Avast SecureLine VPN áttekintés – Frissítve 2020

Az Avast SecureLine VPN áttekintése

Az Avast SecureLine VPN csak egyike az Avast számos biztonsági termékének. Ahogy a VPN-ek elmennek, ez nagyon tisztességes, mivel eljut a Netflixbe, és jó titkosítást használ, de az árért jobb lehet. Nézze meg a teljes áttekintést a részletekért, hogy miért javasoljuk máshová menni.

legjobb VPN-vélemény

Az Avast egy vírusvédelmi termékeiről legismertebb cseh szoftvercég. 2019 januárjától a Windows rosszindulatú programok elleni alkalmazásának több mint 15 százalékát birtokolta. Ez elősegíti a nagynevek előtt, mint például a Kaspersky Lab és a McAfee Inc..

A rosszindulatú szoftverek elleni szoftver mellett VPN-t is kínál, és erre fogunk figyelni az Avast SecureLine VPN-áttekintésben. Megvizsgáljuk annak sebességét, adatvédelmét és biztonságát, valamint könnyű használatát. A kiszolgáló helyszíneire és az ügyfélszolgálat minőségére is belemerülünk, mielőtt az ítéletünkbe belefoglalnánk..

A SecureLine VPN korlátozott funkciókkal rendelkezik, de jól teljesít. Ez olyan szolgáltatásokhoz vezet, mint például a BBC iPlayer (bár nem a Netflix), de megtalálhat olyan VPN-ket, amelyek hasonló áron több eszközt és több streaming szolgáltatást fednek le. Az adatvédelem szintén nem erõteljes színvonala, ezért valószínûtlen, hogy hamarosan készíti el a legjobb VPN-beállítások listáját..

Avast-SecureLineVPN-Client-Connected

Avast-SecureLineVPN-Beállítások-biztonság

AvastSecureLineVPN-honlap adatvédelmi

Avast-SecureLineVPN-Honlap-szerverek

Avast-SecureLineVPN-Honlap-Splash

Előző

Következő

erősségek & Hiányosságok

Alternatívák az Avast SecureLine VPN számára

Jellemzők

A SecureLine VPN fókusza egyszerűen használható. Nem tele van funkcionalitással, hanem annak biztosítása érdekében, hogy biztosítsa a legfontosabb funkciókat, amelyek szükségesek lennének, és megkönnyíti a használatukat. Sikerült egy olyan termék felkínálására, amelynek sekély a tanulási görbéje és megfelelő kiszolgálósebessége van, amiről később a cikkben beszélünk.

Avast-SecureLineVPN-Client-Splash

Más VPN-szolgáltatások, mint például a Windscribe (olvassa el a Windscribe áttekintést), sokkal szélesebb szolgáltatáskészlettel rendelkeznek, beleértve a port-továbbítás lehetőségeit, és a VPN-protokollok és a titkosítási módszerek konfigurálásának sokkal jobb vezérlését..

A SecureLine VPN használatával csak két kulcsbeállítás van, amellyel a felhasználók megkóstolhatják. Van egy gyilkos kapcsoló, amelyet csak úgy aktivál, ha bejelöli a négyzetet a beállításokba. Célját a doboz alatt magyarázza, ahol a killswitch „megakadályozza a magánélet szivárgását azáltal, hogy blokkolja az összes internet-hozzáférést, ha a VPN hirtelen megszakad”.

Avast-SecureLineVPN-Client-Network-profil

Lehetőség van megbízható hálózatok beállítására is. Ez azt jelenti, ha például csatlakozik az otthoni WiFi-hez, akkor a VPN nem lesz aktív. Ha úgy dönt, hogy munkát végez a helyi kávézóban, akkor bekapcsol a VPN-védelem. Ez egy egyszerű szolgáltatás, de hasznos, ha sokat utazik, de nem akarja otthon használni a VPN-t..

Egyáltalán nincs lehetőség a VPN-protokollok megváltoztatására, de a SecureLine VPN az OpenVPN-et Windowson és az IPSec / IKEv2-t MacOS-on használja, amelyek erősen ajánlottak. Ha valami testreszabhatót keres, a SecureLine VPN nem a VPN az Ön számára, de a kevésbé tech-hozzáértésnek érdemes értékelnie, ha a választást a kezükből veszik ki..

A SecureLine VPN sem támogatja a megosztott alagútépítést. Ez egy olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi annak eldöntését, hogy mely adatok haladnak át a VPN-alagúton, és melyik megy keresztül a nem védett kapcsolaton. Ez akkor hasznos, ha például a számítógépet médiaszerverként használja, és nem akarja, hogy a filmeket a világ másik oldalán lévő szerver segítségével közvetítse..

Ha a megosztott alagútkészítés olyan szolgáltatás, amelyre szükséged van, akkor máshol kell keresni. Rengeteg VPN kínál, mint például az Ivacy (olvassa el az Ivacy beszámolót).

Az Avast SecureLine VPN szolgáltatások áttekintése

Avast SecureLine VPN logówww.avast.com

Kezdődik 167 USD -tól havonta minden tervben

Tábornok

Fizetési módok
PayPal, hitelkártya

Cryptocurrency elfogad

Egyidejű kapcsolatok
5

Támogatja az osztott alagút kialakítását

Korlátlan sávszélesség

Ingyenes próbaverzió elérhető
7 nap

Visszatérítési időszak
30 nap

Szervermennyiség világszerte
55 szerver 34 országban

Asztali operációs rendszerek
Windows, MacOS

Mobil operációs rendszerek
Android, iOS

Böngésző-kiterjesztések

Útválasztókra telepíthető

streaming

Hozzáférhet a Netflix USA-hoz

Hozzáférhet a BBC iPlayerhez

Hozzáférhet Hulu-hoz
n / a

Hozzáférhet az Amazon Prime Video-hoz
n / a

Biztonság

Titkosítási típusok
256-AES

Elérhető VPN-protokollok
OpenVPN, IKEv2

Engedélyezve az eszköz indításakor

Lehetővé teszi a torzítást

Nem naplózási politika
n / a

A DNS szivárgásteszt sikeres volt

Killswitch elérhető

Rosszindulatú programok / hirdetésgátlókat tartalmaz

Támogatás

Élő chat
24/7

E-mail támogatás
24/7

Telefonos támogatás
24/7

Felhasználói fórum

Tudásbázis

Árazás

Avast-SecureLineVPN-Honlap-árak

Ha gyorsan átnézi a SecureLine VPN weboldalt, akkor megbocsátana annak a gondolatának, hogy az egyetlen elérhető fizetési terv az éves előfizetések volt. Csak akkor, ha belép a fizetési oldalra, megtalálja az egyéb előfizetési időszakok árait, sőt akkor is könnyen kihagyható.

Ha VPN-t keres Windows-ra vagy MacOS-ra, akkor a minimális előfizetés egy év. Ha rákattint a fizetési oldal kis legördülő menüre, két és három évre szóló lehetőségek is elérhetők, de nincs havi árszabvány.

Ha iOS vagy Android VPN előfizetést vásárol, dönthet úgy, hogy havonta vagy évente fizet, de nincs egy évnél hosszabb lehetőség. A több eszközből álló termék esetében választhat egy hónapra, egyéves, kétéves vagy hároméves számlázásra. Furcsa módon az Egyesült Királyságban hiányzik a havi több eszköz opció.

Ha nem veszi figyelembe az alternatív fizetési lehetőségek bonyolult és titkos választékát, ha VPN-t szeretne a számítógépéhez vagy a Mac-hez, akkor évi 59,99 dollárt fog fizetni. Mobil eszközök esetén havonta 2,99 USD-t vagy 19,99 USD-t fizethet egy éves előfizetésért. Érdemes megjegyezni, hogy nem keverheted össze. Előfizetése csak öt iOS vagy Android eszközre vonatkozik.

Ennek ellenére a SecureLine VPN nem fogja a legjobb VPN for iPhone útmutatót készíteni.

Avast SecureLine VPN több eszköz tervei

Ha valami olyat keres, amely lefedi a mobil és az asztali számítógépet, akkor szüksége lesz a 79,99 USD-es éves tervre. Ha nem vagy elég magabiztos ahhoz, hogy egy évre elkötelezzék magát, akkor egy kis vadászattal is megtalálja a havi 8,99 dollár opciót.

A SecureLine VPN árai jól érvényesek versenytársaikkal szemben, mindaddig, amíg csak öt vagy kevesebb eszközzel szeretné használni. Különösen olcsó, ha havi előfizetést keres mobilkészülékeire. Már önmagában az ár is jó lenne, mint a legjobb VPN for Android rövid listán szereplő versenytársainkkal összehasonlítva.

Ha VPN-re van szüksége további eszközökhöz, vannak olyan szolgáltatások, amelyek tervcsomagokat kínálnak eszközkorlátozások nélkül. A Goose VPN (olvassa el a Goose VPN ismertetőt) hasonló áron, de a kívánt számú eszközt lefedi.

Az Avast egy hét napos próbaverziót kínál termékeire, valamint egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát. Az egyetlen fizetési lehetőség a PayPal vagy a hitelkártya. A bitcoin vagy más kriptovaluták nem támogatottak.

Ha anonimabb fizetési módot szeretne keresni, keressen olyan VPN-t, amely készpénzt vagy bitcoint fogad el, mint például a Mullvad (olvassa el a Mullvad áttekintésünket).

Egyszerű használat

Avast-SecureLineVPN-Honlap-fizetéshez

A SecureLine VPN-hez való regisztráció elég egyszerű. A választott előfizetés megvásárlásakor meg kell adnia országát, utónevét, vezetéknevét, irányítószámát és e-mail címét. Nagyon sok személyes információ van, figyelembe véve az olyan alternatívákat, mint például a kriptosztorma (olvassa el a kriptográfiai áttekintést).

Meg kell adnia a fizetési részleteket is. A PayPal és a hitelkártya vagy a betéti kártya az egyetlen lehetőség. Amint a fizetés megtörtént, e-mailben kap egy aktiválási kódot.

Az Avast SecureLine VPN letöltése és telepítése

A beállítás is egyszerű. Csak töltse le az alkalmazást, és telepítse, mint bármely más program. A SecureLine VPN elindításakor egy egyszerű műszerfallal köszöntik Önt. Nem finom. A képernyő közepén egy nagy, piros „kikapcsoló” gomb figyelmeztet, hogy „az online adatvédelem nem védett”.

Avast-SecureLineVPN-Client-leválasztva

A nagy, piros gombra kattintva aktiválható a VPN. A program felszólítja Önt, hogy indítson ingyenes hétnapos próbaverziót, vagy vásároljon előfizetést. Kattintson az alsó szövegre, jelezve, hogy már van aktiválási kódja, és írja be az előfizetés érvényesítéséhez.

Most olyan információkat láthat, mint például a csatlakozási idő, a valódi IP-cím, a tartózkodási hely és az IP-cím, amint másoknak megjelenik. Teszteltük a SecureLine VPN-t az Egyesült Királyságban, és alapértelmezés szerint egy londoni helyre állt. Ezen információk alatt egy nagy gomb található a hely megváltoztatásához.

A gombra kattintva megjelenik a kiszolgálók listája. A tetején jelenik meg az aktuális szerver, amelyet számunkra az „optimális hely” címkével láttak el. Az információ melletti „i” fölé az egérmutatóra kattintva felbukkanó ablakot nyit meg, amely elmagyarázza az optimális helyzetet „segít a lehető legjobb csatlakozási sebesség elérésében”.

Avast-SecureLineVPN-Client-Server

A többi szerver helye ennek alatt látható. A bal oldalon található egy menü, amellyel szűrheti őket hely, peer-to-peer vagy streaming alapján. A listán szereplő egyes szervereknek is vannak kis ikonjai, amelyek jelzik, hogy P2P-re vagy streamingre vannak optimalizálva.

A helyek megváltoztatása olyan egyszerű volt, mint egy másik szerverre kattintás. Kb. Két másodpercbe telt, mire a kapcsolat létrejött. Kattintson az alkalmazás közepén lévő zöld gombra, és a VPN szinte azonnal lekapcsol.

Csak két másik gomb található az oldalon. Az első megnyitja, ami lényegében az Avast mobil VPN-termékeinek hirdetése. A második gomb a klasszikus beállítások fogaskerék ikonja, amely megnyitja a beállításokat. Három szakasz van: „általános”, „hálózati biztonság” és „előfizetés”.

Avast SecureLine VPN beállítások

Az „előfizetés” szakasz csak információkat tartalmaz az előfizetésről és annak lejáratáról. A „hálózati biztonság” itt találja meg a killswitch aktiválásának lehetőségét, amely blokkolja az internet-hozzáférést, ha a VPN lekapcsolódik az Ön személyes adatainak fenntartása érdekében..

Az egyetlen további beállítás ebben a szakaszban a VPN automatikus bekapcsolása, amikor csatlakozik az internethez, vagy megkérdezik, hogy szeretné-e bekapcsolni. Kizárhatja a megbízható hálózatokat is, ami azt jelenti, hogy a VPN nem kapcsol be, amikor bizonyos WiFi hálózatokhoz kapcsolódik.

Avast-SecureLineVPN-Beállítások-Általános

Az „általános” szakasznak csak öt beállítása van. Szabályozhatja, hogy a SecureLine VPN miként jelenítse meg az értesítéseket, és hogy ez megjelenjen-e a menüsoron. Beállíthatja, hogy induláskor elinduljon, és feliratkozhat, hogy megkapja a bétafrissítéseket.

Az utolsó lehetőség az, hogy kikapcsoljuk más termékek ajánlatát. Miután megtapasztaltuk az unalmas előugró ablakokat, amelyeket az Avast használ antivírustermékeiben, például az Avast Pro (olvassa el az Avast Pro áttekintést), nem javasoljuk az opció kikapcsolását..

Mint láthatja, kevés testreszabható a SecureLine VPN segítségével. Célja a felhasználók számára, akik olyan dolgokat akarnak, amelyek működnek a dobozból, komplex beállítás nélkül. Ha ez az, amit keresel, akkor az Avast jó választás.

Ha valami olyat keres, amelyet hozzáigazíthat az igényeihez, tekintse meg a VPN-archívum további alternatíváit.

Sebesség

Szeretnénk megnézni, hogy a SecureLine VPN teljes egészében hogyan működik, ezért sebesség-teszteket végeztünk különböző nemzetközi szerverekre, az Egyesült Királyságban található véleményező székhelyén. Az eredményeket az alábbiakban mutatjuk be.

Hely: Ping (ms) Letöltés (Mbps) Feltöltés (Mbps)
Nem védett (Egyesült Királyság)13194,3012.24
Németország49191,789.74
Oroszország11439.396.03
Brazília22841.301.12
MINKET.8575.042,62
Dél-Korea47218.943,07

A szárazföldön levő kiszolgálók sebessége lenyűgöző volt. A németországi frankfurti szerver letöltési sebessége a védelem nélküli sebesség csaknem 99 százaléka volt. A feltöltési sebesség nem volt olyan jó, a nem védett sebesség alig 80% -ánál, de ez még mindig ésszerű.

Európán kívül a visszaesés jelentős volt, ahogy a távolságot figyelembe véve számíthat. Ha csatlakozik egy amerikai szerverhez, a letöltési sebesség több mint 50 százalékkal csökkent. Az orosz és brazíliai kiszolgálók letöltési sebessége körülbelül egyötöde gyorsabb, mint a nem védett sebességnél, Dél-Korea pedig kevesebb, mint 10 százalékkal gyorsabb..

Lehet, hogy a SecureLine VPN nem tölti be a leggyorsabb VPN szolgáltatások listáját, de jól teljesített, különösen az európai helyi szolgáltatások esetében. Mint mindig, a tapasztalatok az egyes szerverektől való távolságtól függően változhatnak.

A késés vegyes zsák volt. A közeli szerverek, például a frankfurti (Németország) szerver, ésszerű késleltetést kínáltak. Az amerikai szerver használatakor a késés lenyűgöző volt, de a dél-koreai szerver csaknem fél másodperccel késtette a késést. Ha a játékhoz a legjobb VPN-t keresi, akkor lehet, hogy a SecureLine VPN nem megfelelő a számodra.

Biztonság

A SecureLine VPN biztonságát „bankminőségűnek” írja le. Lehet, hogy manapság ez nem a legbizalmasabb inspiráció, figyelembe véve, hogy még a nagyobb bankok, mint például a HSBC is, a hackelés áldozataivá váltak, de valószínűleg magabiztosabbnak fogja érezni magát, ha számviteli szoftvert használ. Tegye félre az aggodalmait, mert a SecureLine VPN biztonsága jó.

A Windows számára választott rejtjel az AES 256 bites OpenVPN. Ahogyan a VPN biztonsági útmutatónk elmagyarázza, ez jó okból a VPN egyik legnépszerűbb protokollja. Az OpenVPN nyílt forráskódú, olyan közösséggel, amely folyamatosan keres sebezhetőségeket annak biztosítása érdekében, hogy a protokoll biztonságban maradjon. Ez is gyors.

Ha MacOS alkalmazást vagy iOS eszközt használ, a SecureLine VPN az IKEv2 protokollt használja az IPSec-rel. A weboldal állítása szerint az Apple által jóváhagyott. Az egyetlen igazi magyarázat arra, hogy mit jelent ez a valós értelemben, az, hogy a SecureLine VPN „az Apple szabadalmi halmazaira épül, hogy biztosítsa a legjobb kompatibilitást és teljesítményt”.

Függetlenül attól, hogy az Apple jóváhagyta-e, az IKEv2 / IPSec biztonságosabb, mint az egyes VPN-k által használt L2TP / IPSec protokoll. Az L2TP megköveteli a felhasználó hitelesítő adatainak hitelesítését, tehát nem ideális a magánélet garantálásához. Az IKEv2 sokkal gyorsabb is, mert az L2TP dupla beágyazást alkalmaz, ami lelassítja a folyamatot.

A kínálatban szereplő gyilkos kapcsolóval meggyőződöttünk arról, hogy működik, és sikerült. WebRTC és DNS szivárgást is teszteltünk, és a szolgáltatás problémamentesen ment át.

A legtöbb VPN-től eltérően a SecureLine VPN nem ad választási lehetőséget a protokollok között. Ha olyan dolgokat keres, amelyek működnek a dobozból, akkor az alapértelmezett értékek robusztusak. Ha további testreszabási lehetőségekkel rendelkező VPN után jár, nézzen meg a CyberGhost oldalán (olvassa el a CyberGhost áttekintést).

Magánélet

Az Avast adatvédelmi politikájában azt mondja, hogy nincs naplózás. Ástasson mélyebben, és ez az állítás nem tart fenn. A kulcsfontosságú mondat az értékesítési körben az, hogy az Avast nem követi a meglátogatott webhelyeket vagy az általa fogyasztott tartalmat, miután csatlakozik a szerveréhez.

Tehát az adatvédelmi irányelveinkbe beágyazva, azt tapasztaltuk, hogy az Avast tárolja az Ön IP-címét és az időbélyegzőt, amikor csatlakozik a VPN szolgáltatáshoz és leválasztja azt, hasonlóan a pufferelt VPN-hez (olvassa el a pufferelt VPN-áttekintésünket). Ezenkívül naplózza a használt VPN szerver IP-címét. Az állítás szerint az adatokat a VPN-szolgáltatás teljesítményének nyomon követésére használják.

Avast-SecureLineVPN-honlap adatvédelmi-naplózás

Annak érdekében, hogy méltányos legyen az Avasttel szemben, nyilvánosságra hozza az ügyfelek adatainak kormányzati igényeit, valamint a közzétételek számát. 2018-ban 79 felhasználói információ iránti kérelem érkezett, amelyek közül csak egyet adtak meg. Ez 1,27 százalékos közzétételi arány.

Van is egy negyedévente közzéteendő kanári. A kanári engedély egy okos jogi kiskapu. A társaságnak nem szabad információt közzétennie arról, hogy mikor történtek adatkérések. Ehelyett minden negyedévben nyilatkozatot tesz közzé arról, hogy az előző negyedévben nem érkeztek kérelmek.

Ha ez a jelentés a következő negyedévre hiányzik, az Avast eleget tett a törvényes adatkérésnek.

Ami aggaszt, hogy az Avast megerősítette egy ügyfél e-mail címét, amely az IP-címhez van társítva, az általa nyújtott kérelemben, amely a Cseh Köztársaságban folytatott bűnügyi nyomozás volt. Ha olyan VPN-t keres, amely garantálhatja, hogy IP-címét névtelennek tartja, akkor a SecureLine VPN nem az.

Ha a magánélet a fő probléma a VPN kiválasztásakor, akkor más szolgáltatót kell keresnie, például a legmagasabb szintű VPN szolgáltatást, az ExpressVPN-t (olvassa el az ExpressVPN áttekintésünket).

Streaming Performance

A kiszolgálók listájában a SecureLine VPN rendelkezik egy szakaszral a streaminghez. Egy helyet kínál az Egyesült Királyságban, Wonderland néven, és három az Egyesült Államokban: Gotham City, Miami és New York City. Nem tudjuk, miért keverte össze a valódi neveket a kitalált helyekkel.

Először megpróbáltunk csatlakozni Gotham City-hez. 10 másodperc múlva egy „nem tudunk csatlakozni” hibaüzenet kapott. Ezután kipróbáltuk a Miami-t, és ez jól kapcsolódott. Kicsit később megpróbáltuk újra a Gotham-ot, és ez problémamentesen kapcsolódott, így először valószínűleg csak csatlakozási hiba történt.

Avast SecureLine Netflix

Az Egyesült Királyságból származó helyünkről be tudtunk jelentkezni az USA Netflixbe, de a streaming másik kérdés. A film streamingje az USA-ból. A Netflix csak nem működött. Hibát kaptunk, amely azt mondta nekünk, hogy „valami rosszul ment” minden alkalommal, amikor megpróbáltuk. Sajnos a Netflix blokkolja a SecureLine VPN streaming szervereit.

Ha bővíteni kívánja a Netflix programozási lehetőségeit, akkor a SecureLine VPN nem fog működni az Ön számára, tehát alternatívákat kell megvizsgálnia a Netflix VPN legjobb listáján..

Avast-SecureLineVPN-Streaming-BBCIplayer

Amikor korábban teszteltük a SecureLine VPN-t, nem tudott együttműködni a BBC iPlayer-rel. Kellemesen meglepődve voltunk, amikor csatlakoztunk az Egyesült Királyság Wonderland szerveréhez, és megpróbáltuk közvetíteni. A BBC iPlayer tartalma minden egyes kísérlet során jól továbbadódott, pufferelési problémák nélkül.

Sok VPN nem képes a BBC iPlayer közvetítésére, tehát ez egyértelmű plusz a SecureLine VPN számára. Ha a brit tartalom a te dolgod, de továbbra is VPN-t keres további testreszabási lehetőségekkel, tekintse át a BBC iPlayer legjobb VPN-hez vezető alternatívák útmutatóját.

Szerver helyek

A SecureLine VPN 55 szerverrel rendelkezik 34 országban. Csak néhány országban van egynél több szerver. Spanyolországban, Németországban, Kanadában és Oroszországban kettő van, az Egyesült Királyságban három, az Egyesült Államokban pedig 16.

Rengeteg VPN kínál jobb választékot, például NordVPN (olvassa el a NordVPN áttekintésünket). A viszonylag alacsony általános adatok ellenére a SecureLine VPN jó eloszlást biztosít az országok között. A listán Izrael, Új-Zéland, Dél-Afrika és Brazília szerepel, amelyekre más VPN-ek nem mindig vonatkoznak.

Ennek ellenére, ha komoly világméretű lefedettséget akar keresni, akkor távolabb kell keresnie. Apukám mind a HideMyAss (olvassa el a HideMyAss áttekintést), amelynek szerverei hihetetlen 190 országban vannak, de ironikus módon a HideMyAss az Avast is tulajdonában van..

Vevőszolgálat

Az Avast biztosítja az alapokat jól átfogó kötelező tudásbázist, valamint egy megfelelő GYIK-ot. Van egy fórum, ahol olyan kérdéseket tehet fel, amelyekre még nem vonatkozik a tudásbázis. A válaszok általában hasznosak, de a válasz megkapása néhány napot igénybe vehet.

Avast-SecureLineVPN-Honlap-Support-Area

Ha inkább közvetlenül az Avast-nal beszélget, élő csevegéssel vagy e-mailen keresztül veheti fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. Néhány egyszerű kérdést felvetünk, hogy megkérdezzük, hogy hány szerver áll rendelkezésre, ha volt egy killswitch lehetőség, és van-e támogatás a megosztott alagútépítéshez.

Avast-SecureLineVPN-email-válasz

A válaszok alig több mint 24 órát vettek igénybe, és a válaszok kevés, de pontosak voltak. A kiszolgálók számával kapcsolatos kérdésre válaszul a támogatási ügyintéző egyszerűen beillesztett egy linket a SecureLine VPN weboldalra. Az oldalon található a kiszolgálók listája, de kevés keresést igényel, tehát ez nem volt különösen hasznos.

Az online csevegés szintén megfelelő volt, de nem látványos. Amikor megkérdezték, hogy melyik VPN protokollt használták a macOS alkalmazáshoz, az ügyfélszolgálatnak el kellett mennie és ellenőriznie a választ, amely nem ösztönözte a bizalmat. Néhány percet vett igénybe, hogy visszatérjenek az információkhoz, hogy IOSec volt a macOS és iOS eszközökön.

A tudásbázis, a fórum, az e-mail és a csevegési lehetőségek között meg kell találnia a szükséges információkat, de ez hosszabb ideig tarthat, mint szeretné. A válasz gyorsasága érdekében az online csevegés a legjobb megoldás, de bosszantó volt, hogy kénytelenek voltunk megadni nevünket és e-mail címünket, mielőtt használni.

Az ítélet

A SecureLine VPN nem sokkal akadályozza meg a funkciókat, de könnyen kezelhető és hatékony abban, amit tesz. A megbízható hálózatok kijelölése hasznos és a gyilkos kapcsoló is fontos, de ha más beállításokkal akarsz gondolni, akkor szerencsétlen.

Ennek ellenére vannak külön dedikált szerverek a P2P számára, ha a VPN-t torrentinghez kívánja használni, de tekintettel a magánélettel kapcsolatos aggályainkra, érdemes megnézni a legjobb torrent fájlokkal ellátott VPN-t..

Az adatvédelem a legnagyobb probléma a SecureLine VPN-nél. Az Avast elismeri, hogy naplózza az Ön IP-címét, és a múltban a bűnüldöző szerveknek adott ügyfélinformációkat, de ez ritka. Ha a VPN-től teljes magánéletre van szüksége, akkor másutt kell keresnie. VPN-értékelésünk jó indulási pontot jelent.

Köszönjük, hogy időt fordított az értékelés átolvasására. Ha az Avast SecureLine VPN-t használja, és meg akarja osztani tapasztalatait, nyugodtan adjon hozzá egy megjegyzést az alábbiakhoz. Szeretnénk hallani a gondolatait.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me