GreenGeeks-katsaus – päivitetty 2020

GreenGeeks-arvostelu

Vihreämielisen web-palveluntarjoajan GreenGeeks sopii hyvin pienille sivustoille tai ihmisille, jotka ovat vasta aloittamassa. Tämä johtuu sen ystävällisestä käyttöliittymästä ja yleisestä helppokäyttöisyydestä, vaikka sen hinnoittelu saattaa heikentää joitain, kuten voit lukea koko GreenGeeks-katsauksesta.


GreenGeeks on epätavallinen verkkoisäntä, joka on rakentanut liiketoimintansa energiatehokkaan isännöinnin tarjoamiseen. Vaikka sen päämäärä on jalo ja ominaisuuksia on runsaasti, GreenGeeksin korkea hintalappu ja epäjohdonmukaisuus nopeuden takia jättävät sen vain parhaan web-hosting-oppaamme. Se ei kuitenkaan ole huono vaihtoehto pienemmille verkkosivustoille.

Tässä GreenGeeks-katsauksessa aiomme yksityiskohtaisemmin kokemuksemme käynnistää WordPress-verkkosivuston web-isäntäohjelman Ecosite Pro -suunnitelman avulla. Koko ajan puhumme ominaisuuksista, hinnoittelusta, helppokäyttöisyydestä, turvallisuudesta, nopeudesta ja muusta, ennen kuin käärimme sen tuomioon.

”Vihreää” web-hosting-palvelua ei ole tehty, samoin kuin GreenGeeks-ohjelmat. Vaikka arvostamme pyrkimyksiä pitää web-hosting uusiutuvana, on halkeamia, joita ei ole korjattu. Silti virtaviivaistettu käyttökokemus ja runsaasti ominaisuuksia saattavat myydä sinulle palvelun.

greengeeks-Slider1

greengeeks-slider2

greengeeks-slider3

greengeeks-slider4

greengeeks-slider5

Edellinen

Seuraava

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehdot GreenGeeksille

ominaisuudet

Huolimatta siitä, että GreenGeeks on niin yksinkertainen verkkoisäntä, se sisältää monia ominaisuuksia jaetulla suunnitelmallasi. Ennen kuin puhumme teknisistä ominaisuuksista, meidän on kuitenkin puhuttava siitä, mistä GreenGeeksillä on kyse.

Se on ensimmäinen ”vihreä” verkkoisäntä, eli se yrittää isännöidä verkkosivustoja ympäristöystävällisellä tavalla. Vaikka sähkön datakeskuksien käytöstä ei ole puhuttukaan paljon, sillä on vakava vaikutus ympäristöön, sillä sen osuus Yhdysvalloissa käytetystä sähköstä on noin 2 prosenttia. Itse asiassa arvioidaan, että web-hosting-teollisuus siirtyy lentoyhtiöiden ympäristösaasteisiin vuoteen 2020 mennessä..

GreenGeeks pyrkii muuttamaan sitä. Sen lisäksi, että se on tunnustettu Yhdysvaltojen ympäristönsuojeluvirasto vihreän energian yhteistyökumppanina, se ostaa kolme kertaa enemmän energiaa kuin se käyttää tuulienergian hyvityksissä. Tämä tarkoittaa, että jokaisesta palvelimen käyttämästä kilowattitunnista GreenGeeks ostaa kolme kWh tuulienergiaa.

Jos energiatehokkuus on tärkeä sinulle, GreenGeeks voi auttaa, mutta tuulienergian hyvitys ei muuta mitään suorituskyvyn kannalta. Onneksi web-isännällä on vankka ominaisuusjoukko nimekampanjansa ulkopuolella.

GreenGeeks-verkkosivustojen rakentaja

Niille, jotka eivät käytä WordPressiä, on ilmainen verkkosivustojen rakentaja. Sitepad, kuten sitä kutsutaan, on vankka verkkosivustojen rakentaja, jolla on hyvä valikoima malleja, mutta se ei tule parhaiden verkkosivustojen rakentajien luetteloomme. Se on toiminnassaan samanlainen kuin Weebly (lue Weebly-arvostelu), joka tarjoaa todellisen vetämällä ja pudottamalla -kokemuksen.

greengeeks-review-sivusto rakentaja

Siitä puuttuu kuitenkin Weeblyn integroinnit ja edistyneet ominaisuudet. Sitepad voi rakentaa sinulle verkkosivun, joka näyttää hyvältä, mutta jos etsit suurta sovelluskauppaa tai räätälöityä ratkaisua, sinun kannattaa olla paremmin omistautuneen rakentajan kanssa. Weebly on vankka, mutta pidämme Wixistä enemmän (lue Wix-arvostelu).

GreenGeeksin alimman tason ulkopuolella saat myös PowerCacherin, joka on web-isännän omistama välimuistityökalu. Välimuistin avulla voit tallentaa verkkosivustosi elementtejä, jotta niitä ei tarvitse ladata aina, kun käyttäjä käyttää verkkotunnustasi, ja olemme nähneet version versiot useimmista verkkosivustoista. GreenGeeks toimii hyvin, kuten alla olevasta ”nopeus ja käyttöaika” -kohdasta näet.

Myös muita ominaisuuksia, kuten täysi puolijohdetila ja ilmainen Cloudflare-integraatio, ovat ne, mutta niistä on tullut yleistä web-koneiden keskuudessa. Puhumme lisätietoja suojausominaisuuksista alla olevassa ”turvallisuus” -osiossa.  

GreenGeeks-ominaisuuksien yleiskatsaus

GreenGeeks-logowww.greengeeks.com

Alkaa 295 dollarista kuukaudessaKaikki suunnitelmat

Palvelintyypit

Jaettu hosting

VPS-hosting

Ylläpito WordPress

Pilvipalvelu

Dedicated hosting

Jälleenmyyjien hosting

Usablity

FTP-käyttö

SSH-käyttö

cPanel

Pääsy pääsyyn

Päivittäiset varmuuskopiot

Verkkosivun rakentaja

Palvelut

SEO

Markkinointi

Verkkosivujen suunnittelu

turvallisuus

Verkkotunnuksen yksityisyys

SSL-salaus

Haittaohjelmien poisto

Web-sovelluksen palomuuri

Kahden tekijän todennus

DDoS-suojaus

sFTP

Tuki

Sähköpostituki

Puhelintuki

Live-chat-tuki

Oppaat

Käyttäjäfoorumi

Tietopohja

24/7 tuki

hinnoittelu

GreenGeeks keskittyy jaettuun isännöintiin. Olemme nähneet muutaman muun tällaisen verkkoisäntäpalvelun. Lue esimerkki Hostinger-arvosteluista. Vaikka on helppoa olettaa, että GreenGeeks on yhtä halpa kuin nämä tarjoajat, niin ei ole. Sen tarjoushinnat ovat yhdenmukaiset heidän kanssaan, mutta tilauksen hinta on enemmän kuin haluaisimme.

Yllä oleva hinta on kuukausikorko, jos ostat kolme vuotta etukäteen, mitä GreenGeeks ei selventä ennen kuin aioit tarkistaa. Tällainen harhaanjohtava hinnoittelu on yleistä web-koneiden keskuudessa, emmekä pidä siitä täällä enempää kuin teemme esimerkiksi Bluehostin kanssa (lue Bluehost-arvosteluamme).

Jos Bluehostia käytetään lähtökohtana, GreenGeeks on halvempi alkuperäisellä aikavälillä. Hinta on sen jälkeen korkeampi. Bluehost, HostGator, InMotion Hosting ja A2 Hosting uudistuvat noin 8 dollarilla edullisimmilla jaetuilla suunnitelmillaan, kun taas GreenGeeks uusii 10 dollarilla. Jos etsit jotain vielä halvempaa, lue Arvixe-arvostelu.

Vaikka GreenGeeks on kalliimpaa kuin muut markkinat, muutama ylimääräinen dollari ei polta kollektiivista puskuriamme liikaa. Vielä enemmän on harhaanjohtava hinnoittelu. Sen sijaan, että selventää, että listattu hinta on vain kolmen vuoden suunnitelmalle, GreenGeeks odottaa, kunnes aiot tarkistaa. Myös kolmivuotinen suunnitelma valitaan ennakolta.

Onneksi kuukausisuunnitelmat ovat saatavilla, mutta GreenGeeksillä on pehmeä lukko niitä vastaan. Käyttöönottomaksu on 15 dollaria, jota sovelletaan vain kuukausisuunnitelmaan, joten vaikka jaetun perussuunnitelman kuukausikoron tulisi olla vain 10 dollaria, se on 25 dollaria.

Muutama vuosi sitten mikään näistä ei olisi ongelma, mutta monet verkkoisäntäkoneet ovat siirtymässä kohti hinnoittelun avoimuutta, ja palveluntarjoajat, kuten InMotion Hosting, A2 Hosting ja SiteGround, johtavat veloitukseen..

GreenGeeks kuuluu edelleen ärsyttävään leiriin, joka näyttää vain monivuotiset hinnat.

Tämä kohta ei kuitenkaan ole kaikki valitukset. GreenGeeks sisältää paljon suunnitelmasi, ja se tekee sen riippumatta siitä, minkä tason sinulla on varaa. Riippumatta siitä, kuinka ostat, saat ilmaisen verkkotunnuksen, ilmaisen verkkosivustojen siirron, verkkosivuston rakentajan ja öisin varmuuskopiot. Hinta on sen arvoinen, mieluummin vain, että oli selkeämpi, mitä ostat etukäteen.

Jos muutat mieltäsi, voit hyödyntää GreenGeeksin 30 päivän rahat takaisin -takuua. Se on saatavana koko keston ajan, mutta kuukausittaisten suunnitelmien 15 dollarin perustamismaksua ei palauteta.

Helppokäyttöisyys

Rekisteröinti GreenGeeksillä on helppoa lähinnä siksi, että matkalla ei ole monia vaihtoehtoja. Löydät haluamasi isännöintityypin ylävalikosta, valitse kyseisen isännöinnin taso ja mene kassalle.

Kuten monet isännät, myös GreenGeeks valitsee monivuotisen suunnitelman. Tässä tapauksessa se kestää kolme vuotta. Kuten mainittiin, hinnoittelu ei ole selvää ennen kuin menet kassalle, ja se voi olla turhauttavaa. Lisäksi se ei tee selväksi, että kuukausittaiset suunnitelmat vaativat 15 dollarin perustamismaksun.

greengeeks-review-kassalle

Kun GreenGeeks on käsitellyt maksusi, saat sarjan sähköposteja, joissa on yksityiskohdat ostoksestasi ja tilisi tiedoista. Kirjautuneesi sähköpostiosoite on tilisi käyttäjänimi, ja GreenGeeks luo sinulle salasanan. Salasana on satunnainen joukko numeroita ja kirjaimia, joten suosittelemme tarkistamaan parhaat salasananhallintamme tavan tallentaa se.

Voit kirjautua tilisi hallintapaneeliin käyttämällä GreenGeeks-lähettämiäsi valtakirjoja. Se on yksinkertaista, mutta erehdyksessä. Voit hallita laskutusta, katsella palveluitasi ja avata tukilippuja, mutta muuten se tuntuu karuelta. Syvempi integraatio cPaneliin tai palvelun selkeämpi näyttäminen auttaisivat.

greengeeks-review-tilin kojelauta

Tilialueelta puuttuu yksi tärkeä tieto, ja se on GreenGeeksin nimipalvelimet. Jos sinulla on verkkotunnus, joka on rekisteröity muualle, sinun on osoitettava kyseinen verkkotunnus kohti GreenGeeks-palvelimen DNS-palvelimia. Ainoa tapa löytää nimepalvelimien osoitteet oli etsiä Googlessa.

cPaneliin on kuitenkin helppo pääsy, mikä ei ole yllättävää, kun otetaan huomioon, että GreenGeeks ansaitsi paikan parhaassa web-hosting-palvelussa cPanel-oppaan avulla. Sinun tarvitsee vain napsauttaa “cPanel login” tilin hallintapaneelista.

GreenGeeks cPanel

Rakennus on enimmäkseen varastossa. GreenGeeks näyttää tekniset tietosi oikealla ja sovelluksesi vasemmalla. Luokkien järjestys on kuitenkin outo. Sen sijaan, että laittaisi esimerkiksi Softaculous-sovellusten asennusohjelma yläosaan, se on alareunassa. Tiedostonhallinta, hakukoneoptimointityökalut ja tietokannan määritykset vievät sen sijaan ylimmät lähtöpaikat.

greengeeks-review-cpanel

Ottaen huomioon, kuinka yksinkertaista GreenGeeks-sovellusta on käytettävä, on järkevää, että cPanelin edistyneemmät alueet viedään pohjaan. Sen sijaan Softaculous ja yllättäen Sitepad-verkkosivuston rakentaja on haudattu käyttöliittymän alaosaan.

Tietenkin, pieni vieritys menee pitkälle, mutta kuinka ylivoimainen cPanel voi olla uusille tulokkaille, on järkevämpää viedä pois edistyneet vaihtoehdot, jotta aloittelijat voivat tottua. He eivät ehkä tiedä mitä etsiä, ja ottaen huomioon kaikki yläosassa olevat asetusvaihtoehdot, he saattavat pelätä rikkovan jotain.

Kaiken kaikkiaan GreenGeeksin käytettävyys on kuitenkin vakaa. Web-isäntä on virtaviivaistanut kassaprosessia niin paljon, että joitain pieniä yksityiskohtia, kuten perustamismaksu, ei selvitetä. Sen ulkopuolella halusimme nähdä älykkäämmän cPanel-asettelun, mutta GreenGeeks ei tee mitään liian väärin.

Hosting-tyypit

GreenGeeks ei tarjoa useita hosting-tyyppejä, vaan yhden. Jaettu hosting on pelin nimi, ja vaikka haluammekin nähdä monipuolisen valikoiman palveluita, joista asiakkaat voivat valita, erikoistuminen ei ole huono asia.

Jaetussa isännöinnissä web-isäntä tallentaa useita verkkosivustoja yhdelle palvelimelle. Sen sijaan, että saataisiin omistettuja resursseja, verkkosivustot jakavat palvelimen suorittimen, RAM: n ja kaistanleveyden. Tällaisen asennuksen pääpuoli on, että voit ostaa isännöintiä halvalla hinnalla. Tästä huolimatta on myös seurauksia.

Koska mikään käyttäjiä ei ole säännelty, jaettua hosting-palvelua käyttävillä on enemmän epäjohdonmukaisuuksia nopeudessa ja käytettävyydessä. Esimerkiksi, jos palvelimesi toinen verkkosivusto joutuu hajautetun palvelunestohyökkäyksen uhreiksi, se voi viedä palvelimen ja kaikki siihen ylläpitämät verkkosivustot offline-tilaan..

Tämä on erityisen tärkeää GreenGeeksin kanssa, koska käyttöaikatakuu ei kata mitään, mikä ei ole GreenGeeksin hallussa. Tämä tarkoittaa, että jos jokin toinen verkkosivusto vie resursseja tai muulla tavoin aiheuttaa palvelimen kaatumisen, sitä ei lasketa mukaan GreenGeeksin 99,9 prosentin käytettävyysaikaan.

Huomauttamalla syrjään, jaetut suunnitelmat tarjotaan kolmella tasolla, ja voit ostaa niitä joko esiasennetun WordPressin kanssa tai ilman sitä (lue WordPressin paras web-hosting). Jälleenmyyjien isännöinti on myös saatavana, vaikka pidämme enemmän SiteGroundin luottopohjaisesta lähestymistavasta (lue SiteGround-arvostelu).

Laajempi valikoima suunnitelmia olisi kiva nähdä, mutta GreenGeeks on aina ollut web-isäntä, joka on keskittynyt asioiden yhteiseen loppuun – lukemalla iPage-arvostelu, saat lisätietoja toisesta. Toisin sanoen, jos haluat lisää valikoimaa, sinun tulee lukea HostGator-arvostelu.

Nopeus & Käyttöaste

Testasimme GreenGeeks-sovellusta Pingdom Speed ​​Test- ja Kuormitusvaikutukset Ecosite Pro -suunnitelmaan. Meille oli tärkeätä, että testasimme Pro: ta Starterin sijasta, koska se on ensimmäinen suunnitelma käyttää GreenGeeksin PowerCacheria. Testit tehtiin tyhjellä WordPress-asennuksella verkkotunnuksellemme kaiken pitämiseksi mahdollisimman yksinkertaisena.

GreenGeeksin nopeus oli yllättävän hyvä, vaikka se ei ollutkaan nopeimman web-hosting-oppaamme arvoinen. Odotamme alhaisempaa suorituskykyä keskitason keskitetyissä suunnitelmissa, mutta GreenGeeks julkaisee numeroita, jotka kilpailevat isäntien, kuten A2 Hosting-palvelun, huippuluokan jaettujen suunnitelmien kanssa (lue A2-hosting-arvostelu). Pingdom Speed ​​Test antoi sille pisteet 92 sadasta, joka, vaikkakaan ei paras, mitä olemme nähneet, on melko korkea.

greengeeks-review-speed-testi

Kokonaislatausaikamme oli 1,2 sekuntia, noin 400 millisekuntia siitä tuli DNS-pyynnöistä. Kuten “helppokäyttöisyys” -osiossa mainittiin, osoitimme muualla rekisteröidyn verkkotunnuksen kohti GreenGeeksiä, jonka osuus DNS-ajasta on keskimääräistä pidempi.

Load Impact -testitulokset eivät ole meille yhtä vaikuttuneita. Ensimmäinen testi, jonka voit nähdä alla, johti satunnaiseen nopeuteen. Load Impact lähetti 50 virtuaalista käyttäjää verkkotunnuksellemme viiden minuutin kuluessa arvioidaksesi, kuinka kauan verkkosivun latautuminen kesti käyttäjien määrän kasvaessa.

greengeeks-review-kuorma-iskuja 1

Sanoa, että GreenGeeksin oli kaikkialla, olisi liian vähäistä. Jopa epäjohdonmukaiset palveluntarjoajat, kuten InMotion Hosting (lue InMotion hosting -katsaus), näyttävät kesyltä verrattuna. Itse asiassa GreenGeeks oli niin satunnainen, että lisäsimme kaavioon epäonnistumisasteen ja suoritimme testin toisen kerran.

Toinen testi, jonka voit nähdä alla, tuotti samanlaisia, ellei huonompia tuloksia. Emme ole varmoja siitä, mitä tapahtuu aiheuttaen satunnaisia ​​tuloksia, mutta testauksestamme huolimatta oli epätavallista.

greengeeks-review-kuorma-iskuja 2

Päälläoloaika oli hyvä koko testauksen ajan, ja GreenGeeks tarjoaa 99,9 prosentin käyttöajan. Se on rapattu ainakin verkkosivustolle. Palvelusehtoihin puhuessaan sana “käyttöaika” mainitaan vain neljä kertaa, vain vähän selventämällä mitä takuu hyvin takaa.

Sanotaan yksinkertaisesti, että käyttöaika on 99,9 prosenttia, ei mitä tapahtuu, jos palvelu laskee alle tämän. Yksi asia olisi käyttää epämääräistä sanamuotoa tuotesivulla, mutta se ei ole selvää, mitä takuuseen liittyy palvelusehdot, mikä on iso ei-ei. Jos haluat lukea lisää siitä, miksi näin on, tutustu artikkeliimme, miksi sinun ei pitäisi luottaa verkkoisäntäsi käyttöaikatakuun.

turvallisuus

Kuten ominaisuuksissakin, on yllättävää, kuinka suuri tietoturva on pakattu suunnitelmaanne ottaen huomioon, kuinka yksinkertainen GreenGeeks on muuten. Yksi suurimmista tietoturvaongelmista, joka sen on ratkaistava, on sen tarjoaman jaetun isäntäsuojan suojaaminen.

Kuten mainittiin, yksi huono omena jaetulla palvelimella voi pilata paljon. Onneksi GreenGeeks suojaa sitä vastaan ​​isäntätilin eristämisellä. Vaikka jaat resursseja muiden käyttäjien kanssa, tilisi ja verkkosivustosi ovat erillään muista, mikä tarkoittaa, että jos yksi verkkosivusto tarttuu, se ei myöskään saastuta verkkosivustoasi.

Verkkosivustoilla ei kuitenkaan saisi olla ongelmia haittaohjelmien kanssa. GreenGeeks sisältää reaaliaikaisen haittaohjelmien tarkistuksen suunnitelmien välillä, joka toimii kuin virustorjunta verkkosivustollesi (lue paras virustorjuntaohjelmisto-oppaamme). Vaikka GreenGeeks on vakava ennaltaehkäisevä toimenpide, se ei sisällä haittaohjelmien poistotyökalua (lue DreamHost-arvostelu palveluntarjoajalle, joka tekee tämän).

Taustalla GreenGeeksillä on laitteisto- ja virta redundanssi palvelimien online-toiminnan varmistamiseksi, palvelinten jatkuva seuranta ja automaattiset sovelluspäivitykset haavoittuvuuksien korjaamiseksi. Vaikka et koskaan näe mitään tällaista tapahtuvan, se suojaa verkkosivustoltasi uusimmista uhista palvelintason tasolla.

Myös taustalla ovat automaattiset öiset varmuuskopiot. Vaikka tämä ei vaikuta turvaominaisuudesta, verkkosivustosi varmuuskopiointi on tärkeää. Jos verkkosivustosi tarttuu, voit palauttaa yhden puhtaista varmuuskopioistasi ongelman ratkaisemiseksi turvautumatta kalliisiin siivouspalveluihin..

Vaikka GreenGeeks tarjoaa anteliaasti öisiä varmuuskopioita ilmaiseksi, sinun pitäisi silti varmuuskopioida verkkosivustosi manuaalisesti. Lue ohjeet siitä, kuinka WordPress-verkkosivustosi varmuuskopioidaan prosessin suorittamiseksi.

yksityisyys

GreenGeeks saattaa olla upea ympäristön suojelemisessa, mutta sen yksityisyyden suoja voi käyttää työtä. Se ei ole huono Web-hosting-standardeihin perustuva, mutta epämääräinen verrattuna mihinkään VPN-arvosteluihimme.

Ensinnäkin on verkkotunnuksen yksityisyys, jota GreenGeeks tarjoaa maksua vastaan. Kun rekisteröit verkkotunnuksen, sinun on laitettava WHOIS-tiedot arkistoon, joka sisältää nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja muut. Nämä tiedot ovat myös julkisesti haettavissa verkossa, eli kuka tahansa voi löytää sinut, kun rekisteröit verkkotunnuksen.

Voit korvata kyseiset henkilötiedot WHOIS-tietosuojalla, mutta GreenGeeks ei sisälly niitä ilmaiseksi. Noin 10 dollaria vuodessa verkkotunnusta kohden se ei veloita yhtä paljon kuin muut palveluntarjoajat, mutta ilmainen on silti parempi. Esimerkiksi DreamHost johtaa verkkotunnuksen yksityisyyden suojaa, tarjoamalla ilmaisen WHOIS-yksityisyyden suojan jokaisella rekisteröinnillä.

GreenGeeksin tietosuojakäytäntö on tavallinen hinta web-palveluntarjoajalle. GreenGeeks kerää rekisteröintitiedot ja seuraa käyttöäsi evästeiden avulla. Vaikka se ei olekaan ihanteellinen, se on status quo web-hosting-maailmalle.

Tietosuojakäytäntö tekee kuitenkin selväksi, että “GreenGeeks ei kauppaa, vuokraa tai myy henkilökohtaisia ​​tietojasi muille organisaatioille tai kolmansille osapuolille.” Ellei tietosuojakäytännössä toisin mainita, GreenGeeks noudattaa näitä sääntöjä.

GreenGeeks tekee selväksi, että myymällä mainosyrityksille, se ei missään tapauksessa myy henkilökohtaisia ​​tietojasi mainostajille. Se voi kuitenkin jakaa henkilökohtaisia ​​tietojasi lainvalvontaviranomaisten kanssa, jos se katsoo sen tarpeelliseksi. Tuomioistuimen päätöstä tai vastaavaa ei ole mainittu. Jos GreenGeeks haluaa jakaa, se pidättää oikeuden.

GreenGeeks ei ole huono arvioidessaan sitä web-hosting-standardien perusteella. Tästä huolimatta koko web-hosting-yritys voisi käyttää hyvää potkua takaosaan käyttäjän yksityisyyden suhteen, eikä GreenGeeks johda maksua.

Tuki

GreenGeeks tarjoaa melkein kaikenlaista tukea, jota voimme pyytää. Voit tavoittaa sähköpostia sähköpostitse, puhelimitse tai live-chatin kautta käytettävissä olevalla kiinteällä määrällä itseapuresursseja. Muun palvelun mukaisesti verkkosivuston tukiosassa on helppo navigoida, ja siinä on kaikki yhteydenmuodot ilman omituista hierarkiaa.

greengeeks-review-tuki-keskus

Sähköposti ja live-chat ovat saatavilla ympäri vuorokauden, kun taas puhelintuki on rajoitettu työaikoihin. Puhelintuki toimii seitsemänä päivänä viikossa, joten ei ole liian vaikeaa saada kiinni joku puhelimessa.

Live-chat on hieno tapa saada nopeita vastauksia, mutta toisinnot ovat useimmiten siellä, jotta ne tarjoavat yksinkertaisia ​​vianetsintävaiheita tai osoittavat sinut asianmukaiseen osaan tietokannassa..

Sitä ei kuitenkaan pidä aliarvioida. Tietokannan löytäminen ei ole vaikeaa, mutta selaaminen on. GreenGeeksissä on kansioita, jotka sisältävät lukemattomia tukiartikkeleita, pakottaen meidät luopumaan manuaalisesta hausta ja käyttämään sen sijaan hakupalkkia. Se ei ole loukkaavaa, mutta ottaen huomioon muun verkkosivuston virtaviivaisuuden, meillä oli tiettyjä odotuksia.

greengeeks-review-tietämyskanta

Siitä huolimatta tietokannan artikkelit ovat yksityiskohtaisia ​​ja kattavat monia aiheita erittäin tarkasti. Aiheisiin liittyy myös suuria, merkittyjä kuvakaappauksia, joiden avulla on helppo seurata.

Siellä on myös verkkosivusto-oppaita, joiden avulla pääset GreenGeeks-tilisi perustamisesta tietyn alustan asentamiseen sivustoosi. Valitettavasti oppaat eivät mene niin syvälle kuin haluaisimme, mutta ne ovat mahtavia lähtökohtana web-hosting-aloittelulle. Jos etsit WordPress-oppaita, tutustu WordPress-oppaisiin:

 • Aloittelijan opas WordPressin käyttämiseen
 • Välivaihe WordPressin käyttöön
 • Tarkennettu opas WordPressin käyttöön

Tuomio

GreenGeeks on helppokäyttöinen web-isäntä, joka keskittyy verkkotunnuksen alueeseen, josta puhutaan harvoin. Vaikka epätavallinen ja jalo pyörii normaalissa web-hosting-muodossa, se jättää paljon toivomisen varaa. Nopeudet ovat kohtuulliset, mutta joustavuus ei ole, ja ominaisuudet ovat loistavat, mutta hinta on korkea.

Kaiken kaikkiaan GreenGeeks ei ole huono verkkoisäntä, mutta voisit tehdä paremmin dollarisi suhteen. Keskittyminen vihreään isännöintiin on kuitenkin tärkeää, joten jos haluat pysyä ympäristötietoisena, GreenGeeks osoittaa, että voit tehdä niin tinkimättä suorituskyvystä. Jos haluat kuitenkin mennä toiselle reitille, tutustu web-hosting-arvosteluihimme.

Mitä mieltä olet GreenGeeksistä? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map