Biztonságos VPN áttekintésem – Új pályázó – Frissítve 2020

Saját biztonságos VPN áttekintés

A My Secure VPN egy vadonatúj, Egyesült Királyságban működő versenyző, akinek egyszerűen nincs lehetősége megállni a versenyt. A támogatás azonban kiváló, ami azt jelenti, hogy a mögötte álló csapatnak megvan az a vágy, hogy valaha nagyszerű legyen. Olvassa el vagy olvassa el a részleteket.


legjobb VPN-vélemény

A Biztonságos VPN szinte minden tekintetben gyenge virtuális magánhálózat lehet. Nem kínál dedikált klienst, hanem arra készteti a felhasználókat, hogy a szolgáltatás igénybe vétele érdekében telepítsen nyílt forrású, harmadik féltől származó szoftvert. Csak kis maroknyi szerverrel rendelkezik, és egy kivételével Európában vannak.

Ráadásul a tesztelés során DNS-szivárgásokat találtunk, ami a My Secure VPN-t megbízhatatlanná teszi a biztonság szempontjából. Korlátozott fizetési lehetőségekkel rendelkezik, és nem is fogad el hitelkártyákat. 

Noha vannak olyan fényes pontok, amelyekről az alábbiakban olvashat a My Secure VPN áttekintésben: a szolgáltatással kapcsolatos problémák lehetetlenné teszik az ajánlást. Ha érdekli, hogy mely VPN szolgáltatókat ajánljuk, keresse fel a legjobb VPN szolgáltatást.

erősségek & Hiányosságok

Jellemzők

A Biztonságos VPN nem kínál ügyfelet. Ehelyett a felhasználók számára konfigurációs fájlt biztosít, amelyet harmadik féltől származó kliensen kell beállítani. A tudásbázisban talál utasításokat a konfigurációs fájl használatához a nyilvánosan elérhető OpenVPN klienssel és a SoftEther VPN-sel, valamint az iOS és az Android eszközök beállításaival.

MySecureVPN-beállítások

Emiatt elmondható, hogy a My Secure VPN-nek nincs tulajdonsága. A VPN konfigurálása a telefon vagy a táblagép beállításainál azt jelenti, hogy nem lesz olyan dolgja, mint a gyilkos kapcsoló, amely a VPN biztonságának elengedhetetlen része.. 

Ami az ügyfeleket illeti, az OpenVPN tiszteletben tartott protokoll, de a felajánlott ügyfél gyenge. Lehetővé teszi az alkalmazás futtatását induláskor, de nincs megszakító kapcsolója, ami viszonylag bizonytalanul szolgál a legtöbb versenytárshoz képest.

Folytatjuk a kérdéseket, amelyek a „könnyű használat” szakaszban okozzák, de mondani sem kell, hogy ez a My Secure VPN-t nagyrészt használhatatlanná teszi.. 

Ha funkciókban gazdag VPN-t keres, tekintse meg az ExpressVPN áttekintést. Az ExpressVPN kliense lefedi az alapvető VPN legfontosabb szolgáltatásait, valamint rengeteg életminőségű funkciót, például a megosztott alagútot.

A biztonságos VPN szolgáltatásom áttekintése

Árazás

A Biztonságos VPN kétféle terveket kínál, és mindegyik három időkeretben megvásárolható. Van egy dinamikus IP VPN és egy dedikált IP VPN. A dinamikus IP a legtöbb VPN működése. Véletlenszerűen megadott IP-címet ad minden egyes csatlakozáskor. 

A dedikált IP viszont azt jelenti, hogy rendelkezik egy dedikált szerverrel, amelyhez minden alkalommal kapcsolódik, amikor bekapcsolja a VPN-t. Ennek nagyon sok hátránya van, például az, hogy az IP feketelistára kerülhet, és nem sok előnye a dinamikus IP opcióval szemben. Ráadásul kétszer annyit jelent.

A My Secure VPN webhelyén található összes ár fontban van feltüntetve, így dollárra konvertáltuk őket, hogy összehasonlítsuk más VPN szolgáltatók áraival. Emiatt az ár a konverziós aránytól függően ingadozhat.   

A dedikált IP opcióval kapcsolatban az árazás összhangban áll a csúcskategóriás szolgáltatókkal, és nem vonzó, figyelembe véve a My Secure VPN kevés kínálatát.. 

A dinamikus IP opció szilárd havi árazással rendelkezik, de havonta csak mintegy 50 cent megtakarítást kínál hosszabb időszakokra történő feliratkozáshoz. Ráadásul a hosszabb időtartamok csak három és hat hónap.

A Secure VPN hosszú távú árazása nem versenyezhet a Windscribe költségvetési szolgáltatója által kínált éves és kétévenkénti megtakarításokkal. A Windscribe megtakarításokról a Windscribe teljes ismertetőjében olvashat bővebben.

A My Secure VPN ingyenes 24 órás próbaverziót kínál, de azoknak, akik ingyen kipróbálni szeretnék a VPN-t, javasoljuk, hogy inkább az ingyenes VPN-szolgáltatások listáját nézzük meg. Van is visszatérítési politika, de a My Secure VPN honlapján a visszatérítési időtartam három nap, míg az Általános Szerződési Feltételek szerint hét nap. 

Az ilyen ütköző vagy hiányos információk megtalálhatók a My Secure VPN webhelyen. 

A fizetési módokhoz a My Secure VPN a PayPal-t és a Coinbase-t veszi igénybe, azaz fizethet bitcoin-okkal és más kriptovalutákkal. Nevetségesen nem kínálunk hitelkártyás fizetést.

Egyszerű használat

Mint már említettük, a My Secure VPN-nek nincs saját ügyfele. Ehelyett a felhasználókat harmadik féltől származó ügyfelek letöltésére és konfigurációs fájlokat kínál, amelyek megmutatják az ügyfeleknek a kiszolgálókat, amelyekhez csatlakozhatnak. 

Bár ez nem feltétlenül nehéz folyamat, inkább probléma, mint ha a My Secure VPN ügyfelet kínálna. A teszteléshez az OpenVPN klienst használtuk, és bár az OpenVPN protokoll a legfontosabb, az ügyfél nem nagy.

MySecureVPN-Client

A felhasználói felület nem létezik. A kiszolgáló kiválasztásához kattintson a jobb gombbal a tálcán található ikonra. Miután kiválasztotta a kívánt helyet, meg kell adnia a jelszavát, amelyet a My Secure VPN generál neked, és e-mailben küld neked. Ennek megvan a maga problémája, amint azt az e-mail biztonsági útmutatóban olvashatja.

Minden alkalommal, amikor új szervert használ, újra be kell írnia a véletlenszerűen hozzárendelt jelszót. Ezt követően az ügyfél megjegyzi a szerver jelszavát, ha rákattint a „jelszó megjegyzése” mezőre. Ellenkező esetben a VPN-hez való csatlakozáskor minden alkalommal megnyitja az e-mail címét, hogy másolja és beillessze a jelszavát, kivéve, ha a legjobb jelszókezelőnk egyikét használja.

MySecureVPN-jelszó

Probléma merült fel a kiszolgálók cseréjével az OpenVPN kliens használatával is. Amikor megpróbáltunk csatlakozni egy új szerverhez, miközben a VPN-hez kapcsolódunk, az ügyfél megfagyott. A megoldás, ha úgy nevezhetjük, az volt, hogy minden alkalommal szétkapcsoljuk és bezárjuk az ügyfelet, amikor meg akarunk cserélni a kiszolgálókat.

Mivel nem kínál dedikált ügyfelet, a My Secure VPN a könnyű használat szempontjából jóval elmarad a görbétől. Ha érdekli, hogy néz ki egy felhasználóbarát VPN, olvassa el a NordVPN áttekintésünket.

Sebesség

A sebesség a My Secure VPN erős öltönyt jelent. Tesztelésünk során azt tapasztaltuk, hogy teljesítménye lenyűgöző, és a ping-idő elég alacsony ahhoz, hogy a legjobb játék VPN-jére tegyük a játékot. Vagyis nem a szolgáltatással kapcsolatos összes problémára vonatkozik.

Elhelyezkedés: PingDownUp
Nem védett (Virginia)1472.015,82
Egyesült Államok3171,035.70
UK9068.184,70
Franciaország9270,885.51
Németország10767.824,63
Lengyelország12469,715.20

A tesztelés során másodpercenként csak néhány megabitet veszítettünk el a folyamatos letöltési sebességről. Ez a teljesítmény minden tesztelt szervernél következetes volt. A böngészés során az a teljesítmény, amit elvárhatott ezekkel a számokkal is.

Az összes szerverre és a videóra nagy felbontású, gyorsan feltöltött oldalak észlelhető késés nélkül. Noha a My Secure VPN teljesítménye tiszteletreméltó, oka van annak, hogy a következő szakaszban részletesebben megvizsgáljuk. 

A VPN minden problémája miatt nem ajánlhatjuk. Javasoljuk a gyors VPN-t keresõket, hogy ehelyett tekintsék meg a leggyorsabb VPN-cikket.

Biztonság

A biztonság szempontjából két tényezőt kell figyelembe venni: a protokollt és a titkosítást. A protokollokhoz OpenVPN és L2TP állnak rendelkezésre. Javasoljuk az OpenVPN használatát, mert jó biztonságot és megbízható teljesítményt nyújt. 

A titkosítást illetően a My Secure VPN SSL alagutat használ, amely nem jó, és évek óta nem tartják biztonságosnak. Ez a titkosítás valószínűleg felelős az általunk látott alacsony ping-időkért, mert kevesebb feldolgozást igényel, mint a 256-bites AES titkosítások.

Tesztelésünk során azt találtuk, hogy a My Secure VPN rendelkezik DNS-szivárgással, és belga Google DNS-kiszolgálót, valamint a helyi internetszolgáltatónk DNS-t használ. 

MySecureVPN-szivárgás

Ez azt jelenti, hogy annak ellenére, hogy a VPN állítólag biztonságos alagútcsatlakozását használta, még mindig van nyilvántartás az Ön online tevékenységéről, amelyet a Google és az internetszolgáltató tart. Ez meghiúsítja a VPN használatának célját, és papír nyomkövetést hagy maga után, amit már online tett.

Magánélet

A Biztonságos VPN-nek nincs külön adatvédelmi politikája a webhelyén, és a szerződési feltételeiben csak néhány sort tartalmaz az összegyűjtött információkkal és annak felhasználásával kapcsolatban.. 

A feltételek első sorában azt mondják, hogy az összegyűjtött információkat csak a megrendelés teljesítésére használják fel, és semmilyen okból nem osztják meg senkivel. A megrendelés teljesítéséhez a My Secure VPN összegyűjti a nevét és e-mail címét, de ha valódi névtelenségre van szüksége, akkor semmi sem akadályozhatja meg abban, hogy fizetjen a Coinbase segítségével, hamis nevet adjon meg, és eldobja az e-mail címet..

Végül, a feltételek szerint az IP-cím összegyűjtésre kerül, amikor ellátogat a webhelyre a csalárd vásárlások megelőzése érdekében. Bár kissé megnyugtató, inkább a teljes adatvédelmi irányelvet részesítjük előnyben.

Streaming Performance

A My Secure VPN segítségével történő streaming vegyes zsák volt. Meglepő módon a BBC iPlayer a DNS-szivárgások ellenére működött, ahogy a Netflix is. Ez azt mondta: Hulu észlelte a VPN-t, és azt mondta nekünk, hogy bármit meg kell nézni. Az Amazon Prime Video azt mondta, hogy a tartalom nem volt elérhető a helyünkön. 

A működő webhelyeknél, amint azt a „sebesség” szakaszban láttuk, a dolgok gyorsan beterültek és gyorsan érezték magukat. Minden esetben a videókat 1080p felbontással töltöttük fel, és soha nem voltak pufferelési vagy dadogási problémák. 

Ennek ellenére, mivel az egyik streaming webhelyről a másikra nem következetes teljesítmény mutat be, javasoljuk, hogy vessen egy pillantást a Netflix VPN tilalom legyőzésére vonatkozó útmutatónkba, hogy találjon szolgáltatót, amely megbízhatóan áttörheti a streaming szolgáltatók VPN észlelési rendszereit..

Szerver helyek

A My Secure VPN csak öt szerverhelyet kínál a világon. Ezek az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság, Lengyelország, Németország és Franciaország. Nincsenek kiszolgálók Ázsiában, Dél-Amerikában vagy Afrikában. 

A kiszolgálói helyek elterjedése Európában csoportosul, kivéve az Egyesült Államokbeli kiszolgálókat. A kiszolgálók listája hiányzik, és sok helyet hagy gyors kiszolgáló nélkül a közelben. Még hiányzik néhány kulcsfontosságú, földrajzilag blokkolt régió. 

Ha érdekel egy olyan VPN-szolgáltatót olvasni, amely hatalmas számú kiszolgálót és helyet kínál, tekintse meg a HideMyAss áttekintést. Több mint 1000 szervert kínál a világ 190 országában, több mint 280 helyszínen.

Vevőszolgálat

A My Secure VPN hiányosságai ellenére jóvá kell hagynunk az ügyfélszolgálatot. Bár a helyszíni tudásbázist nem finomították meg, az e-mailes válaszok gyorsak és hasznosak.

MySecureVPN-Tudástár

Amikor támogatási jegyet küldtünk, percek alatt megkaptuk a választ, részletes és konkrét információkkal, amelyek megválaszolták kérdésünket. A válaszok segítőkészek és barátságosak voltak, így az ügyfélszolgálat a My Secure VPN szolgáltatás egyik erősebb részévé vált.

Noha az e-mailtámogató személyzet segítőkész és reagáló, nincs élő csevegés vagy telefonszám, amelyet alternatívaként használhassanak, azaz a támogatási jegy megszerzése az egyetlen módja annak, hogy segítséget kapjon, amikor szüksége van rá. 

Az ítélet

Bár pozitív hangon fejeztük be, a My Secure VPN teljesítménye általában rossz. A DNS-szivárgások katasztrofális biztonsági rést jelentenek, és az ügyfelek hiánya miatt a My Secure VPN a szolgáltatások szempontjából nem megfelelő.. 

Nincs megsemmisítő kapcsoló, amely a biztonság további jelentős megszűnése, és más funkciók, például a megosztott alagút kialakítása is ki vannak hagyva. Ha VPN-t keres, akkor sürgetjük, hogy figyeljen a VPN-áttekintések teljes listájára, ahelyett, hogy a My Secure VPN-hez lépne..

Ha van tapasztalata a My Secure VPN szolgáltatásban, szeretnénk erről hallani az alábbi megjegyzésekben. Mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map