Shellfire VPN pregled – ažurirano 2020

Shellfire VPN pregled

Shellfire VPN usluga je koja izgleda visoko razmišlja o sebi, ali kad jednom otvorite poklopac, spektakularno ne uspijeva. Između ružnog sučelja, male brzine i sigurne sigurnosti, kupci savjetujemo da potraže negdje drugdje. Pročitajte našu recenziju Shellfire za prljave detalje.


najbolje-VPN-recenzije

Od početka do kraja, korištenje Shellfire VPN-a je neugodno. Morali smo deinstalirati naš antivirus za pokretanje klijenta, a politika o privatnosti usluge napisana je u neuništivom pravnom govoru..

Postoji krajnji nedostatak značajki, izbornik postavki gotovo ništa nema, a sučelje stolnog klijenta je zastarjelo i zauzeto. Brzina je nedosljedna i postoji strašan nedostatak poslužitelja, čak i ako su oni dobro distribuirani širom svijeta.

Ako nas želite čuti kako treba samo da se ova virtualna privatna mreža pokrene za ovaj Shellfire VPN pregled, pročitajte nas ugodan smijeh o našem trošku. Kad ste gotovi, krenite na naš najbolji popis VPN-a da biste pronašli korisnu VPN.

prednosti & nedostaci

Alternativa za Shellfire VPN

Značajke

Ovaj ćemo odjeljak započeti pregledom značajki koje Shellfire VPN nudi, a onda ćemo razgovarati o tome gdje nedostaje.

Shellfire VPN pruža vam mogućnost ne samo pokretanja VPN-a pri pokretanju, nego i spajanja ravno na željeni poslužitelj. To je to za značajke.

Pogledajmo sada nedostatke Shellfire VPN-a. Šokantno, nema ubojica. Mi ćemo raspravljati o tome detaljnije u odjeljku “sigurnost”, ali ubojica se obično smatra kritičnom osobinom. Bez njega pojavit će se prozor u kojem uopće niste zaštićeni ako vaše računalo ili VPN izgube vezu.

Artiljerijska vatra-postavke

Nema ni podijeljenog tuneliranja, što je korisna značajka za one koji žele kontrolirati koji programi koriste zaštićenu vezu VPN-a, a koji ne. Također nema blokatora zlonamjernog softvera, ali preporučujemo da provjerite najbolji pregled antivirusnog softvera, a ne da upotrebljavate VPN integrirani.

Iako postoji aplikacija za sve glavne platforme, uključujući Windows, macOS, iOS i Android, Shellfire VPN također nedostaje na ovom području. Ne možete ga pokrenuti na običnom usmjerivaču, već morate kupiti poseban okvir Shellfire Box. Nema ni proširenja preglednika.

Artiljerijska vatra-OS

Shellfire VPN također nedostaje kada su u pitanju opcije šifriranja, jer su one vezane za odabrani poslužitelj, a ne za bilo koju postavku nad kojom imate vlast. Vaš izbor protokola je također ograničen, uključujući samo OpenVPN UDP ili TCP.

Ako tražite VPN obogaćen značajkama, Shellfire VPN nije to. Predlažemo da se uputimo na našu Astrill recenziju jer Astrill nudi robusnu podršku za podjelu tunela i killswitch, među ostalim značajkama “lijepo imati”.

Pregled značajki Shellfire VPN-a

Shellfire VPN Logowww.shellfire.net

Počinje od 396 dolara mjesečnoSvi planovi

Općenito

Metode Plačanja
PayPal, kreditna kartica, bankovni prijenos, Sofort, plaćanje po telefonu

Prihvaća cryptocurrency

Istovremene veze
1

Podržava podijeljeno tuneliranje

Neograničena propusnost

Besplatna proba je dostupna

Razdoblje povrata novca
14 dana

Količina poslužitelja u cijelom svijetu
63 poslužitelja, 37 zemalja

Okna za radnu površinu
Windows, MacOS

Mobilni OS
Android, iOS

Proširenja preglednika

Može se instalirati na usmjerivač

streaming

Može pristupiti Netflix US

Može pristupiti BBC iPlayeru

Može pristupiti Hulu

Može pristupiti Amazon Prime Video

sigurnosti

Vrste šifriranja
128-AES, 256-AES, 192-AES

Dostupni su VPN protokoli
OpenVPN, TCP,

Omogućeno pri pokretanju uređaja

Omogućuje bujicu

Pravila bez evidentiranja

Prošao DNS test propuštanja

Dostupan Killswitch

Uključen je zlonamjerni softver / blokator oglasa

podrška

Live Chat
N / A

Podrška putem e-pošte
24/7

Telefonska podrška

Korisnički forum

Baza znanja

cijena

Shellfire VPN nudi premium plan s tri mogućnosti: mjesečno, godišnje i dvogodišnje. Cijene na mjesečnom planu su razumne i čak bi mogle biti dobra. To, osim VPN-a koji nema značajke, i na druge načine koje ćemo kasnije istražiti, premium plan ne nudi mnogo funkcionalnosti.

Shellfire VPN na stranici pomoći ističe da klijenta možete instalirati na većem broju uređaja. Međutim, u bilo koje vrijeme može biti spojen samo jedan uređaj i jedini način da se izbjegne to ograničenje je kupovina usmjerivača Shellfire Box.

Što se tiče opcija plaćanja, dobivate standardni izbor kreditne kartice i PayPala, zajedno s nekoliko neobičnih. Možete platiti Sofort, koji je njemačka web stranica, izravnim bankovnim prijenosom ili telefonom. Na mjestima razasutim po web mjestu, Shellfire VPN kaže da prihvaća bitcoin, ali to se čini zastarjelim jer za to ne postoji opcija za odlazak.

Unatoč dostupnosti mjesečnog plana, za manje od jednog mjeseca mjesečno možete se prijaviti na Windscribe. Ako pročitate našu recenziju Windscribe, vidjet ćete da ne samo da podržava do 10 veza, već nudi i sportske prednosti u odnosu na Shellfire VPN u gotovo svim drugim kategorijama, a istovremeno je mjesečno po sličnim cijenama..

Za one koji su zainteresirani za prijavu na VPN na dulje razdoblje, cijene Shellfire VPN-a počinju gubiti prednost. Windscribe nudi jeftinije planove za godišnje i dvogodišnje pretplatnike od Shellfire VPN-a.

Napokon, Shellfire VPN nudi i besplatni plan koji vam omogućava pristup tri poslužitelja. Njihove brzine su ograničene na 1 megabit u sekundi i koriste se AES-128 enkripcijom. Iako to nije loš temelj za besplatni plan, ne vrijedi pokušavati. Imamo pregled najboljih besplatnih VPN usluga za one koji su zainteresirani za isprobavanje VPN-a bez trošenja.

Jednostavnost korištenja

Prošli put kad smo pogledali Shellfire VPN, dali smo mu ocjenu 70 posto radi lakše uporabe. Ta se presuda svodila na činjenicu da sučelje nije bilo nametljivo i da se nije pretjerano događalo. Ovaj je put bila drugačija priča.

Čim smo preuzeli klijenta s web stranice Shellfire VPN-a, naš je antivirus počeo upozoravati. Kad smo pokušali pokrenuti program i instalirati klijent, rekli su nam da je instalacijski program bio Win32: MdeClass, što je vrsta trojanskog softvera. Unatoč očajničkim prigovorima našeg antivirusa, nastavili smo.

Artiljerijska vatra-Avast

Jednom kad smo deinstalirali naš antivirus, Windows nam je rekao da nemamo ovlasti na našem računalu za pokretanje instalacijskog programa. To je zato što je klijent pokušavao izmijeniti konfiguracijske datoteke za koje je potreban supruruser pristup. Nakon što smo preskočili više obruča i isključili Windows Defender, dobili smo instalacijski program za pokretanje. Ne savjetujemo to, ali kao stručnjaci dali smo se žrtvu.

Artiljerijska vatra-sustav Windows

Nakon što je klijent instaliran, dočekao nas je s ružnim sučeljem koje je izgledalo kao da bi ga bilo više kod kuće na Windows 95. Linije teksta zatrpavaju gornji dio zaslona suvišnim informacijama. Neko sučelje je bilo čak i na njemačkom jeziku, unatoč tome što je jezik postavljen na “engleski jezik”, ali to se s vremenom nekako i razradilo.

Katastrofalan postupak postavljanja znači da nikome ne možemo sugerirati da pokuša instalirati ovog klijenta na njegovo računalo, te ćemo svom stroju dati dubinski pročišćavanje nakon završetka ovog pregleda. Za one u potrazi za VPN-om prilagođenim korisnicima, pogledajte našu recenziju CyberGhost.

Ubrzati

Kada gledate popis poslužitelja u Shellfire VPN-ovom klijentu, vidjet ćete da je svaki za sigurnost dobio ocjenu od dvije do pet zvjezdica i brzinu od jedne do pet zvjezdica. Radi dosljednosti testirali smo samo servere označene kao pet zvjezdica radi sigurnosti i brzine. To znači da bi trebali biti šifrirani s AES 256-bitnim.

Mjesto: Ping (ms) Preuzimanje (Mbps) Učitavanje (Mbps)
Nezaštićeno (Virginija)1472.225.78
Ujedinjene države4867.795.47
Njemačka13167,564.06
Island12722.694.58
Čile1471.390.1
Singapur24230.440.00

Naše prve dvije lokacije bile su Njemačka i Sjedinjene Države, koje su uspjele i ispunile su ocjene s pet zvjezdica.

Prelazeći na Island, vidjeli smo svoj prvi veliki hit u brzini, izgubili smo više od dvije trećine svoje propusne širine za preuzimanje, uprkos činjenici da je poslužitelj trebao imati istu enkripciju i brzinu od pet zvjezdica kao i ostali.

Artiljerijska vatra-poslužitelji

Čile je bio još gori, sa samo 1,39 Mbps brzine preuzimanja i neugodnom brzinom prijenosa od 0,1 Mbps.

Napokon, kad smo se povezali sa Singapurom, prvi put smo vidjeli rezultat od 0,00 Mbps na brzini prijenosa. Osim toga, srušio se nakon završetka testa. To je bilo ponovljivo. Tri puta smo izvršili test da bismo ga potvrdili.

Artiljerijska vatra-Speed

Iako nismo otkrili brzinu prijenosa, uspjeli smo pregledati web bez većih problema kada smo se povezali sa Singapurom.

Shellfire VPN trebalo je oko 10 sekundi da uspostavi vezu, bez obzira na to koji poslužitelj smo odabrali, ali jednom kada se povežemo, pregledavanje nije bilo strašno.

U skladu s tim, poslužitelji nisu u skladu i performanse preuzimanja ne bi mogle biti dalje od brojeva koje ćete naći na našoj najbržoj VPN listi. Ako tražite najbolji način za smanjenje vremena pinga, umjesto toga, predlažemo da pogledate naš najbolji VPN za članak o igrama.

sigurnosti

Kao što je spomenuto gledajući značajke Shellfire VPN-a, jedan od najvećih nedostataka je ubojica, koji bi prekinuo sav promet kad VPN izgubi vezu. To sprječava istjecanje podataka dok je VPN dolje, što se često može dogoditi bez da primijetite. Nepostojanje ove značajke značajno utječe na sigurnost Shellfire VPN-a.

Kada je riječ o protokolima, OpenVPN je vaša jedina opcija, ali možete prebacivati ​​između UDP-a i TCP-a, što može biti korisno za rješavanje problema nestabilnosti veze. Ako želite saznati više o VPN protokolima, to možete učiniti čitanjem našeg sloma VPN protokola.

Šifriranje se ne može promijeniti u klijentu, već ga određuje poslužitelj koji odaberete. Kao što je spomenuto u odjeljku “brzina”, poslužitelji dobivaju dvije zvijezde radi sigurnosti, što znači da se AES-128 koristi pri povezivanju, tri zvjezdice koje označavaju da se koristi AES-192 ili pet zvjezdica za pokazivanje da se koristi 256-bitni AES.

Međutim, ostvarena su poboljšanja. Prošli put kad smo pogledali Shellfire VPN došlo je do značajnih curenja DNS-a, ali kada smo ga ovaj put testirali, nismo ga uspjeli pronaći. DNS curenje su ozbiljne i mogu rezultirati da vaše informacije padnu u zlonamjerene ruke, čak i kada se radi o tunelu s VPN-om, tako da je ovo značajno poboljšanje.

Iako su vam prisiljeni protokoli i enkripcije, lijepo je dosljedno šifriranje i odabir protokola. Također je ubojica ključ ključan za sigurnost. Za one koji traže sigurnu VPN koja vam nudi široke mogućnosti protokola, preporučujemo čitanje naše ExpressVPN recenzije. Nudi nekoliko protokola i koristi najjaču enkripciju, AES 256-bitnu.

Privatnost

Na početnoj stranici web-lokacije Shellfire VPN možete se pomaknuti prema dolje i utvrditi da ona ne sadrži podatke vezane putem dnevnika. Jednom kada pređete na izjavu o privatnosti, čini se da je to sasvim laž.

Izjava o privatnosti, ako je tiskana, bila bi ogromnih 19 stranica i koristi gusti pravni jezik. Stalno se poziva na njemački zakonski kodeks koji je strog o načinu na koji tvrtke postupaju s osobnim podacima, ali reference su uglavnom pravna opravdanja za Shellfire VPN za prijavu podataka.

Na popisu podataka koji se obrađuju, jedna od kategorija su podaci o upotrebi, a jedan od primjera danih za tu kategoriju su posjećene web stranice. To je najgori slučaj za VPN korisnike, a uključivanje u politiku privatnosti trebalo bi otjerati potencijalne kupce.

Također se čini da je politika privatnosti napisana na njemačkom i prevedena na Googleu, pa je teško odrediti što se događa s nekim podacima. Izraz se čini namjerno zbunjujućim, a duljina neprihvatljiva.

Ako pogledate politiku privatnosti tvrtke NordVPN, vidjet ćete da je duga manje od jedne trećine i napisana je izravnim jezikom. Opseg informacija koje se prikupljaju i obrađuju u osnovi je ograničen na adresu e-pošte i podatke o plaćanju. Više o iznimnim pravilima o privatnosti možete pročitati u našem NordVPN pregledu

Performanse struje

Neobično, svi Shellfire VPN-ovi poslužitelji imali su usporedive performanse, unatoč različitim promjenjivim brzinama preuzimanja na papiru. To jest, ako je VPN mogao pristupiti streaming uslugama. Tijekom našeg testiranja nijedna od glavnih web stranica za strujanje, uključujući Netflix, Amazon Prime Video, Hulu i BBC iPlayer, nije nam dopustila strujanje.

Umjesto toga, napravili smo testiranje na YouTubeu i Twitchu kako bismo vidjeli kakvu bi izvedbu mogli imati ako VPN prođe pored detekcije proxyja jedne te tvrtke. Svaki poslužitelj, kojeg smo isprobali, čak i onaj koji je na papiru bacao sporo, mogao je pokrenuti YouTube i Twitch u nekoliko sekundi pri 1080p.

Ta pristojna uspješnost strujanja prosipa se jer ne možete proći kroz VPN sustave uskraćivanja velikih streaming usluga. Ako pokušavate zaobići tu zabranu VPN-a, pročitajte naš najbolji VPN za Netflix članak.

Lokacije poslužitelja

Shellfire VPN svoje poslužitelje dobro proširuje na uslugu širokom rasponu kupaca. Njegova 63 poslužitelja raspoređena su u 37 zemalja na šest kontinenata, što je pristojna distribucija. Međutim, ukupni broj lokacija i poslužitelja je malo manje.

Kako bismo kontekstu dodali tom broju, kao što možete pročitati u našoj recenziji HideMyAss, HideMyAss je davatelj broj 1 u pogledu mjesta poslužitelja, koji se može pohvaliti s oko 1000 poslužitelja na 280 lokacija. Čak i većina dobavljača srednjih cesta nudi barem 50 lokacija.

Služba za korisnike

Web-lokacija Shellfire VPN ima značajku chata uživo, ali kad ga kliknete, ustanovit ćete da nikoga nema u kući i morat ćete poslati e-poštu. Na web stranicu smo čekali nekoliko dana, osvježavajući se svaki put kad smo primijetili karticu i provjerili kad god smo mogli. Nitko nikada nije došao.

Potrebno vam je oko 36 sati da se vratite iz e-poruka, a odgovori koje dobijete su prijateljski, ali neposredni i nepristojni. Ne postoji telefonska linija ili forum, a baza znanja daje samo desetak osnovnih VPN pitanja.  

Presuda

Mnogi VPN-ovi odabiru dizajn da žrtvuju značajke u korist pojednostavljenijeg i jednostavnijeg iskustva. Shellfire VPN nema nijedan od tih aspekata i teško je koristiti, a još uvijek učinkovito ne nudi nikakve značajke.

Za dodavanje uvrede ozljeđivanju, služba za korisnike je usporena, a baza znanja na licu mjesta je ograničena. Završni čavao u lijesu, međutim, je upitna politika privatnosti.

Molimo vas da se uputite na naš cijeli popis VPN recenzija kako biste saznali o zadivljujućim VPN-ovima na tržištu. Uvjeravamo vas da će razlika biti noć i dan.

Ako imate iskustva sa Shellfire VPN, ostavite komentar u nastavku i, kao i uvijek, hvala vam na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map