Arvixe-arvostelu – päivitetty 2020

Arvixe arvostelu

Arvixe on kallis ja vaikea käyttää, samoin kuin massiivinen kipu perustamiseen. Suosittelemme, että etsit muualta, koska meillä oli liian monta asiaa mainitaksemme sen aloittamisen. Lue täydellinen kirjanpito kokemuksistasi lukemalla koko Arvixe-arvostelu.


Arvixe on yksi monista Endurance International Groupin omistamista web-hosting-brändeistä, ja kuten sisaruksensa HostGator ja Bluehost, se ei tule parhaista web-hosting-oppaistamme pian. Se sanoi, vaikka se olisi itsenäinen tarjous, se ei tekisi siitä. Ravuttava asennus ja päivätty verkkosivusto sai meidät pohtimaan, toimiiko palvelu edelleen.

Tässä Arvixe-katsauksessa puhumme lähinnä negatiivisista kokemuksistamme, kun yritimme palvelua. Verkkosivumme saamiseksi työhön tehtiin niin paljon vaivaa, että mistään muusta ei ollut tilaa. Puhumme silti palvelun ominaisuuksista, nopeudesta, käytettävyydestä ja turvallisuudesta, vaikka asetukset ne varjostaisivatkin.

Jopa ilman sitä, on vaikea suositella Arvixea. Hinnat ovat korkeat, paketit eivät ole houkuttelevia ja käytettävyys on rehellisesti sanottuna huono. Se on kaikessa suhteessa keskinkertainen tarjoaja, jolla on erityisen huono suorituskyky konfiguraation suhteen.

arvixe-Slider1

arvixe-slider2

arvixe-slider3

arvixe-slider4

arvixe-slider5

Edellinen

Seuraava

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehdot Arvixelle

ominaisuudet

Arvixella ei ole monia ominaisuuksia ulkopuolella normaaliin cPanel-toteutukseen sisältyvistä ominaisuuksista (lue paras web-hosting-sovellus cPanel-oppaan kanssa). Siitä huolimatta, mukana olevat herkut eivät ole huonoja, ja vaikka halusimme nähdä enemmän turvallisuuden kannalta, yleinen ominaisuusjoukko tyydyttää.

Vaikka Arvixella onkin melkein joka suhteessa keskiarvo, sillä on yksi harvinainen ominaisuus. A2-hosting-palvelun ulkopuolella se on yksi harvoista verkkoisäntäkoneista, jotka tarjoavat Linux- ja Windows-palvelimia, eli voit valita käyttöjärjestelmän, joka sopii parhaiten rakentamasi verkkosivustoosi. Windows-suunnitelmat ovat kalliimpia, kuten yleensä, mutta haluamme nähdä vaihtoehdon riippumatta.

Muuten se on tavallinen hinta. Saat Softaculous-sovelluksen asennusohjelman, joka sisältää WordPressin, Joomlan, Drupalin ja muiden komentosarjoja sekä 200 dollaria mainoshyvityksiä, jotka jakautuvat Bingille ja Googlelle.

Saat myös verkkosivustojen rakentajan, joka on yhä yleisempi. Kuten useimpien verkkoisäntien kohdalla, Arvixen tarjoama rakennusmestari auttaa sinua, mutta sinun on parempi toimia yhdessä parhaimmista verkkosivustojen rakentajista. Suosittelemme Wixiä (lue Wix-arvostelu).

Huomionarvoista on, että yrittäessämme käynnistää verkkosivustojen rakennustyöntekijän, Google tapasi varoitussivun, että yhteytemme ei ehkä ole turvallinen.

Turvaominaisuuksista puuttuu. Vaikka Arvixen tietoturva on yleisesti ottaen vakaa, monet muiden web-koneiden ilmaisista turvaominaisuuksista maksetaan täällä. Esimerkiksi tavallisessa jaetussa isännöinnissä ei ole ilmaista SSL / TLS-varmennetta.

Arvixen ominaisuuksien yleiskatsaus

Arvixe-logowww.arvixe.com

Alkaa 700 dollaria kuukaudessaKaikki suunnitelmat

Palvelintyypit

Jaettu hosting

VPS-hosting

Ylläpito WordPress

Pilvipalvelu

Dedicated hosting

Jälleenmyyjien hosting

Usablity

FTP-käyttö

SSH-käyttö

cPanel

Pääsy pääsyyn

Päivittäiset varmuuskopiot

Verkkosivun rakentaja

Palvelut

SEO

Markkinointi

Verkkosivujen suunnittelu

turvallisuus

Verkkotunnuksen yksityisyys

SSL-salaus

Haittaohjelmien poisto

Web-sovelluksen palomuuri

Kahden tekijän todennus

DDoS-suojaus

sFTP

Tuki

Sähköpostituki

Puhelintuki

Live-chat-tuki

Oppaat

Käyttäjäfoorumi

Tietopohja

24/7 tuki

hinnoittelu

Arvixe on yksi kalliimmista isännöimistä siellä, ja monivuotiset hinnat ovat joidenkin palveluntarjoajien kuukausimaksuja korkeampia. Verkkosivuston päivätty ilme ei myöskään auta paljoakaan, ja se vaikeuttaa ostamisen tietämistä. Tämä on enemmän huolta seuraavasta osiosta, mutta käyttäjäystävällisyys tulee edelleen esille täällä.

Verkkosivustolla näet “niin alhaisen” mainostetun hinnan. Tämä tarkoittaa kuukausikorkoa, jonka maksat, jos ostat kaksi vuotta etukäteen, mikä heijastuu yllä olevassa taulukossa. Arvixe tarjoaa yhden, kolmen ja kuuden kuukauden sekä yhden ja kahden vuoden suunnitelmat, joista kuusi kuukautta tai enemmän saa alennuksia.

Alennus on kuitenkin kauhea. Bluehost, joka on toinen Endurance International Group -yrityksen tärkkelys, alkaa noin 4 dollarilla kuukaudessa monivuotisilla suunnitelmilla ja uudistuu vain 8 dollarilla kuukaudessa (lue Bluehost-katsauksemme). Arvixe alkaa korkealla hinnalla 7 dollaria kuukaudessa monivuotisissa suunnitelmissa ja uusiutuu noin 10 dollarilla kuukaudessa.

Arvixe on kallista riippumatta siitä, kuinka viipaloit sen. Ärsyttävämpi kuin korkea hintalappu on outo hintojen jakautuminen. Esimerkiksi liiketoimintasuunnitelmat alkavat 25 dollaria kuukaudessa, mutta on olemassa “pro” -versio, jonka hinta on 38 dollaria kuukaudessa. Ainoa ero niiden välillä on, että ”pro” -suunnitelmat tarjoavat rajoittamattomia verkkotunnuksia, kun taas tavallinen yritys tarjoaa vain kuusi. Sama pätee henkilökohtaiseen.

Näin ei enää myydä web-hosting-palveluita. Otetaan esimerkiksi Hostinger. Se tarjoaa kolme tasoa jaettua hosting-palvelua, ja kuten Arvixe, verkkotunnusten lukumäärälle, jota voit ylläpitää halvimmassa suunnitelmassa, on rajoitus. Kallimmissa suunnitelmissa on kuitenkin ylimääräinen prosessointiteho, ominaisuuksia, kuten päivittäiset varmuuskopiot ja korkeampi kaistaleveysraja (lue Hostinger-arvostelu).

Arvixen jakamisella pro- ja ei-pro-versioiden välillä ei ole järkeä, ja massiivinen hintakorotus näiden kahden välillä tarkoittaa, että maksat paljon enemmän, jos tarvitset yli kuusi verkkotunnusta.

Onneksi siellä on kunnollinen rahojen palautustakuu. Arvixe antaa sinulle 45 päivän ajan muuttaa mieltäsi, mikä, vaikkakaan ei niin antelias kuin InMotion Hostingin 90 päivän ikkuna, ei ole huono (lue InMotion Hosting -katsaus).

Helppokäyttöisyys

Arvixen sivusto on päivätty, ja vaikka ruma kasvot eivät luonnostaan ​​johda huonoon käytettävyyteen, se tekee tässä tapauksessa. Tuotesivuilla on valtava määrä tietoa, isännöintityyppien hintojen alentaminen on hämmentävää, eikä suuri osa tuotesivuilla ole merkityksellistä monille käyttäjille..

Prosessin virtaviivaistaminen auttaisi, mutta onneksi huolet päättyvät hetkeksi kassalle. Se on melkein kopio Hostgatorin kassasivulta, mikä ei ole yllättävää, kun otetaan huomioon, että ne molemmat ovat saman yrityksen omistuksessa. On lisäosia, jotka saattavat kuitenkin olla hämmentäviä.

arvixe-review-kassalle

Maksamastasi hinnasta on myös paljon sekaannusta. Halvin jaettu suunnitelma maksaa 168 dollaria kahdeksi vuodeksi kirjoittamishetkellä. Alareunassa sanotaan, että suunnitelma uusitaan 168 dollarilla kahden vuoden kuluttua ilmoittautumispäivästä, mutta sanotaan myös, että ”johdantohinnat koskevat ensimmäistä toimikautta”. Se on johdantohinta, joten mikä antaa?

Ongelmat eivät lopu tähän. Rekisteröinnin jälkeen emme voineet kirjautua sisään. Asetamme salasana ei toiminut, ja pyydettyämme salasanan palautusta meille lähetettiin sähköpostiviesti, jossa pyydettiin tarkistamaan henkilöllisyytemme, mikä tässä tapauksessa tarkoitti värillisen kuvan lähettämistä , valokuvallinen henkilöllisyystodistus. Olemme tarkistaneet monia web-palveluntarjoajia, emmekä ole koskaan nähneet tällaista vahvistusprosessia.

Sähköpostiin vastaaminen ei toiminut, vaikka se oli mitä meidän käskettiin tekemään. Lopuksi tavoitimme tukea kysyäksemme asiasta, joka vaati meitä lataamaan asiakirjan uudelleen. Koko fiaskon jälkeen voimme kirjautua sisään.

Emme kuitenkaan voineet tehdä mitään isännöinnillämme. Vaikuttaa siltä, ​​että todentamisen käsitteleminen ei riitä, tilillämme oli ”vireillä” ilman selitystä siitä, mitä se tarkoitti. Tarvitsimme jälleen kerran tukea, ja tällä kertaa kesti kaksi kierrosta, koska tukiasiamies ei aktivoinut tiliämme kokonaan ensimmäistä kertaa.

arvixe-review-client-alue

Kun olemme kirjautuneet sisään, emme pääse cPaneliin. Asiakasalueella, joka on todella hyvä, linkki kirjautuaksesi sisään cPaneliin ohjasi juuri takaisin asiakasalueelle. Saavutimme tuen kolmannen kerran, odottaen jälleen viittä-10 minuuttia, kun edustaja veti tilitietomme.

Käytettävyys kirjautumisen ulkopuolella ei ole huono. Arvixen tilin kojetaulu näyttää tärkeimmät tiedot, mukaan lukien kaistanleveys ja levyn käyttö, helposti luettavassa muodossa sekä nopeat linkit tärkeisiin cPanel-kohteisiin. Lisäksi se näyttää laskutustietosi, mukaan lukien seuraavan maksun eräpäivä ja kuinka paljon se maksaa.

CPanelissa ei ole mitään huomioitavaa kuin se, että se on cPanel. Se on suunnilleen niin varastossa rakennus kuin mahdollista, mikä ei ole huono asia, mutta se ei ole myöskään mitään erikoista. Jos haluat nähdä miltä kauhea ohjauspaneeli näyttää, lue 1&1 Web-hosting-arvostelu.

arvixe-review-cpanel

Kaikenlainen Arvixe-ohjauspaneelin voitto varjostaa kauhistuttavan asennusprosessin. Oletetaan, että se mitä olemme käyneet läpi, ei ole kaikkien prosessi, mutta se tapahtui meille, ja se on yleensä hyvä merkki siitä, että se on tapahtunut aiemmin. Ravuttava asenne sai meidät haluamaan sulkea kirja tarinasta, joka oli vasta alkamassa, ja se ei ole koskaan hyvä.

Hosting-tyypit

Arvixe tarjoaa jaetun, VPS-, erillisen ja pilvipalvelun. Kokoonpano on sitä monimutkaisempi, jako kahden tyyppiselle jaetulle isännöinnille, mutta pohjimmiltaan heilahtaa siihen. Valitettavasti hallittua WordPressiä ei tarjota, joten lue paras WordPress-web-hosting-opas, jos olet kiinnostunut siitä.

Kinsta-arvosteluamme voi myös olla hyödyllistä, koska WordPressin jaetun isännöinnin ulkopuolella on vähän voimaa. Arvixe jakaa jaetun isäntänsä henkilö- ja yritysluokkiin, joista jokaisessa on kaksi tasoa Linuxin tai Windowsin kanssa, aivan kuten A2-hosting (lue A2-hosting-arvostelu).

Kuten mainittiin, ainoa ero näiden kahden tason välillä on isäntäalueiden lukumäärä. Muuten he ovat samoja. Toisin sanoen, pidämme siitä, että voit valita Windowsin ja Linuxin välillä.

Siellä on myös jälleenmyyjän isäntä, mutta se on vain jaettu paketti, jonka voit hyvin myydä uudelleen. Hinnat eivät ole huonoimpia, mutta pidämme SiteGroundin luottopohjaisesta lähestymistavasta jälleenmyyjien isännöintiin paljon enemmän (lue SiteGround-arvostelu).

VPS-suunnitelmia, jotka tarjoavat omistettuja resursseja jaetulla palvelimella, tarjotaan, mutta emme suosittele niitä. Hinta on paljon korkeampi kuin kilpailun, ja tekniset tiedot ovat keskinkertaisia. Kehittäjät eivät myöskään voi säästää rahaa, sillä Arvixe tarjoaa vain hallittuja VPS-suunnitelmia.

Omistettuja ja pilvipalveluita on saatavana myös, ja me vain sijoitamme niitä yhdessä, koska Arvixe tekee. “DedicatedClass” -välilehdessä löydät omistettuja ja pilvipalvelimia, joista jälkimmäinen näyttää siltä kuin se olisi jossain vaiheessa käsitelty. Tekniset tiedot eivät ole kauheita, mutta hinta on korkea, joten on parasta etsiä muualta. Pagely-arvosteluamme on hyvä paikka aloittaa.

Kokoonpano ei ole huono, mutta hinnat ovat korkeat kaikkialla. Suurimmat isännöintityypit ovat edustettuna, ja joustavuudella käyttöjärjestelmän valinnan ansiosta. Jopa niin, että korkea hinta ja hallitun WordPressin puute tekevät kokoonpanosta vähemmän toivottavia.

Nopeus & Käyttöaste

Nopeus on yksi ensimmäisistä alueista, joista tuomitsemme web-isäntä. Se on helppo nousta ja käyttää, tarjoaa vankan perustan, johon muu palvelu voi perustua, ja toisin kuin useimmat alueet, se on objektiivinen.

Se sanoi, että se oli viimeinen asia, jonka me voimme lähettää Arvixelle. Verkkosivustollamme kului yli neljä päivää aikaa päästä verkkoon, koska monta kertaa jouduimme tavoittamaan tukea. Osa ongelmasta oli nimipalvelimet. DNS-leviämisen – joka selitetään paremmin sellaisessa, joka on DNS-tietueet -oppaassa – ei saisi kestää yli 24 tuntia, mutta se oli yli kolme päivää ennen kuin näimme mitään.

Syynä oli, että huolimatta maksun selvittämisestä ja tavoittamisesta kahdesti varmistaaksemme, että tilimme oli aktivoitu, verkkosivustoamme ei koskaan asetettu palvelimelle. Vietimme melkein koko työviikon yrittäessämme saada palvelun toimivaksi ja vahvistaaksemme, että sen pitäisi olla, vain kertoakseni, että rahat otettiin, mutta palvelu ei ollut aktiivinen.

arvixe-review-toimeton

Kun verkkosivusto toimi, testaamme nopeutta Pingdomin nopeustestillä ja kuormitusvaikutuksella. Alun perin Pingdom Speed ​​Test tuotti täydellisen pisteet, latausajan ollessa noin 200 millisekuntia ja 100 / 100. Kävi ilmi, että se ei ollut totta verkkosivuston todellinen esitys, vaikka.

Suoritimme testin tyhjellä WordPress-versiolla, mutta mistä tahansa syystä WordPressiä ei asennettu verkkosivuston juureen. Tämä tarkoittaa, että kun vierailet testiverkkotunnuksessamme, sinut tapasi verkkosivun hakemisto WordPressin sijasta. Miksi WordPress sellaisena asennettuna, on meille ulkopuolella.

Saimme kohtuullisempia tuloksia, kun testimme uudelleen, kun Arvixe pisteet 90: stä sadasta. Se sanoi, että suurin osa odotusajastamme tuli isännöinnistä, ei DNS-pyynnöistä tai SSL-kädenpuristuksista. Siksi tuloksemme viittaavat siihen, että Arvixe voisi olla nopeampi.

arvixe-review-speed-testi

Tätä tukee kuormitustestaus. Lähetimme 50 virtuaalista käyttäjää verkkosivustolle viiden minuutin aikana, ja vaikka Arvixe oli aluksi vakaa, se sai keskimääräistä enemmän HTTP-virheitä käyttäjän kuormituksen kasvaessa, mikä viittaa palvelimen resurssien rajoittamiseen.

arvixe-review-kuorma-vaikutus

Päälläoloaikaan kuuluu 99,9 prosentin käyttöaikatakuu, joka antaa sinulle yhden kuukauden palvelun, jos verkkosivustosi alittaa tämän kynnyksen. Kun otetaan huomioon, että meillä ei ollut mitään palvelua neljä päivää, se kuuluisi takuun piiriin, mutta kun otimme yhteyttä tukeen, luottoa ei ollut mainittu. Älä pidä hengitystäsi.

turvallisuus

Monista Arvixen virheistä turvallisuus ei ole heidän joukossa. Kaikissa suunnitelmissa on vaikuttava valikoima suojausominaisuuksia, jotka näyttävät olevan jotain, joka on siirretty Arvixen kunniapäivistä.

Palvelimesi on suojattu raa’alla voimahyökkäyksen havainnoinnilla, palomuurilla, redundanteilla virtalähteillä, jatkuvalla verkonvalvonnalla ja öisin tietoturvapäivityksillä.

Se, mikä muutama vuosi sitten näytti houkuttelevalta, on menettänyt hohto. Arvixe tarjoaa esimerkiksi hajautettuja palvelunestohyökkäysvastauksia. Se on vastaus, ei suojaus, tarkoittaen, että se voi lievittää DDoS-hyökkäystä käynnistymisen jälkeen, mutta se ei ryhdy ennakoiviin toimenpiteisiin estääkseen niitä tapahtumasta.

Toinen esimerkki tulee SSL / TLS-varmenteista. Muutama vuosi sitten SSL-sertifikaatit maksettiin melkein yksinomaan, mutta useimmissa Web-palvelimissa on nyt ilmaisen matalan tason sertifikaatti. DreamHost ja InMotion Hosting ovat niitä, jotka tekevät, mutta jopa Arvixen kumppaneihin Bluehostiin ja HostGatoriin kuuluu yksi.

Automaattisia varmuuskopioita ei myöskään ole, mikä on tärkeää etenkin WordPressille. Lue verkkosivustosi manuaalisen varmuuskopioinnin opas, jotta et menetä työtäsi.

Toisin sanoen, siellä on kimalteleva moderneja mukavuuksia, kuten ilmainen Cloudflare-integraatio. Suojaus on vakaa, mutta jotkut herkut, jotka muut isännät sisältävät ilmaiseksi, maksavat sinulle Arvixessa.

Ainoa räikeä puuttuminen on haittaohjelmien poisto. Vaikka maksullinen palvelu melkein kaikkialla, Arvixe ei edes tarjoa tapaa tarkistaa verkkosivustosi. Koska SiteLock on osa Endurance International -konsernia, kuten Arvixe, olisi mukavaa nähdä syvempi integraatio kyseiseen alustaan.

yksityisyys

Arvixe on Endurance International Groupin omistama, ja jos olet lukenut HostGator-arvosteluamme, tiedät, että käyttäjän tietosuoja ei ole kovin huolestuttava. Koska kaikilla Endurance International Group -brändeillä on yhteinen tietosuojakäytäntö, HostGatorin, Bluehostin ja iPagen kanssa olleet huolenaiheet koskevat myös Arvixe-ohjelmaa..

Aloitetaan verkkotunnuksen yksityisyydellä. Kun rekisteröit verkkotunnuksen, rekisteröit myös paljon henkilökohtaisia ​​tietoja, joita kutsutaan WHOIS-tietueiksi. Nämä tietueet ovat online-tilassa, eli nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja muut ovat julkisesti haettavissa ja ne voidaan sidottaa takaisin omistamaasi verkkotunnukseen.

Verkkotunnuksen yksityisyys kiertää tämän korvaamalla tietosi rekisterinpitäjillä, ja kuten DreamHost, Arvixe tarjosi sitä myös ilmaiseksi (lue DreamHost -arvostelu). Arvixen vuonna 2009 luomassa tietokannassa on merkintä ilmaisesta verkkotunnuksen yksityisyydestä, mutta sitä muokattiin vuonna 2015 vastaamaan, että palvelu ei enää tarjoa sitä.

arvixe-review-domain-yksityisyyttä

Se ei kuitenkaan ole niin paljon yllätyksiä. Kestävyysvakuutuskonserni osti Arvixen vuoden 2014 lopulla. Ehdotus verkkotunnuksen yksityisyyden muutoksesta johtui nykyisistä valtuuksista. Nyt se maksaa 10 dollaria vuodessa yhdestä verkkotunnuksesta, joka, vaikka se ei ole kallis, on selvästi käteiskaappaus ylhäältä.

Myös yksityisyyden suoja on huono. Endurance International -konsernin kanta ei ole asiakkaan eduksi. Tietosuojakäytännössä kuvataan, että se myy henkilökohtaisia ​​tietojasi ja jakaa ne kenelle tahansa haluamalleen. Yritystiedoista, joiden kanssa se jakaa tietosi, ovat Facebook, Google, Amazon Web Services, WPBeginner, Bing ja Yahoo.

Sisäinen jakaminen on myös paljon. Endurance International Group on massiivinen yritys, jonka webissä on kiinni useita web-palvelimia ja verkkotunnusten rekisteröijiä. On myös oheislaitteita, kuten SiteLock ja MOJO Marketplace.

Lyhyesti sanottuna, se tarkoittaa, että Endurance International Group tietää, että olet juuri ostanut verkkotunnuksen ja ehkä tarvita web-hosting-palvelua tai että olet juuri avannut WordPress-verkkosivuston ja tarvitset teeman MOJO Marketplacesta. Tietosuojakäytäntö sallii sen jakaa niin paljon tietoa kuin se haluaa sisäisesti, mikä näyttää yrittävän pitää sinut suljettuna luomassa järjestelmässä.

Ainoa huolenaihe on myydä enemmän tuotteita, ei yksityisyyden suojaaminen. Verkkotunnuksen yksityisyyden muutos on selvä osoitus siitä.

Tuki

Tuki on kunnollista, mutta ei mitään erityistä. Aivan kuten muut Endurance International -konsernin tuotemerkit, tukihenkilöstö on avuksi, jos se on ahkera ja järkevä. Silti voit löytää vastauksia kysymyksiisi, jotka olet saanut nopeasti.

Voit ottaa yhteyttä Arvixeen live-chatin tai sähköpostin välityksellä, mutta ei ole selvää, milloin tuki on käytettävissä. Yhteydenotto-sivulla sanotaan, että tuki on saatavana ympäri vuorokauden, mutta laskutusta, siirtymiä ja väärinkäytöksiä käsittelevät yksiköt eivät ole. Varsinkin kahden ensimmäisen osalta luokittelemme ne yleiseksi tukeksi, joten selvennystä tarvitaan.

arvixe-review-kontakti-sivulle

Suoran yhteyshenkilön ulkopuolella on tietokanta, johon pääset napsauttamalla tukikeskuksen painiketta missä tahansa Arvixen verkkosivustolla. Ärsyttävästi tietokanta avaa erillisen aliverkkotunnuksen, jolla ei ole mahdollisuutta navigoida takaisin kotisivulle.

Tietokanta ei ole huono, mutta päivätty navigointi vaikeuttaa kiertämistä kuin muilla tarjouksilla. Silti asiaa lieventävät selkeät luokat ja hakupalkki. Valitettavasti et löydä paljon apua. Vaikka tietokannassa on paljon artikkeleita, yksityiskohtien ja visuaalisten viitteiden puute vaikeuttaa niiden seuraamista.

arvixe-review-tietämyskanta

Tukikeskuksen painikkeen vieressä on “keskustelupalsta” -painike, jonka oletettiin johtavan foorumiin. Ei sitä. Pikemminkin keskustelupalsta on jotain ilmoitustaulua, joka yksityiskohtaisesti selvittää palvelimien tilan ja tulevan ylläpidon.

Tuki ei kaiken kaikkiaan ole huonoa, mutta muut isännät tarjoavat enemmän tietoa. Tuntuu siltä, ​​että Arvixe on sijoitettu tukijärjestelmien luomiseen vähimmäismäärään. Vaikka tämä tarkoittaa, että voit löytää vastauksia, se ei ole miellyttävin kokemus.

Tuomio

Arvixe ei ole vaikuttava, mutta se ei ole myöskään huono. Nopeus on kohtuullinen, vaikka reaalimaailman käyttö saattaa aiheuttaa ongelmia, ja suojausominaisuudet eivät ole kauheita.

Sitä paitsi kokemuksemme verkkosivustomme perustamisesta ei voida sivuuttaa, ja koska se tapahtui meille, emme voi kuvitella olevani ensimmäisiä. Käytettävyys on kauhistuttavaa, mikä ei olisi ongelma, ellei verkkosivumme ole koskaan lisätty palvelimelle.

Kaiken kaikkiaan Arvixe on kallista eikä se ole kustannuksen arvoinen, vaikka kokemuksemme ei olisi otettu huomioon. Sinun on parempi lukea muita web-hosting-arvosteluitamme..

Mitä mieltä olet Arvixesta? Oliko kokemuksemme ulkopuolinen? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map