vaikuttava, ja koska HostMonster keskittyy siihen, oleimme VPS: n ja omistetut suunnitelmat olevan yhtä keskinkertaisia. Onneksi näin ei ole. Vaikka HostMonster ei tarjoa A2-hosting-palvelun joustavuutta VPS-suunnitelmien suhteen (lue A2-hosting-arvostelu), ne eivät ole liian nuhjuisia.

Pääasiassa siksi, että HostMonster tarjoaa pilvi-VPS-suunnitelmia, jotka voivat auttaa verkkosivustosi tietoturvassa ja nopeudessa. MDDHostingin ja Kinsan pilvikeskeinen lähestymistapa toimii paremmin (lue MDDHosting-arvostelu ja Kinsta-arvostelu), mutta jos haluat käydä HostMonsterin kanssa, sen VPS-tarjonta ei ole huono.

Samaa ei voida sanoa omistettuihin suunnitelmiin. Ne eivät ole huonoja, mutta olemme nähneet saman kappaleen ja tanssin samaan hintaan muilta palveluntarjoajilta. Vielä pahempaa on, että omistetut palvelimet käyttävät perinteisiä kiintolevyjä solid-state-asemien sijaan, joista on tulossa yleinen verkkoisäntäkoneiden keskuudessa.

Jos etsit omakohtaista isännöintiä, WebHostingBuzz on loistava tapa hankkia siitä halpaa, koska se tarjoaa puhdistusta varten omistettuja palvelimia, joiden hinta on alle 50 dollaria kuukaudessa (lue WebHostingBuzz-arvostelu). Vaihtoehtoisesti, jos etsit enemmän virtaa, voit lukea LunarPages-arvosteluamme, mutta varoita siitä, että käytät moitteettoman palkkion tästä virrasta.

HostMonster -hallinta WordPress

Huolimatta siitä, että HostMonster tarjoaa enemmän vaihtoehtoja kuin jaettua, siitä puuttuu hallittuja WordPress-paketteja. Nämä suunnitelmat, jotka ovat yleisiä WordPress-suositusten parhaissa web-hosting-palveluissa, antavat sinun avata WordPress-verkkosivuston huolehtimatta sen asentamisesta tai pitämisestä ajan tasalla..

Pilvi-VPS-suunnitelmat vaikuttavat sille luonnolliselta kodilta, koska olemme nähneet, että rakenne tuotti erinomaisen suorituskyvyn DreamHostin DreamPress-suunnitelmissa (lue DreamHost-arvostelu). Valitettavasti sitä ei tarjota.

Jos etsit hallittua WordPress-ratkaisua, on olemassa muutama vaihtoehto. Pidän SiteGroundista, koska se tarjoaa kattavan hallitun WordPress-paketin vähemmän kuin useimmille (lue SiteGround-arvostelu). Jos tarvitset enemmän virtaa, voit lukea Pagely-arvosteluamme.

Nopeus & Käyttöaste

Nopeuden testaamiseen käytämme Pingdom Speed ​​Test- ja Load Impact -määrityksiä. Molempia näitä työkaluja käyttämällä voimme koota kattavan kuvan nopeudesta ja käytettävyydestä. Pingdom Speed ​​Test antaa meille mahdollisuuden hioa yhtä käyttäjää ja heidän käyttämänsä nopeuden. Load Impact näyttää kuinka palvelin toimii stressin alla.

Ei ole yllättävää, että HostMonster esiintyi samalla tavalla kuin Bluehost. Kun tarkistimme JustHostia, puhuimme tuella sen ja Bluehostin samankaltaisuuksista. Vaikka edustaja vältteli kysymystä, oli selvää, että osa käyttämästä JustHost-arkkitehtuurista oli Bluehostin omistuksessa ja hallinnassa..

Näin näyttää olevan myös HostMonsterilla, kun otetaan huomioon, että saavutimme samat tulokset kuin saimme Bluehost-testissä samassa isännöintitasossa, samoin kuin peilatussa ohjauspaneelissa. Onneksi nämä tulokset ovat hyviä, ainakin yhden pisteen testissämme. HostMonster sai 94 pistettä 100: sta, mikä ei ole niin nopea kuin Hostinger (lue Hostinger-arvostelu), mutta se on nopeampi kuin useimmat.

KonsoliFIN-review-speed-testi

Load Impact kertoo erilaisen tarinan, aivan kuten se tehtiin Bluehostin kanssa, vaikka ala-arvot ovat vielä alhaisemmat HostMonsterilla. Käytämme Load Impact -tapahtumaa stressitestaustyökaluna, lähettämällä 50 virtuaalista käyttäjää verkkosivustolle viiden minuutin aikana nähdäksesi, kuinka se toimi. Olemme havainneet, että nämä numerot ovat suurin matalan tason jaetuille suunnitelmille.

Jotkut HTTP-virheet tai vastaamattomat pyynnöt eivät ole suuri juttu, mutta yli puolet meistä tapasi virheet testaamalla HostMonsteria (lue GreenGeeks-arvostelu meidän toiselta palveluntarjoajalta, joka kamppailee tämän kanssa).

36 käyttäjän jälkeen vastausaika laski nollaan, mikä tarkoittaa, että verkkosivustoa ei ladattu kenellekään tämän pisteen ohitse. Lisääntynyt HTTP-virheiden lukumäärä viittaa siihen, että samassa palvelimessa isännöi liian monta käyttäjää.

KonsoliFIN-review-kuorma-vaikutus

Suorituskyky on sama kuin Bluehostin, samoin kuin käyttöaikatakuu. Toisin sanoen sellaista ei ole. Itse asiassa tietokannan merkintä, joka käsittelee käyttöaikaa, kopioidaan ja liitetään suoraan Bluehostilta, joka sanoo, että HostMonster yrittää pitää 100 prosenttia käyttöaikaa, mutta mitään takeita ei ole.

turvallisuus

HostMonsterilla on kolme tärkeintä turvaominaisuutta, joita etsimme: SSL-varmenne, päivittäiset varmuuskopiot ja haittaohjelmien tarkistus. Bluehostilla on myös se trifecta, ja aivan kuten kokemuksemme siellä, emme pystyneet tarkistamaan Apache-palvelimien turvallisuutta.

Lähes kaikissa arvosteluissamme tavoitamme tukea kysyäksemme palvelimen suojausominaisuuksista, joihin sisältyy hajautettu palvelunesto suojaus, ModSecurity, BitNinja ja muut. Kaikki nämä ominaisuudet ovat välttämättömiä ylläpitämään web-isäntäpalvelimia ja vaikka epäilemme, että Bluehost-palvelimissa on joitain niistä, meillä ei ole mitään keinoa tietää varmasti.

Niiden kutsuminen ”Bluehost-palvelimiksi” ei ole myöskään kirjoitusvirhe. Kuten puhumme ”tuki” -osiossa, isännöimämme HostMonster-edustaja viittasi palvelimiin tällä tavalla, mikä viittaa siihen, että HostMonster on vain resinkin, ylihintainen Bluehost-versio..

HostMonster SSL

Sitä vastoin turvaominaisuudet ovat vaikuttavia. Saat ilmaisen SSL-sertifikaatin, jonka avulla verkkosivustossasi käyvät selaimet tietävät sen olevan turvallista. Tämän avulla selain voi avata salatun yhteyden verkkosivustosi ja käyttäjän välillä, suojaten niiden välillä kulkevaa tietoa.

Lisäksi saat päivittäin varmuuskopioita cPanel-tilistäsi, jotka voidaan palauttaa yhdellä napsautuksella ja perusversiona SiteLockista. SiteLock on kuin virustorjunta verkkosivustollesi, ja se suojaa sitä mahdollisilta verkkorikosilta. Mukana toimitettu Lite-versio tarjoaa perusskannauksen, mutta se ei poista haittaohjelmia verkkosivustoltasi.

Silti olemme iloisia siitä, että nämä kolme suojausominaisuutta ovat läsnä. Voit päivittää SiteLock-version tai ostaa lisävarmuuskopioita CodeGuardin kautta, mutta HostMonster tarjoaa tarpeeksi suojausominaisuuksia suunnitelmien kautta, jotta voimme olla sisältöisiä.

yksityisyys

HostMonsterin omistaa EIG, mikä on huono merkki yksityisyydelle. Jos olet lukenut HostGator-arvosteluamme, tiedät, että EIG omistaa web-hosting-yrityksiä, mutta se myy tietojasi.

Alkaen pienemmästä kysymyksestä HostMonster ei sisällä verkkotunnusten yksityisyyttä suunnitelmien välillä, kuten WestHost tekee (lue WestHost-arvosteluamme). HostMonster on kuitenkin parempi kuin useimmat siinä, että se sisältää verkkotunnuksen tietosuojan valituilla jaetuilla suunnitelmilla. Kaksi tärkeintä tasoa tarjoavat verkkotunnuksen yksityisyyden, joten vaikka olisimmekin mieluummin sitä eri suunnitelmien välillä, on vaikea valittaa.

Verkkotunnusten yksityisyys piilottaa henkilökohtaiset tietosi massatietojen kerääjiltä korvaamalla WHOIS-tietueeseesi tallentamasi tiedot rekisterinpitäjän tiedoilla. Se on ensimmäinen askel henkilöllisyytesi suojelemisessa, kun avataan verkkosivusto. Olemme nähneet, että WestHostin ja DreamHostin kaltaiset palveluntarjoajat esittelivät sen ilmaiseksi valikoimiinsa..

Se on kuitenkin pieni huolenaihe verrattuna EIG: n tietosuojakäytäntöön. Tietosuojakäytäntö antaa EIG: lle oikeuden jakaa ja myydä tietojasi millä hyvänsä mielestä, mikä on erityisen huolestuttavaa, koska sillä on tunnettujen kumppanien luettelo.

Tietosuojakäytännössä EIG voi myydä henkilökohtaisia ​​tietojasi Google Ads, Bing, WPBeginner, Verizon ja muille. Itse asiassa tunnettujen kumppaneiden luettelo on niin pitkä, että kesti noin kuusi sivua tulostamiseen.

Se jättää huomioimatta myös käynnissä olevan sisäisen kaupan. EIG omistaa paljon tuotemerkkejä, joista monet tarjoavat palveluita web-hosting-palveluille. Esimerkiksi, todennäköisesti lisäät SiteLock- ja MOJO Marketplace -mainoksissa isäntäpaketin oston jälkeen. Ainakin anekdotisina todisteina arvioijallasi on.

Tuki

Koko tämän katsauksen aikana olemme puhuneet siitä, kuinka HostMonster on samanlainen kuin Bluehost, mutta testaamalla tukea, saimme vastauksen varmasti. Kysyimme palvelimien turvallisuudesta, johon vastattiin vastaavalla tavalla kun kysymys esitettiin Bluehostille. Toisin sanoen kohtuullisen määrän uteliaisuuden jälkeen tukiedustaja kutsui palvelimia “Bluehost-palvelimiksi”.

KonsoliFIN-review-live-chat

Suoran chat-ikkunan yläosassa oleva nimi on erilainen, mutta näyttää siltä, ​​että edustaja vastaa HostMonsterin ja Bluehostin (ja todennäköisesti myös JustHostin) kysymyksiin. Tietäen tämän, johtopäätöksemme on sama. HostMonsterilla on nopea tuki puhelimitse ja live-chatissa, mutta edustajat ovat kiinnostuneempia pienten selvitysten tarjoamisesta kuin verkkosivustosi vianmäärityksen auttamisesta..

Toisin sanoen, ohjekeskus ei ole sama. Pidämme Bluehostin ohjekeskuksesta paljon, joten sen näkeminen täällä ei olisi huonoa. HostMonster päätti kuitenkin olla varastamatta tietokantaa. Sen sijaan artikkelikokoelmaa on vaikea lukea ja selata.

KonsoliFIN-review-tietämyskanta

Lisäksi HostMonsterillä ei ole tukivaroja, joita Bluehostilla on. Tietokantaartikkeleita on vain kourallinen, ja vaikka niissä on vankat yksityiskohdat ja ohjeet, Bluehostin tarjoamat video-oppaat, verkkoseminaarit ja esittelyoppaat ovat hyödyllisempiä.

Tämä ei ole Bluehost vs. HostMonster -vertailupala (voit lukea DreamHost vs. Bluehost -ottelumme, jos haluat nähdä sen renkaassa). On kuitenkin vaikea olla asettamatta perustasoa, kun nämä kaksi palvelua ovat suurimmaksi osaksi samat. Tukitoimien suhteen HostMonster on valitettavasti omaksunut siskonsa köyhät kohdat ilman vahvoja.

Tuomio

HostMonster on Bluehost – siinä ei ole mitään mahdollisuutta -, mutta se on hiukan kömpelö ja kalliimpi versio siitä. Vaikka arvostamme ominaisuuksia, etenkin turvallisuuspuolella, jotkut negatiivit ovat liian suuria sivuuttaakseen. Verrattuna Bluehostiin, HostMonster on vajaa.

Kuten kaikissa EIG-tuotemerkeissä, yksityisyys ja tuki ovat heikkoja kohtia, mutta HostMonsterin nopeus on parempi kuin useimpien sisarustensa.

Mitä mieltä olet HostMonsterista? Onko se vain uusittu versio Bluehostista? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta.

HostMonster FAQ

 • Mikä on HostMonster?

  HostMonster on Endurance International Groupin omistama web-palveluntarjoaja. Siinä on jaettu, omistettu ja VPS-isäntä Apache-palvelimilla cPanelilla.

 • Miksi Won’s HostMonster Load?

  HostMonster kamppaili stressitestien aikana, mikä viittaa siihen, että palvelimella on liian paljon käyttäjiä eikä resursseja ole tarpeeksi. Tämä saattaa estää HostMonster-palvelimen ylläpitämien sivustojen latautumisen.

 • Kuinka voin välittää sähköpostia HostMonsterissa?

  Voit määrittää sähköpostin edelleenlähetyksen HostMonster-ohjauspaneelissa napsauttamalla ”email & toimisto ”ja lisäämällä uusi osoite. Voit oppia sen määrittämisen edelleenlähetykseen lukemalla cPanel-ohjeet.

 • Missä verkkotunnuksen hallinta sijaitsee HostMonsterissä?

  Löydät verkkotunnuksen hallinta-alueen napsauttamalla “Verkkotunnukset” -välilehteä HostMonster-ohjauspaneelissa. Siellä voit lisätä SSL-varmenteen, hallita verkkotunnusta ja muuta.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me