Shellfire VPN áttekintés – Frissítve 2020

Shellfire VPN áttekintés

A Shellfire VPN egy olyan szolgáltatás, amely úgy tűnik, hogy magától is gondolkodik, de amikor kinyitja a kapucnival, látványosan kudarcot vall. A csúnya felület, a lassú sebesség és a bizonytalan biztonság között azt javasoljuk, hogy a vásárlók máshová keressenek. Olvassa el a Shellfire áttekintését a piszkos részletekről.


legjobb VPN-vélemény

A Shellfire VPN használata elejétől a végéig kellemetlen. El kellett távolítanunk antivírusunkat az ügyfél futtatásához, és a szolgáltatás adatvédelmi irányelveit megírhatatlan, jogi beszédet írtuk.

Teljesen hiányzik a szolgáltatás, a beállítások menüjében szinte semmi nincs benne, az asztali kliens felülete elavult és elfoglalt. A sebesség nem következetes, és a szerverek sajnálatos hiánya van, még akkor is, ha globálisan eloszlanak.

Ha azt szeretné hallani, hogy sírjuk, mi az, amire csak szükség volt, hogy ez a virtuális magánhálózat futtassa a Shellfire VPN felülvizsgálatát, olvassa el nekünk a jó nevetést. Ha elkészült, lépjen a legjobb VPN-listánkhoz és keressen használható VPN-t.

erősségek & Hiányosságok

A Shellfire VPN alternatívái

Jellemzők

Ezt a részt a Shellfire VPN által kínált szolgáltatások áttekintésével kezdjük, majd megbeszéljük, hol hiányzik.

A Shellfire VPN lehetőséget nyújt arra, hogy a VPN-t ne csak indításkor futtassa, hanem egyenesen csatlakozzon is a kívánt szerverhez. Így van ez a szolgáltatások számára.

Most nézzük meg a Shellfire VPN hiányosságait. Megdöbbentő, hogy nincs gyilkos kapcsoló. Részletesebben a „biztonság” szakaszban tárgyaljuk, de a gyilkos kapcsolót általában kritikus tulajdonságnak tekintik. Ennek hiányában lesz egy ablak, ahol egyáltalán nem vagy védett, ha a számítógép vagy a VPN elveszíti a kapcsolatot.

Shellfire-beállítások

Nincs osztott alagútépítés sem, ami hasznos funkció azok számára, akik ellenőrizni szeretnék, hogy mely programok használják a VPN védett kapcsolatát, és melyek nem. Nincs is rosszindulatú program blokkoló, de azt javasolnánk, hogy ellenőrizze a legjobb víruskereső szoftvert, és ne használja a VPN-be integrált szoftvert..

Bár az összes főbb platformon, beleértve a Windows, a MacOS, az iOS és az Android rendszert, van alkalmazás, ezen a területen a Shellfire VPN szintén hiányzik. Nem tudja szokásos útválasztón futtatni, hanem meg kell vásárolnia egy különleges Shellfire Box-ot. Nincsenek böngészőbővítmények.

Shellfire-OS

A Shellfire VPN-ről szintén hiányzik a titkosítási lehetőségek, mivel ezek a választott szerverhez vannak kötve, nem pedig a hatalom felett álló beállításokhoz. A választott protokoll szintén korlátozott, beleértve csak az OpenVPN UDP vagy a TCP protokollt.

Ha funkciókban gazdag VPN-t keres, akkor a Shellfire VPN nem az. Javasoljuk, hogy vezesse az Astrill áttekintésünket, mert az Astrill robusztus megosztott alagút-támogatást és egy gyilkos kapcsolót kínál, többek között a “kellemes tulajdonságok” funkciók között..

Shellfire VPN szolgáltatások áttekintése

Shellfire VPN logówww.shellfire.net

396 dollártól kezdve minden hónapban

Tábornok

Fizetési módok
PayPal, Hitelkártya, banki átutalás, Sofort, Fizetés telefonon

Cryptocurrency elfogad

Egyidejű kapcsolatok
1

Támogatja az osztott alagút kialakítását

Korlátlan sávszélesség

Ingyenes próbaverzió elérhető

Visszatérítési időszak
14 nap

Szervermennyiség világszerte
63 szerver, 37 ország

Asztali operációs rendszerek
Windows, MacOS

Mobil operációs rendszerek
Android, iOS

Böngésző-kiterjesztések

Útválasztókra telepíthető

streaming

Hozzáférhet a Netflix USA-hoz

Hozzáférhet a BBC iPlayerhez

Hozzáférhet Hulu-hoz

Hozzáférhet az Amazon Prime Video-hoz

Biztonság

Titkosítási típusok
128-AES, 256-AES, 192-AES

Elérhető VPN-protokollok
OpenVPN, TCP,

Engedélyezve az eszköz indításakor

Lehetővé teszi a torzítást

Nem naplózási politika

A DNS szivárgásteszt sikeres volt

Killswitch elérhető

Rosszindulatú programok / hirdetésgátlókat tartalmaz

Támogatás

Élő chat
N / A

E-mail támogatás
24/7

Telefonos támogatás

Felhasználói fórum

Tudásbázis

Árazás

A Shellfire VPN prémium tervet kínál három lehetőséggel: havonta, évente és kétévente. A havi terv árazása ésszerű és még jó üzlet is lehet. Mindemellett, a VPN hiányában, a szolgáltatások hiányában, és más módon, amelyeket később megvizsgálunk, a prémium terv nem nyújt sok funkciót.

A Shellfire VPN a súgó oldalon rámutat arra, hogy telepítheti az ügyfelet annyi eszközre, amennyit csak akar. Ugyanakkor egyszerre csak egy eszköz csatlakoztatható, és a korlátozás elkerülésének egyetlen módja a Shellfire Box útválasztó megvásárlása..

Ami a fizetési lehetőségeket illeti, a szokásos hitelkártya- és PayPal-választást, valamint néhány szokatlan lehetőséget kap. Fizethet a Sofort segítségével, amely egy német weboldal, közvetlen banki átutalással vagy telefonon. A weboldalon szétszórt helyeken a Shellfire VPN szerint elfogadja a Bitcoint, de elavultnak tűnik, mivel a fizetésnél nincs rá lehetőség..

Annak ellenére, hogy a havi terv megfizethető, havonta kevesebb, mint egy dollárért regisztrálhat a Windscribe-ra. Ha elolvassa a Windscribe áttekintést, akkor rájössz, hogy nem csak támogatja akár 10 kapcsolatot, hanem szinte minden más kategóriában is előnye a Shellfire VPN-hez képest, miközben továbbra is hasonló árakat havonta..

Azok számára, akik érdeklődnek a hosszabb ideig tartó VPN-feliratkozás iránt, a Shellfire VPN árképzése elveszíti előnyét. A Windscribe olcsóbb terveket kínál az éves és kétéves előfizetők számára, mint a Shellfire VPN.

Végül a Shellfire VPN egy ingyenes tervet is kínál, amely hozzáférést biztosít három szerverhez. Sebességük korlátozva van 1 megabit / s sebességgel, és AES-128 titkosítást használnak. Bár ez nem egy rossz alap a szabad tervhez, nem érdemes kipróbálni. Rendelkezésre állnak a legjobb ingyenes VPN-szolgáltatások azok számára, akik VPN-kipróbálása iránt érdeklődnek egy fillért sem..

Egyszerű használat

Legutóbb, amikor a Shellfire VPN-re néztünk, a felhasználhatóság megkönnyítése érdekében 70% -os értéket kaptunk. Ez az ítélet abból a tényből adódott, hogy a felület nem volt beavatkozó, és nem volt túl sokat folytatott. Ezúttal más történet volt.

Amint letöltöttük az ügyfelet a Shellfire VPN webhelyéről, víruskeresőnk nagy figyelmeztetést kapott. Amikor megpróbáltuk futtatni a programot és telepíteni az ügyfelet, azt mondták nekünk, hogy a telepítő Win32: MdeClass, ami egy trójai. Antivírusunk kétségbeesett vágya ellenére tovább folytattuk.

Shellfire-Avast

Miután eltávolítottuk az antivírusunkat, a Windows azt mondta nekünk, hogy nincs saját számítógépünkön a jogosultság a telepítő futtatásához. Ennek oka az, hogy az ügyfél megpróbálta megváltoztatni a konfigurációs fájlokat, amelyekhez a superuser hozzáférése szükséges. Miután továbbgurultunk és kikapcsoltuk a Windows Defender alkalmazást, futtattuk a telepítőt. Nem tanácsoljuk ezt megtenni, de mint szakértők áldoztunk.

Shellfire Windows

Miután az ügyfelet telepítettük, egy csúnya felülettel fogadtunk minket, amely úgy tűnt, mintha inkább otthon lenne a Windows 95-ben. A szöveges sorok a képernyő tetejét zsúfolják felesleges információkkal. A felület egy része németül is volt, annak ellenére, hogy a nyelvet „Englisch” -re állították, de ez idővel valahogy kidolgozott..

A katasztrofális telepítési folyamat azt jelenti, hogy nem javasolhatjuk senkinek, hogy próbálja meg telepíteni ezt az ügyfelet a számítógépére, és a felülvizsgálat befejezése után mély megtisztítást adunk gépünknek. Azok számára, akik felhasználóbarát VPN-t keresnek, olvassa el a CyberGhost áttekintést.

Sebesség

Amikor a Shellfire VPN kliensében található kiszolgálók listáját nézi, észreveheti, hogy mindegyiknek a biztonsága szempontjából kettő-öt csillag, egy sebesség pedig egy-öt csillag besorolása van. A következetesség érdekében a biztonság és a sebesség szempontjából csak öt csillaggal jelölt kiszolgálókat teszteltünk. Ez azt jelenti, hogy titkosítva kell lenniük AES 256-bites verzióval.

Hely: Ping (ms) Letöltés (Mbps) Feltöltés (Mbps)
Nem védett (Virginia)1472.225.78
Egyesült Államok4867.795.47
Németország13167,564,06
Izland12722.694,58
Chile1471.390.1
Singapore24230.440.00

Első két telephelyünk Németország és az Egyesült Államok volt, amelyek jól teljesítettek és teljesítették a kapott ötcsillagos minősítést.

Izlandra költözve láttuk az első nagy sebességű slágerünket, amely letöltési sávszélességünk több mint kétharmadát elvesztette, annak ellenére, hogy a szervernek ugyanolyan titkosítással és ötcsillagos sebességgel kellett rendelkeznie, mint a többi.

Shellfire-szerverek

Chile még rosszabb volt, mindössze 1,39 Mbps letöltési sebességgel és kínos 0,1 Mbps feltöltési sebességgel.

Végül, amikor Szingapúrba csatlakoztunk, először 0,00 Mbps eredményt láttunk a feltöltési sebességnél. Ráadásul a teszt befejezése után összeomlott. Ez megismételhető volt. Háromszor futtattuk a tesztet, hogy megerősítsük.

Shellfire-Speed

Annak ellenére, hogy nem volt észlelhető feltöltési sebesség, Szingapúrhoz való csatlakozáskor nagy gond nélkül tudtunk böngészni az interneten.

A Shellfire VPN körülbelül 10 másodpercet vett igénybe a kapcsolat felépítésében, függetlenül attól, hogy melyik szervert választottuk, de miután csatlakoztak, a böngészés nem volt szörnyű.

A szerverek ellentmondásosak, és a letöltési teljesítmény nem lehet messzebb attól a számtól, amelyet a leggyorsabb VPN-listán talál. Ha azonban a ping-idő csökkentésének legjobb módját keresi, javasoljuk inkább a játékra vonatkozó legjobb VPN-cikket.

Biztonság

Amint azt a Shellfire VPN funkcióinak vizsgálatakor említettem, az egyik legszembetűnőbb mulasztás egy gyilkos kapcsoló, amely leállítja az összes forgalmat, ha a VPN elveszíti a kapcsolatot. Ez megakadályozza az adatok szivárgását, miközben a VPN nem működik, ami gyakran előfordulhat anélkül, hogy észrevenné. A szolgáltatás hiánya jelentősen rontja a Shellfire VPN biztonságát.

A protokollokkal kapcsolatban az OpenVPN az egyetlen lehetőség, de válthat az UDP és a TCP között, ami hasznos lehet a kapcsolat instabilitásának elhárításához. Ha szeretne többet megtudni a VPN-protokollokról, akkor ezt megteheti, ha elolvassa a VPN-protokoll lebontását.

A titkosítást az ügyfélen nem lehet megváltoztatni, hanem a kiválasztott szerver határozza meg. Mint a „sebesség” szakaszban említésre került, a kiszolgálók a biztonság érdekében két csillagot kapnak, azaz az AES-128-at használják csatlakozáskor, három csillagot az AES-192 használatának jelzésére, vagy öt csillagot az AES 256-bites használatának jelzésére..

Javítások történtek azonban. Legutóbb, amikor a Shellfire VPN-re néztünk, jelentős DNS-szivárgás volt, de amikor ezúttal teszteltük, nem találtunk egyet. A DNS-szivárgások súlyosak, és az adatok rosszindulatú kezekbe kerülhetnek, még akkor is, ha VPN-vel alagútálnak, tehát ez jelentős javulás.

Noha a kényszerített protokollok és titkosítások jók, öröm van a folyamatos titkosításhoz és a választott protokollhoz. Ezenkívül a gyilkos kapcsoló elengedhetetlen a biztonság szempontjából. Azok számára, akik biztonságos VPN-t keresnek, amely bőséges lehetőségeket kínál Önnek, javasoljuk, hogy olvassa el az ExpressVPN áttekintést. Számos protokollt kínál, és a legerősebb titkosítást használja, az AES 256-bites.

Magánélet

A Shellfire VPN webhelyének kezdőlapján görgessen lefelé, hogy megállapítsa, hogy nem naplózza a csatlakozási adatokat. Ugyanakkor, ha elmész az adatvédelmi nyilatkozathoz, úgy tűnik, hogy ez egyenes hazugság.

Az adatvédelmi nyilatkozat, ha kinyomtatják, óriási 19 oldal, és sűrű jogi nyelvet használ. Folyamatos hivatkozás van a német jogi kódra, amely szigorúan meghatározza a társaságok személyes adatainak kezelését, de a hivatkozások többnyire jogi igazolást jelentenek a Shellfire VPN számára az adatok naplózására..

A feldolgozandó adatok listáján az egyik kategória a használati adatok, és az adott kategória egyik példája a meglátogatott webhelyek. Ez a VPN-felhasználók számára a legrosszabb eset, és annak magánélet-irányelvébe történő beépítése el kell távolítania a potenciális ügyfeleket.

Úgy tűnik továbbá, hogy az adatvédelmi irányelvet németül írták, és lefordították a Google-ban, ami megnehezíti annak meghatározását, hogy mi történik egyes adatokkal. A megfogalmazás szándékosan zavarónak tűnik, és a hossza elfogadhatatlan.

Ha megnézi a NordVPN adatvédelmi irányelveit, látni fogja, hogy kevesebb, mint egyharmada olyan hosszú, és közvetlen nyelven írva. Az összegyűjtött és feldolgozott információk terjedelme alapvetően e-mail címre és fizetési információkra korlátozódik. A kivételes adatvédelmi politikáról a NordVPN áttekintésünkben olvashat bővebben

Streaming Performance

Furcsa dologban a Shellfire VPN összes szerverének összehasonlítható adatfolyam-teljesítménye volt, annak ellenére, hogy a papíron folyamatosan letöltött sebességeik vannak. Vagyis ha a VPN képes volt hozzáférni a streaming szolgáltatásokhoz. A tesztelésünk során a nagyobb streaming webhelyek, köztük a Netflix, az Amazon Prime Video, a Hulu és a BBC iPlayer, egyik sem engedték meg, hogy stream.

Ehelyett a YouTube-on és a Twitch-en teszteltük, hogy megnézhessük, milyen teljesítménye lenne, ha a VPN elhaladna az egyik cég proxy-észlelésén. Minden szerver, amelyet kipróbáltunk, még azok is, amelyek lassan melasszák a papírt, néhány másodperc alatt elindíthatják a YouTube-ot és a Twitch-t 1080p felbontással..

Ezt a tisztességes streaming-teljesítményt elvégezzük, mert nem tudjuk átjutni a nagy streaming szolgáltatások VPN-elutasító rendszerein. Ha megpróbálja megkerülni ezt a VPN-tilalmat, olvassa el a Netflixhez tartozó legjobb VPN-cikket.

Szerver helyek

A Shellfire VPN kiszolgálói kiszélesítik kiszolgálóikat, hogy sokféle ügyfelet kiszolgálhassanak. 63 szervere 37 kontinensen található, hat kontinensen, ami megfelelő forgalmazás. A helyek és a kiszolgálók száma azonban gyenge.

Annak érdekében, hogy összekapcsoljuk ezt a számot, ahogyan azt a HideMyAss áttekintésből olvashatjuk, a HideMyAss a kiszolgálók helyének első számú szolgáltatója, körülbelül 1000 kiszolgálóval büszkélkedve 280 helyen. Még a közúti szolgáltatók többsége legalább 50 helyszínt kínál.

Vevőszolgálat

A Shellfire VPN webhelyén található, amely úgy tűnik, mint egy élő csevegés funkció, de ha rákattint, rájössz, hogy senki nincs otthon, és e-mailt kell küldenie. Néhány napot vártunk a webhelyen, frissítve minden alkalommal, amikor észrevettük a fület, és ellenőriztük, amikor csak tudtunk. Soha senki sem jött.

Körülbelül 36 órát vesz igénybe az e-mailek visszahallgatása, és a kapott válaszok barátságosak, de egyértelműek és kezdetlegesek. Nincs telefonvonal vagy fórum, és a tudásbázis csak egy tucat alapvető VPN-kérdésre válaszol.  

Az ítélet

Számos VPN úgy dönt, hogy a funkciók feláldozása érdekében egy egyszerűbb és felhasználóbarát élményt nyújt. A Shellfire VPN-nek nincs ezek közül a szempontok közül, és nehéz használni, miközben ténylegesen nem kínál semmilyen funkciót.

A sérülés sértésének hozzáadásához az ügyfélszolgálat lassú, és a helyszíni tudásbázis korlátozott. A koporsó utolsó szöge azonban a megkérdőjelezhető adatvédelmi politika.

Javasoljuk, hogy látogasson el a VPN-áttekintések teljes listájára, hogy megismerje a piacon található csodálatos VPN-eket. Biztosítjuk, hogy a különbség éjjel-nappal változik.

Ha van tapasztalata a Shellfire VPN-vel, hagyjon megjegyzést az alábbiakba, és mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map