OverPlay áttekintés – frissítve 2020-ig

OverPlay Review

A OverPlay néhány dolgot helyesen, és sokan helytelenül végez. Noha egy nagyon különleges vevő élvezheti a használatát, habozzuk, ha azt ajánlani fogja a nagyközönség számára. Olvassa el a miért a teljes OverPlay áttekintésben.

legjobb VPN-vélemény

Sokan arra törekszenek, hogy könnyen használható virtuális magánhálózatot készítsenek a dobozból. A OverPlay sok szempontból megközelíti az ilyen felhasználói élményt. Ugyanakkor néhány gyengítő hátrányt emeli.

A OverPlay-t gyengeségei sújtják, és erősségei alig tartják fenn. Őszintén szólva, ha ezzel a OverPlay recenzió elkészítésével dolgozunk, ez gyorsan fárasztó munka.

Természetesen minden vállalatnak vannak erősségei és gyengeségei. Ha egyszerűséget és reagáló ügyfélszolgálatot keres, érdemes megnézni a OverPlay alkalmazást. Mielőtt azonban döntést hozna, vizsgáljuk meg, hogy a OverPlay mit csinál helyesen, és mi hátráltatja azt, hogy az egyik legjobb VPN-szolgáltató.

Alternatívák a OverPlay-hoz

erősségek & Hiányosságok

Jellemzők

A funkciókkal kapcsolatban az OverPlay csupasz csont. Úgy tűnik, hogy néhány dologra összpontosít, amelyeket kulcsfontosságúnak tekint, miközben mások mellett marad.

A OverPlay webhelye sok hangsúlyt fektet a SmartDNS szolgáltatására. Ez automatikusan beállíthatja eszközének DNS-kiszolgálóját egyre, amely garantáltan a legkülönfélébb webhelyekhez való kapcsolódáshoz szükséges információkkal rendelkezik, és önálló szolgáltatásként kerül értékesítésre..

Ezt könnyű manuálisan megtenni, és a korlátozott DNS-kiszolgálókkal rendelkező országokban (* köhögés * Kína * köhögés *) sok ember már kezelte ezt a kérdést.

Ami a VPN-t illeti, korlátozott titkosítási és protokoll lehetőségeket kínál. Az általuk kínált csúcstechnológiát a későbbiekben részletesebben megvizsgáljuk, ám sok embernek tetszik lehetősége.

Túljátszanak-OS

Van egy killswitch, amely jó a kiegészítő biztonsághoz, de nincs mód arra, hogy konfigurálják az induláskor történő futtatásra. Nincs osztott alagútkezelési támogatás, és nem működik minden streaming szolgáltatással. Nézze meg a legjobb VPN-t a streaminghez a jobb opciókért.

Úgy tűnik, hogy a OverPlay néhány funkciót bevezetett, és minden más figyelmen kívül hagyta azért, hogy azok számára elérhetőek legyenek, akik nem érdekelnek a harangok és a sípok. Ha ez a megközelítés vonzza Önt, fontolgassa meg a NordVPN áttekintésünket. Könnyen kezelhető, de még több előnye mellett kínál rugalmasságot, mint a OverPlay.

Az OverPlay szolgáltatások áttekintése

OverPlay logówww.overplay.net

Kezdődik 416 USD-tól minden hónapban

Tábornok

Fizetési módok
PayPal, hitelkártya

Cryptocurrency elfogad

Egyidejű kapcsolatok
3

Támogatja az osztott alagút kialakítását

Korlátlan sávszélesség

Ingyenes próbaverzió elérhető

Visszatérítési időszak

Szervermennyiség világszerte
650+

Asztali operációs rendszerek
Windows, MacOS

Mobil operációs rendszerek
Android, iOS

Böngésző-kiterjesztések

Útválasztókra telepíthető

streaming

Hozzáférhet a Netflix USA-hoz

Hozzáférhet a BBC iPlayerhez

Hozzáférhet Hulu-hoz

Hozzáférhet az Amazon Prime Video-hoz

Biztonság

Titkosítási típusok
128-AES, 256-AES

Elérhető VPN-protokollok
OpenVPN

Engedélyezve az eszköz indításakor

Lehetővé teszi a torzítást

Nem naplózási politika

A DNS szivárgásteszt sikeres volt

Killswitch elérhető

Rosszindulatú programok / hirdetésgátlókat tartalmaz

Támogatás

Élő chat

E-mail támogatás
Munkaidő

Telefonos támogatás

Felhasználói fórum

Tudásbázis

Árazás

Mint már említettük, a Overplay önálló termékként kínálja DNS-váltó szolgáltatását havonta körülbelül 5 dollárért, vagy egy évre feliratkozáskor valamivel kevesebbel. Nem sürgetnénk, hogy folytassa ezt, mert ezt könnyű megtenni.

Amit kínál, a OverPlay árai nem versenyképesek. Ha hónapokonként olcsókat keres, akkor jobb fogadás, mint például a Privát Internet hozzáférés. A PIA korlátlan adatátvitellel és akár öt kapcsolattal, csak havi 6,95 dollárért kínálja VPN szolgáltatását. A PIA-val kapcsolatos további információkért lásd a PIA-áttekintést.

Az OverPlay által kínált összes terv akár három kapcsolattal is rendelkezik, és nem korlátozza a sávszélességet. Az éves terv enyhén kedvezményes, de nem elég ahhoz, hogy versenyképessé váljon. Ha egyszerre egy évre kíván feliratkozni, javasoljuk, hogy olvassa el az ExpressVPN áttekintést. Havonta ugyanolyanba kerül, mint a OverPlay, de kiváló szolgáltatásokat kínál.

Ha még hosszabb időre kíván feliratkozni, néhány szolgáltató, például a NordVPN, hosszabb szerződéseket kínál jobb áron. A NordVPN korlátlan adattel és hat összeköttetéssel büszkélkedhet mindössze 107,55 dollárért három év alatt.

Az utolsó dolog, amit meg akarunk érni, hogy ez nem a VPN az Ön számára, ha bitcoinban szeretne fizetni. A OverPlay nem fogad el kriptovalutát, csak hitelkártyákat és PayPal-t.

Egyszerű használat

Könnyű használat egy vegyes táska OverPlay-val. Az ügyfél telepítése és indításakor azt tapasztaltuk, hogy az nem fogja elfogadni a bejelentkezési hitelesítő adatainkat. Pillanatokkal korábban ugyanazokat a bejelentkezési információkat használtuk fel a weboldalra való bejutáshoz, hogy letöltjük az ügyfelet, de ez nem vette igénybe.

A probléma rendezése az volt, hogy felvetettük a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal és visszaállítottuk a jelszavunkat, amelyet hamarosan részletesebben megismerünk, de a felhasználói élmény nem volt jó kezdet.

Miután bejelentkeztünk az ügyféllel, jól nézett ki, ha csupasz csonttal rendelkezik. A felület közepén található ikon jelzi, hogy csatlakozik-e a hálózathoz. Ezen felül egy legördülő menü segítségével választhat a két vagy a titkosítás közötti szint közül.

Túljátszanak-Screen

A központi ikon a használt titkosítás szintjének vizuális mutatójaként is szolgál. Az árnyékolás 256 bites AES-t jelent, a zár jelzi az AES 128 bites értéket, és egy villámjelzés tudatja velünk, hogy nincs titkosítva.

Túljátszanak-ScreenLock

A „Tartózkodási hely módosítása” lehetőség kiválasztásával megjelenik a kiszolgálók, azok helyének és egyéb alapvető információk listája. Örömmel látjuk, hogy egy pillanat alatt megnézhetjük a ping-időt és a szerver terhelését, és segít, amikor megpróbáljuk kiválasztani a legjobb lehetőséget, amely oly sokan választhat le..

Túljátszanak-szerverek

A beállítások menübe a jobb felső sarokban található fogaskerékre kattintással lehet hozzáférni. Miután odaértél, rájössz, hogy mekkora a csont nélküli OverPlay játék. Ha összehasonlítottuk a szegény funkciót NordVPN vagy ExpressVPN értékre, akkor ez nem rakódik fel.

Túljátszanak-menü

Ezt kétféleképpen lehet megtekinteni. Egyrészről a VPN-kkel ismeretlen emberek esetleg valami funkciógazdagabbnak láthatják nehézkességet. A technikai zsargonnal teli menü túlságosan félelmetes lehet, és gyorsan olyanvá válhat, amelyet az emberek figyelmen kívül hagynak.

Ennek ellenére sokan keresnek valamit, amely sokoldalú lehetõségeket kínál, még akkor is, ha soha nem akarják használni.

A OverPlay nyilvánvaló tervezési filozófiája, hogy „tartsa meg a minimumot és a maradékot megsemmisítse” világossá teszi, hogy melyik csoportot vonzza.

Sebesség

A teljesítmény-tesztelés elindításához úgy döntöttünk, hogy szigorúan cselekszünk. Áttekintettük a szerverválasztást és kiválasztottuk Brüsszelot. Ezt a kezdeti tesztet az AES 256 bites titkosítás és az OpenVPN UDP protokoll alapértelmezett beállításaival végeztük. Brüsszel nem csak szinte 4000 mérföld (6400 kilométer) távolságra van, hanem 70% -kal is terhelt abban az időben.

Ilyen intenzív igényekkel a OverPlay arca leesett. A táblázatban bemutatott 122 milliszekundumos ping idő nem rögzíti a böngészési élményt. Minden lassan ment arra a pontra, hogy néhány sebességteszt lezuhant és megtagadta a futást. Mondanom sem kell, hogy a OverPlay hamarosan nem csatlakozik a legjobb játékmegosztó VPN-hez.

A dolgok furcsán is teljesültek. Az egyik sebességteszt egy texasi szerverhez kötött minket, amikor feltételeztük, hogy belgiumi szerverre megyünk. A tesztnek fenomenális ping és sebessége is volt, mintha védtelenül csatlakoznánk hozzá.

Hely: Ping (ms) Letöltés (Mbps) Feltöltés (Mbps)
Nem védett (Virginia, Egyesült Államok)1372,125,98
Brüsszel12214.54.2
London9566.804.83
New York City1967,525,52
Brüsszel (titkosítás nélkül)1418,234.47
Atlanta (AES-128)4666,985,49
Amszterdam9966,944.7

Ennek ellenére a Brüsszelhez csatlakoztatott VPN-mel végzett további tesztek hasonló eredményeket hoztak a korábbi eredményekhez hasonlóan: lassú sebesség és magas ping. Az furcsaság folytatódott, amikor leválasztottuk a VPN-t, megváltoztattuk a csatlakozási helyünket Londonba, és újracsatlakoztunk.

A belga szervereken keresztül küldött minket, és a sebesség csupán a kilobit / másodperctől a 60 megabit / s-ig terjedt. Ennek ellenére annak a ténynek a tényét, hogy a szoftvert úgy konfigurálták, hogy csatlakozzon hozzánk egy londoni szerverhez.

Egyik táblázat sem közvetíti a VPN bizarr viselkedését a böngészés és a tesztelés során. Mint láthatja, megpróbáltunk újból titkosítás nélkül csatlakozni Brüsszelhez, hogy megnézzük, vajon ez volt-e a probléma, és még rosszabb lett.

Az összes felmerült kérdés a belga szerverhez kapcsolódott. Más távoli szerverek, mint például London és Amszterdam, jól tűntek. A közeli szerverek szintén olyan jól teljesítettek, mint amire számíthat.

Így megkarcoljuk a fejünket, és elgondolkodunk a OverPlay szervereinek megbízhatóságán. Nem volt világos, mi a baj a belga szerverrel, ám ez nagy instabilitást mutatott a szolgáltató hálózatában, kizárva a leggyorsabb VPN kiválasztástól.

Biztonság

Noha hiányzik néhány versenytársának érzése és választása, a OverPlay által kínált lehetőségek szilárdak a VPN-biztonság szempontjából. Kétféle választási lehetõség van a protokollra: OpenVPN UDP és OpenVPN TCP. Mindkettőt biztonságosnak tekintik.

Ezek olyan tiszteletben tartott lehetőségek, amelyek nyílt forráskódokkal büszkélkedhetnek, lehetővé téve a percek átváltását és a gyanús kódsorok ellenőrzését, vagy az igényekhez igazítását. Természetesen csak az erre szakértelemmel rendelkezők próbálják meg ezt megtenni, de örülök, hogy van.

Az UDP általában előnyös, általában jobb sebességet és érzékeny teljesítményt kínál. A TCP megbízhatóbbnak tekinthető, és kevesebb csomagvesztést szenved, mint az UDP. Kiválóan alkalmas a tűzfalak körül is, például a kínai tűzfalak körül (a legjobb VPN for China című cikkben olvashat).

Két port közül választhat Önnek is, ezek közül az egyik a leggyakrabban használt 443, amely megerősíti a OverPlay használatának a bosszantó tűzfalak tárgyalására..

Ezenkívül kétféle titkosítási szint közül választhat – AES 256 bites vagy AES 128 bites -, vagy nincs titkosítás. Az AES 256-bites szinte törhetetlennek tekinthető, ezáltal kiváló lehetőség a biztonság garantálására.

A OverPlay egy gyilkos kapcsolóval és egy maroknyi kellemes biztonsági funkcióval is rendelkezik, mint például a DNS szivárgás elleni védelem.

Magánélet

A OverPlay általános adatvédelmi politikája jó, néhány gyenge ponttal. A fiók beállításához minimális mennyiségű információt igényel, csak e-mailt és fizetési módot igényel.

Az összes VPN-vel kapcsolatos adatvédelem legfontosabb szempontja, hogy nem naplózza a VPN vagy a SmartDNS szolgáltatás használatával kapcsolatos információkat. A OverPlay magánéletének politikájában azt is megfogadja, hogy soha nem adja el az Ön adatait.

Ennek ellenére információkat gyűjt a weboldalán. Adatvédelmi politikája kifejezetten megemlíti a hétköznapi dolgokat, például az operációs rendszert, a böngésző típusát, az oldalkéréseket és a webhelyen töltött időt. Gyanús azonban az a záradék, amely szerint az összegyűjtött információ „nem korlátozódik” ezekre a dolgokra.

Ha aggódik a magánélet miatt, ezek a szavak zavaróak lehetnek, mivel ezek a OverPlay webhelyét potenciális információgyűjtési forrássá teszik. Ezenkívül sütiket is használ a webhelyen a Google és a Bing számára, de ezek tilthatók.

Streaming Performance

A streaming újabb kevert táska volt az OverPlay-val. Jól teljesített a Netflixnél. Kattintunk egy filmre, és egy szempillantás alatt elindult. A kép kiváló volt és nem dadogott, ami megegyezik a Netflix legjobb VPN-jével.

Az Amazon Prime Video és a Hulu hasonlóan teljesítettek. Az amerikai szerverhez való csatlakozáskor nem volt probléma.

Ez azt jelenti, hogy baj történt, amikor külföldi szerverhez kapcsolódunk. Nem tudtuk használni a BBC iPlayer-t, még akkor sem, ha egy londoni szerverhez kapcsolódtunk. A weboldal gyors és érzékeny volt, de amint rákattintottunk valamit, hogy megnézhessük, értesítette minket, hogy csak az Egyesült Királyságban elérhetők. Ha a streaming szolgáltatás prioritás az Ön számára, akkor nézd meg a BBC iPlayer legjobb VPN-jét.

Nehéz megtudni, hogy az USA streaming platformoinak kiváló teljesítménye azért volt, mert az Egyesült Államokban voltunk. Lehet, hogy egy másik ország valaki csatlakozhat egy amerikai szerverhez, és rossz teljesítményt szerezhet, de a tesztelésünk ígéretes volt.

Mindaddig, amíg a szerver terhelése mérsékelt, lehetővé kell tenni a jó teljesítmény elérését, mert a távoli kiszolgálók sebesség-tesztelésünkben is ígéretes eredményeket mutattak, amikor nem voltak intenzív terhelések..

Szerver helyek

A OverPlay több mint 650 szervert kínál, amelyek szétszórtan vannak a kulcsfontosságú országokban és területeken. Valószínűleg soknak hangzik, de nem az. Például, a CyberGhost több mint 3100 szerverrel rendelkezik, és szinte azonos számú szerverrel rendelkezik, mint az OverPlay teljes kiszolgálója az Egyesült Államokban egyedül (olvassa el a CyberGhost áttekintést).

Overplay- FullServer

A OverPlay azonban jó lefedettséggel rendelkezik, több mint 50 országban vannak kiszolgálók. 12 várost és 301 szervert foglal magában az Egyesült Államokban. Ennek ellenére úgy tűnik, hogy az ott található szerverek mindig legalább 50% -os terheléssel vannak ellátva. Mint láttuk, az OverPlay szerverei és infrastruktúrája valószínűleg nem a legjobbak, ha nagy terhelés alatt vannak, tehát a rossz hír.

Ugyancsak 39 szerver működik az Egyesült Királyságban három városban, valamint jó eloszlású más európai országok között.

Az afrikai, európai, dél-amerikai és ázsiai szerverek többsége úgy tűnik, hogy kevés terhelés van, így jó választás lehet azok számára, akik általános névtelenséget keresnek, nem pedig országspecifikus szolgáltatásokhoz való hozzáférést. Az egyetlen szerver, amelyre rendszeresen leépülnek, az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban található.

Vevőszolgálat

Gyakran egy VPN-szolgáltató szolgáltatásának tesztelésekor dobunk fel softball-kérdéseket vagy rendezzünk egy kérdést. Ebben az esetben ritka volt a lehetősége, hogy legitim problémával támogassunk. Lenyűgözően a személyzet néhány perc alatt válaszolt.

Bejelentkezési adataink a OverPlay webhelyén működtek, de nem az ügyfélén. A támogató személyzet további információkat kért, beleértve a hibaüzenet képernyőképeit. Az a személy, akivel kapcsolatban voltunk, még egy linket is tartalmazott, amely megmutatta, hogyan lehet könnyedén elkészíteni a képernyőképet, ami jó érzés volt, és messze a tapasztalatainktól, amely a VyprVPN áttekintés során készült..

Miután válaszoltunk a konkrét hibára, a személyzet gyorsan visszaállította a jelszót, és mi készen álltunk és futottunk. Noha nincs élő támogatása, telefonvonala és fóruma, az e-mail támogatás csúcsminőségű. Jobban lett volna, ha nem lett volna a kérdés, de ez egy más történet.

Sajnos a vezetők süllyednek. A webhelyén sokan arra készültek, hogy megmondják, töltse le és telepítse az alkalmazást, és hagyja ott. Az ügyfél telepítési útmutatójában nincs egyetlen utasítás vagy képernyőképe sem. Csak a telepítés során végigvezeti Önt.

Az ítélet

Ha olyan VPN szolgáltatást keres, amely mindent elkészít, akkor az nem az. Rengeteg lehetőség van a versenyképes VPN-piacon, amint azt a VPN-áttekintésekben láthatjuk.

OverPlay az ügyfelek reagáló teljesítményével és úgy tűnik, hogy egy adott piacra van szabva: emberek, akik először szeretnének VPN-t felvenni és futtatni anélkül, hogy aggódnának.

Ennek ellenére a OverPlay szinte minden kategóriában továbbra is elmarad a versenytársaktól. Ha kíváncsi arra, hova menjen innen, javasoljuk, hogy ellenőrizze átfogó VPN-fordulónkat és az ExpressVPN áttekintését. Ez a legjobb szolgáltató odakint, és azt javasoljuk, hogy nehezen megkeresett dollárját költesse vele a OverPlay helyett.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me