mySteganos Online pajzs áttekintés – Frissítve 2020

mySteganos Online pajzs áttekintés

Egy szilárd VPN talán tíz évvel ezelőtt, a mySteganos Online Shield egyszerűen nem lépést tartott a piaccal. Noha alapvető funkcionalitása jó, kissé lassú, nagyon kevés olyan extra funkcióval rendelkezik, amelyek a modern versenytársakat ilyen vonzóvá teszik. Olvassa el eredményeink részleteit a mySteganos Online Shield teljes áttekintésében.


legjobb VPN-vélemény

A mySteganos Online Shield a hosszú ideje működő VPN legújabb megtestesülése a Steganos-tól. Az életkor azonban nem tette okosabbá a VPN-t. A jelszókezelőhöz hasonlóan, amelyről a Steganos Password Manager áttekintésből olvashat, a VPN-ben hiányoznak a modern szolgáltatások, hogy versenyezzenek a felső kutyákkal.

Ebben a mySteganos Online Shield áttekintésben mindent áttekintettünk, amire tetszett, és mi nem tetszett, miután a szolgáltatással időt töltöttünk. Megvitatjuk a funkciókat, az árakat, a könnyű használatot, a támogatott eszközöket, a szerver helyét, a sebességet, a biztonságot és az ügyfélszolgálatot, mielőtt ítéletünket megtennénk..

A mySteganos Online Shield nem rossz VPN, de jóval a legjobb VPN-szolgáltatók alatt helyezkedik el. Az ár és a használhatóság az eladási pontjai. Noha a sebesség elfogadható, a szolgáltatások és az erő hiányzik.

Online-Shield-Slider1

Online-Shield-Slider2

Online-Shield-Slider3

Online-Shield-Slider4

Előző

Következő

A mySteganos Online Shield alternatívái

erősségek & Hiányosságok

Jellemzők

A mySteganos Online Shield sok funkcióval rendelkezik. Valójában olyan sok van, hogy a tényleges alagútépítési tapasztalatok szenvednek. Ahogy az alábbiakban a könnyű használat kérdésében tárgyaljuk, a szolgáltatás funkcióinak azonos súlya van az interfészen, így a VPN jobban érzi magát fejletlen szolgáltatásként, mint a hús és a burgonya..

Ez azt jelenti, hogy még mindig sok extrát kapsz. A funkciók az Ön böngészési élményére és arra törekednek, hogy hogyan lehet online névtelenné tenni magát. Magában foglalja a hirdetési és nyomkövető blokkolókat, az automatikus sütitisztítót és a böngésző névtelenítő eszközét.

Amikor ellenőrzi az eszközöket a felületen, a mySteganos Online Shield megkezdi azok telepítését. Szeretjük az általa nyújtott adatvédelmi eszközöket, de ezek a szolgáltatások nem olyanok, amelyeket ingyenesen nem találhat meg egy böngésző-kiterjesztésben. Nem bánnánk velük, ha nem volt egyértelmű, hogy a szolgáltató rájuk összpontosított, ahelyett, hogy javította az alagútépítési élményt.

A mySteganos Online Shield-nek nincs megosztott alagútja, gyújtáskapcsolója és multi-hop kapcsolata. Bár a multi-hop csatlakozások és az osztott alagút nem elengedhetetlenek, a gyilkos kapcsoló az. Úgy tűnik, hogy a Steganos úgy tervezte meg VPN-jét, hogy megvizsgálta volna a szolgáltatók számára fontos szolgáltatásokat. Ha azonban a megosztott alagútépítés és a multi-hop csatlakozások fontosak számodra, nézd meg a StrongVPN és a Surfshark áttekintést.

mySteganos Online Pajzs Streaming Teljesítmény

Betekintettünk ebbe az áttekintésbe, és elvártuk, hogy a mySteganos Online Shield küzdjön a streamingtel. Nincsenek feltűnő „művek a Netflix-rel” szalaghirdetések vagy hasonlóak a termékoldalon, tehát kellemesen meglepettünk, amikor működött.

Nem számít, hogy melyik országhoz kapcsolódtunk – 10 teszteltünk – a mySteganos Online Shield működött. A Netflix, a Hulu, az iPlayer és az Amazon Prime Video behatolása nélkül izzadtságot okozott. Miközben a sebesség alacsony, kevés VPN-streaming tapasztalatunk volt olyan egyszerű, és ha ez nem a MySteganos más problémáira vonatkozik, boldogan ajánljuk ezt a Netflix egyik legjobb VPN-jét..

A mySteganos Online pajzs funkcióinak áttekintése

mySteganos Online pajzs logówww.steganos.com

Kezdődik 416 USD-tól minden hónapban

Tábornok

Fizetési módok
PayPal, hitelkártya

Cryptocurrency elfogad

Egyidejű kapcsolatok
5

Támogatja az osztott alagút kialakítását

Korlátlan sávszélesség

Ingyenes próbaverzió elérhető

Visszatérítési időszak

Szervermennyiség világszerte

Asztali operációs rendszerek
Windows, MacOS

Mobil operációs rendszerek
Android, iOS

Böngésző-kiterjesztések

Útválasztókra telepíthető

streaming

Hozzáférhet a Netflix USA-hoz

Hozzáférhet a BBC iPlayerhez

Hozzáférhet Hulu-hoz

Hozzáférhet az Amazon Prime Video-hoz

Biztonság

Titkosítási típusok
256-AES

Elérhető VPN-protokollok
OpenVPN, IKEv2

Engedélyezve az eszköz indításakor

Lehetővé teszi a torzítást

Nem naplózási politika

A DNS szivárgásteszt sikeres volt

Killswitch elérhető

Rosszindulatú programok / hirdetésgátlókat tartalmaz

Támogatás

Élő chat

E-mail támogatás
24/7

Telefonos támogatás

Felhasználói fórum

Tudásbázis

Árazás

A legtöbb VPN-szolgáltatóhoz hasonlóan, a Goose VPN kivételével (olvassa el a Goose VPN áttekintést), a mySteganos Online Shieldnek csak egy termék áll rendelkezésre. Az árkülönbség az előfizetés hosszától függ.

Hiányzik egy ingyenes terv és hosszú távú lehetőség, de az árak annyira alacsonyak, hogy ezeket a mulasztásokat könnyű figyelmen kívül hagyni.

A VPN-szolgáltatók havi tervei általában rosszak, ám az Online Shield erõsen befolyásolja. Az ár 5 dollárral olcsóbb, mint az ExpressVPNé (olvassa el az ExpressVPN áttekintést), és két további egyidejű csatlakozással érkezik.

A többi piaccal összehasonlítva a havi árfolyam kiváló. Ennek ellenére ez a legrosszabb érték a felállásban. Az éves terv havi 4 dollár körül jár, ha egy évre előre vásárol, és legyőzi még a legolcsóbb VPN-szolgáltatókat, mint például a CyberGhost (olvassa el a CyberGhost áttekintést).

A kettő között szétterítve a legrosszabb lehetőség a felállásban. A féléves terv csak néhány dollárral olcsóbb, mint az éves terv, ha mind elhangzottak és megtörténtek, és fele annyi ideig tart. A másik két lehetőség figyelembevételével megkarcoljuk a fejünket, és megpróbáljuk kitalálni, miért létezik a terv. Lehet, hogy ez csak az árképzési pszichológia, de úgy gondoljuk, hogy Steganos beépíthet belőle valamit.

Nincs ingyenes terv, de a Windscribe-t használnia kell, ha egyébként ingyenes lehetőséget szeretne (olvassa el a Windscribe-áttekintésünket). A mySteganos Online Shieldnek azonban hétnapos ingyenes próbaverziója van, így kipróbálhatja vásárlás előtt.

Szeretnénk látni, hogy a VPN-szolgáltatók hosszabb időtartamra tervezzenek, mivel a legértékesebbek. Könnyű kapzsi kapni, és elképzelni egy kétéves vagy háromévenkénti előfizetést a mySteganos Online Shield-hez, csupán néhány dollárért havonta. Az éves ráta azonban annyira alacsony, hogy elégedettek vagyunk a kínált felállítással.

Egyszerű használat

A mySteganos Online Shield egyszerűen használható, főleg azért, mert nincs sok rajta. A főképernyőn lévő váltókapcsolókon kívül csak maroknyi beállítás van, amelyekkel össze lehet zavarni. Noha ez azt jelenti, hogy gond nélkül kapcsolatba léphet, ez azt is jelenti, hogy kevés vagy semmiféle irányítása nincs a kapcsolat felett.

A feliratkozás egyszerű, ha megváltoztatja a weboldal megjelenítésének nyelvét. A Steganos webhelyének alapértelmezett német nyelvre állítása még a VPN-től való leválasztás után is. Ez nem hatalmas üzlet, de többször is megtörtént, ezért ki akartuk mutatni rá. Arra gondolunk, hogy a szolgáltatást szeretnénk hozzáadni a Németország legjobb VPN-jéhez.

Miután odament, kiválaszthatja az ingyenes próbaverziót, vagy eljuthat a fizetéshez. A Steganos megjeleníti a négy támogatott platformot, így letöltheti a megfelelő telepítőt. Egyszerűen futtassa a fájlt, és néhány perc alatt elkészül.

Online-Shield-Downloader

A felhasználói felület kopár. Öt kapcsolóval rendelkezik, amelyek kezelik a MySteganos Online Shield funkcióit. A „kapcsoló védelme” feliratú felső kapcsoló mellett kiválaszthatja az átjárni kívánt országot.

Online-Shield-interfész

A szerver kiválasztásával egy egyszerű legördülő menüt kezelünk, amely általában akadályozza a tapasztalatokat. Ebben az esetben azonban nem, mert a lista már kicsi. A kiszolgálót a tálcaikonból is kiválaszthatja.

Online-Shield-Server-kiválasztás

A beállítások menüje, amelyre a jobb alsó sarokban található fogaskerékikonra kattintva érhető el, a legjobb esetben csalódást okoz. Megváltoztathatja a nyelvet, beállíthatja a sütik eltávolításának kivételeit, exportálhatja a támogatási naplókat és konfigurálhatja az indítási beállításokat.

Online-Shield-beállítások

A mySteganos Online Shield nem rendelkezik az egyéni DNS, a VPN protokoll vagy bármi más beállításaival. Az energiahiány ebben az esetben nem segíti a könnyű használatot. A fő felhasználói felület rendben van, ezért szeretnénk, ha a kapu alatt nagyobb irányítást látnánk a kapcsolat kezelésére.

Noha a könnyű használat általában a VPN-véleményeinkben a leghosszabb szakasz, ez rövidebbnek érzi magát. A mySteganos Online Shieldnek semmi sem történik az öt váltókapcsolón kívül. Nem nehéz használni, de túl sok energiát ad fel.

A kapcsolat felett leginkább az irányítható, ahol van ez a kapcsolat.

Támogatott eszközök

A mySteganos Online Shield öt eszközt támogat, további lehetőségek nélkül. A TorGuard öt eszközt is támogat, de akár további 20-at is hozzáadhat 1 dollárért, amint azt a TorGuard áttekintésünkben olvashatja. Öt kapcsolat nem rossz, de nem vagyunk lenyűgözve.

A mySteganos Online Shield azonban elmarad a platform támogatásáról. Támogatja a Windowsot, a MacOS-ot, az Androidot és az iOS-t, és ennyi. Nem töltheti le az .apk fájlt az Android nem hagyományos verzióira való telepítéshez, vagy az útválasztón villoghatja. A Linux-használók is hidegben vannak.

Bár a VPN-t használó eszközök többségét lefedi, a verseny továbbra is hátramarad. A router támogatása kulcsfontosságú funkció a VPN-ek számára biztonsági és használhatóság szempontjából, és ennek elmulasztása a mySteganos Online Shield segítségével egy nagy visszatartó erő.

Szerver helyek

A támogatás szerint körülbelül 250 szerver található a mySteganos Online Shield hálózatában. Ez azonban nem teljesen releváns, mert nem tud csatlakozni egy adott szerverhez. A szolgáltatás 19 országban van jelen, és csak egy adott országhoz való csatlakozást választhatja. Lehet, hogy több szerver is elérhető, de ez nem ad lehetőséget arra, hogy közülük válasszon.

A szórás az, amit elvárhat. A lista egzotikusabb helye Brazília, amely kínos a NordVPN hatalmas hálózatához képest (olvassa el a NordVPN áttekintésünket). Oroszország és Japán mellett Ázsia, valamint Afrika és a Közel-Kelet az áramszünet helyszíne.

Nagyobb választékot szeretnénk látni a mySteganos Online Shield-ből. A tömörített, országon alapuló megközelítés rendben van, de lehetősége van a kiszolgálók szélesebb körű listájának megtekintésére.

Sebesség

A mySteganos Online Shieldnek nincs szörnyű sebessége, de ők sem nagyok. Mínusz az ugyanazon országon belüli összeköttetést, másodpercenként legalább 31 megabites sebességgel fogyasztotta le a letöltési sebességet. A nagy távolságokon történő alagút nem jót tesz.

Hely: Ping (ms) Letöltés (Mbps) Feltöltés (Mbps)
Nem védett (St. Louis)948,629,95
MINKET.2331.309.40
Kanada5417,789,29
UK19312.703,08
Oroszország27617.192.12
Japán29911.312,27

Az egyetlen lenyűgöző eredmény az volt, amikor csatlakoztunk az Egyesült Államokban. Ha ugyanabban az országban járunk, akkor nem szabad észrevennünk nagy különbséget. A VPN továbbra is 17 Mbps sebességet vett le a letöltési sebességünktől, de a késleltetést és a feltöltési sebességet nagyrészt nem változtattuk. A lenyűgöző késési eredmények mellett a mySteganos Online Shield nem fogja elérni a legjobb VPN-t a játéklistához.

Ha ezen az eredményen túl haladunk, egyértelmű, hogy a mySteganos Online Shield nem a leggyorsabb VPN. Nem vitatja a streaming legjobb VPN-jét, mert elmarad a Netflix 25Kbps-os ajánlásáról a 4K-streaminghez. Ennek ellenére továbbra is megfelel a nagy felbontású streaming jelzésének, tehát használható.

A normál böngészési tevékenységekhez a mySteganos Online Shieldnek jól kell működnie. A 4K-s streaming szintén nem zárható ki, de erre a ház közelében kell maradnia. Míg a szolgáltatás tisztességes számokat állít fel, gyorsabbak a szolgáltatók.

Biztonság & Magánélet

Amint azt a szolgáltatások és a könnyű használat szakaszok tartalmazzák, a mySteganos Online Shield nem rendelkezik biztonsági lehetőségekkel. A protokollt nem módosíthatja, bár kettő elérhető, attól függően, hogy milyen készüléket használ. Asztalon és Androidon OpenVPN-t, iOS-en pedig IKEv2-t használ.

Bár szeretnénk látni az OpenVPN-t, nem változtathatja meg azt az portot, amelyen átjárja az alagútot. Ez megnehezítheti a szigorú cenzúra megkerülését, például a kínai nagy tűzfalat. Ehelyett valószínűleg a legjobb kínai VPN-t használja.

Ennek ellenére örömmel látunk egy modern és biztonságos protokollt a mySteganos Online Shield-ből. A forgalmat az AES 256 bites titkosítja, amely a rendelkezésre álló egyik legerősebb titkosítási forma..

Ez is kifizetődik. Teszteltük a DNS, IP és WebRTC szivárgások szempontjából, és a VPN problémamentesen került átadásra. Nem kell aggódnia, hogy személyazonossága ki vannak téve annak használata közben.

mySteganos Online pajzs adatvédelem

A VPN adatvédelmi politikáját nehéz megtalálni. A Steganos egy törött linket mutat a termékoldalon, ami arra késztett minket, hogy azt hittük, hogy az irányelv nem létezik. Csak akkor találhatja meg, ha belép a tudásbázisba, és kiválasztja a „VPN adatvédelem” cikket.

Röviden, de az adatvédelmi politika magában foglalta. Azt állítja, hogy a Steganos nem gyűjt személyesen azonosítható információkat a felhasználókról, ideértve az IP-címeket és a neveket. Az egyetlen dolog, amelyet a fájlban tárol, az e-mail címe és a fizetési információk.

Ennek ellenére nem kell megadnia e-mail címet, ha hitelkártyával fizet. A Steganos ebben az esetben álnévű felhasználói azonosítót rendel hozzá, amely a számítógép MAC-címének nyilvános kulcsából származik..

Ez nem utalhat vissza önre.

Bizonytalanok vagyunk az adatvédelmi irányelvek elolvasásakor, mivel még a legfontosabb VPN-szolgáltatók sem fekszenek felette (olvassa el az IPVanish áttekintés példáját). De hajlamosak vagyunk megbízni Steganosban. Német vállalatként be kell tartania a német adatvédelmi törvényeket, amelyek szigorúbbak, mint a legtöbb.

A német Bundesdatenschutzgesetz tiltja a személyes adatok beleegyezése nélküli gyűjtését. Ez magában foglalja az Ön IP-címét. Ráadásul, ha az Ön adatait a jövőben összegyűjtik, a BDSG szerint ezek csak a megadott célra gyűjthetők. A törvény vonatkozik a magán- és állami ügynökségekre is, tehát Önnek fedezetet kell nyújtania.

Vevőszolgálat

A Steganos közepes jellegű támogatást nyújt a mySteganos Online Shield számára. Van egy kopár tudásbázis, amely az operációs rendszerekhez csak egy kis témaköröket tartalmaz. A Windows témái között szerepel a „kompatibilitás az XP-vel & Vista ”és„ blokkolt portok ”. Elegendő azt mondani, hogy valószínűleg nem fog sok hasznot kihozni belőle.

A cikkek rövidek, hiányosak és nem tartalmaznak világos utasításokat. Még az egyszerű felületen is, valamilyen indítási útmutató sokat segít. A tudásbázis fejletlen és elhanyagoltnak érzi magát a jelenlegi állapotban.

Online-Shield-Tudástár

Ezen kívül e-mailen is támogatást kap. Ezúttal a tapasztalatunk a támogatással jobb volt, mint amikor Steganos jelszókezelőjét teszteltük. Nem sokkal, mint egy nap alatt válasz érkezett a teszt e-mailünkre, és a kérdésünkre teljes választ adott. Ennek ellenére hideg támogatási élmény volt.

Ez nagyrészt azért van, mert a Steganos hogyan kezeli a támogatást. Amikor e-mailt küld, megerősítést fog kapni, amely azt mondja: „A pillanatnyinál szokásosnál nagyobb jegymennyiség miatt a szokásosnál hosszabb időt vehet igénybe a kérelme.” Ugyanezt a megerősítést kaptuk, amikor hetekkel ezelőtt teszteltük a jelszókezelőt.

Tekintettel arra, hogy soha nem hallottunk vissza a jelszókezelő teszteléséről, a megerősítő e-mail következőképpen fordul: „visszatérhetünk hozzád, és ha igen, nem tudjuk biztosan, mikor fogunk megtenni.” Nincs egyértelmű válaszablak, és lehet, hogy egyáltalán nem hall vissza.

Az ítélet

A jelszókezelőhöz hasonlóan a mySteganos Online Shield is közepes ajánlat. Megfelelő sebességgel képes betörni a Netflixbe, és további adatvédelmi funkciókkal rendelkezik. Ezen kívül minden rendben van.

A beállítások és a könnyű használat miatt küzd. A kialakítás nem áll ellen a modern VPN-ekkel szemben, és az ellenőrzés hiánya lassú vagy blokkolt kapcsolatot jelenthet. Ráadásul a gyilkos kapcsoló hiánya felfedheti személyazonosságát.

Noha nem rossz megoldás, sokkal jobban megteheti egy kicsit több pénzt. Egyéb javaslatokat talál a VPN-véleményeinkben.

Mit gondolsz a mySteganos Online pajzsról? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben, és mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map