NordVPN áttekintés – Frissítve 2020

NordVPN áttekintés

Könnyű használatának, kiváló biztonságának és széles kiszolgálói hálózatának köszönhetően a NordVPN az egyik legjobb VPN-szolgáltató. Ebben az átfogó áttekintésben többet megtudhat arról, hogy mi kedvelt és mi nem szerette a szolgáltatást.


erősségek & Hiányosságok

Mindig a NordVPN rajongói vagyunk, nem azért, mert mi ez, hanem mi lehet. Könnyen felülmúlhatja a legjobb VPN, az ExpressVPN kiválasztását (olvassa el az ExpressVPN áttekintésünket). Amint azonban az ExpressVPN és a NordVPN összehasonlításból láthatjuk, a konzisztencia teszi a különbséget, és a NordVPN küzd, amikor erről van szó.

Ebben az NordVPN-beszámolóban az előnyeiről és a néhány szerencsétlen hátrányról beszélünk. A felülvizsgálat során beszélünk a funkciókról, az árakról, a felhasználóbarátságról, a sebességről, a biztonságról, az adatvédelemről, a streamingről, a szerver helyéről és az ügyfélszolgálatról. A végén meg fogjuk adni véleményünket arról, hogy a NordVPN VPN-szolgáltatásként megéri-e.

A rövid válasz igen. Ez azonban figyelmeztetésekkel jár. A kiszolgálók közötti inkonzisztens sebesség nem csak azt jelenti, hogy nem optimalizálja a kapcsolatot, hanem azt is jelenti, hogy valószínűleg nem lesz képes csatlakozni az internethez. Ha hajlandó le vadászni az Ön számára kiszolgáló kiszolgálókat, akkor az NordVPN-t nem lehet egyeztetni.

NordVPN Video Review

Alternatívák a NordVPN-hez

Jellemzők

Ha van valami, amely megkülönbözteti a NordVPN-t a virtuális magánhálózat többi részétől, akkor annak jellemzői. Az ésszerű felhasználói élmény fenntartása mellett a NordVPN sok funkcióval rendelkezik. Vannak olyan funkciók, amelyek az alkalmazást funkcionálisabbá teszik, valamint különféle biztonsági funkciókkal is megvédik Önt a legveszélyesebb helyzetekben..

Az NordVPN lehetővé teszi, hogy meghatározza azt a kiszolgálót, amelyhez csatlakozni szeretne az indítás során. A speciális szerverek miatt ez egy hasznos szolgáltatás. A legtöbb VPN alapértelmezés szerint a leggyorsabb helyet észlelte.

Az általános biztonsági végén a NordVPN tartalmaz egy kill kapcsolót és a CyberSec készüléket. A CyberSec egy rosszindulatú program és hirdetést blokkoló eszköz, amely ingyenesen elérhető minden NordVPN előfizetéssel. Noha nem helyettesíti a legjobb víruskereső szoftvert, ez az egyik jobb hirdetésgátló eszköz, amelyet a VPN-ből láttunk..

Noha a gyilkos kapcsolóval nem különösebb, a NordVPN-eknek szokatlan tulajdonsága van. A megszakító kapcsoló lehetővé teszi, hogy csak akkor használja az internetet, ha aktív VPN van, biztosítva, hogy a személyes adatok ne csússzanak át a repedésekben. A NordVPN ezt megteszi, ugyanakkor lehetővé teszi, hogy láthatatlanná váljon a helyi hálózat eszközein, és megadhatja, hogy mely alkalmazásokkal használja azt..

nordvpn-review-Killswitch

A „app kill”, amint arra általában utalnak, a VPN-kben nem gyakori. Az alkalmazások beállításával az NordVPN megszakítja a kapcsolatot ezekkel az alkalmazásokkal, ha a VPN meghibásodik, miközben a normál kapcsolat ép marad. Például, ha azt szeretné, hogy az online biztonsági mentést megszakítás nélkül futtassa a böngészés védelme mellett, ez elengedhetetlen.

Emlékeztet a megosztott alagutakra, de nem ugyanaz. Az osztott alagút lehetővé teszi, hogy forgalmat küldjön a VPN-alagúton keresztül, míg más forgalom a normál kapcsolatot használja. Bár bármilyen VPN beállítható ezen a módon, néhány szolgáltató beépíti a felület egyik módját (lásd például a PureVPN áttekintést). Sok jellemzője ellenére a NordVPN-ről hiányzik ez.

Az NordVPN speciális kiszolgálói

Noha az alkalmazás megsemmisítése, a CyberSec és az indítás vezérlése hasznosak, a NordVPN speciális kiszolgálói rendkívül különlegesek. A NordVPN négy ízből áll: P2P, Double VPN, Dedicated IP és VPN over Onion. A peer-to-peer szerverek magukért beszélnek – ön torrentingként használná őket – ugyanúgy, mint a dedikált IP szerverek, de a dupla VPN és az Onion szerverek érdekes.

A dupla VPN-kiszolgálók úgynevezett „double-hop” kapcsolatot használnak, amelyet a Windscribe vezetett be (olvassa el a Windscribe áttekintésünket). Egyszerverhez való csatlakozás helyett az egyik szerverről a másikra visszapattan, hatékonyan megduplázva a biztonsági szintet. Ez többek között oka annak, hogy a NordVPN bekerült a Kínai VPN-szolgáltatásokra vonatkozó legjobb útmutatónkba.

A VPN-en keresztüli hagyma hasonló funkciót hajt végre, lehetővé téve, hogy VPN-kapcsolaton keresztül csatlakozzon a Tor-hálózathoz. A Tornak vannak hátrányai, amint azt a VPN vs. proxy vs. Tor cikkben láthatjuk, de ez egy megfelelő lehetőség a valódi névtelenséghez.

A speciális szerverek mellett beállíthatja, hogy a NordVPN csak az eltakarított kiszolgálókhoz csatlakozzon az opciók menüben. A részletek nem fognak ragaszkodni, de a beállítás bekapcsolása lehetővé teszi, hogy megkerüljük a szigorú cenzúrát azáltal, hogy összekeverjük az egyes csomagok adatait az elküldött formában..

A NordVPN funkcióinak áttekintése

NordVPN logówww.nordvpn.com

349 dollártól kezdve minden hónapban

Tábornok

Fizetési módok
Hitelkártya

Cryptocurrency elfogad

Egyidejű kapcsolatok
6

Támogatja az osztott alagút kialakítását

Korlátlan sávszélesség

Ingyenes próbaverzió elérhető

Visszatérítési időszak
30 nap

Szervermennyiség világszerte
5244 62 országban

Asztali operációs rendszerek
Windows, MacOS, Linux

Mobil operációs rendszerek
Android, iOS

Böngésző-kiterjesztések
Chrome, Firefox

Útválasztókra telepíthető

streaming

Hozzáférhet a Netflix USA-hoz

Hozzáférhet a BBC iPlayerhez

Hozzáférhet Hulu-hoz

Hozzáférhet az Amazon Prime Video-hoz

Biztonság

Titkosítási típusok
256-AES

Elérhető VPN-protokollok
OpenVPN, IKEv2

Engedélyezve az eszköz indításakor

Lehetővé teszi a torzítást

Nem naplózási politika

A DNS szivárgásteszt sikeres volt

Killswitch elérhető

Rosszindulatú programok / hirdetésgátlókat tartalmaz

Támogatás

Élő chat
24/7

E-mail támogatás
24/7

Telefonos támogatás

Felhasználói fórum

Tudásbázis

NordVPN árképzés

A legjobb VPN-ekkel kapcsolatban a NordVPN a legolcsóbb. Noha a magán-Internet hozzáférés havonta olcsóbb (olvassa el a PIA-áttekintésünket), a NordVPN nagy értékű, többéves tervekkel elhúzza a versenyt. Ennek ellenére azokat, akik nem tudnak 125 dollárt elkötelezni a feliratkozás során, havonta kell fizetniük.

A havi tervek szerint a NordVPN nem rossz, de nem is a legjobb. A PIA és a TorGuard körülbelül felére csökken (olvassa el a TorGuard áttekintést), míg a Hide.me és az Astrill másfél vagy akár kétszer drágább is (olvassa el a Hide.me és az Astrill áttekintést). Noha a NordVPN nem olyan drága, mint ez a kettő, a havi terv a legrosszabb opció a felállásban.

Az éves terv szintén nem lenyűgöző. Lehet, hogy a NordVPN 5–10 USD-t takaríthat meg Önnek a többi legszélesebb körű szolgáltatóval szemben, de az egyéves szerződés megkötése nem tűnik nagyszerűnek a két és a három éves opcióhoz képest..

A NordVPN önmagában áll ezekkel a tervekkel. A két év ára szinte ugyanaz, mint a legtöbb szolgáltatónál egy év. A három év csak néhány dollárral több, és a legtöbb szolgáltató nem nyújt ilyen hosszú tervet. A többéves tervekkel kapcsolatos NordVPN egyetlen versenytársa a CyberGhost, amely valamivel olcsóbbá teszi a két és három éves terveket (olvassa el a CyberGhost áttekintést, valamint a NordVPN vs CyberGhost darabot).

Annak ellenére, hogy nagyon sok értéket képvisel, a NordVPN árképzési rendszere nem működik hibák nélkül. Mivel a havi és az éves opciók kevés értéket képviselnek, kényszerül arra, hogy két-három évre előre vásároljon. Például a CyberGhost magasabb havi kamatlábbal rendelkezik, de körülbelül 20 dollárra olcsóbb egy évre.

Ez kritika, de nem tömeges. A NordVPN többéves opciói miatt továbbra is az egyik legjobb érték a piacon, és hat egyidejű csatlakozás beépítése még vonzóbbá teszi a csomagot. A tervek 30 napig is visszatéríthetők, így kipróbálhatja vásárlás előtt.

Ami a fizetési módszereket illeti, a NordVPN jobb, mint a legtöbb, de nem fogad készpénzt, mint például a Mullvad (olvassa el a Mullvad áttekintésünket). A hitelkártyák és a regionális fizetési lehetőségek mellett elfogadja a bitcoint, az Ethereumot és a Ripplet is. Nemrégiben abbahagyta a PayPal-fizetéseket, ami rendkívül nehéz.

Felhasználóbarátság

A regisztráció az NordVPN-hez szellő. Miután kiválasztotta a tervet, írja be e-mail címét és válassza ki a fizetési módot, a NordVPN felkéri Önt, hogy erősítse meg e-mail címét és állítson be egy jelszót. Még mindig használhat író fiókot, de előfizetésének aktiválása érdekében hozzáférnie kell ahhoz. A jelszó beállítása után a NordVPN automatikusan letölti az alkalmazást.

nordvpn-review-regisztrációs

Mielőtt elkezdenénk az asztali alkalmazást, beszéljünk a fiók irányítópultjáról. A jobb felső sarokban található „Saját fiókom” linkre kattintva találhatja meg. Lehet, hogy nem sok hozzáférést biztosít a körzethez, de itt kezelheti a számlázási beállításokat, megváltoztathatja a tervet és megvásárolhat dedikált IP-címeket. Megtalálja a NordVPN által kínált alkalmazásokat is, beleértve a Chrome és a Firefox kiterjesztéseket.

A böngésző kiterjesztése alapvető, biztosítva a visszaváltási folyamatot, de érdemes telepíteni. A böngészőbővítmény használatával hozzáférhet a CyberSec-hez és egy eszközhöz, amely blokkolja a WebRTC-információkat. Ami a csatlakozást illeti, a legjobb, ha az asztali alkalmazással ragaszkodunk.

Csak néhány percbe telik, amíg az NordVPN telepíti az alkalmazást és a virtuális hálózati kártyát. Miután ez megtörtént, csak annyit kell tennie, hogy bejelentkezik, és a NordVPN elindítja a fő képernyőre.

A felület különbözik szinte minden más VPN-től, amelyet teszteltünk. A NordVPN egy hatalmas térképpel nyílik meg, amely bemutatja azokat az országokat, ahol szerverei vannak. Az ablak átméretezhető is, így annyi vagy kevés képet láthat a térképről, amennyit csak akar.

nordvpn-review-interfész

A Föld nézetéhez csatoljuk az országok listáját, valamint a NordVPN speciális szervereit. A navigáció és a kapcsolat be van építve a fő interfészbe, ésszerű és vonzó megközelítést biztosítva a ritkán látott VPN-ekhez.

Az egyik térképjelölőre kattintva csatlakozhat az ország legjobb szerveréhez. Vegye figyelembe, hogy a térkép csak országokat ábrázol, nem pedig régiókat vagy egyes kiszolgálókat. Ha egy adott országon belül egy meghatározott helyet keres, akkor kemény utat kell megtennie.

nordvpn-review-marker-kiválasztás

A NordVPN kísérlete a VPN-kapcsolat élményének megtisztításában tervezési következményekkel jár. A bal oldali menü segítségével rákattinthat egy országra, hogy csatlakozzon a benne található szerverhez – hasonlóan a térképre -, de egy adott szerver megtalálása nehéz. Három pont található az egyes országok mellett, amelyek lehetővé teszik annak meghatározását, hogy melyik régióba akar csatlakozni.

Kiválaszthat különálló kiszolgálókat, de csak a régió kiválasztása felbukkanó legördülő menüből. Az olyan helyszíneken, mint például az USA-ban, ahol közel 2000 szerver van, fájdalmat okozhat a kívánt kiszolgáló megtalálása. Ráadásul a NordVPN nem jelöli a szerverek helyét. A legmeghatározóbb az ország és az általános régió.

nordvpn-review-server-navigáció

Szerencsére kedvenceket kereshet vagy kereshet szervereket. A NordVPN automatikusan létrehoz egy új lapot a szerver navigációs menü tetején a kedvenc helyeivel.

A kiszolgálók listája felett vannak a speciális szerverek, amelyekről a „szolgáltatások” részben beszéltünk. Mint a többi helynél, a speciális opcióra kattintva automatikusan kapcsolatba lép a leggyorsabb elérhető lehetőségekkel, és az egyes opciók melletti három pont segítségével megadhatja, hogy hova csatlakozik..

Az interfész tetején található egy fül a beállításokhoz. A legtöbb VPN-vel ellentétben, amelyek több lapot helyeznek a beállítások menübe, a NordVPN mindent összegyűjt egyetlen képernyőn. Minden beállításnak, beleértve a gyilkos kapcsolót és a CyberSec-t is, van egy váltókapcsoló, amely be- vagy kikapcsolhatja őket ebben a menüben.

nordvpn-review-beállítások

A képernyő alján található egy „speciális beállítások” gomb is, amely lehetővé teszi a szállítási protokoll megváltoztatását, az egyéni DNS beállítását és csak az eltömődött szerverek használatát. Az NordVPN figyelmezteti, hogy csak akkor szabad zavarni ezeket a beállításokat, ha tudod, mit csinálsz.

Nehéz egyszerűsített felhasználói élményt nyújtani, ha a hálózatban több mint 5000 szerver működik, és a NordVPN erőfeszítései sem maradnak észrevétlenül. Ez azt mondta: amint azt a következő szakaszban látjuk, akkor át kell másznia a hálózaton, hogy megtalálja a rendelkezésre álló legjobb szervert, és az NordVPN nem teszi ezt egyszerűvé.

Sebesség

A NordVPN sebességének megítélése elég nagy feladat. Amint a leggyorsabb VPN útmutatóban megjegyeztük, ha cserepes kiszolgálókat választ, akkor ez a leggyorsabb lehetőség a piacon. A hálózat nagy többsége számára azonban a sebesség közepes és szörnyű. Például, a helyünkön alapuló ajánlott szerver nem töltné be még azt az eszközt, amelyet sebesség-teszteléshez használunk.

Szeretnénk néhány jegyzetet tenni, mielőtt az eredményeket megismernénk. A NordVPN hatalmas hálózattal rendelkezik, és tudjuk, hogy benne vannak jó és rossz előadók is. Emiatt mindig egy adott országban használtuk az ajánlott szervert. Egyes esetekben ez a kapcsolat gyors volt, másokban egyenesen nem sikerült.

Elhelyezkedésfütyülés
KisasszonyLetöltés
MbpsFeltöltés
MbpsAverage11277.716.45
Védtelen9165,510.57
# 247923133,538,87
Egyesült Királyság # 20115334.786,06
Hollandia # 6614566.915.39
Japán # 69159132,833.31
Dupla VPN (az Egyesült Államokból a 4. számú kanadahoz)7920.488,64

A NordVPN tesztelése idegesítő volt. Egyes kiszolgálók gyorsan csatlakoztak, mások csatlakoztak, és nem töltöttek be egyetlen weboldalt sem. Alulbecsülhető lenne azt mondani, hogy a teljesítmény szórványos. A NordVPN varianciája a tesztelt VPN-k legnagyobb eltérése, és bár a legmagasabb a magas, a legalacsonyabb szint is alacsony.

Feltételezzük, hogy van valami baj a NordVPN ajánlási rendszerében. Például egy dupla VPN szerver tesztelésekor a kapcsolat folyamatosan meghibásodott. Amikor azonban kiválasztottuk a saját szervert, ez sikeres volt.

A valós világban ez fejfájáshoz vezet, amikor megkísérelünk kiszolgálót találni. Amint a „felhasználóbarát” szakaszban említettem, elismerjük a NordVPN-t, hogy megkísérelte ésszerűsíteni egy ilyen nagy hálózatot, de bármi is a rendszer mögött rejlő logikának, nem csökkenti azt. A kiszolgálók teljesítménye túlságosan eltérő, és a NordVPN ajánlási rendszere nem segíti az ügyet.

A fejjel az, hogy gyors sebességet érhet el. Amikor a NordVPN teljes gőzzel működik, szinte minden szolgáltatót meghökkent a piacon. Várakozási ideje szintén alacsony marad a folyamatban, ezért nyert ezüstérmet a legjobb VPN-ben a játékvezető számára.

Tesztelésünk alapján a legjobb választani egy régiót, és megpróbálni megtalálni a legkevesebb terheléssel rendelkező szervert. Nem vagyunk biztosak benne, hogy az NordVPN megpróbál-e egy szervert kitölteni, mielőtt újabbt javasolna, de a tény továbbra is az, hogy szinte minden esetben az ajánlások al-részek, és nem reprezentatívak annak, amelyre a hálózat képes.

Biztonság

86% – Nagyon jó

A NordVPN támogatja az OpenVPN-t és az IKEv2-t, amelyek a rendelkezésre álló legjobb lehetőségek, amint azt a VPN-protokoll bontásban láthatja. Bár mindkettő elérhető, ez először nem nyilvánvaló. Az NordVPN csak az OpenVPN segítségével telepíthető az asztalra, tehát ha az IKEv2-t szeretné használni, manuálisan kell telepítenie..

Ami a VPN biztonságát illeti, az AVS 256-bites OpenVPN-t kérjük, és az NordVPN ezen a téren elégedett. Néhány kevésbé népszerű protokoll, például a PPTP és az L2TP, nem érhető el. Bár ez a legtöbb felhasználó számára nem releváns, az NordVPN nem tudja megkarcolni a viszketést azok számára, akik használni akarják őket.

Amit a protokoll opcióiban hiányzik, ezt fedezi a biztonsági szolgáltatások. A NordVPN speciális kiszolgálói szinte mindegyik a biztonságra összpontosít, és a csomagok eltakarításának képessége jobban biztosítja a sraffozásokat. Még olyan szabadalmaztatott protokoll nélkül, mint például a VyprVPN (lásd a VyprVPN áttekintést), az NordVPN az OpenVPN nyílt forrású természetére épít, hogy meghaladja a szokásos biztonságot..

A NordVPN-t DNS-szivárgás, valamint IP- és WebRTC-szivárgás szempontjából teszteltük. Minden fronton átjutott, és több DNS átirányítás nélkül is megtette.

Magánélet

100% – Kiváló

A NordVPN csak a szükséges információkat tárolja rólad. Mivel a VPN használatára vonatkozik, nem tárolhatók azonosítható információk. Amint a NordVPN az adatvédelmi politikájának tetején elmondja, „azt akarja, hogy megértsék, milyen korlátozott információkat gyűjtenek, és mi történhet ezekkel az információkkal, ha valamelyik NordVPN szolgáltatást használja”.

Fiók létrehozása kétféle információval szolgál az NordVPN számára: az Ön e-mail címe és fizetési módja. Használhat író e-mailt, de a regisztráció befejezéséhez hozzá kell férnie ehhez.

A NordVPN fizetési partnerei szintén gyűjtik a számlázási információkat, ha hitelkártyát használnak, ám ellentétben a pufferelt VPN-kel, ez az információ nem kapcsolódik a VPN használatához (olvassa el a pufferelt VPN áttekintést).

A weboldalán a NordVPN cookie-kat is gyűjt az affiliate nyomon követésére és elemzésére, valamint az ügyfélszolgálat kérdéseire. A VPN használatakor az egyetlen gyűjtött adat a szerver betöltési adatai. Ezek az adatok nem azonosítják a felhasználókat, ezért a szerver teljesítményének felmérésére és az áramkimaradások észlelésére szolgálnak.

Ettől eltekintve, nem vagy nyilvánvaló. Amint azt az anonim böngészési útmutatónkban megjegyezzük, az online anonimitás valódi álom, de a NordVPN megközelíti a magánélet szigorú álláspontját. Panamának joghatósága alatt működik, amely a világ legjobb adatvédelmi törvényeivel rendelkezik, biztosítva a bejelentkezési tilalmak betartását..

NordVPN streaming Performance

100% – Kiváló

A streaming teljesítmény tesztelése ugyanolyan idegesítő volt, mint a sebesség tesztelése, mivel a NordVPN következetesen olyan szervereket ajánlott, amelyek olyan lassúak, hogy nem tudtunk betölteni a tartalmat. Ismét a szerver kiválasztása sokkal, sokkal jobb volt. Valójában annyira jó volt a tapasztalat, hogy a NordVPN helyet kapott a VPN streaming útmutatónkban.

Helyet szerzett a Netflix VPN és a BBC iPlayer VPN útmutatókban is, amelyek zavar nélkül kapcsolódnak mindkét platformon (azaz a szerver kiválasztása mellett, azaz). A Hulu és az Amazon Prime Video szintén jók voltak.

NordVPN Netflix

A sebességhez hasonlóan a Netflix teljesítménye a kiszolgáló kiválasztásánál is csökken. A NordVPN által ajánlott szerverek segítségével csatlakozhattunk a webhelyhez, de nem folytathattuk a tartalom továbbítását. Nem kapott proxy hibát, de a szerver sebessége annyira durva volt, hogy a webhely semmit sem közvetít. Ragaszkodjon ahhoz, hogy kiválasztja a legkevesebb terheléssel rendelkező szervert egy régióban, és minden rendben lesz.

Szerver helyek

95% – Kiváló

A szerver számát illetően az NordVPN piacvezető. Az íráskor 5 191 szerver volt a hálózatában, és az összeg csak az utóbbi áttekintés óta nőtt. Noha a kiszolgálók száma megdöbbentően magas, a terjedés kívánnivalót hagy maga után.

Nem panaszkodunk. A NordVPN jelenléte 62 országban több, mint a legtöbb VPN-szolgáltatás, ám a nagyszámú szerver olyan álomot ad, amely nem igaz. Például a HideMyAss székhelye csaknem 200 országban található – olvassa el a HideMyAss áttekintést, hogy megnézze ennek a szolgáltatásnak a rossz oldalát..

A legtöbb szolgáltatóval összehasonlítva az NordVPN túllépi a sávot, még ha vékonyabb margóval is is meghaladja a kiszolgálók számát. A helyszínek nagy része az Amerikára és Európára összpontosít, de vannak helyszínek az ázsiai-csendes-óceáni és a Közel-Keleten is, még akkor is, ha a HideMyAss és az ExpressVPN egzotikus lehetőségek legtöbbjét nem kínálják..

Vevőszolgálat

98% – Kiváló

A támogatás a NordVPN újabb erős pontja. A kérdések többségére a tudásbázis segítségével választ lehet adni. Négy kategóriába sorolható, és a NordVPN jó munkát végez a témák magyarázatával. Mint néhány szolgáltató, a gyakran ismételt kérdéseket keveri a tudásbázissal, ami megnehezítheti a válaszok megtalálását.

nordvpn-review-tudásbázis

Ezt ellensúlyozza a keresősáv, amely úgy tűnik, hogy valami nem tévedhet, de olyan szolgáltatókat találtunk, ahol csak bizonyos kulcsszavak vonznák a cikkeket. Ugyanakkor nem ez a helyzet a NordVPN esetében. A keresési funkció mindig gyorsan megtalálta a témához kapcsolódó cikkeket.

A tudásbázisból nem talál közvetlen támogatást, de a láblécben a „kapcsolatfelvétel” gombra kattintva megjelenik a lehetőségek. Az élő chat meglepően jó. Számos VPN-ben középszerű életbeszélgetés van, amely csak az alapvető kérdések megválaszolására és a tudásbázisba irányítja. A NordVPN ismeri a terméket.

nordvpn-review-live-chat-

Valószínűleg még jobb, mint az e-mail támogatás. Ugyanazt a kérdést küldtük a protokollokról az élő csevegés és az e-mail során, és többnyire ugyanazt a választ kaptuk. Az élő csevegés azonban csak néhány percet vett igénybe, míg az e-mail néhány órát vett igénybe.

Összességében soha nem éreztük magunkat olyan jó kezekben. A NordVPN támogatási rendszere ideális, gyors és átfogó válaszokat nyújt gond nélkül.

Az ítélet

Azt akarjuk, hogy a NordVPN mindent megtehessen, de erről nincs szó. Ha az ajánlási rendszer jobb volt, és nagyobb a következetesség a helyszínek között, akkor nem lenne probléma. A probléma az, hogy ilyen nagy a szakadék a jó és a rossz szerverek között, és az Ön számára működő lehetőségek megtalálása fejfájást vált ki.

Ha ezt figyelmen kívül hagyjuk, a NordVPN ugyanolyan jó, mint a VPN-ek esetén. Nagyon sok funkcióval rendelkezik, gyorsasággal rendelkezik egyes szervereknél, és egyértelműen elkötelezi magát az adatvédelem mellett. A VPN-értékelésünkből nem fog sok jobb lehetőséget találni.

Mit gondolsz az NordVPN-ről? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben, és mint mindig, köszönöm az olvasást.

NordVPN Gyakran Ismételt Kérdések

 • Megbízható-ea NordVPN??

  Rövid válasz: igen. Több mint 50 VPN-t teszteltünk, és a NordVPN az egyik legbiztonságosabb használni. Ez az egyik legnépszerűbb VPN-szolgáltatás, amely valószínűleg egy kicsit hajlamosabb a hackelésre és más fenyegetésekre. Ennek ellenére a legtöbb ember számára ajánljuk a NordVPN-t.

 • A NordVPN kínál ingyenes próbaverziót??

  Nem. A NordVPN egy fizetett VPN szolgáltatás, de a tervét egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia alátámasztja.

 • Működik-e a NordVPN a Netflix-szel?

  Igen, a NordVPN együttműködik a Netflix-szel. Tesztelésünk azt mutatja, hogy világszerte több szerver probléma nélkül fér hozzá a Netflixhez.

 • Hogyan tölthetem le a NordVPN-t?

  Letöltheti a NordVPN-t, ha regisztrál egy fiókra, és bejelentkezik az irányítópultra.

 • Ingyenes a NordVPN?

  Nem, a NordVPN nem ingyenes. Nincs ingyenes próbaverzió, de kockázatmentesen kipróbálhatja a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával..

 • Hány szerver rendelkezik az NordVPN-vel?

  A NordVPN 5000+ szerverrel rendelkezik több mint 60 országban. A kiszolgálók pontos száma időről időre ingadozik, ezért javasoljuk, hogy ellenőrizze a kiszolgáló állapotát tartalmazó oldal naprakész információit.

 • Hogyan jelentkezhetek be az NordVPN-be?

  A böngészőből bejelentkezhet a NordVPN-be a kezdőlap „Saját fiókom” gombjával. A helyi alkalmazás megkérdezi, hogy jelentkezzen be, amikor csak megnyílik.

 • Milyen ár a NordVPN??

  A NordVPN havi 11,95 dollárt, évente 83,88 dollárt, két évre 95,75 dollárt vagy három évre 107,55 dollárt fizet. A hároméves terv havonta kevesebb, mint 3 dollárba kerül, és teljes egészében visszatéríthető 30 napig.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map