PureVPN áttekintés – Frissítve 2020

PureVPN áttekintés

A PureVPN sokat javult a legutóbbi áttekintés óta, ám néhány kulcsfontosságú területen még mindig elmarad. Bár továbbra is vannak reményeink a szolgáltatás iránt, jelenleg nem tudjuk igazán ajánlani. Olvassa el teljes áttekintésünket, hogy megtudja, miért, és nézzen meg néhány ajánlott PureVPN alternatívát is.


purevpn-Slider1

purevpn-slider2

purevpn-slider3

purevpn-slider4

purevpn-slider5

Előző

Következő

A PureVPN kijárta a legjobb VPN-listánkat annak ellenére, hogy az egyik legnagyobb elérhető virtuális magánhálózati szolgáltatás. Noha a gyors sebesség és az alacsony ár elég ahhoz, hogy még a legnehezebb versenyeket is megsemmisítsék, a PureVPN más területeken is elégtelennek bizonyul (olvassa el a PureVPN és az ExpressVPN mérkőzéseinket, hogy láthassa, hogy ez működik).. 

Ebben a PureVPN áttekintésben a szolgáltatást a wringeren keresztül fogjuk futtatni, tesztelve annak sebességét, tulajdonságait és még sok minden mást. Útközben megvizsgáljuk annak biztonságát és adatvédelmét, valamint a szerver helyét és árát is, mielőtt ítéletünket megtennénk.. 

Az árért a PureVPN jó szolgáltatás. A sebesség kiváló mindaddig, amíg a megfelelő szerverre vadászik, és a kért ár olcsóbb, mint a legtöbb versenytársnál. Ezt viszont az elválasztott felülettel, a gyenge támogatással és a foltos streamingteljesítménnyel kell összehasonlítani. Ennek ellenére a 31 napos pénz-visszafizetési garanciával nincs kockázata annak, hogy megpróbálja.

erősségek & Hiányosságok

Alternatívák a PureVPN-hez

Jellemzők

A PureVPN más megközelítést alkalmaz a VPN használatához. Ahelyett, hogy kiszolgálók listáját jeleníti meg Önnek, többféle mód közül választhat, amelyek közül az interneten szeretne tevékenységet végezni.. 

A legtöbb esetben ezek a módok egyszerűen megváltoztatják a megjelenített helyeket, de néhányukban kiegészítő funkciókat nyitnak meg (például a streaming mód lehetővé teszi a webhely alapján történő csatlakozást). 

Ellenkező esetben a szolgáltatások alapkivitelben vannak. A PureVPN tartalmaz egy kill kapcsolót, amely blokkolja az internetkapcsolatot, ha a VPN bármikor megszakad, valamint egy sebességteszt, amely megbecsüli a PureVPN helyeinek késleltetését. Noha a sebességteszt működik, tetszik az ExpressVPN megjelenése és megjelenése (olvasd el az ExpressVPN áttekintésünket).

purevpn-review-sebesség-teszt

A PureVPN más funkciókkal is rendelkezik, de csak akkor, ha külön fizet. Megvásárolhatja port-továbbítást, DDoS védelmet és / vagy dedikált IP címet, amelyek mindegyike havonta 0,99 dollárba kerül. Noha megértjük, hogy nem tartalmaz egy dedikált IP-címet, a PureVPN-nek ingyenesen tartalmaznia kell a DDoS védelmet.  

Kiemelkedő tulajdonsága a megosztott alagútépítés, amelyet ingyen tartalmaz. Ez egy béta funkció, azaz az alkalmazás eléréséhez meg kell jelölnie a béta funkció kapcsolóját az alkalmazásban. Alkalmazásonként működik, lehetővé téve egyes alkalmazások elküldését a VPN-alagúton keresztül, míg más alkalmazások a szokásos kapcsolaton maradnak.

purevpn-review-split-alagút

Örülünk az ölési kapcsolónak, a sebességtesztnek és a megosztott alagútépítésnek, bár néhány kérdést vetünk fel az üzemmódokkal kapcsolatban (erről bővebben az alábbi „Könnyű használat” szakaszban). Az egyetlen hiányzó szolgáltatás az app kill (olvassa el az Astrill véleményét egy szolgáltatást kínáló szolgáltatásról). Ugyanakkor az alkalmazások megsemmisítése meglehetősen ritka szolgáltatás, tehát a PureVPN-t nem keményen dokkoljuk ahhoz, hogy kihagyjuk. 

PureVPN Chrome kiterjesztés

A PureVPN böngésző-kiterjesztést kínál a Chrome és a Firefox számára, ami gyakorlatilag belecsap a fejébe az alkalmazás használata közben. A legtöbb VPN-kiterjesztéshez hasonlóan ez is visszamenőleges módszer a kapcsolat irányítására. Kiválaszthatja a helyét, beállíthat egy bypass listát, és természetesen csatlakozhat. 

purevpn-review-króm-kiterjesztés

Bár az asztali alkalmazásnak több beállítása van, azt javasoljuk, hogy a kiterjesztést használja a mindennapi használathoz (ez ritka a VPN-ek számára). A korszerűsített csatlakozási folyamat sokkal jobban működik, mint az asztali alkalmazás, lehetővé téve a tartózkodási hely kiválasztását és a csatlakozást anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy milyen módban van.

A PureVPN szolgáltatások áttekintése

PureVPN logówww.purevpn.com

165 havonta kezdődik, minden tervben

Tábornok

Fizetési módok
PayPal, hitelkártya

Cryptocurrency elfogad

Egyidejű kapcsolatok
5

Támogatja az osztott alagút kialakítását

Korlátlan sávszélesség

Ingyenes próbaverzió elérhető

Visszatérítési időszak
31 nap

Szervermennyiség világszerte
2000+

Asztali operációs rendszerek
Windows, MacOS, Linux

Mobil operációs rendszerek
Android, iOS

Böngésző-kiterjesztések
Chrome, Firefox

Útválasztókra telepíthető

streaming

Hozzáférhet a Netflix USA-hoz
Csak az Egyesült Államokban

Hozzáférhet a BBC iPlayerhez

Hozzáférhet Hulu-hoz

Hozzáférhet az Amazon Prime Video-hoz

Biztonság

Titkosítási típusok
256-AES

Elérhető VPN-protokollok
IPSec, OpenVPN, PPTP, L2TP, SSTP, IKEv2

Engedélyezve az eszköz indításakor

Lehetővé teszi a torzítást

Nem naplózási politika

A DNS szivárgásteszt sikeres volt

Killswitch elérhető

Rosszindulatú programok / hirdetésgátlókat tartalmaz

Támogatás

Élő chat
24/7

E-mail támogatás
24/7

Telefonos támogatás

Felhasználói fórum

Tudásbázis

Árazás

A PureVPN egyike azoknak a szolgáltatásoknak, amelyek mindig üzletet kötnek. Előfordulhat, hogy eltérő időtartamú és alacsonyabb árakat lát, attól függően, hogy hol néz. E felülvizsgálat céljából ragaszkodunk a PureVPN webhelyén elérhető időtartamokhoz és árakhoz. A szolgáltatással kapcsolatos korábbi tapasztalataink alapján ezek a legpontosabbak.

Havi vagy éves szolgáltatásként a PureVPN nem megfelelő. Noha nem túl drágák, mint például a Hide.me (olvassa el a Hide.me áttekintésünket, hogy erről többet tudjon meg), a PureVPN összhangban áll a többi piacgal. Ha rövid ideig tartó előfizetést keres, akkor javasoljuk a PIA-t, amely egy évnyi szolgáltatást kínál kevesebb, mint 40 dollárért (olvassa el a Privát Internet hozzáférés áttekintésünket). 

Azok számára, akik a jövő felé néznek, nincs olyan szolgáltatás, mint a PureVPN. Ez az egyetlen olyan szolgáltató, amely lehetővé teszi öt év előre történő vásárlását, és nagyon kedvezményes áron. Ha lebontja a matematikát, havi költsége körülbelül 1,60 dollár körül alakul, ha ötéves tervvel járunk, ami.

Folyamatosan említjük a CyberGhost-t mint premier költségvetési opciót, mivel a hároméves terv csak 99 USD (olvassa el a CyberGhost áttekintést). Ugyanakkor pusztán az árazás alapján a PureVPN nyeri a csatát. Annak ellenére, hogy bizonyos területeken elmarad – a teljes áttekintés során megismerjük azokat – az árazás szilárd.

PureVPN próbaverzió

Ha kipróbálja a PureVPN-t, és úgy dönt, hogy nem az Ön számára, akkor kihasználhatja annak 31 napos pénz-visszafizetési garanciáját.. 

Ha ilyen hajlandó vagy, vásárolhat egy háromnapos próbafiókot 2,50 dollárért. Vegye figyelembe azonban, hogy a 2,50 USD nem téríthető vissza, ezért valószínűleg jobb ötlet a pénz-visszafizetési garancia felhasználása. Ingyenes, hét napos próbaverzióhoz is hozzáférhet a Chrome vagy a Firefox kiterjesztés telepítésével. 

PureVPN élettartam

Kutatásunk során gyakran találkoztunk a „PureVPN előfizetési előfizetés” kifejezéssel. Néhány évvel ezelőtt a PureVPN élethosszig előfizette szolgáltatásait, mintegy 70 dollárért. 

Amikor azonban a „teljes évi előfizetés” oldalra száll, a PureVPN tisztázza, hogy ez az ötéves terv. Röviden: az írás idején nincs élettartamú lehetőség. Azt mondta: a PureVPN a múltban is felajánlotta.

Felhasználóbarátság

A PureVPN-re való feliratkozás olyan, mint bármely más VPN-hez csatlakozás. A webhelyen több gomb található a pénztár oldalához, amely megkérdezi az időtartamát, az e-mail címet és a fizetési módot. Bár megerősíti a fizetést ezen az oldalon, még mindig folyamatban van a beállítások elvégzéséhez. 

purevpn-review-pénztár

Ezután Öt részből áll a telepítési folyamat. Először: a PureVPN megkérdezi, hogy mire szeretné használni a VPN-t, ami esetleg irrelevánsnak tűnik, de nem. A válasz alapján a PureVPN javasolja, mely alkalmazást kell letöltenie. 

Például azoknak, akik adatfolyamot szeretnének, ajánljuk a böngésző kiterjesztést, míg a letöltést keresőknek a Windows alkalmazást kell javasolniuk. 

purevpn-review-setup

Miután döntést hozott, letöltheti a választott alkalmazást. Amíg az alkalmazás letölt, a PureVPN megadja a létrehozott felhasználónevet és jelszót. 

Mindkettő véletlenszerű betűk és számok, így javasoljuk az egyik legjobb jelszókezelőnk használatát tárolásához. Ezen az oldalon megtekintheti platformjának telepítési útmutatóját is, ha erre szüksége van.  

PureVPN letöltése

A letöltés befejezése után át kell telepítenie a telepítést. A PureVPN a főképernyőn kéri, hogy fogadja el a feltételeket, és lehetőséget biztosít a böngésző kiterjesztés telepítésére a Chrome vagy a Firefox számára. Lehetőség van a PureVPN futtatására is, amikor bejelentkezik a Windowsba. 

purevpn -review-installer

Ha kész, bejelentkezhet a megadott hitelesítő adatokkal. A weboldalon a PureVPN megkérdezi, hogy csatlakozik-e Önhöz. Ha problémája merül fel, úgy dönt, hogy nincs csatlakozva, és a PureVPN az élő csevegés felé mutat. Bár azok, akik ismerik a VPN-eket, bezárhatják ezt a feliratkozási folyamatot, még láthatunk a végén. 

Miután megerősítette, hogy csatlakozik a hálózathoz, megkapja a „tagok területén” hitelesítő adatait, amelyek különböznek a fiók hitelesítő adataitól (bosszantó, de jó az adatvédelemhez). Be kell állítania a saját jelszavát, amely megköveteli, hogy menjen át egy „elfelejtett jelszó” folyamaton, amikor e-mailben kap egy visszaállítási linket..  

A PureVPN tagjainak területe

A tag területe lenyűgözőnek tűnik, de nincs sok folyása. Ez nem azt jelenti, hogy nem hasznos. Frissítheti a tervet, böngészhet más telepítőkön, hozzáférhet a támogatási területhez és kiegészítőket vásárolhat, például egy dedikált IP-t és port-továbbítást. 

purevpn-review-tag-terület

Iratkozzon fel a PureVPN előfizetésre, és soha ne érintse meg a tag területét. Mégis hasznos, ha van egy központi központ, amellyel megtalálhatja a fiókja adatait és támogatását, még akkor is, ha önmagában össze tudja állítani az információkat.. 

PureVPN Bejelentkezés

Az Asztalra visszatérve a PureVPN megkérdezi, hogy jelentkezzen be az alkalmazás indításakor. Miután megadta a hitelesítő adatait, megkapja a módok listáját, és felkérést kap, hogy válasszon egyet. 

A módok semmit sem változtatnak meg a kapcsolaton. Inkább megváltoztatják az első helyen látható helyeket. Ha például a fájlmegosztási módot választja, akkor a felső részen látja az egymástól függő kiszolgálókat. 

purevpn-review-módok

Nem bánunk a módokkal, de ez megnehezíti a szerverlista navigálását. Ezek alapvetően zavaróbb szűrési lehetőségek, amelyek megnehezítik a körülkerülést, mint amilyennek lennie kellene. Sokkal inkább a helyek ábécé szerinti listáját, valamint a kiszolgálók szűrését az általuk osztályozott, az általános hely és a késés alapján szűrjük..  

purevpn-review-alkalmazás

Az egész alkalmazás tükrözi ezt az ügyetlenséget. Miután kiválasztott egy helyet, a lista eltűnik, ami zavarónak tekinthető, ha az alkalmazás megnyílik a kiszolgálói lista megnyitásakor. Hasonlóképpen, a streaming mód tartalmaz egy olyan funkciót is, amelyben megmondhatja a PureVPN-nek, hogy melyik webhelyhez csatlakozik, és automatikusan megtalálja a szervert, és elindítja azt a weboldalt. Ezt a lehetőséget azonban nem találja meg a többi üzemmódban sem. 

A Windows rendszeren a PureVPN sok olyan ötletet halmoz fel, amelyek elméletileg jóak, de összerakva nem játszanak jól. Világosan láthatjuk a PureVPN erőfeszítéseit, hogy új módszereket hozzon létre a VPN ellenőrzéséhez, ám az ötletek nem valósulnak meg teljesen. A korszerűsített felhasználói felület jobban működne, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy elhagyjuk azokat a funkciókat, amelyek a PureVPN egyedivé teszik.

Sebesség

Ha a PureVPN konzisztens lenne, akkor könnyen az egyik leggyorsabb VPN lenne. Ez nem vadul következetlen – olvassa el a NordVPN-áttekintésünket erről -, de van némi eltérés, amikor a világ minden tájáról visszapattanunk. Ennek ellenére mindaddig, amíg a PureVPN-t tisztességesen gyors, nem védett sebességgel használja, rendben kell lennie.

Hely: Ping (ms) Letöltés (Mbps) Feltöltés (Mbps)
Nem védett (St. Louis)781,2321.06
New York, Egyesült Államok.3561,5817.1
Vancouver, Kanada7659.0717.88
São Paulo, Brazília15458.1915.61
Hong Kong22557.8312.12
Brisbane, Ausztrália22525.6211.4

Annak érdekében, hogy minden tisztességes legyen, a PureVPN-et teszteltük OpenVPN / UDP-vel az AES-256-tal. Az UDP lassabb besorolással rendelkezik, mint a PureVPN által ajánlott protokoll – nem határozza meg, hogy mi az ajánlott protokoll -, de a tesztek újrafuttatása mindkettőn, eredményeink többnyire azonosak voltak. Csak csupasz fém szervereket teszteltünk.

A PureVPN lenyűgözött minket, megtartva sebességünk nagy részét Észak-Amerikán, és csak egy kicsivel esett le, amikor bármilyen nagyobb víztest fölé ugrott. Amint láttuk a leggyorsabb VPN tesztelésekor, nyilvánvalóan vannak olyan helyek is, amelyek teljesítménye rosszabb. A fenti adatkészletünkben Brisbane kiemelkedik. 

A szórás nem visszaverő, főleg, ha megfelelő kapcsolattal érkezik, de még mindig jelen van. Az egyik dolog, amely következetes volt, a késés. A PureVPN 250 ms alatt maradt az egész fedélzeten, így méltó lehet a legjobb VPN-hez a játék útmutatóban. 

Biztonság

A PureVPN alapértelmezés szerint az AES-256 titkosítást használja, ami – amint az a titkosítás leírásáról olvasható – a legmegfelelőbb. A párosított protokoll azonban nem olyan világos. 

A PureVPN alapértelmezés szerint egy „automatikus” protokollt használ, amely állítása szerint a sebesség és a biztonság legjobban egyensúlyban van. A PureVPN szerint az automatikus beállítás mindent megpróbál a PPTP-től az OpenVPN-ig, hogy megtudja, mi működik a legjobban az Ön kapcsolatán.

A probléma az, hogy a PureVPN soha nem mutatja meg, hogy melyik protokollt használja, ha az „automatikus” beállítást választotta. Ez egy probléma, amint azt a VPN-protokoll bontásban láthatja. 

Ennek ellenére nem nehéz megváltoztatni a protokollt, annak ellenére, hogy a PureVPN egyes lehetőségei félre vannak jelölve. Az IKEv2 például az alkalmazásban „IKEV” feliratú, még akkor is, ha a rövidítés az „internetkulcs cseréje”. 

purevpn-review-protokollok

A biztonságot a gyakorlatban megvalósítva, a PureVPN-t egy tesztsorozaton keresztül végeztük, amelyekben DNS-szivárgásokra, valamint WebRTC és IP-szivárgásokra keresünk rá. A fizikai szerverekkel minden rendben volt, ami nem volt meglepő. A virtuális szerverekben azonban nagyon egyszerű volt követni a szerver fizikai helyét.

Magánélet

A PureVPN adatvédelmi politikájának tetején világossá teszi, hogy nem tart naplót. Bár ez az állítás változatlan maradt a vállalat élettartama alatt, lehetséges, ha nem valószínű, hogy a PureVPN a múltban kapcsolati naplókat tartott. 

2017 októberében a PureVPN segített az FBI-nak egy olyan cyberstalker megállításában, aki a szolgáltatásait használja. Az esemény helyesen feltett néhány kérdést az adatvédelmi politikáról és arról, hogy milyen információkat gyűjtött a PureVPN. 

Annak érdekében, hogy a közvélemény helyes irányba forduljon, a PureVPN független ellenőrzésre kereste az Altius IT-t. Az auditorok nem találtak bizonyítékot az adatgyűjtésről; ezt a tényt a fejünkre csapta egy PureVPN munkatárs, aki azzal a fenyegetéssel fenyegetett bennünket, hogy korábban leírtuk ezt az eseményt. 

Noha a fenyegetések nem lenyűgöznek bennünket, hajlandóak vagyunk, mint mindig, hagyni, hogy a múltban elhalasztottak legyenek. Az ellenőrzés kimutatta, hogy nem tartottak fenn jelentős naplókat, tehát a PureVPN átkerül a körbe. 

Ugyanakkor nem olyan vágott és száraz, mintha a PureVPN nem tartna naplót. A szolgáltatás használatakor a PureVPN naplózza a csatlakozás napját és a használt internetszolgáltatót. Ennek egyikét sem lehetett volna felhasználni az ön közvetlen azonosítására, bár mivel a böngésző ujjlenyomata megmutathatja, kis mennyiségű információ használható a mező szűkítéséhez.

Az egyetlen kivétel az, ha dedikált IP-címet használ (olvassa el a legjobb VPN-t a dedikált IP-kkel című útmutatóban). Mivel a cím a fiókjához van kötve, a PureVPN ezt rögzíti. Ennek nincs módja, tehát nincs ok a PureVPN hibájára. 

Még a gyűjteménynél is valószínűtlen, hogy bárki azonosít téged. A PureVPN csak regisztrációkor igényel e-mail címet, és számos anonim fizetési módot kínál. A nem naplózás állítása igaz, és az adatvédelem biztonságos a PureVPN használatával.

Streaming Performance

A PureVPN megpróbált betörni streaming platformokba annak ellenére, hogy rendelkezik egy külön streaming móddal. Ezt a módot használva csatlakoztunk a webhelyekhez a „weboldal keresés” funkció használatával, amelynek elméletileg olyan szerverhez kell kapcsolódnia, amelyik azon platformon működik, amelyre megpróbálunk hozzáférni, és automatikusan elindítja a webhelyet. 

purevpn-review-website-kereső

A webhelyek elindultak, de nem tudtunk adatfolyamot közvetíteni. Az Amazon Prime Video és a Netflix gyorsan blokkolta a kapcsolatunkat, bár sikerült betölteni a Hulu és a BBC iPlayer fájlokat. Ezt a tesztelést a PureVPN által ajánlott helyen, streaming módban végezték el. A saját összeköttetés különféle eredményeket hozott. 

PureVPN Netflix

Vidám módon, amikor az „internetes szabadság” módot használja, és csatlakozik egy amerikai szerverhez, a Netflix nagyon jól töltődött be. Az Amazon Prime Video továbbra is észlelte, hogy VPN-t használunk, ezért érdemes elolvasni az Amazon Prime Video legjobb VPN-útmutatóját, ha hozzáférést szeretne kapni ehhez a platformhoz. 

Ez a kérdés az üzemmódokra megy vissza. Ha nem lennének jelen, nem lennénk okosabbak a streamingben, mivel az „internetes szabadság” módot használtuk volna, ami a leggyakoribb, és újra dolgozott, amikor megpróbáltuk betölteni a Netflixet.. 

A kényelmi kísérlet azonban valójában megnehezíti a csatlakozást. A streaming mód egyedi, de nem működik, így az egész csatlakozási folyamat zavaróbbá válik.

Szerver helyek

A PureVPN-nek nagyon sok kiszolgálóhelye van, ami, amint a HideMyAss áttekintésünkben láttuk, azt jelenti, hogy néhányuk virtuális. A számok mindig ingadoznak, de az írás idején több mint 2000 VPN szerver működik 180 helyszínen, több mint 140 országban. Legtöbbjük nem fizikai. 

A virtuális VPN-kiszolgálók lehetővé teszik, hogy IP-címet szerezzen be egy bizonyos helyről, miközben kapcsolódik egy másik régió szerveréhez. Például, ha például egy bangladesi IP-címre van szüksége, az Egyesült Államokban vagy az Egyesült Királyságban található szerver úgy tűnhet, mintha Bangladesben lenne. A probléma az, hogy a virtuális szerverek meglehetősen könnyű felismerni. 

Biztonsági aggályok merülnek fel a virtuális szerverek használatával kapcsolatban is, így örülök, hogy a PureVPN megkülönbözteti, mely szerverek fizikai és melyik virtuális. Ennek ellenére nagyon sok virtuális hely van. Például Dél-Amerikában összesen 81 szerver van, de ezek közül csak 18 fizikai, és ezek mindegyike 18 Brazíliában, Sao Paulóban található.. 

PureVPN szerverlista

A fizikai helyek elterjedése megfelelő, bár nem lenyűgöző. Európában van a legtöbb fizikai helyszín, ezt Észak-Amerika követi (bár a legtöbb szerver az Egyesült Államokban és Kanadában található). Szinte minden egzotikus helynek van virtuális szervere, ideértve a Man-szigetet, Laoszot és Srí Lankat. 

Bár egyesek problémát vethetnek fel a virtuális szerverekkel kapcsolatban, a PureVPN nem kényszeríti őket a használatra. Egy dolog lenne, ha a főbb helyeket virtualizálnák, de nem az. Ha van egy meghatározott hely, amelyet keres, a PureVPN képes beilleszteni azt a virtuális szerverekbe. A felhasználók nagy része valószínűleg csupasz fém szervereken lesz.

Vevőszolgálat

A PureVPN webhelyén egy jobb buborék jelenik meg az élő csevegéshez a jobb alsó sarokban. Annak ellenére, hogy a weboldal főoldalán megjelenik, függetlenül attól, hogy be van-e jelentkezve, vagy sem, nem tudtunk betölteni az élő csevegést, ha be nem jelentkeztünk. A tag területe, amely eltérő élő chat-ikont mutat, nem adott problémát. 

Alapvető kérdéssel vittük fel, hogy mi az automatikus protokoll, és bár a képviselő foglalkozott ezzel a kérdéssel, nehéz volt egyértelmű választ kihúzni a szövegblokkból. A válaszban nincs írásjelek, azt kitörték törött angol nyelven. Még a legalapvetőbb kérdés is túl sok volt az élő csevegés kezeléséhez, amint az az alábbiakban látható. 

purevpn-review-live-chat-

Jó ötlet ragaszkodni az önsegítő forrásokhoz, amelyek sokkal jobbak. A PureVPN részletes telepítési útmutatókat tartalmaz szinte minden platformon, valamint a VPN használati eseteit és hibaelhárítási útmutatásait. Ezen túlmenően ezeket az erőforrásokat egy hozzáférhető tudásbázis tartalmazza, amely lehetővé teszi a szükséges támogatás gyors megtalálását. 

purevpn-review-tudásbázis

Mint a szolgáltatás más területein láttuk, a PureVPN elválasztotta a támogatást. A tudásbázis hasznos és könnyen használható, de a közvetlen kapcsolat több kérdést felvet, mint válaszokat. A támogatás akkor jó, ha önmagában hajlandó megoldani a problémákat. Azok, akiknek segítségre van szükségük az út mentén, nem fogják megtalálni a PureVPN segítségével.

Az ítélet

A PureVPN egy nehéz szolgáltatás, amelyet megítélni lehet. Vannak néhány szempontunk, amelyeket igazán szeretünk, ideértve az alacsony árat, a gyors sebességet és a könnyen használható weboldalt. Van azonban néhány hiányosság, amelyek túl nagyak a figyelmen kívül hagyáshoz. A támogatás nem olyan jó, mint amilyen lenne, és az alkalmazás, annak megkísérlése érdekében, hogy egyedinek tűnjön, nehéz használni. 

Tervezi a PureVPN kipróbálását? Hajlandó figyelmen kívül hagyni a hiányosságait? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben, és mint mindig, köszönöm az olvasást.

PureVPN GYIK

 • Hogyan törölhető a PureVPN

  A PureVPN előfizetését a tag területéről törölheti. Ezzel az előfizetés szüneteltethető azzal a lehetőséggel, hogy bármikor újraindítsa. Fiókja törléséhez e-mailben kell felvennie a kapcsolatot a PureVPN-rel.

 • Hogyan kell használni a PureVPN-t

  A PureVPN ismerteti az alkalmazás letöltésének és telepítésének módját az előfizetés megvásárlása után. A letöltés után mindössze annyit kell tennie, hogy válasszon egy módot, válassza ki a szervert és kattintson a „Csatlakozás” gombra.

 • Hogyan telepítsük a PureVPN-t a Kodi-ra

  A PureVPN telepíthető a Kodi által támogatott legtöbb platformon. Ha például Windows rendszert használ, telepítené a PureVPN-t a számítógépére, amely védi a Kodi-t. A PureVPN rendelkezik a kifejezetten a Kodi-nak szentelt telepítési útmutatókkal, ezért feltétlenül keresse meg a saját platformját.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map