SecureVPN.pro áttekintés – Frissítve 2020

SecureVPN.pro áttekintés

A SecureVPN.pro (nem szabad összetéveszteni a SecureVPN.com-tal) az egyik leglassabb szolgáltatás, amelyet valaha felülvizsgáltunk, és szörnyű adatvédelmi politikájával egyezik. Nem javasoljuk senkinek, mivel ezt a teljes SecureVPN.pro ismertetőben olvashatja.

legjobb VPN-vélemény

A SecureVPN.pro Hongkongból működött 2014-es alapítása óta. Ennek jó hírneve sincs, de úgy tűnik, hogy megalapozott – jobb vagy rosszabb. Felhívjuk figyelmét, hogy ez az értékelés a SecureVPN.pro webhelyre vonatkozik, nem a SecureVPN.com webhelyre.

Ebben a SecureVPN.pro áttekintésben megtalálhatja azokat az információkat, amelyekre a szolgáltatóval kapcsolatos megalapozott döntés meghozatalához szüksége van. Előnyeket és hátrányokat adunk, és kiemeljük azokat a funkciókat, amelyek számodra fontosak, mint felhasználó. További információkat talál az árakról, a sebességről, a könnyű használatról, a biztonságról, a magánéletről és egyebekről.

Ez a VPN adatvédelmi irányelve vörös zászlókat vet fel. Általános szabály, hogy a Cloudwards.net nem javasolja az információk megosztását a naplót vezető VPN-ekkel. Mivel a SecureVPN.pro naplózza a belső adatokat, és megosztja azokat harmadik fél gyártóival, érdemes megnéznie a legjobb VPN-szolgáltatóinkat, ha adatvédelmet és biztonságot keres. Egy másik lehetőség az, hogy egyenesen az ExpressVPN áttekintésünkhöz fordulunk, amely szolgáltatást nagyon magasra értékeljük.

A SecureVPN.pro alternatívái

erősségek & Hiányosságok

Jellemzők

A csalódó dolog a SecureVPN.pro szolgáltatásaival kapcsolatban nem a szolgáltatásokkal, hanem a bemutatásuk módjával foglalkoznak, amiről bővebben a „könnyű használat” részben beszélünk.

A SecureDNS opcióval kezdjük. A DNS alapvetõen a kapcsolatok azonosítására és kijelölésére szolgáló rendszer. A SecureDNS összekapcsolja a felhasználót a VPN-kiszolgáló DNS-ével, anonimmá téve a felhasználót. Mindig azt akarja, hogy bekapcsolódjon. A legtöbb VPN nem adja meg azt a lehetőséget, hogy kikapcsolja, mert ez valószínűleg a látogatott webhelyeket felfedi az internetszolgáltatóval..

Az OpenVPN a TCP felett lehetővé teszi a TCP protokollt a tűzfalak megkerülésére. Ha be van kapcsolva, akkor a kapcsolat megbízhatóbb, de potenciálisan lassabb lesz.

A szolgáltatás funkcionális funkciókkal is rendelkezik. Ha erre szól, az alkalmazás automatikusan csatlakozik, amikor megnyitja, és újracsatlakozik, ha elveszíti a VPN-kiszolgálót. Az alkalmazást szintén tálcaikonként indíthatja el, és ellenőrizheti az alkalmazás indításakor a frissítéseket.

Vannak olyan lehetőségek, amelyek megakadályozzák az alvó üzemmódot, ha a VPN csatlakozik, és a VPN leválasztását alvás üzemmódba lépéskor. Az alkalmazást a Windows indításakor is elindíthatja, és az alkalmazás indításakor csatlakozhat egy kiszolgálóhoz. Mindkét szolgáltatás aktiválása lehetővé teszi a VPN szerver kapcsolatot a Windows indításakor.

A beállítások menüből törölheti a DNS-gyorsítótárat, hogy átöblítse a számítógépet az ideiglenes fájlokkal, valamint beállíthatja a port-továbbítást az eszközök távolról történő használatához az interneten keresztül. Az IPv6-ot is letilthatja.

A killswitch is aktiválható, amely megvédi személyazonosságát, ha elveszíti a kapcsolatot a VPN szerverrel. Ha ez megtörténik, a gyilkos kapcsoló szintén leválasztja Önt az internetről, így nem fog kapcsolódni a webhelyekhez, ha az adatvédelem sérül..

A SecureVPN.pro nincs osztott alagút. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi a forgalom egy részének a VPN-en keresztül történő futtatását, míg a többi forgalom a helyi hálózaton keresztül folytatódik. Ez lehetővé teszi az adatok védelmét a funkcionalitás elvesztése nélkül. Ha ez alapvető követelmény az Ön számára, akkor nézd meg a StrongVPN áttekintésünket.

Van egy korai hozzáférésű Android alkalmazás, amely még fejlesztés alatt áll. A SecureVPN.pro webhelye szerint támogatja az iOS-t, de az App Store-ban nincs alkalmazás.

A SecureVPN.pro szolgáltatások áttekintése

SecureVPN.pro logówww.securevpn.pro

790 dollártól kezdve minden hónapban

Tábornok

Fizetési módok
PayPal, hitelkártya

Cryptocurrency elfogad

Egyidejű kapcsolatok
5

Támogatja az osztott alagút kialakítását

Korlátlan sávszélesség

Ingyenes próbaverzió elérhető

Visszatérítési időszak
7 nap

Szervermennyiség világszerte
34 szerver 26 országban

Asztali operációs rendszerek
Windows, MacOS, Linux

Mobil operációs rendszerek
Android

Böngésző-kiterjesztések

Útválasztókra telepíthető

streaming

Hozzáférhet a Netflix USA-hoz

Hozzáférhet a BBC iPlayerhez

Hozzáférhet Hulu-hoz

Hozzáférhet az Amazon Prime Video-hoz

Biztonság

Titkosítási típusok
256-AES

Elérhető VPN-protokollok
OpenVPN, PPTP, L2TP

Engedélyezve az eszköz indításakor

Lehetővé teszi a torzítást

Nem naplózási politika

A DNS szivárgásteszt sikeres volt

Killswitch elérhető

Rosszindulatú programok / hirdetésgátlókat tartalmaz

Támogatás

Élő chat
Munkaidő

E-mail támogatás
24/7

Telefonos támogatás

Felhasználói fórum

Tudásbázis

Árazás

A SecureVPN.pro számos árképzési lehetőséget kínál. Három árpont van: Basic, Advanced és Pro. Van egy ingyenes opció is, amely az alapszolgáltatás egy napját nyújtja Önnek. Vásárolhat egy naptól egy évig tartó szolgáltatásért egy időben. A Pro terv nem érhető el egynapos előfizetéseknél.

A fenti táblázat árai az egy év előtti vásárlásokra vonatkoznak, ami a legszorosabb kedvezményt nyújtja Önnek. Mielőtt áttekintenénk a részleteket, néhány szempontot szeretnénk megjegyezni: A DoubleVPN szerverekhez csak a profi előfizetések férhetnek hozzá, az ingyenes előfizetések pedig egyszerűen 24 órás próbaidőszakok..

Az árképzés egyes felhasználókat kiszoríthat ebből a szolgáltatásból, mivel az összehasonlítható tervekért többet számít fel, mint az ipari vezetők, például a NordVPN. Például a SecureVPN.pro havi 5 dollárt számít fel havonta, mint a NordVPN egy éves hosszú távú tervért (olvassa el a NordVPN áttekintésünket).

Szeretnénk látni a SecureVPN.pro két és három éves terveit, amelyek hosszú távú megbízhatóságot javasoltak volna, miközben az ügyfelek pénzt is megtakarítottak volna. Ilyen tervekkel nézze meg a CyberGhost áttekintést. A SecureVPN.pro hét napos pénz-visszatérítési garanciával rendelkezik, tehát ha ez a pillanat nem elégedett, visszatérítést kaphat..

Vannak extrák, amelyeket vásárláskor is megvásárolhat. Minden terv három hónapra szól a kikötő továbbításával, de utána fizetnie kell. Megvásárolhat dedikált IP címet vagy dedikált VPN szervert havonta 2, illetve 10 dollárért.

Fizethet Mastercard, Visa, American Express, bitcoin, PayPal és sok más harmadik fél fizetési szolgáltatásával. Egyszerre két és öt eszköz csatlakoztatható, a választott tervetől függően.

Egyszerű használat

A fiók létrehozása egyszerű. Csak írja be adatait és fizetési módját. Innentől kap egy e-mailt felhasználónevével és jelszavával, valamint letöltési linket a szolgáltatás alkalmazásához.

Vegye figyelembe, hogy ez az e-mail az egyetlen hely, ahonnan letöltheti az alkalmazást. Nem vettük figyelembe az e-mailen, és a webhelyre mentünk, csak hogy 15 percig keressünk egy olyan linket, amely nem létezett.

SecureVPN-Email-Download-kép

A SecureVPN.pro alkalmazásának és szolgáltatásának alapvető funkciói egyszerűen használhatók. Az alkalmazás kezdőképernyője lehetővé teszi a kiszolgálók egyszerű csatlakoztatását és cseréjét. A csatlakozás körülbelül 15-20 másodpercet vesz igénybe.

SecureVPN App-Home-Image-kép

Ennek ellenére, ha meg akarja dönteni a beállításokban, akkor nehézségekbe ütközhet. Számos szolgáltatás és a beállítások észrevétlenül maradhatnak, vagy akár véletlenül is visszaélhetnek velük.

SecureVPN-App-Beállítások-kép

Például, a „Csatlakozás indításkor” opció arra vezetheti néhány felhasználót, hogy úgy gondolja, hogy kapcsolata a Windows indításakor kezdődik, amikor az valóban az alkalmazás indításakor kezdődik. Hasonlóképpen, az alulmagyarázott műszaki és házon belüli megjelölések, mint például a „SecureDNS”, „OpenVPN over TCP” és „StealthVPN type”, félreérthetővé tehetik a felhasználókat..

Az alkalmazásnak furcsa funkciói is vannak, amelyek korlátozzák a könnyű használatot. Ha például az alkalmazás ikonjára kattint a nyitott tálcán, akkor bezáródik a tálcához. Lehet, hogy ez különösen bosszantó a beállítások finomítása közben, mert valószínűleg be kell jelentkeznie az alkalmazásba és ki kell lépnie a tesztelési alkalmazásból, és rendszeresen újra kell indítania a programot.

Olvassa el a Privát Internet hozzáférés áttekintését egy másik szolgáltatóval, aki ezzel a problémával rendelkezik.  

A telepítés után azonban a programot a legkényelmesebben a tálcáról lehet használni. Bármelyik képernyőn bármikor beállíthatja a rutinkonfigurációkat, például a kapcsolatot, a bejövő és kimenő szerver választását, a kikapcsolót és az IP-címet. Az alkalmazás bezárásakor eltávolítja azt a tálcáról.

A protokollok megváltoztatása szintén egyszerű, és megtehető az alkalmazás honlapján, de mielőtt megtenné, kattintson a kapcsolóra a kezdőlap jobb felső sarkában. A kapcsoló aktiválja a „Pro” módot, amely további lehetőségeket tesz lehetővé. A Pro mód aktiválása lehetővé teszi a váltást két IP-cím között.

A protokollok azok a helyek, ahol az alkalmazás rendetlenségbe kerül. Úgy tűnik, hogy ezek megváltoztatása számos beállításra kiterjed. Az SSH, SSL és TCP lehetőségek között úgy tűnik, hogy sokkal többet lehetne tenni a „VPN type” protokoll legördülő menüjében..

Az SSL vagy az SSH kiválasztásához csatlakoztassa a StealthVPN protokollt, és lépjen a beállításokra. A „StealthVPN type” elemre kattintva kiválaszthatja, hogy mely protokollt kell használni, amikor a StealthVPN protokoll aktív. A TCP engedélyezéséhez válassza az OpenVPN protokollt. Nyissa meg a beállításokat, és kattintson a kiegészítő fülre. Ez a negyedik lehetőség.

TCP-SecureVPN-kép

A SecureVPN.pro könnyen kezelhető és hatékony, amennyire csak lehet. Az a tény, hogy válthat az egyszerű és a Pro mód között, elősegíti az egyensúly fenntartását. Örül az is, hogy a legtöbb szolgáltatás a tálcán elérhető.

Ugyanakkor úgy tűnik, hogy a SecureVPN.pro jobban korlátozhatná a rendetlenségeket az alkalmazásban.

Sebesség

A SecureVPN.pro sebessége kiábrándító volt, tehát nem érinti a leggyorsabb VPN útmutatónkat. A legközelebbi elérhető szerver szigorúan korlátozza a letöltési sebességet. Noha ezek a szerverek továbbra is megfelelő streaming lehetnek, lelassítják a videojátékok és más nagy fájlok letöltését.

Ezeket a sebességteszteket Lewistonből (Idaho) végeztük. Az észak-amerikai szerverek gyors tesztelése Los Angeles-hez hasonló sebességet mutatott, tehát ez lehet a legjobb régió a szolgáltatás számára.

Hely: PingUp SpeedDown Speed
Védtelen483.10112,01
Los Angeles712,6715.56
München2181.354.05
Hanoi, Vietnam3351.374.02
Viña del Mar, Chile3931.691.03
Hong Kong1861.936.00

A ping-idõket figyelembe véve az online játék szintén bonyolult lenne a SecureVPN.pro esetén. Nyilvánvaló, hogy pingunk magasnak tűnik, de sok eredmény lehetetlenné tenné az online játékot. A letöltési sebesség azt is jelenti, hogy a legtöbb tripla-A játék letöltéséhez több órát igényel. Ha ez aggodalomra ad okot, kérjük, olvassa el a legjobb játékszerű VPN-t.

Biztonság

A SecureVPN.pro OpenVPN, PPTP, L2TP és StealthVPN VPN protokollokat használ. Noha a webhelyén azt állítja, hogy támogatja az IKEv2-et, nem. Ez a rendezetlenség nem bizonyítja megbízhatóságát.

IKEv2-Támogatott-Not-támogatott-on-honlap-App-kép

Használhatja az OpenVPN-t más hálózati protokollok mellett, beleértve az SSL-t, az SSH-t és a TCP-t is a tűzfalak jobb navigálásához és az adatok titkosításához..

Az SSH nyilvános kulcspárokkal hitelesíti az adatok titkosítását. Az SSL kriptográfia segítségével biztosítja az azonos szintű biztonságot anélkül, hogy be kellene írnia a jelszavakat.

A kezdőképernyőn külön bejövő és kimenő kiszolgálókat választhat ki. A SecureVPN.pro arra utal, mint kettős VPN vagy kettős láncú VPN. Ez növeli a biztonságát.

A titkosításhoz és a kulcshosszhoz csak egy lehetőség van: AES 256 bites. Az AES mellett gyakran két másik lehetőség is kínál, amelyek kevesebb biztonságot és nagyobb sebességet biztosítanak, de a SecureVPN.pro nem engedélyezi a beállítás megváltoztatását..

A SecureVPN.pro letette az összes szivárgási tesztet. Az alkalmazásnak lehetősége van az IPv6 letiltására is. Ez növeli a biztonsági szintet azok számára, akik nem bíznak a protokollban, mivel hajlamos a szivárgásra.

A SecureVPN.pro lehetőséget kínál arra, hogy rendszeres időközönként megváltoztassa az IP-címét. Bekapcsolhatja a beállítások menü további lapján, és beállíthatja 10 perctől három óráig terjedő időpontokra.

Ugyanezen módon automatikusan megváltoztathatja a szervert is. A gyakorlatban azonban a szerverváltás gyakran lelassítja a dolgokat. Minden intervallumban kb. 35 másodpercet kell várnia. Ezen túlmenően, mivel a kiszolgáló sebessége annyira változik, előfordulhat, hogy kikapcsolja a szolgáltatást.

Magánélet

A SecureVPN.pro adatvédelmi politikája vörös zászlókat vet fel. Adatokat oszt meg harmadik gyártókkal, és az Ön azonosító adatainak egy részét a rendszerében tárolja.

Néhány probléma a webhely földrajzi és IP-címének nyomon követésében gyökerezik. A weboldal a kényelem és a sebesség érdekében a képernyő tetején felsorolja az Ön jelenlegi helyét és IP-címét. A SecureVPN.pro azt állítja, hogy nem őrzi meg ezt az információt, de nem fogadnánk el semmilyen VPN-nek.

Két szolgáltatást használ, amelyek szintén hozzáférnek az információkhoz: a MaxMind Company és a GeoIP. Az adatokat a Google Analytics-szel és a Yandex.Metrika-val is koordinálja, hogy jelentéseket készítsen a felhasználói szokásokról.

A MaxMind adatvédelmi politikája önmagában lehetővé teszi azoknak az oldalaknak a naplózását, amelyekhez a szolgáltatásában hozzáfér, hivatkozási URL-eket, böngésző típusát, operációs rendszerét, valamint a látogatás dátumát és idejét. Ezenkívül adatokat gyűjt az „eszközéről és arról, hogy az eszköz hogyan működik együtt a [szolgáltatásával]”.

Nem tudjuk, hogy ez az információ elérhető-e a MaxMind számára a SecureVPN.pro keresztül, de az adatvédelmi politikájukban semmi nem veheti fel a felhasználót arra, hogy azt higgye, hogy különösen szigorú.

A SecureVPN.pro adatvédelmi politikája szerint:

  • Email címek
  • Felhasználói fiókbeállítások
  • Bejelentkezés és jelszavak
  • Alapok egyenlegei
  • A tranzakció dátumai és időpontjai
  • Tranzakció azonosítók
  • Tranzakciós összegek

Ennek nagy része nem a VPN használatából származik, hanem a webhely nem védett látogatásából származik. Ugyanakkor úgy tűnik, hogy néhányat, például a felhasználói beállításokat és az e-mail címeket az alkalmazásból és a szolgáltatásból naplóznak – a VPN-ek alapvető bűne.

Ön is érdekelheti ezt a szolgáltatási feltételekben ismertetett funkciót: „A felhasználó beleegyezik abba, hogy promóciós masszázsokat (sic) kap az adminisztrációtól a szolgáltatás működésével kapcsolatban.” Tehát kezdje el olajozni, felhasználó.

Az összes viccektől eltekintve, szeretnénk, ha a SecureVPN.pro nagyobb gondot, időt és gondolkodást tett a magánélet politikájába és a szolgáltatási feltételekbe. Számos ilyen hibát észleltünk, és hiányos hozzáállásra utalnak. Valójában néhány helyesírási megnehezíti, hogy megmondjam, amit az adatvédelmi politika mond.

Úgy tűnik, hogy még sok figyelmet kell fordítania, ha a SecureVPN.pro programot veszi figyelembe. Vigyázni kell arra, hogy milyen mértékű információt engedélyez az eszközökhöz, amelyekhez hozzáféréssel rendelkezik.

Streaming Performance

A Netflix, az Amazon Prime Video és a Hulu blokkolta az összes tesztelt szerver streamingjét. A BBC iPlayer-jét szintén blokkolták az összes kísérleti szerver, beleértve a londoni székhelyű szervert is.

Fontolja meg a Netflix egyik legjobb VPN-jét, ha ez az üzlet megszakítója az Ön számára.

Találhat útmutatót a Netflix VPN-tilalom legyőzéséhez és a Netflix proxyhiba megkerüléséhez is..

Szerver helyek

A SecureVPN.pro 34 szerverrel rendelkezik 26 országban. Ezen felül csatlakozhat külön bejövő és kimenő kiszolgálókhoz.

Ez a VPN kiváló munkát végez a Nyugat lefedésében, ám egyes régiók alulteljesítettnek tűnnek. Hat szerver működik Ázsiában és a Közel-Keleten. Csak egy szerver van Mexikóban, valamint Közép- és Dél-Amerikában. 

Vevőszolgálat

A SecureVPN.pro ügyfélszolgálata elérhető volt és hozzáértő volt. Élő csevegési funkcióval rendelkezik, de órái piszkosak, nehézek vagy lehetetlen megjósolni. A képviselők egy napon belül válaszoltak a támogatási jegyekre olyan információkkal, amelyek megoldhatták a javasolt problémát.

A SecureVPN.pro webhelyén megadott telefonszám nem tűnik működőképesnek, tehát nem fogja tudni elérni így. Nem tudjuk, hogy ez mit mond a szolgáltatásról a szervezet, a megbízhatóság és a finanszírozás tekintetében.

A SecureVPN.pro weboldalán rengeteg cikk és információ található, amelyek hasznosak lehetnek különböző szintű tapasztalatokkal rendelkező egyének számára. Van egy blog is. A cikk és a cikk között ügyfélszolgálati igényeinek nagy részét kielégítheti anélkül, hogy kapcsolatba kellene lépnie a céggel.

Az ítélet

A streaming és a játék valóban lehetetlen a SecureVPN.pro segítségével. Noha a letöltési sebesség elég gyors lehet a streaminghez, sok legnépszerűbb, legális streaming webhely blokkolta az általunk tesztelt szervereket.

A legtöbb szerveren levő ping nem tette lehetetlenné az online játékot. Még akkor is, ha a kapcsolat ping technikailag lejátszható, hatalmas hátrányba kerülsz.

Az adatvédelem sem a SecureVPN.pro esetén nem különösebben biztonságos. Adatvédelmi politikájában szereplő lyukak teret engednek az információk veszélyeztetésének. Nincsenek adatvédelmi panaszok vagy jelentések a SecureVPN.pro ellen, ám ez egy kis cég, tehát ez nem jelent sokat.

Ha mind össze van állítva, sokkal jobb lesz egy másik szolgáltatónál. Nézze meg a VPN-vélemények listáját, hogy megnézze kedvenceinket.

Ha tapasztalata van a SecureVPN.pro vagy hasonló szolgáltatásokkal kapcsolatban, nyugodtan hagyjon megjegyzést az alábbiakba, vagy ossza meg gondolatait a közösségi médiában. Köszönöm, hogy elolvasta.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me