Hotspot pajzs áttekintése – Frissítve 2020

Hotspot pajzs áttekintése

A Hotspot Shield egy VPN, amely egy meg nem térképezett úton halad a forradalmian új Catapult Hydra protokollal. A tesztelés során nem tudtuk meghatározni, vajon olyan jó-e, mint a szolgáltatás állítja, de nem túl kényelmesen ajánljuk. Olvassa el a teljes Hotspot Shield áttekintést, hogy miért.


legjobb VPN-vélemény

A Hotspot Shield olyan VPN-szolgáltató, amely megzavarja az ipart, és keményen versenyez az asztal mellett a legjobb VPN-szolgáltatókkal. Catapult Hydra nevű szabadalmaztatott protokollt használ, amely hihetetlen sebességet kínál a papíron, de arra késztette be a fejünket.

Az iparban, ahol az egyszemélyes készítés mindennapi hozzáállás, a Hotspot Shield nem lenne az első, aki sarkon vágja a haladást. Ennek ellenére arra kényszerítettük, hogy felfedje a társaságnak, hogy recenzsek vagyunk, hogy megkapjuk a válaszhoz szükséges válaszokat, mert ez egy szűk művelet a szabadalmaztatott és szabadalmaztatott protokoll tekintetében.

Noha a válaszok megvilágítottak, a védett technológiával kapcsolatos helyzet továbbra is bonyolult, ezért felhívjuk Önt, hogy maradjon velünk, és nézze meg, mi lehet a VPN áttörés a létrehozás során..

erősségek & Hiányosságok

Alternatívák a Hotspot Shield-hez

Jellemzők

A Hotspot Shield VPN klienseket kínál iOS, Android, Windows és macOS rendszerekhez, valamint kiterjesztést kínál a Google Chrome számára.

Az asztali kliens lefedi a legfontosabb VPN-szolgáltatásokat. A beállítások menüben lehetőségeket talál az ügyfél indításakor történő futtatásához, és úgy konfigurálhatja, hogy automatikusan csatlakozzon a „nem biztonságos” WiFi-vel, biztonságos WiFi-vel és más hálózatokkal. Van még egy gyilkos kapcsoló és egy DNS szivárgás elleni védelem opció, amelyek nagyszerűen biztosítják a biztonságot.

Hotspot-beállítások

A legfontosabb dolog, ami hiányzik a beállításokból, a megosztott alagút. Ez lehetővé tenné annak kiválasztását, hogy mely programok használják a védett VPN-kapcsolatot, és melyik használja a gyorsabb, de nem védett internetes kapcsolatot. Ha ez Önnek kiemelkedik, akkor tekintse meg az ExpressVPN áttekintésünket, amelyben elolvashatja annak kiváló osztott alagútját.

Ami a Google Chrome kiterjesztést illeti, hiányzik az összes funkció, amelyet már említettünk, de számos érdekes funkcióval rendelkezik, amelyeket az asztali kliens nem. A kezdőknek van egy rosszindulatú programok blokkolója, ami jó, hogy valószínűleg nem lesz képes versenyezni a legjobb víruskereső szoftverrel.

Hotspot-Extension

Van még egy hirdetés-blokkoló, egy cookie-blokkoló és egy tracker-blokkoló is, amelyek együttesen nagy előrelépést jelentenek az online névtelenség javításában és annak megakadályozásában, hogy bárki követhessen téged az interneten. Van egy WebRTC blokkoló is, amely tovább elhomályosítja az Ön IP-címét és online identitását.

Hotspot pajzs kard

A kiterjesztés legérdekesebb tulajdonsága ugyanakkor „kard”. Hamis információkat közvetít a nyomkövetők számára, amelyeket még nem zárnak el a koporsóban végső szögként, bárki vagy bárki számára, aki megpróbál téged nyomon követni, vagy online információt gyűjteni rólad.

Fontos szem előtt tartani, hogy a Chrome-kiterjesztés összes funkciója bétaverzióban van, így a blokkolók hatékonysága foltos lehet.

Számos szolgáltatás ellenére viszonylag alacsony pontszámot adott a Hotspot Shield-nek ebben a kategóriában, mert nem engedi megváltoztatni a VPN-protokollt vagy a titkosítást. Ezt tovább vizsgáljuk a „sebesség” és a „biztonság” szakaszokban, mert bonyolult kérdés.

Hotspot pajzs VPN szolgáltatások áttekintése

Hotspot pajzs logówww.hotspotshield.com

Kezdődik: $ 299 / hónapHavi tervek

Tábornok

Fizetési módok
PayPal, hitelkártya

Cryptocurrency elfogad

Egyidejű kapcsolatok
5

Támogatja az osztott alagút kialakítását

Korlátlan sávszélesség

Ingyenes próbaverzió elérhető

Visszatérítési időszak

Szervermennyiség világszerte
25

Asztali operációs rendszerek
Windows, MacOS

Mobil operációs rendszerek
Android, iOS

Böngésző-kiterjesztések
Króm

Útválasztókra telepíthető

streaming

Hozzáférhet a Netflix USA-hoz

Hozzáférhet a BBC iPlayerhez

Hozzáférhet Hulu-hoz

Hozzáférhet az Amazon Prime Video-hoz

Biztonság

Titkosítási típusok
256-AES

Elérhető VPN-protokollok
Catapult Hydra

Engedélyezve az eszköz indításakor

Lehetővé teszi a torzítást

Nem naplózási politika

A DNS szivárgásteszt sikeres volt

Killswitch elérhető

Rosszindulatú programok / hirdetésgátlókat tartalmaz

Támogatás

Élő chat
Munkaidő

E-mail támogatás
24/7

Telefonos támogatás

Felhasználói fórum

Tudásbázis

Árazás

A felszínen a Hotspot Shield szabvány árazási modellt alkalmaz, amely a VPN piacon általános. Havi hónapban fizethet az előfizetésért, de jelentős megtakarításokat kínál, ha évente vagy három évre jelentkezik.

A havi árazás magasabb. Az éves és háromévenkénti opciók lecsökkentik az árat, de nem lenyűgöző mértékben. Ha megnézi például a Windscribe áttekintést, akkor rájössz, hogy a Windscribe kedvezőbb havi díjat kínál, valamint egy éves előfizetést, amely majdnem fele a Hotspot Shield éves költségének..

Hotspot pajzs ingyenes terv

A Hotspot Shield ingyenes tervet is kínál, amely védelmet nyújt egyetlen készülék számára és mindössze 500 MB napi sávszélességet biztosít. Bár a napi 500 MB-os adat nem tüsszent, az ingyenes terv csak néhány amerikai szerverre korlátozódik, nem kap ügyfélszolgálatot, és a Hotspot Shield hirdetéseket jelenít meg a böngészőben, miközben Ön használja, ami messze nem a legjobb ingyenes VPN lista.

A már magas alapárak mellett számos olyan kiegészítő is létezik, amelyeket a Hotspot Shield elrejt, amíg a pénztáron keresztül nem lép, vagy először nem jelentkezik be. Amikor feltettük a kérdést az említett kiegészítők árairól, azt mondták nekünk, hogy nem tudunk választ adni. Csak miután befejeztük a „sajtójegyet” és kiderült, hogy recenzsek vagyunk, árat kaptak.

A kiegészítők tartalmazzák az alapcsomag öt eszközéről 10 eszközre történő frissítést és egy „sebességnövelést”, amely hozzáférést biztosít a kevésbé lakott VPN-kiszolgálókhoz. Ezek mindegyike további 8,99 USD havonta, vagy az ár 70 százaléka a pénztárnál, ha hosszabb időszakot választ.

Egyszerű használat

Az asztali kliens és a Google Chrome böngésző kiterjesztése nagyon szép, és egyszerűbb módot kínál a védett kapcsolatba lépéshez. Az ügyfél vagy a bővítmény megnyitásakor tiszta képernyő jelenik meg, amelyben egyetlen nagy gomb található, amelyet megnyomhat a VPN csatlakoztatásához..

Hotspot-Client

Az ultrabarát kialakítás hátránya, hogy egy adott helyhez való csatlakozáshoz extra lépés szükséges. Ha például egy brit IP-címet szeretne elérni, ahelyett, hogy kiválasztaná a szervert, és csatlakozna, mint a legtöbb VPN-nél, először csatlakoznia kell, majd válassza ki a kívánt kiszolgálót, majd csatlakoztassa újra.

Ezt a kisebb kellemetlenséget súlyosbítja az a tény, hogy a VPN-nek rendszeresen nehézségei vannak a csatlakozással, és gyakran másodszor, vagy akár harmadikként is meg kell próbálnia csatlakozni a választott helyre..

Emellett az ügyfél megjelenése és általános elrendezése is jó. A beállítások menüiben könnyű navigálni, és a beállítások összes lehetősége egyértelműen megfogalmazódik, ami megkönnyíti az ügyfél konfigurálását az ön igényei szerint.

Sebesség

A sebesség adja a Hotspot Shield érdekes történetének megjelenését. A szolgáltató egyedülálló technológiát használ a szolgáltatás futtatásához, nevezetesen a Catapult Hydra nevű védett protokollt.

Bár ez félelmetesnek hangzik, súlyos fejkarcolást okozott munkahelyünk körül. A sebesség-tesztelés olyan eredményeket hozott, amelyek őszintén szólva lehetetlen.

Hely: Ping (ms) Letöltés (Mbps) Feltöltés (Mbps)
Nem védett (Virginia)1472.165,77
New York City2071,324,35
UK9974.25.02
Svájc11769,783.30
Japán10870.995,68
Argentína16571,484,41

Minden hely, amelyet teszteltünk, hatékonyan megőrizte védetlen sebességünket. Az Egyesült Királyság szervere gyorsabb kapcsolatot biztosított nekünk, mint mi védelem nélkül voltunk.

Abból, amit összegyűjtöttünk a Hotspot Shield beszélgetésével, a Catapult Hydra protokoll fő hangsúlya a teljesítmény. Egyedi algoritmusokat használ a kiszolgálóval való kapcsolat felkutatására és létrehozására, míg a protokoll biztonsági szempontjainak nagy részét szokásos módon kezelik, amelyeket a következő szakaszban megvizsgálunk..

Bár a ping-idõk alacsonyak és a tartós sebességek őrültek, a papíron megjelenõ számok nem reprezentatívak a VPN használatának érezhetõségére vonatkozóan. Amikor a gumi találkozik az úttal, a Hotspot Shield vadul következetlen.

Időnként olyan gyorsan csatlakoztunk egy szerverhez, hogy nem is vettük észre. Az idő körülbelül felére azonban két-három próbálkozás, mindegyik kb. 20 másodpercig tartott, mielőtt csatlakoztatta volna.

Hotspot pajzs Netflix lassulás

Noha az interneten való szörfözés időnként gyors és reagált volt, néha a weboldalak, például a Hulu és a Netflix betöltése körülbelül 30 másodpercbe telt el. Sőt, voltak olyan esetek, amikor a weboldal egyes elemei, például a bejelentkezési gombok, megsérülnének vagy hiányoznának a webhely végleges betöltése után.

A tartós letöltések nem voltak sokkal jobbak a torrentok és a Steam letöltéskor, a szokásos sebesség körülbelül egynegyedével, amellyel megszoktuk, és gyakran jelentősen ingadoznak a letöltések során..

Ha olyan VPN-t keres, amely nemcsak papíron gyors, hanem reagáló és gyors használat közben is, olvassa el a leggyorsabb VPN-fordítást.

Biztonság

A legtöbb ember gondolkodásában a legfontosabb dolog, amikor a VPN-t választják, a biztonság. Az adatok biztonságának megőrzése és annak biztosítása, hogy a VPN megvédhessen Önt, felelősség, amelyet nem vállalunk könnyedén a VPN-ek értékelésekor, ezért közvetlenül a Hotspot Shield-hez fordultunk ehhez a szakaszhoz.

A fejlesztő csapat kritikus volt abban, hogy megismerje a Catapult Hydra motorháztetője alatt zajló eseményeket. Anélkül, hogy ezeket az információkat megadnánk nekünk, sötétben fényképeket készítettünk.

Azt mondták nekünk, hogy noha a VPN teljesítményét egyedi algoritmusokkal gyorsítják, a biztonsági kód nagyrészt szabványos, és a jövőben megváltoztatható más protokollokkal való együttműködésben..

Most azonban a Catapult Hydra a TLS v1.2 verziót használja az RSA tanúsítványokkal való kapcsolat felépítéséhez a hitelesítéshez, valamint az ECDHE-vel, amely elősegíti az előzetes titoktartást. Ez majdnem azonos az OpenVPN-vel, és erős biztonságot kínál.

A protokoll párosul az AES 256 bites verziójával, amely hatékonyan megszakíthatatlan titkosítást kínál az adatok átvitelekor. Egyébként ezt mondták nekünk, de egy pillanat alatt visszatérünk erre. A biztonsági kódot számos olyan harmadik féltől származó biztonsági vállalat értékeli, akik érdeklődnek a Catapult Hydra protokoll használatában.

Catapult Hydra kétségek

Tesztelésünk során nem találtunk DNS-szivárgást vagy egyéb nyilvánvaló sebezhetőséget. Ennek ellenére, bár a papíron minden rendben volt, számos dolog miatt kételkedtünk bennünket a Hotspot Shield egyes állításaiban.

Fenntartásaink vannak a protokollal kapcsolatban, mivel ez meghamisítja a titkosítás és a VPN-ek működésének logikáját. Nem számít, mit csinál valaki az algoritmusokkal és a kóddal, legalább a titkosítás folyamatának időbe telik a számítógép végrehajtása.

Ez azt jelenti, hogy felül fog működni és később el fog veszni a sebesség, mivel a számítógép titkosítja az adatokat az elküldés előtt, ám ezt nem láttuk a Hotspot Shield-rel, annak ellenére, hogy állítólag AES 256 bites titkosítást használ..

Ha a Hotspot Shield valamilyen földrengő áttörést hajtana végre, akkor mindent megváltoztatna a titkosításról és az adatátvitelről. Mivel azonban még nem történt meg, valószínűtlen, hogy felfedezésre került sor.

Számos ellentmondó információt is találtunk, például azt mondták, hogy az AES 256 bites titkosítást használják, míg a Hotspot Shield tudásbázis ezen üzenetében az SSL titkosítás van. Ez arra készteti bennünket, hogy azt hisszük, hogy vannak olyan információk, amelyeket nem mondunk el, és sok piros zászlót emeltünk fel.

Magánélet

A Hotspot Shield adatvédelmi politikája messze nem a legkonkrétabb, amit láttunk, de oly módon van megírva, hogy könnyen megérthető, ha alaposan elolvassa.

Az Ön IP-címét rögzíti, amikor csatlakozik a VPN-hez, hogy városi szintű elképzelést kapjon a helyéről. Ezt arra használják, hogy automatikusan megtalálja az Ön közelében lévő szervert. A Hotspot Shield elveti az IP-címet, miután a VPN-munkamenet véget ért.

Plusz, amikor elindítja az alkalmazást, akkor is, ha még nem csatlakozik, információk kerülnek összegyűjtésre és tárolásra a használt hardverről, operációs rendszerről, valamint a használt nyelv és hálózati beállításokra, valamint az egyedi mobil-azonosítóra vonatkozóan..

A Hotspot Shield sütik segítségével ellenőrzi, hogy az emberek hogyan használják a weboldalt. Ez gyakorlatilag elkerülhetetlen az interneten, ahogyan az anonim böngészési útmutatónkban olvashat. Ezenkívül szinte az összes információt, amelyet csak az alkalmazásgyűjtésről említettünk, a webhely látogatásakor gyűjtünk.

Bár a tárolt információk egyike sem azonosítható személyesen, mégis sokkal több, mint a VPN-szolgáltatás nyújtásához szükséges. Szeretnénk rámutatni a NordVPN-re mint egy tiszta adatvédelmi politikával rendelkező szolgáltatás példájára, amelyről bővebben a NordVPN-áttekintésünkben olvashat.

Streaming Performance

Amint a „sebesség” szakaszban megjegyeztük, a Hotspot Shield teljesítménye vadul változott, nemcsak a betöltési időkben és a böngészési teljesítményben, hanem a potenciálisan blokkolt tartalmakhoz való kapcsolódáskor is..

Amikor teszteltük a Netflix-et, először működött, de miután leálltunk, újra teszteltük, hogy körülbelül egy órával később megerősítsük eredményeinket. Hulu következetesen blokkolt minket, tudatva velünk, hogy tudta, hogy proxyt használunk, és hogy bármit megnéznünk kell,.

Meg tudtuk becsapni a BBC iPlayer-t azon a gondolaton, hogy az Egyesült Királyságban vagyunk minden alkalommal, amikor megpróbáljuk (nézzen meg néhányat a BBC iPlayer legjobb VPN-jéről). Az Amazon Prime Video azonban olyan volt, mint a Netflix, abban az értelemben, hogy csak egy ideig működött. Mondanom sem kell, hogy a Hotspot Shield hamarosan nem csatlakozik a Netflix legjobb VPN-hez vagy az Amazon Prime legjobb VPN-hez.

Azt mondták nekünk, hogy egy ismert probléma, amelyben nincs javítás az ETA-val, és hogy a megoldás az, ha leválasztják és újracsatlakoznak egy jobb véletlenszerűen hozzárendelt IP-cím elérése érdekében..

A streaming teljesítmény ugyanolyan következetlen volt. Néha a videók azonnal betöltődnek és nagyszerűnek tűnnek. Egyik pillanatban bekapcsoltuk a VPN-t, miközben a YouTube-ot néztük, anélkül hogy észrevettük volna.

Más esetekben azonban a videók töltése 15 másodpercbe telt, és 480p felbontású és szép és retro stílusúnak tűnt. Ha következetes és megbízható módszert keres az idegen tartalmak streamingjéhez, akkor nézd meg a legjobb VPN for Netflix cikket.

Szerver helyek

A Hotspot Shieldnek 25 olyan listája van, amelyben kiszolgálói vannak. Az ügyfél helyének listájában minden opció csak országként jelenik meg, kivéve az USA-t, amely egy legördülő menü, amely kimerítően mutatja a városokat.

Hotspot-helyek

A helyszínek Észak-Amerikában, Dél-Amerikában, Európában, Ázsiában, a Közel-Keleten és Óceániában találhatók. Ez a kiszolgálók számát tekintve jó lefedettség, de a helyek száma anémikus.

Amint azt a HideMyAss áttekintésünkből láthatjuk, az iparág legjobb kutyái a helyek szempontjából felfelé mutatnak 280-at, sőt a csomag közepén lévő szolgáltatók legalább 40 lehetőséget kínálnak..

Vevőszolgálat

Az ügyfélszolgálat vegyes táska Hotspot Shield-rel. Van egy élő csevegési szolgáltatás, amelyet a képernyő jobb alsó sarkában helyeznek el. Ezt akkor is használhatja, ha nincs bejelentkezve, de ha e-mailjéhez nincs prémium fiók társítva, akkor lehet, hogy nem kap választ. Ennek oka az, hogy a Hotspot Shield prémium szolgáltatásként értékesíti az ügyfélszolgálatot.

Ha e-mailt küld, akkor gyorsan megkap egy automatikus választ. Létezik egy automatizált rendszer, amely úgy tűnik, hogy az e-mailben kulcsszavakat keres, hogy releváns választ adjon a kapcsolódó cikkekre mutató linkekkel. A cikkeket a Hotspot Shield webhelyén található kiterjedt tudásbázisból választják.

Nagyszerű, de amikor az ügyfélszolgálattal egy e-mail címhez fordultunk, amely nem volt társítva a fiókunkhoz, azonnal kapott egy második automatikus választ, amelyben azt állította, hogy senki sem fogja elolvasni az e-mailt, mert a cím, amelyet küldtünk, nem volt a fájlban.

Ez egy nevetséges politika, amelyet sürgetjük a Hotspot Shield átgondolására. Gyakran előfordul, hogy házastársa vagy testvére ugyanabban a fiókban van, és ha segítségre van szükségük valamivel, de e-mailük nincs a számlán, itt nincs szerencséjük.

Noha az élő csevegés képviselői barátságosak és segítőkészek, és a tudásbázis kiterjedt, nehéz lehet részletes, konkrét válaszokat megkapni, amikor szüksége van rájuk. Például, amint az „árazás” szakaszban megemlítettük, még a beépített árajánlatot sem tudtuk megkapni a sebességnövelő szolgáltatás és az eszközcsomag számára..

Ez nem az ügyfélszolgálat képviselőinek hibája, mivel szívélyesek és segítőkészek voltak. Szempontunkból egyértelműnek tűnik, hogy a belső vállalati politikák megakadályozzák őket abban, hogy bizonyos információkat adjanak ki, és korlátozzák, mennyire hasznosak lehetnek. Ez egy egyszerű javítás, és az ügyfélszolgálatot átlagigényes és időnként frusztrálóvá teheti majdnem hibátlanul..

Az ítélet

Bár tiszteletben tartjuk az innovációt megkísérelő innovációt is, érdemes és hatékony innovációnak kell lennie, hogy megkapja a valódi ajánlást és a nehezen megkeresett pénzt..

A Hotspot Shield a gyorsabb sebességgel ígért papíron, de a gyakorlatban ennek nagy része elveszett. Ráadásul vannak meghúzódó, szinte fogyasztóellenes gyakorlatok, például az árképzés és a kiegészítő eladások elérhetőségének elrejtése, valamint az ügyfélszolgálat prémium jellegűvé tétele..

A Hotspot Shield egyedi technológiái szorosan őrzött titkok, és az általunk kapott információk a fejünk karcolásához vezettek. Komoly kétségeink vannak a protokoll működésével kapcsolatban, ezért nem vagyunk készek ajánlani.

Szeretnénk megnézni, hogy mennek ki a dolgok a Catapult Hydra-val, mert ez egy olyan technológia, amely jogszerűség esetén megváltoztathatja a kriptográfia világát.

Mit gondolsz a Hotspot Shieldről? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben. Köszönöm, hogy elolvasta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map