CyberGhost áttekintés – Frissítve 2020

CyberGhost áttekintés

A CyberGhost néhány éve az egyik kedvenc VPN-je, és a CyberGhost áttekintésünk legfrissebb frissítése után nem látunk okot arra, hogy ezt a listát lekerítsük. Nagyon gyors, bekerül a Netflixbe, és egyenesen olcsó, a rendszerindításhoz. Olvassa el az összes részletet itt.


CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Előző

Következő

A CyberGhost VPN itt a Cloudwards.net kedvence, és olyan szolgáltatást kínál, amely méltó a legjobb VPN útmutatónkhoz, és olcsó áron. Noha a VPN néhány területen hiányzik, a CyberGhost továbbra is a legjobbak ellen léphet fel, és érintetlenül jön ki. Ebben a frissített CyberGhost áttekintésben újból megnézzük a szolgáltatást, hogy megnézhessük, vajon továbbra is megfelel-e a par. 

Fiókot regisztráltunk inkognitóóra, hogy megítélhessük annak tulajdonságait, árazását, biztonságát, adatvédelmét, sebességét és így tovább. A fiók létrehozásától a csatlakozásig futtattuk a CyberGhost szoftvert a wringeren keresztül, hogy kiderítsük, ez a megfelelő VPN az Ön számára. 

A legtöbb ember számára a válasz igen. Annak ellenére, hogy vannak némi apró probléma, a CyberGhost szégyentelte a legtöbb VPN-szolgáltatót. Szerencsére ezenkívül nem is kell szólnunk. A CyberGhost egynapos ingyenes próbaverziót és 45 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál, így kipróbálhatja a szolgáltatást.

CyberGhost Video Review

erősségek & Hiányosságok

Alternatívák a CyberGhost számára

Jellemzők

A CyberGhost funkciókkal tetejére vannak töltve. Noha a VPN szolgáltatásnak hiányzik a NordVPN és a Surfshark által látott jó néhány lehetőség, a lista továbbra is lenyűgöző (olvassa el a Surfshark áttekintésünket). A VPN-élmény automatizálásától kezdve a torzítás megóvásáig a CyberGhost tartalmaz funkciót szinte mindent.  

Az alapvető elemektől kezdve a CyberGhost tartalmaz egy kill kapcsolót, amely automatikusan blokkolja az internet-kapcsolatot, ha a VPN meghibásodik. Sajnos a kill kapcsoló univerzális a teljes kapcsolathoz. A kill funkciót nem állíthatja be bizonyos alkalmazásokra, mint például az Astrill esetén (olvassa el az Astrill áttekintésünket). 

Más biztonsági szolgáltatások közé tartozik a DNS szivárgás elleni védelem – többet az alábbiakban az „biztonság” szakaszban talál – és az erőszakos IPv4. Van még egy beállítás, amely lehetővé teszi, hogy a CyberGhost portot válasszon az OpenVPN használatakor. Ez a beállítás különösen hasznos a szállodai és a repülőtéri WiFi-n, ezért a CyberGhost az utazók legjobb VPN-je közé tartozik.

CyberGhost-funkciók

A CyberGhost VPN magában foglalja a megosztott alagút kialakítását is, bár nem ugyanúgy, mint a PureVPN (olvassa el a PureVPN áttekintést). A megosztott alagút kizárólag az Ön böngészőjére koncentrál, így kiválaszthatja, hogy mely webhelyek használják a VPN alagutat, és melyek nem. Szeretnénk látni a megosztott alagútépítést az alkalmazások számára is. 

Az alkalmazások alkalmazása sokkal szélesebb körű. Például érdemes futtatnia a torrent klienst a VPN-en keresztül, miközben az online biztonsági mentést nem érinti. A böngészők használata sokkal korlátozottabb. Biztosíthatja az egyik webhellyel való kapcsolatát, és védetlenül hagyhatja a másik webhelyet, de ennek csaknem annyi gyakorlati felhasználása van, mint az alkalmazás-megosztott alagútépítéshez.. 

Torrent és streaming szerverek

A CyberGhost mindig felosztotta szervereit rendeltetésük alapján, és a legfrissebb iteráció nem különbözik egymástól. Az alkalmazásban dönthet úgy, hogy az összes szervert böngészi, vagy kifejezetten streaming vagy torrent céljából böngészhet szervereket. Noha ezeket a helyeket általános böngészéshez is használhatja, ezeket a célokat figyelembe véve építették fel. 

CyberGhost-torrentezés--szerverek

Nem tudjuk, mi folyik a CyberGhost a színfalak mögött, és néhány szervert „torrenting” -nek vagy „streaming-nek” jelöl. Ez utóbbi kategória azt a konkrét streaming szolgáltatást mutatja, amelyre a szerver optimalizálva van. Úgy tűnik azonban, hogy a kínzó helyeknek nincs különbség a normál helyekkel, legalább az alkalmazásban. 

Noha nem bánjuk, hogy egyes helyek szét vannak osztva, a CyberGhost többet tehetett volna ezzel a rendszerrel. Például, a NordVPN rendelkezik Double-VPN és VPN-over-Tor szerverekkel, amelyek a torrentek maximális biztonságát nyújtják (olvassa el a NordVPN áttekintésünket). Ezt olyasmit szeretnénk látni a CyberGhost oldalán. 

Új funkciók a CyberGhost 7-ben

Amint belekerülünk az alábbi „felhasználóbarát” szakaszba, a CyberGhost sok változtatást hajtott végre a 6. verziójától. A teljesen átalakított felületen kívül maroknyi extrát tartalmaz az új alkalmazásba csomagolva, amely folyamatosan böngészője hirdetésektől mentes és segíti az online adatvédelmet a VPN használatán kívül.

A „csatlakozási szolgáltatások” lapon lehetősége van arra, hogy kényszerítse a HTTPS-t böngészőjében, blokkolja az online nyomkövetőket, blokkolja a rosszindulatú webhelyeket, tömörítse a weboldal adatait és blokkolja az online hirdetéseket. Ezek a szolgáltatások nagyrészt jól működnek. Különösen szeretjük az „adat-tömörítés” és a „HTTPS mindenhol” funkciókat. 

CyberGhost-connection-beállítások

Vannak azonban más szoftverek kisebb verziójai. Például a CyberGhost blokkolhatja a káros webhelyeket, de ez nem védi meg a rosszindulatú letöltésektől vagy a böngésző alapú támadásoktól a megbízható URL-eken keresztül. Jó tulajdonság, hogy rendelkezik, de egy dedikált, biztonságos víruskereső sokkal jobb munkát végez. 

Intelligens szabályok

A kapcsolódási szolgáltatások mellett a CyberGhost 7 tartalmaz egy „intelligens szabályt”, amelyeket az alkalmazásban megadhat. Alapvetően ezek a szabályok lehetővé teszik a VPN különféle aspektusainak automatizálását a csatlakozáson kívül a számítógép indításakor (bár ez is benne van). 

Az indítási beállítások segítségével kiválaszthatja, hogy a CyberGhost elinduljon-e, amikor a számítógép elindul, valamint azt, hogy mely helyhez kell csatlakoznia, és ha azt szeretné, hogy egy alkalmazás elinduljon a kapcsolat létrehozása után. Ez megegyezik a legtöbb elit VPN-vel, de a CyberGhost egy lépéssel tovább halad. A Wi-Fi hálózat és az adott alkalmazások alapján is frissíthet. 

CyberGhost-smart-szabályok

Például megmondhatja a CyberGhost-nak, hogy automatikusan csatlakozzon, ha olyan vezeték nélküli hálózatot használ, amelyet nem ismer fel, vagy amikor elindítja a Chrome-ot (olvassa el a Google Chrome áttekintését). Ezek az automatizálási beállítások alapvetően nem változtatják meg a CyberGhost VPN-ként történő működését, jóllehet nagy segítséget nyújtanak a könnyű használathoz. 

A CyberGhost szolgáltatások áttekintése

CyberGhost logówww.cyberghostvpn.com

Kezdődik: $ 275 / hónapMinden terv

Tábornok

Fizetési módok
PayPal, hitelkártya

Cryptocurrency elfogad

Egyidejű kapcsolatok
7

Támogatja az osztott alagút kialakítását

Korlátlan sávszélesség

Ingyenes próbaverzió elérhető
1 nap

Visszatérítési időszak
45 nap

Szervermennyiség világszerte
6100+

Asztali operációs rendszerek
Windows, MacOS, Linux

Mobil operációs rendszerek
Android, iOS

Böngésző-kiterjesztések
Chrome, Firefox

Útválasztókra telepíthető

streaming

Hozzáférhet a Netflix USA-hoz

Hozzáférhet a BBC iPlayerhez

Hozzáférhet Hulu-hoz

Hozzáférhet az Amazon Prime Video-hoz

Biztonság

Titkosítási típusok
256-AES

Elérhető VPN-protokollok
OpenVPN, IKEv2

Engedélyezve az eszköz indításakor

Lehetővé teszi a torzítást

Nem naplózási politika

A DNS szivárgásteszt sikeres volt

Killswitch elérhető

Rosszindulatú programok / hirdetésgátlókat tartalmaz

Támogatás

Élő chat
24/7

E-mail támogatás
24/7

Telefonos támogatás

Felhasználói fórum

Tudásbázis

Árazás

A CyberGhost az egyik legolcsóbb VPN, de csak akkor, ha hosszú ideig előfizet. A havi arány szokatlan. Bár a CyberGhost havi ára nem olyan drága, mint az Astrill vagy a Hide.me, a havi ára még magasabb, mint az ExpressVPNé (olvassa el a Hide.me áttekintésünket). Ha előfizetni akarsz a CyberGhost-ra, minél hosszabb, annál jobb.  

Havonta 13 dollárért a CyberGhost megéri, de az ár nem ideális. Szerencsére nagy mennyiségű megtakarítást eredményezhet, ha néhány évre előre vásárol. Az ár fokozatosan csökken, amint az időtartam egyre hosszabb. Az egy év kevesebb, mint a normál havi előfizetés árának fele. Ha három évre jár, a havi ár kevesebb, mint 3 dollárra esik.

Nem számít, melyik időtartamot választja, akár hét eszközt is képes védeni. A fiókjában azonban hét a maximális eszközszám, függetlenül attól, hogy aktívan használ-e mindet vagy sem. 

Bár az összes VPN egyidejűleg csatlakozási korlátozást valósít meg, általában az alkalmazást a kívánt számú eszközre töltheti le. Tekintettel arra, hogy szeretnénk valamilyen módon további eszközöket hozzáadni a fiókjához, ha szüksége van rájuk, például a TorGuard ajánlatait (bár, amint láthatja a TorGuard áttekintésünkben, ennek a szolgáltatásnak vannak saját problémái). 

Az egyetlen kiegészítő CyberGhost ajánlat egy dedikált IP-cím, amelyet megvásárolhat New Yorkban, Chicagóban, Londonban, Párizsban, Frankfurtban vagy Montrealban. Havonta 5 dollárral nem ez a legjobb ajánlat. 

Ami a fizetést illeti, a CyberGhost hitelkártyákat, PayPal-ot és bitcoint fogad el. Noha ezek a VPN általános opciói, szeretnénk néhány regionális fizetési lehetőséget és még inkább készpénzes opciót (a készpénzt elfogadó VPN Mullvad-áttekintésében olvashatunk). A CyberGhost ennek ellenére névtelen fizetést kínál a bitcoinnal, tehát nem túlságosan panaszkodhatunk. 

Van-e a CyberGhost ingyenes próbaverziója??

Ha kerítésen áll, a CyberGhost ingyenes próbaverziót kínál, valamint nagylelkű pénz-visszatérítési garanciát kínál, így kipróbálhatja magának. Az ingyenes próbaverzió nagyon korlátozott, lehetővé téve, hogy egy napig használja az asztali alkalmazást, vagy egy héten keresztül a mobilalkalmazást. De nem kell hitelkártyát rögzítenie, így a tárgyalás kockázatmentes.

Azt javasoljuk azonban, hogy valóban vásárolja meg a CyberGhost-ot, hogy kipróbálhassa, mivel a VPN kiváló visszatérítési politikával rendelkezik. Ha egy évet vagy annál többet vásárol, akkor teljes 45 nap áll rendelkezésére, hogy meggondolja magát, ami több, mint amit szinte minden más VPN-vel megkapsz.. 

Ugyanakkor nagy figyelmeztetés van a havi előfizetésről. Ha egy hónapra vásárol, akkor csak két hete van, hogy meggondolja magát. Tekintettel arra, hogy négy tervéből három 45 napos visszatérítést kínál, ez a politika csak zavaró. Noha értékeljük a hosszú távú előfizetéseknél fizetett többletidőt, sokkal inkább egy havi visszafizetési politikát részesítünk előnyben, minden időtartamra.

Felhasználóbarátság

A CyberGhost a saját kezébe kerül, miután elkezdi használni. Nem olyan ésszerű, mint az ExpressVPN vagy olyan sűrű, mint a beállítások, mint az AirVPN, ehelyett a középút elérése a használhatóság és a funkcionalitás között. A CyberGhost 6-ról 7-re változásai közül a legfontosabb az átalakított felület. 

Most kezdjük a regisztrációval. Nincs kérdés arról, hogy hova kell előfizetést vásárolni. A CyberGhost mindig úgy tűnik, hogy valamiféle üzletet futtat, a gombok a webhely több pontján robbantják fel az árengedményt. Néhány alapvető információ és a fizetési mód megadása után átirányítja Önt az internetes irányítópultra. 

CyberGhost-web-műszerfal

A legtöbb esetben biztonságos figyelmen kívül hagyni ezeket a webportálokat, de érdemes figyelni a CyberGhost webhelyeire. Amint azt a fenti „árazás” szakaszban említettem, regisztrálnia kell egy eszközt a fiókjába annak használatához, és a webes irányítópulton történik ez a hely. 

A webes irányítópult hubként szolgál a CyberGhost összes telepítőjéhez, néhány beállítás mellett, például, hogy milyen DNS-kiszolgálókat szeretne használni. 

Hogyan kell használni a CyberGhost alkalmazást

Miután regisztrálta készülékét és letöltötte az alkalmazást, azonnal kapcsolatba léphet. A CyberGhost Windows kliens elindul a tálcán, és ott marad, ha szeretné. A PIA-val ellentétben azonban leszerelheti az alkalmazást a tálcáról, húzva a képernyő másik részébe (olvassa el a PIA-áttekintésünket).

CyberGhost-tálca-alkalmazást

Ez a nézet nagyon hasonlít az ExpressVPN-hez, egyszerűen megmutatja a kiszolgálót, amelyhez csatlakozik, és egy nagy „be” kapcsolót. Az alapbeállítások és a kedvenc szerverek kivételével mindent megtehetsz a tálcaalkalmazással. A CyberGhost a saját kibontakozása után jön létre, amit a szerver melletti sárga nyílra kattintva tehet meg. 

CyberGhost expandált-nézet

Bővítés után megtekintheti a CyberGhost hálózatának összes szerverét, böngészhet a streaming és torrent szerverek között, konfigurálhatja a beállításokat és engedélyezheti a kapcsolódási funkciókat. A CyberGhost akár annyira is képes megjeleníteni az egyes kiszolgálók terhelését és távolságát az Ön tartózkodási helyéhez viszonyítva, így könnyű kiválasztani az Ön számára legmegfelelőbbet.. 

Ha nem akarja kiválasztani, akkor mindig kattintson duplán arra az országra, amelyhez csatlakozni szeretne, és a CyberGhost megteszi a nehéz emelőket. Más VPN-szolgáltatókkal ellentétben könnyedén válthat a helyek között anélkül, hogy bontást kellene elvégezni (olvassa el a VPNArea áttekintésünket egy olyan szolgáltatásért, amely nem képes). 

Az összes tesztelt VPN-szolgáltatás közül kevés olyan egyszerűen használható, mint a CyberGhost. Bár a CyberGhost nem olyan egyszerű, mint az ExpressVPN, a teljes funkcionalitást és az akadálymentességet egyetlen alkalmazásba egyesíti, ami egy lenyűgöző teljesítmény. 

Sebesség

A CyberGhost egy gyors VPN, még a leggyorsabb VPN útmutatónkban is bólintot keres. Ugyanakkor nem olyan gyors, mint például az ExpressVPN (olvassa el az ExpressVPN áttekintésünket). Míg az ExpressVPN gyorsan megmarad, függetlenül attól, hogy hol alagútál vagy milyen protokollt használ, a CyberGhost bizonyos speciális követelményekkel rendelkezik. 

Elhelyezkedésfütyülés
KisasszonyLetöltés
MbpsFeltöltés
MbpsAverage9557.8116.51
Védtelen846020.54
Chicago (legjobb hely)1569,4320.47
New York4285.0418.68
Hollandia11232.214.68
Svájc12625.0314.38
Japán18077,3314.35

Megtudjuk, hogyan lehet egy perc alatt kiaknázni a legnagyobb teljesítményt a CyberGhost alkalmazásból. Most egy kis számot bontunk le. A nem védett 460Mbps letöltési sebességgel soha nem értük el a 100Mbps-ot a CyberGhost használatával az OpenVPN használatakor. Ez jelentős csökkenés, bár azt tapasztaltuk, hogy a gyorsabb kapcsolatok általában veszteségesebbek, mint a lassabbak. 

Az összehasonlítandó helyek kiválasztásakor lehetőségünk volt saját kiszolgálókat is kiválasztani, de hagytuk, hogy a CyberGhost minden helyre kiválasztja az adott kiszolgálót. Az egyetlen kivétel a New York-i hely volt, és ez azt mutatja. A New York-i szervert manuálisan választottuk ki, hogy összehasonlítsuk a chicagói helyszínnel, amelyet a CyberGhost ajánlott a kapun kívül. 

Úgy tűnik, hogy a CyberGhost kedveli a késleltetést a terhelés felett. Amikor kiválasztottuk New York-i helyünket, kiszámítottuk a kiszolgálókat terhelés alapján, a legkevesebbet választva. 

Nem meglepő, hogy ez a hely vált a legjobbak közé, annak ellenére, hogy a késleltetési ideje nagyobb, mint a CyberGhost által ajánlott hely. Ez viszont egy relatív váltás. A várakozási idő jó volt a helyszíneken, ezért a CyberGhost a legjobb VPN-t hozta a játék útmutatójához. 

Összegyűjthetjük, hogy a legjobb, ha kiválaszt egy adott CyberGhost kiszolgálót, ahelyett, hogy az alkalmazást választanánk. Ily módon az OpenVPN használatakor a szolgáltatás a legtöbb teljesítményt érheti el. Ha azonban rendben van az IKEv2 használatával, akkor a CyberGhost meglehetősen gyors az egész alkalmazásban. 

Hogyan futtattuk a CyberGhost sebességteszteinket

Mint minden VPN-áttekintésünknél, az OpenVPN-t és az UDP-t szállító protokollként sebesség-tesztünket is elvégeztük. Noha az OpenVPN nem mindig a leggyorsabb választás, szinte minden VPN között univerzális, tehát ezt használjuk a szolgáltatók összehasonlítására. Ahogy a CyberGhostnél láttuk, a protokoll teszi különbséget. 

Saját összehasonlítás céljából néhány tesztet is elvégeztünk a protokoll „automatikus kiválasztása” opcióval, amely eredményeink alapján azt feltételezzük, hogy az IKEv2. Ezek a sebességek sokkal gyorsabbak voltak, olyan helyeken, mint Svájc, a dolgok letöltésének végén meghaladta a 100Mbps-ot. 

Ha alacsony kockázatú országban tartózkodik, a sebesség érdekében az IKEv2-et ajánljuk. Ha azonban aggódik a biztonság miatt, az OpenVPN továbbra is a legjobb téged.

Ugyanakkor nem olyan, mintha az OpenVPN sokkal lassabb lenne. Egyes helyek meglehetősen közel álltak a letöltési sebesség szempontjából, majdnem azonosak a késleltetés és a feltöltés szempontjából. Az OpenVPN nagyrészt biztonságos és gyors, de ha problémája van egy adott helyvel, az IKEv2-re való váltás segíthet.. 

Biztonság

95% – Kiváló

A CyberGhost a VPN biztonságban nyújtja a legjobb megoldást, ha párosítja az OpenVPN-t az AES-256 titkosítással (erről bővebben olvassa el a titkosítás leírását). A VPN azonban nem így jön ki a dobozból. A CyberGhost alapértelmezés szerint az IKEv2-t használja, legalábbis az Egyesült Államokban, feltehetően nagyobb sebesség elérése érdekében. Láthatja a különbségeket az IKEv2 és az OpenVPN között a VPN protokoll bontásban. 

CyberGhost-biztonsági beállítások

Nem tudjuk azonban megerősíteni, hogy az IKEv2 az alapértelmezett világszerte. A CyberGhost be van kapcsolva egy „automatikus választás” opcióval, ami számunkra az IKEv2-t jelentette. Lehetséges azonban, hogy az OpenVPN a választott protokoll olyan magas kockázatú országokban, mint Kína. Ennek ellenére a legjobb, ha manuálisan vált az OpenVPN-re. 

A protokollbeállításokon kívül engedélyezheti a DNS szivárgás elleni védelmet és blokkolhatja az IPv6 kapcsolatokat, de ennyi. Szeretnénk látni valamilyen beágyazott OpenVPN protokollt, mint például a VyprVPN által kínált protokollokat, különösen, ha egy nagy kockázatú országban csatlakozik (erről a VyprVPN áttekintésünkben olvashat). Sajnos a CyberGhost nem kínál semmi ilyesmit.  

A DNS szivárgás elleni védelem engedélyezése után a DNS, IP és WebRTC szivárgási tesztek sorozatát végeztük el, és a CyberGhost minden fronton tiszta lett. Sajnos az alkalmazásban nincs DNS-beállítás. Megadhatja azonban, hogy mely DNS-kiszolgálókat szeretné használni a webes felületen keresztül.  

A méltányosság kedvéért a biztonsági panaszok nitpicks. A CyberGhost egy rendkívül biztonságos VPN, amely több mint képes a böngészési adatok védelmére. Problémáink vannak jelen, de nem befolyásolják jelentős mértékben a szolgáltatás általános biztonságát. Mindaddig, amíg a beállításokon felugrik az OpenVPN-re, rendben lesz. 

Magánélet

90% – Kiváló

A CyberGhost nagyon mély adatvédelmi politikával rendelkezik, bár a kritikus részleteket a tetején világossá teszi. Ahelyett, hogy egyszerűen „nem naplózott” szolgáltatást jelentene, a CyberGhost felvázolja azt, amit a legjobban nem gyűjt. Ilyen módon nem kell átvágnia az összes törvényes zsargonon, hogy tudjon róla, hogy védett vagy. Még mindig megtettük, és elég biztosan, hogy a CyberGhost az igazat mondja tetején. 

Röviden: a CyberGhost semmit sem tud rólad. Az internetkapcsolat minden aspektusa privát, ideértve az IP-címet, a böngészési előzményeket, a böngészés időtartamát és a rendeltetési hely IP-címét. A CyberGhost-nak még a fizetési adatai sem vannak nyilvántartva. Ezt kizárólag harmadik féltől származó fizetési feldolgozók kezelik. 

Ami a VPN használatát illeti, a CyberGhost nem rendelkezik semmivel. Ha egy kormányhivatal kopogtat, akkor leginkább azt tudják bebizonyítani, hogy feliratkozott a VPN szolgáltatásra, és még erre a bizonyítékra is szükség lenne a fizetési információk megszerzéséhez a külső gyártótól.. 

Ez a VPN-t használja. A CyberGhost bizonyos adatokat gyűjt, amikor regisztrál egy fiókra és használja annak webhelyét. Ez magában foglalja a címét, nevét és e-mail címét. Ezeket az információkat nem adják el és nem osztják meg másokkal, és nem lehetett összekapcsolni a szolgáltatás igénybevételével (a CyberGhost-nál nincs semmi ilyen felvételen). Ennek ellenére láttuk, hogy a VPN-k kevesebb személyes információval rendelkeznek. 

A legrosszabb esetben valaki láthatja – legfeljebb -, hogy feliratkozott a CyberGhost-ra, az Ön e-mail címével és fizikai címével együtt. Ez sokkal jobb, mint az IPVanish és a pufferelt VPN, bár még mindig nem ideális. Még inkább azzal kapcsolatos, hogy figyelembe vesszük, hogy a CyberGhost Romániában található. 

Románia hasonló az Egyesült Államokhoz, amikor az internetes cenzúráról van szó, kissé korlátozva a beszédet, az internetes megfigyelést és a torzító korlátozásokat. Ennek ellenére nem tartozik egyik nagyobb hírszerző csoporthoz, és van néhány szilárd adatvédelmi jogszabálya a könyvekről, tehát Románia jobb választás a CyberGhost helyének meghatározására, mint a legtöbb ország. 

Streaming Performance

95% – Kiváló

Találkoztunk néhány streaming problémával a CyberGhost segítségével, de nem az elvárt módon. Végül is a CyberGhost az egyik legjobb streaming VPN. A streaming szerverekkel kezdtük, és annak a kiszolgálónak a felhasználásával optimalizáltuk, amelyre megpróbáltunk hozzáférni, ha van.

Ez azonban problémákat vet fel. A Netflixhez, a Hulu-hoz, a BBC iPlayerhez és az Amazon Prime Video-hoz hozzáférhettünk, de a kapcsolat gyakran meghibásodik, mielőtt az adatfolyam betöltődött volna (bár proxyhiba nem történt, szerencsére).

A szerverünk kézi kiválasztásakor a streaming élmény sokkal jobb volt, megmutatva, hogy a CyberGhost miért tette rá a legjobb VPN-re a Hulu és az Amazon Prime Video útmutatókban.

Annak ellenére, hogy ezt nem tudjuk megerősíteni, feltételezzük, hogy a streaming szerverek terhelése meglehetősen magas, mivel a problémák megoldása megoldotta a váltást a kisebb terhelésű kiszolgálóra. A streaming szerverek tesztelésünk alapján működnek. Ha azonban problémák merülnek fel velük, akkor valószínűleg a legjobb, ha a szervert manuálisan választja ki.

CyberGhost a Netflix segítségével

Az egyetlen kivétel a Netflix volt. Még a streaming szerverrel is könnyen behatolhattunk a platformon, így a CyberGhost kiváló VPN-nek bizonyult a Netflix számára. A Netflix talán kifinomultabb video-tömörítést alkalmaz, vagy talán csak hülye szerencse volt. Akárhogy is, nem találkoztunk problémákkal a Netflix kapcsán, függetlenül attól, hogy a saját szervert választottuk, vagy a platformra optimalizált felhasználtunk.

Szerver helyek

100% – Kiváló

Azóta, hogy utoljára áttekintettük a CyberGhost alkalmazást, nagyon nehéz volt kiszolgálói hálózatának bővítése. Jelenleg több mint 6100 szerver van a hálózatban – pontosan 6174 az írás idején -, 89 ország 112 helyén. Ez több, mint a NordVPN hálózata, sőt, még a HideMyAss sarkán is.

Ezeknek a helyeknek azonban nem minden a valódi. A CyberGhost támogatja hálózatát virtuális szerverekkel, ami egyre gyakoribb a VPN-k számára. Szerencsére a virtuális szerverek csak nagyon távoli helyeken vannak, például Bahama-szigetek és Grönland. A CyberGhost hálózatának szervereinek túlnyomó része fizikai.

Ha a kívánt helyben nincs kiszolgáló – valószínűtlen forgatókönyv, de lehetséges -, akkor kérjen új helyet a CyberGhost szerverállapot oldalán. A kiszolgáló állapotoldalán a CyberGhost egy eszközt is kínál a helyére a legjobb kiszolgáló megtalálásához, amely magában foglalja egy lépést, amelyben megadhatja, hogy megpróbál-e felszabadítani egy adott streaming-platformot.

Vevőszolgálat

90% – Kiváló

A CyberGhost internetes portálján érdemes egy lapot látnia, nemcsak új eszközök hozzáadásához, hanem az ügyfélszolgálati terület eléréséhez is. Itt gyorsan üzenetet küldhet a CyberGhost támogatási csoportnak, és böngészhet a népszerű cikkek között a tudásbázisból. 

CyberGhost-műszerfal-támogatás

A „több cikk” gombra kattintva idegesítő módon a GYIK oldalra jut, nem pedig a teljes támogatási portálra, bár gyorsan visszajuthat a teljes tudásbázisra. Itt mindent megtalál, a telepítési útmutatóktól a cikkek hibaelhárításáig és a bejelentésekig. A CyberGhost ügyfélszolgálati dokumentációjának szélessége őszintén szólva megdöbbentő. 

CyberGhost-tudásbázis

Körülbelül egy perc tétlenség után a képernyő jobb alsó sarkában megjelenik egy élő chat üzenet. Az élő csevegés nagyszerű az alapvető kérdésekben, mint a legtöbb élő csevegési szolgáltatás esetében. Szerencsére a CyberGhost 24 órás e-mail támogatást is kínál angol, német, francia és román nyelven. Az e-mailen keresztül elérheti az internetes irányítópulton található kapcsolatfelvételi űrlapot. 

Összességében a CyberGhost azt kínálja, amire szükségünk van egy VPN szolgáltatásból az ügyfélszolgálat terén. A közvetlen támogatási lehetőségek működnek, de az önsegítő erőforrások vannak, ahol a CyberGhost ragyog. Rengeteg részletes cikk található szinte minden platformon, függetlenül attól, hogy Windows, Mac, iOS vagy Android klienst használ-e. 

Az ítélet

A CyberGhost a VPN-ek elit szintjén helyezkedik el, és olyan szolgáltatásokkal képes futtatni, mint az ExpressVPN és a NordVPN. Annak ellenére, hogy van néhány apróbb kérdése, ezeket a CyberGhost árát, funkcióit és biztonságát tekintve könnyű figyelmen kívül hagyni. Ha olyan VPN-t keres, amely mindent elkészít, a CyberGhost biztonságos tét. 

Azt javasoljuk, hogy vegyen igénybe egy napos próbát, hogy megnézze, hogy tetszik. Az alábbi megjegyzésekben ossza meg velünk tapasztalatait, és mint mindig, köszönöm az olvasást. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map