VeePN áttekintés – Jó sebesség, rossz biztonság – Frissítve 2020

VeePN áttekintés

Úgy tűnik, hogy a VeePN újonnan érkezett a VPN piacon. Nagyszerű sebességet és funkciókat kínál, de néhány komoly biztonsági kérdés és a rossz ügyfélszolgálat megakadályozza, hogy a legfelső szintből álljon. Olvassa el a VeePN teljes véleményét, hogy többet megtudjon.


legjobb VPN-vélemény

Olyan telített piacon, mint a virtuális magánhálózatok, minden újoncnak sokat kell bizonyítania. A VeePN egy ilyen szolgáltató, és meglepő módon nagyon sok mindent kínál.

Nagy sebességet és szilárd árakat kínál, különösen azok számára, akik több éven keresztül feliratkoznak. Az ügyfél tiszta és könnyen használható. Ráadásul a VeePN egy haldokló fajta, amely elfogadja a bitcoint, és jó adatvédelmi politikát kínál az ügyfelek számára.

Ennek ellenére a jelentős gyengeségek, beleértve az IP-szivárgásokat és a nem reagáló ügyfélszolgálati replikákat, megakadályozzák, hogy a legjobb VPN-listán szerepeljenek. Noha a VeePN-nek erős alapja van, sok dolgot meg kell javítani, mielőtt versenyképes opcióvá válna.

erősségek & Hiányosságok

Jellemzők

A VeePN által kínált szolgáltatások ritkák, de lefedik a legfontosabb alapokat. Van egy kill kapcsoló, valamint olyan beállítások, amelyek az ügyfél indítását indítják és csatlakoznak, amint az ügyfél elindul. Ez a három szolgáltatás alapja a jó biztonságnak, és minden VPN számára kötelező. 

Ez a legfontosabb operációs rendszereket is lefedi, ideértve a macOS, a Windows, iOS és az Android rendszert. Van egy Google Chrome kiterjesztés is, és a weboldal megjelenéséből a tervek szerint a Mozilla Firefox, Opera, Linux és még az Apple TV kiterjesztésével támogatott platformok listáját kibővítjük..

VeePNOS

A VeePN nem telepíthető útválasztókra, de ismét úgy tűnik, hogy tervezik ezt a funkciót hozzáadni. Bár az ügyfél lefedi a legfontosabb szolgáltatásokat, sok más csengő és síp, amelyet más VPN szolgáltatók kínálnak, kihagyásra kerülnek.

VeePN gyilkos kapcsoló és osztott alagút

Nem tudja önmagában újracsatlakozni a VPN-t, ha aktiválódik a gyilkos kapcsoló, és a kapcsolat elveszik. Nem lehet olyan megbízható hálózatokat beállítani, amelyek lehetővé teszik az otthoni WiFi normál használatát, de a nyilvános WiFi-t a VPN-sel. 

Hiányzik a rosszindulatú programok blokkolója is, de azt javasoljuk, hogy az érdekelt felek vizsgálják meg a legjobb víruskereső szoftverek listáját, mivel azok sokkal hatékonyabbak, mint a VPN-be integrált megoldások..

Végül, a VeePN-ből hiányzik a split alagútkészítés, ami hasznos szolgáltatás, amely nem sok VPN-ben van. Ez lehetővé teszi, hogy kiválassza, mely programok használják a védett VPN-kapcsolatot, és melyek a gyorsabb, nem védett internetkapcsolatot. Ha ez egy olyan szolgáltatás, amely érdekli Önt, javasoljuk, hogy látogassa meg az Astrill áttekintésünket, és olvassa el az Astrill kiváló split alagútépítő integrációját.. 

A VeePN újonnan érkezett a piacon, és úgy tűnik, hogy tervei vannak bővíteni képességeit, de jelenleg csak a legfontosabb funkciókat fedi le..

A VeePN szolgáltatások áttekintése

Árazás

A VeePN csak egy tervet kínál három időkeretben: havi, éves vagy ötéves. A havi árazás szokásos a legtöbb szolgáltatóhoz képest, míg az egyéves és ötéves tervek jelentős megtakarításokat kínálnak.

Összehasonlítva egy olyan klasszikus érték opcióval, mint a Windscribe, amelyről bővebben tudhat meg a Windscribe áttekintésünkben, a havi és az éves opciók nem túl lenyűgözőek. Az ötéves terv jó választás azok számára, akik hosszú távra kívánnak feliratkozni.

A VeePN előfizetés akár 10 egyidejű kapcsolatot is támogat, és korlátlan sávszélességet kínál. Van egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia, de sajnos nincs ingyenes próbaverzió. Ha érdekel egy VPN ingyenes kipróbálása, olvassa el a legjobb ingyenes VPN-szolgáltatásokról szóló rövidebb részünket.

A VeePN lefedi a fizetés legfontosabb formáit, ideértve a hitelkártyákat, a PayPal-t, a Paywall-t, a bitcoint és más kriptovalutákat. A kriptovalutát elfogadó szolgáltatók egyre ritkabbá válnak, ám anonim fizetésnél ez másodpercre esik, kivéve ha készpénzzel fizetnek, amelyet néhány szolgáltató kínál, beleértve a Mullvadot (olvassa el a Mullvad áttekintést).

Egyszerű használat

Amikor felhasználóbarát felületet terveznek, úgy tűnik, hogy egyre több VPN-szolgáltató oldalt vesz ki az ExpressVPN könyvéből, amelyről az ExpressVPN áttekintésünkben olvashat. A VeePN hasonló elrendezésű, mint az ExpressVPN, mivel csak a legalapvetőbb információkat mutatja az ügyfél első oldalán.

VeePNClient

Az ablak közepén található egy bekapcsoló gomb, amely csatlakoztatja Önt a VPN-hez. Alatta egy szövegsor jelzi, hogy csatlakozik-e Önhöz. A kapcsolati jelző alatt látható, hogy hova fog csatlakozni, és erre kattintva megnyílik a jól szervezett és könnyen kereshető kiszolgálók listája.

VeePNSettings

A bal felső sarokban található három sorra kattintva megnyithatja a beállítások menüt, amely – amint azt a „szolgáltatások” szakaszban megjegyeztük – kopár. Azt mondta, hogy jól van elrendezve, és megkönnyíti a szükséges megtalálását. A protokollok némelyike ​​furcsa.

Például a VeePN Smart TCP alatt azt mondja: „valószínűleg működik a sebesség és a biztonság”, ami nem ad utat arra, hogy mit tesz. A protokoll lehetőségeit részletesebben megvizsgáljuk a „biztonság” szakaszban, de általánosságban ez az egyetlen panasz, amelyet a VeePN kliens ellen lehet benyújtani.. 

VeePNProtocols
A weboldal is jól elrendezett és könnyen használható. Jó munkát jelent, ha odavisz, ahol kell lennie, azaz az ügyfelet letölti, a fiókot kezeli, vagy új előfizetést állít fel.

Sebesség

Annak érdekében, hogy tesztelésünk következetes legyen, ha több protokollopció van, mindig az OpenVPN-t használjuk. A VeePN tesztelésekor az OpenVPN protokoll használatával lenyűgözött minket a sebesség, amelyet elérni tudott.

Hely: Ping (ms) Letöltés (Mbps) Feltöltés (Mbps)
Nem védett (Virginia)1572.065,75
Egyesült Államok1970,965.61
UK9369,145.61
Japán17769.454,36
Svájc10471.085.63
Dél-Afrika28143.873.14

Függetlenül attól, hogy csatlakozik egy közeli vagy távoli szerverhez – a teljesítmény konzisztens volt, és megtartottuk a tartós letöltési sebességünk nagy részét. Az egyetlen szerver, amely nem teljesített a többi szerint, Dél-Afrika volt, amely csak a többi szerver által elért sebesség kb. 60% -ának felel meg..

A ping-idők szintén jók voltak, és a várakozások szerint növekedett a köztünk és a szervertől való távolságtól függően. 

Amikor ideje volt használni a VPN-t, akkor ez is végrehajtott, és a papíron megkapott számok is jelezték, hogy megteszik. A dolgok gyorsan betöltődtek, és a webhelyek reagáltak.

Az ilyen jellegű teljesítmény mellett a VeePN láthatja, hogy a leggyorsabb VPN-listán leszállt, de az idő megmutatja, vajon az újonnan jelentkezőnek meg kell-e tartani ezeket a sebességeket, amint felhasználói bázisa bővül. 

Biztonság

A VPN biztonsága minden szolgáltatás legfontosabb aspektusa, és van egy releváns lyuk a VeePN-ben. A DNS-szivárgás tesztelése során azt tapasztaltuk, hogy a DNS-kérelmeket a helyi ISP-kiszolgálóktól és a Cloudflare-kiszolgálók felé irányítottuk azon a helyen, ahol csatlakoztak, ahogy kellene, de az IP-címünk még mindig látható volt. 

Számos kiszolgálóra teszteltük az OpenVPN segítségével szivárgást és megállapítottuk, hogy az USA-ban való jelenségünkben jelennek meg, annak ellenére, hogy a VPN-t olyan DNS-kiszolgálókkal használtuk, amelyek azon a helyen voltak, amelyhez csatlakoztunk. 

A probléma a többi jegyzőkönyvvel is fennállt. Noha az OpenVPN kiváló protokoll, és a VeePN a webhelyén kijelenti, hogy AES-256 titkosítást használ, amely csúcstechnológiát kínál, az IP szivárgás problémája nagy sebezhetőséget jelent. Csökkenti a VeePN biztonságát, mivel a webhelyek továbbra is láthatják az Ön valós helyét, és követhetik el az interneten az IP-cím használatával.

Magánélet

A VeePN adatvédelmi politikája tömör, és a felhasználók számára könnyen érthető módon látja, hogy milyen információkat nem rögzítenek, és milyen információkat tárolnak. 

A VeePN bejelentkezési tilalmával rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy nem naplózza és nem követi nyomon a böngészési előzményeket, az IP-címet, a DNS-lekérdezéseket, az eszköz metaadatait vagy bármely más metaadatát. Információkat gyűjt azonban.

Fiók létrehozásához be kell írnia e-mail címét és nevét. Ez azt jelenti, hogy használhat egy eldobható e-mail címet, és kiveheti a nevét. A kriptovaluta fizetésekkel párosítva ez valójában névtelenné teszi a VeePN-t.

Ezenkívül bizonyos kapcsolatfelvételi eszközökre lesz szükség, ha megnyitja a szolgáltatási jegyet, és bizonyos információk visszaadhatók a VeePN-nek, ha a szoftver összeomlik. Ezek az információk azonban nem kapcsolódnak a fiókjához, és nem azonosíthatók. 

Végül, a VeePN webhely felkeresésekor bizonyos információkat sütik segítségével gyűjtünk. Figyelemmel kísérjük a dolgokat, például a megtekintett oldalak számát és a webhelyen töltött időtartamot, és ezeket az információkat javítják a weboldalon. Sajnos ez a gyakorlat gyakorlatilag elkerülhetetlen az interneten.

Streaming Performance

Az IP-szivárgások által a „biztonság” részben megfigyelt eredmények miatt a VeePN-től különös viselkedést vártunk a streaming szolgáltatások kipróbálásakor, és ez volt a helyzet. 

Először kipróbáltuk a BBC iPlayer-t, amely jól működött, gyors és érzékeny volt. Ezután kipróbáltuk a Netflixet, amely szintén működött. Ez továbbra is működött, amikor az Egyesült Királyságban és Dél-Afrikában használtunk szervereket, bár nem tudtuk biztosan, hogy más országokban működik-e, vagy csak a számunkra működik, mert az Egyesült Államokban vagyunk, és a Netflix ezt láthatta az IP miatt. szivárog. 

Az Amazon Prime Video ugyanaz a történet. Úgy működött, hogy csatlakoztunk-e az amerikai szerverhez, az brit szerverhez vagy bármely más szerverhez. Ez arra készteti bennünket, hogy a Netflix és az Amazon Prime Video csak akkor engedte bennünket a tartalom nézésére, mert tudták, hogy az Egyesült Államokban tartózkodunk, függetlenül attól, hogy hova kapcsolódik a VPN.

A Hulu viszont nem működött, még akkor sem, ha csatlakoztak az amerikai szerverhez. Nézze meg a legjobb Hulu VPN-t, ha ez prioritás.

Noha a VeePN streaming teljesítménye jó volt, és a dolgok nagymértékben észrevehető késés nélkül lettek betöltve, fenntartásaink vannak amiatt, hogy a VPN jó lehetőség azok számára, akik geoblokkolt tartalmat szeretnének közvetíteni, furcsa viselkedése miatt..

Ha olyan VPN-t keres, amely áthat minden streaming szolgáltatás VPN-észlelésében, olvassa el a Netflix VPN-tilalom legyőzésére vonatkozó útmutatónkat..

Szerver helyek

A VeePN 2500 szerverrel büszkélkedhet 50 helyszínen. Ez egy lenyűgöző szerverszám, főleg az újonnan érkezők számára. Valójában még a csúcskategóriás szolgáltatókkal is küzd, ami arra készteti bennünket, hogy néhány szerver virtuális. Ez azt jelenti, hogy lehet, hogy nem áll rendelkezésre annyi sávszélesség, amennyit a szerver száma javasol, de ez csak gyanú. 

A helyszínek megválasztása is szilárd. A lefedettség kiterjed az összes főbb geoblokkolt régióra, beleértve az Egyesült Államokat, az Egyesült Királyságot, Japánt és Németországot. Szerverek vannak Afrikában, Észak-Amerikában, Dél-Amerikában, Ázsiában és Óceániában, így a helyek világszerte jól eloszlanak.

A 2500 szerverrel a VeePN készen áll a komoly bővítésre, azaz a látott sebességnek hamarosan nem szabad csökkennie..

Vevőszolgálat

A VeePN weboldalának honlapján azt állítja, hogy 24 órás, többnyelvű támogatással rendelkezik. A weboldal jobb alsó sarkában található egy szövegbuborék, amely azt a benyomást kelti, hogy élő csevegéshez vezet. A weboldal figyelését követő néhány nap alatt azonban ez a buborék mindig nyitott egy ablakot, amelyben azt mondta, hogy az ügynökök nem állnak rendelkezésre, és üzenetet kell hagynunk.

Ez megkérdőjelezi a 24 órás támogatási igény érvényességét. Sőt, hogy üzeneteket küldtünk a támogató személyzetnek, és e cikk írása óta 48 órán belül nem kaptunk választ.. 

VeePNSupport

Van egy tudásbázis, amely megválaszolja a feltett legkritikusabb és leggyakoribb kérdéseket, de anémikus, összehasonlítva a sok versenytárs által lefedett szélesebb körű témákkal. Ideális esetben a lassú támogatás és a hiányos tudásbázis idővel kitölthető a szolgáltatás lejárásával, ám az ügyfélszolgálat jelenlegi állapotában hiányzik..

Az ítélet

Noha a VeePN szilárd alapokkal rendelkezik, jó sebességet és szilárd adatvédelmi irányelveket kínál, a kulcsfontosságú területeken hiányzik. Az IP-szivárgások relevánsak, a streaming teljesítménye nem megfelelő, és az ügyfélszolgálat nagyon sok kívánnivalót hagy maga után. 

Noha erõssé válhat a VPN-iparban, még hosszú utat kell megtenni. Ha további véleményeket szeretne olvasni, hogy megnézze, hogyan néz ki az erőmű VPN, nézd meg a többi véleményt, jó indulási lehetőség lehet a NordVPN áttekintés.

Ha kipróbálta a VeePN-t, akkor szívesen meghallja róla az Ön véleményét a megjegyzésekben. Mint mindig, köszönöm az olvasást. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map