Savršeni pregled privatnosti – ažurirano 2020

Savršeni pregled privatnosti

Iako je pomalo skupo i ne čini puno za vas ruku, Perfect Privacy nudi niz funkcija dizajniranih da zaštite vašu anonimnost i nudi više opcija konfiguracije nego danas većina VPN-a, ako ne i toliko zemalja.


najbolje-VPN-recenzije

Kad pružatelj VPN-a u nazivu ima riječ “privatnost”, pretpostavka je da privatnost uzima ozbiljno. Savršena privatnost nije najjeftiniji ili najglamurozniji VPN dobavljač na tržištu, ali privatnost je njegova najveća prodajna točka – i to pokazuje.

Ovaj savršeni pregled privatnosti funkcionirat će kroz svoje prednosti i nedostatke. Testirat ćemo njegovu brzinu, sigurnost i performanse streaminga i razmotriti značajke u ponudi. Također ćemo razmotriti cijene, lokacije poslužitelja, korisničku službu, privatnost i jednostavnost korištenja prije nego što donesemo konačnu presudu.

Savršena privatnost je dobar VPN, sve u obzir. Naziv robne marke daje uvid u to gdje se fokusira, ali cijena bi ga mogla otežati u usporedbi s najboljim VPN pružateljima na tržištu.

PerfectPrivacy-ClientandSettings

PerfectPrivacy-ClientIndex

PerfectPrivacy-ClientSettings

PerfectPrivacy-SiteIndex

PerfectPrivacy-SitePrices

prijašnji

Sljedeći

Alternativa za savršenu privatnost

prednosti & nedostaci

Značajke

Mnoge mogućnosti u ponudi dizajnirane su za pomoć u privatnosti, a to je gdje Perfect Privacy zaista sjaji.

PerfectPrivacy-ClientwithSettingsIndex

Perfect Privacy ima Windows klijent klijenta i konfiguracijske datoteke za druge platforme, kao što su macOS, Linux, Android i iOS. Također dolazi s konfiguracijskim datotekama za usmjerivače koji podržavaju OpenVPN. Ne postoje zasebni mobilni klijenti.

Windows klijent neće osvajati nagrade za svoj dizajn, ali jednostavan je za upotrebu. Prikazuje popis poslužitelja s trenutnom upotrebom propusne širine. Također možete pingiti servere za testiranje kašnjenja unutar klijenta, što je lijep dodir.

Klijent pruža opcije zaštite od propuštanja DNS-a koja se automatski uključuje kad ste povezani. Možete uzeti taj korak dalje s opcijama za trajno blokiranje DNS pretraživanja koja ne prolaze kroz VPN.

Perfect Privacy Multi-Hop

Također dobivate mogućnost upotrebe “kaskadnih” ili višestrukih veza, koje usmjerava vaš VPN promet putem nekoliko poslužitelja radi dodatne sigurnosti. Ostali pružatelji usluga, kao što je Surfshark (pročitajte našu recenziju Surfshark), nude ovu značajku, tako da je dobro vidjeti je pomoću ove usluge usmjerene na privatnost.

Savršena privatnost nudi SSH tuneliranje (ili „prikriveni VPN“, kako ga provajder naziva) koji pomaže korisnicima da zaobiđu internetsku cenzuru u Kini i drugim zemljama, tako da je to još jedna značajka za dodatnu privatnost.

PerfectPrivacy-ClientwithSettingsDNS

Klijent uključuje killswitch (koji se naziva “vatrozid”) koji pomaže u blokiranju prometa ako VPN nije aktivan. Nejasno je, ali prema informacijama o pomoći pored svake postavke, standardno “aktiviraj dok je tunel aktivan” blokira ne-VPN promet kad je veza aktivna ili ako padne.

Zaštitu možete povećati aktiviranjem opcija “dok je program aktivan” ili “trajno aktivan”.

Savršena privatnost ne nudi podijeljeno tuneliranje koje ćete pronaći u dobavljaču VPN-a vrhunskog nivoa, kao što je ExpressVPN (pročitajte naš ExpressVPN pregled).

Ne možete omogućiti sve značajke privatnosti u klijentu. Neki zahtijevaju aktiviranje putem web stranice. Jedna takva značajka naziva se “NeuroRouting”, što se proširuje na postojeću značajku usluge multi-hop.

PerfectPrivacy-site-Config

Prema dobavljaču, usmjeravanje temeljeno na AI koristi se za analizu vašeg prometa kako bi ga zadržao u mreži što je duže moguće prije nego što ga usmjeri na najbliži VPN poslužitelj do odredišta..

On bira najbrži i najsigurniji put za vaš promet, pri čemu se vaša IP adresa stalno mijenja kako se kreira svaka nova ruta. Svaka web stranica kojoj pristupite ili program koji koristite imat će novu rutu i IP adresu.

To je impresivno i smatramo da je to sigurnosno svojstvo Savršene privatnosti. Budući da je omogućeno u postavkama vašeg računa na web mjestu, on se aktivira na cijelom računu na svim uređajima.

Tu je i “TrackStop”, rješenje za filtriranje s pojedinačnim crnim listama za zlonamjerni softver, oglase i web stranice društvenih medija. Budući da je ova značajka dostupna na cijelom računu, filtri se primjenjuju na svim vašim uređajima.

Pregled značajki savršene privatnosti

Savršeni logotip privatnostiwww.perfect-privacy.com

Počinje od 1020 američkih dolara mjesečno Svi planovi

Općenito

Metode Plačanja
PayPal, kreditna kartica, Mobiamo, gotovina, Paymentwall

Prihvaća cryptocurrency

Istovremene veze
Neograničen

Podržava podijeljeno tuneliranje

Neograničena propusnost
1000 GB

Besplatna proba je dostupna

Razdoblje povrata novca
7 dana

Količina poslužitelja u cijelom svijetu
55 poslužitelja u 23 zemlje

Okna za radnu površinu
Windows, MacOS, Linux

Mobilni OS
Android, iOS

Proširenja preglednika

Može se instalirati na usmjerivač

streaming

Može pristupiti Netflix US

Može pristupiti BBC iPlayeru

Može pristupiti Hulu

Može pristupiti Amazon Prime Video

sigurnosti

Vrste šifriranja
128-AES, 256-AES, CAMELLIA-128, CAMELLIA-256

Dostupni su VPN protokoli
IPSec, OpenVPN, PPTP

Omogućeno pri pokretanju uređaja

Omogućuje bujicu

Pravila bez evidentiranja

Prošao DNS test propuštanja

Dostupan Killswitch

Uključen je zlonamjerni softver / blokator oglasa

podrška

Live Chat

Podrška putem e-pošte
24/7

Telefonska podrška

Korisnički forum

Baza znanja

cijena

Ne postoji skrivanje najvećeg nedostatka savršene privatnosti – cijene. Ostali davatelji usluga usmjereni na privatnost, poput Mullvada (vidi našu recenziju Mullvada), nude sigurnost po znatno nižoj cijeni.

U plaćenim planovima postoji samo jedan niz značajki. Jedina razlika je duljina vremena koje dobijete. Mjesečna stopa Perfect Privacy vratit će vam 14,79 USD ili možete platiti do dvije godine za 244,72 USD kako biste troškove smanjili na oko 10,19 USD mjesečno.

Nema besplatne probne verzije, pa ćete se morati probati mjesec dana da biste isprobali uslugu.

Čak i na dužim planovima, Perfect Privacy nije jeftin u usporedbi s nekim od njegovih konkurenata. Trošak ćete sami morati procijeniti, no možda ćete radije ponuditi sveobuhvatnog pružatelja usluga koji ozbiljno uzima privatnost, poput NordVPN-a (pročitajte NordVPN recenziju).

Za savršenu privatnost možete plaćati putem preko 60 načina plaćanja, uključujući kreditne i debitne kartice, PayPal i kripto valute, poput bitcoina. Možete čak i platiti gotovinom ako ga želite poslati na adresu u Latviji, ali to ne preporučujemo.

Savršena privatnost nudi sedmodnevno pravilo povrata za neke načine plaćanja – isključuje kriptovalute i darovne kartice – tako da biste trebali razmotriti želite li provesti uslugu.

Jednostavnost korištenja

Savršena privatnost ne žrtvuje lakoću upotrebe radi privatnosti na način na koji to rade druge hardcore usluge usmjerene na privatnost, poput kriptostorme (pročitajte naš kriptovaluta). U većini slučajeva ravnoteža između prilagođavanja i pojednostavljenja je približno ispravna.

PerfectPrivacy-site-CheckoutA

Prijavljivanje na Perfect Privacy jednostavno je. Na stranici za odlazak nalaze se tri odjeljka, gdje prvo morate vidjeti cijenu svakog paketa cijena, a ne mjesečne prosjeke..

Trebate samo unijeti korisničko ime i adresu e-pošte i odabrali ste davatelja plaćanja koji želite koristiti prije nego što nastavite s plaćanjem.

Nije jasno koje podatke pružatelji plaćanja bilježe, ali u skladu s mantrom o privatnosti, Perfect Privacy ne traži osobne podatke prilikom prijave.

Nakon što se registrirate, bit će vam poslana e-pošta s podacima o vašem računu, zajedno s vezama do područja računa i upute za uporabu. Zaporka je unaprijed generirana, ali ako ste zabrinuti za privatnost, trebali biste generirati jaču lozinku i promijeniti je nakon što ste prijavljeni.

PerfectPrivacy-site-ploča

Nadzorna je ploča članova jednostavna za kretanje. Daje vam podatke o vašoj dužini usluge i pokazuje koje su značajke omogućene na vašem računu.

Ne postoji očita veza za preuzimanje u početnoj e-pošti, pa nakon što se prijavite, samo idite na područje za preuzimanje u gornjem desnom izborniku web mjesta. Za uređaje sa sustavom Windows instaliran vam je jednostavan za instalaciju.

Preuzimanje i instalacija traju nekoliko minuta. Klijent se zove “VPN Manager”, a ne Perfect Privacy, što može biti zbunjujuće kada ga pokušavate pronaći.

Za prijavu ćete morati ići na “postavke”. Trebao bi se automatski pojaviti, ali ako se to ne dogodi, potražite crvenu ikonu ladice (globus s lokotom) na programskoj traci sustava Windows, a zatim desnom tipkom miša kliknite i pritisnite “postavke”. Možete upisati svoje korisničko ime i lozinku u područje “spremi vjerodajnice” i pritisnite “zatvoriti” za spremanje.

PerfectPrivacy-Client-ConnectDetails

Klijent nije dizajniran da izgleda privlačno, ali lako je navigacija.

U izborniku klijenta prikazan vam je popis poslužitelja. Odaberite onaj koji vam se sviđa i pritisnite simbol koji izgleda kao električni utikač za spajanje. Informacije o vašoj vezi možete pronaći tako da kliknete simbol povećala.

Možete pingirati servere, ponovo pristupiti izborniku postavki, napustiti VPN klijent ili ga umanjiti, tako da je sve izravno..

Vraćajući se na izbornik postavki, imate mogućnost izbora između dvije vrste šifriranja: OpenVPN ili IPSec. Oboje imaju opis ispod koji će vam pomoći odabrati što je najbolje za vas, a što je korisno.

Ta se korisnost može vidjeti pored većine opcija. Dok se krećete po izborniku postavki, vidjet ćete da sve što nije očito pokraj sebe ima upitnik, koji možete kliknuti da biste vidjeli dodatne informacije.

PerfectPrivacy-ClientwithSettingsIP

Nije svaka VPN značajka očita, pogotovo kad im daju imena specifična za robnu marku, tako da je to lijep dodir. Objašnjava svaku postavku bez da je bacate i postiže dobru ravnotežu za korisnike bilo koje razine vještine.

Odjeljak “vatrozid i DNS” omogućuje vam da izmijenite postavke zaštite killswitch i DNS-a protiv curenja, s minimalnom zaštitom omogućenom prema zadanim postavkama.

“Kaskadno i prikriveno” bavi se SSH tuneliranjem i zaštitom od više skokova, što vam omogućuje odabir koliko poslužitelja želite da prosljeđujete podatke.

Ako naiđete na probleme, odjeljak “drugi” omogućuje vam resetiranje umrežavanja i pregled dnevnika za uklanjanje pogrešaka za dodatno rješavanje problema.

PerfectPrivacy-site-config-SiteBlocks

Vratite se na web mjesto, moći ćete prilagoditi dodatne značajke. Navedeni su u “config” području odjeljka za članove. Svaka značajka ima klizač za uključivanje ili isključivanje, kao i korisne opise.

Od prijave do postavljanja, Perfect Privacy uspostavlja razumnu ravnotežu između kompliciranog žargona i jednostavnosti upotrebe. Kad je to potrebno, i klijent i web stranica imaju informacije koje pomažu korisnicima da razumiju što značajka ima.

Klijent neće osvojiti nagradu za stil, ali djeluje. Instalacija je jednostavna, a povezivanje s poslužiteljima je jednostavno. Osnovne značajke privatnosti unaprijed su omogućene, a dodatne mogućnosti nude se za one sa strožim zahtjevima.

Ubrzati

Savršena privatnost možda je usmjerena na privatnost, ali tvrdi i da je brza.

Željeli smo vidjeti kako je izveden u usporedbi s najbržim VPN uslugama na tržištu, pa smo izvršili testove brzine na nekoliko međunarodnih poslužitelja s naše lokacije u Velikoj Britaniji. Rezultati su prikazani u nastavku.

Mjesto: Ping (ms) Preuzimanje (Mbps) Učitavanje (Mbps)
Nezaštićeno (UK)1237.134.44
Amsterdam1933.283.92
Frankfurt, Njemačka5825.883.74
Montreal8832.463.79
Los Angelesu15425.272.72
Hong Kong31817.052.42

Brzina na najbližem međunarodnom poslužitelju u Amsterdamu bila je oko 90 posto nezaštićene brzine, s gotovo identičnim kašnjenjem. Rezultati su bili pomiješani kada su testirani drugi poslužitelji, sa znatiželjnom varijacijom brzina koje se nisu podudarale s udaljenošću, ali nije bilo puno.

Poslužitelj u Frankfurtu u Njemačkoj testirao je brzinu od oko 25 megabita po sekundi i imao je dobru latenciju. Poslužitelj u Montrealu imao je veću brzinu od znatno bližeg Frankfurta, ali i veća kašnjenja, što je i razumljivo s obzirom na udaljenost.

Dvije lokacije koje su bile još udaljenije, Los Angeles i Hong Kong, također su imale veća kašnjenja, ali respektabilne brzine. Veličina 154 milisekunde i 318 ms veze s Los Angelesom ili Hong Kongom ne bi Perfect Privacy postale pretendentom za naš popis najboljih VPN-a za igranje.

Rezultati Savršene privatnosti su dobri, ali širenje poslužitelja je neobično i može utjecati na vašu izvedbu, ovisno o gradu s kojim se povezujete.

Najbolja veza na području koje smo testirali bio je Amsterdam, gdje Perfect Privacy ima na raspolaganju pet poslužitelja. Nasuprot tome, Frankfurt ima dvije, a ostale lokacije samo jednu. Ne možete ručno odabrati poslužitelj u gradu na koji se povezujete jer to radi klijent.

Možete testirati testiranje svakog područja i vidjeti dostupnu širinu pojasa u klijentu. Nijedan se od poslužitelja koje smo testirali nije činio pretjeranim radom. Čini se da je kašnjenje više problem u gradovima koji imaju samo jedan poslužitelj. Uzmimo, primjerice, Amsterdam protiv Frankfurta.

Ne možete očekivati ​​blizu izvornog kašnjenja na poslužiteljima tisućama kilometara daleko, tako da se kašnjenje iz Los Angelesa i Hong Konga čini razumnim. Brzina za preuzimanje Savršena privatnost je dobra, što ga čini suparnikom za najbolji VPN za bujice, a brzine prijenosa blizu su nezaštićene veze za svaki poslužitelj koji smo testirali.

Ako tražite drugog pružatelja VPN-a koji kombinira privatnost i performanse, TorGuard bi mogao biti dobra alternativa (pročitajte naš TorGuard pregled).

sigurnosti

Savršena privatnost standardno nudi glavne protokole šifriranja VPN-a, kao što su OpenVPN i IPSec. Također nudi PPTP koji se ne preporučuje, kao što objašnjavamo u našem PPTP nasuprot OpenVPN showdown-u. Pružatelj također na svojoj web stranici jasno kaže da PPTP nije sigurna opcija, tako da ne možete kriviti za njenu iskrenost.

Savršena privatnost također nudi SSH tuneliranje, zajedno s SOCKS5 i Squid proxyjima za prosljeđivanje prometa u određenim VPN okruženjima ili zemljama.

Osnovne postavke zaštite killswitch i DNS-a od curenja omogućene su prema zadanim postavkama kada su veze aktivne, ali mogu se konfigurirati tako da budu trajne, što znači da nikakvi podaci ne mogu proći kroz vašu nezaštićenu vezu bez VPN veze.

Provjerili smo da je usluga provjeravala curenje DNS-a i WebRTC-a i to je prošlo bez ikakvih problema.

Postoji postavka za “dopuštanje GUI-u da preuzima podatke o prometu bez VPN-a” prije veze, poput podataka o propusnoj širini i za ping poslužitelje. To je unaprijed omogućeno i moglo bi prepoznati vašu vezu ako je na to nadzirao dobavljač internetskih usluga ili vladina agencija. To je mala stvar, ali vrijedi je zapamtiti.

Zahvaljujući značajci “NeuroRouting”, možete sakriti svoju lokaciju i usmjeriti promet na poslužitelje koji su blizu vašeg odredišta. Na primjer, ako se povežete u Londonu i posjetite web mjesto koje se nalazi u Moskvi, to će usmjeriti promet putem moskovskog poslužitelja. Ako posjetite web mjesto u Kini, usmjerit će vaš promet putem poslužitelja u Kini, skrivajući svoj identitet iza njega.

Možete dobiti i „TrackStop“ crne liste kao dodatnu zaštitu od zlonamjernog softvera.

Što se tiče sigurnosti, Perfect Privacy je dobro pokrivena.

Privatnost

Budući da se VPN naziva Savršena privatnost, privatnost je važan odjeljak koji ćemo pregledati. To je glavno prodajno mjesto i to s dobrim razlogom. Postoje, međutim, upozorenja.

PerfectPrivacy-site-PRAVILA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI

Kao što očekujete od usluge poput nje, Perfect Privacy ne bilježi podatke. Njegova pravila o privatnosti izričito govore da se ne bilježe podaci koji bi mogli identificirati korisnika. Jedini podaci koje tvrtka posjeduje su e-adresa korisnika i datum isteka njihove pretplate.

Perfect Privacy upozorava da će njen primarni pružatelj plaćanja, Paymentwall, bilježiti podatke o plaćanju koji bi vas mogli identificirati. Ako vas to zanima, Perfect Privacy nudi više anonimnih načina plaćanja, poput bitcoina ili slanja gotovine na latvijsku adresu.

Matična tvrtka Perfect Privacy, tvrtka Vectura Datamanagement Limited, navedena je kao osnovana u Švicarskoj na web lokaciji Perfect Privacy, ali brzo Google pretraživanje pokazuje registraciju tvrtke Wyoming sa sjedištem u Panami i poštanskom adresom u Velikoj Britaniji..

To je potencijalno bila velika crvena zastava, pa je bilo potrebno daljnje kopanje. Post člana osoblja na forumu Perfect Privacy 2016. o tom pitanju potvrdio je da:

 • Tvrtka se primarno nalazi u Panami, koja ima sjajne zakone o privatnosti.
 • Švicarski holding Vectura Datamanagement Limited Company „je za računovodstvo“. S obzirom na stroge švicarske zakone o privatnosti, to također ima smisla.
 • Tvrtki je američki holding namijenjen za rukovanje. Post koji smo povezali s referencama PayPal, pa se čini vjerovatnim da se neka plaćanja bave putem ove podružnice.

Savršena privatnost ne stiže ni o čemu od toga na njegovoj web stranici, što je nažalost, ali registracija tvrtki u SAD-u čini se da potvrđuje da je Panama glavni ured tvrtke, a čini se da je adresa pošte britanska pravna tvrtka koja rješava pravne zahtjeve , Sve u svemu, to je zbunjeno, ali to nije puferirani VPN, na sreću.

Ako komunicirate s bilo kojom tvrtkom koja se bavi američkim kupcima ili američkim načinima plaćanja, morat ćete se suočiti s ujakom Samom. Ako ste zabrinuti zbog toga, umjesto anonimnih PayPal ili Paymentwall-a koristite anonimne načine plaćanja Perfect Privacy.

Jedini neobjašnjivi element u svemu tome je latvijska adresa za gotovinske transakcije. Vjerojatno je riječ o virtualnom uredu, sudeći prema popisu adrese, gdje se bilo koja pošta može prikupiti ili proslijediti, tako da, opet, ne preporučujemo da pošaljete svoj novac tamo.

U prošlosti je Perfect Privacy imao pravnih problema, poslužitelji su zaplijenjeni u Nizozemskoj 2016. Poslužitelji su preuzeti od trećeg domaćina, ali pružatelj VPN-a uvjeravao je kupce u svoju tadašnju politiku nepojave..

Tvrtka nije pokušala sakriti problem koji je bio obećavajući, a čini se da je i dalje otvoren i iskren s kanarinom naloga koji se ažurira mjesečno. Zemlje obično postavljaju zakonska ograničenja za tvrtke poput savršene privatnosti kako bi ih zaustavile u upozoravanju kupaca na pravne zahtjeve za podacima.

Kanarnik naloga je zaobišao to. Kanarinac Perfect Privacy potvrđuje da u posljednjih mjesec dana nije primljen nijedan zakonski zahtjev za podacima. Ako nalog nestane, kupci mogu pretpostaviti da se situacija promijenila bez Perfect Privacy kršenja zakona.

To je lijepa pravna rupa i pokazuje da, iako Savršena privatnost nije imuna na pravne prijetnje, svoju politiku privatnosti shvata ozbiljno.

Performanse struje

Raščlanimo svoja očekivanja odmah Kada je riječ o streamingu s Netflixa, Amazon Prime Video, BBC iPlayera ili Hulua, Perfect Privacy nije VPN za vas. Ne može se strujati pa se neće pridružiti našem najboljem VPN-u za popis streaminga.

PerfectPrivacy-Netflix-Greška

Nijedan poslužitelj nije naveden kao medijski prihvatljiv i Perfect Privacy ne tvrdi da se nalazi na njegovoj web stranici ili u njegovoj dokumentaciji, tako da bi ovo moglo biti nepošteno. To kaže, to je još jedna crna oznaka, s obzirom na cijenu.

Mi smo testirali Perfect Privacy iz Velike Britanije, ali nakon što smo se povezali s drugim britanskim serverom, web stranica BBC iPlayer znala je da postoji veza s VPN-om. Ako želite svoj Top Gear ispravku, morat ćete odabrati alternativu s našeg popisa najboljih VPN-ova za BBC iPlayer.

Netflix je vratio slične pogreške, tako da Perfect Privacy neće biti kandidat za najbolji VPN za Netflix..

Vjerojatno su poslužitelji Perfect Privacy već blokirali ove medijske usluge, pa potražite drugdje.

Lokacije poslužitelja

Na web stranici Perfect Privacy računali smo 55 poslužitelja u 23 zemlje, ali potvrdilo nam je da zapravo ima 59 poslužitelja. U usporedbi s drugim davateljima koji nude svojim klijentima tisuće poslužitelja, poput privatnog pristupa internetu (pročitajte naš pregled PIA), to ne izgleda previše.

PerfectPrivacy-site-Lokacije

Poslužitelji su također uglavnom u Europi, a samo je šest u Sjevernoj Americi, četiri u Aziji i jedan u Africi. Nema poslužitelja u Srednjoj i Južnoj Americi.

Širenje poslužitelja je loše, a s tako malo američkih servera, to neće biti najbolji VPN za SAD. Ako uzmete u obzir da nema ograničenja propusnosti, ako se nalazite na području s manje poslužitelja, natječe se više za propusnost.

Savršena privatnost mogla bi biti dobra opcija ako ste u Europi. Međutim, izbori su ograničeni ako živite negdje drugdje, tako da biste trebali razmotriti druge mogućnosti.

Služba za korisnike

Usluga za korisnike nije sjajna prodajna točka za Savršena privatnost. Ni chat ni podrška u telefonu nisu dostupni ako želite stupiti u kontakt.

Perfect Privacy nudi korisničku adresu e-pošte za podršku i kontakt obrazac za korisnike koji postavljaju pitanja. Postoji i forum za podršku s područjima njemačkog i engleskog jezika. Testirali smo poruku e-pošte za korisnike s nekim tehničkim pitanjima i cijenama:

 1. Ima li Perfect Privacy ubojicu?
 2. Podržava li dijeljenje tunela?
 3. Koliki je ukupni trošak 12-mjesečnog paketa?
 4. Na koliko je poslužitelja dostupno za povezivanje?

Tvrtka je odgovorila u roku od 14 sati s prekidom i odgovorila na svako pitanje jasno, ali odgovori na više tehničkih pitanja – poput pitanja o podijeljenom tuneliranju – bili su tupi i nekorisni..

PerfectPrivacy-e-odgovor

Postoji i stranica s FAQ-om s detaljnim popisom pitanja o tehničkim pitanjima i cijenama za korisnike, a na vrhu su informacije o pravilima Perfect Privacy bez pravila. Tu je i upute za upute koje objašnjavaju kako instalirati i konfigurirati VPN.

Svaki odjeljak sadrži slike i detaljne upute. Vodiči su dosljedni i informativni, a date su upute lako slijediti.

Presuda

Savršena privatnost je dobar, ali ne i izniman VPN za one koji žele nešto što je usredotočeno na privatnost. Postoji puno značajki koje su usredotočene na zaštitu korisnika od propuštanja identiteta na mreži i zaštitu od zlonamjernog softvera.

Naš test brzine pokazao je da je fer nazvati brzom uslugom, ali testirali smo iz Europe, gdje se nalazi većina poslužitelja. Korisnici u Sjevernoj Americi ili Aziji mogu imati drugačije iskustvo. Njegove značajke privatnosti potpomognute su strogim pravilima o nepotvrđenom dnevniku, bazom u Švicarskoj i stranicom s kanarskim jamstvom koja se ažurira na mjesečnoj osnovi.

Postoje i nedostaci. Cijene su loše i, iako su značajke dobre, Savršena privatnost nije konkurentna nekim konkurentima koji su na vrhu. Klijent je jednostavan i lagan za korištenje, ali, poput web stranice, osjeća se zastario. Korisnička usluga u ponudi nije ni sjajna.

Ako tražite jak, brz, privatni VPN koji je fokusiran na privatnost, Savršena privatnost je dobra opcija.

Imate li razmišljanja o savršenoj privatnosti za dijeljenje? Izbacite ih u odjeljak za komentare ispod i hvala vam na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map