GoDaddy-arvostelu – päivitetty 2020

GoDaddy-arvostelu

GoDaddy on melkein synonyymi web-isännöinnille, mutta kaiken kaikkiaan emme ole suuria faneja. Se on erittäin kallis verrattuna kilpailuun ja siinä on muutama pienempi aihe. Silti, jos haluat yhden luukun palvelupisteen, voisit tehdä vielä pahempaa, kuten kuvailemme täydellisessä GoDaddy-arvioinnissamme.


GoDaddy on iso nimi web-hosting-alalla, ja vaikka sen tarjoama palvelu onkin kunnollista, se ei tee parhaista web-hosting-oppaistamme. Korkea hintalappu ei ole perusteltu, koska siinä ei ole ominaisuuksia edullisissa suunnitelmissa, ja vaikka ostaa on paljon lisävarusteita, ne maksavat enemmän kuin muilla markkinoilla.

Silti nopeus ei ole huono, ja GoDaddy-all-in-one-järjestelmä saattaa houkutella sinua. Tässä GoDaddy-katsauksessa kerromme yksityiskohtaisemmin kokemuksemme julkaistuaan verkkosivuston, jonka Economy-jaettu isäntä on tarkoitettu. Puhumme myös hinnoittelusta, ominaisuuksista, käytettävyydestä, turvallisuudesta ja muusta ennen tuomion antamista.

GoDaddy on hieno valinta web-hosting-palveluihin, mutta voit saada enemmän rahaa vastaan. Ottaen kuitenkin huomioon, kuinka monta palvelua se tarjoaa, ylimääräiset kustannukset saattavat olla sen arvoista, jos sinulla on kaikki käden ulottuvilla.

GoDaddy-Slider1

GoDaddy-slider2

GoDaddy-slider3

GoDaddy-slider4

GoDaddy-slider5

Edellinen

Seuraava

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehtoja GoDaddylle

ominaisuudet

GoDaddy on monipuolinen ominaisuuksilla, mutta et välttämättä tarvitse käyttää niitä, jos valitset edullisen suunnitelman. Mainosten hyökkäys palveluiden lisäämiseksi suunnitelmaan on ärsyttävä, varsinkin kun monet lisäominaisuudet ovat välttämättömiä ominaisuuksia, joiden tulisi sisältyä minkä tahansa isäntäpaketin.

Esimerkiksi kahdessa ensimmäisessä jaetussa suunnitelmassa ei ole SSL / TLS-varmennetta, eikä missään jaetuissa suunnitelmissa ole päivittäin varmuuskopioita. Samoin ei ole haittaohjelmien tarkistusta tai poistoa. Nämä ominaisuudet ovat saatavana, mutta vain mojovaan hintaan.

Verkkosivun varmuuskopiointi on 3 dollaria kuukaudessa / verkkosivusto, haittaohjelmien skannaus on vielä 6 dollaria kuukaudessa ja SSL / TLS-varmenne on 7 dollaria kuukaudessa. Kun kaikki on sanottu ja tehty, voit käyttää kolminkertaista web-hosting-maksua ekstrat.

Kaikkein ärsyttävin puuttuminen on verkkosivustojen rakentaja. GoDaddyllä on kunnollinen verkkosivujen rakentaja, josta voit lukea GoDaddy GoCentral -katsauksessa. Sitä ei kuitenkaan sisälly isännöintiin. Olemme nähneet, että palveluntarjoajat, kuten HostGator, sisältävät rajoitetun version rakennuslaitteesta (lue HostGator-arvostelu), mutta sen piilottaminen palkkapalvelun takana tuntuu rahana.Se näyttää olevan teema GoDaddyllä. Kuten koko arvostelussa näemme, kaikella on määräys ja vaikka ominaisuuksia on runsaasti, joudut maksamaan melko penniäkään, ennen kuin näet ne.

Vaikuttavimmat ominaisuudet tulevat verkkosivujen rakentajalta, ja isäntäpaketit tuntuvat niukkoilta verrattuna. WordPress-suunnitelmat ovat poikkeus, koska ne sopivat haittaohjelmien tarkistukseen ja poistamiseen, ilmaisiin päivittäisiin varmuuskopioihin, ohjattuun hakukoneoptimointitoimintoon, mukautettuihin teemoihin ja muihin. Toisin sanoen, jos haluat WordPress-isännöinnin, hinta on jyrkkä.

GoDaddy-ominaisuuksien yleiskatsaus

GoDaddy-logowww.godaddy.com

Alkaa 299 dollaria kuukaudessaKaikki suunnitelmat

Palvelintyypit

Jaettu hosting

VPS-hosting

Ylläpito WordPress

Pilvipalvelu

Dedicated hosting

Jälleenmyyjien hosting

Usablity

FTP-käyttö

SSH-käyttö

cPanel

Pääsy pääsyyn
VPS

Päivittäiset varmuuskopiot
Maksettu

Verkkosivun rakentaja
Maksettu

Palvelut

SEO

Markkinointi

Verkkosivujen suunnittelu

turvallisuus

Verkkotunnuksen yksityisyys
Maksettu

SSL-salaus
Maksettu

Haittaohjelmien poisto
Maksettu

Web-sovelluksen palomuuri

Kahden tekijän todennus

DDoS-suojaus

sFTP

Tuki

Sähköpostituki

Puhelintuki

Live-chat-tuki

Oppaat

Käyttäjäfoorumi

Tietopohja

24/7 tuki

hinnoittelu

GoDaddy tarjoaa paljon hosting-tyyppejä, joten haluamme selventää yllä olevaa taulukkoa ennen kuin astumme sen paksuuteen. Hinta on listattu halvimmalle tasolle pisin. Esimerkiksi web-hosting nousee 2,99 dollarista 12,99 dollariin kuukaudessa, valitsemastasi tasosta riippuen. Sen sijaan, että listaamme jokaisen tason, joka olisi noin 25 merkintää, segmentoimme ne luokkiin.

Tämä jättää huomioimatta Windows-isännöinnin, jolla on oma erillinen hintarakenne. Riittää, kun sanotaan, että jos etsit tietyn suunnitelman hintaa, on parasta tutustua GoDaddy-verkkosivustoon.

Hinnat eivät ole joka tapauksessa korkeita. GoDaddy on kallista, etenkin kuinka rajoitetusti alemman tason suunnitelmat tuntuvat. Edullinen tarjous, joka on edullisin, alkaa noin 3 dollarilta kuukaudessa, jos ostat kolme vuotta, ja uusinta on noin 8 dollaria kuukaudessa. Tämä on standardi useimmille verkkoisäntäyrityksille, paitsi että se sallii vain yhden verkkotunnuksen ja puuttuu ominaisuuksista, kuten päivittäisistä varmuuskopioista.

Vertailun vuoksi, yhden verkkotunnuksen suunnitelma DreamHostissa on noin puoleen hintaan (lue DreamHost-arvostelu). Lisäksi suunnitelma sisältää ilmaisen SSL / TLS-varmenteen, verkkotunnuksen yksityisyyden ja automaattiset varmuuskopiot.

GoDaddyllä on myös ärsyttävä tapa ladata enemmän alle vuoden arvoisesta palvelusta. Voit ostaa jaettua hosting-palvelua kolmen kuukauden, yhden, kahden ja kolmen vuoden ajalta, ja vaikka monivuotiset suunnitelmat jatkuvat 8 dollarilla kuukaudessa, kolmen kuukauden suunnitelma on 11 dollaria kuukaudessa.

GoDaddy WordPress -suunnitelmat

WordPress-suunnitelmat ovat parempia ominaisuuksien suhteen, mutta silti kalliimpia kuin kilpailu. Jos haluat isännöidä WordPressiä, lue paras WordPress-web-hosting-oppaamme. SiteGround on suosituin valinta (lue SiteGround-arvostelu).

Kalliimmat isännöintityypit eivät ole huonoja, mutta tuntuu siltä, ​​että GoDaddy yrittää tyhjentää lompakkosi. Niitä lisäosia, joita ei sisälly toimitukseen, on niin paljon, että maksat kaksinkertaisesti jo korkean hinnan vain saadaksesi täyden hosting-paketin. Jos haluat halpaa majoitusta, lue Hostinger-arvostelu tai iPage-arvostelu.

Myös hyvityskäytäntö on imeväinen. GoDaddyn hyvityskäytäntö on aivan kuten käytettävyystakuu – johon pääsemme myöhemmässä osassa -. Kaikki isännöintisuunnitelmat voidaan palauttaa, mutta aikataulu on lyhyt. Kaikilla yhden vuoden tai pidemmällä suunnitelmilla on 30 päivän palautusikkuna tapahtumapäivästä lukien. Lyhyemmät suunnitelmat saavat vain 48 tunnin ikkunan.

Lisäksi voit saada hyvityksen vain, jos soitat GoDaddy-asiakastukeen ja pyydät sitä. Huomaa, että hyvitykset maksetaan erityisesti puhelupyyntöjen kautta. Et voi myöskään pyytää palautusta tilisi peruuttamisen jälkeen.

Ikkuna on, vaikka se ei ole niin kauan kuin InMotion Hosting -sivustolla (lue InMotion Hosting -katsauksemme), mutta ongelmana on kehät, jotka GoDaddy saa sinut hyppäämään läpi. Jälleen kuten käyttöaikatakuu, paikoillaan olevat estot näyttävät olevan yritys rajoittaa maksettuja rahaa, ja uskomme, että vain vähän hyvityksiä käsitellään.

Helppokäyttöisyys

Jos rakennat verkkosivustoa, näyttää siltä, ​​ettei GoDaddy tarjoa mitään. Sen verkkosivusto on täynnä jännittäviä ominaisuuksia, ja vaikka kimalteleva voi saada silmäsi, se osoittautuu käytännössä liian häiritseväksi. Löydä tarvitsemasi GoDaddy-verkkosivustolta ei ole helppoa, mikä aiheuttaa enemmän kuin muutamia ongelmia kassan aikana.

Ensinnäkin, sinun on kuitenkin löydettävä suunnitelma. GoDaddy-päävalikko jakaa palveluita omituisella tavalla, paljon ristikkäin luokkien välillä. Esimerkiksi “verkkosivut” -välilehdessä on verkkosivustojen rakentaja, mutta siinä puhutaan myös WordPressistä, huolimatta siitä, että on “WordPress” -välilehti.

GoDaddy-review-hosting-paketteja

Palvelujen tiheys on suuri, ja kaikilla niistä on yhtä suuri arvo GoDaddyn verkkosivuilla. Tarvittavan isännöintisuunnitelman löytäminen ostettavista lisäpalveluista on vaikeaa.

Se siirtyy suunnitelman valitsemiseen. Esimerkiksi, kun valitset ”web-hosting”, sinua tervehtii suunnitelmien kokoelma ja välilehti navigointiin web-, yritys- ja jälleenmyyjä-hosting-palveluiden välillä. Jos kuitenkin napsautat liiketoimintasuunnitelmia, välilehti katoaa. Se on sellainen hajanainen muotoilu, joka kulkee verkkosivuston läpi.

GoDaddy-verkkosivusto ei näytä huonolta, mutta näyttää siltä, ​​että paljon kappaleita oli kiinnitetty yhteen, jotka eivät toimi. Tämä voi tehdä suunnitelman kokoonpanon ymmärtämisen hämmentäväksi, paljon vähemmän navigoimiseksi siinä.

Kassalla ei ole kauheaa, mutta GoDaddy kuuluu ärsyttävään ansaan, kun valitset lisäosia sinulle. Lisäosat on kuitenkin pidettävä minimissä, ja jokaisen tuotteen mukana on paljon selityksiä.

GoDaddy-review-kassalle

Toisin kuin muut isännät, GoDaddy ei kuitenkaan kysy sinulta, mihin verkkotunnukseen ostat web-hosting-palvelua. Sen sijaan sinun on määritettävä isäntä hallintapaneelin verkkotunnukselle. Tämä on jälleen kerran taaksepäin tapa tehdä jotain, jonka pitäisi olla yksinkertaista.

Jos olet joskus ostanut verkkotunnuksen, GoDaddy-hallintapaneelin pitäisi olla tuttu. Asettelua on paljon helpompi sulauttaa, ja palvelusi on segmentoitu kokoontaitettaviin luokkiin. Löydä valitsemasi verkkotunnus hallitaksesi hosting-palvelua ja napsauta “hallita”.

GoDaddy-review-kojelauta

Löydät tilin uusimispäivämäärän, palvelimen, sovelluksen asentajan IP-osoitteen ja muut sieltä, mutta tärkeintä on linkki cPaneliin (lue paras web-hosting-sivusto, jossa on cPanel-opas). cPanel on säästävä armo käytettävyyden suhteen. Suunnitelman valitseminen voi olla vaikeaa, mutta isännöinnin hallinta on muuta kuin mahdollista.

GoDaddy-review-cpanel

GoDaddy käyttää cPanel-osakekantaa, joka tässä tapauksessa paistaa. Voit tarkastella verkkosivustosi tilastoja, lisätä palveluita ja tehdä lisäasetuksia. Vaikka GoDaddy ei ole niin syvästi integroitunut WordPressiin kuin Bluehostin cPanel-versio (lue Bluehost-arvosteluamme), GoDaddyn osakekanta riittää.

Hosting-tyypit

Kuten mainittiin, GoDaddyllä on tiheä palveluvalikoima, joka tarjoaa kaikkea verkkotunnuksista yrityspuhelinnumeroihin. Myös web-hosting-kokoonpano on monimutkainen, mutta muutamia keskeisiä hosting-tyyppejä puuttuu.

Tavalliselle käyttäjälle jaettu hosting on järkevin. Web-isäntä sijoittaa useita verkkosivustoja samalle palvelimelle ja pyytää niitä jakamaan resurssit. Tällä tavalla se voi isännöidä enemmän verkkosivustoja, joissa on vähemmän palvelimia, mikä alentaa kaikkien kustannuksia.

GoDaddy tarjoaa neljä yhteistä suunnitelmaa, ja vaikka kaksi ensimmäistä ovat kilpailun mukaisia, korkeammat tasot ovat kalliimpia ja tarjoavat vähän enemmän kuin muut markkinat.

WordPress-suunnitelmat ovat kuin jaettujen suunnitelmien kiinteät versiot. GoDaddyn hallitsemissa WordPress-tarjouksissa on edelleen neljäsuunnitelmainen kokoonpano, mutta ne sisältävät tärkeitä ominaisuuksia, kuten päivittäiset varmuuskopiot ja haittaohjelmien havaitseminen. Koska heitä hallitaan, nautit myös automaattisista WordPress-päivityksistä ja ilmaisesta siirrosta.

GoDaddy-yrityspalvelu

Sen jälkeen asiat muuttuvat hankaliksi. GoDaddy tarjoaa yritysmajoitusta, jonka mukaan se käyttää virtuaalista yksityistä palvelinta. VPS-suunnitelmat tarjoavat erillisen palvelimen virran ilman lisäkustannuksia käyttämällä virtuaalikoneta jaetussa palvelimessa. GoDaddyllä on myös riippumaton kokoelma VPS-suunnitelmia.

Se on kaksi nelitasoista VPS-isäntäjoukkoa, jotka tekevät sen, mitä voimme kertoa. Epäilemme yritystä hyödyntää etsittäviä avainsanoja, mutta se on silti hämmentävää verkkosivua selaamalla.

Yläosassa on erilliset palvelimet, mutta emme suosittele niitä. Korkean hinnan lisäksi tekniset tiedot eivät ole hienoja, ja RAM-muistin ja tallennustilan välillä on vain neljä eroa. Prosessori GoDaddy käyttää eri tasoja – Intel Xeon E3-1220 v3 – on vankka esiintyjä, mutta kalliimmat suunnitelmat vaativat beefier CPU: ta.

Tarjolla on pilvitallennus, etenkin WordPressille. Esimerkiksi Kinsta tarjoaa hallitun pilvipalvelun WordPress-isännöinnin Google Cloudissa, joka sopii pitkään ominaisuusluetteloon ja nopeaan käynnistykseen (lue Kinsta-arvostelu).

Nopeus & Käyttöaste

Testasimme GoDaddy’s Economy -jaettua hosting-palvelua Pingdom Speed ​​Test- ja Load Impact -sovellusten kanssa. Testisivustomme oli yksinkertaisesti WordPressin tyhjä asennus ilman mitään muuta. Valitettavasti suunnitelmamme taloudellinen luonne osoitti. Vaikka nopeus ei ollut huono, GoDaddyn jaettujen palvelimien joustavuus jätti paljon toivomisen varaa.

Pingdom Speed ​​Test antoi sille 90/100, mikä on hyvä, joskaan ei niin korkea kuin A2 Hosting -luokitus (lue A2 Hosting-arvostelu). Vertailukohtana on Arvixe, koska molemmat saivat 90: n, ja paljolti palvelun tavoin, suurin osa GoDaddyn latausajasta johtui odotusmetriikasta, joka mittaa kuinka kauan selain vie tiedon vastaanottamiseen (lue Arvixe-arvostelu).

GoDaddy-review-speed-testi

GoDaddy voisi olla nopeampi, mutta kun testasimme edullisinta jaettua suunnitelmaa, suorituskyky oli hyvä. Kuormitusvaikutustesteillämme puolestaan ​​oli ongelmia. Simuloimme kuormaa lähettämällä 50 virtuaalista käyttäjää verkkosivuillemme viiden minuutin aikana, mittaamalla kunkin käyttäjän vastaanottaman vastausajan ja virheiden määrän..

Se ei kamppaillut johdonmukaisuuden suhteen – lukemalla GreenGeeks-arvosteluamme nähdäksesi miltä näyttää – GoDaddy palautti keskimääräistä enemmän HTTP-virheitä. Testin tarkoituksena on stressiä palvelimelle, mutta ei siihen pisteeseen, että mikään murtuu. Kevyt paine osoittautui kuitenkin liian suureksi, ja noin 20 prosentilla HTTP-pyynnöistä oli virheitä.

GoDaddy-review-kuorma-vaikutus

Tämä viittaa siihen, että palvelimet ovat täynnä reunaa. Aina kun verkkosivusto aloittaa HTTP-virheiden palauttamisen kuormitettuna, palvelimella on yleensä resurssit loppumassa, joten älä odota, että GoDaddyn jaetut suunnitelmat pysyisivät massiivisten liikennepiikkien alla.   

Päälläoloaikaan liittyen testaus oli hieno. GoDaddy pysyi suunnitellun huollon ulkopuolella. On olemassa käyttöaikatakuu, jos jokin menee pieleen, mutta se on erityistä. Sinulle on taattu 99,9 prosentin käyttöaika, ja jos GoDaddy ei ylläpidä sitä, saat mahtava 5 prosentin hyvityksen kuukausittaiseen isännöintimaksusi.

On epätodennäköistä, että GoDaddy koskaan maksaisi sitä. Käytettävyystakuu sanoo, että seisonta-ajat määrittää yksinomaan GoDaddy. Siihen ei kuulu korjauksia tai ylläpitoa (ajoitettu tai ei), FTP- tai sähköpostikatkoksia, tiettyihin ohjelmointiympäristöihin liittyviä katkoksia tai ulkopuolisten sovellusten asennuksen katkoksia. Lyhyesti sanottuna, takuu on, mutta se ei takaa paljon.

turvallisuus

GoDaddy: llä on paljon suojausominaisuuksia, mutta ne tarjoavat sinulle melkoisen pennin. Vaikka meillä on ilo saada niin paljon vaihtoehtoja, GoDaddy piilottaa jopa perusturvaominaisuudet palkkapalvelun takana. Tämä tekee osiosta vaikean, koska kaikki vaihtoehdot ovat olemassa, mutta et välttämättä näe niitä haarmoittamatta ylimääräistä käteistä.

Tarjolla on haittaohjelmien seuranta ja poistaminen, joka on periaatteessa antivirus viruksellesi sivustollesi (lue paras virustorjuntaohjelmisto-oppaamme). Suunnitelmat alkavat perustarkistuksella ja poistolla ja liikkuvat ylöspäin sisältäen sisällön toimitusverkon, verkkosovelluksen palomuurin ja paljon muuta (lue Cloudflare-oppaasta saadaksesi selville, mikä CDN on).  

GoDaddy-review-haittaohjelmien poisto

Vaikka GoDaddy ei ole niin kallis kuin SiteLock, haittaohjelmien poisto on kallista, ja halusimme nähdä ainakin perusskannauksen edullisissa suunnitelmissa.

Myös verkkosivuston varmuuskopiointi, jota jälleen kerran ei sisälly kaikkiin suunnitelmiin. Valitettavasti se on kallis, ja perussuunnitelma sisältää vain 5 Gt tallennustilaa. Jos sinulla on suuri verkkosivusto, voi olla parempi tehdä varmuuskopio manuaalisesti pilvitallennusyrityksen kanssa. Lue suositukset pilvitallennusarvosteluistamme.

Tarjolla on SSL / TLS-varmenteita, mutta GoDaddy ei valitettavasti sisällä sellaista, jolla olisi edullinen isännöinti. GoDaddy myy edistyneitä varmenteita, vaikka se onkin räjähdysmäinen. He johtavat sinua paljon, mutta korkean tason sertifikaatit voivat olla tärkeitä, varsinkin jos myyt verkossa.

GoDaddyn tietoturvakokonaisuus on hyvä, mutta hinta on tässä huolenaihe. Meillä ei olisi muuta kuin positiivista sanottavaa, jos olennaiset turvallisuusominaisuudet, kuten matalan tason SSL / TLS-varmenne ja päivittäiset varmuuskopiot, sisältyisivät jaettuun peruspalveluun. Koska he eivät kuitenkaan ole, GoDaddy joutuu tyydyttämään pienemmän pisteet.

yksityisyys

GoDaddy on yksityisyyden suhteen parempi kuin useimmat, mutta se ei sisällä ilmaista verkkotunnuksen yksityisyyttä, kuten DreamHost. Kun rekisteröit verkkotunnuksen, luot myös WHOIS-tietueen, joka sisältää henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja muuta.

Tiedot voidaan korvata rekisterinpitäjillä ostamalla verkkotunnuksen yksityisyys. Ongelmana on kustannukset. Vaikka GoDaddy on suurimmassa osassa siitä, että se veloittaa verkkotunnuksen yksityisyydestä, toivomme, että web-hosting-teollisuus siirtyy sen sisällyttämiseen ilmaiseksi. GoDaddy ei kuitenkaan johda pakettia.

Siitä huolimatta tietosuojakäytäntö ei ole huono, huolimatta siitä, että linkki siihen verkkosivuston alatunnisteessa on rikki. GoDaddy kerää henkilökohtaisia ​​tietojasi, samoin kuin kaikki verkkoisäntäkoneet, ja käyttää niitä verkkosivustojen analyysien seuraamiseen ja kohdennettujen mainosten helpottamiseen.

Se ei ole hyvä asia, mutta se on status quo web-hosting-alalla. GoDaddy on hyvin avoin yksityisyydestäsi, kun taas perustaa tietosuojakeskuksen, jossa vastataan yleisiin kysymyksiin.

Emme ole hämmästyneitä siitä, että myydään henkilötietoja mainonnan vuoksi, mutta GoDaddyyn on vaikea syyttää, kun jokainen toinen verkkoisäntä tekee saman. Pidämme sitä osittain vastuullisena, koska olemme kaikki verkkoisäntäjä, ja lisäämme pisteet hiukan tietosuojakäytännön avoimuuden ansiosta.

Tuki

On paljon alueita, joista GoDaddy kaipaa, mutta tuki ei ole yksi niistä. Tietokanta on puhdas, perusteellinen ja helposti saatavilla, mikä on virkistävää tutkiessaan FatCowin sotkuista sotkua (lue FatCow-arvostelu). Itseapu näyttää olevan paras tapa, koska tuen jäljittäminen voi olla aikaa vievää ja vaivalloista.

Voit ottaa yhteyttä GoDaddyyn puhelimitse tai live-chatissa. Entinen on saatavana maailmanlaajuisesti ympäri vuorokauden, ja sillä on omat linjat ympäri maailmaa. Sitä vastoin livekeskustelua tarjotaan koko päivän maanantaista perjantaihin, mutta meille annettiin aina ilmoitus chat kiireinen -yrityksestä yrittäessämme tavoittaa.

Ei ole sähköpostitukia, joka on enemmän kuin sen pitäisi antaa jonossa olevaan chattiin, johon kävimme. Olisi hienoa, jos voisit jättää viestin GoDaddylle – lähettää sähköpostia – ja pyytää sitä ilmoittamaan sinulle, kun tukiedustaja voi ottaa pyyntösi vastaan..

Onneksi itseapuresursseja on runsaasti, joten on epätodennäköistä, että joudut tavoittamaan paljon. Tietokanta on järjestetty kuten opetusohjelma, joka vie sinut perusasioista edistyneisiin ominaisuuksiin useissa luokissa. Jokaisessa luokassa on myös vianetsintäosasto, joka voi auttaa sinua ratkaisemaan yleiset virheet.

GoDaddy-review-tietämyskanta

Pidämme formaatista paljon. Tietokanta ei ole vain tukityökalu, vaan myös oppimisresurssi. Siellä on jopa “miten” -osa, joka antaa sinulle vinkkejä verkkosivustosi perustamiseen, rakentamiseen ja kasvattamiseen.

Se, mikä torjuu eniten, on foorumi. On vaikea löytää verkkoisäntää, joka tarjoaa foorumin, paljon vähemmän aktiivista. GoDaddy’s menestyy, ja kourallinen viestejä nousee jokaiseen säikeeseen päivittäin. Lisäksi yhteisö vastaa, mikä viittaa siihen, että foorumi ei ole vain ontto kuori, jossa kysymykset menevät.

GoDaddy-review-foorumin

GoDaddy voi taistella muilla alueilla, mutta tuki on huippuluokkaa. Vaikka suorat yhteydenotot voisivat parantaa, omaapuresurssit ovat uskomattomia. GoDaddy on tukenut Web-hosting-oppimisesta vianetsintään, kun tarvitset tukea.

Tuomio

GoDaddy ei ole huono verkkoisäntä, mutta sinun on käsiteltävä nikkelin ja timanttien hankkimista, jos haluat käyttää sitä. Hinta on korkea, ja vaikka ominaisuuksia ja hosting-tyyppejä on runsaasti, maksat viimeisen laskun enemmän kuin useimmat. Toisin sanoen, ottaen huomioon kuinka monta palvelua GoDaddy tarjoaa, all-in-one-paketti saattaa olla sinulle arvoinen lisäkustannus.

Voisit tehdä paljon huonommin, mutta voit myös paremmin.

Mitä mieltä olet GoDaddystä? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map