Pregled VPN.Express – Ažurirano 2020

VPN.Express pregled

Pokušavajući unovčiti prepoznavanje imena, VPN.Express je puka sjena u usporedbi s uslugom čije je ime nestalo. Međutim, njegovo postojanje je izvrstan način za prikazivanje svih VPN-a koji ne bi trebali biti, zato preporučujemo da pročitate cijeli pregled.


najbolje-VPN-recenzije

Čini se da VPN.Express pokušava voziti slojeve ExpressVPN-a, sudeći po njegovom imenu i sličnom fontu. ExpressVPN je naš omiljeni pružatelj virtualne privatne mreže, tako da ako želite uštedjeti vrijeme i naučiti o onome što najbolje postoji, predlažemo da se uputite na našu ExpressVPN recenziju.

U tom slučaju, ako želite zaobići i vidjeti gotovo sveobuhvatan popis onoga što VPN davatelj može učiniti pogrešno, na pravom ste mjestu. VPN.Express nudi razumne cijene, a njegova postojeća brzina preuzimanja nije loše, ali visoko vrijeme pinga i svojevrsni efekt povećanja s prijenosom podataka čine da iskustvo pregledavanja bude gotovo nepodnošljivo.

Nepostojeća korisnička podrška i zastarjela web stranica dodaju gorivo ovoj vatri odlagališta, stvarajući frustrirajuće iskustvo kroz koje ne bismo željeli da itko prolazi. Uštedite si gnjavaže i umjesto toga pročitajte naš najbolji VPN vodič.

Alternativa za VPN.Express

prednosti & nedostaci

Značajke

Reći da VPN.Express nedostaje u značajkama, bilo bi podcjenjivanje. Klijent nema izbornik postavki i ne nudi opcije konfiguracije. Jednostavno dobijete ono što dobijete. To znači da ne postoji način da se konfigurira da se pokrene pri pokretanju, bez killswitch-a i nema podijeljenog tunela.

Tvrdi se da nudi nekoliko protokola, ali kada pogledate vodiče na web mjestu, ustanovit ćete da se oni moraju konfigurirati ručno i da ih klijent ne podržava..

VPNExpress-OS

Na web mjestu VPN.Express mogli biste se hvaliti kako je „najlakši VPN ikad.“ Na neki način to je istina. Na primjer, nema što konfigurirati ili postaviti. Ipak, većina će to shvatiti kao nedostatak, a ne kao značajku kojom bi se hvalili.

Kako dublje uđemo u ovaj pregled, vidjet ćete koliko su neplodne značajke VPN.Express. Izuzetno nedostaju sigurnosne mogućnosti, mogućnosti plaćanja pa čak i korisnička podrška.

Pregled značajki VPN.Express

VPN.Express Logotipvpn.express

Počinje od 499 dolara mjesečnoSvi planovi

Općenito

Metode Plačanja
PayPal, PaymentWall

Prihvaća cryptocurrency

Istovremene veze
Neograničen

Podržava podijeljeno tuneliranje

Neograničena propusnost

Besplatna proba je dostupna

Razdoblje povrata novca
7 dana

Količina poslužitelja u cijelom svijetu
64 Poslužitelji

Okna za radnu površinu
Windows

Mobilni OS
Android

Proširenja preglednika
Chrome, Firefox, Opera

Može se instalirati na usmjerivač

streaming

Može pristupiti Netflix US

Može pristupiti BBC iPlayeru

Može pristupiti Hulu

Može pristupiti Amazon Prime Video

sigurnosti

Vrste šifriranja
128-AES, 256-AES, 2048-bitni SSL

Dostupni su VPN protokoli
IPSec, OpenVPN, PPTP, L2TP

Omogućeno pri pokretanju uređaja

Omogućuje bujicu

Pravila bez evidentiranja

Prošao DNS test propuštanja

Dostupan Killswitch

Uključen je zlonamjerni softver / blokator oglasa

podrška

Live Chat

Podrška putem e-pošte

Telefonska podrška

Korisnički forum

Baza znanja
Zastario

cijena

VPN.Express naplaćuje naknadu za rad u mlinici ako se pretplaćujete iz mjeseca u mjesec. Ipak, postoje značajni popusti ako se prijavite na dulje razdoblje. Iako cijene nisu precijenjene, mogli biste očekivati ​​bolju ponudu s obzirom na to da nemate mnogo mogućnosti koje pružaju njeni konkurenti.

Cijene VPN.Express-a standardne su za VPN industriju. Iako nisu rijaliti, nisu ni dobra ponuda. Nažalost, davatelj ne uzima kreditne kartice kao plaćanje. Potrebni su PayPal, PaymentWall i bitcoin, kao i nekoliko drugih kripto valuta.

Ako se želite prijaviti na VPN više od godinu dana, pogledajte našu NordVPN recenziju. NordVPN nudi cijene u dvogodišnjem i trogodišnjem okviru koje je teško pobijediti. S druge strane, ako se planirate prijaviti samo mjesečno ili tromjesečno, vrijedi pogledati naš pregled privatnog pristupa internetu.

Svi planovi VPN.Express omogućuju neograničenu propusnost i veze. Također ima pravila o povratu novca za sedam dana koja vam omogućavaju povraćaj novca ako niste zadovoljni iskustvom.

Na nekoliko mjesta na svojoj web stranici VPN.Express tvrdi da ima besplatno sedmodnevno probno razdoblje, ali čini se da nema načina da se prijavi za njega, zbog čega mislimo da razmišlja o svojoj politici povrata “besplatnom suđenju”. Za razdoblje “besplatnog” probnog razdoblja, morate platiti pretplatu i dobiti povrat sredstava. Međutim, u kontaktu s službom za korisnike može biti teško, o čemu ćemo govoriti kasnije.

Ako želite isprobati zaista besplatan VPN da biste vidjeli je li to za vas, pogledajte naš članak o najboljim besplatnim VPN uslugama.

Jednostavnost korištenja

VPN.Express je gnjavaža koju treba riješiti od početka. Kreditne kartice ne uzimaju kao oblik plaćanja i došlo je do problema prilikom slanja plaćanja putem PayPala. Primili smo e-poruku u kojoj piše da uplata nije izvršena.

Unatoč toj poruci dobili smo fakturu u kojoj piše da smo uslugu platili. Pokušavajući se prijaviti pomoću e-pošte kao korisničkog imena, što je uobičajena praksa kada od vas ne tražite korisničko ime, nismo se mogli prijaviti.

Kako se ispostavilo, VPN.Express automatski generira nasumično korisničko ime za vas koje morate koristiti za prijavu. Nakon što ste se prijavili, pregledali smo vodiče na web mjestu VPN.Express i preuzeli klijenta.

Kada otvorite klijent, prikazuju vam se tri opcije povezivanja, preklopnik za spajanje i isključivanje i izbornik za odabir lokacije na koju želite proći tunel. Tri mogućnosti koje su vam predstavljene su “način rada lokacije”, “način rada slobode” i “način rada u blizini”.

VPNExpress-FreedomMode

Ne postoji objašnjenje što opcije znače. Ni web stranica ni klijent ne pokazuju u čemu bi mogla biti razlika između “načina rada lokacije” i “načina rada slobode”.

Ako odaberete promjenu lokacije, prikazat će se neabecedni popis zemalja. Većina VPN-ova također prikazuje zastave pored svake zemlje, što je jedna od onih značajki koje nećete cijeniti dok ne budete morali živjeti bez nje. Nesveštena priroda popisa i nedostatak zastava znatno je teže nego što bi trebalo biti pretraživanje opcija.

VPNExpress-poslužitelji

Ako tražite jednostavan VPN koji se lako koristi, predlažemo da pogledate naš CyberGhost pregled. Ima klijenta koji ima smisla i pruža vam mogućnosti, a istovremeno je prilagođen korisniku, čak i onima koji nisu upoznati s korištenjem VPN-a..

Ubrzati

Kao što je to često slučaj s upitnijim VPN-ovima, jednostavna tablica ne može obuhvatiti iskustvo korištenja VPN.Express-a. Po brojkama, izgleda dobro. Pri neprekidnim preuzimanjima moći će zadržati veći dio brzine naše veze i izgubi otprilike trećinu brzine prijenosa..

Ono što je zanimljivo je da se ti rezultati čine ujednačenima na daljinu. Bilo da se povezujete sa serverom u Seattlu, koji je bio udaljen oko 2800 milja, ili serverom u Zürichu, udaljenom oko 4,400 milja, ping i performanse bili su gotovo identični. To je rečeno, performanse s servera na poslužitelj nisu konzistentne, pri čemu nekoliko poslužitelja uopće ne radi.

Mjesto: Ping (ms) Preuzimanje (Mbps) Učitavanje (Mbps)
Nezaštićen (Virginia, Sjedinjene Države)1572.245.99
London15465.753.21
Cirih12267.184.44
Seattle12467,294.63
Tel Aviv, Izrael15759.534.52
Hamburg, Njemačka10034.485.47

Pokušali smo se povezati s još bližim serverom od Seattla, ali imali smo problema. Na popisu servera spominju se i Seattle i Washington. Seattle je u državi Washington, pa smo pretpostavili da je “Washington” Washington, D.C., što je blizu mjesta na kojem smo vršili testiranje. Nismo uspjeli natjerati poslužitelj u Washingtonu da radi, pa je Seattle bio najbliža opcija koju smo imali.

Jednom povezan, bez obzira na poslužitelj koji koristimo, iskustvo pregledavanja bilo je sporo. Visoko vrijeme pinga nije bio jedini faktor. Dok smo radili testiranje brzine za naš stol, bilo je dosta vremena za povećanje brzine.

Veza bi uvijek započela od kilobita u sekundi, a zatim bi trebalo nekoliko sekundi da se povećate do megabita u sekundi, prije nego što konačno postignete pristojnu brzinu oko četiri ili pet sekundi u testu. To je nešto što tablica ne može shvatiti.

To vrijeme povećanja natjeralo je da se web stranice polako učitavaju. Čak i jednostavne stranice sa tek tekstom učitavaju se pet ili šest sekundi. Ako tražite brzi i brzi doživljaj svog VPN-a, razmislite o čitanju našeg najbržeg VPN vodiča.

sigurnosti

Ocjenjivanje sigurnosti VPN.Express-a teško je jer nije poznato koji protokol koristi klijent. Ona šifrira vezu, a šifriranje ovisi o protokolu, prema web mjestu.

VPNExpress-postavke

Za L2TP i IPSec koristi AES 256-bitnu enkripciju, što je dobro. Kod tuneliranja OpenVPN-om koristi se 2048-bitna SSL enkripcija, što je također dobro. Konačno, za PPTP protokol šifriranje je MPPE 128-bitno, što je manje nego idealno za sigurnost. Ako su sve te kratice prekomjerne i želite znati više, pročitajte našu kvar protokola VPN.

Budući da ne znamo koju vrstu protokola ili šifriranja aplikacija koristi u bilo kojem trenutku, možemo samo nagađati koliko će sigurno pregledavati dok ga koristite. Dostupni protokoli također se razlikuju od operativnog sustava do drugog.

OpenVPN je idealan za većinu ljudi i nudi izvrsnu sigurnost, ali čini se da to nije opcija u sustavu Windows 10. Ako ste u potrazi za sigurnim VPN-om, pogledajte naš TorGuard pregled. Omogućuje vam odabir između nekoliko protokola, uključujući OpenVPN, kao i onu enkripciju koju želite koristiti.

Zbog nedostatka informacija i opcija konfiguracije, VPN.Express ostavlja korisnika u mraku u pogledu sigurnosti, osim ako ga ručno nisu postavili.

Privatnost

Politika privatnosti najbolja je stvar kod VPN.Express. Kaže da se upotreba usluge ili softvera neće nadzirati ili cenzurisati i ne postavljaju se niti čuvaju zapisnici koji se odnose na povijest pregledavanja, promet, aktivnost ili IP adresu.

Podaci prikupljeni za vaš račun uključuju tri stvari: adresu e-pošte, lozinku i podatke o plaćanju. Pohranjuje se na šifrirani poslužitelj. VPN.Express ne prihvaća kreditne kartice, tako da će podaci o plaćanju vjerojatno biti samo podaci vašeg PayPal-a.

Međutim, zadržavaju se neke informacije u vezi s performansama poslužitelja. Kad god se povežete s VPN-om, prikupljaju se podaci o tome je li vaša veza uspješno izvedena i datum. Nema identifikacijskih podataka koje se čuvaju i određeno vrijeme se ne bilježi.

Podaci se prikupljaju i na web mjestu putem kolačića. Koristi Google Analytics i Optimizely kako bi poboljšao web mjesto i osigurao da stvari funkcioniraju kako je predviđeno. Konačno, informacije o interakcijama s klijentima čuvaju se do šest mjeseci, ali mogu se odmah izbrisati zahtjevom.

Ako ste pročitali naš anonimni vodič za pregledavanje, znate da na mreži nikada neće biti ništa što nalikuje istinskoj anonimnosti. U skladu s tim, VPN.Express se približio postizanju takvog iskustva.

Unatoč uvjerljivoj politici privatnosti, postoje stvari koje nas prisiljavaju da dovedemo u pitanje legitimitet i namjere VPN.Express-a. Činjenica da nismo bili u mogućnosti stupiti u kontakt s bilo kime kad nam je bila potrebna pomoć i polomljeni engleski na zastarjelom web mjestu podiže alarme.

Najbolje je držati se čuva kad vidite ove vrste pružatelja VPN-a i na mnogo načina znakovi opasnosti s VPN.Express-om nadmašuju njegova naizgled dobronamjerna pravila o privatnosti.

Performanse struje

Sve glavne web stranice za streaming odmah su podignute na našem VPN-u. BBC iPlayer nas je obavijestio da je dostupan samo onima u Velikoj Britaniji dok smo bili povezani s poslužiteljem u Londonu. Netflix nam je rekao da koristimo proxy, pa nam nisu dozvoljeni. Hulu i Amazon Prime Video također su otkrili VPN.

VPNExpress-Netflix

Budući da su nas zaključale sve glavne geoblokirane web stranice, uputili smo se na YouTube kako bismo vidjeli kakva bi bila izvedba ako im pristupimo. Šokantno, VPN.Express je nastupio dobro. Trebalo je otprilike 10 sekundi da se video učitao i počeo reproducirati, ali nakon što se pokrene, postavljen je na 1080p i 60 sličica u sekundi.

Krenuli smo u Twitch na još testiranja i tamo su stvari još bolje. Odabrali smo stream i odmah se učitao i zadao 1080p pri 60 sličica u sekundi.

Ako tražite VPN koji može probiti kroz Netflixovo moćno geoblokiranje, pogledajte naš najbolji VPN za Netflix vodič. Ili, ako je BBC iPlayer ono što tražite, pročitajte naš najbolji članak o VPN-u za BBC iPlayer.

Lokacije poslužitelja

VPN.Express ima 64 poslužitelja u 28 zemalja. Obuhvaća osnove, uključujući tri američka grada i britanski poslužitelj. Na web mjestu možete vidjeti opterećenje na svakom poslužitelju u bilo kojem trenutku, ali upoznavanje klijenta s ovim podacima bilo bi lijepo.

Postoje poslužitelji raspoređeni diljem Sjeverne Amerike i Europe, kao i pregršt opcija širom Azije. Čile i Brazil su jedine države Južne Amerike koje imaju poslužitelje, a Maroko je jedino mjesto u Africi. Posluživanje pet kontinenata sa samo 64 poslužitelja je dobra pokrivenost.

Iako 64 nije najmanji broj poslužitelja koje smo vidjeli, to nije dobro ni po čemu. NordVPN je imao prošli put više od 5000 servera prilikom provjere. Dvadeset i osam zemalja je također daleko od najboljeg što smo vidjeli. HideMyAss se može pohvaliti najvećim brojem VPN-a zemalja koje smo pogledali s nevjerojatnih 200 opcija. Pročitajte naš pregled HideMyAss ako želite saznati više.

Služba za korisnike

Korisnička usluga VPN.Express-a približno je toliko loša koliko možete dobiti. U stvari, čini se da većinom ne postoji. Web stranica je poput grada digitalnog duhova. Čini se da niko oko njega ne odgovara na e-poruke ili pozive. Na web stranici postoji čak i odjeljak bloga koji se nije dotaknuo od svibnja 2018. godine.

Za početak našeg iskustva s korisničkom uslugom pokušali smo koristiti značajku chata uživo. Kad smo ga otvorili, dočekao nas je ekran na kojem je pisalo da je naš račun obustavljen, pa smo preko kontakt obrasca na web stranici obavijestili VPN.Express da nam je chat uživo govorio da je naš račun obustavljen i da ga želimo popraviti to.

VPNExpress-Podrška

Nakon otprilike dan i pol, bez odgovora, pokušali smo nazvati broj na web stranici “kontaktiraj nas”. Poziv je prešao izravno na govornu poštu i činilo se da poštanski pretinac uopće nije bio postavljen. Upravo nam je dao generički odgovor telefonske sekretarice koji vam je pročitao broj.

Od ovog pisanja je prošlo više od tri dana otkad smo pokušali kontaktirati VPN.Express putem kontakt obrasca na web stranici i još uvijek se nismo čuli.

Vodiči na web mjestu su također nejasni sa slikama klijenta različitog od onog koji je dostupan za preuzimanje. Na raznim mjestima na web mjestu postoje aluzije o nekakvom odjeljku zajednice, ali izgleda da takvo nešto ne postoji.

Presuda

VPN.Express nije usluga koju bismo preporučili bilo kome. Služba za korisnike je najviše uznemirujući aspekt. Osim toga, VPN pati od loših streaming performansi na velikim web stranicama, kao što su BBC iPlayer i Netflix, kao i zbog nedostatka značajki.

Ako se pitate odakle odavde, imamo veliki popis VPN recenzija. Naša arhiva recenzija organizirana je da vam pomogne da lako pronađete najbolje pružatelje usluga.

Ako imate iskustva s VPN.Express, javite nam u komentarima u nastavku. Bilo bi nas zanima je li web stranica i podrška oduvijek takav grad duhova. Hvala na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map