Gyorsabb áttekintés – Frissítve 2020

Gyorsítsa át a felülvizsgálatot

A Speedify egy amerikai VPN, amely jó ingyenes tervet kínál, bár a Cloudwards.net csapata szerint jobban fizetett lehetőségek vannak odakint. Nagyon könnyű használatának köszönhetően egyesek azonban nagyon nagyra értékelhetik, amint azt a teljes Speedify-áttekintésünkben elolvashatja és láthatja..


legjobb VPN-vélemény

A Speedify egy amerikai virtuális magánhálózati szolgáltatás, amelynek székhelye Philadelphia, Pennsylvania. A Connectify fejlesztette ki, amely a hálózati szoftverekre szakosodott. A cég kiemelkedik sebességén, kapcsolatminőségén és magas biztonságán. A VPN-t gyors ütemben végezzük, hogy megnézhesse, mekkora a tényleges sebesség a Speedify mögött.

Ebben a Speedify áttekintésben megosztjuk eredményeinket, miután a szoftverrel gyakorlati időt töltöttünk. Megvitatjuk a funkciókat, az árakat, a könnyű használatot, a támogatott eszközöket, a szerver helyét, a sebességet, a biztonságot és a támogatást, mielőtt ítéletünket megtennénk..

A Speedify egyes területeken lenyűgöző, másokban alig fekszik. A legjobban szeretjük annak jellemzőit, felületét és általános használhatóságát, de úgy érzzük, hogy lemarad a legjobb VPN-szolgáltatóktól. Az ingyenes terv azonban nagyon jó, a legjobb ingyenes VPN-szolgáltatókkal összehasonlítva.

Alternatívák a Speedify-hoz

erősségek & Hiányosságok

Jellemzők

A Speedify ingyenes és korlátlan verziói között nincs különbség a funkcionalitás között. Ami a geoblokkok elkerülését illeti, a Speedify meggyőzött minket. Mind a Hulu, mind a Netflix jól működött, bár a szolgáltatás a webhelyén azt mondja, hogy nem tudja garantálni az utóbbihoz való hozzáférést.

A Netflix proxy hibával való foglalkozás macska és egér játék, ezért érdemes megnézni a Netflix legjobb VPN-jét, ha következetes hozzáférést szeretne.

A Speedify egy gyilkos kapcsolóval is jár. Ha bekapcsolja, a Speedify megszakítja az internetkapcsolatot, amíg a VPN-szolgáltatás ki van kapcsolva, biztosítva ezzel, hogy személyesen azonosítható adatai ne kerüljenek nyilvánosságra..

A csatornakötési funkció a Speedify-hoz egyedülálló és nagyon lenyűgöző. Ez lehetővé teszi több internetkapcsolat egyesítését a nagyobb sebesség érdekében, ami különösen előnyös a mobil eszközök számára. Ilyen módon a lehető legtöbbet hozhatja ki a mobil szolgáltatásból és a WiFi-ből.

Speedify-Plusz-Channel-ragasztás

A csatornakötésekhez hasonlóan a Speedify redundáns módja két internetkapcsolatot is használ a jobb szörfözési viselkedés és a stabilabb kapcsolat biztosítása érdekében. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi az online tartózkodást akkor is, ha megszakadt a kapcsolat egy internetes forrással, például a WiFi-vel. Ha ez megtörténik, akkor egyszerűen átvált a másikra, így folytathatja a böngészést.

Árazás

A Speedify három különféle tervet kínál. Az ingyenes verzió mellett a Speedify Unlimited és a Speedify csapatok számára is elérhető, amelyek mind 30 napos pénz-visszatérítési garanciát kínálnak. Sajnos a szolgáltatás nem nyújt egy évnél hosszabb előfizetéseket.

A szolgáltatás ingyenes verziója egy készüléket tartalmaz, 5 GB sávszélességgel havonta. Az TunnelBear-hez képest az ingyenes terv kiváló, de még mindig fele a Windscribe által kínált adatoknak (olvassa el az TunnelBear áttekintést és a Windscribe áttekintést). A Speedify elérhető Windows, macOS, Android vagy iOS esetén.

A Speedify Unlimited korlátlan sávszélességet biztosít akár öt eszközön. A CyberGhost-hoz képest a havi ár olcsó (olvassa el a CyberGhost áttekintést). Mint a legtöbb szolgáltatónál, az éves előfizetés azonban sokkal olcsóbb. 12 hónapot kapsz körülbelül hat árért.

A fizetett változat nem ad hozzá szolgáltatásokat, csak növeli a megengedett sávszélességet és az egyidejű kapcsolatok számát.

Megvásárolhat egy dedikált szervert is, amely további havi 120 USD vagy évi 900 USD. Dedikált szerverek érhetők el az egyéni és a csapatterveken, ám az utóbbi konfigurációban sokkal inkább értelmesek.

A csapattervek alapvetően egyedi tervek, további felhasználói kezelési funkciókkal. Kapsz csapat irányítópultot, és kibővített jelentési és elemzési funkciókat használhat. Az egy felhasználónkénti ár azonban a csapat méretétől függően nem változik. Akár 15 vagy 50 ember van a csapatban, ugyanazt az árat fogja fizetni.

A Speedfy árazási rendszere különösen akkor hasznos, ha dedikált szervert ad hozzá a havi előfizetéséhez. Minél több ember használja a dedikált szervert, annál kevesebbet számol fel Önnek.

A Speedify nem olcsó, de nem is a legdrágább szolgáltató, amelyet látottunk. Ez egy egyszerű modell, amely nagyobb értéket képviselhet, ha hosszabb távú terveket kínál. Ha olcsó szolgáltatást akar, nézd meg PIA-áttekintésünket.

Egyszerű használat

A Speedify telepítése egyszerű. Lépjen a Speedify webhelyre, és kattintson a „letöltés” ​​elemre. Ezután várjon, amíg a fájl letöltése befejeződik, és futtassa. Ez minden, amit tennie kell. Még nem is kell fiókot létrehoznia.

Speedify-Installation-honlap

A telepítés befejezése után elindíthatja a VPN-t.

Speedify-Main-Screen

Két menüt nyithat meg itt: „beállítások” és „fiók”. A „beállítások” menü eléréséhez kattintson a fogaskerék ikonra.

Speedify-Main-Screen-beállítások

Megnyitja a beállításokat, ahol három almenü közül választhat: „szerverek”, „munkamenet” és „adatvédelem”.

Speedify-beállítások-Screen

A „szerverek” alatt választhatja – ahogy a neve már mondja – választhat azon kiszolgálók között, amelyekhez csatlakozni szeretne. A Speedify javíthatja a használhatóságot ezen a területen. Nem volt azonnal világos, hogy miként lehet váltani egy országon belül a különböző szerverek között. Ezt a kis hibát kivéve, nincsenek nagyobb kérdéseink.

Speedify-Válassza-Server-hely

A „munkamenet” alatt a Speedify indításához és leállításához kapcsolódó beállításokat talál. Megint semmit sem kritizálhatunk. A legfontosabb beállításokat megadjuk, logikusan kategorizáljuk és egyértelműen címkézzük.

Speedify-Beállítások-Session

Az utolsó menü érdekes. Itt állíthatja be a killswitch, a titkosítás és a DNS szivárgás elleni védelmet.

Speedify-Beállítások-Adatvédelem

A „fiók” menü a fiókbeállításokkal foglalkozik. Ehhez kattintson a fogaskerék ikon alatti főképernyőn lévő másik ikonra.

Speedify-Main-Screen-fiók

Innentől frissítheti fiókját, bejelentkezhet, vagy eljuthat a Speedify közösségi média oldalára.

Speedify-fiók

Az egyes menü „Segítség” hivatkozásai hasznosak. Ha rákattint az egyikre, átirányítja a Speedify vonatkozó GYIK szakaszába, ahol elolvashatja a problémát. Annak ellenére, hogy a Speedify tiszta navigációs struktúrájának köszönhetően ritkán van rá szükség, a szolgáltatáshoz örömmel szolgál.

Összességében a Speedify könnyen használható. A kategóriákat logikailag címkézik, és a felület világos, tömör és értelmesen felépítettnek tűnik. A gombokat és más elemeket az alkalmazás tervezése során egységesen és következetesen használják.

A Speedify „mobil első” megközelítése elég jól működik, és egyértelműen észrevehető az alkalmazás használatakor. A gombok, az ikonok és a képernyőfolyamok nemcsak azt sugallják, hogy a Speedify a mobil eszközökre lett optimalizálva, hanem a képernyő kialakítása, a navigáció és az információk megjelenítésének módja is..

Támogatott eszközök

A Speedify akár öt eszközön is használható asztali és mobiltelefonokon.

A VPN-ügyfél Windows 7 vagy újabb, valamint MacOS 10.10 és újabb rendszereken fut. Nincs Linux kliens. Ami a mobil eszközöket illeti, a Speedify élen jár. A natív alkalmazás az Android 5-ös vagy újabb verziókra, valamint az iOS 10-ös és újabb verziókra fut. Ha Windows Phone-ot vagy Blackberry-t használ, akkor valószínűleg másik szolgáltatót kell keresnie.

A Speedify ingyenes csomagja felhasználónként csak egy eszközt tartalmaz. Mivel a Speedify használatához nem kell fiókot létrehoznia, elméletileg több eszközre is telepítheti. Hátránya, hogy nem tudja szinkronizálni a beállításokat és az információkat több eszközön.

Szerver helyek

A Speedify több mint 170 szerverrel rendelkezik 50 különböző helyszínen. Ez nem sok olyan szolgáltatókkal összehasonlítva, mint például a NordVPN vagy az ExpressVPN, amelyek mindegyikének több ezer van (olvassa el a NordVPN áttekintést és az ExpressVPN áttekintést).

Speedify-Server-helyek

A szolgáltatás leginkább Európában van koncentrálva, 25 helyszínen. A balti államok, például Észtország, Lettország és Litvánia, Portugália, a Cseh Köztársaság, Szlovákia és Magyarország nélkül mennek ki.

Észak-Amerikában a Speedify 15 különböző helyszínt kínál, amelyek közül 13 az Egyesült Államokban található. A másik kettő Kanadában található, vagyis Mexikóban nincs ilyen..

Még vékonyabb lesz Ázsiában, amelynek hat helyszíne van. Óceánia három, Afrika kettő és Dél-Amerika egy Sao Paulóban, Brazíliában.

A Speedify jól képviselteti magát Európában és Észak-Amerikában, ám más kontinenseket rosszul fedezi.

Sebesség

Amint a „Speedify” név sugallja, a szolgáltató kulcsfontosságú értékesítési pontként reklámozza a sebességet. Végeztünk egy sebesség-ellenőrzést, és a következő eredményekre jutottunk:

Ország: Ping (ms): Letöltés (Mbps): Feltöltés (Mbps):
Németország (nem védett)3321.863,53
Milánó, Olaszország889.893,07
Bangalore, India3893.481,54
Auckland, Új-Zéland6632.210,87
NYC, USA26313.312,71
Montreal, Kanada2714,962,59

Tesztelésünk alapján a Speedify nem a leggyorsabb VPN a piacon. A késés jelentősen romlott, ezért nem ajánljuk ezt a szolgáltatást a játékhoz (olvassa el a legjobb VPN-t a játékhoz).

A legérdekesebb dolog a letöltési sebességnél az, hogy az USA-ban a szerver gyorsabb, mint Olaszországban. Más szervereket teszteltünk Európában, például a párizsi szervert, hasonló eredményekkel.

A lényeg eléréséhez egy szervert is teszteltünk Kanadában. Meg akartuk tudni, hogy az összes észak-amerikai szerver gyorsabb-e, mint Európában. Amint a fenti eredményekből kitűnik, valószínű, hogy az USA adatközpontját a Speedify optimalizálta.

A feltöltési sebesség szintén lelassul. Ezen a ponton ki kell gratulálni az európai szerverek stabilitásához. Az európa legtöbb országában a Speedify használatával szinte nincs változás a feltöltési sebességben.

Ami a streaming-et, a Speedify megnehezítheti a dolgokat (olvassa el a streaming legjobb VPN-jét). A VPN-alagúttal a világ másik végére a letöltési sebesség csaknem 90 százalékkal csökken. Mindaddig, amíg Európában és Észak-Amerikában utazik, az streamingnek nem szabad gondot okoznia.

A Speedify egy olyan VPN, amellyel filmeket online közvetíthet, mivel a letöltési arány a legtöbb esetben tisztességes. A ping viszont rossz, ezért nem ajánljuk a játékhoz.

Biztonság & Magánélet

A Speedify más titkosítási módszereket használ, mint más szolgáltatók. Rendszerint az AES, a kriptográfia tényleges standardja, a rejtjel, amelyet egy TLS / SSL csatornán használnak. Ha a hardver nem AES-kompatibilis, ami általában a régebbi okostelefonok esetében, a ChaCha-t használják.

Ez a titkosítási módszer, amelyet többek között a Google használ, és ez egy általános biztonsági szabvány a tech világban. Mind az AES, mind a ChaCha biztonságosnak tekinthető, de a ChaCha sokkal gyorsabb, mint az AES.

A protokoll biztonsága érdekében a Speedify a DTLS-re, egy másik titkosítási szabványra támaszkodik. A DTLS alapvetően TLS UDP felett. Ha ez mind görög volt, nézd meg a VPN biztonsággal kapcsolatos útmutatónkat.

Nem állíthatja be vagy módosíthatja azt a biztonsági protokollt, amelyet a Speedify használni szeretne. Az egyetlen, amit megváltoztathat, a szállítási protokoll, azaz azt jelenti, hogy UDP-t vagy TCP-t akar használni. Ugyanakkor a szállítási protokoll nem járul hozzá a biztonság javításához.

A szállítási protokoll csak az adatcsomagok sorrendjét határozza meg, hogyan kell kinézniük és hogyan kell szállítaniuk annak érdekében, hogy a következő protokollrétegben kérésre (vagy válaszra) lehessen összeállítani..

A szállítási réteg feletti rétegek nagyobb hatással vannak a rendszer biztonságára, mint ez. A TCP használata nem teszi biztonságosabbá az alkalmazást, de segíthet abban, hogy elmulasszon a mély csomag ellenőrzést.

A Speedify-t IP-szivárgásvizsgálatnak vetjük alá, és jó eredményeket kaptunk. A webhely nemcsak nem tudta észlelni, hogy VPN-t használunk, de a valódi IP-címünket is rejtettük. A szolgáltatás minden probléma nélkül elvégezte a WebRTC szivárgás és a DNS szivárgás tesztet.

Az adatvédelem kényes. Noha a Speedify azt állítja, hogy nem tárol semmilyen adatot a szerverein (meglátogatott webhelyek, IP-címek stb.), A következő információkat tárolják szerverein:

 • Az az idő és a hálózat helye, ahonnan az első Speedify kapcsolat létrejött
 • Az átvitt adatok mennyisége
 • Hozzávetőleges hely
 • A Speedify kapcsolat időtartama

Ennek nagy része a VPN szabványos takarmánya, de a hozzávetőleges hely vonatkozik. A Speedify azt állítja, hogy az adatokat csak hibaelhárításra és jobb támogatás biztosítására használják, de továbbra is úgy gondoljuk, hogy a hozzávetőleges hely szürke terület.

Vevőszolgálat

A Speedify tudásbázisa egyszerű. A GYIK rész két nagy részre oszlik: asztali és mobil.

Speedify-Service-céloldaljelentésként

A szerkezet tiszta az asztali és a mobil területeken. A kérdéseket értelmesen kategorizáltuk, és sikerült azonnal megtalálnunk azt, amit keresünk.

Speedify-Service-FAQ

A szolgáltatás kiváló e-mail támogatást kínál. Elküldhet egy kapcsolatfelvételi űrlapot a weboldalon, vagy közvetlenül kapcsolatba léphet a támogatással e-mailben. Amikor elérkeztünk, a Speedify gyorsan visszatért, és közvetlenül válaszolt a kérdésre.

A válaszidő kevesebb, mint egy óra volt, és elégedettek voltunk a válasz minőségével. Egy egyszerű kérdés, a Bitcoin vonatkozásában, könnyen megválaszolható a tudásbázisban.

A Speedify azonnali és barátságos reakciója erre jó jel.

Az ítélet

A Speedify egy átlagos VPN, amely a csatornakötések és a mobil első megközelítése miatt kiemelkedik a versenyből. A sebesség azonban inkább marketing, mint valóság.

Ennek ellenére van egy szép szolgáltatások listája, kiváló felület és tisztességes árcédulája a rendszerindításhoz. Ha valami olyat keres, amelynek még több biztonsági lehetősége van, akkor a legjobb, ha elolvassa a többi VPN-véleményünket.

Használtad már a Speedify-t korábban? Hogyan tetszik? Tudassa velünk a megjegyzésekben és köszönöm az olvasást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map