A2-hosting-arvostelu – päivitetty 2017

A2-hosting-arvostelu

A2 Hostingin tiheän kokoonpanon kautta valinta voi olla vaikeaa, mutta voitto on sen arvoinen. Laadukkaalla nopeudella, erinomaisella tietoturvalla ja alhaisella hinnalla, käynnistystä varten A2 on yksi parhaista verkkosivustoista.


A2 Hosting on itsenäinen web-isäntä, joka kuuluu parhaiden web-hosting-palvelujen tarjoajiin. Se ei kuitenkaan saa ansaitsemansa huomion. Halvat suunnitelmat kauttaaltaan, vakaa nopeus ja vaikuttava konfiguroitavuus tarjoavat jotain, mitä ei usein nähdä verkkoisäntästä: vaihtoehdot.

Tässä A2-hosting-katsauksessa aiomme yksityiskohtaisemmin kokemuksemme palvelusta sen jälkeen, kun olemme avanneet sivuston sen Turbo-jaetulla suunnitelmalla. Tarkastelun aikana puhutaan ominaisuuksista, hinnoittelusta, helppokäyttöisyydestä, isännöintityypeistä, nopeudesta ja käytettävyydestä, turvallisuudesta, yksityisyydestä ja tuesta. Lopussa annamme tuomion.

Kaiken kaikkiaan A2-hosting tekee paljon oikein. Määritettävyys on kuitenkin kaksiteräinen miekka. Jos etsit esimerkiksi Windows-jaettua palvelinta, A2-hosting on yksi ellei ainoa ylimmän palvelimen tarjoaja. Aloittelijoille, jotka vain haluavat ostaa isäntämahdollisuuksia ilman kaikkea kehtoa, voi kuitenkin olla ongelmia.

a2-sivusto rakentaja

a2-nopeus-testi

a2-kuorma-vaikutus

a2-cpanel

a2-client-alue

Edellinen

Seuraava

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehtoja A2-hosting-palveluille

ominaisuudet

A2-hosting tarjoaa ominaisuuksia kaikissa suunnitelmissa, joista moniin pääsemme läpi koko arvostelu. Tästä huolimatta tässä osiossa keskitymme suunnitelmakohtaisiin ominaisuuksiin, jotka erottavat sen muista isännöintivaihtoehdoista.

Ensinnäkin meidän on puhuttava “turbo” -palvelimista. Jos vietät jonkin aikaa A2 Hosting -palvelun verkkosivustolla, näet, että joihinkin hosting-suunnitelmiin sisältyy turbo-vaihtoehto. Emme ole faneja sellaisesta hyperbolisesta markkinoinnista, mutta turbopalvelimet ansaitsevat huomionne.

Väite 20 kertaa nopeammasta nopeudesta on ylenmääräinen. Toisin sanoen, sinun pitäisi nähdä huomattava nopeuden kasvu, jos käytät niitä. Turbo-palvelimilla on vähemmän käyttäjiä ja sellaisenaan vähemmän ihmisiä, jotka käyttävät resurssejaan. Palvelimet käyttävät myös A2 Hostingin turbovälimuistia, jonka pitäisi parantaa latausaikoja.

Toinen asia, joka parantaa latausaikoja, on solid-state-tallennus. Perinteisten kiintolevyjen sijaan, jotka tallentavat tietoja kehruulevylle, solid-state-tallennus käyttää flash-muistia. Tiedot on kirjoitettu tallennusyksikköön ja luettu niistä, mikä tarkoittaa, että pääset verkkosivustosi sisältöön nopeammin.

Ylläpito WordPress-käyttäjät voivat myös hyödyntää Jetpackia. Jetpack on välttämätön WordPress-laajennus – voit nähdä kuinka tärkeitä aloittelijamme oppaassa WordPressin käyttöön – että A2-hosting sisältää hosting-palvelun. Se on myös henkilökohtainen lisenssi, joka yleensä suorittaa muutama taalaa kuukaudessa.

WordPress-käyttäjät saavat WP-CLI: n valmiiksi asennettuna toimialueelleen, joka on WordPressin komentoriviliittymä, sekä LiteSpeed-välimuisti, joka tallentaa välimuistiin dynaamiset elementit nopeampia latausaikoja varten.

Kaiken kaikkiaan mikään A2 Hosting -palvelun ominaisuuksista ei erotu. Se yksinkertaisesti yhdisti ominaisuudet, jotka haluamme nähdä verkkoisäntältä. Suojausominaisuudet, kuten puhumme osiossa “turvallisuus”, ovat erinomaiset, samoin kuin optimointitoimenpiteet. Riippumatta siitä, mitä verkkosivustoa yrität rakentaa, A2-hosting voi majoittua.

A2-hosting-verkkosivustojen rakentaja

Yhteisen suunnitelman käyttäjät voivat myös hyödyntää A2 Hosting -verkkosivuston rakentajaa. Verkkosivuston rakentajan ilmainen versio sallii yhden sivun verkkosivuston, aivan kuten Strikinglyn ilmainen versio (lue Strikingly-arvostelu). Se on rajoitettu myös sen ulkopuolelle, rajoittaen sinut 100 Mt tallennustilaan ja pieneen joukkoon malleja.

Verkkosivuston rakentaja on helppo käyttää, mutta se ei ole läheskään parhaiden verkkosivustojen rakentajien lähellä. Olet valitsemasi mallin armoilla, koska verkkosivustosi mukauttaminen tuntuu vaivalloiselta. Verkkosivun rakentaja muistuttaa monin tavoin Weeblyä (lue Weebly-arvostelu), mutta se ei tunnu olevan niin reagoiva.

a2-hosting-review-sivusto rakentaja

Se olisi yksi asia, jos verkkosivuston rakentaja olisi ilmainen, mutta se ei ole. Siellä on teknisesti ilmainen suunnitelma, mutta joudut ostamaan isäntämahdollisuuden käyttääksesi sitä. A2 Hosting -konsepti ei ole vaikuttava, ilman pulaa ilmaisista verkkosivustojen rakentajista. Jos haluat rajoittamattoman suunnitelman, maksat siitä enemmän kuin useimpien verkkosivustojen rakentajien kohdalla.

Myönnetään, että isännöinti on parempi kuin useimmat verkkosivustojen rakentajat, mutta A2 Hostingin verkkosivujen rakentaja kamppailee. On huonompia tapoja rakentaa verkkosivustosi, mutta halusimme enemmän joustavuutta verkkosivujen rakentajalta ilmaisessa päässä. Jos olet kiinnostunut enemmän verkkosivustojen rakentajasta kuin esimerkiksi WordPressistä, lue Wix-arvostelu.

A2-hosting-ominaisuuksien yleiskatsaus

A2-hosting-logowww.a2hosting.com

Alkaa 392 dollarista kuukaudessaKaikki suunnitelmat

Palvelintyypit

Jaettu hosting

VPS-hosting

Ylläpito WordPress

Pilvipalvelu

Dedicated hosting

Jälleenmyyjien hosting

Usablity

FTP-käyttö

SSH-käyttö

cPanel

Pääsy pääsyyn

Päivittäiset varmuuskopiot

Verkkosivun rakentaja

Palvelut

SEO

Markkinointi

Verkkosivujen suunnittelu

turvallisuus

Verkkotunnuksen yksityisyys

SSL-salaus

Haittaohjelmien poisto

Web-sovelluksen palomuuri

Kahden tekijän todennus

DDoS-suojaus

sFTP

Tuki

Sähköpostituki

Puhelintuki

Live-chat-tuki

Oppaat

Käyttäjäfoorumi

Tietopohja

24/7 tuki

hinnoittelu

Yleinen säie, jonka olemme nähneet riippumattomien web-hosting-palvelujen tarjoajien keskuudessa, on taipumus olla hinnoittelukykyisempi kuin niiden kohtaamat web-hosting-ryhmittymät (katso esimerkki Bluehost-arvosteluista). Onneksi A2 sopii tuohon muottiin. On selvää, mitä ostat ja kuinka nopeasti se uusitaan.

Voit napsauttaa “saada lisätietoja” mistä tahansa isännöintityypistä. Laajan ominaisuusvertailun lisäksi A2 Hosting tarjoaa hintayhteenvedon.

Taulukossa on yksityiskohtaiset tiedot myynninedistämis- ja toistuvasta hinnasta, jonka maksat jokaisesta aikavälistä. Siinä esitetään alennus kampanjasta ja kestosta. Jos esimerkiksi ostat kolme vuotta Lite-jaettua hosting-palvelua kirjoittamishetkellä, se maksaa 176,22 dollaria, mutta kun uusit, se maksaa 359,64 dollaria..

a2-hosting-review-hinta-yhteenveto

Korkeampi uusimisprosentti on asia, jonka verkkoisäntäkoneet jakavat parhaan virustentorjuntaohjelman kanssa, ja vaikka ne ovat ärsyttäviä, niistä on tullut status quo. Toisin sanoen, A2 Hosting -palvelun avoimuus maksamallesi keventää taakkaa.

Lisäksi A2-hosting antaa sinulle joustavuuden ostaa haluamasi keston. Jopa halvinta jaettua suunnitelmaa tarjotaan kuukaudesta kolmeen vuoteen, mikä alentaa merkittävästi pääsyä. Et saa parasta hintaa, jos valitset lyhyemmän keston, mutta vaihtoehto on olemassa.

A2 Hosting -palvelun hinnat ovat hyvät, ja VPS-suunnitelmat ovat vaikuttavinta. Haluaisimme kuitenkin huomauttaa, että vaikka yllä oleva hinta on alhainen, se koskee hallitsematonta VPS-suunnitelmaa, mikä tarkoittaa, että sinun on määritettävä ja määritettävä kaikki. Se on hyvä tapa säästää rahaa, jos olet kehittäjä, mutta jos etsit apua, joudut päivittämään.

Jos et pidä palvelusta, voit hyödyntää A2 Hosting -palvelun milloin tahansa rahat takaisin -takuun. Saat 30 päivän ehdoton palautus, mikä tarkoittaa, että saat sen syystä riippumatta, mutta voit saada rahasi takaisin myös sen jälkeen. Jos ostat yli kuukauden, voit pyytää hyvitystä 30 päivän kuluttua saadaksesi suhteellisen hyvityksen loppupalvelustasi.

Helppokäyttöisyys

A2 Hosting erottaa sen tyypit isännöinnistä verkkosivustonsa yläosassa. Jos valitset yhden luokista, saat luettelon kerroksista. Suunnitelman valitseminen sen jälkeen on vaikeaa, mutta ei siksi, että A2 Hosting tekee jotain väärin. Vaihtoehtoja on paljon, mukaan lukien taso, käyttöjärjestelmä ja hallitaanko isäntä.

Vaikka tämä on hienoa niille, jotka tietävät, mitä on, ei ole vaikea eksyä siihen, mitä A2-hosting tarjoaa. Onneksi valinta on mahdollisimman virtaviivainen. Esimerkiksi suurin osa ihmisistä haluaa jaetut Linux-palvelimet, ja A2 Hosting valitsee sen etukäteen. Se on vaikeaa, mutta ei kokonaan palvelun vika.

Kun olet valinnut suunnitelmasi, A2 Hosting pyytää sinua antamaan uuden verkkotunnuksen, siirtämään verkkotunnuksen toiselta rekisterinpitäjältä, käyttämään olemassa olevaa verkkotunnusta tai käyttämään aliverkkotunnusta A2 Hosting -palvelusta. Lopuksi, sinut lähetetään kassasivulle. Suunnitelmasi on eritelty luettelo ominaisuuksista, mukaan lukien ulkopuoliset varmuuskopiot, A2 Hosting-verkkosivuston rakentaja ja Barracuda Spam Firewall.

a2-hosting-review-kassalle

Vaihtoehtoja on paljon, mutta kaiken pitämisen oletuksena pitäisi olla hienoa. Kaksi alaa, joihin sinun kannattaa kiinnittää huomiota, ovat “automaattiasennuksen sovellus” ja “palvelimen sijainti” -välilehdet. Voit valita tietokeskuksen, jossa isännöit, ja alustan, jonka haluat asentaa verkkosivustollesi kassalle, joten varmista, että teet sen.

Kun olet valmis, voit päästä asiakasalueelle. A2-hosting tarjoaa vaikuttavan määrän tietoa pienessä tilassa. Asiakasalueen yläosassa näet palvelut, verkkotunnukset, liput ja laskut helposti luettavassa muodossa. Sen alla on cPanel-käyttö. Palveluiden, laskutuksen ja tuen hallinta on yksinkertaista asiakasalueella, kun otetaan huomioon A2 Hosting -palvelun lintuperspektiivi.

a2-hosting-review-client-alue

cPanel -sivulla voit hallita verkkosivustoasi. Napsauta vain “cPanel login” vastaavaa verkkotunnusta varten ja A2 Hosting avaa välilehden käyttöliittymällä. Toisin kuin SiteGround (lue SiteGround-arvostelu), A2 Hosting on moderni cPanel-käyttöönotto. Kuvakkeet on asetettu selkeästi keskittyen Softaculous-sovellusten asennusohjelmaan. Näet käyttötilastosi oikealla sivupalkissa..

a2-hosting-review-cpanel

Mielenkiintoista on, että A2 Hosting sisältää myös linkit laskutustietoihin cPanelissa. Itse asiassa voit tehdä kaiken, mitä voit tehdä cPanel-asiakasalueella. Linkit johtavat takaisin asiakkaan osion asianmukaiseen alueeseen, mutta redundanssi ei vahingoita.

Suurin taistelu A2-hosting-palvelun käyttämisessä on yksinkertaisesti suunnitelman valitseminen, mutta se ei ole sen vika. Joustavuutta on niin paljon, että se on luonnostaan ​​monimutkaisempaa, ja on selvää, että A2 Hosting on virtaviivaistanut järjestelmää niin paljon kuin mahdollista. Muuten, se on kuollut yksinkertainen käyttää.

Hosting-tyypit

Kuten mainittiin, yrittää saada yleiskuva A2 Hosting -palvelun palveluista on painajainen. Suunnitelmia on paljon, jokaisella on erilaisia ​​ominaisuuksia ja hintapisteitä. Se jakautuu kuitenkin neljään isännöintityyppiin: jaettu, hallittu WordPress, VPS ja omistettu.

Useat käyttäjät laskeutuvat yhteisiin suunnitelmiin. He sijoittavat useita käyttäjiä yhdelle palvelimelle jakaen resurssit keskenään. A2 Hosting tarjoaa kolme makua: Lite, Swift ja Turbo. Erot niiden välillä ovat enimmäkseen spesifikaatioissa. Swiftillä on yksi ydin prosessointitehoa enemmän kuin Lite ja Turbo tarjoaa toisen gigatavua RAM-muistia.

Mikäli sinulla on varaa siihen, Turbo tarjoaa parasta palvelua. Sen lisäksi, että isännöit palvelimella, jolla on vähemmän käyttäjiä, mikä johtaa enemmän resursseja käyttäjää kohti, saat myös A2 Hosting -sovelluksen esiasetettujen verkkosivustojen välimuistion, Cloudflaren Railgun-optimoijan, verkkosivustojen varmuuskopiot ja paljon muuta. Jos haluat nähdä kaikki erot, tutustu A2: n laajaan vertailuun.

WordPress-hosting jakaa jaetun kokoonpanon, mutta siellä on myös hallittu versio. Perusohjattu suunnitelma alkaa nopeammin kuin Turbo ja saavuttaa nopeuden sieltä. Kolmen hallitun WordPress-suunnitelman välillä ero laskee isäntänä toimivien verkkosivustojen lukumäärään ja palvelimen raakatehon tasoon.

Tarjolla on myös VPS-suunnitelmia, jotka periaatteessa antavat sinulle virtuaalikoneen palvelimella. Sen sijaan, että jaat resursseja muiden käyttäjien kanssa, sinulla on omat resurssit. A2-hosting tarjoaa useita tasoja Linux- ja Windows-palvelimille, joista joihinkin on pääkäyttäjän käyttöoikeus.

Yläosassa on omistettu suunnitelma, joka, kuten nimestä voi päätellä, antaa sinulle palvelimen kaiken itsellesi. Jälleen kerran, useita tasoja on, ja voit valita, hallitaanko sitä tai hallitsematta sitä ja onko mukana juuripääsy.

Myös jälleenmyyjäsuunnitelmia on, mutta olemme suurempia DreamHostin luottopohjaisen jälleenmyyjäohjelman faneja (lue DreamHost-arvostelu).

Tarjottujen palveluiden osalta A2-hosting tarjoaa sinulle paljon joustavuutta. Vaikka kaikilla Web-koneilla on porrastettu suunnitelmarakenne, A2 Hosting -palvelun avoimuutta ja kykyä muuttaa palvelimesi käyttämää käyttöjärjestelmää ei pitäisi aliarvioida. Linux-palvelimet antavat sinulle pääsyn cPaneliin ja PHP: hen (lue paras web-hosting-sovellus cPanelilla) ja Windows tarjoaa Pleskin ja ASP.NET: n..

A2 Hosting -palvelun kokoonpanossa: pilvipalveluissa on aukko. Vaikka emme vastusta rajoitettua kokoonpanoa – lue Hostinger-arvosteluista nähdäksesi, että – A2-hosting istuu jossain väliin. Se tarjoaa tehokkaan, kallista isäntää, joten pilvimajoitus tuntuu luonnolliselta sopivuudelta. Toistaiseksi sitä ei kuitenkaan tarjota. Jos etsit pilvipalvelua, lue HostGator-arvostelu.

Nopeus & Käyttöaste

Käytämme Pingdom Speed ​​Test- ja Load Impact -sovelluksia verkkosivuston nopeuden mittaamiseen. ”Mittari” on oikea sana, jota tässä käytetään, koska tuloksemme eivät välttämättä ole samoja tai edes lähellä saavuttamaasi nopeutta. Verkkosivuston nopeus on monimutkainen, ja suurin osa tekemistäsi optimoinneista on itse tekemäsi, ei Web-isäntä.

Jotta se pysyisi mahdollisimman virtaviivaisena, testasimme tyhjää WordPress-verkkosivustoa, jossa ei ole mitään muuta kuin oletusteema. Testaamalla San Franciscon palvelimelta Pingdom palautti latausajan 291 millisekuntia. Noin 82 ms tästä oli DNS-resoluutio, joka yhdistää verkkotunnuksen palvelimen IP-osoitteeseen. Kun se otettiin huomioon, samoin kuin toisella DNS-pyynnöllä, nopeus oli lähellä 160 ms, mikä ansaitsi A2 Hosting -pisteelle nopeimmassa web-hosting-oppaassamme.

a2-hosting-review-speed-testi

Tärkeämpää on kuitenkin Pingdomin suoritustaso. Verkkosivustomme, joka isännöi A2 Hosting -sovellusta, pisteet 96 sadasta, mikä on vaikuttavaa. Odottaa kuitenkin, että nopeutesi hidastuu, kun aloitat verkkosivustosi lataamisen sisältöön. Testauksemme kannalta on tärkeätä, että A2 Hosting ei tee mitään vaikuttaakseen nopeuteen negatiivisesti.

Oikea-aikaista testiä varten odotimme kohti kuormituksen vaikutusta. Sen sijaan, että vain pingisit palvelinta mitataksesi reagointia, Load Impact lähettää useita virtuaalisia käyttäjiä verkkosivustoon mittaamaan sen joustavuuden. Lähetimme 50 virtuaalista käyttäjää sivustoon viiden minuutin aikana, ja kuten alla olevasta kaaviosta näet, A2 Hosting piti kiinni.

a2-hosting-review-kuorma-vaikutus

Yleensä näemme piikin tai upotuksen testin aikana, mutta A2 pysyi yhdenmukaisena koko ajan. Itse asiassa testin jokaisessa pisteessä se oli noin 10 ms: n sisällä sen keskimääräisestä nopeudesta, mikä on vaikuttavaa.

Päälläoloaikaan nähden olimme vakaita testauksen aikana, mutta A2-hosting tarjoaa edelleen käyttöaikatakuun. Se on tavanomainen asia. Jos verkkosivustosi ei täytä 99,9 prosenttia käyttöaikaa, sinulle korvataan viisi prosenttia kuukausimaksustasi jokaisesta tunnista, mikä on alhaisempi kuin kuukausittainen kokonaishinta.

Takuu ei ole huono, mutta olemme nähneet parempia. Esimerkiksi SiteGround maksaa sinulle takaisin koko kuukauden, samoin kuin HostGator. Testauksemme perusteella tilanne, missä tarvitsit sitä A2 Hosting -sovelluksen kanssa, näyttää epätodennäköiseltä.

turvallisuus

A2 Hosting -palvelussa on Perpetual Security -aloite, joka on paketti palveluita, jotka se sisältää jokaisen isännöintisuunnitelman kanssa. Ensimmäinen osa on KernalCare, joka on Linux-palvelimien ohjelmistolaajennus, jota A2 Hosting päivittää ytimen tietoturvaan päivittäin ilman uudelleenkäynnistystä. Pohjimmiltaan se varmistaa, että palvelimet ovat suojattuja uusimpia uhkia vastaan ​​ilman seisokkeja.

Seuraava osa on HackScan, joka on periaatteessa virustorjunta verkkosivustollesi. HackScan toimii ympäri vuorokauden suojataksesi verkkosivustoasi mahdollisilta haittaohjelmilta. A2-hosting ei ole selvää siitä, puhdistaako HackScan verkkosivustosi jälkeen, mutta parhaan arvaukseni on, että se ei tule. Sen sijaan tietokannassa on kattava opas verkkosivustosi vianmääritykseen ja puhdistamiseen.

Sen ulkopuolella on monia suojaustoimenpiteitä palvelimien suojaamiseksi. A2-hosting suojaa palvelusi raa’alla voimasuojauksella, kaksoispalomuurilla ja hajautetulla palvelunesto suojauksella. Vaikka et näe näitä turvatoimenpiteitä, ne suojaavat sinua taustalla.

Ohjelman tähti on kuitenkin HackScan, koska useimmissa Web-palvelimissa ei ole haittaohjelmasuojausta. Sen sijaan saat yleensä vain skannausohjelmiston. Vaikka haittaohjelmien suojaaminen ja poistaminen olisi parempi, HackScan on askel oikeaan suuntaan, ja ottaen huomioon, että se sisältyy ilmaiseksi, meillä on vain vähän valitettavia asioita.

yksityisyys

A2-hosting ei keskity paljon yksityisyyteen, ja vaikka tämä ei tunnu olevan huolenaihe web-isäntille, se on. Esimerkiksi verkkotunnuksesi nimi on rekisteröity WHOIS-tietoihin, joka sisältää nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja muut. WHOIS-tiedot ovat julkisesti saatavilla verkossa, mikä tarkoittaa sitä, että jokainen, jolla on Internet-yhteys, voi selvittää kuka olet.

Se on suuri yksityisyyden loukkaaminen, joka valitettavasti tulee kentän mukana. Onneksi A2 Hosting tarjoaa verkkotunnuksen yksityisyyttä, joka korvaa WHOIS-tietosi rekisteröijän nimellä. Se tarjotaan, mutta se ei ole aluksi näkyvää.

Kassan aikana voit ostaa niin kutsutun “ID-suojauksen”, jonka A2 Hosting väittää suojaavan henkilökohtaisia ​​tietojasi ja vähentävän verkkotunnuksesi sähköpostiviestien roskapostin määrää. Se on kuitenkin 10 dollaria vuodessa, eikä WHOIS-suojausta. Se löytyy asiakasalueelta, haudattuna lisäpalvelujen hierarkian alle.

Se on vain 82 senttiä kuukaudessa, mutta silti olisi hienoa saada mahdollisuus ostaa verkkotunnuksen yksityisyyttä kassalla. Mikä olisi vielä mukavampaa, jos se sisällytettäisiin ilmaiseksi. Harva verkkoisäntä tekee niin – DreamHost on esimerkki sellaisesta, joka toimii – mutta se toivottavasti muuttuu tulevaisuudessa.

Henkilökohtaisista tiedoista A2-hosting ei ole selvää. Tietosuojakäytännössä puhutaan lähinnä henkilökohtaisten tietojen jakamisesta lainvalvontaviranomaisten kanssa, minkä A2 Hosting pidättää oikeuden tehdä.

Henkilökohtaisten tietojen käyttöä koskevassa lausekkeessa sanotaan kuitenkin, että “meille lähetettyjä tietoja ei pidetä luottamuksellisina ja voimme jakaa ne muiden henkilöiden tai yhteisöjen kanssa riippumatta siitä, merkitsetkö ne luottamuksellisiksi”.

Kaivataan edelleen, sanotaan, että henkilökohtaisia ​​tietojasi ei jaeta muilla kuin lainvalvontaviranomaisten ja A2 Hosting-agenttina toimivien kolmansien osapuolten kanssa. Tietosuojakäytännön ydin on, ettei henkilökohtaisia ​​tietojasi myydä markkinointivirastoille ja vastaaville, vaikka niitä ei ole nimenomaisesti mainittu..

Tuki

Tuen löytäminen on helppoa. Yläpalkissa, joka tarttuu verkkosivuston ympärille riippumatta siitä, missä olet, on kaksi vaihtoehtoa: “myynti ja tuki” ja “chat”. Ensimmäinen ohjaa sinut tietokantaan, joka on selkeästi luokiteltu luokkien avulla, jotta pääset sinne minne tarvitset. Luokkien alla on useita tapoja ottaa yhteyttä A2 Hosting -palveluun.

a2-hosting-review-tietämyskanta

Live chat, sähköposti ja puhelintuki ovat läsnä, ja sähköpostituki on jaettu yleiseen tukeen, myyntiin ja laskutukseen. On syytä huomata, että voit käyttää puhelinta ja live-chatia ilman tiliä. Sama koskee myynti-sähköposteja, mutta laskutus- ja yleiset tukisähköpostit vaativat tilisi valtuustiedot.

Agentit ovat avuliaita ja reagoivia, mutta eivät nopeimpia. Live chat vastasi nopeasti, mutta se on odotus. Toisaalta lippuperusteinen tuki veti jalkansa. Vastauksen saaminen kesti muutama päivä, ja vaikka se oli yksityiskohtainen, emme voineet auttaa, mutta tunsimme, että A2-hosting-palvelu olisi voinut olla nopeampi.

On epätodennäköistä, että joudut kuitenkin ottamaan yhteyttä tukeaksesi paljon. Tietokanta kattaa paljon aiheita, laskutuksen hallinnasta aina verkkosivuston vianetsintään, jos se sattuu. Vianmäärityksen, selvennysten ja ohjeiden välillä on tasapaino, jota haluamme nähdä.

Lisäksi artikkelit ovat yksityiskohtaisia. A2 Hosting tarjoaa kuvakaappauksia ja syviä ohjeita arkipäivän aiheista laskujen maksamiseksi asiakasalueella. A2 Hosting -palvelun tukijärjestelmä on meille vaikuttunut, lukuun ottamatta hitaita vastauksia sähköpostitse.

Tuomio

A2-hosting keskittyy muokattavuuteen niin paljon, että se uhraa käytettävyyden. Se ei ole rikki, mutta sinun on etsittävä yksityiskohtia löytääksesi sinulle sopivan suunnitelman. Kun olet kuitenkin asettunut, löydät edullisen ja nopean verkkopalvelun, jolla on vaikuttava joukko ominaisuuksia.

Jos etsit isäntä-isäntä-isäntää, lue iPage-arvostelu. A2-hosting toimii hyvin, mutta se ei ole kaikille, joten jos haluat mieluummin tehdä ostoksia, katso myös web-hosting-arvosteluita.

Mitä mieltä olet A2-hosting-palvelusta? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map