Pufferelt VPN áttekintés – frissítve 2020-ig

Pufferelt VPN áttekintés

A pufferelt VPN egy közepes szolgáltatás, amely megfelelő lenne, ha rögzíti adatvédelmi irányelveit. Ráadásul tulajdonjogát sötét felhőkben is öntötték, ezért javasoljuk, hogy ne használjuk ezt a szolgáltatást. A részletekért olvassa el a teljes pufferelt VPN-áttekintést.


legjobb VPN-vélemény

A pufferelt VPN-szel való utóbbi kirándulásunk egy ideje volt, de azóta sok megváltozott. Az állítólagos tulajdonosi változás sok új kérdést vetett fel, amelyek közül a legrosszabb az, hogy bízhat-e minden elolvasott VPN-véleményben. Erről bővebben olvashat a BestVPN.com és a pufferelt VPN közötti kapcsolatokról szóló cikkünkben.

A pufferelt VPN-értékelésünkben tisztességes képet fogunk adni a szolgáltatásról, amelyet a múltban „rendben” minősítettünk. A döntés meghozatala előtt megbeszéljük a funkciókat, az árakat, a könnyű használatot, a sebességet, a biztonságot, az adatvédelmet, az adatfolyam-teljesítményt, a szerver helyét és az ügyfélszolgálatot..

Még a magánélettel kapcsolatos aggodalmak nélkül is, amelyeket ebben a felülvizsgálatban vázolunk fel, nehéz nekünk javaslatot tenni. A szerverhálózat kicsi, a sebesség következetlen, és nincsenek figyelemreméltó funkciók. Néhányan vonzó lehet, de egy olyan világban, ahol a VPN-k minden sarok körül felbukkannak, a pufferelt VPN nem tűnik ki.

Pufferelt-VPN-Slider1

Pufferelt-VPN-Slider2

Pufferelt-VPN-Slider3

Pufferelt-VPN-Slider4

Pufferelt VPN-csúszka 5

Előző

Következő

erősségek & Hiányosságok

Alternatívák a pufferelt VPN-hez

Jellemzők

A pufferelt VPN alig rendelkezik olyan funkciókkal, amelyek kívül esnek, amelyeket a VPN alapvető fontosságúnak tartunk. A felület legtöbb eszközének olyan újdonságai vannak, amelyeket online könnyű megtalálni, és bár értékeljük a kényelmes hozzáférést, inkább néhány hasznos funkciót részesítünk előnyben.

Szerencsére még mindig van egy gyilkos kapcsoló. Alapértelmezés szerint nincs bekapcsolva, de továbbra is ugyanazt a funkciót látja el. Ha a VPN meghiúsul, a gyilkos kapcsoló elindítja és megszakítja az internetkapcsolatot. Ez egy különösen fontos szolgáltatás a szenvedők és a cenzúrát megkerülő személyek számára, ezért a kínai legjobb VPN-szolgáltatásaink minden szolgáltatója rendelkezik ezzel.

Ezen kívül nem sokat lehet megemlíteni. Az egyetlen egyéb szolgáltatás a tűzfalteszt és a sebességteszt, ez utóbbi pedig csalódást okoz a többi sebességtesztelési szolgáltatáshoz képest – olvassa el az Astrill áttekintésünket, hogy megtudja, hogyan kell azt végrehajtani. A pufferelt VPN sebességteszt funkciója pontos, de egyszerre csak egy helyen futtatható.

buffervpn-review-sebesség-teszt

Az egyik jellemző, amelyről azonban hiányzik, a megosztott alagút. Bár nem a VPN-k körében a leggyakoribb szolgáltatás, az ExpressVPN, az AirVPN és még a PureVPN is rendelkezik (olvassa el az AirVPN áttekintésünket).

Az osztott alagút lehetővé teszi, hogy forgalmat küldjön a VPN-alagúton keresztül, míg a többi forgalom a normál kapcsolaton marad. Hasznos például egy biztonsági mentés teljes sebességgel történő futtatásával, miközben megvédi a torzítást, ezért a szolgáltatás a torrent-válogatáshoz használt legjobb VPN-k között jellemző..

Pufferelt VPN áttekintés

Pufferelt VPN logóbuffered.com

Kezdődik 412 USD-tól minden hónapban

Tábornok

Fizetési módok
PayPal, hitelkártya

Cryptocurrency elfogad

Egyidejű kapcsolatok
5

Támogatja az osztott alagút kialakítását

Korlátlan sávszélesség

Ingyenes próbaverzió elérhető

Visszatérítési időszak
30 nap

Szervermennyiség világszerte
39 helyszín 37 országban

Asztali operációs rendszerek
Windows, MacOS, Linux

Mobil operációs rendszerek
Android, iOS

Böngésző-kiterjesztések

Útválasztókra telepíthető

streaming

Hozzáférhet a Netflix USA-hoz

Hozzáférhet a BBC iPlayerhez

Hozzáférhet Hulu-hoz

Hozzáférhet az Amazon Prime Video-hoz

Biztonság

Titkosítási típusok
256-AES

Elérhető VPN-protokollok
OpenVPN

Engedélyezve az eszköz indításakor

Lehetővé teszi a torzítást

Nem naplózási politika

A DNS szivárgásteszt sikeres volt

Killswitch elérhető

Rosszindulatú programok / hirdetésgátlókat tartalmaz

Támogatás

Élő chat

E-mail támogatás
24/7

Telefonos támogatás

Felhasználói fórum

Tudásbázis

Árazás

A pufferelt VPN-nek nincs alacsony tarifája – olvassa el a PIA-áttekintést, hogy megnézze, hogy néz ki ez – de az árképzési rendszere sem rossz. A legnagyobb érték a leghosszabb előfizetéssel jár, mint a legtöbb VPN esetén, de egy kétéves opció hozzáadása az árképzést vonzóbbá teszi..

A havi terv szörnyű, csakúgy, mint szinte az összes többi havi lehetőség, még a legjobb VPN-szolgáltatók között is. Ez ugyanaz az ár, mint a CyberGhost (olvassa el a CyberGhost áttekintést), de két kevesebb kapcsolattal rendelkezik. A CyberGhost-szal ellentétben azonban a pufferelt VPN-t a kívánt számú eszközre telepítheti.

Az éves terv megfelelő, de vannak olcsóbb lehetőségek. Például a TorGuard ugyanannyi csatlakozást kínál, körülbelül 10 dollárral kevesebbel, amint azt a TorGuard áttekintésünkben láthatjuk. Mint a havi terv, ez körülöleli azt az árat, amelyet elvárunk egy VPN-től.

A kétéves választás azonban komoly értéket jelent. Ha csak további 20 dollárral jár, akkor kétszer kapja meg a szolgáltatást, így a havi ráta körülbelül 4 dollárra csökken. Nem olyan olcsó, mint mondjuk a PureVPN, de nem tartozik minden olyan gonddal, amelyet a szolgáltatás okoz. Olvassa el a PureVPN áttekintést, hogy megtudja, mit értünk.

Bár a kétéves opció nagy értéket képvisel, ez nem nélkülözhet hibákat. A pufferelt VPN-nek nagyon sok közös vonása van az NordVPN-vel az árképzés szempontjából, mivel mindkettő ösztönzi Önt a többéves terv megvásárlására. Ugyanakkor, a NordVPN-től eltérően, a pufferelt VPN-nek nincs olcsó hároméves lehetősége a felállás kiegyensúlyozására (erről bővebben olvassa el a NordVPN-áttekintésünket).

A tervek 30 napra téríthetők vissza, ami jó, de nincs élő csevegés, ezért a visszatérítést az e-mail levelezésen kell lefoglalnia..

A fizetési lehetőségek alapvetőek. A pufferelt VPN elfogadja az összes főbb hitelkártyát, a PayPal-ot és a bitcoint. Noha a bitcoin általában a legjobb választás az anonimitás szempontjából, ez a pufferelt VPN esetén ez lehet az egyetlen lehetőség. Olvassa el az „adatvédelem” szakaszban a részleteket.

Minden terv akár öt egyidejű kapcsolatot is tartalmaz, ami a VPN szolgáltatók között alapvető. Van néhány idegesítő marketing, hogy más szolgáltatók „nagyobb számú kapcsolatot zárolnak el egy prémium csomag mögött”, ami általában nem igaz. Összességében itt elégedettek vagyunk, ha nem lenyűgözve.

Felhasználóbarátság

A pufferelt VPN-re való feliratkozás egyszerű ügy. Miután kiválasztotta a tervet, be kell írnia egy e-mail címet, felhasználónevet és jelszót, és kiválasztania kell a fizetési módot. A pufferelt VPN megkérdezi az e-mail igazolására és a vezérlőpultra irányítja, amikor letöltheti a telepítőt.

bufferedvpn-review-kezelőpanel

Az alkalmazás ugyanaz az okostelefon méretű ablak, amelyet a VPN-felhasználók megismernek és szeretnek. A bejelentkezés után a kiszolgálóválasztó képernyőre kerül. Ha rákattint egy helyre, kapcsolatba lép.

bufferedvpn-review-interfész

Sajnos nincs automatikus kapcsolat. Az egyik oka annak, hogy például az ExpressVPN-t annyira magasra értékelik, az, hogy mennyire könnyű létrehozni ezt a kezdeti kapcsolatot – olvassa el az ExpressVPN áttekintésünket a további okok megismeréséhez. Nem kétséges, hacsak nem tudja megfejteni egy hatalmas „be” gombot az interfész közepén. A pufferelt VPN nem olyan vágott és száraz.

A helyek száma kicsi, amit egy későbbi szakaszban fogunk bejutni, tehát a lista görgetése nem a legrosszabb. Helyet is kereshet a tetején található keresősáv segítségével, vagy a szív ikon segítségével kedvenc helyet is. A szerver navigációja szinte szabványos, ahogy csak kap.

A csatlakozás után a pufferelt VPN képernyőn megjelenik a kapcsolat adatai, ideértve a valós idejű feltöltési és letöltési sebességeket, az összes átvitt adatmennyiséget és az új IP-címet. Van egy lehetőség arra is, hogy tesztelje sebességét az „eszközök” lapon.

buffervpn-review-sikeres-csatlakozás

A beállításokat a hamburger menüre kattintva, a jobb felső sarokban találhatja meg. A pufferelt VPN-nek nagyon sok lehetősége van, amelyek közül soknak nincs szüksége dedikált helyre. Például összekapcsolhatja az alkalmazás és a fiók adatait a „mintegy” lapon. Ráadásul az elrendezés idegesítő.

buffervpn-review-settings-menü

A beállítások menüben vannak olyan információk, amelyekre a legtöbb embernek nincs szüksége. Ahelyett, hogy az alkalmazás adatait, a fiókinformációkat és az állandóan bosszantó „A barátodnak” fület az aljára helyezné, a tetejére helyezi őket. Mintha nem lenne elegendő az „ismerős meghívása” lap feltöltése, de a felület alján állandó hirdetés is van, amely ugyanazt a műveletet kéri.

A hasznos információkat az alján találja meg. A beállítási lehetőségek ritkák, csak olyan változtatásokat tesznek lehetővé, mint például az indítási beállítások, és azt, hogy az alkalmazásnak bezárva kell-e minimalizálnia a tálcát. Az egyetlen szolgáltatás a killswitch, amely különös módon alapértelmezés szerint le van tiltva.

bufferedvpn-review-beállítások

A hamburger menüben egy tűzfalteszt is található, amely nem magyarázható, de ennek meg kell lennie, és egy link a helyi naplókönyvtárhoz. Lehetőség van a pufferolt VPN-rel való kapcsolatfelvételre az alkalmazásban is, ami jó érzés.

Problémák vannak a pufferelt VPN könnyű használatával, de az alkalmazás jól működik. Nem rajongók vagyunk, hogy arra kérjük az embereket, hogy hívják fel az embereket a szolgáltatás igénybevételére vagy a korlátozott számú lehetőségre, de a felület folyékony és érzékeny.

Sebesség

A pufferelt VPN sebessége egyszóval következetlen. Foltos teljesítményének köszönhetően nem fog csatlakozni a leggyorsabb VPN-ekhez, de a választott helytől függően elégedett lehet az eredményekkel. Az alábbiakban megtalálja a teszteredmények tábláját. A speedtest.net segítségével öt helyet teszteltünk a pufferelt VPN hálózatában.

Hely: Ping (ms) Letöltés (Mbps) Feltöltés (Mbps)
Védtelen10160,4211.22
USA középnyugati részén434,918.6
Kanada36140,439.98
Németország13018.097,33
Hollandia136105,985.24
Japán213106,622,71

Az eredményeket tekintve nagy a következetlenség. A helyszínek közül három rocksztár-előadóművészek, a másik kettő pedig szörnyű. Kanada, Hollandia és Japán biztosította a legtöbb védetlen letöltési sebességet, de Németország és az Egyesült Államok középnyugati része alig tudott visszaadni 10 százalékot..

Ez azt jelzi, hogy a pufferelt VPN hálózatát általában nem optimalizálják. Néhány szerver rendkívül gyors, ám másokat nem is szabad figyelembe venni. Ki kell ásnia, hogy megtalálja a működő helyet.

Pozitív tény, hogy a késleltetés minden szervernél alacsony maradt. Noha nem egészen a legjobb VPN-hez a játékszerek szintjén, erre a célra pufferelt VPN-t is használhat.

Biztonság

A pufferelt VPN biztonsága alapvető. AES 256 bites titkosítást használ az OpenVPN protokollal való kapcsolatán. Noha gondolkodásunkban ez a biztonság aranyszabálya, vannak okok, amelyek miatt érdemes más VPN-protokollokat használni. A VPN biztonsága nem olyan vágott és száraz, mint annak kiválasztása, amit mindenki más használ, és a pufferelt VPN nem ad rugalmasságot a biztonság megváltoztatásához..

Ennek ellenére a legtöbb ember számára az AES 256 bites OpenVPN a tökéletes kombináció. A titkosítás szintjét vagy az adott rejtjelet nem változtathatja meg úgy, ahogyan a TorGuard használatával, de az AES 256 bitesnek elégnek kell lennie. A titkosítás leírásában megtudhatja, miért.

A lehetőségek hiánya ellenére a pufferelt VPN mindent rendben tesz a biztonság szempontjából. Ez magában foglal egy alapvető gyilkos kapcsolót, egyesíti az AES 256-bites OpenVPN-t, és nem szivárogtatott DNS-kéréseket, az eredeti IP-címet vagy a WebRTC-információkat.

Magánélet

A regisztráció során a pufferelt VPN felhasználónevet, e-mailt és jelszót kér. Bár nem olyan magántulajdonú, mint mondjuk a Mullvad (olvassa el a Mullvad áttekintésünket), ez a standard a VPN-ek szempontjából. A feliratkozás után a vezérlőpulton megfigyeltünk egy fület, melynek neve: „töltse le az adataimat”. Kíváncsi vagyunk, rákattintottak, és elégedetlennek tartottuk az általunk látott.

Annak ellenére, hogy soha nem írt be nevet vagy címet, a pufferelt VPN összegyűjtötte ezeket az információkat és naplózta azokat. A jelentés tartalmazza az Ön véleményezõjének teljes nevét, címét és a VPN-használati rekordokat, annak ellenére, hogy soha nem adtuk kifejezetten ezeket az információkat. Csak azt feltételezhetjük, hogy a PayPalon keresztül gyűjtötték össze, ami a magánélet súlyos megsértése.

bufferedvpn-review-naplók

Az adatvédelmi politika sem hasznos. Tájékoztatja, hogy a pufferelt VPN összegyűjti a számlázási nevét és címét a fizetési feldolgozótól, ám ez egy nehezen olvasható dokumentumba van eltemetve. Nem törődik azzal, hogy milyen információkat gyűjtenek a VPN használat során, ha vannak ilyenek.

Bármi is történik a nyilvántartásban, egy dolog világos: ha aggódik a magánélete miatt, akkor nem szabad pufferolt VPN-t használni.

A címét, nevét, felhasználónevét és számlázási adatait tartalmazó dokumentum tartalmazza a VPN használatát is. Bár nem jeleníti meg az Ön IP-címét, megmutatja az országot, ahonnan csatlakozik, a kiszolgálót, amelyhez csatlakozik, valamint a kapcsolat megnyitásának és bezárásának idejét..

Az a tény, hogy az Ön IP-címe nem jelenik meg, nem számít annak fontosságáról, hogy fizikai címe nyilvántartott. Mivel a jelentés könnyen elérhető a vezérlőpulton, és másodpercek alatt elkészíthető menet közben, kétségeink vannak továbbá a biztonságának is..

Az egyértelműség kedvéért a pufferelt VPN nem sért semmilyen törvényt, de az üzleti gyakorlat a többi VPN-hez képest megkérdőjelezhető. Gibraltáron, ahol a szerver található, az aggodalomra ad okot a 2004. évi adatvédelmi törvény. Azt mondja, hogy egy társaság nem tud információt begyűjteni tájékozott hozzájárulás nélkül. Ön vállalja, hogy adatait a szolgáltatás használatával szolgáltatja, az adatvédelmi irányelvekben leírtak szerint.

Streaming Performance

A pufferelt VPN-t minden nagyobb streaming-platform több teszthelyen blokkolta. A streaming iránt érdeklődjön a streaming útmutató legjobb VPN-je közül.

A Netflixhez tartozó legjobb VPN és a BBC iPlayer útmutatókhoz tartozó legjobb VPN-k is jól szolgálják Önt, figyelembe véve azt, hogy a pufferelt VPN nem fér hozzá ezekhez a platformokhoz. Nem számít, melyik szervert teszteltük, és a rettegett proxyhiba történt. Annak ellenére, hogy azt állították, hogy „élvezheti az összes kívánt online tartalmat” a megfelelő szolgáltatással, a pufferelt VPN nem megfelelő az streaminghez.

Szerver helyek

A pufferelt VPN-nek 39 helyszíne van 37 országban, ami szűk terjedés a többi VPN-szolgáltatóhoz képest – olvassa el a HideMyAss áttekintésünket, hogy megnézze, hogy néz ki egy nagy hálózat. A világ legnagyobb médiaközpontjait elszámoltatják, ám a hálózat továbbra is korlátozottnak érzi magát. Ráadásul az Egyesült Államokon kívüli országokban nincs több adatközpont.

bufferedvpn-review-helyszínek

Az ausztráliai, szingapúri, hongkongi, dél-koreai és japán helyszíneken kívül a pufferelt VPN szinte kizárólag Európában és az Egyesült Államokban létezik. Vannak lehetőségek, de nem sok. Az egzotikusabb hely, ha még ilyennek tekinthető, Lettország.

Vevőszolgálat

A pufferelt VPN az iparág legjobbjainak számít az ügyfélszolgálatnak, és tapasztalatunk szerint ez jó. A támogatási képviselők udvarias és segítőkészek, és a tudásbázis széles, de az élő csevegés hiánya azt jelenti, hogy a kis magyarázatok több időt vesznek igénybe, mint amennyire kellene.

Az e-mail azonban gyors. Egy alapvető kérdéssel vittük fel a szerver helyét, és egy képviselő néhány órán belül visszajutott. Annak ellenére, hogy ilyen egyszerű kérdés, az alkalmazottak több bekezdést írtak a kérdésünk megválaszolására. Ez jó ügyfélszolgálat.

A tudásbázis hatalmas. A pufferelt VPN-nek szinte minden témához tartozik egy cikke, amely jó a problémák megoldásához, de a navigációhoz is. Nincs keresősáv, és mivel hány cikk érhető el, ez általában azt jelenti, hogy alapértelmezetten be kell állítania a klasszikus CTRL + F tervet.

bufferedvpn-review-tudásbázis

Tesztelésünk során észrevettük, hogy a tudásbázis alján található egy gomb az élő csevegéshez. Semmi sem történt, amikor rákattintottunk, bár arra utalhatunk, hogy az élő csevegés már volt vagy lesz a jövőben.

A beállítási és hibaelhárítási útmutatókon kívül a pufferelt VPN részei vannak az adatvédelmi blogjának, az internetes szószedetnek, az adatvédelmi útmutatónak és az átverési almanachnak. Ezek az erőforrások hasznosak, de furcsa. A tartalom úgy néz ki, mintha valami jobban megfelelne egy áttekintő webhelynek, mint a VPN-szolgáltatásnak.

Az ítélet

Ha nem a megkérdőjelezhető adatgyűjtés lenne, akkor a pufferelt VPN közép-VPN lenne, amely kiváló ügyfélszolgálatot mutat. Tekintettel a sebesség következetlenségére, az adatfolyam-platformokhoz való hozzáférés képtelenségére és a magánéletre nem káros üzleti gyakorlatokra, nekünk nehéz javaslatot tenni..

Ráadásul semmi különös a pufferelt VPN-ben. Több mint 40 VPN-véleményünk van, és ez csak megkarcolja a rendelkezésre álló lehetőségek felületét. Még a pufferelt VPN-vel kapcsolatos problémák figyelmen kívül hagyása semmit sem tesz, hogy kitűnjön a tömegből.

Mit gondolsz a pufferelt VPN-ről? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben, és mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map