PrivateVPN áttekintés – Frissítve 2020

PrivateVPN áttekintés

A PrivateVPN jó szolgáltatás, amely kiváló VPN-élményt kínál elfogadható áron. Ugyanakkor nem sok dolgot jelent a streaming szolgáltatásokba való belépés, és úgy tűnik, hogy ügyfél-támogatási rendszere súlyosan sérült. Olvassa el a teljes PrivateVPN áttekintést a részletekért.


legjobb VPN-vélemény

A PrivateVPN egy 10 éves svéd virtuális magánhálózat-szolgáltató. Annyi verseny mellett, mint a VPN piacon, sok szempontból megtartja a saját játékait. Biztonsági tulajdonságai kiemelkedő színvonalúak, és teljesítménye erős.

De még mindig vannak olyan dolgok, amelyeket a PrivateVPN-nek javítania kell. Az egyik esetében az ügyfélszolgálati rendszer úgy tűnik, hogy az írás megszakadt. Ugyanakkor, bár a PrivateVPN kliens érdekes tervezési funkciókkal rendelkezik, a VPN gyenge képessége, hogy megkerülje a földrajzi blokkolást, például a BBC iPlayernél. Olvassa el a streaming-re vonatkozó legjobb VPN-cikket a jobb választásért.

Ha azért jött webhelyünkre, hogy a legjobbak közül a legjobbakat keresse, javasoljuk, hogy az időmegtakarítás érdekében keresse fel a legjobb VPN-útmutatónkat. Ha azonban szeretne hallani arról, hogy mi tetszett és mi nem tetszett a PrivateVPN-ről, olvassa el tovább.

erősségek & Hiányosságok

Alternatívák a PrivateVPN-hez

Jellemzők

A PrivateVPN lefedi azt, amit a legtöbb ember fontolóra venne az alapvető és igénybe vehető funkciók szempontjából. Van olyan ügyfelei a Windows, a MacOS, az iOS és az Android számára, amelyek jól elrendezettek és könnyen kezelhetők. Úgy is beállíthatja, hogy útválasztókon futtassa, hogy a háztartás minden eszköze védett legyen.

PrivateVPN-OS

Az ügyfelek könnyen konfigurálhatók, és olyan dolgokkal büszkélkedhetnek, mint például egy gyilkos kapcsoló. Beállíthatók még futtatáshoz és automatikus csatlakozáshoz indításkor. Ez lehetővé teszi annak biztosítását, hogy a VPN futtatása nélkül semmilyen adatot nem küld és fogad.

Ennek ellenére hiányzik a megosztott alagút. Az osztott alagút hasznos szolgáltatás, amelyet nehéz megtalálni a VPN-k között. Ha azt szeretné választani, hogy mely programoknak kell teljesíteniük a VPN-t, akkor tekintse meg az ExpressVPN áttekintést. Az ExpressVPN szolgáltatásban gazdag és támogatja a megosztott alagút kialakítását.

A PrivateVPN-nél nem találhatóak sem a rosszindulatú programok, sem a hirdetések blokkoló képességei. A legtöbb VPN ennek ellenére feladja ezt, mivel várhatóan többnyire külön szoftvert fog használni ehhez. Ha védelmet keres a rosszindulatú programok ellen, akkor olvassa el a legjobb víruskereső szoftverről szóló cikket.

Árazás

A PrivateVPN sport versenyképes árazása. Három fizetési határidőt kínál: havonta, negyedévente vagy évente. Minden terv akár hat egyidejű kapcsolatot és korlátlan mennyiségű adatot tartalmaz.

Sajnos nem nyújt egy évnél hosszabb terveket. Habár ára versenyképes, ha odakint a legolcsóbb VPN-t keresi, olvassa el a Privát Internet hozzáférés áttekintést.

A PrivateVPN lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy hitelkártyával, PayPal-nal vagy bitcoin-nal fizetjenek. Enyhe 30 napos pénz-visszafizetési garanciával is rendelkezik. Ha nem elégedett, akkor csak annyit kell tennie, hogy tudatja az ablakon belül, és visszatérítést kaphat.

Ingyenes próbaverziót is kínál. Bár ez a kezdetektől nem derül ki egyértelműen, a webhely GYIK szakaszában találja meg, hogy kapcsolatba kell lépnie a támogatással és kérnie kell egy próbát. Ez hét napot igényel, hogy kipróbálhassa a dolgokat, és megnézze, hogy ez az Ön számára. Ha ingyenes VPN-t keres, akkor útmutatónk van egy ingyenes VPN-szolgáltatásról, amely arra vár, hogy elolvassa.

Egyszerű használat

A PrivateVPN webhely nagyrészt jól kialakított. Ha vásárolni kívánja a szolgáltatást, vagy el szeretne olvasni annak szolgáltatásairól, könnyű megtalálni, amire szüksége van. Ezért nehézség volt kideríteni, hogy ingyenes próbaverziót kínál. A legtöbb VPN, amelyek így szólnak, előre.

Ehelyett a PrivateVPN elrejti ezt a tényt a GYIK-ban, és felhívja Önt a támogatást, hogy megkapja a próba aktiválási kódját.

Ezen kívül a fiókok beállítása, valamint az ügyfél telepítése is egyszerű volt. Miután elindította a programot és bejelentkezett, egy egyszerű felülettel fogadja Önt kellemes kék háttérrel. A bal felső sarokban található egy élő támogatás linkje, amelyet hamarosan részletesebben tárgyalunk, míg a jobb felső sarokban megmondja, hogy mennyi idő van az előfizetésnél.

PrivateVPN-ClientHome

Az ablak közepén található egy legördülő menü, amellyel megkeresheti és kiválaszthatja azt a kiszolgálót, amelyhez csatlakozni szeretne. Ez alatt egy olyan gomb található, amely egyszerűen csak azt mondja: „Csatlakozás”. A kiszolgálók listája ábécé sorrendben van, és az egyes opciók mellett kisméretű zászlókkal vannak ellátva, amelyek megkönnyítik a kívánt helyen található kiszolgálók megtalálását. Néhány szervert fel vannak tüntetve a feloldott szolgáltatásokkal, például a Netflix.

PrivateVPN-ClientServers

A bal alsó sarokban egy „haladó” feliratú gomb segítségével mélyebben belemerülhet a beállításokba. Választhat egy maroknyi VPN-protokollból és titkosításból, amelyeket részletesebben a „biztonság” részben tárgyalunk. Azt is beállíthatja, hogy az ügyfél indításkor vagy gyilkos kapcsolón futjon.

PrivateVPN-ClientSettings

Van egy alkalmazásvédő, amely lehetővé teszi a programok listájának elkészítését, hogy a kapcsolat elvesztése esetén megszűnjön. Van egy „lopakodó VPN” nevű lap, amely segít a VPN-nek a VPN-blokkolók körülkerülésében és tűzfalakon történő ütéshez..

Figyelembe véve az ügyfél által megadott lehetőségeket, a PrivateVPN jó munkát végez azzal, hogy könnyen értelmezhető és használható módon bemutatja őket. Az egyes szolgáltatások leírása elég szavakkal szolgál ahhoz, hogy közvetítsék az általuk elvégzett tevékenységeket, és a kapcsolókapcsolóval könnyen megfigyelhető, hogy a szolgáltatások engedélyezve vannak-e vagy sem.

Sebesség

A PrivateVPN nagyrészt jól végzett a sebességteszttel. A teszteléshez az OpenVPN UDP protokollt használtuk AES 128 bites titkosítással. A közelben lévő New York City szerver segítségével, amely körülbelül 400 mérföldre volt, alig láttuk a ping növekedését, ami lenyűgöző. A sebesség szintén jó volt ezen a távolságon.

Hely: Ping (ms) Letöltés (Mbps) Feltöltés (Mbps)
Nem védett (Virginia, USA)1472,255,96
New York, Egyesült Államok.1969,435.72
Tokyo17569.154.26
Manchester, Egyesült Királyság11069.445.03
Zürich10968.855.10
Johannesburg27726.083.10

Ahogy a távolság tőlünk a szerverig növekedett, így a ping, ahogy az várható is. A Tokiói szerver mindössze 6800 mérföldre van, és 175 millisekundumnyi ping volt. A távolság azonban nem befolyásolta nagy mértékben a letöltési sebességet, mivel a távoli szerverek többsége hasonlóan teljesített, mint a New York City opció..

Annak ellenére, hogy a távoli szerverek nagyon sok papíron nyomtattak, a böngészési élmény még mindig kellemes volt, és a weboldalakon nem volt kellemetlen töltési idő. A Tokiói szerverhez való csatlakozás közben képesek voltunk csak Japánra szóló stratégiai játékokat is kiadás nélkül játszani. Ha mégis gyorsabb ütemű játékot tervez játszani, akkor nézd meg a játékhoz kapcsolódó legjobb VPN-cikket.

Csak a Johannesburg szervert láttuk kívülállónak. Körülbelül 8200 mérföldre van tőlünk, és sokkal magasabb ping-ponttal rendelkezik, mint a legtöbb többi, valamint jelentősen csökkentette a sebességet. Ez annak a tünete volt, hogy a szerver akkoriban jelentős terhelés alatt állt.

Ha a rendelkezésre álló leggyorsabb VPN-t keresi, lépjen a leggyorsabb VPN-szolgáltatásainkhoz. A PrivateVPN jó sebességet és ésszerű ping időt kínál, de vannak jobb lehetőségek, különösen, ha a kívánt kiszolgáló már betöltve van..

Biztonság

A biztonság szempontjából a PrivateVPN rendelkezik a legfontosabb alapokkal. Számos protokollt támogat, köztük a PPTP, az L2TP és az OpenVPN protokollt. Ha többet szeretne megtudni róluk, nézd meg a VPN protokoll lebontását, de röviden: az OpenVPN ideális a legtöbb ember számára. Kiváló biztonságot kínál, szilárd megbízhatósággal és sebességgel.

A PrivateVPN kliens segítségével választhat a kapcsolat 128 bites AES és 256 bites AES titkosításai közül. A titkosítás a biztonság fontos eleme, és az egyik módszerrel titkosított adatokat gyakorlatilag lehetetlen visszafejteni. Ha szeretne többet megtudni a titkosításról, olvassa el a titkosítás leírását, hogy megtudja, hogyan működik.

PrivateVPN-ClientProtocols

Ha megvizsgálja a beállításokat, számos további lehetőség is van a biztonság további javítására. A gyilkos kapcsoló és az alkalmazásgyilkos lehetővé teszi a programok és a kapcsolatok azonnali megszakítását, ha a VPN megszakad, tehát nem kerül kiszivárogtatás védelem nélküli kapcsolatra. Beállíthatja a VPN-t az induláskor történő futtatáshoz is, hogy a számítógép indításakor biztonságban legyen.

A VPN-t DNS-szivárgás szempontjából is teszteltük, és ez átment. A DNS-szivárgás egy újabb módja annak, hogy az Ön böngészési adatai nyitva lehessenek, még alagútban is. Ismét, ha többet szeretne tudni, akkor a válaszok a mi DNS-szivárgások című részünkben találhatók.

Magánélet

A PrivateVPN szigorú adatvédelmi politikával rendelkezik. A társaság székhelye Svédországban van, amely nagyszabású fogyasztóvédelmi törvényekkel rendelkezik az információgyűjtésről, valamint arról, hogy a kormány milyen információkat kényszerítheti a társaságra az átadására.

A PrivateVPN nem naplózási irányelvet követ, és nem gyűjt vagy naplózza a VPN-szolgáltatás használatával kapcsolatos forgalmi vagy egyéb információkat. A fiókjának beállításához csak egy e-mail címre, jelszóra és fizetési információra van szükség, amelyet biztonságos és titkosított adatbázisban tárol..

A weboldalon a nem azonosító információkat sütik segítségével gyűjtik. A sütik csak a webhely látogatása ideje alatt léteznek, és a webhely használatának módjáról nem azonosító információkat követnek nyomon. Ez lehetővé teszi a PrivateVPN számára, hogy javítsa a weboldalt, és biztosítsa, hogy minden működjön.

Sajnos a sütik használata a webhelyek általános gyakorlata. Az adatvédelmi politika leginkább a részét az jelenti, hogy azt mondja, hogy harmadik felek elemezhetik az adatokat. Ez feltehetően egy kiszervezett webdesign-cégre vonatkozik, de a megfogalmazása nem egyértelmű. Nyilvánvalóan kijelenti, hogy az információ nem azonosítható, de a gyakorlat mégis vonzó lehet egyes emberek számára.

Streaming Performance

A streaming volt a terület, ahol a legtöbb problémánk volt a PrivateVPN-vel. Sikerült elérnünk az USA Netflix működését, valamint más amerikai szolgáltatásokat, mint például a Hulu és az Amazon Prime Video. Amikor megnyitja a kiszolgálók listáját az ügyfélen, néhányuk azoknak a szolgáltatásoknak a címkéjével van ellátva, amelyekbe beépítették őket. Például egy New York-i szervert „Netflix / Hulu / ABC” jelöléssel látják el.

Amikor megpróbáltunk csatlakozni a „Netflix” feliratú londoni szerverhez, az nem fog kapcsolódni. Ezután kipróbáltuk a rendelkezésre álló hét másik változatot, és még mindig nem sikerült csatlakozni. Miután kipróbáltuk a négy szervert anélkül, hogy kapcsolatot tudtunk létrehozni, továbbmentünk.

Megpróbáltuk a Manchester szervert elérni a BBC iPlayer-hez. A BBC iPlayer megtagadta nekünk a szolgáltatást, de a manchesteri szerver nem jelzi, hogy képes-e eljutni a geoblokkokhoz. A lopakodó VPN-beállítás bekapcsolása, amely állítólag ehhez segítséget nyújt, nem érte el a munkát.

Később be tudtunk jutni a londoni szerverre, amely állítólag képes lesz hozzáférni az UK Netflixhez, de még mindig nem volt képes rávenni a BBC iPlayer működését. Ennek ellenére egyik szerver sem sorolja fel kifejezetten a BBC iPlayer-t az egyik fel nem blokkolt webhelyként. Ha éppen ezért szeretné használni a VPN-jét, akkor nézd meg a legjobb VPN-t a BBC iPlayer roundup-hoz.

A Netflix használatakor a teljesítmény jó volt, de nem volt jó. Kezdetben alacsony felbontásra esett alapértelmezésként, és az adatfolyam szét volt, de körülbelül egy perc múlva rendezte magát. Ez nem olyan, mint a Netflix által kiválasztott legjobb VPN-nk, de rendben van.

Szerver helyek

A PrivateVPN tisztességes kiszolgálókkal rendelkezik, körülbelül 80-at érnek el. Ez messze nem a legalacsonyabb értéktől, amit látunk, de még mindig nem teljesít lenyűgözőt. Ha szeretne látni egy lenyűgöző számú szerverrel rendelkező VPN-szolgáltatót, tekintse meg a NordVPN áttekintésünket. Több mint 5000-rel büszkélkedhet.

Ugyanakkor a 80 PrivateVPN kiszolgáló 59 országban helyezkedik el. Néhány országban, köztük az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban, több városban vannak kiszolgálók, városonként több kiszolgáló. Például Londonnak hét szervere van, egy további pedig az Egyesült Királyságnak Manchesterben található.

Gyakorlatilag minden kontinenst lefedünk, ideértve az Afrikában, Dél-Amerikában, Ázsiában, Észak-Amerikában és Európában levő kiszolgálókat. Annak ellenére, hogy nem a legszembetűnőbb szerverszámot veszi figyelembe a puszta számokban, lenyűgözünk mindazon lefedettség mellett, amelyet a PrivateVPN biztosít a kiszolgálókkal.

Vevőszolgálat

E-mailben kapcsolatba léptünk a PrivateVPN támogatásával, hogy létrehozzunk egy próbafiókot. Azonnal megerősítő e-mailt kaptunk arról, hogy üzenetünk átment, ami jó volt. Azt mondta, hogy 24 órán belül vissza fogunk hallani a támogatást.

Alig több mint hat órával később megkaptuk a próba kódot, és készen álltunk az indulásra. A hat óra hosszabb válaszidőt jelent, mint sokan hajlandóak tolerálni, de szerencsére a PrivateVPN olyan élő csevegési funkciót kínál, amely az ügyféltől elérhető. Legalábbis elméletileg igen.

Valamely okból kifolyólag, amikor rákattintunk az élő csevegés gombra az ügyfélben, egy üres fehér oldalra vittünk, amely nem töltött volna be semmit. Ráadásul a weboldalon a kapcsolatfelvételi űrlap nem létezett. Nem volt mód telefonon kapcsolatba lépni a PrivateVPN-rel.

PrivateVPN-SupportForm

A világos oldalról a webhely telepítési útmutatói jól meg vannak írva, és rengeteg tiszta képet tartalmaznak. A GYIK azonban gyenge, és többnyire csak az alapvető és általános VPN-hez kapcsolódó kérdésekre terjed ki.

Az ítélet

A PrivateVPN tisztességes idő alatt működött a piacon, és úgy tűnik, hogy valódi erőfeszítéseket tesz a lehető legjobban. Az ügyfél működőképes, és a kiszolgálók száma bővül. Ennek ellenére még mindig messze van a listánk legmagasabb pontjáról, mivel problémák vannak az élő csevegéssel és annak képességével, hogy megkerüljék néhány geoblokkot.

Ha kíváncsi arra, hogy innen indulhat, kérjük, nézze meg a VPN-vélemények katalógusát. A legjobbaktól a legrosszabbig van rendezve, az Ön kényelme érdekében. Természetesen meg is adhat egy képet a PrivateVPN-ről, és felhasználhatja a visszatérítési ablakot.

Ha van tapasztalata a PrivateVPN-vel, vagy csak meg akarja adni nekünk a két centet, nyugodtan hagyjon megjegyzést az alábbiakban. Szeretjük hallgatni tőled, és mint mindig, köszönjük az olvasást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map