HideMyAss áttekintés – Frissítve 2020

HideMyAss áttekintés

A piacon a legnagyobb hálózattal rendelkező szolgáltatás, a HideMyAss nagyszerű felülettel és tisztességes árképzéssel rendelkezik. Amint azonban a teljes HMA-áttekintésünkből elolvashatja, ez nem olyan nagy feladat, hogy valójában elrejti a seggét, mivel naplókat tart.


legjobb VPN-vélemény

A HideMyAss egy ideje elkerülte a legjobb VPN-listánkat, bemutatva az árazás, a használhatóság és az adatvédelem problémáit. Noha ezek közül a problémák közül néhány továbbra is fennáll, most jobban közelebb van a csúcshoz, mint valaha. A továbbfejlesztett felület hangsúlyozza a hozzáférhetőséget, ami egy vonzóbbá teszi a szolgáltatások hosszú listája.

Ebben a HideMyAss beszámolóban áttekintjük az újonnan kialakított ötödik verziót, és beszélünk az általa hozott új funkciókról, valamint a frissített felület általános kialakításáról. Mindeközben az ítélet meghozatala előtt ellenőrizni fogjuk a biztonságot, az adatvédelmet, a streaming teljesítményt, a sebességet és a szerver helyét is.. 

A szolgáltatás sokkal továbbfejlesztett, de még akkor is nehéz eladni a felkínált áron. A magánélet védelme továbbra sem a HMA erőteljes példája, annak ellenére, hogy az adatvédelmi politikát a korábbinál könnyebben megemészteni lehet. Hasonlóképpen, az ára magas, annak ellenére, hogy nagyszerű kedvezményt kap a regisztrációkor.

hidemyass-Slider1

hidemyass-slider2

hidemyass-slider3

hidemyass-slider4

hidemyass-slider5

Előző

Következő

HideMyAss Video Review

erősségek & Hiányosságok

Alternatívák a HideMyAss-hez

Jellemzők

A HideMyAss egy hosszú szolgáltatáslistával rendelkezik, amely lefedi az összes alapot, amelyet látni szeretnénk. Ez egy kill kapcsolóval kezdődik, amely megszakítja az internet-kapcsolatot, ha valaha is elhagyja a távoli szervert. Bár alapértelmezés szerint az egész kapcsolaton keresztül működik, beállíthatja az alkalmazásonkénti alapon is. 

Ez a szolgáltatás, amelyet gyakran „app kill” -nek hívnak, meglehetősen ritka, bár nagyon hasznos. Ezzel például biztosíthatja, hogy a kínzó kliens nem szivárog személyes információt anélkül, hogy megszakítaná a böngészési munkamenetét. 

Az alkalmazásöléshez hasonlóan a megosztott alagút, amelyet a HideMyAss is tartalmaz. Ez a szolgáltatás ritka – olvassa el a PureVPN áttekintésünk példáját -, amely lehetővé teszi, hogy forgalmat küldjön a VPN-alagúton keresztül, míg más forgalom a nem védett kapcsolaton marad. Különösen akkor hasznos az online biztonsági mentéskor, ha a rendelkezésre álló teljes sávszélességet szeretné (olvassa el a Backblaze áttekintésünket, ha erre a piacon van). 

Egyéb szolgáltatások közé tartozik a DNS, a WebRTC és az IP-szivárgás elleni védelem, valamint az IP-véletlen sorrend. Ez a szolgáltatás véletlenszerűvé teszi az IP-címet egy meghatározott időtartam után, tíz perctől napi egyszeriig. Ezzel minden olyan online nyomkövető, akit esetleg ugyanazon IP-vel gyűjtött össze, akkor megszakad, ha megváltozik. 

Ahogy belépünk az alábbi „szerver helyek” szakaszba, a HideMyAss a saját bajnokságában van a helyekről. A számos szervert azonban könnyű kiválasztani. A P2P és a streaming szerverek kínálatán kívül a HMA az alkalmazásba beépített sebességteszttel is rendelkezik, így láthatja, melyik szerver a legmegfelelőbb az Ön számára. 

hidemyass-review-sebesség-teszt

Noha az alapvető tudnivalókat figyelembe vették, a HideMyAss bizonyos területeken hiányzik. Láttuk a más VPN-ekkel szembeni blokkolókat és rosszindulatú programokat is – olvassa el a Windscribe áttekintés példáját -, amelyet a HMA sajnos nem tartalmaz. Ez nem egy ügyleti megszakító, hanem mégis fontolóra kell venni valamit.

HideMyAss Ingyenes proxy

A HideMyAss rendelkezésére áll egy ingyenes proxy is, amelyet böngészőjében használhat. Egy lapra korlátozódik – megadja az URL-t, ahová el akarja menni -, de még mindig a legjobb ingyenes proxy. Ennek ellenére nem javasoljuk annak használatát. Az elméletben a proxyk hasonló funkciót látnak el, mint a VPN-k, de a gyakorlatban nem biztosítottak. 

Erről bővebben a VPN vs. proxy vs. Tor útmutatóban olvashat, de röviden: a proxy nem titkosítja a kapcsolatot, mint egy VPN. A legtöbb esetben a proxyk egy proxy, és továbbítanak minden olyan titkosítást, amely már felmerült a kapcsolaton. Bár helyettesíti az IP-címet, nem vagy biztonságosabb, mint a szokásos kapcsolaton keresztüli böngészés.

A HideMyAss szolgáltatások áttekintése

HideMyAss logówww.hidemyass.com

Kezdődik: $ 429 / hónapMinden terv

Tábornok

Fizetési módok
PayPal, hitelkártya

Cryptocurrency elfogad

Egyidejű kapcsolatok
5

Támogatja az osztott alagút kialakítását

Korlátlan sávszélesség

Ingyenes próbaverzió elérhető

Visszatérítési időszak
30 nap

Szervermennyiség világszerte
1000 és 290 helyszínen

Asztali operációs rendszerek
Windows, MacOS, Linux

Mobil operációs rendszerek
Android, iOS

Böngésző-kiterjesztések

Útválasztókra telepíthető

streaming

Hozzáférhet a Netflix USA-hoz

Hozzáférhet a BBC iPlayerhez

Hozzáférhet Hulu-hoz

Hozzáférhet az Amazon Prime Video-hoz

Biztonság

Titkosítási típusok
256-AES

Elérhető VPN-protokollok
OpenVPN, PPTP, L2TP

Engedélyezve az eszköz indításakor

Lehetővé teszi a torzítást

Nem naplózási politika

A DNS szivárgásteszt sikeres volt

Killswitch elérhető

Rosszindulatú programok / hirdetésgátlókat tartalmazza

Támogatás

Élő chat
24/7

E-mail támogatás
24/7

Telefonos támogatás

Felhasználói fórum

Tudásbázis

Árazás

A HideMyAss részvényárakkal rendelkezik, és bár ez önmagában nem rossz dolog, a havi előfizetés hiánya hiányzik. Legalább 80 dollárt kell felszámolnia, amikor feliratkozik, és még többet megújításkor, így a HideMyAss ára hosszabb távon jobban megfelel az Astrillhez hasonló szolgáltatásnak (olvassa el az Astrill áttekintést).

Ellentétben azokkal a szolgáltatásokkal, amelyek alapvető havi árat állapítanak meg, például az ExpressVPN – amint azt az ExpressVPN áttekintésünkben láthatjuk – a HideMyAss egy évvel kezdődik. Havi bontásban a megújítási arányt, a HideMyAss havi 11,99 dollárt számít fel. Ez az ár azonban nem változik a vásárolt időtartam alapján. 

Pénzt fog megtakarítani a kezdeti időtartamra, mivel a HideMyAss 42, 50 és 64 százalékos kedvezményt kínál a 12, 24 és 36 hónapos terveihez. Ugyanakkor, amikor ideje megújulni, havonta 11,99 USD-t fizet a választott időtartamra. 

Ez megemeli a hároméves előfizetés megújítási árát 431,64 dollárra, annak ellenére, hogy csak a fizetéskor 154,39 dollárba kerül az eredeti 64 százalékos engedmény.. 

A HideMyAss nem egyedül kínál kedvezményt a többéves előfizetésekre, amint az a NordVPN áttekintésünkben olvasható. Eltérően a NordVPN-től, a HideMyAss megemeli az árat megújításkor. A NordVPN viszont továbbra is azt a díjat számolja fel, amelyet fizetett, amikor feliratkozott. 

A havi terv hiánya értelme van, a HideMyAss kissé megtévesztő árazásának fényében. Könnyű belépni egy hároméves tervbe – elvégre a legnagyobb értéket kínálja -, csak ha 400% -nál többet kell fizetnie, ha van idő. A HideMyAss azt is kijelenti, hogy a megújítás idején bármilyen díjat számít fel, amely három év után valószínűleg magasabb.

HideMyAss ingyenes próbaverzió

Szerencsére a HideMyAss hét napos ingyenes próbaverziót kínál, és nem ugyanúgy, mint a TorGuard (erről bővebben a TorGuard ismertetőnkben olvashat). Ennek ellenére nehéz megtalálni az ingyenes próbaverziót. Találtunk egy linket a „Rólunk” oldalon, de az ingyenes próbaverziót másként nem említik. A legtöbb próbahoz hasonlóan a HideMyAss automatikusan elkezdi számlázni Önnek a vége után.  

Ha elmulasztja az ingyenes próbaverziót – megbocsátást kapnak erre – a HideMyAss 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik. Annak ellenére, hogy ez a legtöbb VPN-re jellemző, érdemes hosszabb visszatérítési ablakot ajánlani, látva, hogy legalább egy éves előfizetésre kényszerülsz. A CyberGhost például 45 napot kínál (olvassa el a CyberGhost áttekintést).

Felhasználóbarátság

A HideMyAss használatának megkezdése olyan, mint bármely más VPN használatának megkezdése. Miután rákattintott a kezdőlapon a „most megkapja” gombra, kiválaszt egy tervet, majd megadja a fizetési és számlázási információkat. A fizetés visszaigazolása után a HideMyAss felkéri egy fiók létrehozására, bár az átmenet nem olyan zökkenőmentes, mint szeretnénk. 

hidemyass-review-pénztár

A HideMyAss nyitott egy kis ablakot fiókunk létrehozásához, amely nyilvánvalóan a harmadik lépés volt egy négylépcsős fizetési folyamatban. A HMA nem tartalmazza mind a négy lépést egyetlen oldalon, nem számít, ha egyenesen vásárol egy tervcsomagot, vagy ingyenes próbaverziót használ. Nem nehéz akadályt legyőzni, de ennek ellenére furcsa. 

Végül ellenőriznie kell e-mailjét. A HideMyAss két e-mailt küld Önnek, amikor feliratkozik: az egyik megerősítést kér, a másik tartalmazza a megrendelési számot és a licenckulcsot.. 

Fontos megjegyezni, hogy ezeknek az e-maileknek egyik sem tartalmaz letöltési információkat. A HMA eljut egy letöltési oldalra, miután létrehozott egy fiókot – ez a negyedik lépés -, de tekintettel az apró felbukkanó ablakra, átugortuk azt.. 

A letöltések oldalának megtalálása sokkal több baj, mint amennyit érdemes. Még akkor is, amikor be van jelentkezve a weboldalra, a „letöltés” ​​fülre kattintva a termékoldalra jut. Még idegen is, a HideMyAss megkérdezi, hogy szeretne-e előfizetést vásárolni az alkalmazás indulásakor, mégsem teszi a letöltéseket mindenki számára elérhetővé. 

hidemyass-review-induló

Ésszerű lenne, ha a „letöltések” oldal a letöltésekhez vezetne. Ehelyett a HideMyAss fenntartja a telepítő fájlokat a fiók oldalához. Be kell jelentkeznie, kattintson a „Saját fiókom” elemre, majd kattintson a felhasználónevére a kereséshez. Noha a navigációhoz egyszerű, a letöltési oldal könnyen kihagyható. 

hidemyass-review-fiók műszerfal

HideMyAss Bejelentkezés

Miután letöltötte az alkalmazást, a HideMyAss megkéri, hogy jelentkezzen be, de csak először. Amint az alkalmazás rámutat, nem kell minden alkalommal bejelentkeznie, amikor használni szeretné az alkalmazást. Az újonnan kifejlesztett ötödik változat örömmel használható, megmutatva az eredeti IP-címet, a „villámcsatlakozás” helyét és a be / ki kapcsolót.

hidemyass-review-ablakok

Néhány dolgot meg kell tennie a csatlakozás előtt, bár a legfontosabb: kapcsolja be a gyilkos kapcsolót. A letiltás kapcsolót, az alkalmazás letiltását és az automatikus csatlakozás beállításait a jobb felső sarokban található „több” lapon találhatja meg. Ez a kibővített terület megmutatja a három beállítás preferenciáit, és egyre kattintva megnyílik a megfelelő képernyő a beállításokban. 

A beállítások menü alapvető, amely alapvető vezérlőelemeket biztosít a megszakító kapcsolóval, az alkalmazás megsemmisítésével és az IP véletlenszerű keverésével. Noha egyszerűsített megközelítést élvezünk – ennek ellenkezőjével olvassa el az AirVPN-áttekintést – még néhány beállítás jó lenne. Az alkalmazásban például nem állíthat be egyéni DNS-t vagy port-továbbítást. 

hidemyass-review-beállítások

De nem kell sokat bemenned a beállításokba. A helyek könnyen megtalálhatók, régiók szerint szegmentálva és kereshetők, és az IP-t a főképernyőn ciklusozhatják. A HideMyAss folyamatosan működik, miután letöltötte őket. Csak azt szeretnénk, ha lenne még néhány gombbal bánni. 

Sebesség

A HideMyAss kissé szórványos volt a sebesség eredményei szempontjából, de ez nem azt jelenti, hogy lassú volt. Annak ellenére, hogy alig tartozik a leggyorsabb VPN-listánkhoz, néhány lenyűgöző eredményt hozott fel. Otthon közelében tartózkodva védtelen letöltési sebességünk nagy részét megtartottuk, körülbelül 30 százalékkal esett vissza az ajánlott helyhez.

Hely: Ping (ms) Letöltés (Mbps) Feltöltés (Mbps)
Nem védett (St. Louis)772.7520.8
Lightning Connect (Chicago)1747.217.96
Brazília15558.9116.5
Egyesült Királyság12215.0411.14
Egyesült Királyság New York-on keresztül10367,8421.71
Japán15840.6818.63

Az összes tesztelést az OpenVPN és az UDP használatával végeztük, amely, ahogyan azt a VPN protokoll bontásban láthatjuk, a legnagyobb tényező a sebességhez. Ezenkívül az összes tesztet fizikai szerverekre futtattuk, egyetlen kivétellel. Egy perc alatt eljutunk erre. 

A „villámcsatlakozás” vagy az ajánlott opció meglepően lassú volt néhány más opcióhoz képest. Például Brazília körülbelül 10 Mbps volt, Japán pedig csak néhány megabittel lassabb. Annak ellenére, hogy e három helyszínen következetes, a HMA az Egyesült Királyságban tompult, és a letöltési sebességet csak 15 Mbps-ra csökkentette. 

A késés szintén kérdés volt. Noha a távolságok során alagútban maradt, a teszthelyünk közelében lévő alagút és a külföldi alagút közötti ugrás súlyos volt. Ennek ellenére használható, különösen normál online feladatoknál. Ha késéssel intenzív feladatokat, például játékot keres, javasoljuk, hogy válasszon egy lehetőséget a legjobb játék VPN-hez. 

Az Egyesült Királyság messze a legrosszabb teljesítményű hely volt, de az Egyesült Királyságot New York City-n keresztül is teszteltük. Amint az alábbi „szerverhelyek” szakaszba kerülünk, a HideMyAss fizikai és virtuális szerverekkel rendelkezik. A virtuális szerverek a biztonság szempontjából hátrányokkal járnak, ám a sebesség felfelé mutat. Alapvetõen sikerült megszerezni az Egyesült Királyság IP-címét anélkül, hogy csatlakoznánk az Egyesült Királyságbeli szerverhez. 

Ehelyett csatlakoztunk egy New York-i szerverhez, amely gyakorlatilag úgy tűnt, mintha az Egyesült Királyságban lenne. Ilyen módon megszerezheti a haladás előnyeit, ha otthon közelében alagút alakul ki, miközben megkapja a szükséges IP-címet..

Biztonság

A VPN biztonsággal kapcsolatban a HideMyAss a status quo-val ragaszkodik. A kapcsolat az AES-256-tal – amelyről a titkosítás leírásában megismerkedhet – az OpenVPN segítségével biztosított. Alapértelmezés szerint az OpenVPN UDP-t használ, ami a legtöbb esetben rendben van. Ha azonban csomag megerősítést akar, akkor átválthat a TCP-re is. 

A kill kapcsoló és az app kill funkció a biztonsághoz is hozzájárul, és megszakítja az internet használatát, ha elveszíti a kapcsolatot a távoli szerverrel. A HideMyAss rendelkezik a nyilvános hálózatokon történő automatikus csatlakozás beállításaival is, de ez nem olyan, amit még nem látottunk.. 

Valami, amit ritkán látunk, az IP-kerékpározás. A HideMyAss lehetővé teszi az Ön IP-címének folyamatos megváltoztatását. Beállíthatja, hogy automatikusan megtörténjen a beállításokban, vagy manuálisan is megteheti, ha megnyomja a megfelelő gombot a fő képernyőn. Bár ez főként az IP feketelistával rendelkező webhelyek elérésének módja, az IP kerékpározása a biztonság szempontjából is hasznos.

Sokkal nehezebbé teszi a weboldalak nyomon követését, az AES-256 titkosított kapcsolaton felül. Az IP kerékpározása azt is jelenti, hogy a webhelyek nem tilthatják meg Önnek a VPN használatát. 

Mindezt mérlegelni kell a virtuális szerverek használatával szemben. A virtuális szerverek biztonsági problémákkal járnak, de a HideMyAss szerencsére nem kényszeríti őket. Minden virtuális helyet megjelölnek az alkalmazásban, tehát ha csak a fizikai helyszíneket használja, akkor megteheti. 

HideMyAss Torrenting

A VPN használatának egyik fő oka a torrenting, mivel a torrenting a legtöbb országban illegális. Szerencsére tisztességes játék a HideMyAss-szal. Világszerte működik vele együttműködő szerverek, amelyek készen állnak a használatra. Ráadásul a kill kapcsolóval és az app kill funkcióval nem lesznek kitéve, ha a kapcsolat leesik. 

Annak érdekében, hogy torrentingünk biztonságos legyen, DNS-szivárgásteszteket, valamint IP- és WebRTC-szivárgásteszteket végeztünk, és a HideMyAss tiszta.

Magánélet

A HideMyAss világossá teszi a szolgáltatások oldalán, hogy „nem naplózza meg az Ön IP-címét”, és bár ez igaz, ez a szakasz egy kicsit összetettebb. Kezdjük az ingyenes proxy-val. Ha a HMA webes proxyt vagy böngészőbővítményt használja, akkor az IP-címe, a böngészési előzmények és a letöltések tárolódnak. Röviden: ne használja a proxyt. 

Ami a VPN-t illeti, néhány adatot összegyűjtünk, bár nem olyan rossz, mint az Ön IP-címe és a meglátogatott URL-ek. A VPN használata közben a HideMyAss összegyűjti a kapcsolat időbélyegeit, az eredeti IP-cím alhálózatát (amely nem azonosítható), a használt szerver IP-címét és az átvitt adatok mennyiségét. 

Vákuumban ezen információk tárolása rendben van, még akkor is, ha nem ideális. A feliratkozott információkkal kombinálva azonban veszélyes lehet. Fiók létrehozásakor be kell írnia egy felhasználónevet, jelszót és e-mail címet. A Mullvadtól eltérően, amely felhasználói kulcsot ad, az e-mail címed hozzá van kötve a felhasználónevedhez (olvassa el a Mullvad véleményünket).  

Feltételezve, hogy a HideMyAss FreeRadius-t használ, amelyet ésszerű feltételezés feltételezni, azaz a felhasználóneved hozzá van kapcsolva a HideMyAss által összegyűjtött információkhoz, amelyeket ezután összekapcsolhatunk a személyes adataival a fájlban. A szervereket úgy konfigurálják, hogy azonnal eltávolítsák a felhasználónevedet a munkamenet vége után, legalábbis a HMA adatvédelmi irányelveinek megfelelően. 

A dohányzó pisztoly itt nem az, hogy a HideMyAss összegyűjti ezeket az információkat, hanem inkább az, hogy 30 napig tartja a fájlban.. 

Az eredeti IP-cím időbélyegzőinek és alhálózatainak gyűjtése általános, de ezeket az adatokat rendszerint a szerver memóriájába gyűjtik, ahol azokat közvetlenül a leválasztás után eldobják. A HideMyAss az összes fiók alapján naplózza ezeket az adatokat, még akkor is, ha csak 30 napig tart. 

Ha az információkat tárolja, akkor a következő lépés annak kiderítése, hol tárolódnak. A HideMyAss esetében a válasz rendetlen. Noha a HMA az Egyesült Királyságból származik, anyavállalata, az Avast székhelye a Cseh Köztársaságból származik. A Cseh Köztársaságban jobb adatvédelmi törvény van, mint az Egyesült Királyságban – olvassa el az Egyesült Királyság gyakorlatáról az Egyesült Királyság pornó igazolványában -, de egyik sem ideális.

Mint látható a hatalmas cenzúra-útmutatónkból, az Egyesült Királyság és a Cseh Köztársaság részt vesz az online megfigyelésben. Bár a hatókör és a betolakodás nem feltétlenül annyira szélsőséges, mint mondjuk az Egyesült Államok, még mindig jelen van. 

A HideMyAss nem hazudik, amikor azt állítja, hogy nem naplózza az Ön IP-jét, de fontos tudni, hogy bizonyos információkat naplózunk. Az adatvédelmi politika átláthatóságát jó látni, ezért nem hisszük, hogy a színfalak mögött bármilyen rosszindulatú adatgyűjtés zajlik. Ennek ellenére előfordulhat, hogy az összegyűjtött téged vissza lehet kötni Önhöz.

Streaming Performance

Noha a HideMyAss-re nagy reményeket támasztottunk a streaming teljesítmény tekintetében, elengedtünk. Be tudott törni a Netflixbe, és bár szerezhet helyet a legjobb VPN for Netflix útmutatóban, nem hozza létre a listát a streaming legjobb VPN-jében. A Hulu és az Amazon Prime Video blokkolta, függetlenül attól, hogy mely helyeken teszteltük. 

Tisztességes képet kaptunk, több hely tesztelését és az IP-cím mindegyikének kb. Ennek ellenére proxy hibával találkoztunk a Hulu és az Amazon Prime Video között. Ha ezek a platformok fontosak az Ön számára, kérjük, olvassa el a legjobb Hulu VPN és az Amazon Prime videó útmutatókat.. 

A Netflix mellett a BBC iPlayer is működött, de mivel a HideMyAss rendelkezik IP-kerékpározással és több streaming hellyel, többet vártunk.

Szerver helyek

Ha van olyan terület, amelyben a HideMyAss kiemelkedik, akkor a kiszolgáló helye. Megdöbbentő 290 hely található 190 országban. A hálózat azonban nem olyan nagy. Több mint 1000 szervernél nincs rá rá rárázni, de más szolgáltatások, például a NordVPN, három-négyszerese a kiszolgálók számának. 

A HideMyAss virtuális helyek felkínálásával oly sok pontot képes elérni néhány relatív kiszolgálóval. A virtuális helyek alapvetően megadják a felsorolt ​​hely IP-címét, miközben nem rendelkeznek fizikai szerverrel abban a helyen. Lehet, hogy például csatlakozik egy amerikai szerverhez, de úgy tűnik, hogy van, mondjuk, egy ciprusi IP-cím. 

Vannak előnyei és hátrányai a virtuális szervereknek. Egyrészt nagy a sebesség, mivel lehetővé teszi a kapcsolatok számára, hogy rövid fizikai távolságot tegyenek, miközben továbbra is kapnak IP-címet a kívánt helyre. Másrészt nehéz tudni, hogy hol található a fizikai szerver és hogyan működik, ami bizonyos biztonsági kockázatokat jelent.

Vevőszolgálat

A HideMyAss weboldalon egy jobb, sárga sarokban található egy sárga gomb. Ez a gomb megnyit egy élő csevegőablakot, amely éjjel-nappal elérhető. De át kell ugrania néhány karika felett, hogy valakivel beszéljen. 

A chat ablak megnyitása után a HideMyAss megkérdezi, hogy írja le a problémáját. A csevegés megkezdése előtt a tudásbázisában keresi a problémát. Noha nincs probléma ezzel a rendszerrel, a HideMyAss megnyitja a cikket az élő csevegőablakban, amely furcsa formázást eredményezhet. 

hidemyass-review-live-chat cikk

Miután eljutott az élő csevegésre, a dolgok felnéznek. A válaszok hasznosak és érzékenyek, bár csak az alapvető kérdésekre tudnak válaszolni. Javasoljuk, hogy először ellenőrizze a tudásbázist, amikor probléma merül fel. A HideMyAss mindent tartalmaz, a kezdő útmutatóktól kezdve a hibaelhárítási útmutatókig, a szoftver több verzióját és a különböző operációs rendszereket lefedve.. 

hidemyass-review-tudásbázis

A közösségi fórumot a tudásbázis oldalon is megtalálhatja. Nem szuper aktív – a legaktívabb szálnak csak három hozzászólása van az elmúlt hétből az írás idején – de ott van, ha szüksége van rá. A HideMyAss több nyelven válaszol a fórum kérdéseire, de mindent összekever, ami megnehezíti a navigációt. 

Noha szeretünk fórumot látni, annak minősége a közösségre vonatkozik, amelyről úgy tűnik, hogy a HideMyAss hiányzik. A legtöbb hozzászólásról még nincs vita. A fórum inkább a támogatási csoport kérdéseinek nyilvános feltevésére szolgál. 

Ha inkább magántulajdonban szeretne feltenni a kérdéseket, a HideMyAss e-mail támogatást is biztosít kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül. Néhány órával később meghallottuk, de az élő csevegés továbbra is az előnyben részesített kapcsolattartási módszer. Technikai kérdésekre azonban e-mail támogatás érhető el. 

Az ítélet

A HideMyAss sokkal jobb, mint régen, egy átalakított felülettel, amely hangsúlyozza a használhatóságot, és a hasznos szolgáltatások hosszú listájával rendelkezik. Néhány kritikus terület, amelyről korábban hiányzott, beragadt. Az adatvédelem nem nagy, a streaming teljesítményének jobbnak kell lennie, és az árazás nem érintkezik a VPN többi piacával. 

Ennek ellenére a sebesség is kiváló, csakúgy, mint a szerver helye. A HideMyAss nem tökéletes, de jobb, mint korábban. Ennek ellenére a kért áron néhány területen még mindig túl sok az áldozat. Ha többet szeretne vásárolni, javasoljuk, hogy olvassa el a többi VPN-véleményünket. 

Mit gondolsz a HideMyAss-ról? Tervezi az ingyenes próbaverzió előnyeinek kihasználását? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben, és mint mindig, köszönöm az olvasást.

HideMyAss GYIK

 • A HideMyAss használata

  A HideMyAss használata egyszerű. Miután regisztrált egy fiókra és letöltötte az alkalmazást, a csatlakozáshoz csak annyit kell tennie, hogy bejelöli a “be” kapcsolót. Ha meg akarja változtatni a tartózkodási helyét, akkor kereshet vagy böngészhet a kiválasztott helyre kattintással.

 • Mi a HideMyAss VPN?

  A HideMyAss egy virtuális magánhálózat, amelyet az Avast, a cseh kiberbiztonsági szoftvergyártó cég birtokol. Annak ellenére, hogy az Avast 2016-ban vásárolta meg, a HideMyAss továbbra is az Egyesült Királyságban működő székhelyén működik. Legnagyobb értékesítési pontja egy hatalmas szerverhálózat.

 • Mennyire biztonságos a HideMyAss?

  A HideMyAss használata biztonságos, az IP-címet és a DNS-kéréseket az AES-256 titkosítással rejti el. Ez azonban nem a leginkább privát VPN. Bár a HideMyAss nem gyűjti az Ön IP-címét, mégis tárol néhány alapvető kapcsolódási információt.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map