VPNArea áttekintés – Frissítve 2020

VPNArea áttekintés

A VPNArea egy bolgár szolgáltatás, amely napról napra egyre jobbnak tűnik. Míg a felülvizsgálat korábbi verzióiban itt és ott volt néhány panasz, a jelenlegi állapotban a szolgáltatás a Netflix USA-ba juttatja Önt, már nem szivárog a DNS-e, nemrégiben szemmel emelkedett, és elég megfizethető a rendszerindításhoz..


vpnarea-Slider1

vpnarea-slider2

vpnarea-slider3

vpnarea-slider4

vpnarea-slider5

Előző

Következő

Az elmúlt három évben a VPNArea-val szerzett tapasztalataink nagyon rosszról lenyűgözően tiszteletre méltóvá váltak. Általános javulási tendencia figyelhető meg a szolgáltatás minden aspektusában, de amit a VPNArea előző áttekintésében leginkább észrevettünk, az a rendkívül javult sebesség és biztonság néhány új szerver és szolgáltatás, például dupla VPN és Stunnel hozzáadásával..

A mai VPNArea felülvizsgálatunkban ennek a trendnek a folytatását vizsgáljuk. A VPNArea sebessége ismét jelentősen javult, az streaming szerverek a Netflix-en és a Hulu-n működnek, és az árazás olyan versenyképes, mint valaha.

Megkérdeztük azonban, hogy mindez meghaladja-e a fennmaradó kérdéseket, például a csúnya felületet és az apróbb technikai problémákat, amelyek továbbra is megmaradnak és visszatartják a VPNArea-t attól, hogy a VPN-piac legmagasabb szintjén maradjanak.

erősségek & Hiányosságok

Alternatívák a VPNArea számára

Jellemzők

A VPNArea beállításaiba való belemerülés nem tár fel olyan dolgot, amely túlzottan érdekelné az átlagos felhasználót. Van egy hirdetés és rosszindulatú program blokkoló, amely segít biztonságban tartani az internetet azáltal, hogy blokkolja azokat az IP-ket, amelyekről ismert, hogy ilyen jellegű tartalmat tárolnak. A legjobb víruskereső szoftverek listáján, vagy akár a magánélettel kapcsolatos cikkek védelmére szolgáló 99 ingyenes eszközünkben is jobb lehetőségek vannak a hirdetések és a rosszindulatú programok blokkolására. 

A beállítások lefelé nézése azt mutatja, hogy a VPNArea lehetősége van arra is, hogy az ügyfelet automatikusan elindítsa a Windows indításakor, és csatlakozzon az utoljára használt szerverhez. Ez a megszakító kapcsolóval együtt olyan funkciókat jelent, amelyeket elvárnánk, hogy minden VPN fedezze fel, mivel közvetlen hatással vannak a biztonságra.

A VPNArea ezt jól csinálja, sőt a felhasználók számára is választhat két kill kapcsolót. Az első kikapcsolás kapcsoló a szokásos Windows tűzfalat használja, hogy megakadályozza az IP-cím kitettségét csatlakozás közben, és blokkolja az internetes forgalmat, ha a VPN megszakad.

VPNArea-karöltve

A „nukleáris opció” elnevezésű második megszakító kapcsoló letiltja az összes internetes forgalmat, ha a VPN lekapcsol, ha ténylegesen letiltja a számítógép WiFi-jét és az Ethernet-et. 

A menü alján található egy szövegmező, amelybe kézzel adhat meg parancsokat és beállításokat. Ez megköveteli a VPN-ek és a hálózatépítés bizonyos fejlett ismereteit, és messze túlmutat e cikk hatókörén – vagy a legtöbb felhasználó érdeklődésén -, de elismerően öröm, hogy megismerjük azokat, akik hozzáértő tinkerek.. 

VPNArea-beállítások

Speciális szerverek

Végül érdemes megjegyezni, hogy a VPNArea kínál néhány speciális szervert. Az egyik ilyen dedikált szervertípus az streaming, amelyről röviden a „streaming” szakaszban fogunk beszélni. 

Mondanom sem kell, hogy ezeket a kiszolgálókat úgy konfigurálják, hogy segítsenek hozzáférni az olyan streaming tartalmakhoz, mint a Netflix és a Hulu, és meglehetősen jól működnek. A VPNArea másfajta speciális szerveropciót is kínál: dedikált IP-kiszolgálók, amelyek lehetővé teszik, hogy ugyanazzal az IP-címmel rendelkezzen minden csatlakozáskor.

Van néhány Double VPN és Stunnel szerver is. Ezeket részletesebben a „biztonság” szakaszban fogjuk megvizsgálni, de röviden: ezek a szervertípusok kiegészítő védettségi fokozatot adnak a kapcsolatodhoz. 

Végül, a lista tetejére, van néhány Tor-t tartalmazó VPN-kiszolgáló, amelyek segítenek a mély weben való biztonságos böngészésben. Nézze meg a Torguard vs. PIA cikkünket egy másik szolgáltatáshoz a Tor over VPN képességekkel kapcsolatban. 

Noha a VPNArea jó munkát végez az alapok lefedésében, és tartalmaz néhány funkcionális funkciót, egyszerűen nem adhatunk neki túl sok hitelt. Ennek oka az, hogy az általuk támogatott funkciók vagy kívül esnek azon, amit az emberek szeretnének, vagy – mint például a hirdetés-blokkoló – egyszerűen egy-tíz-tucat plugin, amelyet valószínűleg mindenkinek már megvan. 

Ha valami olyan, mint a megosztott alagút, amelyről az ExpressVPN ismertetőnkben olvashat, vagy néhány érdekes protokoll és titkosítási lehetőség, magasabb fokozatba kerülne. Egyelőre, bármi olyasmi mellett, amely kissé érzékenyebb, B osztályba ül. 

A VPNArea szolgáltatások áttekintése

VPNArea logóvpnarea.com

Kezdődik: $ 299 / hónapHavi tervek

Tábornok

Fizetési módok
PayPal, Hitelkártya, UnionPay, Alipay

Cryptocurrency elfogad

Egyidejű kapcsolatok
6

Támogatja az osztott alagút kialakítását

Korlátlan sávszélesség

Ingyenes próbaverzió elérhető

Visszatérítési időszak
30 nap

Szervermennyiség világszerte
65 ország

Asztali operációs rendszerek
Windows, MacOS, Linux

Mobil operációs rendszerek
Android, iOS

Böngésző-kiterjesztések

Útválasztókra telepíthető

streaming

Hozzáférhet a Netflix USA-hoz

Hozzáférhet a BBC iPlayerhez

Hozzáférhet Hulu-hoz

Hozzáférhet az Amazon Prime Video-hoz

Biztonság

Titkosítási típusok
256-AES

Elérhető VPN-protokollok
OpenVPN

Engedélyezve az eszköz indításakor

Lehetővé teszi a torzítást

Nem naplózási politika

A DNS szivárgásteszt sikeres volt

Killswitch elérhető

Rosszindulatú programok / hirdetésgátlókat tartalmaz

Támogatás

Élő chat
24/7

E-mail támogatás
24/7

Telefonos támogatás

Felhasználói fórum

Tudásbázis

Árazás

A VPNArea ára szilárd, amire kínál. A havi időkerettel kezdve havonta 9,90 dollárt fog fizetni, ami körülbelül átlagos egy tisztességes VPN-hez, de kevesebb, mint egy olyan felső polc opció, mint az ExpressVPN. Az egyéves időkeret a havi árat körülbelül felére csökkenti, havonta 4,92 dollárra, ezáltal a VPNArea nagymértékűvé teszi.

Ahol a VPNArea árazása valóban világít, hosszú távon van. A hároméves terv csak néhány dollárra csökkenti a költségeket havonta. Ez versenyképes még a legjobb VPN-árképzés mellett is. Nézze meg a CyberGhost áttekintést egy másik VPN-szolgáltatásról, amely szintén kiváló hosszú távú árazást kínál. 

A VPNArea azonban nem kínál ingyenes próbaverziót. (Ha érdekli a VPN ingyenes kipróbálása, kérjük, nézd meg a ProtonVPN áttekintést.) Ehelyett a VPNArea 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál a 12 és 36 hónapos tervekkel, és 14 napos pénz-visszafizetési garancia havi opcióval. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a VPN-t viszonylag kockázatmentesen kipróbálják.

A VPNArea fizetési módok széles választékát fogadja el, beleértve a szokásos hitel- vagy betéti kártyákat, valamint számos kriptovalutát és néhány harmadik féltől származó lehetőséget, köztük az Alipay-t és az UnionPay-t.. 

Egyszerű használat

Tehát szólva, a VPNArea felhasználói felülete hamarosan soha nem fog megnyerni szépségápolókat. Maga a kiszolgálók listája nehéz megnézni, mivel a kiszolgálók neve például „USA-0-NFLX-EU-Hub”, ahelyett, hogy valami „USA” címkével látnánk őket. Netflix.” 

A kék-fehér színösszeállítás manapság nagyon gyakori a VPN-ek és általában a szoftverek számára, mivel légies és könnyű érzetet kölcsönöz a dolgoknak, ám a VPNArea felületén valahogy mégis sikerül kissé klaustrofóbiát és rendetlenséget éreznie. Vessen egy pillantást a NordVPN áttekintésünkre, hogy példát találjon a jól elvégzett kék-fehér felületre.

VPNArea-Interface

A VPNArea felülete sok információt nyújt, például a távolságtól a szervertől, a ping időt, a különböző rendezési lehetőségeket, az IP-címet és még azt is, hogy be van-e kapcsolva vagy ki a hirdetés-blokkoló. 

A szoftver általános elrendezése azonban ezen információk kicsit zavarossá teszi. A tetején lévő lapok sem érzik magukat a legjobban a különféle kiszolgálók listáinak kezeléséhez, de legalább a keresősáv megkönnyíti a keresés megtalálását.. 

Végül, a VPNArea felületén vagy webhelyén semmi nem akadályozza a hatékonyságát vagy a könnyű használatot. Még mindig intuitív a használatához, egyértelműen felcímkézett gombokkal és opciókkal, így gyakorlatilag bárki telepítheti a szoftvert és futhat a földre.

VPNArea-Distance

Ez egy nagyon csúnya elrendezés, amely bizonyos finomításokat igénybe vehet, mind a vizuális megjelenés, mind az optimalizálás szempontjából. Bizonyos apró dolgok – például a szerver és a beállítások felső lapjának elrendezése vagy a furcsa távolság mérése – úgy tűnik, hogy a szoftver szerint az USA-ban 334 km-re vagyunk az Egyesült Államoktól és Németországtól is – teszik az elrendezés kissé zavaróbb, mint amilyennek lennie kell. 

Sebesség

Elhelyezkedés: PingDownloadUpload
Védtelen5299,63272,86
MINKET.16239,65299,85
UK8783,79195,41
Hong Kong22086,53164,79
Svájc100111,28221.26
Japán16956.2872.09

Korábbi VPNArea áttekintéseinkben azt találtuk, hogy a sebesség olyan, ami a VPNArea eléggé hiányzik. Úgy tűnik, hogy a dolgok megváltoztak, és jelentős beruházásokra és fejlesztésekre került sor a VPNArea szerverhálózatában. 

A legközelebbi szerverrel, az Egyesült Államokban kezdve, azt tapasztaltuk, hogy a VPNArea valóban nagyobb feltöltési sebességet adott nekünk, mint az eredeti ellenőrző tesztünk. Az Egyesült Államokon kívüli távoli kiszolgálókra költözve a feltöltési sebesség nagyon magas maradt, legtöbbször 200Mbps-os vagy annál nagyobb. 

Még a legkisebb szervernél is, amelyet teszteltünk, Japánban, a kapcsolat továbbra is gyors és érzékeny volt. Eljuthattunk olyan streaming webhelyekhez, mint a Twitch és a YouTube, és a videók szinte habozás nélkül betöltenének 1080p és 60fps sebességgel, dadogás nélkül..

Noha ez nem feltétlenül a legjobb sebességteszt eredménye, amit valaha láttunk – nézzünk valami hasonlót az ExpressVPN vs NordVPN cikkhez a jobb számért – a VPNArea továbbra is jelentős javulást mutatott a korábbi áttekintésünk óta. A kiszolgálók mindegyike megfelelő sebességgel rendelkezik, így a VPN-felhasználók reagáló és élvezetes webböngészési élményt nyújtanak.

Biztonság

Ahogy a „szolgáltatások” részben röviden megemlítettük, a VPNArea biztonságával kapcsolatban nem sokat kell beszélni. Nincs más választása protokoll vagy titkosítás esetén; elakad az OpenVPN és az AES-256 párosításával.

Ez azonban nem igazán probléma. Ha elolvassa a titkosítási és a VPN-protokoll bontási cikkelyeinket, látni fogja, hogy ez a kombináció az ideális beállítás, és kiemelkedő biztonságot nyújt, miközben továbbra is kiemelkedő teljesítményt nyújt. 

A bekapcsolt anti-DNS-szivárgás-beállítások mellett elvégeztünk néhány szivárgásvizsgálatot a VPNArea segítségével, és nem találtunk szivárgó DNS-kéréseket vagy IP-címeket a VPN-kapcsolatunkból. A beállításokban lehetőség van az egyéni DNS-kiszolgálók használatára is, hogy még nagyobb biztonságot nyújtsanak.

Bár az alapvető szolgáltatások – mint például a kill kapcsoló és az AES-256 titkosítás mögötti egyedi DNS-kiszolgálók – elegendőek ahhoz, hogy a legtöbb ember biztonságban érezze magát az interneten, a VPNArea néhány speciális VPN-szervert kínál azoknak a felhasználók számára, akik soha nem érzik magukat túl biztonságban.. 

Nevezetesen vannak Double VPN és Stunnel szerverek. A dupla VPN-kiszolgálók pontosan azt teszik, amire a neve utal: a kapcsolat két ugrással jár a kívánt helyre jutáshoz, ahelyett, hogy közvetlenül csatlakozna. Ez megnehezíti az online tevékenységek nyomon követését, és eloszlatja az alagút feltörésének reményét. 

A másik típusú speciális VPN szerver, a Stunnel szerverek, sokkal nehezebbé teszi a webhelyek számára – vagy egy rossz kormányzat számára -, hogy elmondják, hogy VPN-t használ. A VPNArea biztonsági beállításától csak azt kérhetjük, hogy több protokollt tartalmazzon. 

Például, ha elolvassa a VyprVPN áttekintést, látni fogja, hogy a VyprVPN saját szabadalmi protokollt kínál, amely elősegíti a tűzfalak és a geoblokkolások áttörését. A lehetőségek hiánya ellenére a VPNArea biztonsága megbízható beállítást használ, és rendelkezik néhány kiváló szolgáltatással. 

Magánélet

A VPNArea anyavállalata, az Offshore Security LTD székhelye Bulgáriában található, amely a világ legjobb adatvédelmi törvényeivel rendelkezik. A VPNArea erre az alapra épít egy tömör adatvédelmi politikával, amely könnyen értelmezhető, és elkerüli a túlságosan legális zsargont. 

Adatvédelmi politikájában a VPNArea és az Offshore Security világossá teszi, hogy nem naplóznak a VPN szolgáltatás használatával kapcsolatos információkat, ideértve az időbélyegzőket, az IP-címeket vagy a sávszélesség-statisztikákat..

A politika tartalmaz egy szakaszt is, amely kimondja, hogy a VPNArea nem adja el és nem adja át az Ön adatait harmadik felek számára, és ami még ennél is fontosabb, nem hozhatja nyilvánosságra azokat az információkat, amelyekkel nem rendelkezik. A VPNArea nem rögzít vagy tart fenn tevékenysége azonosító naplóit, miközben csatlakozik a VPN-hez. 

A maximális biztonság érdekében a bitcoin-ot vagy az ethereum-ot használhatja fizetési módként, amely csak a e-mail címekre csökkenti a VPNArea-nál tárolt adatok rólad. Gyors és egyszerű erre a célra is beállítani egy eldobható e-mail címet, ezáltal nagyon privát és diszkrét módon lehet kezdeni a VPN szolgáltatással..

Streaming Performance

A VPNArea dedikált szerverekkel rendelkezik streaming céljából, amelyeket olyan névvel jelölnek, mint „USA-0-NFLX-EU-Hub”. Először megvizsgáltuk a normál kiszolgálókat, amelyeket „P2P” szervernek jelöltek, hogy megtudja, mi fog történni. A Netflix és a Hulu egyaránt képesek voltak felismerni ezeket a szokásos kiszolgálókat, és megakadályozták, hogy bármi is figyeljünk. 

VPNArea-Streaming

Ez azonban nem volt meglepő eredmény, ezért továbbindítottuk és kipróbáltuk a dedikált streaming szervereket. Ezek a szerverek képesek voltak elérni minket a Netflix, az Amazon Prime Video és a Hulu felé, de mindháromnak a szokásosnál hosszabb időbe telt a betöltése..

A Netflix kb. 15 vagy 20 másodpercbe telik, mielőtt elkezdené a játékot, míg a Hulu és az Amazon körülbelül 10 másodpercet vesz igénybe. Sebesség-tesztet futtatottunk a streaming szerveren, hogy kiderüljön, van-e valami észrevehetően hibás, és megállapítottuk, hogy 79 ms ping ideje van, és csak 35,58Mbps letöltési sebessége van. Ez messze van az amerikai szervertől, amelyet korábban a „sebesség” szakaszban teszteltünk.

Ez elegendő sávszélességet adott nekünk a HD tartalom megtekintéséhez, amint elindult, de a viszonylag magas ping idõ és a közép letöltési sebesség miatt a videók a szokásosnál sokkal hosszabb ideig tartottak, hogy elkezdjék a lejátszást.. 

Ezután megvizsgáltuk, hogy a VPNArea lehetővé teheti-e a BBC iPlayer elérését, és átváltunk az UK-NFLX szerverre. Egyáltalán nem tudtuk megszerezni ezt a szervert. 

Minden alkalommal, amikor csatlakozunk az Egyesült Királyság szerveréhez, kb. 30–40 másodpercbe telik, mire a DNS-hibát kijavítják, amely már kijavításra került, ám az internetet egyébként áttörték mindaddig, amíg bezárjuk a VPN szoftvert. Ez arra készteti magunkat, hogy a szoftver valójában nem javította a DNS-problémát. 

Összességében a VPNArea alkalmas Netflix vagy Hulu megtekintésre, de biztosan nem hamarosan kerül rá a legjobb VPN-re streaming listánkba. Ha másik, költséghatékony VPN-opciót keres az adatfolyamhoz, akkor nézd meg NordvPN és CyberGhost összehasonlításunkat..

Szerver helyek

A VPNArea a speciális kiszolgálóknak köszönhetően a felhasználóknak nem hiányzik a lehetőségektől a kiszolgálókkal kapcsolatban. Ide tartoznak a kiszolgálók puffalt biztonsági, streaming vagy általános célokra. 

Ezek a szerverek 65 országban vannak eloszlatva, ami eléggé tisztességes lefedettséget nyújt a világ legkeresettebb területein, ideértve Európát, Ázsiát és Amerikát.. 

Ugyanakkor gyengébben van jelen Afrikában és a Közel-Keleten, ami gyakori sok olyan VPN számára, amelyeknél nincs hatalmas szerverhálózat, mint például a HideMyAss. Nézze meg a HideMyAss áttekintést, hogy további információt kapjon a hálózatáról, amely 190 ország 290 telephelyén működik.

Vevőszolgálat

A VPNArea 24 órás támogatást kínál élő csevegésen, valamint e-mail képviselőkön keresztül. Az élő csevegést a képernyő jobb alsó sarkában található kék buborékra kattintva találhatja meg. A chat-képviselők nagyon gyorsan visszajutottak hozzánk, és hasznos információkat kínáltak kérdéseinkhez. 

A 24/7 támogatás nagymértékben pótolja a VPNArea tudásbázisát, amely súlyosan hiányzik. A tudásbázisban csak 22 cikk található, amelyek többnyire a számlák fizetésének és a VPN használatának csak a legalapvetőbb aspektusait fedik le.. 

A webhely GYIK szakaszában további 18 kérdés található, de ezek közül is sok nagyon alapvető információt tartalmaz, például: „mi a VPN” és „kinek van szüksége VPN-re”. Ha megnézi a PIA-áttekintést, akkor példát talál egy nagy tudásbázisra, amely több mint 100 részletes cikket tartalmaz, de elvesztette hitelt azért, mert nem rendelkezik élő chat-támogatással.. 

Az ügyfélszolgálati tapasztalat korszerű és hatékony, de az önsegély szempontjai, mint például a tudásbázis és a GYIK, némi javítást és finomítást igényelnek. 

Az ítélet

A VPNArea egy átfogó szolgáltatás, amely az idő múlásával egyre jobb lett. Annak ellenére, hogy a felhasználói felület arckezelést használhatott, a hálózat gyors, és a kínált biztonság remek, ha a Double VPN és a Stunnel beállításokat veszi figyelembe.. 

Az árképzés nagyon vonzóvá teszi azokat is, akik rendben vannak egy egyszerűbb VPN-vel, amely nem kínál olyan dolgokat, mint a megosztott alagútkészítés, de mégis magas szintű teljesítményt nyújthat.. 

Használta a VPNArea-t a múltban? Szeretnénk hallani az alábbi megjegyzés szakaszban, hogy az Ön tapasztalatai mire reagálnak a jelen VPNArea áttekintésben. Mint mindig, köszönöm az olvasást. 

VPNArea GYIK

 • Hogyan használja a VPNArea rendszert a Windows 10 rendszerben??

  Miután letöltötte az alkalmazást, a VPNArea használata egyszerű. Az alkalmazás megnyitásakor megtalálja a kiszolgálók listáját. Válasszon egyet közülük, vagy lépjen a „javasolt” fülre, és kattintson a nagy kék „csatlakozás” gombra.

 • Hogyan működik a VPNArea statikus IP?

  A VPNArea statikus IP-címei egy dedikált IP-címet és privát VPN-kiszolgálót biztosítanak. Ez azt jelenti, hogy amikor csatlakozik a VPN-hez, mindig ugyanaz az IP-címe lesz.

 • Miért nem működik az Internet? A VPNArea-val?

  Sok oka lehet annak, hogy az internet nem működik együtt a VPNArea-val, de valószínűleg a gyilkos kapcsoló miatt. Megtudhatja, hogyan lehet letiltani a VPNArea tudásbázisában.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map