HostGator-katsaus – päivitetty 2020

HostGator arvostelu

HostGator on ollut olemassa jonkin aikaa ja on helppo nähdä miksi: se on nopea ja helppo käyttää. Hintalappu jättää kuitenkin paljon toivomisen varaa, ja saat entistä parempia palveluita vähemmän. Lue yksityiskohdat täydellisestä HostGator-arvosteluista.


HostGator on tunnettu nimi web-hosting-maailmassa, jonka olet todennäköisesti nähnyt parhaiden Internet-hosting-oppaiden kärjessä. Isolla nimellä HostGator ei vaikuta niin paljon kuin pitäisi. Suunnitelmien nopeus ja laajuus ovat hyvät, mutta korkea hintamerkki ei tunnu sen arvoiselta, kun kaikki on koottu.

Tässä HostGator-katsauksessa aiomme puhua kokemuksemme jälkeen käynnistäessään sivuston, jolla on Hatchlingin jaettu suunnitelma. Tarkastelun aikana puhumme siitä, mitä pidimme ja ei pitänyt ominaisuuksista, hinnasta, turvallisuudesta, helppokäyttöisyydestä, nopeudesta ja muusta. Sitten annamme tuomion.

HostGator ei päässyt tilaan, joka sillä on subpar-palvelun takana. Se on vankka tarjous, nopea nopeus, erinomainen käyttöliittymä ja laaja valikoima suunnitelmia. Toisin sanoen näyttää siltä, ​​että osa rahastasi menee nimelle, ja se saa sen tuntemaan vähemmän arvon.

hostgator-Slider1

hostgator-slider2

hostgator-slider3

hostgator-slider4

hostgator-slider5

Edellinen

Seuraava

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehtoja HostGatorille

ominaisuudet

HostGatorilla on paljon tarjottavaa tavallisten ominaisuuksien suhteen, kuten turvaominaisuuksia, joita koskemme myöhemmin. Halvissa suunnitelmissa ei kuitenkaan ole monia huomautusominaisuuksia, ellet ole valmis maksamaan niistä.

Suurin osa ominaisuuksista tulee markkinoilta, joihin pääset tilisi hallintapaneelissa. Voit lisätä verkkosivustoosi monia palveluita, kuten HostGatorin verkkosivujen rakentaja, SEO-työkalut, Pysyvä yhteyshenkilö ja Weebly.

hostgator-review-markkinapaikka

Verkkosivuston rakentaja ei ole huono, kuten voit nähdä Gator by HostGator -katsauksessa, mutta Weebly on parempi valinta. Vielä parempi kuin Wix, joka istuu verkkosivujen rakennusarvostelujen ensimmäisellä sijalla (lue Wix-arvostelu).

Jaetut suunnitelmat sisältävät herkkuja, mutta mikään ei tee suurta eroa. Saat 200 dollaria mainoshyvityksiä, jotka jakautuvat Bingille ja Googlelle, sekä 52 yhden napsautuksen asentajalle. Vaikka pidämme yhden napsautuksen asentajista, olisimme valmiita vaihtamaan mainoshyvityksiä solid-state-aseman tallennukseen jaetuissa suunnitelmissa.

Jos etsit hallittua WordPress-suunnitelmaa, joka on helposti erän paras, saat vielä muutama ominaisuus. CodeGuardin ja SiteLockin, joista puhumme ”turvallisuus” -osiossa, lisäksi välimuisti ja sisällönjakeluverkko. Kuten aloittelijamme oppaassa WordPressin käyttämiseen, voit saada välimuistin yksin, mutta sen sisällyttäminen siihen ei ole huono asia.

Kaikki tämä tuntuu kuitenkin umpikujalta. Pienet lisäominaisuudet täältä ovat houkuttelevia, mutta mieluummin SSD-tallennustilaa ja haittaohjelmien tarkistusta jaetuissa suunnitelmissa näyttäviin ominaisuuksiin. Kalliimmat suunnitelmat pakataan täyteen, kuten niiden pitäisi olla, mutta alhainen hinta jättää paljon toivomisen varaa.

HostGator-ominaisuuksien yleiskatsaus

HostGator-logowww.hostgator.com

Alkaa 275 dollarista kuukaudessaKaikki suunnitelmat

Palvelintyypit

Jaettu hosting

VPS-hosting

Ylläpito WordPress

Pilvipalvelu

Dedicated hosting

Jälleenmyyjien hosting

Usablity

FTP-käyttö

SSH-käyttö

cPanel

Pääsy pääsyyn

Päivittäiset varmuuskopiot

Verkkosivun rakentaja

Palvelut

SEO

Markkinointi

Verkkosivujen suunnittelu

turvallisuus

Verkkotunnuksen yksityisyys
Maksettu

SSL-salaus

Haittaohjelmien poisto

Web-sovelluksen palomuuri

Kahden tekijän todennus

DDoS-suojaus

sFTP

Tuki

Sähköpostituki

Puhelintuki

Live-chat-tuki

Oppaat

Käyttäjäfoorumi

Tietopohja

24/7 tuki

hinnoittelu

HostGator on erinomainen esimerkki siitä, mitä emme halua nähdä hinnoittelussa. Sillä on vahvoja puolia, joista puhumme, mutta se kuitenkin yhtyy muiden Web-koneiden päivättyihin ja petollisiin hinnoittelukäytäntöihin ja parhaaseen virustorjuntaohjelmaan.

Hinnat näyttävät hyvältä, kun laskeudut ensin verkkosivustolle. Jaetut suunnitelmat voivat olla alle 3 dollaria, hallittu WordPress on alle 10 dollaria ja kunnollinen VPS-suunnitelma on noin 30 dollaria. Nämä hinnat ovat kuitenkin vain, jos ostat kolme vuotta etukäteen. Jos haluat ostaa alle vuoden – HostGator tarjoaa yhden, kolmen ja kuuden kuukauden keston – hinta on yli kaksinkertainen.

Se tuo edullisimpaan jaettuun suunnitelmaan lähes 11 dollaria kuukaudessa, mikä on enemmän kuin suurin osa web-hosting-markkinoista. A2-hosting on noin puolet uusimisesta ja sama hinta ostaessaan alkuperäistä termiä, ja DreamHost on vielä vähemmän (lue A2-hosting-arvostelu ja DreamHost-arvostelu).

Ensivaikutelmat ovat kaikkea, ja HostGator pinoa kannen sen hyväksi näyttämällä halvemmalla kuin kaikki muut, samalla kun se on itse asiassa kalliimpaa. Ymmärrämme, että yritysten on tehtävä mitä he tarvitsevat selviytyäkseen, mutta se tapahtuu tässä tapauksessa asiakkaan kustannuksella.

HostGator tarjoaa kuitenkin suunnitelmia yhdelle, kolmelle ja kuudelle kuukaudelle sekä yhdelle, kahdelle ja kolmelle vuodelle, mikä on joustavampaa kuin useimmat Web-palvelimet tarjoavat. Alennusta sovelletaan kuitenkin vain vuosi- ja monivuotisiin paketteihin, joten kolmen ja kuuden kuukauden suunnitelmien sisällyttäminen ei tee eroa.

Sinulla on 45 päivää aikaa muuttaa mieltäsi, mikä ei ole paha. Se ei ole vaikuttava verrattuna InMotion Hostingin 90 päivän palautusikkunaan tai Dreamhostin 97 päivän ajanjaksoon, mutta puolitoista kuukautta on silti paljon aikaa saada rahasi takaisin (lue InMotion Hosting -katsaus).

Helppokäyttöisyys

HostGatoriin liittyminen ei sinänsä ole vaikeaa, mutta suunnitelman naulaaminen on. Kuten seuraavassa osiossa käyntiin, se tarjoaa melkein kaikentyyppisiä hosting-palveluita, ja yrittäminen ymmärtää sitä voi olla ylivoimaista. On selvää, että HostGator vie parhaansa jalan eteenpäin verkkosivuston virtaviivaistamisessa, mutta pääsylle on edelleen esteitä..

Esimerkiksi isännöintityypit on esitetty ylävalikossa, ja jaettu isäntä johtaa pakkaukseen. Se osa, josta pidämme, mutta jaetun isännöinnin vieressä on vaihtoehto verkkosivustojen rakentajalle, jolla on erilainen hinnoittelurakenne. Toisin kuin esimerkiksi GoDaddy, johon sisältyy verkkosivuston rakentaja yhdessä isännöintisi kanssa, HostGatorin on erillinen kokonaisuus (lue GoDaddy GoCentral -katsaus).

Myös Gator-valmistajalle on oma sisäänkirjautumisalue, mutta hämmentävää on se, että voit käyttää ilmaista Weebly-tiliä jaetussa isännöintisuunnitelmassa (lue Weebly-arvostelu). Vaikka Weebly onkin yksi parhaista verkkosivustojen rakentajista, se on outoa, etenkin kun HostGatorilla on oma verkkosivustojen rakentaja..

Tuotteiden suuri tiheys tekee hämmentävästä etsimäsi tarvitsemasi, mikä ei ole hyvä kun otetaan huomioon, että web-hosting on jo pelottavaa. HostGatorin verkkosivusto ei näytä tai selaa huonosti, mutta suunnitelmien jakamista on vaikea sulauttaa.

Kun olet valinnut suunnitelman, tarkistaminen on helppoa. HostGator ei ole selkeästi myynninedistämishinnoittelusta, ja kassasivulla on useita epämääräisiä lisäosia, mutta prosessi ei ole vaikea.

hostgator-review-kassalle

Kun olet valmis, HostGator lähettää sinulle muutaman sähköpostin, joista yksi sisältää kirjautumistietosi. Vaikka emme ole tuon valtakirjan jakelutavan faneja, se ei ole pahin. HostGatorilla on myös vaikeuksia tarjota linkkejä laskutusalueelle ja ohjauspaneeliin yhdessä jaettujen tilien nimipalvelimien kanssa..

Antamasi salasana luodaan satunnaisesti numeroilla, kirjaimilla ja erikoismerkeillä, joten muista tallentaa se parhaan salasananhallintamme Dashlanen kanssa (lue Dashlane-arvostelu).

Meille ongelmana oli, että salasana ei toiminut. Se teki alun perin. Voimme kirjautua sisään, mennä cPaneliin ja sekoittaa asioita, mutta kun yritimme kirjautua sisään uudelleen, salasana epäonnistui. Huomaa, että meillä oli salasana tallennettu LastPass-sovellukseen (lue LastPass-arvostelu) ja tarkista se kaksinkertaisesti HostGatorin lähettämän sähköpostin perusteella. Jopa niin, meidän piti nollata.

Tämän fiaskon jälkeen voimme kuitenkin kirjautua sisään. HostGator jakaa hallinnon tilin kojelaudan ja cPanelin välille (lue paras web-hosting-sovellus cPanel-oppaan kanssa). Tilien hallintapaneeli on hieno, sillä HostGator tarjoaa nopeita linkkejä cPanelin tärkeisiin osioihin ja tarjoaa kauppapaikan, josta voit ostaa SiteLockin, SSL / TLS-varmenteen ja paljon muuta.

hostgator-review-tilin kojelauta

HostGator käyttää muokattua cPanelia, mikä on hyvä asia siinä tapauksessa. Vaikka HostGator ei ole yhtä integroitunut muihin palveluihin kuin Bluehost (lue Bluehost-arvosteluamme), HostGator tekee erinomaista työtä näyttääkseen tärkeimmät tiedot ilman, että siitä tulee ylivoimaista..

hostgator-review-cpanel

Tilin kojelaudan ja kerätyn cPanelin välillä HostGator on ilo käyttää. Se tapahtuu, kun olet kuitenkin ilmoittautunut. Suunnitelman valitseminen ja ostamisen tietäminen on hämmentävää ja työlästä, ja valtakirjojemme aiheutti päänsärkyä. HostGator tekee vaivan sen arvoiseksi, mutta emme usko, että tällaista vaivaa pitäisi tarvita.

Hosting-tyypit

HostGator on lähtökohtana isännöintityypeille. Vaikka tämä aiheuttaa ongelmia kirjautumisen aikana, optioiden määrä on kiistaton. Riippumatta siitä, millaista verkkosivustoa yrität rakentaa tai missä mittakaavassa HostGator siihen mahtuu.

Olemme koskettaneet hämmentävää verkkosivustojen rakentajaa ja jaetun hosting-ongelmaa, mutta kerromme sen.

HostGator tarjoaa kolme Hostgator-tasoa, joka asettaa useita käyttäjiä samalle palvelimelle rahaa säästämään. Voit käyttää ilmaista tai maksettua Weebly-versiota jaetulla suunnitelmalla. Siellä on myös Gator-verkkosivustojen rakentaja, joka on hosting-näkökulmasta samanlainen, mutta erilainen kuin rakennus.

Siirtyessä linjalle on hallittu pilvinen WordPress-isäntä. Se on halpa verrattuna Kinstaan ​​ja Pagelyyn (lue Kinsta-arvostelu ja Pagely-arvostelu), mutta siitä puuttuu WordPress-ominaisuudet, jotka sisältävät kalliimpia vaihtoehtoja. Siitä huolimatta, se ansaitsi paikan parhaassa WordPress-oppaan verkkosivustossamme.  

Jos etsit enemmän virtaa, on olemassa VPS ja omistettu suunnitelma.

VPS, tai virtuaalinen yksityinen palvelin, käyttää samanlaista rakennetta jaettuun isännöintiin, koska useat käyttäjät ovat yhdessä palvelimessa. Toisin kuin jaetussa isännöinnissä, on kuitenkin erillinen virtuaalinen palvelin, joka on omistettu sinulle. Ajattele VPS: tä kompromissina jaetun ja omistetun isännöinnin välillä. Saat erillisen palvelinympäristön ja resurssit, mutta ilman fyysisen palvelimen kustannuksia.

Jos kuitenkin haluat fyysisen palvelimen, HostGator voi majoittua. Valittavana on kolme palvelintyyppiä, ja voit määrittää ne kiintolevyasemalle tai SSD-tallennusvälineelle yhdessä Linuxin tai Windowsin kanssa. Voit valita, hallitaanko palvelinta kokonaan tai osittain, jos haluat kätesi likaantumisen.

Olemme vaikuttuneita HostGatorin kokoonpanosta huolimatta siitä, että verkkosivustojen rakentajien kanssa jaetut suunnitelmat ovat hämmentäviä. WordPress-isännöinti erottuu erästä, mutta toivomme, että HostGator tarjoaisi ei-WordPress-pilvipalvelinta. Kaiken kaikkiaan meistä on kuitenkin vähän valitettavia.

Nopeus & Käyttöaste

Käytämme kuormituksen vaikutus- ja pinging-nopeustestiä verkkosivuston nopeuden mittaamiseen. Näiden välillä voimme saada kunnollisen kuvan siitä, kuinka hyvin verkon isäntä toimii verrattuna kilpailijoihinsa, mutta verkkosivuston nopeus ei ole täysin isäntä. Mukana on paljon, joten lue oppaamme verkkosivustojen latausaikojen parantamiseksi, jos sinulla on vaikeuksia.

Molemmat testimme olivat HostGatorin halvimman jaetun suunnitelman kanssa ja WordPressin tyhjän version kanssa, samoin kuin kaikki web-isäntänopeuden testit.

HostGator toimi hyvin, mutta olemme nähneet parempia. Pingdom Speed ​​Test antoi sille 83 sadasta, suurimman osan ajasta johtuen DNS-pyynnöistä. ”Odota” -tieto, joka on meille tärkein huolenaihe, ei ollut huono. Jopa niin, HostGator ei täytä SiteGroundia nopeuden suhteen (lue SiteGround-arvostelu).

hostgator-review-speed-testi

Kuormitustesti, joka lähetti 50 virtuaalista käyttäjää verkkosivustolle viiden minuutin aikana, tuotti vähemmän kuin toivotut tulokset. Latausaikoissa tapahtui kohtuullinen määrä vaihtelua käyttäjän kuormituksen lisääntyessä, mikä viittaa siihen, että HostGatorin jaettu isäntä ei ole paras matalilla liikennepiikillä. SiteGround- ja A2-hosting-palveluiden johdonmukaisuus näyttää paremmalta.

hostgator-kuorma-vaikutus

HostGator ei kuitenkaan ole pahin, mitä olemme nähneet kuormitusvaikutustestissä. Oli vain muutama piikki, ja vaihtelu latausaikojen välillä ei ollut suurta. Jos haluat nähdä miltä epäjohdonmukainen esiintyjä näyttää, lue GreenGeeks-arvostelu.

Kuten useimmissakin web-isännöintipalveluissa, HostGatorilla on 99,9 prosentin käyttöaikatakuu, mutta toisin kuin HostMonster, joka ei takaa paljoa mitään (lue HostMonster-arvostelu), HostGator kävelee kävelyllä. Jos jaettu tai jälleenmyyjä-hosting ei ylitä 99,9 prosentin kynnysarvoa, saat tilillesi kuukauden hyvityksen.

Sinun on otettava yhteyttä saadaksesi hyvityksen, mikä ei ole yllättävää. Huomaa, että takuu koskee vain jaettuja ja jälleenmyyjäsuunnitelmia. Dedikoidulle isännöinnille annetaan erillinen takuu, josta saat suhteellisen hyvityksen palvelimen toimimattomuudesta.

turvallisuus

HostGator tarjoaa paljon tietoturvaa, mutta et ehkä saa sitä ilmaiseksi. Kun verkkosivustojen tietoturva-alueella on useita kumppaneita, on helppo löytää suojaamasi palvelut. Jotkut verkkoisäntäpalvelut tarjoavat vastaavia palveluita ilmaiseksi, mikä vie HostGatorin taakse.

Kaikki riippuu kuitenkin valitsemastasi suunnitelmasta. Mikä ei ole riippuvainen siitä, on ilmainen SSL / TLS-varmenne. Kaikissa suunnitelmissa voit asentaa SSL-varmenteen, joka kertoo verkkosivustoasi käyville selaimille, että se on turvallinen. Jos olet vasta aloittamassa, lue ohjeet SSL-varmenteen asentamisesta WordPress-oppaasta ja varmista, että teet sen oikein.

Se koskee sitä jaetuissa suunnitelmissa, mutta voit päivittää tilisi hallintapaneelin markkinapaikan avulla. HostGator tarjoaa CodeGuardin ja SiteLockin lisämaksusta, ja vaikka olemmekin tyytyväisiä näiden työkalujen laatuun, muut verkkoisäntäkoneet tarjoavat samanlaisia ​​tuotteita ilmaiseksi.

CodeGuard on automaattinen varmuuskopiointipalvelu, joka tallentaa tiedostosi päivittäin. Vaikka 1 Gt: n rajoitus on vitsi verrattuna parhaimpiin online-varmuuskopiointipalveluihimme, sinulla on rajoittamaton määrä tiedostoja ja tietokantoja noin 2 dollaria kuukaudessa. Jos siirryt 8 dollarin kuukausitilaukseen, saat 10 Gt tallennustilaa, tarvittaessa varmuuskopioita ja päivittäistä verkkosivujen seurantaa.

Hinnan vuoksi saattaa olla syytä vain tehdä varmuuskopio manuaalisesti tai sijoittaa WordPress-laajennukseen, jonka avulla voit käyttää pilvitallennusta verkkosivustosi varmuuskopiointiin. Lue suositukset pilvitallennusarvosteluistamme.

SiteLock on sen arvoinen. Pohjimmiltaan se on verkkosivustosi antivirus, joka tarkistaa sen päivittäin haittaohjelmien varalta. Peruspaketti, joka maksaa noin 3 dollaria, skannaa kuitenkin vain verkkosivustosi. Sinun on päivitettävä 7 dollaria pakettiin haittaohjelmien poistamiseksi.

Lisäksi, jos haluat verkkosovelluspalomuurin, joka taas on monien verkkoisäntäjen mukana ilmaiseksi, sinun on siirryttävä 40 dollarin pakettiin. SiteLock on erinomainen palvelu, ja uskomme sen olevan hintansa arvoinen, mutta jonkinlainen haittaohjelmien skannaus ilmaiseksi tavallisessa jaetussa isännöinnissä on tullut normi.

Se on kuitenkin jaetussa isännöinnissä. Esimerkiksi WordPress-isäntä sisältää ilmaiseksi CodeGuard- ja SiteLock-perusversioita. Halusimme nähdä ainakin viikoittain varmuuskopiot ja haittaohjelmien skannauksen jaetuissa suunnitelmissa. Yli 10–20 dollarin kuukausitta kuluttaminen muiden Web-isäntien ilmaiseksi hankkimiseksi ei ole järkevää.

yksityisyys

Kun puhutaan verkkosivustojen yksityisyydestä, aloitamme aina verkkotunnuksestasi. Verkkotunnuksessasi on siihen sidottuja tietoja, joita kutsutaan WHOIS-tietueiksi, jotka ovat julkisesti haettavissa verkossa. Tämä tarkoittaa sitä, että kun rekisteröidät verkkotunnuksen, kuka tahansa Internet-yhteys voi nähdä sinut omistavan sen, osoitteen, puhelinnumeron ja muun.

Tapa kiertää tätä on verkkotunnuksen yksityisyys, joka korvaa tietosi rekisteröijän tietoilla. HostGator tarjoaa verkkotunnuksen yksityisyyttä, mutta ei ilmaiseksi. Se on 15 dollaria vuodessa, mikä on sama hinta kuin verkkotunnuksen rekisteröinti. Vaikka verkkotunnuksen tietosuoja ei vaikuta paljolta, sen ei pitäisi olla palvelua.

Toimittajat, kuten DreamHost, johtavat veloitukseen ilmaisella verkkotunnuksen yksityisyydellä jokaisesta ostoksesta, mutta edes isäntämaksut, kuten InMotion Hosting, eivät vaadi yhtä paljon kuin HostGator. Sen ei pitäisi olla ensisijaisesti maksettua palvelua, ja HostGatorin vero ei auta asiaa.

Tietosuojakäytäntö koskee myös. HostGator pidättää oikeuden jakaa tietosi “medialle, teollisuuden tarkkailijoille, markkinointi- ja mainoskumppaneille, myyjille, asiakkaille, potentiaalisille asiakkaille tai kumppaneille”. Tietoja ei voida tunnistaa henkilökohtaisesti, joten se ei ole liian suuri huolenaihe, mutta se on silti olemassa.

Huolenaiheita ovat kolmannet osapuolet, jotka HostGator jakaa henkilökohtaisia ​​tietoja. Luettelossa ovat Amazon Web Services, Commission Junction, Facebook, Google AdWords, PayPal, Salesforce, Verizon, WPBeginner, Yahoo ja Bing. Lyhyesti sanottuna tietosi myydään tai jaetaan ainakin mainosalustoille.

On myös Endurance International -konsernin huolenaihe. Se on web-hosting-ryhmä, joka omistaa HostGator, Bluehost, SiteBuilder, MOJO Marketplace, iPage ja muut (lue iPage-arvosteluamme). Henkilötietosi on jaettu eri alustoille, joten ei ole kohtuutonta, että esimerkiksi MOJO Marketplace tietää, että saatat olla WordPress-teeman markkinoilla.

Tietosuoja ei ole merkittävä huolenaihe HostGatorille. Tietosi myydään ja jaetaan kenelle tahansa haluamallaan tavalla, myydäksesi sinulle lisää tuotteita.

Tuki

HostGatorin tuki on läsnä kaikkialla. Sisäänkirjautumisen jälkeen riippumatta siitä, missä olet, tietokannasta on hakupalkki ja linkki live-keskustelun aloittamiseen. Ne eivät kuitenkaan ole ainoat tavat saada tukea. HostGator tarjoaa myös ympäri vuorokauden tapahtuvaa suorakeskustelua Yhdysvaltojen ja kansainvälisille asiakkaille.

Vaikka me rakastamme kuinka helppoa on saada tukea, tuki voi käyttää työtä. HostGatorilla on päivätty tietokanta, joka sopii cringey-piirroksiin ja arkistokuviin. Tekijänoikeudet on päivitetty kuluvalle vuodelle, joten on selvää, että tietokantaa ei ole hylätty, mutta se on silti silmämääräinen.

hostgator-review-tietämyskanta

Päiväntynyt ilme ei ole ongelma, mutta vaikutukset käyttäjäystävällisyyteen ovat. HostGator käyttää Web-sivustonsa vanhaa versiota tietokannassa, joten jos napsautat jotain yläpalkin kohteista, se ohjaa sinut takaisin pääsivustolle.

Se ei koske vain ylävalikkoa. Jotkut artikkelit ovat päivitetyssä tietokannassa, kun taas toiset käyttävät edelleen päivättyä ilmettä. Näyttää siltä, ​​että tarkistuksen yhteydessä pyydysimme HostGatorin sananlaskuhousuillaan, kun se pyrkii siirtymään virtaviivaisempaan järjestelmään.

hostgator-review-tietämyskanta

Uudesta tietokannasta näemme, että järjestelmä toimii, mutta sitä ei ole täysin toteutettu. Meidän on arvioitava tietyllä hetkellä näkemämme perusteella, joten jos löydät HostGatorin, kun sen tietokanta on muuttunut, säädä vastaavasti.

Live-chat ei ole huono, mutta edustajat eivät aina ole selviä. HostGatorin tukikäytäntö on käytännöllisempi kuin esimerkiksi SiteGroundin tai InMotion Hostingin lähestymistapa, ja vaikka se ei tee luontaisesti huonosta tukikokemuksesta, se ei myöskään erotu. HostGatorin tuki ei ole huono, mutta olemme nähneet parempia.

Tuomio

HostGator tuntuu irrallaan. Suunnitelmavalikoima on erinomainen, mutta hinta on korkea ja turvaominaisuudet ovat erinomaiset, mutta useimmilla käyttäjillä ei ole pääsyä niihin. Kaiken kaikkiaan se on isäntä, joka voi tarjota kohtuullisen nopeuden ja vankan käyttökokemuksen, mutta jolla on korkea hintalappu ja vähän sisältöä ominaisuuksien suhteen.

Se ei ole huono, mutta voit tehdä paremman hinnan. Jos etsit lisää vaihtoehtoja, lue muut web-hosting-arvosteluemme.

Mitä mieltä olet HostGatorista? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map