Hide.me áttekintés – Frissítve 2020

Hide.me áttekintés

A Hide.me híres szabad tervéről, és joggal mondva: valószínűleg az egyik jobb odakint, köszönhetően a tisztességes sebességének és a szerverhálózatnak. Amikor elkezdi fizetni érte, az az, amikor a hátrányok elkezdenek felhalmozódni, mivel a tervei drágák, valamint egyéb okok miatt, amelyekről a teljes áttekintésben olvashat.


legjobb VPN-vélemény

A Hide.me egy virtuális magánhálózat, amelynek funkcióit érdemes belefoglalni a legjobb VPN útmutatóba. A kiszolgálók részleges elterjedésével és a magas árszámlálással azonban néhány középszerű szempont visszatartja. Ennek ellenére, ha megbirkózhat a hiányosságaival, akkor megkapja a piac egyik leggazdagabb VPN-jét..

Ebben a Hide.me beszámolóban mindent megbeszélünk, ami tetszett és nem tetszett nekünk, miután időt töltött vele. Az ítélet meghozatala előtt megvitatjuk a funkciókat, az árakat, a könnyű használatot, a támogatott eszközöket, a szerver helyét, a sebességet, a biztonságot és a támogatást..

A Hide.me erőt kellene számolni, ha nem a magas árat jelölte volna meg. Ez azt jelenti, hogy egy tisztességes ingyenes csomag, a funkciók nagy száma és a jó sebesség mellett érdemes letölteni, hogy megnézze, vajon a fizetett csomag megéri-e neked.

hideme-review-interfész

hideme-review-server-lista

hideme-review-tartalék

hideme-review-custom-script

Előző

Következő

Alternatívák a Hide.me-hez

erősségek & Hiányosságok

Jellemzők

Ahogy az alábbiakban megismerkedünk az „egyszerű használat” szakaszban, a Hide.me nagyon sok beállítással rendelkezik, annak ellenére, hogy egyszerűbben megközelíti Önt. Sikerül egy csomó funkciót egy könnyen használható csomagba tömöríteni, amely vonzó a technofóbok és a tinédzserek számára egyaránt..

Először is a megosztott alagút, amely a Hide.me megosztja a PureVPN-t (olvassa el a PureVPN áttekintésünket, hogy megtudja, miért ez a szolgáltatás kevés erőssége közül az egyik). Az osztott alagút lehetővé teszi bizonyos adatok küldését a VPN-alagúton keresztül, miközben más adatokat kizár, ami hatásos például egy biztonsági mentés teljes sebességgel történő futtatására, miközben a Netflixet külföldön figyeli..

Hide.me-Split-alagút

Technikailag az alagút felosztható szinte bármilyen VPN-sel a Windows rendszeren, de a Hide.me tartalmazza a felhasználói felület funkcióit. Dönthet úgy, hogy kizár bizonyos alkalmazásokat a VPN-alagútból, vagy csak a kiválasztott alkalmazások számára engedélyezi a használatát. Alapértelmezés szerint minden alkalmazás áthalad a VPN-en.

Van egy gyilkos kapcsoló is, amely több funkcióval rendelkezik, mint a legtöbb. Bár nem olyan vágott és száraz, mint a NordVPN gyilkos kapcsolójának konfigurálhatósága (olvassa el a NordVPN áttekintésünket), nagyon sok beállítás van. Például engedélyezheti a gyilkos kapcsoló bizonyos IP-címeinek listáját. Ezzel továbbra is lehetővé válik a kapcsolat az IP-címekkel, még a gyilkos kapcsoló beindítása után is.

A fehérlistán kívül beállíthatja az egyéni szkripteket futtatására, amikor a killswitch be van kapcsolva vagy le van tiltva. Természetesen meg kell adnia a kódot, de a funkcionalitás ott van, ha kedveled magad programozónak.

A gyilkos kapcsoló azonban nem mindig szükséges. A Hide.me tartalmaz egy „tartalék” protokollt, amely visszatér más VPN-protokoll használatához, ha az ön sikertelen. A beállítás alapértelmezés szerint le van tiltva, de bekapcsolhatja és beállíthatja, hogy mely protokollok visszatérjenek a beállításokba.

hideme-review-tartalék

Hide.me Streaming Performance

A szabad terv alapján a Hide.me küzdött a Netflixbe és a BBC iPlayerbe való bejutásért. Az Amazon Prime Video és a Hulu azonban elérhetőek voltak. Jobb volt a fizetett tervre való frissítés, de a Netflix elérése továbbra is foltos volt, miután többszörös leválasztás és újracsatlakozás történt. Ha érdekel a streaming, akkor jobb ötlet, ha elolvassa a legjobb VPN for Netflix útmutatót.

A Hide.me funkcióinak áttekintése

Hide.me logóRejts el

1000 havonta kezdődik minden hónapban

Tábornok

Fizetési módok
PayPal, hitelkártya

Cryptocurrency elfogad

Egyidejű kapcsolatok

Támogatja az osztott alagút kialakítását

Korlátlan sávszélesség
10 GB ingyenes, Korlátlan a prémiumra

Ingyenes próbaverzió elérhető

Visszatérítési időszak
30 nap

Szervermennyiség világszerte
Több mint 1500 szerver 60 helyszínen

Asztali operációs rendszerek
Windows, MacOS

Mobil operációs rendszerek
Android, iOS

Böngésző-kiterjesztések

Útválasztókra telepíthető

streaming

Hozzáférhet a Netflix USA-hoz

Hozzáférhet a BBC iPlayerhez

Hozzáférhet Hulu-hoz

Hozzáférhet az Amazon Prime Video-hoz

Biztonság

Titkosítási típusok
128-AES, 256-AES

Elérhető VPN-protokollok
OpenVPN

Engedélyezve az eszköz indításakor

Lehetővé teszi a torzítást

Nem naplózási politika

A DNS szivárgásteszt sikeres volt

Killswitch elérhető

Rosszindulatú programok / hirdetésgátlókat tartalmaz

Támogatás

Élő chat
24/7

E-mail támogatás

Telefonos támogatás

Felhasználói fórum

Tudásbázis

Árazás

A Hide.menek két szintje van, beleértve az ingyenes tervet, amelyet az alábbi táblázat mutat, valamint a havi árat, ha két évvel előre vásárol. Prémium terve egy hónapos, egyéves és kétéves változatban érkezik.

Első pillantásra az ár nagyszerűnek tűnik, és a Premium havi ára alacsonyabb, mint a legtöbb havi ár. Azt mondta, hogy ezek az árak egy évre szólnak. Ha egy havi tervre lép, akkor az ár megduplázódik.

Ez teszi a Hide.me legdrágább szolgáltatót, amelyet felülvizsgáltunk. Noha általában az ExpressVPN árát con-nak nevezzük (olvassa el az ExpressVPN-véleményünket), a Hide.me havi prémiumja olcsóbb szeméttárgynak tűnik. Még az Astrill-hez képest, amely hihetetlenül túl drága, a Hide.me drágább (olvassa el az Astrill-áttekintésünket).

Az év végén az ár jobb. Arra számítunk, hogy körülbelül 100 dollárt fizetünk egy éves korlátlan védelemért, és a Hide.me prémiumja nem túl rossz. 

Igen, nagyon jó látni egy 10 GB-os ingyenes tervet. Annak ellenére, hogy nem volt olyan nagyvonalú adatátviteli korlátja, mint a Windscribe (olvassa el a Windscribe beszámolót), a Hide.me-nek helyet kapott a legjobb ingyenes VPN útmutatónkban..

Annak ellenére, hogy ingyenes tervet kínál, a Hide.me pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik. Visszatérítést kaphat a szolgáltatás első 30 napja alatt, ami jó. Például a magán-Internet hozzáférés csak egy hétig kínál, amint azt a PIA-áttekintésből olvashatjuk, míg a CyberGhost 45 napot kínál (olvassa el a CyberGhost áttekintést).

Ami a fizetési módokat illeti, a Hide.me szinte mindent elfoglal. A hitelkártyákon, a PayPalon és a PayNearMe-n kívül több kriptovaluta is támogatott, beleértve a bitcoint és az Ethereumot.

Egyszerű használat

A Hide.me feliratkozás egyszerű, hacsak nem kattinthat a webhely kezdőlapján egy nyilvánvaló „letöltés most” gombra. A terv kiválasztása után be kell írnia egy e-mail címet és a fizetési módot. A Hide.me nem igényel nevet vagy semmit a fájlban. A fiók hitelesítő adatainak beállítására szolgáló linket e-mailben küldjük el Önnek.

Ezt követően a tagok területére kerül, ahol van egy beállítási útmutató, amelyet követni tud. Zavaró azonban. Miután átkattintott, a Hide.me megkérdezi Önt, hogy mi az operációs rendszer. Ezután megkapja a „Letöltés most” gombot, valamint a protokollok listáját. Az egyik protokollra kattintva megjelenik egy útmutató a VPN kézi beállításához.

hideme-review-setup-útmutatók

Megértjük, hogy mit keres a Hide.me, de az olvasás nehéz, és mi szeretnénk inkább egy egyszerű telepítőt a nagyobb operációs rendszerek számára az irányítópulton..

A telepítés után azonban a dolgok felnéznek. A Hide.me korszerűsített felülettel rendelkezik, csak néhány gombnyomással. Ha csak a kapcsolat biztosításával foglalkozik, akkor kattintson a képernyő közepén található „VPN engedélyezése” gombra. A Hide.me kiválasztja a legjobb szervert az Ön tartózkodási helyére, és csatlakoztatja Önt.

hideme-review-interfész

Valószínűleg nem kellene bíznia abban, hogy ez a legjobb. Például a Hide.me javasolta, hogy csatlakozzunk a kanadai adatközponthoz, amely a sebességtesztjeink alapján az egyik lassabb hely volt. Kiválaszthatja saját adatközpontját a jobb alsó sarokban található „Módosítás” gombra kattintva.

Alapértelmezés szerint a Hide.me ábrázolja a helyeket ábécé sorrendben. A lista azonban nem teljes, ezért könnyű görgetni egymást. Országok, amelyeknél egynél több adatközpont van, például az „USA West ”és az„ USA Kelet ”, egy kis nyíl jelenik meg az ország neve mellett.

hideme-review-server-lista

A ping szerint is rendezhet, amely arra utal, hogy a Hide.me hogyan javasolja a kiszolgálókat. A ping szerint történő rendezés gyors gyorstesztet fog végrehajtani minden helyszínen, és az eredményeket az ország neve jobb oldalán jeleníti meg.

A Hide.me korszerűsített megközelítése ellenére meglepően sok beállítás van. Van a normál VPN viteldíj, beleértve a protokoll beállításait, az indítási beállításokat és a gyilkos kapcsolót, de a speciális opciókat is.

Például a „killswitch” lapon található egy szakasz, amelyben egyéni szkripteket adhat hozzá, amikor a killswitch aktiválódik vagy le van tiltva. Amint arra a Hide.me figyelmeztet az interfészben, a szolgáltatást csak akkor kell kezelnie, ha „tudja, mit csinál”.

hideme-review-custom-script

Sok olyan beállítás van, amelyeket a legjobb, ha önmagában fedez fel. Ugyanakkor két másik dologra is ki szeretnénk mutatni a beállítások területén. Jelentkezhet a felhasználói felületen keresztül, amely kényelmes és lehetőséget ad arra, hogy a diagnosztikai naplót csatolja a támogatási igényéhez.

Hide.me-Support-Request

Telepítheti a böngészőbővítést is, amely a Chrome és a Firefox számára elérhető. A kiterjesztés nem ad funkciót, de kényelmes módja a VPN konfigurálásának.

Támogatott eszközök

A Hide.me legfeljebb 10 eszközt támogat. Az ingyenes felhasználók egyetlen kapcsolatra korlátozódnak, míg a prémium felhasználók akár 10-re.

A platform támogatása azonban lenyűgöző. A Hide.me minden nagyobb operációs rendszerrel rendelkezik ügyfelekkel, ideértve a Windows, Android, iOS és macOS rendszereket, valamint a Chrome és a Firefox böngésző-bővítményeit. Több telepítési útmutató létezik a telepítési folyamat során.

A Hide.me szinte bárhol telepíthető, de ehhez hozzá kell fordulnia.

Az ügyfelek mellett manuálisan is telepítheti a Hide.me fájlt a Linux több verziójára, beleértve az Ubuntu és a Fedora, a Blackberry, a Windows Phone, az AsusWRT, DD-WRT, OpenWRT vagy Tomato útválasztókat, a Synology és a QNAP hálózathoz csatlakoztatott tárolóit és A Kodi felszerelések a LibreELEC vagy az OpenELEC használatával.

Röviden: a Hide.me szinte bárhová telepíthető.

Szerver helyek

A kiszolgáló kiválasztása nem túl rossz. A Hide.me 60 helyszínt fed le, legtöbbjük Közép-Európában.

hideme-review-server-hálózat

Az észak-amerikai és európai várható helyszíneken kívül kevés látnivaló van. A Hide.me-nek van egy adatközpontja Dél-Amerikában, egy Afrikában és néhány, pontozott Dél-Ázsia körül. Noha nem olyan rossz, mint mondjuk az e-VPN (olvassa el az e-VPN áttekintést), a Hide.me hálózata meglehetősen kondenzált.

Sebesség

A Hide.me tisztességes sebességgel rendelkezik, de ebben az áttekintésben és a leggyorsabb VPN útmutatóban meghatározottak szerint ez nem a leggyorsabb lehetőség. Igaz, hogy ez nem is szörnyű, különösen olyan szolgáltatásokkal összehasonlítva, mint például a Surfshark (olvassa el a Surfshark áttekintésünket).

Hely: Ping (ms): Letöltés (Mbps): Feltöltés (Mbps):
Nem védett (St. Louis)10118,3511.58
USA kelet4066.8610.8
West USA7476.1610.18
Kanada4541.0610.62
Hollandia11280.428,63
Singapore24164,972.9

Ugyanazon országban történő alagút esetén a letöltési és feltöltési arány egyértelmű, és a késleltetési idő is alacsony marad. Nem a legjobb VPN-t hozta a játék útmutatójához, de a házhoz való közeli késést sem a játékhoz nem szabad lebecsülni.

Furcsa eredmények vannak, mindenekelőtt Hollandia olvasásakor, ahol sikerült a leggyorsabb helyet elérni a letöltési arányok tekintetében. Összességében azonban a Hide.me szűk, ha nem lenyűgöző hajót hajt végre, amikor a sebességről van szó.

Biztonság és adatvédelem

A Hide.me szinte minden olyan protokollt tartalmaz, amelyet szeretne, tehát biztonságban van a VPN biztonsági oldalán. Alapértelmezés szerint az AES 256 bites titkosítással csatlakozik az OpenVPN protokollhoz, amelynek feltörése nagyjából egymilliárd évbe telik. A kézfogás egy RSA-8192 kulccsal történik, amely kétszer akkora, mint amit a legtöbb VPN-szolgáltató használ.

Az OpenVPN mellett a Hide.me támogatja az L2TP / IPSec, PPTP, SSTP, IKEv2 és SoftEther programokat. Az utóbbiról később többet beszélünk. A szolgáltatás az IKEv2-et ajánlja az OpenVPN alternatívájaként. Annak ellenére, hogy ezt a protokollt nem szabad levonni, könnyebben blokkolható, mint az OpenVPN.

A SoftEther furcsa kiegészítés. Ez egy nyílt forráskódú, többprotokoll VPN-szoftver, hasonlóan az OpenVPN-hez. Valójában az OpenVPN alternatívájaként forgalmazzák. Bár kedvelik a dolgot, hogy megváltoztassuk, a SoftEther-et többnyire kivonják a modern VPN-ügyfelekből. Alapvetően OpenVPN, extra funkciókkal.

Annak érdekében, hogy megértsük a Hide.me biztonságát, teszteltük a DNS-szivárgásokat, valamint az IP- és a WebRTC-szivárgásokat. Minden fronton átjutott, így nem kell aggódnia, hogy személyazonossága csúszik át a repedésekben.

Hide.me Adatvédelem

Ami az adatvédelmet illeti, a Hide.me minden olyan „kijelentkezés nélküli” állítással rendelkezik, mint bármely más VPN. Ezen állítások többsége elavult, mivel az olyan szolgáltatókat, mint az IPVanish és a HideMyAss, hazudtak azért, hogy ne jelentkezzenek be (olvassa el az IPVanish és a HideMyAss áttekintésünket..

Arra számítunk, hogy hiszünk abban, amit a VPN-szolgáltatók mondnak az adatvédelmi politikájukban, de nem kell, hogy névértékben vesszük a Hide.me oldalán. A társaságot Leon Juranic, a Defense Code Ltd. alapítója és vezérigazgatója tanúsította, hogy ne tartson naplót.

Könnyedén pihenhet, hogy a Hide.me nem naplózza az Ön adatait, de az a tény, hogy elérte azt a tényt, hogy igazolta, hogy egy harmadik fél által működtetett kiberbiztonsági társaság köteteket beszél. Az Ön adatai biztonságban vannak a Hide.me webhelyen.

Vevőszolgálat

Amint azt a „könnyű használat” szakaszban említettük, a Hide.me lehetővé teszi, hogy támogatási kérelmeket küldjön az ügyfélen. Ezt tettük a tesztfiókunkban is, és egy támogató képviselő kicsit több mint egy nap alatt visszakapott hozzánk. Ez nem túl kopott.

Ha ellátogat a weboldal támogatási szakaszába, további eszközöket talál. A kiváló beállítási útmutatók mellett a Hide.me rövid, gyakran ismételt kérdésekre mutató részt tartalmaz az általános kérdésekre vonatkozóan. Bár a GYIK nem széles, a GYIK olyan felszíni szintű kérdésekre is válaszolhat, mint például: „engedélyezett-e a fiókmegosztás?”

Az élő chat ezekre a kérdésekre is válaszolhat. Számlázási vagy értékesítési kérdésekre a Hide.me 24/7 kínál. Technikai kérdéseket is feltehet, ha akar, de az élő csevegő ismét csak átirányítja Önt e-mail támogatásba.

A mélyebb válaszokhoz a fórumokat használhatja. A Hide.me fórumokkal rendelkezik angol és német nyelven, de a német részleg sokkal aktívabb. Ennek ellenére mindkettőn rendes számú felhasználó van, tehát ez egy jó eszköz, amellyel rendelkezésére áll.

Az ítélet

Ha nem egy nem impressziós szerverhálózat és a magas árat jelentene, a Hide.me az egyik legjobb VPN, amelyet teszteltünk. Nagy sebességgel, kiváló biztonsággal és az egyik legjobb szolgáltatáskészlettel, amelyet látunk. A nagylelkű ingyenes terv sem árt.

A fizető ügyfelek szinte kénytelenek egy vagy két év értékű szolgáltatást előzetesen megvásárolni, és még akkor sem, ha az érték nem nagy. Ha nincs elegendő rendelkezésre álló jövedelme a Hide.me izgalmas prémiumának fedezésére, javasoljuk, hogy olvassa el a többi VPN-véleményünket.

Mit gondolsz a Hide.me-ről? Kipróbálta az ingyenes szolgáltatást? Az alábbi megjegyzésekben ossza meg velünk tapasztalatait, és mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map