Windscribe Review – Nagyszerű ingyenes VPN – Frissítve 2020

Windscribe Review

A Windscribe egy érdekes VPN-szolgáltatás, amelynek célja a legjobb szolgáltatók kikapcsolása és szinte sikerrel jár. Noha néhány kérdéssel jár, általában véve kiváló VPN, és minden bizonnyal a legjobb ingyenes tervvel rendelkezik. Nézze meg a Windscribe beszámolónkat, amelyen megtalálható az összes jövevényről szóló részlet.

windscribe-Slider1

windscribe-slider2

windscribe-slider3

windscribe-slider4

windscribe-slider5

Előző

Következő

Könnyű leírni a Windscribe-t, mint egyszerű ingyenes VPN-szolgáltatót, bár ez szerencsére nem ez a helyzet. Noha ingyenes terve lenyűgöző – valójában a legjobb VPN útmutatónkra méltó – a Windscribe más okokból is kiemelkedik, nevezetesen az árképzés egyedi megközelítésével és a szolgáltatások hosszú listájával.. 

Ebben a Windscribe beszámolóban megvizsgáljuk ezeket a funkciókat, és az árképzésről, a könnyű használatról, a biztonságról, a sebességről, a streaming teljesítményről, az adatvédelemről és az ügyfélszolgálatról beszélünk. A végén megadjuk az ítéletünket, és meghatározzuk, vajon a Windscribe VPN megéri-e. 

Ha ingyenes VPN-t keres a piacon, akkor a Windscribe egyszerűen a legjobb megoldás. Amikor azonban megkezdi fizetni – legalább a teljes tervért -, ez megváltozik. A Windscribe alacsonyabb sebessége gyengenek tűnik a felső kutyákhoz képest, mint például az ExpressVPN és a NordVPN, még akkor is, ha néhány dollárt takarít meg. Olvassa el a Windscribe vs. NordVPN darabot, hogy megnézze, hogyan hasonlít az egész.

erősségek & Hiányosságok

A Windscribe alternatívái

Jellemzők

A Windscribe teljesen tele van funkciókkal, és nem ugyanúgy, mint mondjuk a CyberGhost (olvassa el a CyberGhost áttekintést). Az alapvető fontosságú tényezőket általában figyelembe veszik, de ahelyett, hogy a szolgáltatások listáját a szokásos ajánlatokkal, például a megosztott alagút kialakításával és az alkalmazások megsemmisítésével állítanák össze, a Windscribe egyedi. 

Ez jó vagy rossz lehet attól függően, hogy mi fontos az Ön számára, amire egy perc alatt eljutunk. Ami a mellékelt szolgáltatásokat illeti, a Windscribe csomagolja őket. 

A legelterjedtebb a Secure.link, amelyhez hozzáférhet a fiók irányítópultján vagy a böngésző kiterjesztésén keresztül. A Secure.link a bevitt URL-t megkísérli a nyomkövetők számára, mielőtt elindulna, és megadja a webhely általános adatvédelmi pontját. 

windscribe-review-securelink

Kéz a kézben a Secure.link segítségével az R.O.B.E.R.T. Ez az eszköz egy DNS- és IP-szintű blokkoló, amely lehetővé teszi bizonyos típusú tartalmak szűrését a Windscribe által létrehozott listák alapján. Alapértelmezés szerint blokkolja a rosszindulatú programokat, de beállítható a közösségi média, a pornó, a szerencsejátékok és még a hamis híreket közlő webhelyek blokkolására is..

windscribe-review-robert

A rendelkezésre álló listák a legtöbb bázist lefedik, de egyedi szabályokat is létrehozhat. Úgy dönt, hogy blokkolja, engedélyezi a listát vagy hamisítja az IP-címeket vagy tartományokat. Ezenkívül R.O.B.E.R.T. egyszerűen használható a fiók irányítópultján. 

Az alapvető funkciókat is figyelembe vesszük, a Windscribe VPN magában foglalja a DNS-beállításokat, a proxybeállításokat és a kill kapcsolót, amelyet zavaróan „tűzfalnak” hívnak. A Windscribe a GYIK-ban elmondja, hogy a „kill switch” helytelen kifejezés, de ez a terminológia, amelyet minden más VPN használ. Ha valami másnak nevezzük, ez csak zavarossá teszi. 

Ezzel a beállítással kiválaszthatja a protokollt és a portot, amelyről az alábbiakban részletesebben beszélünk. 

A Windscribe olyan funkciókat kínál, amelyeket egyetlen más VPN sem végez, de vannak hiányosságok. A legfontosabb, hogy a Windscribe nem foglalja magában a megosztott alagútépítést, amely lehetővé tenné, hogy forgalmat küldjön a VPN-alagúton keresztül, miközben a többi forgalmat a főkapcsolaton tartja (olvassa el az IPVanish áttekintést egy olyan szolgáltatásról, amely osztott alagútépítést használ). 

Hasonlóképpen, az alkalmazás megsemmisítését nem tartalmazza, amely lehetővé tenné, hogy egyes alkalmazásokban a kill funkciót használd, másokon pedig nem. Ezek a szolgáltatások nem nélkülözhetetlenek – sok VPN halad el rájuk -, de mivel a Windscribe még sok más tartalmat tartalmaz, ezek itt értelmesek. Ennek ellenére, ha ezek a szolgáltatások nem fontosak számodra, a Windscribe jelenlegi kínálatai továbbra is kiválóak.

A Windscribe szolgáltatások áttekintése

Windscribe logówindscribe.com

Kezdődik: $ 417 $ havonta

Tábornok

Fizetési módok
PayPal, hitelkártya

Cryptocurrency elfogad

Egyidejű kapcsolatok
Korlátlan

Támogatja az osztott alagút kialakítását

Korlátlan sávszélesség

Ingyenes próbaverzió elérhető

Visszatérítési időszak

Szervermennyiség világszerte
59 ország

Asztali operációs rendszerek
Windows, MacOS, Linux

Mobil operációs rendszerek
Android, iOS

Böngésző-kiterjesztések
Chrome, Firefox, Opera

Útválasztókra telepíthető

streaming

Hozzáférhet a Netflix USA-hoz

Hozzáférhet a BBC iPlayerhez

Hozzáférhet Hulu-hoz

Hozzáférhet az Amazon Prime Video-hoz

Biztonság

Titkosítási típusok
256-AES

Elérhető VPN-protokollok
IPSec, OpenVPN, Stunnel, IKEv2

Engedélyezve az eszköz indításakor

Lehetővé teszi a torzítást

Nem naplózási politika

A DNS szivárgásteszt sikeres volt

Killswitch elérhető

Rosszindulatú programok / hirdetésgátlókat tartalmaz

Támogatás

Élő chat
24/7

E-mail támogatás
24/7

Telefonos támogatás

Felhasználói fórum
Subreddit

Tudásbázis

Árazás

A Windscribe az árképzés területén a saját bajnokságában van. Nem csak olcsó, hanem rugalmas is, lehetővé téve, hogy kifejezetten az Ön igényeinek megfelelő tervet készítsen. Van egy nagylelkű ingyenes terv is, ezért a Windscribe vette a koronát a legjobb ingyenes VPN útmutatónkban, legyőzve az egyre népszerűbb TunnelBear-t (olvassa el az TunnelBear áttekintést és a Windscribe vs TunnelBear összehasonlítást).

Mielőtt ehhez jutnánk, beszéljünk azonban a szokásos tervről. A Windscribe havonta vagy évente kínálja szolgáltatását, az éves terv 55 százalékos kedvezményt kap. Noha a Windscribe nem kínál többéves terveket, mint például a NordVPN vagy a CyberGhost (olvassa el a NordVPN áttekintésünket), nem kell. Az éves ráta elég alacsony. 

A havi tarifa nem olyan lenyűgöző, mint egy olyan szolgáltatáshoz képest, mint a Mullvad, de amint azt a Mullvad áttekintésünkből láthatjuk, ez csaknem a legolcsóbb havi VPN. Az olyan kapzsi szolgáltatásokhoz képest, mint az Astrill, a Windscribe havi ára kiváló (olvassa el az Astrill áttekintésünket).

Ingyenes Windscribe

Hasonló árakat láthattunk a TorGuard esetében, amint azt a TorGuard áttekintésünkben láthatjuk. Amit a Windscribe elkülöníti, nem a szokásos terve, hanem az ingyenes. A Windscribe „terv elkészítése” opció ingyenesen indul, havonta egy kis kiszolgáló listát és 10 GB-os adatátvitelt kínál Önnek. Ha a Windscribe-ről is tweetelt, akkor további 5 GB-ot kaphat havonta. 

Ha ki szeretné terjeszteni a tervét, további helyszíneket adhat hozzá 1 dollárért egy darabért. Minden helyhez 10 GB-os kiegészítő adat tartozik, és minden hely elérhető. 

Például, ha a Windflix egyesült államokbeli szervert szeretné – a Windflix kiszolgálók speciális szerverek, amelyek streamingre vannak építve; erről bővebben a „streaming performance” szakaszban – ez havonta 1 dollárt fog fizetni, és 20 GB-os adatot fog használni. A helyvásárláskor minimum 2 dollár szükséges, de még akkor is ez a terv nagyszerű. 

Az új helyszínek vásárlása mellett korlátlan mennyiségű adatot és R.O.B.E.R.T. havonta 1 dollárért. A terv elkészítése a legtöbb ember számára értelme, különösen, ha csak egy adott régióból származó tartalom streamingét szeretné érdeklődni. 

Ha korlátlan mennyiségű adatot szeretne vásárolni, akkor valószínűleg csak néhány dollárt költ egy havi előfizetésre havonta, amelyet a felülvizsgált VPN-szolgáltatások összehasonlítanak.. 

A személyes terveken kívül vannak más szolgáltatások is, amelyeket a Windscribe kínál. A ScribeForce egy olyan csapatközpontú VPN, amely havonta 3 dollárt fizet személyenként – 40% kedvezményt biztosít a hallgatói engedmény az éves tervekben -, és vannak statikus IP-k, amelyek havonta 3-tól 8 dollárig terjedhetnek. A szokásos tervekhez hasonlóan ezen szolgáltatások megvásárlásához bitcoin, PayPal és hitelkártyák is használhatók. 

Nincs pénz-visszafizetési garancia, amely nem kellene meglepetésként látni, mivel van egy ingyenes terv. Inkább az ingyenes tervet vagy próbaverziót részesítjük előnyben, mint a pénz-visszafizetési garanciát, mivel Önnek nem kell vadászatot fizetnie a visszatérítésre..

Egyszerű használat

A Windscribe-vel kezdve egyszerű. A kezdőlapon egyszerűen kattintson a „kezdés” gombra, hogy a letöltési oldalra irányuljon. A Windscribe felismeri a böngészőt és az operációs rendszert, majd javasolja a megfelelő telepítőket. Dönthet úgy, hogy telepíti a böngészőbővítést, a helyi alkalmazást vagy mindkettőt, és amíg megy, regisztráljon egy fiókot. 

windscribe-review-letöltés

A Windscribe kissé másképp kezeli a dolgokat, mint a többi VPN. A fizetési folyamat végrehajtása és a fiók regisztrációja helyett létrehozhat bejelentkezési hitelesítő adatokat, akár fizet, akár nem. A bejelentkezés automatikusan kapcsolódik egy ingyenes tervhez, amelyet később megváltoztathat.

Innentől bejelentkezhet és megnézheti fiókja irányítópultját. Noha az irányítópultot az előfizetés kezelésére használják, mint más VPN-ekkel, a Windscribe még inkább folyik. Beállíthatja a port-továbbítást, konfigurálhatja az R.O.B.E.R.T. és ellenőrizze a linkeket a Secure.link segítségével. Az irányítópult néhány funkciója a böngésző kiterjesztésében is elérhető. 

windscribe-review-műszerfal

Ha elégedett egy ingyenes csomag elindításával, visszatérhet az alkalmazáshoz. Ha frissíteni szeretne, kattintson a „frissítés” elemre a „fiók állapota” lapon. A Windscribe az árazási oldalra irányítja, ahol teljes előfizetést vásárolhat, vagy elkészítheti saját tervét. 

windscribe-review-árazás oldalas

Összehasonlítva például az ExpressVPN-rel, a Windscribe összetett árképzési struktúrával rendelkezik (olvassa el az ExpressVPN áttekintésünket). Ez azonban soha nem lett nyilvánvaló. A Windscribe egyszerűsített megközelítése a feliratkozás révén könnyedén érzi az előfizetés vásárlását, annak ellenére, hogy papíron az árazási struktúra összetettebb, mint a többi VPN szolgáltatás.. 

A Windows szélírása

A helyi alkalmazás visszalépésekor a Windscribe megkérdezi, hogy jelentkezzen be. Ha még nincs telepítve a böngésző kiterjesztés, akkor megnyílik egy ablak, amelyben megkérdezi, telepíteni kívánja-e a kiterjesztést. Habár ez elsősorban a VPN ellenőrzésének más módja, a bővítmény hozzáad egy hirdetés-blokkolót és a Secure.link oldalt, amelyhez egy perc alatt belekeveredünk.. 

A helyi alkalmazás egyszerű. A Windscribe alapértelmezés szerint kiválasztja a „legjobb helyet”, de meg tudja változtatni a helyét a kiszolgálólista segítségével, amelyhez hozzáférhet, ha a kiválasztott hely melletti „lefelé mutató nyílra” kattint.. 

Az ingyenes terv használatával csak csillag nélküli helyekhez férhet hozzá. A csillaggal jelölt „pro” helyek a teljes előfizetéshez tartoznak, vagy külön megvásárolhatók.  

windscribe-review-ablakok

Ha bekapcsolja a „be” kapcsolót, elindul a csatlakozási folyamat és bekapcsolódik a tűzfal. Annak ellenére, hogy a kapcsolat befejezésekor nem szerepel kifejezetten, IP-címe frissül, ha csatlakozik, és a szürke háttér kékre változik. Ha engedélyezte a Windows értesítéseket, akkor a Windscribe ott is értesíti. 

windscribe-review-kapcsolt

Nem számít, csatlakozik-e vagy sem, böngészhet a szerverlistában és megváltoztathatja a beállításokat, bár egyes beállítások mindaddig nem lépnek hatályba, amíg ki nem bontják és újra nem csatlakoznak. A beállítások menüje elég alapos ahhoz, hogy a kritikus vezérlőelemeket biztosítsa anélkül, hogy műszakibabá válnának (ennek fájdalmas példáját olvassa el az AirVPN áttekintésünkben). 

windscribe-review-beállítások

Windscribe Android

Nem kevés meglepetés, hogy a Windscribe rendelkezik Android-alkalmazással, de ennél is többet tartalmaz, amelyek általában korlátozó Android-platformokat tartalmaznak. Beállíthatja például az Amazon Fire TV-n vagy az Nvidia Shield-en. A múltban kellett volna használnia az APK-t és manuálisan beállítania a VPN-t, de most már léteznek natív alkalmazások mindkét platformon. 

windscribe-review-android

Ez a rugalmasság hatalmas. Ha olyan médiaközponti eszközt használ, mint egy Nvidia pajzs, akkor általában beállítania kell egy VPN-t az útválasztón – a Windscribe ezt is támogatja -, és az összes forgalmát átengedi rajta. A Windscribe használatával egyszerűen fel lehet lépni egy médiaközpontra, még akkor is, ha olyan platformot használsz, mint a Kodi (erről bővebben olvassa el a Kodi legjobb VPN-útmutatóját). 

Windscribe for Chrome

A mobil és asztali alkalmazások mellett a Windscribe kiterjesztéseket is tartalmaz a Chrome, a Firefox és az Opera számára. Általában a kiterjesztés csak egy újabb módja a VPN vezérlésének. Még mindig böngészhet a szerverek között és csatlakozhat, valamint megváltoztathat néhány alapbeállítást. A speciális opciók, például a VPN-protokoll és a DNS-beállítások a helyi alkalmazás számára vannak fenntartva. 

A kiterjesztés azonban nem csupán a VPN proxyja. Ez gyors hozzáférést biztosít a Secure.link-hez, blokkolja a hirdetéseket és lehetővé teszi az online adatvédelmi szolgáltatások engedélyezését, amiről a fenti „szolgáltatások” szakaszban beszéltünk. A legtöbb VPN-bővítménnyel ellentétben nem a kiterjesztés vagy a helyi alkalmazás kérdése. Mindkettőt kell használni. 

Úgy tűnik, hogy a Windscribe ezt is megérti. Válthat a kiterjesztés között a „böngésző” és a „helyi” módra. A „Böngésző” mód teljes hozzáférést biztosít a VPN-hez és a helyek listájához, míg a „helyi” mód megőrzi a böngésző-kiterjesztés funkcióit, miközben lehetővé teszi a VPN helyi ellenőrzését..

Sebesség

A Windscribe VPN sebességének tesztelése az egész fedélzeten volt. Noha sikerült megfelelő sebességet elérni az otthon közelében, a Windscribe nem fogja készíteni a leggyorsabb VPN-útmutatónkat. A tónál átugrott a St. Louis-i tesztelési helyről, és a Windscribe lecsökkentette a nem védett letöltési sebességünk közel 90% -át, ami szomorú.

Hely: Ping (ms) Letöltés (Mbps) Feltöltés (Mbps)
Nem védett (St. Louis)886,7120.53
Legjobb hely (Kanada)3031.9315.07
Windflix USA.3673,5418.85
Hollandia11320.418.5
Egyesült Királyság1158,7311.25
Windflix Japan1787,6114.31

Az OpenVPN-t és az UDP-t használtuk a sebességtesztünkhöz, annak ellenére, hogy a Windscribe alapértelmezés szerint az IKEv2. Ezenkívül összekevertük a fizetett és az ingyenes kiszolgálókat is, hogy megfigyelhető-e valamilyen minta. Noha a tesztelés korai szakaszában ez a helyzet tűnt fel – a Windflix USA szerver a vízből kiürítette a kanadai szervert – a becsomagolás múlásával nyilvánvalóvá vált, hogy a távolság a legnagyobb tényező. 

Kanada és az Egyesült Államok rendben voltak, bár furcsa volt, hogy a Windscribe egy kanadai adatközpontot ajánlott nekünk. Hollandia, Egyesült Királyság és Japán azonban lemaradtak a letöltési arány 70–90 százalékkal való eséséről. A feltöltési sebességet szerencsére változatlanul tartottuk, de a letöltési arány a legfontosabb. 

Meglepő módon azonban a késés rugalmas volt a tesztelés során. Japán megközelítette a 200 métert, de ez még ésszerű is. A Windscribe – a következetes ping-időkkel – a legjobb VPN-k között szerepel a játékban. 

Más célokra a legjobb, ha gyorsabb VPN-sel jár, vagy ragaszkodsz az IKEv2-hez mint protokollhoz, amely sokkal jobban teljesít, mint az OpenVPN UDP-vel. Látva, hogy más VPN-k hatalmas sebességet tudnak elérni az OpenVPN használata közben, bár a Windscribe még mindig lecsúsztatott néhány csapot ebben a szakaszban.

Biztonság

A VPN biztonsággal kapcsolatban a Windscribe VPN betartja a bevált gyakorlatokat, bár ehhez meg kell változtatnia néhány beállítást. A dobozból a Windscribe a kapcsolat üzemmódját „automatikus” állásba állítja, amely esetünkben az IKEv2-t választotta a megfelelő protokollnak. Mivel a Windows 10 asztali számítógépen tesztelünk, inkább az OpenVPN-t használjuk. 

A tisztesség kedvéért a Windscribe nem az egyetlen VPN, amely alapértelmezetten furcsa protokollt vagy titkosítást használ. A magán-Internet hozzáférés például a normál AES-256 helyett az AES-128-tal indul (olvassa el a Privát Internet hozzáférés áttekintését). Ugyanúgy, mint a PIA, a Windscribe segítségével könnyű megváltoztatni a biztonsági beállításokat. 

Az IKEv2 az alapértelmezett érték, és ha mobilkészüléket használ, javasoljuk, hogy maradjon vele, mivel a kapcsolata érintetlen marad, amikor megváltoztatja a hálózatokat. Asztali számítógépeken az OpenVPN valószínűleg jobb megoldás, és a Windscribe lehetővé teszi, hogy szállítási protokollként válasszon az UDP és a TCP között.. 

Két kapszulázott OpenVPN opció is létezik: Stealth és Wstunnel. Ezek a protokollok lefedik az OpenVPN kapcsolatot, így normál internetkapcsolatnak tűnnek, ami hasznos a cenzúra megkerülésére. Közös választási lehetőségek vannak a legjobb kínai VPN-k között is.

Windscribe Torrenting

A lopakodó lehetőségekkel és az AES-256 titkosítással – olvassa el a titkosítás leírását, hogy megtudja erről – A Windscribe alkalmas a torrentolásra. Ennek ellenére nem használhat csak egyetlen helyet a torzításhoz. Egyes helyeken, például Dél-Afrikában, Oroszországban és Indiában van egy P2P ikon, áthúzva rajta, jelezve, hogy nem torrentálhat ezekben a helyekben. 

Annak ellenére, hogy a szokásos asztali alkalmazás használatának elegendőnek kell lennie a torrent védelmének megőrzéséhez, a Windscribe számára elérhető egy uTorrent telepítési útmutató. Ne feledje azonban, hogy bár használhatja az asztali klienst, és nem állíthat be proxy-ot az uTorrentben, rossz ötlet egy proxy használata az uTorrent-ben az asztali kliens nélkül (erről bővebben olvashat a VPN vs. proxy vs. Tor útmutatóban) ).

A DNS-szivárgásokat, valamint az IP- és a WebRTC-szivárgásokat teszteltük annak érdekében, hogy a torrent – és minden egyéb online tevékenység biztonságos legyen. A Windscribe tiszta volt, még akkor is, ha több helyet teszteltünk. Hirdetett szivárgás elleni védelem jól működik.

Magánélet

A Windscribe egyértelműen megérti, miért vásárol VPN-t, és az adatvédelmi politikájának tetején kijelenti, hogy rájön, hogy „vékony vonalon kell járnia” annak szempontjából, hogy mit tud gyűjteni. Néhány adat összegyűjtésre kerül, de semmit sem lehet hozzákapcsolni Önhöz. 

Amikor feliratkozik, megadnia kell egy felhasználónevet és jelszót, de e-mail címet nem. Felvehet e-mail címet a fiókjába a jelszó helyreállítása céljából, de amíg az egyik legjobb jelszókezelőnk használatát használja, ez nem jelent problémát. Ha fizet, akkor számlázási információkat kell megadnia, de ezeket egy harmadik fél dolgozza fel. 

Amikor valóban csatlakozik, a Windscribe összegyűjti a 30 napos időszakban átvitt adatok összmennyiségét, valamint az utolsó bélyegzőt, amikor utoljára csatlakoztak. A korábbi munkamenetek, az eredeti IP és a meglátogatott webhelyek nem tárolódnak. 

A munkamenet során a Windscribe a kapcsolat időpontját, az átvitt adatok mennyiségét és a felhasználónevet tárolja, de csak a szerver memóriájában.. 

Ez azt jelenti, hogy amikor leválasztja, az adatokat azonnal megsemmisíti, és semmi nem vezet vissza Önnek. Mivel nem kell megadnia az e-mail címét, a fiók felhasználónevét sem feltétlenül kell hozzákapcsolni.  

Ennek további bizonyítására a Windscribe átláthatósági jelentést készít, amelyet havonta frissítenek, hogy megmutatják a DMCA és a bűnüldözési kérelmek számát, valamint a betartott számot. Az írás idején a Windscribe több tízezer DMCA-kérelmet és maroknyi bűnüldözési kérelmet kapott, és egyikével sem működött együtt..

Streaming Performance

A Windscribe ingyenes szervereinek felhasználásával találkoztunk a Netflix és a Hulu útlezárásokkal, amelyeknek nem kevés meglepetésnek kellene számolniuk, mivel a Windscribe kifizette a kifejezetten streaminghez készített Windflix szervereket (erről egy perc alatt). Ennek ellenére először az ingyenes kiszolgálókkal teszteltük, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy nem működnek-e. Ha ingyenesen szeretne streamolni, akkor a Windscribe nem a VPN az Ön számára. 

A korlátlan adat opcióval és több „profi” szerverrel azonban továbbra is olcsóbbá válhat. Még az ingyenes kiszolgálókon is elérhetjük a BBC iPlayer és az Amazon Prime Video szoftvereket, amelyek lenyűgözőek (olvassa el a legjobb VPN-t a BBC iPlayerhez és a legjobb VPN-t az Amazon Prime Video útmutatóhoz). A Netflix és a Hulu esetében azonban szükség van a Windflix szerverekre. 

Windscribe, Netflix: Windflix

A Windflix szerverekre költözöttünk, amelyek az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és Japánban elérhetők. Valóban, miután átváltunk az USA Windflix szerverére, képesek voltunk a Netflixre és a Hulu-ra bármilyen probléma nélkül használni. Ha csak a streaming érdekli, akkor Windflix szervert és korlátlan adatot kaphat havonta csak 2 dollárért.. 

Emiatt a Windscribe megszerezte a helyet a Netflix legjobb VPN-jén és a Hulu útmutatóink legjobb VPN-jén. A Windscribe hibátlanul működik, mindaddig, amíg a Windflix szervereket használja, és mivel látjuk, hogy mivel azok bele vannak foglalva a „profi” tervbe, ez a szakasz egy slam dunk.

Szerver helyek

A Windscribe 59 országban működik, több jelenléttel rendelkezik az egyes országokban (mintegy 110 városban működik). Noha a lista a HideMyAss-hez hasonló szolgáltatáshoz képest valószínűtlennek tűnik (olvassa el a HideMyAss ismertetőt), a Windscribe nem használ virtuális szervereket, míg a HideMyAss. 

Az összes hely valós, fizikai szerverekkel rendelkezik, tehát amikor kapcsolatba lépünk, mondjuk Lettországgal, IP-címet kapunk egy adott helyhez tartozó szerverhez.. 

A terjedés is szilárd, a Windscribe lefedő területeivel Közép-Keleten és Ázsiában, ahol a VPN általában nem megy. Például vannak szerverek Thaiföldön, Törökországban, Vietnamban, Hongkongban és Szingapúrban. Noha a egzotikusabb helyek néhány olyan szolgáltatásával, mint a HideMyAss, nem szerepelnek a listán, általában nincs szükségük.

Vevőszolgálat

A Windscribe többféle támogatási lehetőséget kínál, beleértve az alapos tudásbázist, az élő csevegésen és e-mailen keresztüli technikai támogatást, valamint az alhirdetést is, amelynek az írás idején több mint 10 000 tagja van. Az alhirdetés annak ellenére, hogy van egy doge meme fejléc, hasznos, mivel a legtöbb szál néhány órán belül választ kap.. 

Ez a támogatás közvetlen elérésének módja, mivel az e-mail eltart egy ideig – bár nem túl régen – és az élő csevegés nem pontosan élő. A webhely körül rákattinthat a jobb alsó sarokban található zöld zöld körre, hogy elindítson egy beszélgetést Garry-val, a Windscribe AI-vezérelt támogatási képviselőjével..

windscribe-review-live-chat-

Garry elvégzi az alapkérdések elvégzését – láthatja egy ilyen kérdést fent -, de bármi bonyolultabbnak szüksége van egy emberre. Például azt kérdeztük, hogy „álmodnak-e az androidok elektromos juhról?” és Garry arra késztette minket, hogy beszéljünk egy emberrel. Szerencsére ugyanazon az élő csevegőablakon keresztül megteheti, de ehhez először Garry-n kell keresztülmennie. 

De nem kell senkivel kapcsolatba lépnie. A Windscribe tudásbázisát tele van telepítési útmutatókkal, GYIK-kel és hibaelhárítási cikkekkel. A telepítési útmutatók különösen hasznosak, például, amelyek ismertetik a Windscribe telepítését Asus útválasztókra. Még az alapvető telepítéseket is nagyon részletesen lefedik, ami jó látni.

windscribe-review-tudásbázis

Ha problémákba ütközik, akkor a hibaelhárítási útmutatót kell elsőként megkeresnie. A Windscribe alapvető témákat foglal magában, például a jelszavak elfelejtését, de olyan bonyolult témákat is, mint például a Windscribe API blokkolása a hálózaton. A telepítési útmutatók és a hibaelhárítási cikkek között ritkán, ha soha nem kell közvetlen támogatást keresnie.

Az ítélet

Ami a ingyenes VPN-ket illeti, a Windscribe a mi ajánlási javaslatunk. A fizetett változat szintén lenyűgöző, tekintve, hogy elkészítheti saját tervét, miközben hozzáférhet a szolgáltatások hosszú listájához. 

Ennek ellenére továbbra is megkapja azt, amit fizet, különösen, ha a sebességről van szó. A Windscribe nem lassú, ha otthon közelében tartózkodik, de ha messze utazik, a legjobb, ha másik lehetőséggel jár.. 

Ezeket a lehetőségeket megtalálhatja a legjobb VPN-ben az utazók számára készült útmutatóban. Egyébként a Windscribe lenyűgöző, nem-értelmetlen felülettel, rugalmas árképzéssel és széleskörű funkciókkal. Ezért magasra értékeljük VPN-véleményeinkben. 

Tervezi a Windscribe letöltését? Mi eladta neked? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben, és mint mindig, köszönöm az olvasást.

Windscribe GYIK

  • Mi az a Windscribe??

    A Windscribe egy ingyenes csomagja miatt népszerű virtuális magánhálózat, amely 10 GB-os adatot és korlátozott kiszolgálóhálózatot kínál. Rendelkezésre áll egy „profi” terv is, amely korlátlan sávszélességgel és a kiszolgálók teljes listájával érkezik, beleértve a speciális Windflix streaming helyeket.

  • Hogyan működik a Windscribe??

    A Windscribe, mint minden VPN, úgy működik, hogy titkosítja az internetkapcsolatot, mielőtt elküldi azt a nyílt webre. Ezzel megóvja IP-címét és minden egyéb személyes információt a weboldalaktól és az online szolgáltatásoktól.

  • Mennyire biztonságos a Windscribe?

    Teszteléseink alapján a Windscribe biztonságosan használható. Megtette a DNS, WebRTC és IP szivárgás teszteinket, és fenntartja a naplózásgátló politikát.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me