DreamHost -katsaus – päivitetty 2020

DreamHost arvostelu

DreamHost on ainoa todella yksityisyyttä edistävä web-hosting-palvelu, joka sijoittaa sen korkealle listallemme. Muut yläpuolet sisältävät sen kustannukset ja helppokäyttöisyyden, vaikka käyttöliittymä voisi käyttää työtä, samoin kuin nopeudet. Lue täydet DreamHost-arvosteluamme yksityiskohdat.


DreamHost on yksi epätavallisimmista verkkosivustoista. Ensivaikutelmat eivät kuitenkaan osoita sitä. Pikemminkin näyttää siltä, ​​että se istuu parhaiden web-hosting-palvelujen tarjoajien rinnalla, tarjoamalla hyvää nopeutta, vankkaa suunnitelmavalikoimaa ja vaikuttavia ominaisuuksia edulliseen hintaan. Se, että se suuntautuu turvallisuuteen ja yksityisyyteen, tekee siitä alan johtajan suojaamaan sinua.

Tässä DreamHost -arvostelussa puhumme siitä, mitä pidimme ja ei pitäneet sen jälkeen, kun julkaisimme verkkosivun jollakin sen yhteisistä suunnitelmista. Nopeuden ja käytettävyyden testaamisen lisäksi keskustelemme ominaisuuksista, turvallisuudesta, yksityisyydestä, hinnoittelusta ja muusta läpi koko arvostelu ennen tuomion antamista.

DreamHost voisi olla parempi alueilla, mutta kokonaisuutena katsottuna se on vaikuttava. Nopeus on vakaa, hinta on alhainen ja turvallisuus suuri. Se ei kuitenkaan ole nopeinta testaamaamme web-palveluntarjoajaa eikä helpointa käyttää. Vaikka huonot puolet otetaankin huomioon, DreamHost on hieno.

Dreamhost-Slider1

Dreamhost-slider2

Dreamhost-slider3

Dreamhost-slider4

Dreamhost-slider5

Edellinen

Seuraava

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehtoja DreamHostille

ominaisuudet

DreamHostissa on paljon ominaisuuksia, joten keskitymme asioiden jaettuun päähän sen sijaan, että yrittäisimme peittää ne kaikki. Kun suunnitelmat kalliimmat, ominaisuudet erikoistuvat, joten jos etsit jotain sellaista, jota emme kata, suosittelemme menemään DreamHostin verkkosivuille saadaksesi lisätietoja.

Palvelu on rakennettu palvelun ympärille. Salamaisten ominaisuuksien tarjoamisen sijasta suurin osa DreamHostin tarjouksista keskittyy parantamaan web-hosting-kokemusta. Tähän sisältyy täysi SSD-tallennustila, rajoittamaton sähköposti verkkotunnuksessasi ja ilmainen SSL-varmenne.

Kun kosketamme alla olevaa ”tietoturva” -osaa, DreamHostilla on erityinen ajattelutapa tietoturvan ja yksityisyyden suhteen. Missä muut palvelut veloittavat suojaus- ja yksityisyysominaisuuksista, DreamHost näkee ne oikeutena. Tästä syystä se johtaa velvollisuuteen muuttaa monia päivättyjä ideoita web-hosting-alalla.

Ei kuitenkaan ole niin, että DreamHost on hedelmällinen sen ulkopuolella. Kaikki käyttäjät saavat Remixer-verkkosivustojen rakennustyökalun, joka käyttää Webnodea muistuttavaa lohkotyyppistä käyttöliittymää (lue Webnode-arvostelu). Vaikka Remixer on reagoiva ja tehokas sisäänrakennetulle verkkosivustojen rakentajalle, se on vain muutama tappi parhaiden verkkosivustojen rakentajien alla..

Dreamhost-review-remixer

Tämä johtuu pääasiassa siitä, että siihen ei tule Wixin tai Weeblyn integrointeja, jotka sijaitsevat verkkosivustojen rakentajien arvostelujen yläosassa (lue Wix-arvostelu ja Weebly-arvostelu). Se on tehokas ja pystyy muodostamaan erinomaisen näköisen verkkosivuston, mutta jos etsit suurta sovelluskauppaa tai edistyneitä ominaisuuksia, on parasta pysyä omistautuneen rakennuskumppanin kanssa.

Silti Remixerillä on yksi iso etu. Vaikka voit yksinkertaisesti julkaista Remixerillä rakentamasi verkkosivuston, voit viedä sen myös WordPressiin. Tämän avulla voit hyödyntää erinomaista rakennusliittymää ja malliporttia luopumatta WordPressin tarjoamasta joustavuudesta.

Muut ominaisuudet keskittyvät lähinnä suunnitelmiin, joihin ne sisältyvät. Esimerkiksi DreamPress-suunnitelmiin, joista puhumme ”isännöintityypit” -osiossa, sisältyy jokin Jetpack-versio, ja pilvihotelli tarjoaa täyden pääkäyttäjän pääsyn.

DreamHost-ominaisuuksien yleiskatsaus

DreamHost -logowww.dreamhost.com

Alkaa 259 dollarista kuukaudessaKaikki suunnitelmat

Palvelintyypit

Jaettu hosting

VPS-hosting

Ylläpito WordPress

Pilvipalvelu

Dedicated hosting

Jälleenmyyjien hosting

Usablity

FTP-käyttö

SSH-käyttö

cPanel

Pääsy pääsyyn

Päivittäiset varmuuskopiot
Plan-spesifinen

Verkkosivun rakentaja

Palvelut

SEO

Markkinointi

Verkkosivujen suunnittelu

turvallisuus

Verkkotunnuksen yksityisyys

SSL-salaus

Haittaohjelmien poisto
Maksettu

Web-sovelluksen palomuuri

Kahden tekijän todennus

DDoS-suojaus

sFTP

Tuki

Sähköpostituki

Puhelintuki
Maksettu tuki

Live-chat-tuki

Oppaat

Käyttäjäfoorumi

Tietopohja

24/7 tuki

hinnoittelu

DreamHost on halvempi kuin muut palveluntarjoajat, jos tarkastelemme myynninedistämishinnoittelua. Hostinger saattaa saada sinulle alhaisemman verkon jaetusta hosting-hinnasta, jos ostat kolme tai neljä vuotta etukäteen (lue Hostinger-arvostelu), mutta suurimmaksi osaksi DreamHost on muiden tarjoajien kanssa yhdenmukainen tarjoushintojen suhteen..

Se on kuitenkin vain alkukaudeksi. DreamHost päätyy uudistamisessa huomattavasti halvempaan kilpailuun. Helposti ymmärrettävän ja avoimen hinnoittelujärjestelmän ansiosta on selvää, mitä ostat, kun tarkistut. Kun kaikki on sanottu ja tehty, DreamHost on yksinkertainen tapa saada halpaa web-hosting-palvelua.

Päinvastoin kuin iPage, jonka avulla, kuten voit nähdä iPage-katsauksessamme, pääset käyttämään vain jaettua suunnitelmaa noin 2 dollaria kuukaudessa. Se on kuitenkin vain, jos ostat kolme vuotta etukäteen. Kun alkuperäinen toimikausi on kulunut, kulutat noin 8 dollaria kuukaudessa, mikä on perushinta suurimmalle osalle web-hosting-teollisuudesta.

Näin ei ole DreamHost-tapauksessa. Vaikka säästät silti eniten rahaa ostamalla pisin kesto, jaetun perustason isännöinti nousee noin 6 dollarilla kuukaudessa, mikä on paljon halvempaa kuin muilla markkinoilla. Se tapahtuu myös suunnitelmien läpi, kun DreamHost tulee muutamalla dollarilla halvemmalla kuin muut huipputarjoajat.

Lisäksi saat valita ostettavan keston. Kun taas käytät iPagea, voit ostaa vain yhden tai kolmen vuoden isännöinnin. Kaikista DreamHost-suunnitelmista voit ostaa yhden kuukauden, yhden vuoden tai kolme vuotta. Mahdollisuutta mennä kuukausittain ei voida aliarvioida, etenkin jaetuissa paketeissa.

Kaikkia yhteisiä suunnitelmia tukee myös DreamHostin 97 päivän rahat takaisin -takuu. Valitsemastasi kestosta riippumatta saat yli kolme kuukautta muuttaaksesi mieltäsi ja saadaksesi rahat takaisin. DreamHost on alan johtava palautusaikojen suhteen, jättäen InMotion Hostingin 90 päivän ikkunan pölyyn.

Hinnoittelussa DreamHost tarjoaa kaiken mitä haluamme. Suunnitelmat ovat halvempia kuin muut markkinat, hinnoittelu on avointa koko kassalle, voit ostaa haluamasi keston ja suunnitelmat tukevat runsasta rahat takaisin -takuua. Meille se on kaikki peukkua hinnoittelussa.

Helppokäyttöisyys

Kuten mainittiin, DreamHost on läpinäkyvä hinnoittelussa, ja se auttaa helppokäyttöisyyttä paljon. Jokaisella tuotesivulla on vaihdettava kuukausittaisten ja vuosisuunnitelmien välillä, mikä osoittaa selvästi, kuinka paljon suunnitelmat maksavat, ennen kuin pääset kassasivulle. DreamHost näyttää myös säästöprosentin kuukausisuunnitelmassa.

Kun olet valinnut suunnitelman, sinut lähetetään houkuttelevaan kolmiosaiseen kassalle. Vaikka useimmat verkkoisäntäkoneet näyttävät vain eritellyn palveluluettelon, DreamHost saa kassat prosessiin tuntumaan raikkaalta. Kassasivulla on dynaamisia elementtejä, jotka liikkuvat sivun läpi, kun tarkistat, jolloin saadaan laatutaso, joka on harvoin nähtävissä web-isäntien kanssa.

Dreamhost-review-kassalle

Kassatietosi näkyvät sivun oikealla puolella, ja kassasivun reagoivuus ja puhdas asettelu osoittavat tietämyksen verkkosivuston suunnittelusta, jonka muutamat muut isännät tekevät.

Tärkeää on, ettei koskaan tunnu siltä, ​​että DreamHost yrittää päästä selville sinulle. Vaikka muut verkkoisäntäkoneet näyttävät hiukan monivuotisiin sopimuksiin tai tarpeettomiin ominaisuuksiin ja palkkioihin suunnitelmasi suhteen, DreamHost on selvä kaikessa mitä ostat ja minkä hinnan maksat siitä.

Kun maksu on suoritettu, DreamHost ohjaa sinut salasanan luontisivulle lähettämällä muutaman sähköpostin rekisteröimäsi osoitteeseen. Pidämme tästä lähestymistavasta, koska se ei tee sinua tutkimaan sähköpostiasi etsimään tilitietoja. Luomasi salasana tulisi kuitenkin tallentaa parhaan salasanahallinnoijamme, Dashlanen kanssa (lue Dashlane-arvostelu).

Kassalla oli kuitenkin jotain outoa. Alun perin suunnittelimme osoittaa jo omistamamme verkkotunnus kohti DreamHostia, mutta se epäonnistui kassalla. Sen sijaan sanoimme, että rekisteröisimme verkkotunnuksen myöhemmin. Ohjauspaneeliin tultuaan oli kuitenkin selvää, että DreamHost loi meille aliverkkotunnuksen ja asensi WordPressin.

Ei ollut selvää, että meidän oli vielä lisättävä verkkotunnus, ja sen tekeminen ei ollut helppoa. Meidän ei tarvinnut vain poistaa DreamHostin luomaa aliverkkotunnusta, vaan piti myös odottaa rekisteröijämme nimipalvelimien aloittamista, ennen kuin voimme lisätä sen. Lyhyesti sanottuna, on parasta rekisteröidä verkkotunnus DreamHostissa, jos kirjaudut tilille.

DreamHost-ohjauspaneeli

DreamHostilla ei ole cPanelia. Sen sijaan sillä on oma ohjauspaneelinsa, ja vaikka sillä ei ole sovelluspohjaista lähestymistapaa, joka cPanelilla on, se toimii hyvin. Jos olet kiinnostunut cPanelista, tutustu parhaaseen web-hosting-palveluomme cPanel-oppaan avulla.

Dreamhost-review-ohjauspaneelin

CPanel on monin tavoin näyttävä. Kuvakkeet ovat suuria ja värikkäitä, spesifikaatiot tekevät sinusta tunteen, että luot luot monimutkaiselle alukselle, ja ylivoimainen määrä yksityiskohtia tarkoittaa varmasti, että se on voimakas. CPanel on hauska sivuun vieressä, mutta se voi olla paljon, varsinkin jos yrität suorittaa yksinkertaisia ​​tehtäviä.

DreamHostin ohjauspaneeli on kaikki liiketoimintaa ja ohjaa salamaiset kuvakkeet virtaviivaisemmalle asettelulle. Vaikka ohjauspaneeli ei olekaan niin jännittävä, se on rakennettu käytettävyyttä varten. Vasemmassa reunassa oleva valikko käsittelee navigointia ohjauspaneelin ympärillä ja näyttää selvästi tapoja rakentaa verkkosivusto tai hallita palvelua.

Ohjauspaneeli voi kuitenkin olla irronnut pisteistä. Esimerkiksi ”WordPress” -välilehti alkaa “yhden napsautuksen asennuksella”, joka näyttää melkein tyhjän ruudun, jossa on muutama vaihtoehto, ja suoraan sen alapuolella on “DreamPress”, joka näyttää enemmän mainosta kuin mitään.

Dreamhost-review-dreampress-ohjauspaneelin

Tämä on esteettinen huolenaihe, joten käytettävyydellä ei ole suurta eroa. Palveluntarjoajat, kuten Bluehost, todistavat, että sinulla voi olla ulkonäkö ja toiminnallisuus (tutustu Bluehost-arvosteluun).

DreamHostin pyrkimys suunnitella ohjauspaneeli kannattaa kuitenkin. Käyttöliittymä on virtaviivainen, ja se hallitsee isännöintiäsi ja tilisi tietoja saman katon alla tuntumatta raskaaksi. Jopa niin, on selvää, että jotkut alueet ovat saaneet enemmän huomiota kuin toiset, joillakin sivuilla on omituisia, päivättyjä suunnitteluvaihtoehtoja ja toisilla modernia lähestymistapaa..

Hosting-tyypit

DreamHostissa on hämmentävä kokoonpano jako jaetun ja WordPress-isäntän välillä. Siitä huolimatta, että ostettavat isännöintityypit hajoavat helposti. Voit ostaa jaettua, VPS: ää, omistettua ja pilvipalvelua.

Puhumme enemmän WordPress-paketeista minuutissa, koska DreamHostin tarjous on oman osionsa arvoinen.

Yhteiset suunnitelmat on helppo sulauttaa. Kun ostat yhden, ostat tilaa palvelimelta, johon on tallennettu muita verkkosivustoja, mikä alentaa verkkosivustojen kokonaiskustannuksia. Vaikka jaetut suunnitelmat ovat hienoja säästää rahaa, ne eivät yleensä ole yhtä nopea tai johdonmukainen kuin omistettu vaihtoehto.

DreamHost tarjoaa kaksi versiota: Starter ja Unlimited. Suunnitelmat ovat identtisiä isäntäalueiden lukumäärän ulkopuolella. Käynnistin antaa sinulle yhden verkkotunnuksen ja viisi aliverkkotunnusta, kun taas Rajoittamaton tarjoaa, joka arvaisi, rajaton verkkotunnuksen.

Pidämme siitä, kuinka DreamHostin yhteiset suunnitelmat jakautuvat. Toisin kuin muut web-isännät, jotka tarjoavat hämmentävän, porrastetun rakenteen – lue esimerkki HostGator-arvosteluista – DreamHost kysyy sinulta vain kuinka monta verkkosivustoa sinun pitää ylläpitää.

VPS-suunnitelmat ovat samanlaisia ​​kuin jaetut suunnitelmat siinä mielessä, että käytät palvelinta muiden verkkosivustojen kanssa, mutta sen sijaan, että jaat resursseja, saat oman. Sen sijaan, että tarjota useita jaettuja suunnitelmia, DreamHost tarjoaa useita VPS-suunnitelmia, jotka tarjoavat sinulle vaihtoehtoja ostaa edullisesti, jos sinulla on pieni verkkosivusto tai ostaa iso paketti, jos tarvitset enemmän virtaa.

Dreamhost-review-VPS-suunnitelmat

Omistetun isännöinnin saamiseksi sinun on otettava suoraan yhteyttä DreamHostiin. Kuten nimestä voi päätellä, omistettu isännöinti antaa sinulle palvelimen itsellesi. Vaikka voit selata käytettävissä olevia palvelimia löytääksesi sinulle sopivan palvelun, puhuminen DreamHost-edustajan kanssa on yleensä parasta. Voit myös sijoittaa erilliseen palvelimeen, jos olet kiinnostunut isännöimään jälleenmyyntiä.

Jaettu, VPS ja omistettu isäntä ovat vakiohinta korkeatasoisille web-koneille. DreamHostissa on mielenkiintoista pilvipalvelu. Cloud hosting tai DreamCompute, kuten DreamHost kutsuu sitä, jakaa verkkosivustosi pilveen. Koska keskitettyä sijaintia ei ole, pilvipalvelu tarjoaa paremman nopeuden ja turvallisuuden kuin perinteiset isännöintimuodot.

Myös DreamHost tuo siihen käänteen. Kuukausimaksun sijasta maksat vain käyttämistäsi tunneista. Se ei kuitenkaan ole rajaton. DreamHost veloittaa sinulta vain 600 tuntia (25 päivää) kuukaudessa, joten tiedät mitä maksat. Lisäksi pilvipalvelun rakenteen vuoksi voit lisätä resursseja tarvittaessa.

DreamPress

Jos napsautat ”WordPress” -kohtaa DreamHost-sivuston yläosassa, sinulle esitetään vaihtoehdot jaetusta ja VPS-suunnitelmasta. Keskitymme kuitenkin WordPress-yksinoikeisiin suunnitelmiin nimeltä DreamPress. DreamPress on hallittu WordPress-ratkaisu, joka käyttää pilvipalvelua parhaalla mahdollisella nopeudella ja käytettävyydellä alhaisimmalla mahdollisella kustannuksella.

Dreamhost-review-WordPress

On web-isäntäyrityksiä, jotka erikoistuvat hallittuun WordPress-isännöintiin – lue esimerkkejä Pagely-arvosteluista ja Kinsta-arvosteluista, mutta harvoin näemme palveluntarjoajan, jolla on erinomainen hallittu WordPress-isäntä vaikuttavan kokoonpanon lisäksi. Ei ole yllättävää, että DreamPress ansaitsi paikan WordPress-oppaan parhaassa web-hosting-palvelussa.

Tekniset tiedot ovat hienoja, mutta ominaisuudet ovat vieläkin vaikuttavampia. Automatisoitujen päivittäisten varmuuskopioiden lisäksi saat rajoittamattomia tilauksen mukaan varmuuskopioita verkkosivustosi suojaamiseksi välttäen WordPressin manuaalisen varmuuskopioinnin. Koska DreamPressiä hallitaan, saat myös automatisoituja WordPress-päivityksiä.

Lisäksi saat jonkin verran Jetpackia jokaisesta suunnitelmasta, ja DreamPress Pro- ja DreamPress Plus -tilaajat voivat käyttää mitä tahansa WordPress.com-palvelun premium-teemoista.

DreamPress yhdistää arvon ja voiman hallittuun WordPress-pakettiin, jota on vaikea löytää. Vaikka Pagely tarjoaa tehokkaan WordPress-isännöinnin, se on kallista. Toisaalta voit tallentaa muutaman luun jaetulla vaihtoehdolla, kuten Arvixe, mutta uhraat paljon voimaa (lue Arvixe-arvostelu).

DreamHost saavuttaa vaikuttavan tasapainon, joka on täydellinen suurimmalle osalle WordPress-käyttäjiä. Jos olet vasta aloittamassa WordPressin lukemista, lue opasarjamme:

 • Aloittelijan opas WordPressin käyttämiseen.
 • Välivaihe WordPressin käyttöön.
 • Tarkennettu opas WordPressin käyttöön.

Nopeus & Käyttöaste

Käytämme verkkosivun nopeutta Pingdom Speed ​​Test- ja Load Imctct -testien avulla. Pingdom Speed ​​Test antaa erillisen latausajan yksittäiselle verkkosivustoa käyttävälle käyttäjälle sekä yksityiskohtaisen yhteyslokin, jotta voimme nähdä missä mahdollinen löysä sijainti sijaitsee. Kuormitusvaikutus simuloi verkkosivuston suorituskykyä todellisessa maailmassa.

Testit tehtiin DreamHostin halvimmalla jaetulla suunnitelmalla WordPressin tyhjän version kanssa. Tällä tavoin voimme varmistaa, että mikään räikeä teema tai elementti ei vääristä tuloksia.

DreamHost esiintyi hyvin, mutta ei yhtä hyvin kuin A2 Hosting (esimerkiksi A2 Hosting-arvostelu). Silti se ei ollut kaukana taaksepäin. Pistemäärällä 90 sadasta DreamHost on vaikuttava nopeuden suhteen, vaikkakin, kuten alla olevasta taulukosta näet, “odota” -metriikka muodostaa enemmän aikaa kuin haluaisimme..

Dreamhost-review-speed-testi

Tämä mittari mittaa ajan, jonka selain odottaa vastaanottavan tietoja palvelimelta. Testauksemme perusteella voimme nähdä, että suurin osa latausajasta vain odottaa tiedon alkamista virtaa, mikä viittaa siihen, että DreamHost voisi tehdä enemmän optimoidakseen latausajansa. Silti tulokset eivät ole huonoja.

Load Impact tuotti hyviä tuloksia, mutta olemme nähneet parempia. Latausajassa oli muutama piikki, kun käyttäjän kuorma kasvoi, mutta DreamHost onnistui aina palaamaan sinne, missä se alkoi. Se on suorituskyvyltään samanlainen kuin InMotion Hosting (lue InMotion Hosting -katsauksemme) siinä mielessä, että siinä on pieni määrä epäjohdonmukaisuuksia, mutta mitään siitä ei voida lyödä.

Dreamhost-review-kuorma-vaikutus

Jos haluat nähdä, millainen epäjohdonmukainen suorituskyky näyttää kuormitustestiämme, lue GreenGeeks-arvostelu.

Päätoimiajan osalta DreamHost takaa paljon enemmän kuin useimmat verkkoisäntäkoneet. 99,9 prosentin käyttöajan sijasta sillä on 100 prosentin käyttöaikatakuu, mikä on merkittävä ero, kuten käytönaikaista opastamme voidaan nähdä. Onneksi DreamHost määrittelee, mitä takuu tarkoittaa palvelusehdoissa.

Jos verkkosivustosi, tietokannasi, sähköpostisi, FTP, SSH tai verkkoposti menevät alas DreamHostin järjestelmien vian vuoksi, saat hyvityksen yhdestä isännöintipäivästä jokaisesta tunnista, jona palvelu on alhaalla. Valitettavasti sinulle maksetaan korvaus vain 10 prosentille seuraavasta hosting-ajasta, toisin kuin SiteGround, joka antaa sinulle kuukauden ylläpidon ilmaiseksi (lue SiteGround-arvostelu).

On tärkeää huomata, että tämä takuu koskee vain ennalta ilmoittamatta seisokkeja. Jos siirrät verkkosivustosi jostain syystä, olipa kyse sitten haitallisesta tiedosta tai jostakin muusta, takuu ei koske. Se ei koske myöskään suunniteltua ilmoitettua huoltoa.

Kaiken kaikkiaan DreamHost on nopea ja joustava, vaikka se pyrkii pysymään huipputekijöidemme kanssa. Se on kuitenkin nopeampaa kuin useimmat, ja sillä on vankka käyttöaikatakuu, tämä osio näyttää hyvin siltä.

turvallisuus

Turvallisuus on DreamHostin painopiste. Vaikka muut verkkoisäntäkoneet näkevät sen palveluna, DreamHost näkee sen oikeutena. Monet tietoturvatyökalut sisältyvät suunnitelmaan ilmaiseksi, mikä varmistaa, että verkkosivustosi on suojattu salaamattomilta yhteyksiltä ja haittaohjelmilta.

Se alkaa ilmaisella Let’s Encrypt SSL / TLS -sertifikaatilla. Vaikka ilmaiset SSL-sertifikaatit ovat yleistymässä, DreamHost oli yksi ensimmäisistä tarjoajista, joka sisälsi sen ilmaiseksi. Kun käytät SSL / TLS-varmennetta, kerrot käytännössä verkkosivustoosi yhdistävälle selaimelle, että voit luottaa, ja salaat vierailijan yhteyden..

Vaikka SSL-varmenteet ovatkin erinomaisia ​​tietojen suojaamiseen siirron aikana, ne ovat erityisen tärkeitä, jos kerät henkilökohtaisia ​​tietoja verkkosivustollasi, olipa kyseessä sitten yhteyslomake tai kassasivu. Kun yksi on asennettu, sinun ja vierailijan välillä kulkevat henkilötiedot ovat salattuja, joista voit lukea salauskuvauksessamme..

Kulissien takana DreamHost käyttää ModSecurityä, joka on avoimen lähdekoodin verkkosovelluspalomuuri, joka on suunniteltu Apache-palvelimille. Avoimen lähdekoodin luonteen takia DreamHost pystyy lisäämään satoja mukautettuja sääntöjä palomuuriin varmistaakseen, että kaikki yhteydet, jotka tulisi lopettaa, ovat.

Suojauspaketin pyöristää DreamShield, DreamHostin haittaohjelmien poistotyökalu. Valitettavasti sitä ei kuitenkaan sisälly suunnitelmaan. Ottaen huomioon, kuinka monta suojaus- ja yksityisyysominaisuutta DreamHost sisältää ilmaiseksi, on vain järkevää, että myös DreamShield olisi, mutta näin ei ole.

Sen sijaan se maksaa sinulle 3 dollaria kuukaudessa, mikä ei ole huono, mutta ilmainen on parempi. Silti se on parempi kuin useimmat sisäänrakennetut skannaustyökalut. DreamShield suorittaa viikoittaiset skannaukset verkkosivustollasi ja puhdistaa kaiken löytämänsä automaattisesti. Suojauksen poisto-osa on tärkeä, koska useimmat paketoidut haittaohjelmat tarkistavat vain verkkosivustosi.

Se toimii kuin virustorjunta verkkosivustollesi (lue paras virustorjuntaohjelmisto-oppaamme) ja suojaa sinua verkkorikollisuuteen liittyviltä epämiellyttäviltä vaaroilta. DreamShield on tarpeeksi halpa ja tarpeeksi vaikuttava ollakseen sen arvoinen, mutta jos DreamHost haluaa harkita sen suojauspaketin, mukaan lukien DreamShield ilmaiseksi, olisi hyvä paikka aloittaa..

yksityisyys

DreamHostin tietoturva voi olla vaikuttava, mutta sen yksityisyys erottuu entistä enemmän. Vaikka puhumme yleensä yksityisyydestä VPN-arvosteluissamme, se on tärkeää myös web-isännöinnissä, ei vain vapaiden valtioiden kansalaisten oikeuksien kunnioittamisen, vaan myös verkkosivustojen kanssa toimivien käyttäjien tietojen suojaamisessa..

Jokainen DreamHostissa rekisteröity verkkotunnus sisältää verkkotunnuksen yksityisyyden, joka korvaa verkkotunnuksessa rekisteröimät henkilötiedot rekisterinpitäjän tiedoilla. Lähes jokainen verkkoisäntä veloittaa verkkotunnuksen yksityisyydestä, mikä ei ole oikein. Verkkotunnuksen yksityisyyden veloittaminen näyttää alle 1 dollarilla kuukaudessa edullisena tapana nikkelöidä ja himmentää asiakasta.

DreamHost tajuaa, että käyttäjän yksityisyyden ei pitäisi olla palvelua, vaan oikeutta, joten se sisältää verkkotunnuksen yksityisyyden ilmaiseksi. Vaikka se on meille iso juttu, vielä suurempi sopimus on yritys, joka taistelee asiakkaidensa puolesta yksityisyyden ylläpitämiseksi.

Vuonna 2017 Yhdysvaltain oikeusministeriö otti DreamHostiin yhteyttä saadakseen tietoja häirintj20.org-sivustosta, joka oli sivusto, joka rakennettiin Yhdysvaltojen Trump-hallinnon poliittisten mielenosoitusten järjestämiseen. On tärkeää huomata, että verkkosivustolla ei puhuttu väkivallasta tai mitä tahansa. Pikemminkin se oli keskittynyt protestoimaan ja vastustamaan.

Poliittisista näkemyksistään riippumatta DOJ teki jotain määrittelemätöntä pyytämällä DreamHostia antamaan paitsi verkkosivuston omistajan tiedot myös kaikki vierailleet. Kaiken kaikkiaan DOJ vaati 1,3 miljoonaa IP-osoitetta ja tuhansien rekisteröityjen käyttäjien henkilökohtaisia ​​tietoja.

Lyhyt seikka on, että kun DreamHost kielsi pyynnön, DOJ jätti Washington D.C: n ylimmälle tuomioistuimelle pyynnön asiakirjoista, joihin DreamHost vastasi opposition väitteillä..

Lokin jälkeen tiedot oli vielä luovutettava, mutta suuren osan DreamHostin muokaamista henkilökohtaisista tiedoista. Tuomioistuin tunnusti hallituksen “ei ole oikeutta rypätä DreamHostin verkkosivustolla olevien tietojen kautta”.

Tämän tapauksen lopputulos ei kerro mitään DreamHostista, mutta se, että yritys puolusti käyttäjän yksityisyyttä, puhuu paljon. Se on yksi web-koneista, ellei ainoa, joka huolehtii käyttäjän yksityisyydestä, jota ei voida sivuuttaa.

Tuki

Tukitoiminta ei ole meitä koskaan ärsyttänyt, ja vaikka DreamHostin ihmisjoukko ei ärsytä meitä, kotisivun robotti tekee sen. Kun laskeudut verkkosivuille, myyntirobotti toivottaa sinut tervetulleeksi, miksi vierailet, ja ohjaa sinut erilaisiin palveluihin, joita DreamHost tarjoaa.

Sitä paitsi robotti voi osoittaa sinut kohti todellista tukea. Tilin hallintapaneelissa voit käyttää tukea napsauttamalla tukipalkki-välilehteä vasemmassa reunassa olevassa valikossa tai ylävalikossa. Vasemmassa reunassa olevassa valikossa voit käydä läpi DreamHostin lippuperusteisen tukiprosessin, katsella palvelimesi ja tietokantojen tilaa.

Dreamhost-review-yhteyshenkilö

Lippupohjainen tuki on hyvä. DreamHost pyytää sinua ensin kuvaamaan ongelmasi, jonka se yrittää sitten ratkaista tietokannalla. Jos et löydä vastausta, voit lähettää sähköpostia tai keskustella tukiedustajan kanssa. Myös puhelintuki on saatavana, mutta hintaan. Se maksaa sinulle 10 dollaria takaisinsoittoa tai 15 dollaria kuukaudessa enintään kolmea puhelua kohti kuukaudessa.

Sinun ei kuitenkaan tarvitse tavoittautua tukemaan paljon, mikä on hyvä, koska prosessi ei ole yksinkertainen. Tietokanta on tiheä ja helppo navigoida, ja se kattaa perus- ja edistyneet aiheet samalla varovaisuudella.

Dreamhost-review-tietämyskanta

Sen ulkopuolella on käyttäjäfoorumi, joka on harvinaista web-isäntämaailmassa. Se ei ole paras tukityökalu – nopea vilkaisu näyttää vain vastauksia viimeisimpiin kysymyksiin – mutta jos et löydä tukea muualta, se on saatavilla.

Tuki on kaiken kaikkiaan hyvä, mutta sitä voitaisiin tehdä hyvin virtaviivaisemmalla yhteysprosessilla. Myös puhelimen tukipalvelujen lataaminen. Toisin sanoen, edustajat, joiden kanssa puhuimme, olivat kohteliaita ja avuliaita, ja tietokanta tarjoaa hyvän määrän itseapuresursseja..

Tuomio

DreamHost on jotain erityistä. Alhaisilla hinnoilla, vaikuttavalla nopeudella ja hyvällä ominaisuusvalikoimalla se voi pitää omansa vastaan ​​mitä tahansa hyllyn tarjoajaa vastaan ​​(aivan kuten se teki DreamHost vs. Bluehost -vertailussa). Tästä huolimatta, DreamHost ei ole vain uusi korkealaatuinen verkkoisäntä. Pikemminkin sillä on erityinen kiinnostus käyttäjien turvallisuuteen ja yksityisyyteen, mikä erottaa sen tungosta markkinoista.

Kaiken kaikkiaan voit käyttää paljon enemmän ja tehdä paljon pahempaa. DreamHost tekee kaiken mitä haluamme Web-isäntä tekevän, vaikka jotkut palveluntarjoajat ovatkin parempia tietyillä alueilla. Jos olet kiinnostunut jostakin DreamHostista, jota ei tarjota, lue web-hosting-arvosteluita.

Mitä mieltä olet DreamHostista? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map