Hosting24 Review – helppokäyttöinen, nopea ja edullinen – päivitetty 2020

Hosting24 arvostelu

Hosting24 on valmis versio Hostingeristä, yhdestä suosikkiverkkosivustoltamme. Sillä on monia vanhempiensa yläpisteitä, mutta se keskittyy enemmän tavaroiden saattamiseen ilmaan nopeasti kuin mikään muu. Tutustu täydelliseen Hosting24-arvosteluomme nähdäksesi, onko se sinulle sopiva vaihtoehto.

Hosting24 on Hostingerin tytäryhtiö, ja kuten voit lukea Hostinger-arvosteluistamme, se on yksi parhaista verkkopalveluntarjoajista. Se on edullinen, helppo käyttää ja nopea, mikä löytää tasapainon, jota on vaikea löytää web-hosting-markkinoilta.

Tässä Hosting24-katsauksessa aiomme puhua kokemuksestasi vietettyäsi aikaa sen kanssa. Aloitimme WordPress-verkkosivuston, jolla on halvin suunnitelma testata nopeutta, turvallisuutta, käyttäjäystävällisyyttä ja muuta, jotta voimme antaa sinulle tuomion.

Hosting24 tekee siitä liian helpon suositella. Vaikka löysimme muutamia alueita, joilla sitä ei ole, ammattilaisten on liian monta kieltääkseen. Toisin sanoen, jos etsit tehokasta omaa isännöintiä tai hallittua WordPressiä, saattaa olla parempi etsiä muualta.

Hosting24-Slider1

Hosting24-slider2

Hosting24-slider3

Hosting24-slider4

Edellinen

Seuraava

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehtoja hosting24: lle

ominaisuudet

Hosting24: llä on paljon ominaisuuksia, tosin se ei välttämättä ole heti ilmeistä. Vaikka nopea vilkaisu tuotesivulle osoittaa, että se sisältää kaiken mitä pitäisi, sen erottavat jutut tapahtuvat kulissien takana.

Ennen kuin pääsemme siihen, meidän on kuitenkin puhuttava siitä, kuinka Hosting24 segmentoi suunnitelmansa. Tutkitaan isännöintityypit-osion yksityiskohtia, mutta puutteena on se, että on suunnitelmia, jotka käyttävät cPanelia ja muita, jotka käyttävät Hosting24: n ohjauspaneelia. Niitä myydään myös eri ominaisuuksilla eri hintapisteissä.

Normaali jaettu suunnitelma sisältää kunnollisen valikoiman ominaisuuksia, mukaan lukien ilmainen verkkosivustojen rakentaja. Vaikka se ei ole niin hyvä kuin paras verkkosivustojen rakentaja Wix, se on silti vakaa tarjous (lue Wix-arvostelu).

Hosting24-review-sivusto rakentaja

Toisin sanoen, jotta saat kaiken pois jaetusta suunnitelmasta, sinun on siirryttävä yritystasolle. Sieltä saat verkkosivujen rakentajan, ilmaisen SSL / TLS-sertifikaatin, automaattiset päivittäiset varmuuskopiot ja ilmaisen verkkotunnuksen.

Hoting24 cPanel -suunnitelmat

Toisaalta cPanel-suunnitelmat eivät segmentoi ominaisuuksia tasojen välillä. CPanel-isännöinnin molemmilla tasoilla saat SSL / TLS-sertifikaatin, verkkosivuston rakennuksen ja automaattiset varmuuskopiot. Sinulla on myös helppo integrointi Cloudflareen (lue mikä on Cloudflare-opas) ja täysi SSH-käyttö.

Kummallista on, että cPanel-suunnitelmat voivat olla halvempia kuin jaetut suunnitelmat valitsemastasi tasosta riippuen. Vaikka olemme Hosting24: n ohjauspaneelin faneja, pidämme myös paljon cPanelista, joten saattaa olla järkevää siirtyä cPanel-suunnitelmaan saadaksesi enemmän ominaisuuksia vähemmän rahaa.

Nämä ominaisuudet eivät kuitenkaan ole mitään verrattuna Host24: n käyttämään palvelinohjelmistoon. Useimmat verkkoisäntäkoneet käyttävät Apachea, joka on avoimen lähdekoodin palvelinohjelmisto, joka tarjoaa erinomaisen joustavuuden. On kuitenkin olemassa vaihtoehto, nimeltään LiteSpeed, joka tarjoaa samanlaista joustavuutta samalla kun vähentää yleiskustannuksia.

Mikä tuloksena on paljon nopeampi käyttäjälle. Kun pääsemme nopeusosaan, Hosting24 toimii poikkeuksellisesti, ja se johtuu pääosin LiteSpeed-palvelimista. Se ei ole hieno, kuten HostMonsterilla saamasi mainoshyvitykset (lue HostMonster-arvostelu), mutta LiteSpeed-palvelimet tekevät pitkällä aikavälillä paljon enemmän verkkosivustollesi.

Hosting24-ominaisuuksien yleiskatsaus

Hosting24-logowww.hosting24.com

Alkaa alkaen 080 dollaria kuukaudessaKaikki suunnitelmat

Palvelintyypit

Jaettu hosting

VPS-hosting

Ylläpito WordPress

Pilvipalvelu

Dedicated hosting

Jälleenmyyjien hosting

Usablity

FTP-käyttö

SSH-käyttö

cPanel

Pääsy pääsyyn

Päivittäiset varmuuskopiot

Verkkosivun rakentaja

Palvelut

SEO

Markkinointi

Verkkosivujen suunnittelu

turvallisuus

Verkkotunnuksen yksityisyys
Maksettu

SSL-salaus

Haittaohjelmien poisto

Web-sovelluksen palomuuri

Kahden tekijän todennus

DDoS-suojaus

sFTP

Tuki

Sähköpostituki

Puhelintuki

Live-chat-tuki

Oppaat

Käyttäjäfoorumi

Tietopohja

24/7 tuki

hinnoittelu

Hosting24 ei ole halvin isäntä – lue tätä varten Namecheap-arvostelu, mutta hinnat eivät ole huonoja. Toisin kuin LunarPages, joka, kuten näet LunarPages-katsauksestasi, nikkeliä ja himmentää sinulle melkein kaiken, Hosting24 tarjoaa kattavan luettelon ominaisuuksista kohtuulliseen hintaan.

Se on kuitenkin erinomainen monivuotisten korkojen kanssa. Kuten useimmat verkkoisäntäkoneet, myös Hosting24 mainostaa pisin hosting -aika, joka tässä tapauksessa on neljä vuotta. Tästä huolimatta, toisin kuin Bluehost, joka käyttää monivuotista alennusta tapana väärentää korkojaan, Hosting24 on selvä siitä, mitä maksat (lue Bluehost-arvosteluamme).

Lisäksi Hosting24 ei pakota sinua tekemään monivuotista sopimusta. Voit ostaa yhden, kolmen kuukauden, yhden, kahden tai neljän vuoden isännöinnin. Kuukauden hinta nousee, kun kesto lyhenee. Toisin kuin Arvixessa, uusintahinta pysyy kuitenkin samana koko (lue Arvixe-arvostelu).

Suosimme DreamHostin suoraviivaista hinnoittelua (lue DreamHost-arvostelu), mutta Hosting24 ei tee harhaanjohtavaa hinnoittelujärjestelmäänsä. Itse asiassa ilman24hotellin, kuten Bluehostin, piilotettuja maksuja ja lisäosia, Hosting24 on monivuotisessa lopussa halpa.

Hosting24 jaetut suunnitelmat

Halvin jaettu suunnitelma esimerkiksi on alle 40 dollaria neljäksi vuodeksi, mikä on ennenkuulumatonta web-hosting-teollisuudessa. Kun otetaan huomioon, että kuukausikorko on noin 8 dollaria, se on noin viisi kertaa kalliimpaa lähes 50-kertaiseksi. Lisäksi pidemmällä aikavälillä voi todella olla halvempaa.

Sama jaettu suunnitelma on 8 dollaria kuukaudessa, jos siirryt kuukausittain, mutta vain 2,15 dollaria kuukaudessa, jos ostat kolme kuukautta, mikä tarkoittaa, että voit saada kolmen kuukauden ylläpidon 2 dollarilla alle yhden kuukauden.

Hinnat eivät ole alhaisimpia kuin olemme nähneet, mutta Hosting24: n erinomainen johdanto-osuus tekee hintamerkinnän sen arvoiseksi. Lisäksi saat 30 päivää muuttaa mieltäsi. Vaikka InMotion Hosting -palvelussa on pidempi hyvitysjakso – kuten InMotion Hosting -katsauksestasi näet, sinulle on varattu kolme kuukautta – Hosting24: n toiminta on edelleen kunnollista.

Vaikka se ei yleensä ole tekijä, haluamme mainita maksutavat. Hosting24 – ja tässä suhteessa Hostinger – on epätavallinen siinä mielessä, että sen avulla voit maksaa luottokortilla tai PayPalilla, mutta myös useilla salaustekniikoilla, mukaan lukien bitcoin.

Helppokäyttöisyys

Tutustu Hosting24: een on helppoa modernin verkkosivustosuunnittelun ja selkeän kassanäytön ansiosta. Se on paljon puhtaampaa kuin FatCow (lue FatCow-arvostelu), mutta jaettujen suunnitelmien outo jakelu tekee siitä hieman vähemmän käyttäjäystävällisen kuin esimerkiksi Kinsta. Jopa niin, se on pieni loisto yleiseen erinomaiseen kassakokemukseen.

Kassanäyttö näyttää kaikki valitsemasi suunnitelman mahdolliset kestot ja näiden kuukausien hinta kuukaudessa. Se vie myös suurimman osan näytöstä, jättäen vähän tilaa nagging lisäosien tai piilotettujen maksujen.

Hosting24-review-kassalle

Kun olet valinnut suunnitelmasi ja kestosi, sinua pyydetään kirjautumaan sisään tai kirjautumaan sisään. Voit tehdä sen syöttämällä tilitietosi tai yhdistämällä Facebookin tai Googlen. Ulkoisten tilien yhdistämisessä on tietosuojaongelmia, mutta niin tekeminen helpottaa kassalle siirtämistä.

Kun kassat on tehty, Hosting24 käsittelee asioita eri tavalla kuin muut web-isännät. Maksusi selvitetään ja Hosting24 alkaa käydä läpi asennusprosessin, jossa ostat tai lisäät verkkotunnuksen ja valitset palvelimen sijainnin.

Yksi loistava osa tätä asennusta on, että pystyt löytämään nimipalvelimesi helposti (jos et ole epävarma niistä, lue mitä olemme DNS-tietueoppaassa). Jos osoitat kuten me, muualla rekisteröity verkkotunnus, sinun on päivitettävä nimipalvelimesi. Yleensä se koostuu tervetuliaisähköpostin löytämisestä tai tietokannan etsimisestä, mutta Hosting24 antaa sinulle yksityiskohdat heti.

Lopuksi, sinut lähetetään sivulle, jolla kysytään kuinka haluat rakentaa verkkosivustosi, joka sisältää linkit WordPressin asentamiseen, verkkosivuston rakennuksen käynnistämiseen, tiedostohallintaan pääsyyn, yhteistyökumppaneiden kutsumiseen ja automaattiseen asennukseen. Voit ohittaa prosessin, mutta se, että Hosting24 ohjaa saumattomasti kassan läpi uuden sovelluksen asentamiseen, on valtava.

Se ei myöskään tyhmää prosessia. Hosting24 on sulava aloittelijoille tarjoamalla silti vaihtoehtoja, joita kokeneet käyttäjät tarvitsevat. Sen sijaan, että ottaisit rahasi ja polttaisit sinua monimutkaiseen, hämmentävään ohjauspaneeliin, Hosting24 varmistaa, että verkkosivustosi on valmis ja käynnissä ennen yksityiskohtien tutustumista.

Asensimme WordPressin siitä hetkestä lähtien, mikä yllätykseksi oli helppo tehdä. Se on helpompaa kuin Softaculous-sovelluksen asennusohjelma ja asentaa silti nopeasti, toisin kuin JustHost-prosessissa (lue JustHost-arvostelu).

Hosting24-ohjauspaneeli

Tässä vaiheessa kokemuksesi Hosting24: stä voi vaihdella valitsemastasi suunnitelmasta riippuen. Kun tutustumme alla olevaan osioon, on olemassa jaetut suunnitelmat, jotka käyttävät Hosting24: n ohjauspaneelia, ja muut, jotka käyttävät cPanelia. Olemme peittäneet cPanelin yhä uudelleen – lue SiteGround-katsauksemme yhdestä esimerkistä sitä käyttävästä verkkoisäntästä – joten peitämme sen sijaan Hosting24: n ohjauspaneelin.

Yllättäen se voi mennä kärjestä varpaisiin cPanelilla. Hosting24: n ohjauspaneeli yhdistää voiman ja käytettävyyden toisella tavalla sen sijaan, että se olisi tyhjä versio tai rakastetun web-hallintatyökalun kopiointi..

Hosting24-review-ohjauspaneelin

Saat samanlaisen, kuvakepohjaisen navigoinnin verkkosivustosi hallintaan, mikä helpottaa tarvitsemasi löytämistä, samoin kuin muita web-hosting-näkökohtia, mukaan lukien laskutus, verkkotunnukset ja lisäpalvelimet.

CPanelin asia on, että se koskee vain verkkosivustojen hallintaa, joten tilisi web-hosting-näkökohdat on yleensä siirretty erilliseen hallintapaneeliin. Hosting24: n avulla kaikki on saman katon alla, mikä tarkoittaa, että voit siirtyä nopeasti verkkosivustosi hallintaan esimerkiksi laskutustietoihin avamatta uutta näyttöä.

Ohjauspaneelissa on myös myymälä, josta voit ostaa Hosting24-tuotteita. Voit rekisteröidä uuden verkkotunnuksen, saada yrityssähköpostin ja päivittää isännöintisi, mutta myös epätavallisissa vaihtoehdoissa on. Voit esimerkiksi ostaa sieltä tilauksen NordVPN: lle, joka, kuten näet NordVPN-arvosteluamme, on yksi markkinoiden parhaista VPN-palveluista.

Hosting24-review-store

Hosting-tyypit

Kuten Hostinger, myös Host24 keskittyy jaettuun isännöintiin. Silti voimaa on lisätty yläosaan palvelemaan niitä, jotka sitä tarvitsevat. Jaetut suunnitelmat jakautuvat kuitenkin omituisesti, joten aiomme tyhjentää ilmaa ennen siirtymistä monimutkaisempiin hosting-tyyppeihin.

Jaettua hosting-palvelua käytetään, kun samassa palvelimessa ylläpidetään useita verkkosivustoja. Antamalla näiden käyttäjien jakaa resurssit tarpeen mukaan, Web-isäntä voi säästää rahaa palvelimien määrään, jota se tarvitsee toimiakseen, ja siirtää nämä säästöt sinulle. Resurssien yhdistämisen takia jaetut palvelimet kuitenkin toisinaan kamppailevat nopeuden ja käytettävyyden kanssa.

Hosting24 tarjoaa kahden tyyppisiä jaettuja hosting-palveluita, joiden välillä on vain pieni ero. Ensimmäinen tyyppi, nimeltään verkkosivustolla ”web hosting”, on vakio jaettu suunnitelma, joka käyttää Hosting24: n omistamaa ohjauspaneelia. Tavanomaista jaettua hosting-palvelua on kolme tasoa, mutta suosittelemme ylin tasoa.

Tämä johtuu siitä, että mukana tulee nopeampi kokonaisnopeus, ilmainen SSL / TLS-varmenne ja päivittäiset varmuuskopiot. Vaikka se ei ole niin halpa kuin esimerkiksi 1&1 IONOS, kallein jaettu suunnitelma on edelleen suuri arvo (lue 1&1 IONOS-arvostelu).

Hosting24 cPanel-suunnitelmat

On myös cPanel-suunnitelmia, joissa käytetään cPanelia Hosting24: n ohjauspaneelin sijasta. Kuten näet parhaassa cPanel-oppaan mukaisessa web-hosting-palvelussa, cPanel on loistava monista syistä, mutta nämä suunnitelmat ovat vaikuttavampia sen ulkopuolella. Sen sijaan, että rajoitettaisiin esimerkiksi SSL / TLS-varmennetta ja automaattisia varmuuskopioita tiettyihin tasoihin, cPanel-palvelun molemmat tasot tulevat täynnä ominaisuuksia.

Kuten mainittiin, ne ovat myös halvempia. Vaikka normaalit jaetut suunnitelmat ovat vankat, ne näyttävät keskinkertaiselta verrattuna cPanel-optioihin. Ellet halua käyttää cPanelia, ei ole syytä säästää muutama dollari, kun hankit lisää ominaisuuksia.

Jos haluat merkitä ja myydä web-hosting-palveluita, Hosting24: llä on jälleenmyyjäsuunnitelmat. Pohjimmiltaan ne ovat vain nipuja cPanel-majoituksia diskontatulla hinnalla, jolloin voit ostaa 50–150 cPanel-tiliä paljon vähemmän kuin ostaa niitä yksittäin. Vaikka cPanel-tilien lukumäärällä on rajoja, voit myydä ne niin kauan kuin sinulla on resursseja käytettävissä.

Virran lisäämiseksi VPS-suunnitelmat käyttävät edelleen jaettua arkkitehtuuria, mutta tarjoavat sinulle omistautuneen virtuaalisen ympäristön. Huippuluokan VPS-suunnitelmat eivät ole vaikuttavia – yhden ytimen asennus ei voinut läpäistä Geekbenchin Surface Book Pro -vertailuarvoa -, mutta kalliimmissa suunnitelmissa on kiinteä reikä.

Hosting24 pilvipalvelu

Cloud24 on se, mikä erottaa Hosting24: n toisistaan. Kuten voit nähdä Kinsta- ja MDDHosting -katsauksissamme, pilvipalveluihin erikoistuneilla verkkoisäntäkoneilla on yleensä paras arvo, nopeus, turvallisuus ja luotettavuus, koska isäntätyyli on joustavampi.

Kuten perinteiset web-hosting-muodot, myös verkkosivustosi tallennetaan yhdelle palvelimelle, mutta palvelimella on mahdollisuus käyttää lisäresursseja muiden palvelimien verkosta. Tämä tarkoittaa, että hajautetussa palvelunestohyökkäyksessä, liikennepiikissä tai muussa, resurssit ovat aina käytettävissä.

Pilvipalvelu on WordPressin luonnollinen koti, minkä vuoksi huomaat, että suurin osa parhaista WordPress-valintamahdollisuuksistamme tarjoaa sen. Jotkut WordPressiin erikoistuneet isännät tarjoavat itse asiassa yksinomaan pilvipalveluita (katso esimerkki Pagely-arvosteluesta).

Hosting24 on lähempänä Pagelyä ja Kinstaa kuin on esimerkiksi HostGator pilvisuunnitelmien suhteen (lue HostGator-arvostelu). Suunnitelmat ovat täynnä virtaa, alkaen 3 Gt RAM-muistista ja kahdesta CPU-ytimestä ja jopa 12 Gt RAM-muistiin ja kuuteen CPU-ytimeen. Niissä on myös erinomaisia ​​ominaisuuksia, kuten välimuistin lisäys ja ilmainen SSL / TLS-varmenne.

Nopeus & Käyttöaste

Käytämme verkkosivun nopeutta Pingdom Speed ​​Test- ja Load Imctct -testien avulla. Prosessimme on yksinkertainen: julkaisemme verkkosivun, jolla on halvin jaettu suunnitelma, asennamme WordPressin ilman lisäsisältöä tai lisäosia ja ajamme verkkosivustoa testausalustoidemme kautta. Tällä tavoin voimme eliminoida niin monta muuttujaa kuin mahdollista.

Sen vuoksi keskitymme vähemmän testien reaktioaikaan ja enemmän esimerkiksi HTTP-virheisiin, odotusaikoihin ja Pingdom Speed ​​Testin suosituksiin. Nopeustestauksella tavoitteemme on saada vertailupiste, ei tarkka nopeus, jonka saat tietyllä verkkoisäntällä. Jos yrität tehdä verkkosivustosi nopeammaksi, lue ohjeet verkkosivustojen latausaikojen parantamiseksi.

Tämä on tärkeä huomautus, koska Hosting24: n lataaminen kesti noin kaksi ja puoli sekuntia, mikä ei ole hyvä verrattuna useimpiin verkkoisäntäihin. Siitä huolimatta se sai edelleen 96/100 Pingdom Speed ​​Testistä, joka on yhtä hyvä kuin nopeuden edelläkävijämme A2 Hosting (lue A2 Hosting -arvostelu). Molemmat tekivät siitä itsekin nopeimman web-hosting-listan. 

Hosting24-review-speed-testi

Aluksi oletimme, että syynä oli se, että välimuistiin oli meneillään jonkin verran, mutta niin ei ole. Voit kytkeä välimuistin päälle ohjauspaneelissasi, mutta testaus tehtiin, kun isäntä annettiin meille, niin teemme sen aina. Sen sijaan erinomaiset nopeustulokset ovat todennäköisesti Hosting24: n LiteSpeed-ohjelmiston ansiota.

Suoritimme testin uudelleen vain nähdäksemme, mitä välimuisti tekisi, ja yllättäen se leikkasi odotusajan kuuenteen alkuperäisestä ajasta. Suoritusastemme oli edelleen 96/100 – optimointia ei ollut juurikaan tekemättä – mutta hakukoneiden silmissä alhaisempi odotusaika on aina parempi.

24 iskutestin ylläpito

Kuormitusisku testaa eri kulman. Sen sijaan, että mitataan nopeutta yhdelle käyttäjälle, se testaa verkkosivuston suorituskykyä kuormituksen alaisena. Testimme sisälsi 50 virtuaalisen käyttäjän lähettämisen verkkosivustolle viiden minuutin aikana, minkä olemme havainneet olevan halvimpien jaettujen pakettien katkaisupisteen lähellä..

Toisin kuin GreenGeeks, Hosting24 piti kiinni. Kuten voitte lukea GreenGeeks-katsauksestamme, se hajosi testin varhaisessa vaiheessa lisääntyneellä määrällä HTTP-virheitä, mikä viittaa palvelimen suorituskykyrajaan. Host24-testissä lähetetyistä 7 250 pyynnöstä vain yhdellä oli virhe, joka on hyvin virhemarginaalin sisällä.

Hosting24-review-kuorma-vaikutus

Esitys on erinomainen. Hosting24 näyttää kohtuullisen määrän ihmisiä LiteSpeed-palvelimilla, mikä korostuu ohjauspaneeliin sisältyvällä välimuistilla. Lisäksi 99,9 prosentin käyttöaikatakuu varmistaa, että verkkosivustosi on aina verkossa.

turvallisuus

Hosting24: llä on kolme tärkeätä turvaominaisuutta, joita etsimme: SSL / TLS-varmenne, automaattiset varmuuskopiot ja haittaohjelmien torjunta. Silti nuo ominaisuudet jakautuvat omituisesti. Jos hyppäät eteenpäin, voit lukea siitä lisää ”ominaisuudet” -osiosta.

SSL / TLS-sertifikaatista alkaen saat sen ilmaiseksi Business Jaetulla tasolla tai cPanel-suunnitelmilla, jos ostat vuotta tai enemmän. Yksi niistä sisältyy myös pilvisuunnitelmiin, jotka eivät saisi olla yllätyksiä, koska ne ovat paljon kalliimpia.

Varmenne kertoo verkkosivustossasi käyville selaimille, että voit luottaa, mikä avaa salatun yhteyden verkkosivustosi ja käyttäjän välillä. SSL / TLS-varmenne on ensimmäinen askel verkkosivustojen turvallisuudessa, koska se suojaa verkkosivustollesi henkilökohtaisia ​​tietoja syöttäviä käyttäjiä keskeisten hyökkäyksiltä ja verkkorikollisuuksilta..

Samoin varmuuskopioihin sisältyy jaetun isännöinnin liiketoiminnan taso ja kaikki cPanel-hosting-tasot. Tärkeää on, että varmuuskopiot ovat automatisoituja, joten voit palata Web-sivustosi aiempaan versioon, jos jotain menee pieleen. Sinun tulisi kuitenkin ladata varmuuskopiot ja tallentaa ne käyttämällä online-varmuuskopiopalvelua, kuten Backblaze (lue Backblaze-arvosteluamme).

Hosting24 haittaohjelmien poisto

Haittaohjelmien suojaus on tahmeaa. LiteSpeed-palvelimet on suojattu ModSecurity-palvelulla, joka on verkkosovelluspalomuuri, joka on erittäin muokattavissa. Sinua suojaa myös BitNinja, jonka pitäisi estää DDoS-hyökkäyksiä, haittaohjelmia ja muuta.

Tästä huolimatta verkkosivustollesi ei ole haittaohjelmien tarkistusta tai poistoa. Vaikka Hosting24 toteuttaa anteliaita toimenpiteitä haittaohjelmien estämiseksi, mikään työkalu ei anna sinun tietää, onko verkkosivustosi tartunnan saanut. Sen sijaan Hosting24 varmistaa palvelimiensa turvallisuuden, joten verkkosivustosi suojaaminen on edelleen sinun käsissäsi.

Vaikka olisikin mukavaa nähdä haittaohjelmien tarkistus mukana, palvelinsuojaus riittää. Lisäksi on helppo unohtaa, että kun ilmainen SSL / TLS-varmenne ja automaattiset varmuuskopiot tuodaan yhtälöön.

yksityisyys

Tietosuoja ei ole hosting24: n suhteen yhtä suuri huolenaihe kuin esimerkiksi DreamHost, mutta se on silti kaukana Endurance International Group -brändien näkemästä tietojen räikeästä väärinkäytöstä – lue esimerkki iPage-arvosteluesta. Hosting24 kunnioittaa yksityisyyttäsi, mutta joitain toimista, joita muut verkkoisäntäkoneet ovat suorittaneet tietosi suojaamiseksi, ei ole toteutettu tässä täysimääräisesti..

Erityisesti Hosting24 ei sisällä verkkotunnuksen yksityisyyttä, kun rekisteröit uuden verkkotunnuksen. Verkkotunnuksen rekisteröinti edellyttää, että lisäät henkilökohtaiset tiedot, kuten nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi WHOIS-tietueeseen. Tätä tietuetta voidaan myös hakea julkisesti verkossa, joten siitä tulee ensisijainen kohde roskapostiluetteloille ja tietojen keräämiselle.

Kun rekisteröidyt yksityisesti, tietosi korvataan rekisterinpitäjän tiedoilla. Vain muutama verkkoisäntä tarjoaa sitä ilmaiseksi – lue WestHost-arvostelu esimerkistämme – ja Hosting24 ei ole heidän joukossa. Verkkotunnusten yksityisyys maksaa silti vain 5 dollaria vuodessa. Koska Hosting24 tarjoaa verkkotunnuksia muutamalla dollarilla vähemmän kuin GoDaddy (lue GoDaddy-arvostelu), on vaikea valittaa.

Hosting24: n tietosuojakäytäntö

Myös yksityisyyden suoja on vankka. Ennen kuin päästään siihen, miten tietosi jaetaan (tai ei), Hosting24 sanoo, että se kerää vain laillisesti, oikeudenmukaisesti ja avoimesti ja rajoittaa tietojen tarkoituksen siihen, mitä yksityisyydensuojakäytännössä esitetään.

Mitä hahmotellaan, on liitteenä. Kuten useimmat Web-isännät, Hosting24 kertoo keräävänsä tietoja palvellakseen paremmin yleisöä, ottamalla yhteyttä käyttäjiin ja ylläpitämään palvelua. Siinä ei mainita tietojen myymistä tai jakamista kolmansille osapuolille pienen lausekkeen ulkopuolella, joka on lähellä politiikan loppua, vaikka.

Käytännön 11 kohta sanoo: “Kerääessämme ja käsittelemällä henkilötietojasi voimme suorittaa tiedonsiirtoja useille kolmansille osapuolille.” Olisi hienoa, jos olisi luettelo kolmansista osapuolista, joita Hosting24 jakaa tietosi kanssa kuten EIG tarjoaa, mutta valitettavasti näin ei ole.

Voimme päätellä, että yksityisyyttäsi kohdellaan kunnolla kunnioittavasti, mutta Hosting24 ei ota askeleita, joita olemme nähneet, esimerkiksi, Midphase (lue Midphase-arvosteluamme). Selkeämpi tietosuojakäytäntö menisi pitkälle, samoin kuin vapaa verkkotunnuksen yksityisyys, joten toivomme näkevämme Hosting24: n toteuttavan nämä vaiheet pian.

Tuki

Hostingerillä oli joitain parhaimmista tuista, joita olemme nähneet, joten ei ole yllättävää, että myös Hosting24: llä on erinomainen tuki. Tukitiimi on osaava, ystävällinen ja reagoiva, mitä on vaikea löytää usein monimutkaisessa web-hosting-maailmassa.

Live-keskustelu erottuu eniten. Seuraamalla sinua ohjauspaneelin ympärillä on pieni kupla, joka näyttää toisinaan ponnahdusikkunan, jossa kysytään, tarvitsetko apua. Se ei tietenkään ole omistautunut edustaja, joka hämmentää sinua, mutta on olemassa useita tukiedustajia, jotka ovat valmiita ottamaan esiin mahdollisia kysymyksiä.

Hosting24-review-live-chat

Lisäksi sinun ei tarvitse antaa tietoja ottaaksesi yhteyttä tukeen live-chatin kautta. Koska Hosting24 tietää, että olet kirjautunut sisään, sinun ei tarvitse käydä läpi ärsyttävää prosessia kirjoittaessasi sähköpostiosoitettasi, verkkotunnustasi ja kysymystäsi ennen kuin olet yhteydessä edustajaan. Kirjoita vain kysymyksesi ja olet matkalla.

Jos haluat mieluummin käsitellä asioita itse, on tietokanta, joka on harkiten jaoteltu kolmeen yksinkertaiseen luokkaan. Julkaistaan ​​paljon kappaleita, kaikista perustamisohjeista edistyneisiin määritysohjeisiin valmiina. Useimmissa kappaleissa ei kuitenkaan ole syvyyttä.

Hosting24-review-tietämyskanta

Riippuen siitä, kuinka pidät tuesta, se voi olla hyvä tai huono asia. Kysymyksiin vastataan yleensä enintään parilla lauseella, ja jos ohjeet annetaan, ne vain laitetaan luetteloon. Sen vuoksi monet ilmoittautumisesta tuntuvat kuin he olisivat Q: sta&A eikä tietokanta.

Siitä huolimatta, se on hyödyllinen resurssi niin kauan kuin olet valmis ottamaan yhteyttä tukeaksesi, jos tarvitset selvennyksiä. Meille joka tapauksessa se on näytöksen tähti. Hosting24: llä on erinomainen tuki, vaikka tietokanta ei olisikaan yksityiskohtainen. Se, että olemme halukkaita unohtamaan joitain itseapuresurssien heikkouksista, on osoitus siitä, kuinka suuri live chat on.

Tuomio

Ei ole yllättävää, että Hosting24 lyö sen puistosta. Kuten vanhempi, se on suuri ominaisuuksiltaan ja alhainen hinta, mikä tuottaa arvon, joka on harvoin nähtävissä web-hosting-maailmassa. Vaikka voisimme valita ja löytää pieniä haittoja palveluun, kokonaiskuva toimii liian hyvin Hosting24: n puolesta. Se on nopea, joustava ja helppo käyttää, joten se on yksi parhaista verkkosivustojen tarjoajista.

Mitä mieltä olet hosting24: stä? Aiotko kokeilla sitä? Kerro meille kokemuksestasi alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me