FatCow-arvostelu – päivitetty 2020

FatCow-arvostelu

Tarkastellaan FatCow-web-hosting-palvelua, joka on non-nonsensen-hosting-yritys, jonka mielestämme sopii parhaiten aloittelijoille tai yksinkertaisesti ihmisille, jotka eivät halua pitkäaikaista sijoitusta. Kokenemat käyttäjät kuitenkin ärsyyntyvät hitaalla nopeudellaan; lue yksityiskohdat FatCow-arvosteluistamme.


FatCow on jälleen yksi Endurance International Groupin verkkoisäntä, joka on web hosting-ryhmä, joka myös valvoo Bluehostia ja HostGatoria. Kuten sisaruksensa, FatCow ei ole huono tarjonta, mutta se ei ole myöskään aivan paras web-hosting-materiaali. Tässä FatCow-katsauksessa selitämme miksi.

Vaikka FatCow ei olekaan kauheaa, sillä ei ole kaapuja pysyäkseen parhaiten arvioitujen tarjoajamme edessä. Nopeus on keskinkertainen, hinta on korkea ja ominaisuuksista puuttuu. Se on kuitenkin integroitunut paljon muihin alustoihin, mikä saattaa tehdä siitä houkuttelevan aloittelijoille.

Aiomme puhua kokemuksemme jälkeen julkaistuamme WordPress-verkkosivuston FatCow’n jaetun isännöintisuunnitelman kanssa. Ennen tuomion antamista puhutaan matkalla ominaisuuksista, hinnoittelusta, turvallisuudesta, yksityisyydestä ja muusta, mitä pidimme ja pidimme..

FatCow-Slider1

FatCow-slider2

FatCow-slider3

FatCow-slider4

FatCow-slider5

Edellinen

Seuraava

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehtoja FatCow: lle

ominaisuudet

FatCow on kevyt ominaisuuksissa huolimatta näyttävistä markkinointiluotoista ja rakennustyökaluista valmiina. Ominaisuudet tuntuvat enemmän kuin muiden EIG-tuotteiden mainoksilta, ja tämä tulee maksamaan välttämättömiä ominaisuuksia, jotka tekisivät paketeista tuntuvamman.

Alkaen kuitenkin siitä, mitä saat, FatCow tarjoaa 100 dollaria Google Ads- ja Bing-sovelluksille, mikä on yleistä edullisille isäntille. Nämä hyvitykset ansaitsevat sinut vähän, mutta jos haluat aloittaa mainostamisen hakukoneiden kautta, FatCow antaa sinulle lisää.

Rakennustyökalut ovat vaikuttavampia. Olet rajoittunut WordPressiin, FatCow-verkkosivustojen rakentajaan tai Weeblyyn, ellet halua asentaa alustaa manuaalisesti, mutta Weeblyn lisääminen on iso asia. Se on yksi parhaista tarkistetuista verkkosivustojen rakentajista, ja siinä on pitkä ominaisuusluettelo ja useita integraatioita (lue Weebly-arvostelu).

weebly-käyttöliittymä

Lopuksi saat Constant Contactin, joka on sähköpostimarkkinointityökalu, joka yllättäen EIG: n omistuksessa.

Sieltä puuttuu kuitenkin niin paljon olennaisia ​​piirteitä. Esimerkiksi päivittäisiä varmuuskopioita ei sisälly hintaan. Vaikka FatCow-ominaisuusluettelossa sanotaan, että palvelimesta pidetään päivittäinen varmuuskopio, sinun on ostettava varmuuskopio ja palautettava lisäosa, jotta voit käyttää sitä.

Sama koskee SSL / TLS-varmenteita. FatCow väittää, että se sisältää ilmaisen, jaetun SSL / TLS-varmenteen suunnitelmasi kanssa, mutta napsauttamalla sertifikaattien ohjauspaneelin välilehteä lähettää sinut tuotesivulle.

Valitettavasti tämä on teema FatCow’ssa. Isäntäkoneen aiemmasta versiosta on jäännöksiä, joita modernit päivitykset eivät ole korvanneet. Se tuntuu hajanaiselta ja vaikealta navigoida, mikä on erityisen tärkeää kassalla. Tärkeimmät ominaisuudet puuttuvat siitä huolimatta, että FatCow lupaa heille.

FatCow-ominaisuuksien yleiskatsaus

FatCow-logowww.fatcow.com

Alkaa alkaen 375 dollariaKaikki suunnitelmat

Palvelintyypit

Jaettu hosting

VPS-hosting

Ylläpito WordPress

Pilvipalvelu

Dedicated hosting

Jälleenmyyjien hosting

Usablity

FTP-käyttö

SSH-käyttö

cPanel
cPanel

Pääsy pääsyyn

Päivittäiset varmuuskopiot
Maksettu

Verkkosivun rakentaja

Palvelut

SEO

Markkinointi

Verkkosivujen suunnittelu

turvallisuus

Verkkotunnuksen yksityisyys

SSL-salaus
Maksettu

Haittaohjelmien poisto

Web-sovelluksen palomuuri

Kahden tekijän todennus

DDoS-suojaus

sFTP

Tuki

Sähköpostituki

Puhelintuki

Live-chat-tuki

Oppaat

Käyttäjäfoorumi

Tietopohja

24/7 tuki

hinnoittelu

FatCow näyttää edulliselta, mutta jos halpa web-hosting on sitä, mitä olet seurannut, sitä ei toimiteta. Alkuhinta on alhainen, ja FatCow antaa anteliaasti antaa sinulle useita kestoja, joista valita, mutta uusimisprosentti, joka selkeytetään vain verkkosivuston pimeissä nurkissa, on paljon korkeampi kuin kilpailun.

Jaetut hosting- tai FatCow-hosting-palvelut alkavat 5 dollarilta kuukaudessa. Onneksi se kestää riippumatta valitsemastasi kestosta. Sitä tarjotaan kuukausittain, vuosittain, joka toinen vuosi ja kolmen vuoden välein, vain pienellä alennuksella, jos siirryt monivuotiseen suunnitelmaan. Paholainen on kuitenkin yksityiskohdissa, ja se on erityisen totta tässä.

Kuukausisuunnitelmat uusitaan lähes 15 dollarilla, joten vaikka FatCow näyttää jopa halvemmalta kuin Hostinger (lue Hostinger-arvosteluamme), uusiminen on rankkempaa lompakollasi. FatCow haluaa myydä vain alkukauden, ja on helppo katsoa keskimääräistä korkeammasta uusimisprosentista, kun tarkistat.

WordPress-suunnitelmat ovat outoja. Muiden suunnitelmien hinnoittelussa käytettyjen pyöreiden numeroiden sijasta FatCow käyttää erilaista hinnoittelujärjestelmää ja kassasivua. On todennäköistä, että se tuli EIG: ltä, koska muilla verkon tuotemerkeillä, kuten Bluehost, on suunnitelmat suunnilleen sama hinta (lue Bluehost-arvostelu).

FatCow-review-WordPress-suunnitelmat

VPS ja omistetut suunnitelmat ovat rehellisesti sanottuna huonoja. Hinnat ovat riittävän alhaiset, mutta spesifikaatiot eivät vaikuta, varsinkin ilman hallitsemattomia vaihtoehtoja muutaman luun pelastamiseksi. Suosittelemme A2-majoitusta, jos etsit VPS: ää tai omistettuja suunnitelmia (lue A2-hosting-arvostelu).

Vaikka FatCow näyttää edulliselta, se on paljon kalliimpaa kuin muut markkinat. 15 dollaria kuukaudessa jaetusta suunnitelmasta on melkein ennenkuulumatonta huolimatta anteliaasta alennuksesta, jonka olet saanut alkuperäisenä aikana. Rahat takaisin -takuu ei vaikuta myöskään sellaisiin tarjoajiin, kuten InMotion Hosting, joka tarjoaa kolminkertaisen 30 päivän keston, jonka FatCow antaa sinulle (lue InMotion Hosting -katsaus).

Helppokäyttöisyys

FatCow jakaa paljon Arvixen kanssa helppokäyttöisyyden suhteen. Jos olet lukenut Arvixe-arvosteluamme, tiedät, että se ei ole hyvä asia. Sivusto on päivätty, suunnitelmasuunnittelu on vaikeaa ja kassat ovat yllättävän monimutkaisia. Vaikka ohjauspaneeli on erinomainen, kaikki muu FatCowista on taistelua.

Kun olet valinnut suunnitelman, sinua pyydetään rekisteröimään verkkotunnus. On tärkeää huomata, että sinua pyydetään rekisteröimään verkkotunnus ilman mahdollisuutta lisätä omaa. Tästä syystä jouduimme ottamaan yhteyttä tukeen lisätäksesi testiverkkotunnuksen tilille uloskirjautumisen jälkeen.

FatCow-review-kassalle

Myös käytettävissä olevien verkkotunnusten etsiminen vie ikuisesti. FatCow-verkkosivusto on hidas, mikä ei ole hyvä merkki ostaessasi web-hosting-palveluita.

Kassan jälkeen saat sähköpostin satunnaisesti luodulla käyttäjänimelläsi ja linkillä salasanasi asettamiseksi. Vaikka pidämmekin parempana Kinsan kokoonpanoa (lue Kinsta-arvostelu), FatCowin sähköpostijärjestelmä ei ole liian huono.

Ohjauspaneeli on sama kuin iPage: n, mikä ei ole yllättävää, koska ne ovat molemmat EIG-tuotemerkkejä (lue iPage-arvostelu). Kuten iPage, FatCow kysyy kuinka rakennat verkkosivustoasi, kun laskeudut ohjauspaneeliin ensimmäisen kerran. Se on hieno ele, etenkin aloittelijoille, jotka eivät ehkä tiedä kaikkia vaihtoehtojaan.

FatCow-review-cpanel

Perinteisen cPanelin sijaan FatCow riisutaan takaisin (lue paras web-hosting-palvelumme cPanel-oppaan avulla). Vaikka navigointi on yksinkertaista, tuntuu, että FatCow asettaa enemmän suojakaiteita kuin tarvitsee. Olennaisten alueiden, kuten verkkotunnuksen hallinta, löytäminen on vaivalloista, ja cPanelissa olevien rajoitettu määrä sovelluksia voi pakottaa sinut käyttämään alustaa, jota et halua.

Lisäksi Softaculous-sovellusten asennusohjelmaa ei ole. Sitä käytetään WordPressin, Joomlan ja muiden asentamiseen useimpien verkkoisäntäkoneiden kanssa, mutta FatCow käsittelee asennuksensa MOJO Marketplacen kautta, joka on toinen EIG-tuotemerkki. Tarkastellessamme samaa järjestelmää käyttävää Arvixe-ohjelmaa, meillä oli ongelmia WordPressin asentamisessa MOJO Marketplacen kautta ja ne jatkuivat täällä.

Ohjauspaneeli ei ole huono, mutta se ei tarjoa joustavuutta täydellisessä cPanel-toteutuksessa tai patentoidussa suunnittelussa, kuten Kinsta tai DreamHost. Sen ulkopuolella kassaprosessi on hidas ja hämmentävä, mitä päivätty verkkosivuston suunnittelu ei paranna.

Hosting-tyypit

FatCow tarjoaa kolmen tyyppisiä hosting-palveluita: jaettua, VPS: ää ja erillistä. Verkkosivustolla on tarjolla WordPress-suunnitelmia, mutta ne vain jaetaan esiasennettujen WordPress-suunnitelmien kanssa, samoin kuin muutama teema ja laajennus.

Useimmille käyttäjille jaetut suunnitelmat ovat järkeviä. Jaetussa isännöinnissä samassa palvelimessa on useita verkkosivustoja. Sivustot jakavat palvelimen resurssit. Vaikka jaettu hosting tarjoaa erinomaisen tavan aloittaa verkkosivustosi, sen käyttöaika ja nopeus ovat usein vähemmän yhdenmukaisia, koska palvelimen muut sivustot tavoittavat samat resurssit.

WordPress-suunnitelmat käyttävät jaettua arkkitehtuuria, mutta niissä on muutama WordPress-erityinen ominaisuus. Saat WordPressin esiasennettuna verkkotunnuksellesi yhdessä luettelon kuratoiduista teemoista. FatCow sisältää myös välttämättömät WordPress-laajennukset, kuten W3 Total Cache ja Jetpack, joista voit oppia aloittelijamme oppaassa WordPressin käyttämiseen.

Mikään niistä ei ole huono, mutta paras WordPress-verkkosivustomme on parempi lähtökohta, jos aiot käyttää tätä alustaa.

VPS tarkoittaa virtuaalista yksityistä palvelinta, mikä tarkoittaa, että verkkosivustosi on jaetussa palvelimessa, mutta se saa omat resurssijoukonsa. Fyysisessä palvelimessa on virtuaalipalvelin, joka antaa sinulle pääsääntöisesti jonkin verran prosenttimäärä laskentateholta. FatCow’n VPS-suunnitelmat eivät ole huonoja, mutta palvelimen teknisiä tietoja ei ole selvitetty.

Omistetut suunnitelmat antavat kuitenkin näkemyksen siitä, mitä silmälasit saattavat olla. Toisin kuin jaetussa isännöinnissä, omistettu isännöinti antaa sinulle palvelimen itsellesi. Tätä palvelinta voidaan käyttää yhdessä tai useammassa verkkosivustossa, mutta sen resurssit on omistettu sinulle.  

FatCow-preview-omistettu-hosting

FatCowin kalleimmassa erityispaketissa on Intel Xeon E3-1230V2, joka, vaikkakin kunnollinen esiintyjä, ei ole paras palvelimien suoritin. Jopa niin, omistetut suunnitelmat ovat pääosin yhdenmukaisia ​​muiden Web-isäntien tarjoaman kanssa.

Puuttuva valikoimasta on kuitenkin pilvipalvelu. Tämäntyyppinen isännöinti antaa sinulle edelleen palvelimen, mutta palvelin käyttää verkon muiden palvelimien resursseja, mikä antaa sinulle rajattomat resurssit. Jos etsit sitä, lue Pagely-arvostelu.

Nopeus & Käyttöaste

Testasimme FatCowin nopeutta Pingdom Speed ​​Test- ja Load Imct -testillä. Testit suoritettiin tyhjellä WordPress-asennuksella FatCow’n jaetussa suunnitelmassa. Tällä tavoin voimme mitata edullisimman paketin suorituskyvyn ja verrata sitä muihin tuloksiin.

Valitettavasti FatCow ei toiminut hyvin. Pingdom Speed ​​Test antoi sille 84/100, mikä on keskinkertaista WordPressin tyhjän kopion suhteen. Kaivaamalla yksityiskohtia, jotka voit nähdä alla olevasta taulukosta, huomasimme keskimääräistä huomattavasti odotusajan, joka mittaa kuinka kauan palvelimen aloittaa tietojen lähettäminen selaimeen.

FatCow-review-speed-testi

Näiden tulosten perusteella on turvallista sanoa, että FatCow on vastuussa saavutetusta nopeudesta. Se johtuu todennäköisesti siitä, että välimuisti ei sisälly suunnitelmaan palvelin- tai asiakaspuolella. Jos se olisi, se voisi lisätä nopeutta, mutta FatCow-lisäoptimointeja tarvitaan lisäämään nopeutta pariin.

Kuormitusvaikutuksen suorituskyky oli kuitenkin odotettua parempi. Se lähetti 50 virtuaalista käyttäjää testisivustollemme viiden minuutin aikana, simuloimalla kuinka palvelin reagoi kuormitettuna. Toisin kuin monet halvat jaetut koneet, FatCow piti kiinni eikä palauttanut HTTP-virheitä testauksen aikana.

rasva-review-kuorma-vaikutus

Tämä viittaa siihen, että palvelimia ei ole täytetty ääriin. HTTP-virheet tarkoittavat yleensä laskentaresurssien puutetta, mikä osoittaa, että palvelimella on liian paljon käyttäjiä. Vaikka FatCow ei palauttanut yhtään, sillä oli silti jonkin verran epäjohdonmukaisuutta käyttäjän kuorman lisääntyessä. Jopa niin, se oli parempi esiintyjä Load Impact -testissä kuin GreenGeeks (lue GreenGeeks-arvostelu).

Emme kokeneet seisokkeja testauksen aikana, mutta se ei tarkoita, että verkkosivustosi olisi aina suorana. FatCowlla ei ole käyttöaikatakuuta, joten jos verkkosivustosi menee alas, olet onnekas. Huono nopeus huomioon ottaen emme pidä hengitystäsi erinomaisesta käyttöajasta FatCow: n kanssa.

turvallisuus

Suojaus on heikko kohta FatCowille, jopa verrattuna heikkoon suorituskykyyn joillakin yllä olevista osioista. Siltä puuttuu olennaiset turvaominaisuudet kaikissa suunnitelmissa, niin paljon, että näyttää siltä, ​​että turvallisuudesta ei ole otettu huomioon palvelua kootaessa.

SSL / TLS-varmenne on välttämätön kaikille verkkosivustoille, ja valitettavasti FatCow ei sisällä sitä. Vaikka väitetään sisällyttävän jaettu varmenne ominaisuussivulle, sitä ei ole mukana tai ainakaan se ei näytä olevan. Yrittäessämme ottaa varmenteen käyttöön, meidät ohjattiin tuotesivulle.

Sama pätee päivittäisiin varmuuskopioihin. FatCow sanoo jälleen tuotesivullaan, että päivittäiset varmuuskopiot ovat mukana, mutta verkkosivua käydessämme tapasimme toisen näytön, joka pyysi meitä ostamaan.

Lisäksi haittaohjelmien tarkistus tai poisto ei ole mahdollista. EIG-brändinä FatCow antaa sinulle nopean pääsyn SiteLockiin, joka on periaatteessa virustorjunta verkkosivustollesi. Jopa sen perustarkistussuunnitelmaa ei sisälly toimitukseen. Se on outoa, varsinkin kun muut EIG-isännät sisällyttävät sen ilmaiseksi.

yksityisyys

FatCow on osa EIG: tä, ja jos olet lukenut arvosteluja muista EIG-tuotemerkeistä, tiedät, että yksityisyys ei ole heidän vahva kohta (lue esimerkki HostGator-arvosteluista). Henkilökohtaisia ​​tietojasi käytetään hyödykkeenä, sillä ne käydään kaupassa ja myydään useille yksityisyydelle epäystävällisille tuotemerkeille.

Meidän on kuitenkin ensin keskusteltava verkkotunnuksen yksityisyydestä. Kun rekisteröit verkkotunnuksen, sinun on asetettava henkilökohtaiset tietosi kirjattavaksi. WHOIS-tietue, sellaisena kuin sitä kutsutaan, sisältää tietoja, kuten nimesi, puhelinnumerosi ja osoitteesi, ja on julkisesti saatavilla verkossa.

Verkkotunnuksen yksityisyys korvaa kyseisen tietueen rekisteröijää koskevilla tiedoilla. Jotkut verkkoisäntäkoneet sisällyttävät sen ilmaiseksi, kuten DreamHost (lue DreamHost -arvostelu) ja tämä on suunta, jonka haluaisimme nähdä muiden tarjoajien toimesta. FatCow valitettavasti veloittaa verkkotunnuksen yksityisyydestä.

Se todennäköisesti tuli EIG: ltä. Muut EIG-brändit, kuten Arvixe, ovat sisällyttäneet ilmaisen verkkotunnuksen yksityisyyden, ennen kuin ryhmittymä on hiukannut niitä..

Tietosuojakäytännössä FatCow jakaa saman politiikan kuin kaikki muut EIG-tuotemerkit. Pohjimmiltaan se antaa yritysjohtajalle mahdollisuuden kerätä sinusta niin paljon tietoa kuin se haluaa ja jakaa sitä. Vaikka käytännössä sanotaan, että siinä jaetaan vain henkilökohtaisia ​​tietoja tiettyjen kolmansien osapuolien kanssa, luettelo koskee.

Lista sisältää Google AdWords, Facebook, Salesforce, Verizon, WPBeginner ja Yahoo. Vaikka joillakin merkinnöillä, kuten PayPal ja Google Maps API, on järkeä verkkosivuston rakentamisessa, yllä luetellut kumppanit eivät tee sitä. Voimme olettaa vain, että henkilötietojasi myydään tai jaetaan markkinointitarkoituksiin.

Lisäksi tietosi voidaan jakaa sisäisesti. EIG on valtava yritys, jonka verkossa on useita verkkotunnusten rekisteröijiä, verkkoisäntää ja oheispalveluita. Tämän vuoksi FatCow’n henkilökohtaiset tietosi todennäköisesti jaetaan MOJO Marketplacen, SiteLockin ja muiden kanssa..

Tietosuoja ei ole FatCow: n tai EIG: n huolenaihe, ja vaikka suurin osa verkkoisäntästä hautaa sinusta keräämäsi, EIG: n käytännöt ovat erityisen loukkaavia. Emme voi uskoa mitään kohtuullista selitystä sen kumppaniluettelolle, ja oman kokemuksemme perusteella voimme vahvistaa EIG-mainosten huomattavan korotuksen tarkistuttuaan sen palveluita.

Tuki

Tuki on kunnollista, kuten kaikkien muiden EIG-tuotemerkkien kohdalla. Kuten sisaruksensa kanssa, FatCowilla on ympäri vuorokauden suorakeskustelu, jota meillä oli ilo testata yrittäessään saada verkkosivustomme perustamaan. Se on toimiva, mutta kaukana. Toisin kuin SiteGround, joka asettaa nimen kasvoille, sinä vain tuijotat tekstilohkoa FatCow-ohjelmalla (lue SiteGround-arvostelu).

Siellä on myös puhelintukea, mutta omituisesti, ei sähköpostia. Tämä on ristiriidassa FatCow’n, tosin juustomielisen, heifertraattisen vannon kanssa, jonka mukaan se vastaa reaaliaikaiseen chattiin, sähköpostiin ja puhelimeen ympäri vuorokauden. Jälleen kerran, se näyttää olevan jäännös FatCow’n aiemmasta lomakkeesta.

Omaapu on tietokanta. No, oikeastaan ​​on kaksi tietokantaa. Testauksen aikana tulimme saman tietokannan eri versioihin riippuen siitä, kuinka pääsimme siihen. Jos tulet uudemman näköiselle, se vain ohjaa sinut vanhaan.

FatCow-review-tietämyskanta

Miksi FatCow on asettanut sen sellaiseksi, se on meidän ulkopuolella. Napsauttamalla luokkaa uudessa tietokannassa, et ohjaa sinua vanhaan luokkaan. Se vain ohjaa sinut luokanvalintanäyttöön.

Navigointi ei ole paras tapa, sillä FatCow hyväksyy tutun vasemmanpuoleisen luettelon aiheista ja artikkeleiden pitkän valikon. Artikkelit ovat lyhyitä, mutta silti täynnä tarpeeksi yksityiskohtia ollakseen hyödyllisiä. Joillakin syvemmillä aiheilla on myös kuvakaappauksia, mikä on hyvä nähdä.

Tuomio

FatCow ei ole välttämättä huono, mutta korkea hintamerkki ei ole perusteltu pienimmässäkäänkään. Se on hidas, vaikea navigoida ja kallis, mikä tarkoittaa, että voit saada paljon enemmän rahoillasi. Sillä on kuitenkin vahvuuksia integroinnissa, mutta antaa sinulle mahdollisuuden saada kunnollista isännöintiä rakennettaessa Weeblyn kaltaiselle alustalle..

Toisin sanoen, yksinkertaisesti hyppääminen Wixin kaltaiselle verkkosivustojen rakentajalle voi olla parempi, jos sovit kyseiseen leiriin (lue Wix-arvostelu). Jos etsit enemmän joustavuutta isännöinnissäsi, lue muut web-hosting-arvosteluemme.

Mitä mieltä olet FatCow: sta? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map