A BoxPN áttekintése – frissítve 2020-ig

BoxPN áttekintés

A BoxPN egy ígéretes VPN-szolgáltatás, amelyet a sebesség elérésekor teljes egészében elmulaszt. Bár könnyű kezelhetősége lenyűgöző, szerverváltási ideje nagy, és nagyon magas az ára, a túl sok létfontosságú területen dobja el a labdát, hogy azt ajánlhassa. A részletekért olvassa el a BoxPN teljes áttekintését.


legjobb VPN-vélemény

A BoxPN egy virtuális magánhálózat, amely az adatvédelmi szempontból barátságos Seychelle-szigeteken, az Indiai-óceán szigetcsoportján működik, és jól megtervezett, tiszta felületet, kiváló árakat és kétségtelenül a legrosszabb sebességeket kínálunk, amelyeket a VPN-vélemények felírásakor tapasztaltunk. . Még a floridai Kaliforniába történő csatlakozás esetén a sebesség 86% -kal csökkent, ami valóban elfogadhatatlan csökkenés.

Míg a felső rész miatt a BoxPN-t szeretnénk ajánlani, a hátrányai egyszerűen túl sokkal kezelhetők, és az olvasók sokkal jobban ki tudják nézni a NordVPN-t, az ExpressVPN-t vagy a CyberGhost-ot, a legjobb hármat a legjobb VPN-szolgáltatók kiválasztásában. Kár, mert ebben a „VPN in the box” rengeteg ígéret van.

Olvassa el a teljes BoxPN áttekintésünket és a esetleges leendők listáját.

Egyidejű-kapcsolatok

Setup3

Setup2

BoxPN-Main-kép

Előző

Következő

Alternatívák a BoxPN-hez

erősségek & Hiányosságok

Jellemzők

A BoxPN kialakítása elegáns és egyszerűen használható. Szeretjük a tiszta vonalakat és a nagy betűtípust, nagy gombokkal világossá teszik, hogy hova menjenek az interfészen belül.

BoxPN-Main-kép

A Box P2P-barátként reklámozódik, de a kisebb csillagsebessége – még inkább később – lehetetlenné teszi a torrentist. Emiatt nem tekinthetjük a torrenting egyik legjobb VPN-nek.

A társaság a weboldalán azt is kijelenti, hogy nem fojtja a sebességet vagy nem korlátozza a sávszélességet. Elméletileg ez nagyszerű, de olyan lassú rendszernél, mint a BoxPN, ez nem jelent különbséget.

A közelmúltban a BoxPN bevezette a gyilkos kapcsolót, amely nélkülözhetetlen VPN eszköz, amely javítja az általános biztonságot. Ha a VPN szerverrel való kapcsolat megszakad, a gyilkos kapcsoló megszakítja az internetkapcsolatot, így az IP nem kerül kitéve. Bár nem mindenkinek lesz szüksége rá, a torrent emberek, valamint az internetes cenzúrával rendelkező országokban élők, mint például Kína örömmel tudják, hogy biztonságban vannak.

A killswitchhez azonban csak a Windows felhasználók férhetnek hozzá. A BoxPN ügyfélszolgálata szerint a macOS kliensnek és a mobil alkalmazásoknak még nincs. Véleményünk szerint egy kis áttekintés.

A BoxPN adatfolyam-teljesítménye

A Netflix fejlett VPN-blokkoló rendszert alkalmaz, amely leállítja a legtöbb streaming kísérletet, és visszaadja a rettegett Netflix proxy hibát, azaz nem fogja az Stranger Things-t figyelni, hacsak nem kapcsolja ki a VPN-t.

Netflix

Ennek ellenére sok szolgáltatás legyőzte a Netflix VPN tilalmát, és a BoxPN az egyik, bár csak néhány esetben. Tíz szerverhez csatlakoztunk a BoxPN hálózatában, és egyikük a Netflix-szel dolgozott. Ez egy USA-alapú szerver volt Kaliforniában. A 10-ből egy nem nagy siker, de jobb, mint a legtöbb.

Kipróbáltuk a VPN-t más népszerű streaming szolgáltatásokkal, például az Amazon Prime Video-val, a Hulu-val és a BBC iPlayer-rel. Az Amazon és a Hulu minden szerverrel kiütött.

Hulu

A BBC iPlayer csak az Egyesült Királyság felhasználói számára érhető el. A BoxPN rendelkezik a dedikált szerverrel a szolgáltatáshoz, amelyet „iPlayer” feliratú felirattal láttak el, de amikor csatlakoztunk hozzá, nem tudtuk elérni a videotartalmat. Ha utána nézi a brit híreket, akkor inkább nézze meg az iPlayer kiválasztásának legjobb VPN-jét.

A BoxPN funkcióinak áttekintése

BoxPN logóboxpn.com

Kezdődik 666 USD-tól minden hónapban

Tábornok

Fizetési módok
PayPal, hitelkártya

Cryptocurrency elfogad

Egyidejű kapcsolatok

Támogatja az osztott alagút kialakítását

Korlátlan sávszélesség

Ingyenes próbaverzió elérhető

Visszatérítési időszak
7 nap

Szervermennyiség világszerte
45

Asztali operációs rendszerek
ablakok

Mobil operációs rendszerek
Android, iOS

Böngésző-kiterjesztések

Útválasztókra telepíthető

streaming

Hozzáférhet a Netflix USA-hoz

Hozzáférhet a BBC iPlayerhez

Hozzáférhet Hulu-hoz

Hozzáférhet az Amazon Prime Video-hoz

Biztonság

Titkosítási típusok
256-AES

Elérhető VPN-protokollok
OpenVPN

Engedélyezve az eszköz indításakor

Lehetővé teszi a torzítást

Nem naplózási politika

A DNS szivárgásteszt sikeres volt

Killswitch elérhető
Csak az asztalon

Rosszindulatú programok / hirdetésgátlókat tartalmaz

Támogatás

Élő chat
Munkaidő

E-mail támogatás
Munkaidő

Telefonos támogatás

Felhasználói fórum

Tudásbázis

Árazás

A BoxPN kiváló áron jár. Sokkal olcsóbb, mint a versenytársak, mint például az ExpressVPN, amelynek bármely VPN havi költsége az egyik legmagasabb, amint az az ExpressVPN áttekintésből olvasható.

A BoxPN tervének kiválasztása arra számít, hogy meddig kívánja elkötelezni a szolgáltatást. Az egyik tervhez nem kap több szolgáltatást, mint a másikhoz.

Az egyéves terv havi kamatlába 2,99 dollárra csökken, ami a BoxPN-t az egyik leginkább megfizethető VPN-ként teszi lehetővé..

Csalódás az, ha a kötelezettségvállalási időszakokat egy évre korlátozzák. Más VPN-k hosszabb terveket kínálnak. Például a magán-Internet hozzáférés kétéves tervvel rendelkezik, amely kevesebb, mint 3 dollár havonta (olvassa el a PIA-áttekintést), míg a VPN Unlimited akár élettartam-terveket is kínál (olvassa el a VPN Unlimited áttekintésünket).

A BoxPN emellett kriptovalutákkal, például bitcoinokkal történő fizetést is lehetővé teszi, vagyis anonim lehet, ha akar. A bitcoin útmutatónkban többet megtudhat a bitcoin működéséről. Egyéb fizetési lehetőségek: hitelkártya, PayPal, Perfect Money és globális fizetések.

Egyszerű használat

A BoxPN nagyon felhasználóbarát és jól megtervezett. Összességében véve szellő, a fiók létrehozásától a kiszolgálók kiválasztásáig és átváltásáig. A kellemesség közvetlenül a weboldalról indul, amely világosan el van írva.

Setup1

Az előfizetés megvásárlása után felkéri egy felhasználónevet és jelszót.

Setup2

A beállítási képernyő egyszerű. Írja be e-mail címét, válassza ki a felhasználónevet és állítsa be a jelszót – vagy generáljon egyet a legjobb jelszókezelőkkel. Sehol nem kér olyan információ azonosítását, mint például a valós neve, címe vagy telefonszáma. Továbbra is meg kell adnia egy e-mailt, de használhat egy átváltási lehetőséget.

Setup3

A felhasználói irányítópultra való belépés előtt meg kell adnia az e-mail címét. Innentől kiválaszthatja platformját, legyen az Windows, macOS, Android vagy iOS. Ha manuálisan szeretné konfigurálni a VPN-t, akkor ezt meg is teheti. A felülvizsgálathoz a klienst használtuk a Windows 10 rendszeren.

Setup4

Az irányítópulton a jobb felső sarokban található egy szakasz, ahol nyomon követheti a felhasznált adatok mennyiségét havonta. A BoxPN azonban nem korlátozza a sávszélességet, ezért kíváncsi vagyunk, hogy miért akarna bárki követni a nyomkövetést.

Setup6

Miután megnyitotta az ügyfelet az asztalon, a rendszer kéri, hogy jelentkezzen be a korábban létrehozott felhasználónévvel és jelszóval. Miután megadtuk a hitelesítő adatainkat, azonnal és késés nélkül elindult.

Setup7

A felhasználói felület tiszta és egyszerű. Válassza ki a használni kívánt szervert, majd kattintson a mellette található „Csatlakozás” gombra. Tesztelésünk során kevesebb mint 20 másodperc alatt csatlakoztunk több mint 20 szerverre. A kiszolgálók közötti váltás ugyanolyan gyors volt, nagy plusz a BoxPN-hez.

A menü könnyen görgethető és használható. A kiszolgálók ábécé sorrendben vannak feltüntetve országonként. Ha olyan gyors kiszolgálót talál, amely kedveli, kedvencként mentheti el. A menüben van egy fül, ahol a kedvencei szerepelnek, így nem kell görgetenie, hogy újra megtalálja őket.

Van egy használati napló szakasz, ha ellenőrizni szeretné a BoxPN-vel fennálló kapcsolat állapotát vagy előzményeit.

Setup8

A felület tetején található egy legördülő menü, amely lehetővé teszi az alagút-protokoll váltását.

Setup9

Könnyen csatlakoztunk néhány weboldalhoz, és még videókat közvetítettünk a YouTube-on. A videók gyorsak voltak, mert a képminőség nem volt jó. A BoxPN nagyon hasznos alkalmazás, amely nem jelent problémát.

Támogatott eszközök

A BoxPN elérhető Android, iOS, Windows és macOS rendszereken. Ugyanakkor nem fog nyerni semmilyen díjat, és különösen a mobilalkalmazások nagyon hiányoznak, vagyis ha ez prioritás, akkor jobb, ha megnézi a legjobb mobilhálózati VPN-t. A Linux csak akkor lehetséges, ha szereti az OpenVPN fájlokat.

Eredetileg azt gondoltuk, hogy a BoxPN csak három egyidejű kapcsolatot támogat, mert ezt mondja a „rólunk” oldal.


Egyidejű-kapcsolatok

Az ügyfélszolgálat szerint a ténylegesen megengedett szám öt. Egy egyszerű weboldalfrissítés bizonyos zavart menthetne a felhasználók körében. Ennek ellenére a BoxPN messze van a legjobb VPN-től több eszköz számára. Ugrás a NordVPN áttekintésbe a lista egyik legmagasabb bejegyzéséhez.

szerverek

Eltérés van a BoxPN tényleges kiszolgálói számával szemben. A weboldalán kijelenti, hogy több mint 80 van.

Szerverek-1

Hálózati oldala, amely részletesen bemutatja az egyes kiszolgálókat és azok állapotát, azonban csak a 45-et sorolja fel, és az ügyfél 48 lehetőséget kínál Önnek a váltáshoz.

Szerverek-2

Ez egy újabb információs következetesség kérdése. Megkeresettük a BoxPN ügyfélszolgálatát, hogy végleges választ kapjunk, és megerősítettük, hogy a VPN-nek csak 45 van.

Legyen 45, 48 vagy 80 szerver, a választás még mindig túl kicsi. A legtöbb szolgáltató több száz vagy több ezer szerver közül választhat, amelyek a bolygó szinte minden nagyobb városában megtalálhatók. Az ExpressVPN és az NordVPN hatalmas szerverhálózatokkal rendelkezik, ami az egyik oka annak, hogy a VPN világában tetején állnak.

Ha a BoxPN-t komolyan akarják venni, növelnie kell kiszolgálói számát és terjesztését; még egy olyan alacsonyabb szintű szolgáltatásnak, mint a HideMyAss, hatalmas hálózat van, amint azt a HMA áttekintésünkben olvashatják. Csak öt kontinensen 32 országban van. Bár senki sem számít arra, hogy csatlakozzon egy szerverhez Antarktiszon, az a tény, hogy Afrikában nincs jelen, nem jó.

Sebesség

A BoxPN szörnyű sebességgel rendelkezik. Minden VPN el fog veszíteni valamilyen sebességét, mert ezt a kompromisszumot kell tennie anonimitás érdekében, de a BoxPN olyan lassú volt, hogy akadályozta a használatát. Ez arra késztett minket, hogy inkább a világ egyik leggyorsabb VPN szolgáltatását, például a TorGuard-ot használjuk (olvassa el a TorGuard áttekintésünket).

Hely: Ping (ms): Letöltés (Mbps): Feltöltés (Mbps):
Védtelen16152,4723.29
UK1171,721.01
Argentína4120.430.25
Ausztrália5895,451.28
USA (Kalifornia)21420.0512,59
Japán22711.386,44

Az egyetlen olyan kiszolgáló, amelyben nagy felbontású streaminghez használható internetes sebesség volt, az Egyesült Államokban és Japánban volt. Miközben ezek a sebességek rendben voltak, a védetlen sebességünk 86 százalékát még mindig csökkentették.

Ha videót vagy torrentet szeretnél streamingbe nézni, akkor a BoxPN csak frusztrációt és kudarcot fog okozni, ami sajnálatos, mivel a Netflixbe tudott betörni..

Biztonság

Az egyik első dolog, amelyet VPN vásárlásakor kell keresni, a vállalat naplózási politikája. Nincs értelme rendszert használni az adatok anonimizálásához, ha a szolgáltató, akivel dolgozik, tartja azt fenn. Még akkor is, ha egy VPN azt állítja, hogy nem naplózza az Ön tevékenységét, adatvédelmi politikájában azt találhatja, hogy megőrzi a nevét, címét, telefonszámát és egyebeket.

Nem sokkolónak kell lennie, hogy a BoxPN azt mondja, hogy nem jelentkezik. Áttekintettük annak adatvédelmi politikáját, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy az igazat mond-e.

Adatvédelmi irányelvek

Kiderül, hogy a BoxPN becsületes, legalábbis annak alapján, amit meg tudunk mondani. A legnagyobb információ, amelyet megtart, az e-mail címe. Ez nem fenyeget, mivel az adatvédelem érdekében létrehozhat egy író e-mailt.

A felügyeleti joghatóság egy másik olyan terület, ahol veszélybe kerülhet. Ha az Ön által használt VPN olyan országban található, amely részt vesz az egyik legfontosabb globális felügyeleti szövetségben, akkor arra kényszeríthetjük, hogy nyilvánosságra hozza személyazonosságát egy kormányzati ügynökség számára..

A BoxPN-nek nem kell ezzel aggódnia, mivel a Seychelle-szigeteken van, ahol nagy adatvédelmi törvények vannak érvényben.

A biztonságos VPN harmadik és utolsó összetevője az alagutazási protokollok és a titkosítási szabványok erős párosítása. A BoxPN rendelkezik OpenVPN, L2TP, PPTP, IPSec és SSTP fájlokkal.

Az OpenVPN az alapértelmezett és legjobb választás. Ez egy nyílt forráskódú platform, amely továbbra is élvonalbeli, mert a kiberbiztonsági közösség fenntartja azt. A legjobban akkor működik, ha párosul az AES 256 bites titkosítással, amelyet sokan úgy vélik, hogy nem rejthető. A BoxPN mindkettőt használja, biztosítva a legjobb biztonságot a fogyasztói platform számára.

Vevőszolgálat

A BoxPN ügyfélszolgálata vegyes táska: bár élő csevegéssel rendelkezik, nem a nap 24 órájában. Pontokat kap az erőfeszítésekhez, de javításokat lehet elérni.

CS1

Egy softball kérdést tettünk fel, mert ezek gyakran mondják el az ügyfélszolgálat hatékonyságát. Ha csak letisztítja a kérdést, és azt mondja, hogy ellenőrizze a weboldalt, akkor hiba történik. Ha kezdeményezést kezdeményez, és személyre szabott választ ad, amely működik, akkor tudja, hogy minőségi alkalmazottakkal foglalkozik.

Az élő csevegés offline állapotban volt, amikor elküldtük az üzenetet. Néhány órával később e-mailen választ kaptunk.

CS2

Ez a válasz megválaszolta a kérdést. Nem túl barátságos vagy barátságos, de az ügy középpontjába kerül, és erőforrás-kapcsolatokat biztosít. Ez minden, amit az ügyfélszolgálat képviselőjétől kérhet.

Miközben elismerjük, hogy rendelkezik élő csevegési funkcióval, szeretnénk, ha a jövőben 24/7-re bővítik, hogy jobban szolgálhassák a globális piacot.

A BoxPN kiterjedt tudásbázissal rendelkezik a támogatási szakaszban. Hasznos cikkeket tartalmaz, amelyek elmagyarázzák a szolgáltatás tulajdonságait, egy GYIK-ot és lépésről-lépésre mutató útmutatót, amelyek a felhasználókat speciális témákban végigvezetik, például az OpenVPN manuális konfigurálásán. Nincs felhasználói fórum.

CS3

Ezek nagy források a felhasználók számára, de nem helyettesítik a 24/7 élő chat-rendszer kényelmét.

Az ítélet

A BoxPN jó VPN zökkenőmentes felülettel, amelyet könnyű telepíteni és használni. Semmit nem naplóz, és nincs olyan joghatóság, amely megkövetelné az adatainak továbbítását. A protokollok és a titkosítás a legfontosabb, és ügyfélszolgálatunk válaszolt kérdéseinkre.

Még a BoxPN erősségeivel sem tudjuk ajánlani. Sebessége elfogadhatatlan.

A legtöbb szerver ilyen lassú volt, gyakorlatilag használhatatlanok. Ha a BoxPN képes növelni ezt a teljesítményszintet és növelni kiszolgálói számát, akkor erõ lehet a jövõben számolni. Mostanában jobb lehetőségeket találhat.

Mi a véleményed a BoxPN-ről? Egyetért-e az értékelésünkkel? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben, és köszönöm az olvasást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map