VPN.Express áttekintés – Frissítve 2020

VPN.Express Review

A VPN.Express a névfelismerésen keresztül próbál készpénzt fizetni, mint puszta árnyék ahhoz a szolgáltatáshoz képest, amelynek a neve lekopog. Létezése azonban nagyszerű módja annak, hogy minden VPN-t bemutasson, ezért nem javasoljuk, hogy olvassa el a teljes áttekintést.


legjobb VPN-vélemény

Úgy tűnik, hogy a VPN.Express megpróbálja elkerülni az ExpressVPN címeit, neve és hasonló betűkészlete alapján ítélve. Az ExpressVPN a kedvenc virtuális magánhálózat-szolgáltatónk, tehát ha időt akar megtakarítani és megismerni a legjobbakat, javasoljuk, hogy vigye át az ExpressVPN áttekintést.

Ennek ellenére, ha el akar lépni, és szinte átfogó listát szeretne látni arról, hogy mit tehet a VPN szolgáltató rosszul, akkor a megfelelő helyen vagy. A VPN.Express elfogadható árakat kínál, és tartós letöltési sebessége nem rossz, de a magas ping idő és az adatátvitel egyfajta felgyorsító hatása szinte elviselhetetlenné teszi a böngészési élményt..

A nem létező ügyfélszolgálat és egy elavult webhely üzemanyagot ad a dömpingelt tűzhez, ami olyan bosszantó élményt nyújt, amelyet nem akarunk, hogy bárki átéljen. Önnek mentenie kell a gondot, és el kell olvasnia a legjobb VPN-útmutatónkat.

Alternatívák a VPN.Express számára

erősségek & Hiányosságok

Jellemzők

Alighanem azt mondani, hogy a VPN.Express-nek nincs szolgáltatása. Az ügyfélnek nincs beállítási menüje, és nem kínál konfigurációs lehetőségeket. Csak azt kapod, amit kapsz. Ez azt jelenti, hogy nincs mód arra, hogy konfigurálják az induláskor történő futtatásra, nincs kapcsoló és nincs osztott alagút.

Azt állítja, hogy számos protokollt kínál, de amikor átnézi a webhely útmutatóit, rájön, hogy azokat manuálisan kell konfigurálni, és az ügyfél nem támogatja azokat..

VPNExpress-OS

A VPN.Express webhelyen előfordulhat, hogy merészkednek arról, hogy „valaha is legegyszerűbb VPN”. Bizonyos szempontból ez igaz. Például nincs semmi, amit konfigurálni vagy beállítani. Ennek ellenére a legtöbb ember ezt inkább hátrányként, mint funkcióként fogja látni.

Ahogy mélyebben betekintünk ebbe az áttekintésbe, látni fogjuk, mennyire kopasz a VPN.Express szolgáltatásai. Súlyosan hiányoznak a biztonsági lehetőségek, a fizetési lehetőségek és még az ügyfélszolgálat sem.

A VPN.Express szolgáltatások áttekintése

VPN.Express logóvpn.express

Kezdődik: $ 499 / hónapMinden terv

Tábornok

Fizetési módok
PayPal, PaymentWall

Cryptocurrency elfogad

Egyidejű kapcsolatok
Korlátlan

Támogatja az osztott alagút kialakítását

Korlátlan sávszélesség

Ingyenes próbaverzió elérhető

Visszatérítési időszak
7 nap

Szervermennyiség világszerte
64 Szerver

Asztali operációs rendszerek
ablakok

Mobil operációs rendszerek
Android

Böngésző-kiterjesztések
Chrome, Firefox, Opera

Útválasztókra telepíthető

streaming

Hozzáférhet a Netflix USA-hoz

Hozzáférhet a BBC iPlayerhez

Hozzáférhet Hulu-hoz

Hozzáférhet az Amazon Prime Video-hoz

Biztonság

Titkosítási típusok
128-AES, 256-AES, 2048-bites SSL

Elérhető VPN-protokollok
IPSec, OpenVPN, PPTP, L2TP

Engedélyezve az eszköz indításakor

Lehetővé teszi a torzítást

Nem naplózási politika

A DNS szivárgásteszt sikeres volt

Killswitch elérhető

Rosszindulatú programok / hirdetésgátlókat tartalmaz

Támogatás

Élő chat

E-mail támogatás

Telefonos támogatás

Felhasználói fórum

Tudásbázis
Elavult

Árazás

A VPN.Express havonta havi előfizetéssel számolja fel a malomfutási díjat. Ennek ellenére jelentős kedvezmények vannak, ha hosszabb időre jelentkezik. Noha az árazást nem túlliciálják, jobb üzletre számíthat, mivel nem kap sok olyan szolgáltatást, amelyet a versenytársai biztosítanak.

A VPN.Express árai a VPN-iparban alapvetőek. Bár nem letépés, ők sem jó üzlet. Sajnos a szolgáltató nem vesz hitelkártyákat fizetésként. A PayPal, a PaymentWall és a bitcoin, valamint számos más kripto pénznem szükséges.

Ha egyszerre több mint egy éven keresztül szeretne regisztrálni egy VPN-re, nézd meg a NordVPN áttekintésünket. A NordVPN árképzést kínál két és három éves időkeretben, amelyet nehéz legyőzni. Másrészt, ha csak havonta vagy negyedévente kíván regisztrálni, akkor érdemes átnézni a Privát Internet hozzáférés áttekintést.

A VPN.Express összes terve korlátlan sávszélességet és kapcsolatokat tesz lehetővé. Ezenkívül hét napos visszatérítési politikával rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy visszatérítse pénzét, ha nem elégedett a tapasztalattal.

A VPN.Express webhelyének több helyén állítja, hogy ingyenes hétnapos próbaverzióval rendelkezik, de úgy tűnik, hogy nincs mód arra, hogy feliratkozzon rá, ami azt feltételezi, hogy visszatérítési politikáját „ingyenes próbaverziónak” tekinti. Az „ingyenes” próbaidőszakért fizetnie kell az előfizetésért, majd meg kell fizetnie a visszatérítést. Lehet, hogy nehéz lenne kapcsolatba lépni az ügyfélszolgálattal, amint azt később tárgyaljuk.

Ha valóban ingyenes VPN-t szeretne kipróbálni, hogy kiderüljön, az Ön számára-e, tekintse meg a legjobb ingyenes VPN-szolgáltatásokról szóló cikkünket.

Egyszerű használat

A VPN.Express egy probléma, amellyel kezdettől fogva kell foglalkozni. Nem fogad el hitelkártyákat fizetési módként, és egy probléma merült fel, amikor a PayPalon nyújtottuk be a fizetést. E-mailt kaptunk arról, hogy a fizetés még nem történt meg.

Az üzenet ellenére számlát kaptunk, amelyben megfizettük a szolgáltatást. Amikor megpróbáltunk bejelentkezni e-mail címmel felhasználónévként, ami általános gyakorlat, amikor nem kérünk felhasználónevet, nem tudtunk bejelentkezni.

Mint kiderült, a VPN.Express automatikusan létrehoz egy véletlenszerű felhasználónevet, amelyet be kell használnia a bejelentkezéshez. A bejelentkezés után átnéztük a VPN.Express webhely útmutatásait, és letöltöttük az ügyfelet..

Az ügyfél megnyitásakor három csatlakozási lehetőség jelenik meg, a kapcsolót a csatlakozáshoz és a leválasztáshoz, valamint egy menüt az a hely kiválasztásához, amelyhez az alagútba szeretne lépni. Az Ön számára bemutatott három lehetőség a „helymeghatározási mód”, a „szabadságmód” és a „közeli üzemmód”.

VPNExpress-FreedomMode

Nincs magyarázat arra, hogy mit jelentenek a lehetőségek. Sem a weboldal, sem az ügyfél nem jelzi, hogy mi lehet a különbség a „helymód” és a „szabadságmód” között.

Ha a helyváltoztatás lehetőséget választja, akkor nem ábécé szerinti országok listáját kapja meg. A legtöbb VPN az egyes országok melletti zászlókat is megjelenít, amely egyike azoknak a funkcióknak, amelyeket nem fogsz értékelni, amíg nem élsz anélkül. A lista ábécé nélküli jellege és a zászlók hiánya sokkal nehezebbé teszi a lehetőségek böngészését, mint amilyennek lennie kellene..

VPNExpress-szerverek

Ha könnyen használható VPN-t keres, javasoljuk, hogy nézd meg a CyberGhost áttekintést. Van egy ügyfele, amelynek van értelme és lehetőségeket kínál, miközben továbbra is felhasználóbarát, még azok számára is, akik nem ismerik a VPN-ek használatát.

Sebesség

Mint ez gyakran megtörténik a megkérdőjelezhető VPN-ek esetében, az egyszerű tábla nem képes rögzíteni a VPN.Express használatának tapasztalatait. A számok szerint ez jól néz ki. Tartós letöltések esetén képes megőrizni kapcsolatunk letöltési sebességének nagy részét, és a feltöltési sebesség kb. Egyharmadát elveszíti..

Érdekes, hogy ezek az eredmények távolról következetesnek tűnnek. Függetlenül attól, hogy csatlakozzunk egy kiszolgálóhoz Seattle-ben, amely körülbelül 2800 mérföld volt, vagy egy kiszolgálóhoz Zürichben, körülbelül 4400 mérföldre volt, a ping és a teljesítmény szinte azonosak voltak. Ugyanakkor a kiszolgálónkénti teljesítmény nem következetes, mivel több szerver egyáltalán nem működik.

Hely: Ping (ms) Letöltés (Mbps) Feltöltés (Mbps)
Nem védett (Virginia, USA)1572.245.99
London15465.753.21
Zürich12267,184,44
Seattle12467,294,63
Tel Aviv, Izrael15759.534,52
Hamburg, Németország10034.485.47

Megpróbáltunk csatlakozni egy még szorosabb szerverhez, mint a Seattle-ben, de problémák merültek fel. A szerverek listájában mind Seattle, mind Washington szerepel. Seattle Washington államban van, tehát feltételeztük, hogy „Washington” Washington DC, amely közel van ahhoz, ahol tesztelést végeztünk. Nem sikerült azonban a Washington szervert működtetni, tehát Seattle volt a legközelebbi lehetőség.

A csatlakozás után, függetlenül attól, hogy melyik szervert használtuk, a böngészési élmény lassú volt. A magas ping idő nem volt az egyetlen tényező. Miközben elvégeztük az asztalunk sebességének tesztelését, jelentős sebességre volt szükség a sebesség növeléséhez.

A kapcsolat mindig kilobitekenként másodpercenként indul, majd néhány másodpercig tart, hogy másodpercenként megabites sebességre emelkedjen, majd végül eléri a tisztességes sebességet körülbelül négy vagy öt másodpercig a teszt során. Amit az asztal nem tud rögzíteni.

Ez a felfutási idő miatt a webhelyek lassan töltöttek be. Még az egyszerű, csak szöveges oldalak betöltése is öt-hat másodpercbe telik. Ha reagáló és gyors élményt keres VPN-jétől, érdemes elolvasnia a leggyorsabb VPN-útmutatónkat.

Biztonság

A VPN.Express biztonságának értékelése nehéz, mivel nem ismert, hogy az ügyfél milyen protokollt használ. Titkosítja a kapcsolatot, és a titkosítás protokolltól függően változik, a webhely szerint.

VPNExpress-beállítások

Az L2TP és az IPSec esetén AES 256 bites titkosítást használ, ami jó. Az OpenVPN-vel történő alagúthoz egy 2048 bites SSL titkosítást használunk, ami szintén jó. Végül a PPTP protokoll esetében a titkosítás MPPE 128 bites, ami kevésbé ideális a biztonság szempontjából. Ha ezek a rövidítések elsöprőek, és többet szeretne tudni, olvassa el a VPN protokoll lebontását.

Mivel nem tudjuk, hogy milyen protokollt vagy titkosítást használ az alkalmazás egy adott időpontban, csak arra gondolhatunk, mennyire biztonságos lesz a böngészés használata közben. A rendelkezésre álló protokollok operációs rendszerekenként is változnak.

Az OpenVPN ideális a legtöbb ember számára, és kiváló biztonságot nyújt, de úgy tűnik, hogy ez nem lehetséges a Windows 10 rendszerben. Ha biztonságos VPN-re vágyik, tekintse meg a TorGuard áttekintésünket. Ez több protokoll közül választhat, köztük az OpenVPN-t, valamint azt is, hogy mely titkosítást szeretné használni.

Információ és konfigurációs lehetőségek hiánya miatt a VPN.Express a felhasználót sötétben hagyja a biztonság szempontjából, kivéve, ha manuálisan állítják be..

Magánélet

Az adatvédelmi politika a legjobb dolog a VPN.Express esetében. Azt mondja, hogy a szolgáltatás vagy a szoftver használatát nem fogják ellenőrizni vagy cenzúrálni, és a böngészési előzményekkel, a forgalommal, a tevékenységekkel vagy az IP-címmel kapcsolatban semmilyen naplót nem készítenek és nem tartanak fenn..

A fiókjához gyűjtött információk három dolgot tartalmaznak: e-mail címet, jelszót és fizetési információkat. Titkosított kiszolgálón tárolja. A VPN.Express nem fogad el hitelkártyákat, így a fizetési információk valószínűleg csak a PayPal-adatok lesznek.

A szerver teljesítményével kapcsolatos információk azonban megmaradnak. Amikor csatlakozik a VPN-hez, adatokat gyűjtenek arról, hogy a kapcsolat sikeresen létrejött-e, és mi volt a dátum. Nincs megtartott azonosító információ, és az adott időt nem rögzítik.

Az adatokat a weboldalon sütikkel is gyűjtik. A Google Analytics és az Optimizely használatával javítja a weboldalt, és biztosítja, hogy a dolgok a kívánt módon működjenek. Végül az ügyfélszolgálati interakciókból származó információkat legfeljebb hat hónapig megőrzik, de kérésre azonnal törölhetők.

Ha elolvasta a névtelen böngészési útmutatónkat, akkor tudja, hogy soha nem lesz semmi olyan, amely valódi névtelenségre emlékeztetne online. A VPN.Express viszont közel áll ilyen tapasztalatok eléréséhez.

A meggyőző adatvédelmi politika ellenére vannak dolgok, amelyek kényszerítik a VPN.Express legitimitásának és szándékainak megkérdőjelezését. Az a tény, hogy nem sikerült kapcsolatba lépnünk senkivel, amikor segítségre volt szükségünk, és az elavult weboldalon lévő törött angol nyelv riasztást idéz elő.

A legjobb, ha őrködik, ha ilyen típusú VPN-szolgáltatókat lát, és sok szempontból a VPN.Express veszélytáblája meghaladja a látszólag jó szándékú adatvédelmi irányelveit..

Streaming Performance

Az összes főbb streaming webhely azonnal felkerült a VPN-re. A BBC iPlayer arról tájékoztatott minket, hogy az csak az Egyesült Királyságban élők számára érhető el, amíg a londoni szerverhez csatlakoztunk. A Netflix azt mondta nekünk, hogy proxyt használunk, tehát nem engedtünk be. Hulu és az Amazon Prime Video szintén észlelte a VPN-t.

VPNExpress-Netflix

Miután az összes nagy, geoblokkolt webhely bezár minket, a YouTube felé indultunk, hogy megnézzük, milyen teljesítmény lenne, ha hozzáférnénk hozzájuk. Megdöbbentő módon a VPN.Express jól teljesített. Körülbelül 10 másodpercbe telt, amíg a videó betöltődik és elkezdi lejátszani, de miután felállt, azt 1080p-re állította és másodpercenként 60 képkocka volt..

A Twitch felé mentünk további tesztelésre, és ott a dolgok még jobbak voltak. Kattintottunk egy patakra, és azonnal betöltődött, és alapértelmezés szerint 1080p sebességgel 60 képkocka / másodperc.

Ha olyan VPN-t keres, amely képes a Netflix erőteljes geoblokkolásával ütni, akkor tekintse meg a legjobb VPN for Netflix útmutatót. Alternatív megoldásként, ha a BBC iPlayer az, amiben vagy, akkor olvassa el a BBC iPlayer legjobb VPN-cikket.

Szerver helyek

A VPN.Express 64 szerverrel rendelkezik 28 országban. Lefedi az alapokat, beleértve három amerikai várost és egy brit szervert. A webhelyen bármikor megnézheti az egyes szerverek terhelését, de jó lenne, ha ezeket az információkat az ügyfélen megnéznék..

Vannak szerverek Észak-Amerikában és Európában, és rengeteg lehetőség van Ázsiában. Chile és Brazília az egyetlen dél-amerikai ország, ahol szervereket tárolnak, és Marokkó az egyetlen hely Afrikában. Jó lefedettség az öt kontinens kiszolgálása, mindössze 64 szerverrel.

Noha a 64 nem a legalacsonyabb kiszolgálók száma, amit láttunk, ez semmiképpen sem jó. A legutóbbi ellenőrzés során a NordVPN-nek több mint 5000 szervere volt. Huszonnyolc ország szintén messze van a legjobbaktól, amit látunk. A HideMyAss döbbenetes 200 opcióval büszkélkedhet a VPN-k legnagyobb országszámával, amelyet megvizsgáltunk. Olvassa el a HideMyAss áttekintést, ha érdekel többet megtudni.

Vevőszolgálat

A VPN.Express ügyfélszolgálata körülbelül annyira rossz, amennyit csak tudsz. Valójában úgy tűnik, hogy a legtöbb esetben nem létezik. A webhely olyan, mint egy digitális szellemváros. Úgy tűnik, hogy senki sem válaszol e-mailekre vagy hívásokra. Még a weboldalon is található egy blogrész, amelyet 2018 májusa óta nem érintettek.

Az ügyfélszolgálattal kapcsolatos tapasztalataink elindításához megpróbáltuk az élő csevegés funkciót használni. Amikor kinyitottuk, egy olyan képernyővel üdvözöltünk, amely szerint a számlánkat felfüggesztettük, ezért a weboldalon található kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül értesítettük a VPN.Express-t, hogy az élő csevegés azt mondja, hogy fiókunkat felfüggesztettük, és javítani akartunk azt.

VPNExpress-Support

Körülbelül másfél nap elteltével, válasz nélkül, megpróbáltuk felhívni a számot a weboldal „kapcsolatfelvétel” oldalán. A hívás közvetlenül a hangposta felé irányult, és a postafiókot úgy tűnt, hogy még nem is állították be. Csak megadta nekünk az általános üzenetrögzítő választ, amely visszaadja a számot.

Írásunk óta több mint három nap telt el, amikor megpróbáltuk felvenni a kapcsolatot a VPN.Express-rel a weboldalon található kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül, és még mindig nem hallottunk vissza.

A weboldal útmutatói szintén hihetetlenek, és nem egy letölthető ügyfél képeit tartalmazzák. A webhely különféle helyein is vannak hivatkozások valamilyen közösségi szekcióra, de úgy tűnik, hogy ilyen nem létezik.

Az ítélet

A VPN.Express nem olyan szolgáltatás, amelyet bárkinek ajánlunk. Az ügyfélszolgálat a leginkább idegesítő. Ezen túlmenően azonban a VPN szenved a nagy weboldalak – például a BBC iPlayer és a Netflix – gyenge streamingteljesítményétől, valamint a szolgáltatások hiányától..

Ha kíváncsi arra, hova menjen innen, egy nagy lista van a VPN-véleményekről. Az értékelések archívumát úgy szerveztük meg, hogy könnyebben megtalálja a legjobb szolgáltatókat.

Ha van tapasztalata a VPN.Express alkalmazásával kapcsolatban, ossza meg velünk az alábbi megjegyzéseket. Szeretnénk tudni, hogy a weboldal és a támogatás mindig is ilyen szellemváros volt. Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map