X-VPN áttekintés – Ne aggódj – Frissítve 2020

X-VPN áttekintés

Az X-VPN nagyon sok dologgal büszkélkedhet biztonságával és könnyű használatával kapcsolatban, de még egy felszíni ellenőrzés is bizonyítja, hogy ezek valótlanok. A tesztelés során számos kérdést találtunk, amelyek miatt javasoljuk ennek a VPN-nek az átadását. Nézze meg a teljes X-VPN áttekintést a részletekért.


legjobb VPN-vélemény

Az X-VPN a felszínen egy figyelemre méltó VPN-szolgáltató, amely biztonságos útvonalon használja a copycat interfész használatát, amely tükrözi a VPN-ek több mint felét. Azt állítja, hogy 50 millió felhasználója van a kezdőlapján, élő chat-támogatással rendelkezik, és ingyenes próbatervet is kínál.

Mindezek ellenére az X-VPN továbbra is teljesen használható. Mivel a felülvizsgálat során sokszor olvastam, az X-VPN néhány furcsa dizájnválasztást választ ügyfeleivel, amelyek végül megbocsáthatatlanok. Pontosabban, az általa kínált protokollokat nem a felületen nevezzük el, hanem inkább véletlenszerű betűk mögé rejtik. 

Ha idejött egy olyan VPN-t keresni, amely biztonságot és teljesítményt nyújt, felszólítunk Önt, hogy menjen át a legjobb VPN-roundup-ra. Ha kiváló példát szeretne látni arról, hogy a finomabb dolgok elrontása teljesen alááshatja egy egyébként finom terméket, akkor olvassa tovább. 

erősségek & Hiányosságok

Alternatívák az X-VPN-hez

Jellemzők

Az X-VPN menüi a legmegdöbbentően kopár, amelyeket valaha is láthattunk. A jobb felső hamburger menüre kattintva csak két váltási lehetőség nyílik meg. Az egyik lehetővé teszi az ügyfél konfigurálását a Windows indításakor történő futtatásra, a másik pedig az „alkalmazásvezérlés” nevű szolgáltatás. 

A leírás szerint az alkalmazásvezérlés egyfajta megosztott alagút kialakításának tűnik, amely lehetővé teszi a VPN-t figyelmen kívül hagyó és a nem védett összeköttetést használó programok listájának meghatározását. Bár a megosztott alagútkészítés nagyon kívánatos funkció, és olyasmit nehéz megtalálni, az X-VPN végrehajtása egyáltalán nem működik.

XVPN-AppControl

Minden alkalommal, amikor bekapcsoltuk az alkalmazásvezérlést, üzenetet kaptunk arról, hogy nem működik az eszközünkön. A Windows 10 legújabb verzióját egy munkaállomás-számítógépen futtattuk. Ennek a szolgáltatásnak nem lehet oka, hogy egyszerűen egyáltalán nem működik. Ha olyan VPN-t keres, amely működő osztott alagútépítési funkcióval rendelkezik – számos egyéb funkció mellett – nézd meg az ExpressVPN áttekintést. 

Míg az X-VPN-nek van egy gombja, amely utasítja az alkalmazást az induláskor történő futtatásra, nincsenek lehetőségek arra, hogy csatlakozzon-e, vagy sem. Ezenkívül a beállításokban nincs ösztönző kapcsoló. 

Noha a webhely egy „intelligens újracsatlakozásnak” nevezett funkciót említ, nincs információ arról, hogy mi ez vagy mi, és a beállításokban sem található meg..

Az X-VPN lenyűgöző kilenc protokollt kínál, de egyikük sem szerepel a beállítások menüben. Az összes protokollopció egyszerűen A, B, C protokollként kerül felsorolásra. Ezt a cikk későbbi részében is tovább fogjuk érinteni, ám ez olyan tervezési választás, amelynek nincs értelme, és csak hozzáteszi a látszólag rohanó és tompító jelleghez az X-VPN szoftverhez. 

XVPN-beállítások

Az X-VPN rendes munkát végez az eszközök széles skálájának lefedésével, de mivel a mobil ügyfelek ugyanolyan kopaszok, mint az asztali verziók, ez messze nem annyit jelent, hogy keresjen helyet a legjobb VPN for Android listánkon. Végső soron az X-VPN szinte semmilyen funkciót nem kínál, és valószínűleg valójában egyszerűen nem működik. 

X-VPN szolgáltatások áttekintése

X-VPN logóxvpn.io

599 dollártól kezdve minden hónapban

Tábornok

Fizetési módok
PayPal, hitelkártya, Ethereum, Advcash, ajándék kártyák

Cryptocurrency elfogad

Egyidejű kapcsolatok
5

Támogatja az osztott alagút kialakítását

Korlátlan sávszélesség

Ingyenes próbaverzió elérhető

Visszatérítési időszak
7 nap

Szervermennyiség világszerte
5000+ szerver 50+ helyen

Asztali operációs rendszerek
Windows, MacOS, Linux

Mobil operációs rendszerek
Android, iOS

Böngésző-kiterjesztések
Króm

Útválasztókra telepíthető

streaming

Hozzáférhet a Netflix USA-hoz

Hozzáférhet a BBC iPlayerhez

Hozzáférhet Hulu-hoz

Hozzáférhet az Amazon Prime Video-hoz

Biztonság

Titkosítási típusok
128-AES, 256-AES

Elérhető VPN-protokollok
OpenVPN, PPTP, L2TP, SSTP, X

Engedélyezve az eszköz indításakor

Lehetővé teszi a torzítást

Nem naplózási politika

A DNS szivárgásteszt sikeres volt

Killswitch elérhető

Rosszindulatú programok / hirdetésgátlókat tartalmaz

Támogatás

Élő chat
24/7

E-mail támogatás
24/7

Telefonos támogatás

Felhasználói fórum

Tudásbázis

Árazás

Az X-VPN, amely gyakorlatilag nem nyújt működőképességet, azért versenyez az árképzésben, amellyel a legfontosabb versenytársak találhatók. A havi árazás nem a legrosszabb, amit láttunk, de a legjobban sem. Azok számára, akik VPN-t szeretnének megfizethető, havonta elérhető opcióval, olvassa el a Mullvad-áttekintést.

Az X-VPN által kínált másik lehetőség egy éves regisztráció, amely jelentősen lecsökkenti az árat, de mégsem olyan szintre, amely nagyra értékeli. Az éves opció megegyezik a CyberGhost árképzésével, de ahogy a CyberGhost áttekintésből elolvashatja, további két- és hároméves terveket kínál, amelyeket az X-VPN nem. 

Mindkét terv korlátlan mennyiségű teljes sávszélességet biztosít akár öt egyidejű kapcsolathoz. Ha ezeknek az eszközöknek nem elegendő az Ön igényeinek kielégítése, akkor nézzen meg egy külön cikkünket a több eszköz legjobb VPN-ről.. 

Ezek a hosszú távú lehetőségek kínálják a legjobb értéket, és az X-VPN árazása teljesen figyelmen kívül hagyja. Ugyanakkor az X-VPN ingyenes tervet kínál azok számára, akik kockázatmentesen kipróbálni akarják a szolgáltatást.

Az ingyenes terv korlátozza annak lehetőségeit, hogy melyik szervert és ügyfelet használhatja. Először is, ha nem fizet fizető ügyfél, akkor nem használhatja a böngésző kiterjesztését. Ehelyett 500 MB sávszélességet fog elérni az asztali alkalmazáson keresztül, és csak a legközelebbi elérhető szerverre korlátozódik. 

Az ingyenes felhasználók a mobilalkalmazást korlátlan mennyiségű sávszélességgel is használhatják, de csak a legközelebbi szerver lesz elérhető. Ezenkívül a mobil alkalmazás ingyenes hirdetéseket jelenít meg. 

Noha ez egy nagyszerű lehetőség az új felhasználók számára, hogy megkóstolják a szolgáltatást, az 500 MB elég szegényes. Jobb lehetőségek vannak azok számára, akik a legjobb ingyenes VPN-szolgáltatásokat keresik.

Ha tetszik a próba, és frissíteni tervezi, számosféle fizetési mód van, beleértve a PayPal, a hitelkártya és a bitcoin, valamint más kriptográfiakat és még különféle ajándékkártyákat is. Vásárlását hét napos visszatérítési időszak védi, és hozzáférést biztosít akár öt egyidejű kapcsolathoz korlátlan sávszélességgel.

Egyszerű használat

Az X-VPN-sel kapcsolatos felhasználói élmény a vegyes zsák megtestesítője. A felszínen úgy tűnik, hogy az ügyfél egyenlő a többi versennyel. Meglehetősen szabványos elrendezést használ, amely egy nagy bekapcsológombot tartalmaz a minimalista felület fő jellemzőjeként.

XVPN-Client

A képernyő közepén található bekapcsológomb kapcsolódik a VPN-hez, amely azonnal megtörténhet, vagy akár egy percet is igénybe vehet, majd teljesen meghibásodhat. A beállítási menük, amint azt korábban megvizsgáltuk, hihetetlenül kopár, tehát nem meglepő, hogy ezek elég felhasználóbarátak..

Az alagút kialakítása után a VPN-kapcsolat minősége úgy tűnik, hogy vadul is változik. Részletesebben erről beszélünk a „sebesség” szakaszban, de a kapcsolat be- és kikapcsolása miatt a szörfözés és a termelékenység nagyon nehézséget okoz az X-VPN használatával.. 

Ha olyan sávszélességű VPN-t keres, amelyben megbízhatóan nézhet videókat (vagy akár játszhat is) az iskolában, akkor érdemes megnézni a legjobb VPN-t az iskolai cikkben. 

Végül, amint már megérintettük – és továbbra is érinteni fogjuk – a beállítások menüben szereplő protokollok nem kapják meg a tényleges nevüket. Ehelyett az X-VPN a beállításokban a „Protokoll A”, a „B Protokoll” és így tovább jelöli a protokollokat.

A könnyű használat és a felhasználóbarát szempontból ez a VPN egyik legrosszabb dolga. A VPN-protokoll elrejtése maguktól a felhasználótól nem jelent értelmet, és csak az X-VPN-t teszi még törötté és használhatatlanná, mint amilyen egyébként már lenne.. 

Azok számára, akiket érdekli egy könnyen használható VPN, amely több funkciót képes becsomagolni, mint az X-VPN, ne felejtse el átnézni a NordVPN áttekintést.

Sebesség

Az X-VPN erősen kijött a kapuból az első kiszolgálón, amelyen teszteltük. A közeli amerikai szerver visszatért sávszélességünk nagy részéhez, meghaladta a 200Mbps letöltési sebességet és majdnem ugyanazt a sebességet érte el a feltöltéseknél.

Ráadásul ennek a kiszolgálónak elég alacsony a pingszáma, hogy versenyképes választás lehessen a legjobb játéklistához tartozó VPN számára. Ahogy mentünk, a dolgok azonban egyre rosszabbá váltak az X-VPN számára. Az Egyesült Királyságbeli szerver a teljesítmény csökkenését észlelte, mivel a feltöltési sebesség nem védett sebességünk csupán töredékére csökkent..

Hely: Ping (ms) Letöltés (Mbps) Feltöltés (Mbps)
Nem védett (Virginia)3292,66337,13
MINKET.4209,78193,15
UK78116,744.17
Japán15269,812.16
Brazília12448.192,51
India18962.831,89

Hasonlóképpen, Japán, Brazília és India mind jelentős eredményeket tapasztalt a letöltési sebesség, a feltöltési sebesség és a ping-idő tekintetében. Ezek az eredmények átlagban az X-VPN-t távolítják el a leggyorsabb VPN-ek körétől.

A kérdést még ennél is rosszabbá teszi az a tény, hogy a papíron történő teljesítés még csak nem is mutatja, hogy milyen a VPN használatának tényleges tapasztalata. Időnként a dolgok normálisan működnek. Az oldalak gyorsan betöltődnek, és a videók teljes felbontásban történő lejátszásához csak egy perces puffer szükséges.

Az idő nagyjából felében azonban a dolgok teljesen lefagynak. A kapcsolat nagyon instabilnak tűnik, és úgy viselkedik, mintha be- és kikapcsolna. A webhelyre való belépés szinte azonnali lehet, vagy akár 45 másodperc is lehet, mielőtt a kapcsolat elindul, és a dolgok egyáltalán elkezdődnek.. 

Ez a furcsa és megbízhatatlan teljesítmény azt jelenti, hogy annak ellenére, hogy a papíron a sebesség nem a legrosszabb, amit valaha láttunk, továbbra is arra buzdítjuk a potenciális felhasználókat, hogy keressenek egy megbízhatóbb szolgáltatót. A nagy fájlok és videók tartósabb letöltési sebessége érdekében feltétlenül keresse meg a torrent roundup VPN-jén megtalálható szolgáltatókat..

Biztonság

A biztonság egy újabb kategória, ahol folytatnunk kell egy halott ló verését. Mint a cikkben már sokszor hallotta, az X-VPN nem jelöli a beállítások menü protokollbeállításait a tényleges nevükkel. 

XVPN-jegyzőkönyvek

Ehelyett betűket rendelnek, amelyek rendben vannak, a „D” betűvel az „I.” után Ez lehetetlenné teszi a biztonság szintjének, vagy akár a használt titkosításnak a meghatározását. Részletesebben megvizsgáljuk, hogy mit mondtak a következő ügyfélszolgálati szakaszban, de röviden, megtudtuk, milyen protokollokat használnak….

Az oldalra mutató linket kaptak, amely elmagyarázza az X-VPN protokolljait. Itt láthatjuk, hogy köztük van az OpenVPN, de megint tudni, hogy elérhető, értelmetlen, mert nem tudja, hogy mely beállítások az OpenVPN a beállításokban.

Vannak védett protokollok, és a használt titkosítás a protokolltól függően változik. Ezek a tényezők tovább súlyosbítják azt a kérdést, hogy valójában fogalmam sincs, mit kapsz, amikor vakon hatékonyan választanak protokollt az X-VPN használata közben.

Bár nem tudtunk észlelni semmilyen DNS vagy IP szivárgást, ez nem azt jelenti, hogy a VPN biztonságos. A biztonsági szintet lehetetlen megtudni anélkül, hogy tudnánk, hogy melyik protokoll van használatban az adott időpontban. 

Emiatt azt javasoljuk, hogy az emberek, akik Kína nagy tűzfala mögött állnak – vagy bárhol másutt, ahol a biztonság és a magánélet alapvető fontosságú – vessenek pillantást a legjobb kínai VPN-szolgáltatásokra. 

Ez egy olyan tervezési döntés, amelynek nincs logikus értelme, és nem látjuk okát az X-VPN-nek, hogy így dolgozzon. Azok számára, akiket érdekel egy rendkívül biztonságos VPN, amely kérdéseket nem hagy megválaszolatlanul, olvassa el a TorGuard áttekintést.

Magánélet

Annak ellenére, hogy láttuk, hogy az X-VPN tévesen alkalmazza ezt a felülvizsgálatot, akkor hitelt kell adnunk, ahol esedékes. Az X-VPN az egyik legkoncepcionálisabb és könnyen olvasható adatvédelmi politikát kínálja. 

Néhány rövid oldal, és olyan felépítésű, amely megkönnyíti a keresés megtalálását, ha érdekli a házirend bizonyos aspektusai. Azzal kezdődik, hogy kijelenti, hogy az X-VPN nem naplózza a VPN használatát vagy az IP-címét.

Ez azt jelenti, hogy nem rögzít forgalomnaplókat vagy azonosító információkat a VPN használatáról. Információkat gyűjt azonban mind a weboldalon, mind magán a VPN-en keresztül.

Néhány információt rögzítenek egy fiók létrehozásakor, de ezt a regisztráció során az Ön választása adja át. Ez magában foglalja az e-mailt, a fizetési információkat és a közösségi média fiókot, ha úgy dönt, hogy átadja azokat. 

A VPN információkat gyűjt, például időbélyegzőket, hibajelentéseket és a protokoll kiválasztását. Mindezek az információk segítenek az X-VPN kiszolgálói hálózatának fenntartásában, és nem azonosíthatók.

Streaming Performance

Az X-VPN meglepően jól teljesít, ha a streamingről van szó. A BBC iPlayer, valamint a Netflix és az Amazon Prime működik. Mindezen streaming platformokat minden erőfeszítés nélkül működésbe hozhattuk, egyszerűen csatlakozva az adott országhoz az alapértelmezett beállításokkal.

Hulu azonban észlelte a VPN-t, és azt mondta nekünk, hogy kapcsoljuk ki annak érdekében, hogy bármit megfigyelhessünk. Szerencsére azok számára, akik a Hulu tartalom megszerzésének módját keresik, a Hulu Roundup számára elérhető legjobb VPN-vel rendelkezünk. 

Sajnos az X-VPN számára azonban nem elég az, ha több streaming webhelyre tudunk kapcsolódni. A patak minősége és megbízhatósága szintén olyan tényező, amelyet figyelembe kell vennünk.

Amint rámutattunk a „sebesség” szakaszban, az X-VPN úgy érezte, hogy folyamatosan elveszíti a kapcsolatot. Ez olyan videókba fordult, amelyek néha azonnal, nagy felbontású felbontással töltődtek be, de ugyanolyan gyakran eredményezte a szemcsés lejátszást 144p felbontással és a gyakori pufferolást..

Míg a legtöbb streaming webhely működött, a Hulu képes volt leállítani minket, és az X-VPN teljesítménye sok kívánnivalót hagy az streaming során. Ha olyan VPN-t keres, amely megbízhatóan ütni fogja a geoblokkolt webhelyeket, miközben ugyanakkor rendelkezik azzal a teljesítménnyel is, hogy megbízhatóan nézze meg tartalmát vajas sima HD formátumban, kérjük, olvassa el a legjobb VPN-t a streaming útmutatóhoz.

Szerver helyek

Az X-VPN állítása szerint több mint 5000 szervert kínál, amelyek 50 helyszínen terjednek. Ha ez a kiszolgáló száma pontos, akkor valóban nem kell aggódnia a forgalom növekedése miatt, amely lelassítja az X-VPN hálózatát.

XVPN-szerverek

A felkínált 50 helyszín szerte a világon eloszlik. A legelterjedtebb a régiók, amelyekre a legnagyobb mértékben támaszkodnak, beleértve Ázsia, Észak-Amerika és Európa nagy részét. 

Ugyanakkor úgy tűnik, hogy az X-VPN által kínált helyek némelyike ​​virtuális szerver, vagyis ha a dolgok nem működnek megfelelően, akkor gyakran meg kell szétkapcsolni és kipróbálni egy új véletlenszerűen hozzárendelt szervert és IP-címet. Bár az X-VPN szerverhálózata lefedi a legigényesebb helyeket, néhány terület kissé száraz marad. 

Afrika nagy részét teljesen elhanyagolják, vagyis azokat, akik ezen a kontinensen tartózkodnak, arra kényszeríthetik, hogy csatlakozzanak egy távolabbi szerverhez, magasabb ping-idővel és rosszabb teljesítménnyel. Ha jó VPN-t keres Afrikának, akkor a legjobb dél-afrikai VPN-cikket érdemes megnézni.

Vevőszolgálat

Az X-VPN az ügyfélszolgálat két formáját kínálja. Azok számára, akiknek azonnal segítségre van szükségük, van egy élő csevegési lehetőség a weboldalon. A webhely szerint ez a nap 24 órájában és 6-ban dolgozik, úgy tűnik, hogy a vasárnap az a nap, amikor senki sem áll rendelkezésre.

Van egy e-mail is, amellyel elérheti, ha senki sem válaszol élő csevegés útján, ami történhet. A válaszidő az élő csevegéstől függően változik, csupán egy pillanattól a 24 óránál hosszabb várakozásig, és egyáltalán nem kap választ. 

A hiányzó e-mail és az élő csevegés mellett egy súgó is található. Ez egy kis tudásbázist tartalmaz, amely csak a VPN-ekkel kapcsolatos általános kérdésekre és a X-VPN adott szolgáltatására vonatkozik, és valószínűleg kevés segítséget nyújt.

Az ítélet

Úgy tűnik, hogy az X-VPN óvatos, hogy ne rázza meg a csónakot, és követi a VPN ipar sok szokásos konvencióját. Ugyanakkor a finomabb pontok végrehajtása oly lassan esik le, hogy szinte komikus.

A protokollok címkéinek hiánya önmagában foglalkoztatás-megszakító. A megbízhatatlan teljesítmény csak sértést okoz a sérülésnek, és a menük számos törött aspektusa a koporsó utolsó szöge. Ha megbízható és nagy teljesítményű VPN-t keres, akkor feltétlenül nézze meg a VPN-vélemények teljes archívumát.

Ha bármilyen tapasztalata van az X-VPN-szel kapcsolatban, örülnénk, ha az alábbi megjegyzésekben megismerné, hogy miként hasonlít az X-VPN-hez. Mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map