BullGuard VPN Review – szilárd VPN a Netflixhez – Frissítve 2020

BullGuard VPN áttekintés

A BullGuard egy közismert kiberbiztonsági cég, amelynek nevében jó szoftverek vannak, tehát nem volt meglepő, hogy a VPN-en működött. Meglepő az, hogy milyen jó, jó sebességet, könnyű kezelhetőséget és hozzáférést biztosítva a Netflixhez. A részletekért olvassa el a BullGuard VPN teljes áttekintését.


legjobb VPN-vélemény

A BullGuard egy kiberbiztonsági vállalat, amelyet 2001-ben alapítottak Londonban. Főleg antivírus és internetes biztonsági megoldásokat kínálott, de 2019. április 4-én új szolgáltatásként indította el a virtuális magánhálózatot az ügyfelek számára.

Olyan piacon, amely ugyanolyan zsúfolt és versenyképes, mint a VPN-piac, bátorságot jelent, hogy megpróbáljon új pozícióba lépni. Ahhoz, hogy a BullGuard bekerüljön a legjobb VPN-listánkba, sokat kellett hoznia az asztalhoz, és.

Ebben a BullGuard VPN áttekintésben áttekintjük az egyszerűsített, mégis funkciókban gazdag VPN-ügyfelet, amelyet a BullGuard összeállított, valamint az általa kínált lenyűgöző sebességeket. Ennek ellenére megvizsgáljuk a VPN hiányosságait is, és ahol javításokra van szükség annak érdekében, hogy ez a legjobb.

erősségek & Hiányosságok

Alternatívák a BullGuard VPN-hez

Jellemzők

Számos VPN túl messzire megy az ügyfél korszerűsítése érdekében, és végül valami olyan funkciót készít, amelyben nincs funkció. Erre jó példa a Shellfire VPN áttekintésünkben található.

A BullGuard VPN jó egyensúlyt teremt a karcsú és egyszerű kliens és a teljes funkcionalitás között. Konfigurálható az induláskor történő futtatáshoz, és lehetősége van minimalizálni a tálcán, vagy megnyitni az ügyfél ablakot.

BullGuard-Client

Ha úgy dönt, hogy indításkor indul, akkor automatikusan csatlakozhat a választott szerverhelyhez. Van egy megszakító kapcsoló is, amely elengedhetetlen a biztonság szempontjából, és automatikusan leválasztja az internet-kapcsolatot, ha a VPN-alagút elveszik..

A gyilkos kapcsoló tetején található egy alkalmazásgyilkos, amely úgy konfigurálható, hogy automatikusan leállítsa a kiválasztott programokat, például egy torrent ügyfelet, ha a VPN-alagút elveszik. Beállíthatja a VPN-t is, hogy a számítógépet láthatatlanná tegye mások számára ugyanazon a helyi hálózaton, ami növelheti a biztonságot, ha nyilvános WiFi-t használ.

BullGuard-beállítások

Vannak ügyfelek a Windows, a MacOS, az iOS és az Android számára, de ez nem állítható be útválasztón, azaz minden eszközt külön kell beállítani a védelem érdekében. Ha azt szeretné, hogy az otthoni összes eszközt megvédje azáltal, hogy VPN-t állít be az útválasztón, tekintse meg a TorGuard áttekintést.

A Bullguard VPN hiányzik a protokoll opcióiról, de a megadott lehetőségek szilárd. Részletesebben megvizsgáljuk őket a „biztonság” szakaszban. Egy másik hely, ahol a BullGuard VPN valamit kívánnivalót hagy, a megosztott alagútépítés hiánya.

Az osztott alagút lehetővé teszi annak kiválasztását, hogy mely programok használják a védett VPN-kapcsolatot, és melyik használja a gyorsabb, nem védett kapcsolatot. Ez lehetővé teszi például a privát Facebook böngészést a VPN-kapcsolattal a játék közben, anélkül, hogy a VPN hozzáadna késést. Ha ez érdekli, olvassa el az ExpressVPN legfejlettebb osztott alagútját az ExpressVPN áttekintésünkben.

BullGuard VPN szolgáltatások áttekintése

BullGuard VPN logówww.bullguard.com

Kezdődik: $ 297 $ havi összes terve

Tábornok

Fizetési módok
PayPal, hitelkártya, PayNearMe, banki átutalás, csekk vagy átutalás

Cryptocurrency elfogad

Egyidejű kapcsolatok
Korlátlan

Támogatja az osztott alagút kialakítását

Korlátlan sávszélesség

Ingyenes próbaverzió elérhető

Visszatérítési időszak
30 nap

Szervermennyiség világszerte

Asztali operációs rendszerek
Windows, MacOS

Mobil operációs rendszerek
Android, iOS

Böngésző-kiterjesztések

Útválasztókra telepíthető

streaming

Hozzáférhet a Netflix USA-hoz

Hozzáférhet a BBC iPlayerhez

Hozzáférhet Hulu-hoz

Hozzáférhet az Amazon Prime Video-hoz

Biztonság

Titkosítási típusok
256-AES

Elérhető VPN-protokollok
OpenVPN, UDP

Engedélyezve az eszköz indításakor

Lehetővé teszi a torzítást

Nem naplózási politika

A DNS szivárgásteszt sikeres volt

Killswitch elérhető

Rosszindulatú programok / hirdetésgátlókat tartalmaz

Támogatás

Élő chat
24/7

E-mail támogatás
24/7

Telefonos támogatás

Felhasználói fórum

Tudásbázis

Árazás

A BullGuard VPN három fizetési határidőt kínál: évente, kétévente és háromévente. Minden terv korlátlan eszközöket és sávszélességet tartalmaz. Az árak versenyképesek, de nem a legjobbak, amint látunk. Ha elolvassa a Windscribe áttekintést, láthatja a VPN árképzésének kiváló példáját.

Az éves árképzés a leggyengébb lehetőség, és sok VPN-szolgáltató ugyanabban az időkereten belül jobb árat kínál. A kétéves opció szilárd, a hároméves terv pedig árazás szempontjából erős opció. A havi terv hiányzik a BullGuard VPN árazási modelljéből.

BullGuard-árak

Gyakorlatilag minden VPN-szolgáltató havi tervet kínál, de a BullGuard VPN egy évnél rövidebb opciót nyújt Önnek. Ráadásul nincs ingyenes próbaverzió a dolgok tesztelésére, mielőtt jelentős összegű pénzt elrabolnának a VPN-be. Szerencsére van egy 30 napos visszatérítési időszak, ha nem rajongó.

Egyszerű használat

A BullGuard VPN használata kellemes. Azok számára, akik még inkább tűz-és elfelejtési élményt keresnek, az ügyfél megnyit egy minimális és ésszerű otthoni képernyőt, amelyen balra látható az országok listája, a jobb oldalon pedig a kapcsolat állapota..

A „gyors csatlakozás” gombbal automatikusan csatlakozhat a leggyorsabb helyhez, vagy kiválaszthat egy helyet. Az egyes országok melletti szívre kattintva hozzá is adhatja kedvenceihez, így a lista tetején jelenik meg. A mobil alkalmazások hasonlóak, és sportuk ugyanolyan megjelenésű és egyszerű elrendezésű.

Ha úgy szeretné konfigurálni a VPN-t, hogy minél többet érjen el belőle, akkor a beállítások a felső lapon érhetők el. A beállítások menünek két kategóriája van: általános és fiók. A fiók szakasz kopár, de megmutatja az előfizetés lejártát, ami jó.

Az általános fülön az összes beállítás található. Mindegyik opció egyértelműen fel van címkézve, és alatta van egy rövid szöveg, amely jó ötlettel szolgál az elvégzéséről. Az egyetlen panasz, amelyet az ügyféllel szemben nyújthatunk be, hogy nagyon fehér színű, amely bizonyos monitorok szemén és bizonyos megvilágításban is kemény lehet..

Az éjszakai mód nagyszerű kiegészítés.

A webhely azonban más történet. A BullGuard számos kiberbiztonsági szolgáltatást kínál, nem csak a VPN-t, így webhelyének megkeresése nehézkes lehet. Könnyedén a weboldal rossz oldalára kerülhet, és információt szerezhet az antivírusról, amelyről a BullGuard Antivirus ismertetőnkben olvashat, a VPN helyett..

Például a VPN oldal alján található linkek egy része a webhely általánosabb területeire viheti Önt, és információt kaphat a rossz termékről. Ez nem a legrosszabb dolog, és a webhely általánosságban szép, de a finom részletek teszik a szolgáltatást szilárdtól kiválóig.

Sebesség

Tesztelésünk során a BullGuard VPN jól teljesített. Noha az egyes kiszolgálók pontos városai nem szerepelnek, és nehezen lehet pontos képet kapni arról, hogy milyen messze vagyunk a kiszolgálótól, az amerikai szerver kétségtelenül a legközelebbi ahhoz, ahova elvégeztük a tesztelést..

Hely: Ping (ms) Letöltés (Mbps) Feltöltés (Mbps)
Nem védett (Virginia)1472,025.78
Egyesült Államok2169.125,49
Egyesült Királyság8659,474.25
Svájc10867.974,85
Singapore24367,313.30
Kanada2869.155,45

Amint az a közelség miatt elvárható, a legjobb sebességeket és alacsony ping időt láttuk az USA szerverén, és a letöltési és feltöltési sebességünk nagy része változatlan maradt. A ping-idők elég alacsonyak voltak ahhoz, hogy potenciálisan megtalálják a legjobb VPN-jünket a játék roundup-jához.

Európába költözve tiszteletreméltó sebességeket láttunk az Egyesült Királyságból, szilárd ping idővel. Még jobb sebességet kaptunk Svájcból, de a ping idő magasabb volt. A svájci szerver meglepő sebességet nyújtott, valójában a szingapúri és kanadai szerverekkel.

Megjósolható módon a ping-idő arányos volt az egyes szerverektől való távolsággal, így Kanadában alacsony volt a pontok, Szingapúrban pedig a legnagyobb.

Ami a BullGuard VPN használatát illeti, ez csak az, amit elvárhat a papíron kapott számoktól. Amikor a gumi megérkezik az útra, a dolgok megállnak, és a BullGuard reagál, és hamarosan még a leggyorsabb VPN-válogatásaink felé is eljuthat..

Biztonság

Amint a „szolgáltatások” szakaszban megjegyeztük, a BullGuard VPN a biztonság szempontjából ellenőrzi az összes fontos négyzetet. Van egy kill kapcsoló, és automatikusan csatlakozhat indításkor, azaz az adatok nem szivárognak a rövid idő alatt, amikor a VPN nincs csatlakoztatva.

Ezenkívül beállíthatja, hogy számítógépét láthatatlanná tegye a hálózat többi eszköze számára, ami nem általános, de nagyszerű tulajdonság. Van egy alkalmazásgyilkos, amely úgy működik, mint a gyilkos kapcsoló, hogy biztosítson, hogy a bizalmas információk ne kerüljenek ki a banki alkalmazásokból és hasonlókból, abban az esetben is, ha leválasztják a VPN-t.

Van egy egyéni DNS-beállítás is, amely megkönnyíti a preferált DNS konfigurálását, de a DNS-t manuálisan is megváltoztathatja VPN nélkül. Miközben a DNS témájában nem tudtuk észlelni a DNS-szivárgásokat a BullGuard VPN használata közben, ami hosszú utat jelent a biztonság érvényesítéséhez.

A protokoll lehetőségei korlátozottak, csak OpenVPN UDP és TCP-t kínálnak. Általában az UDP ajánlott, de a TCP kiválóan alkalmas egy hibás kapcsolat elhárítására, és nagyrészt stabilabb teljesítményt nyújt. Ha további lehetőségeket keres, olvassa el a CyberGhost áttekintést.

Ezen a ponton valószínűleg kíváncsi vagy, miért adtunk alacsony pontszámot a BullGuard VPN-nek ebben a kategóriában. A válasz az, hogy a titkosítás nagyon nehéz kérdés.

A webhely keresésekor utalásokat találtunk a „katonai fokozatú” titkosításra. Az interneten kívül olyan harmadik feleket találtunk, akik azt mondták, hogy AES 256 bites, ami kiváló titkosítás. De szeretnénk hallani a BullGuard-tól, hogy biztosak lehessünk benne.

Amikor kapcsolatba léptünk a támogatással, azt mondták nekik, hogy „bizalmas”. Figyelembe véve a látott sebességet, kételkedünk abban, hogy a BullGuard VPN 256 bites AES-t használ, és szeretnénk egyértelmű választ hallani, amikor megkérdeztük. Az a tény, hogy nem tettük megkérdőjelezni a VPN biztonságának aspektusait.

Magánélet

A BullGuard adatvédelmi politikája hosszadalmas és nehezen értelmezhető, mert a sűrű jogi nyelv és az a tény, hogy nagy részének az a célja, hogy szélesebb körben az összes szolgáltatására vonatkozzon, nem pedig a VPN-re vonatkozzon..

Ideális esetben szeretnénk, ha az összes adatvédelmi irányelvet inkább a NordVPN-éhez hasonlóan írták volna, és erről a NordVPN áttekintésünkben olvashat. A NordVPN adatvédelmi politikája rövid és közvetlenül és könnyen érthető nyelven íródott.

De amikor belemerülsz a BullGuard adatvédelmi irányelveibe, a dolgok nem olyan rosszak. Nem jelentkezik be a naplózás ellen, de ez tág. Ez azt jelenti, hogy nem követi nyomon, milyen webhelyeket látogat meg a VPN használata közben, de ez egy alacsony sáv a beállításhoz.

Sütik segítségével naplózza a webhelyén található információkat, de ténylegesen elkerülhetetlen. Ráadásul naplózza az Ön IP-címét, amelyre vonatkozik, és felhasználható nyomon követésére, ha a forgalmi adatokat megőrizték. Emellett az adatvédelmi politika tisztanak tűnik.

Streaming Performance

A BullGuard VPN jól teljesített, amikor eljött az idő, hogy megpróbáljam a streaming-t. Minden kipróbált weboldal, köztük a Netflix, a BBC iPlayer, az Amazon Prime Video és a Hulu, gond nélkül működött. Nem kaptunk VPN-észlelési üzeneteket, és szóváltás nélkül képesek voltunk bejelentkezni és megnézni a nézetet.

Az összes weboldal gyorsan betöltődött, a Netflix további másodperc-kettővel, a többi pedig körülbelül olyan gyorsan, mint általában. Ne feledje azonban, hogy egy amerikai alapú szervert használtunk ezeknek a weboldalaknak a eléréséhez, és maguk az USA-ban vagyunk, így előfordulhat, hogy nem kap ilyen sebességet, ha a szerver óceánja felett van..

A videók nagyrészt nagyfelbontásúak, de néha 720p felbontással töltődnek be. Amikor ez történt, egyszerűen manuálisan 1080p-ra változtatva a trükköt, és használatunk során nem tapasztaltunk dadogást vagy pufferolást..

Szerver helyek

A kiszolgáló opciói a BullGuard VPN leggyengébb területe. A szerverek csak kevés 16 országot fednek le. Az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság lefedik, amelyek vitathatatlanul azok a helyek, amelyeket a legtöbb ember az exkluzív streaming szolgáltatásoknak köszönhetően keres, de a lista még mindig nagyon sok kívánságot hagy.

Az országok többnyire Európában vannak, kivéve csak Szingapúr, Ausztrália, az Egyesült Államok és Kanada. Nyilvánvaló, hogy a BullGuard VPN új, de jó lenne, ha további helyszíneket látna, nevezetesen Japánt és néhány Dél-Amerikát..

Vevőszolgálat

A BullGuard ügyfélszolgálata szilárd. A támogatást számos nyelven kínálják, két nyelven, angolul és románul, 24 órás, élő chat-támogatásban részesülnek.

BullGuard-Support

Az élő csevegés bizonyos órákban is elérhető dán, német, holland, francia, svéd és kínai nyelven. Az élő csevegő szolgáltatók, akikkel beszélgettünk, barátságosak és segítőkészek voltak, ha nem a leggyorsabbak. Általában öt és 10 percig tartott a válasz elérése, ami több, mint amit az élő csevegésnél vártunk, de jobb, mint a legtöbb e-mailtámogató személyzetnél..

Van még felhasználói fórum és tudásbázis, de mindkettő rendezetlen és elégtelen. Ez valószínűleg azért van, mert a VPN új, tehát remélhetőleg idővel többet fognak kibővíteni, de jelenlegi helyzetükben felhasználhatnak némi munkát.

Az ítélet

A BullGuard VPN olyan módon lenyűgözött bennünket, amire nem számítottunk. Kiváló teljesítményt nyújtott, az ügyfél vizuálisan vonzó és rendkívül funkcionális. Ennek ellenére nagyon sok dologra van szükség, amelyek még munkát igényelnek.

A titkosítás megbeszélése iránti vonakodás mellett az árak és a havi terv hiánya sok embert elmenekül. Az anémiás szerverlista sem segít.

Noha a BullGuard VPN hatalmas potenciállal bír, javasoljuk, hogy induljunk a VPN-áttekintések teljes listájához, hogy találjunk valamit bizonyított eredményeinkkel (és hajlandóak megvitatni annak titkosítását)..

Van tapasztalata a BullGuard VPN-sel vagy a BullGuard egyéb szolgáltatásaival? Tudassa velünk gondolatait az alábbi megjegyzésekben, és mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map