NordVPN pregled – Ažurirano 2020

NordVPN pregled

NordVPN je jedan od najboljih pružatelja VPN-a vani zahvaljujući svojoj jednostavnosti upotrebe, izvrsnoj sigurnosti i širokoj mreži poslužitelja. Saznajte više o tome što nam se svidjelo i ne sviđa mi se u usluzi u ovom opsežnom pregledu.


prednosti & nedostaci

Uvijek smo bili obožavatelji NordVPN-a, ne zbog onoga što jest, već onoga što bi moglo biti. To bi lako moglo nadmašiti naš izbor za najbolji VPN, ExpressVPN (pročitajte naš ExpressVPN pregled). Međutim, kao što možete vidjeti u našoj usporedbi ExpressVPN u odnosu na NordVPN, dosljednost čini razliku, a NordVPN se bori kada je u pitanju.

U ovom NordVPN pregledu, razgovarat ćemo o prednosti i nekoliko nesretnih nedostataka. Tijekom pregleda razmotrit ćemo značajke razgovora, cijene, prilagođenost korisnicima, brzinu, sigurnost, privatnost, strujanje, lokacije poslužitelja i korisničku podršku. Na kraju ćemo vam donijeti presudu o tome vrijedi li NordVPN kao VPN usluga.

Kratki je odgovor da. To, međutim, dolazi s upozorenjima. Nedosljedna brzina na svim poslužiteljima ne znači samo da ne optimizirate vezu, već također znači da se nećete moći povezati s internetom. Ako želite potražiti poslužitelje koji rade za vas, NordVPN se ne može podudarati.

NordVPN video pregled

Alternativa za NordVPN

Značajke

Ako postoji nešto što NordVPN izdvaja od ostatka tržišta virtualne privatne mreže, to su njegove značajke. Iako održava pojednostavljeno korisničko iskustvo, NordVPN ima puno značajki. Postoje značajke koje aplikaciju čine funkcionalnijom, kao i razne sigurnosne značajke koje vas štite u najrizičnijim situacijama..

NordVPN vam omogućuje da odredite poslužitelj na koji se želite povezati tijekom pokretanja. S obzirom na svoje specijalne poslužitelje, to je korisna značajka. Većina VPN-ova postavljena je na najbrže otkriveno mjesto.

Na kraju opće sigurnosti, NordVPN uključuje prekidač kill i CyberSec. CyberSec je alat za blokiranje zlonamjernog softvera i oglasa koji se besplatno uključuje uz bilo koju NordVPN pretplatu. Iako nije zamjena za najbolji antivirusni softver, to je jedan od boljih alata za blokiranje oglasa koji smo vidjeli s VPN-a..

Iako prekidač kill nije ništa posebno, NordVPN ima neobičnu osobinu. Prekidač kill omogućuje da Internet možete koristiti samo kada je VPN aktivan, osiguravajući da osobni podaci ne prođu kroz pukotine. NordVPN to čini, ali također vam omogućuje da na uređaje na vašoj lokalnoj mreži budete nevidljivi i odredite koje će aplikacije koristiti uz.

nordvpn-pregled-Killswitch

“Ubiranje aplikacija”, kako se općenito naziva, nije rijetkost među VPN-ovima. Postavljanjem aplikacija, NordVPN će prekinuti vezu s tim aplikacijama kada VPN ne uspije, a vaša normalna veza ostaje netaknuta. Na primjer, ako želite pokrenuti sigurnosnu kopiju na mreži bez zaštite dok pregledavate, to je neophodno.

Podsjeća na podijeljeno tuneliranje, ali nije isto. Podijeljeni tuneliranje omogućuje vam slanje određenog prometa kroz VPN tunel, dok drugi promet koristi vašu uobičajenu vezu. Iako se bilo koji VPN može postaviti na taj način, mali broj pružatelja usluga uključuje način da se to učini u sučelju (primjer pročitajte u našoj recenziji PureVPN). Unatoč brojnim značajkama, NordVPN nedostaje ovoj.

NordVPN-ovi specijalni poslužitelji

Iako je ubijanje aplikacija, CyberSec i kontrola pokretanja korisni, NordVPN-ovi posebni poslužitelji su, dobro, posebni. NordVPN uključuje četiri okusa: P2P, Double VPN, namjenski IP i luk preko VPN. Peer-to-peer poslužitelji govore sami za sebe – koristili biste ih za bujicu – kao što to čine i namjenski IP serveri, ali dvostruki VPN i Onion poslužitelji su zanimljivi.

Double VPN poslužitelji koriste se takozvanom vezom “double-hop” koju je uveo Windscribe (pročitajte našu recenziju Windscribe). Umjesto da se povežete s jednim poslužiteljem, prelazit ćete s jednog na drugi poslužitelj, čime ćete udvostručiti razinu svoje sigurnosti. To je, između ostalog, i razlog zašto je NordVPN ušao u naše najbolje VPN usluge za kineski vodič.

Onion preko VPN obavlja sličnu funkciju, omogućavajući vam povezivanje s Tor mrežom putem VPN veze. Tor ima svoje nedostatke, kao što možete vidjeti u našem članku VPN nasuprot proxy-u, ali to je pristojna opcija za istinsku anonimnost.

Osim poslužitelja specijaliteta, NordVPN možete postaviti da se samo povezuje s zakulisnim poslužiteljima u izborniku opcija. Nećemo biti sitni u pojedinostima, ali uključivanje postavke omogućit će vam da zaobiđete strogu cenzuru šifriranjem podataka svakog paketa koji je poslan..

Pregled značajki NordVPN-a

NordVPN Logowww.nordvpn.com

Počinje od 349 dolara mjesečnoSvi planovi

Općenito

Metode Plačanja
Kreditna kartica

Prihvaća cryptocurrency

Istovremene veze
6

Podržava podijeljeno tuneliranje

Neograničena propusnost

Besplatna proba je dostupna

Razdoblje povrata novca
30 dana

Količina poslužitelja u cijelom svijetu
5244 u 62 zemlje

Okna za radnu površinu
Windows, MacOS, Linux

Mobilni OS
Android, iOS

Proširenja preglednika
Chrome, Firefox

Može se instalirati na usmjerivač

streaming

Može pristupiti Netflix US

Može pristupiti BBC iPlayeru

Može pristupiti Hulu

Može pristupiti Amazon Prime Video

sigurnosti

Vrste šifriranja
256-AES

Dostupni su VPN protokoli
OpenVPN, IKEv2

Omogućeno pri pokretanju uređaja

Omogućuje bujicu

Pravila bez evidentiranja

Prošao DNS test propuštanja

Dostupan Killswitch

Uključen zlonamjerni softver / blokator oglasa

podrška

Live Chat
24/7

Podrška putem e-pošte
24/7

Telefonska podrška

Korisnički forum

Baza znanja

NordVPN cijene

Kad su u pitanju najbolji VPN-ovi, NordVPN je među najjeftinijim. Iako privatni pristup Internetu ima jeftiniju stopu iz mjeseca u mjesec (pročitajte našu recenziju PIA), NordVPN napreduje ispred konkurencije s višestrukim višegodišnjim planovima. U skladu s tim, oni koji ne mogu platiti 125 dolara tijekom prijave bit će prisiljeni ići mjesečno.

Što se tiče mjesečnih planova, ni NordVPN nije loše, ali ni najbolje. PIA i TorGuard su oko pola cijene (pročitajte našu TorGuard recenziju), dok su Hide.me i Astrill jedan i pol ili čak dva puta skuplji (pročitajte naš Hide.me pregled i Astrill recenziju). Iako NordVPN nije skup kao ova dva, mjesečni plan je najgora opcija u svojoj liniji.

Ni godišnji plan nije impresivan. NordVPN bi vam mogao uštedjeti 5-10 USD u odnosu na ostale davatelje vrhunskih polica, ali odlazak na jednogodišnji ugovor ne izgleda sjajno u usporedbi s dvogodišnjom i trogodišnjom opcijom.

NordVPN dolazi s tim planovima. Cijena dvije godine gotovo je jednaka onoj jednoj godini kod većine pružatelja usluga. Tri godine je samo nekoliko dolara više i većina pružatelja usluga ne nudi tako dugo plan. Jedini konkurent NordVPN-u za višegodišnje planove je CyberGhost, koji nekako čini dvogodišnje i trogodišnje planove još jeftinijima (pročitajte našu recenziju CyberGhost i naš komad NordVPN vs CyberGhost).

Iako pruža veliku vrijednost, NordVPN-ova shema cijena nije bez grešaka. Budući da opcije mjesečno i godišnje nude malu vrijednost, prisiljeni ste na kupnju unaprijed dvije ili tri godine. Na primjer, CyberGhost ima višu mjesečnu stopu, ali je oko 20 dolara jeftinija za godinu dana.

To je kritika, ali ne masovna. NordVPN ostaje jedna od najboljih vrijednosti na tržištu zbog svojih višegodišnjih opcija, a uključivanje šest simultanih veza čini paket još privlačnijim. I planove možete povratiti u roku od 30 dana, tako da možete isprobati prije kupnje.

Što se tiče načina plaćanja, NordVPN je bolji od većine, ali ne prihvaća gotovinu poput Mullvada (pročitajte našu recenziju Mullvad). Osim kreditnih kartica i regionalnih opcija plaćanja, prihvaća bitcoin, Ethereum i Ripple. No nedavno je ukinuo PayPal plaćanja, što je nevolja.

Korisnički susret

Potpisivanje za NordVPN povjetarac je. Nakon što odaberete plan, unesite svoju e-poštu i odaberete način plaćanja, NordVPN će tražiti da potvrdite svoju adresu e-pošte i postavite lozinku. I dalje možete upotrebljavati račun za izradu plamenika, ali trebat ćete mu pristupiti radi aktiviranja vaše pretplate. Nakon postavljanja zaporke, NordVPN će program automatski preuzeti.

nordvpn-pregled-registracija

Prije dolaska na radnu površinu, razgovarajmo o nadzornoj ploči računa. Možete ga pronaći klikom na “moj račun” u gornjem desnom kutu. Možda ne pristupate tom području mnogo, ali to je mjesto gdje možete upravljati postavkama naplate, mijenjati svoj plan i kupiti namjenske IP adrese. Pronaći ćete i aplikacije koje nudi NordVPN, uključujući Chrome i Firefox proširenja.

Proširenje za preglednik je osnovno, pruža postupak povrata unazad, ali vrijedi ga instalirati. Pomoću proširenja preglednika imat ćete pristup CyberSec-u i alatu koji blokira podatke WebRTC-a. Što se tiče povezivanja, najbolje je držati se aplikacije za radnu površinu.

Potrebno je samo nekoliko minuta da NordVPN instalira svoju aplikaciju i virtualnu mrežnu karticu. Nakon što učinite, sve što trebate je prijaviti i NordVPN će vas podići na glavni zaslon.

Sučelje je različito od gotovo svih ostalih VPN-a koje smo testirali. NordVPN se otvara s velikom masom s prikazom zemalja u kojima ima poslužitelje. Prozor je također moguće mijenjati, tako da možete vidjeti onoliko karte koliko želite.

nordvpn-pregled-sučelje

Prateći pogled na Zemlju, popis je zemalja, kao i NordVPN-ove posebne servere. Navigacija i veza ugrađeni su u glavno sučelje, pružajući pojednostavljen i atraktivan pristup VPN-ovima koje se rijetko vide.

Klikom na jednu od oznaka karata povezati ćete se s najboljim poslužiteljem u toj zemlji. Imajte na umu da karta predstavlja samo zemlje, a ne regije ili pojedine poslužitelje. Ako tražite određeno mjesto u nekoj zemlji, morat ćete ga potražiti teškim putem.

nordvpn-pregled-marker-izbor

Pokušaj NordVPN-a da očisti iskustvo VPN veze dolazi s dizajnerskim posljedicama. Pomoću lijevog izbornika možete kliknuti zemlju da biste se povezali s poslužiteljem u njemu – slično kao na karti, ali teško je pronaći određeni poslužitelj. Pored svake zemlje postoje tri točke koje vam omogućuju da odredite s kojom regijom se pokušavate povezati.

Možete odabrati pojedinačne poslužitelje, ali samo s malenog padajućeg izbornika u skočnom prozoru koji je odabran u regiji. Na lokacijama kao što je SAD koji ima gotovo 2.000 poslužitelja, pronalazak željenog može biti bol. Osim toga, NordVPN ne označava mjesta na kojima se nalaze poslužitelji. Najviše ćete dobiti zemlju i opću regiju.

nordvpn-pregled-server-navigacija

Srećom, možete voljeti ili tražiti poslužitelje. NordVPN će automatski stvoriti novu karticu na vrhu navigacijskog izbornika poslužitelja s vašim omiljenim mjestima.

Iznad popisa poslužitelja nalaze se posebni poslužitelji o kojima smo govorili u odjeljku “mogućnosti”. Kao i kod ostalih lokacija, klikom na opciju specijalnosti automatski ćete se povezati s najbržim dostupnim opcijama, a pomoću svake tri opcije možete odrediti gdje se povezujete..

Na vrhu sučelja nalazi se kartica za postavke. Za razliku od većine VPN-a, koji u izbornik postavki postavljaju više kartica, NordVPN ispisuje sve na jednom zaslonu. Svaka postavka, uključujući prekidač kill i CyberSec, ima preklopnik za uključivanje ili isključivanje u ovom izborniku.

nordvpn recenzija-settings

Tu je i gumb “naprednih postavki” na dnu zaslona koji vam omogućuje da promijenite svoj protokol prijevoza, postavite prilagođeni DNS i koristite samo zakamuflirane poslužitelje. NordVPN upozorava da se s tim postavkama trebate zabrljati samo ako znate što radite.

Teško je pružiti pojednostavljeno korisničko iskustvo kada je u vašoj mreži više od 5.000 poslužitelja, a napori NordVPN-a ne prolaze nezapaženo. To će reći, kao što ćemo vidjeti u sljedećem odjeljku, morat ćete kopati mrežu da biste pronašli najbolji raspoloživi poslužitelj, a NordVPN ne čini to lako.

Ubrzati

Sudeći prema brzini NordVPN-a prilično je zadatak. Kao što smo napomenuli u našem najbržem VPN vodiču, ako odaberete poslužitelje trešnje, to je najbrža opcija na tržištu. Za većinu mreža, međutim, brzina je osrednja do užasna. Na primjer, preporučeni poslužitelj na temelju naše lokacije ne bi učitao ni alat koji koristimo za testiranje brzine.

Želimo napraviti nekoliko napomena prije nego što stignemo do rezultata. NordVPN ima veliku mrežu, a znamo da u njoj postoje dobri i zli izvođači. Zbog toga smo u određenoj zemlji uvijek koristili preporučeni poslužitelj. U nekim je slučajevima ta veza bila brza, a u drugim se nije uspjela izravno.

MjestoPing
mspreuzimanje datoteka
MbUčitaj
MbAverage11277.716.45
nezaštićen9165,510.57
US # 247923133,538.87
Ujedinjeno Kraljevstvo # 20115334.786.06
Holandija # 6614566.915.39
Japan # 69159132,833.31
Dvostruki VPN (od Sjedinjenih Država do Kanade br. 4)7920.488.64

Ispitivanje NordVPN-a bilo je besno. Neki se serveri brzo povezuju, dok bi se drugi povezali i ne učitavali nijednu web stranicu. Reći sporadične izvedbe bilo bi podcjenjivanje. NordVPN ima najvišu razinu varijance bilo kojeg VPN-a koji smo testirali, a iako su visoki, nizi su i nizi..

Pretpostavljamo da nešto nije u redu s NordVPN-ovim sustavom preporuka. Na primjer, kad pokušavate testirati Double VPN poslužitelj, veza kontinuirano nije uspjela. Međutim, kad smo odabrali vlastiti poslužitelj, uspjelo je.

U stvarnom svijetu, to se odnosi na glavobolju kada pokušavate pronaći poslužitelj. Kao što smo spomenuli u odjeljku “ljubaznost prema korisniku”, pohvaljujemo NordVPN za pokušaj pojednostavljenja tako velike mreže, ali bez obzira na logiku koja stoji iza sustava, ne želi je smanjiti. Učinak na poslužiteljima previše varira i NordVPN-ov sustav preporuka ne pomaže u tome.

Preokret je u tome što možete postići brze brzine. Kad NordVPN djeluje punom parom, ogovara gotovo sve pružatelje usluga na tržištu. Latencija mu je i dalje niska, pa je zato osvojio srebrnu medalju u našem najboljem VPN-u za vodič za igre.

Na temelju našeg testiranja, najbolje je odabrati regiju i pokušati pronaći poslužitelj s najmanje opterećenja. Nismo sigurni pokušava li NordVPN napuniti poslužitelj prije nego što ga preporuči, ali činjenica je da su, u gotovo svim slučajevima, preporuke subparne, a ne reprezentativne za što je sposobna njegova mreža..

sigurnosti

86% – Vrlo dobro

NordVPN podržava OpenVPN i IKEv2, koje su najbolje dostupne opcije, kao što možete vidjeti u našoj propasti VPN protokola. Iako su oba dostupna, to u početku nije očito. NordVPN se instalira samo s OpenVPN-om na radnu površinu, tako da ako želite koristiti IKEv2, morat ćete ga instalirati ručno.

Što se tiče sigurnosti VPN-a, ono što tražimo je OpenVPN s AES 256-bitnim, a NordVPN zadovoljava na toj prednjoj strani. Neki manje popularni protokoli, poput PPTP i L2TP, nisu dostupni. Iako nije relevantno za većinu korisnika, NordVPN ne može ogrebati svrbež za one koji ih žele koristiti.

Ono što nedostaje u protokolarnim opcijama koje nadoknađuje u sigurnosnim značajkama. NordVPN-ovi posebni poslužitelji gotovo su svi usmjereni na sigurnost, a mogućnost obmanjivanja paketa osigurava još više izvlačenja. Čak i bez vlasničkog protokola poput VyprVPN-a (pročitajte našu VyprVPN recenziju), NordVPN nadograđuje prirodu otvorenog koda OpenVPN-a da nadilazi standardnu ​​sigurnost.

Testirali smo NordVPN na curenje DNS-a, kao i IP i WebRTC curenja. Prošao je na svim frontovima i učinio to bez više preusmjeravanja DNS-a.

Privatnost

100% – Odlično

NordVPN čuva samo potrebne podatke. Što se tiče upotrebe VPN-a, ne čuvaju se identifikacijski podaci. Kao što NordVPN kaže na vrhu svoje politike o privatnosti, “želite da shvatite što ograničene informacije sakupljaju i što se može dogoditi s tim informacijama kad koristite bilo koju od NordVPN usluga.”

Stvaranje računa pruža NordVPN dva podatka: svoju adresu e-pošte i način plaćanja. Možete upotrijebiti e-poštu za snimanje, ali morate joj moći pristupiti da biste dovršili registraciju.

Partneri za plaćanje NordVPN-a također prikupljaju podatke o naplati ako koristite kreditnu karticu, ali, za razliku od Buferiranog VPN-a, te informacije nisu vezane za vašu VPN upotrebu (pročitajte našu recenziju Bufied VPN).

Na svojoj web stranici NordVPN također prikuplja podatke o kolačićima za praćenje i analitiku podružnica, kao i upite u službu za korisnike. Kada koristite VPN, jedini prikupljeni podaci su informacije o učitavanju poslužitelja. Ti podaci ne identificiraju korisnike i koriste se za određivanje performansi poslužitelja i otkrivanje kvarova.

Osim toga, nema zapisnika. Kao što je navedeno u našem vodiču za anonimni pregledavanje, istinska internetska anonimnost neslavni je san, ali NordVPN se zbližava sa strogim stavom o privatnosti. Djeluje pod nadležnošću Paname, koja ima neke od najboljih zakona o privatnosti na svijetu, osiguravajući pridržavanje politike bez zapisnika..

Performanse NordVPN struje

100% – Odlično

Testiranje performansi streaminga bilo je isto neugodno kao i brzina testiranja, a NordVPN je neprestano preporučivao tako sporave servere da nismo mogli učitati sadržaj. Opet, sami biranje poslužitelja bilo je puno, puno bolje. Iskustvo je bilo toliko dobro da je NordVPN pronašao mjesto u našem VPN vodiču za streaming.

Također je zaslužila mjesto u našim Netflix VPN i BBC iPlayer VPN vodičima, spajajući se na obje platforme bez gužve (izvan odabira poslužitelja, to jest). Hulu i Amazon Prime Video također su bili u redu.

NordVPN Netflix

Kao i brzina, i učinkovitost Netflixa svodi se na odabir poslužitelja. Pomoću preporučenih poslužitelja NordVPN-a uspjeli smo se povezati s web stranicom, ali ne i strujirati sadržaj. Nismo dobili pogrešku proxyja, ali brzina poslužitelja bila je toliko gruba da web stranica ne bi prenosila ništa. Držite se odabira poslužitelja s najmanje opterećenja u regiji i bit ćete u redu.

Lokacije poslužitelja

95% – Odlično

Kad je riječ o brojevima poslužitelja, NordVPN je lider u industriji. U vrijeme pisanja mreže imao je 5.191 poslužitelja u svojoj mreži, a iznos je porastao tek od posljednjeg puta kada smo ga pregledali. Iako je broj servera nevjerojatno velik, širenje ostavlja nešto za poželjeti.

Ne žalimo se Prisutnost NordVPN-a u 62 zemlje više je od većine VPN usluga, ali velik broj poslužitelja prodaje san koji nije istinit. HideMyAss, na primjer, ima lokacije u gotovo 200 zemalja – pročitajte naš HideMyAss pregled da biste vidjeli loše strane te usluge.

U usporedbi s većinom pružatelja usluga, NordVPN prelazi traku, čak i ako je niža marža od broja poslužitelja. Većina lokacija usmjerena je na Ameriku i Europu, ali postoje lokacije u Azijsko-Tihom oceanu i na Bliskom Istoku, čak i ako većina egzotičnih opcija HideMyAss i ExpressVPN nisu ponuđene..

Služba za korisnike

98% – Izvrsno

Podrška je još jedna jaka točka NordVPN-a. Na većinu pitanja moguće je odgovoriti pomoću baze znanja. Podijeljen je u četiri kategorije, a NordVPN dobar posao objašnjava teme. Kao i neki davatelji usluga, on miješa često postavljana pitanja sa bazom znanja, što može otežati pronalaženje odgovora.

nordvpn-pregled-baze znanja

To je kompenzirano trakom za pretraživanje, što se čini kao nešto što ne možete pogriješiti, ali pronašli smo pružatelje usluga na kojima će članci prikupljati samo određene ključne riječi. To, međutim, nije slučaj sa NordVPN-om. Funkcija pretraživanja uvijek je brzo pronašla članke koji se odnose na našu temu.

Ne možete pronaći direktnu podršku iz baze znanja, ali klikom na “kontaktirajte nas” u podnožju pojavit će se mogućnosti. Live chat je iznenađujuće dobar. Mnogo VPN-ova ima osrednji chat uživo koji je prikladan samo za odgovaranje na osnovna pitanja i preusmjeravanje na bazu znanja. NordVPN poznaje proizvod.

nordvpn-pregled-live-chat

Vjerojatno je i bolja od podrške putem e-pošte. Poslali smo isto pitanje o protokolima putem live chat i e-pošte i dobili smo uglavnom isti odgovor. Live razgovor je trajao samo nekoliko minuta, dok je e-pošta trajala nekoliko sati.

Sve u svemu, nikad se nismo osjećali kao da smo u tako dobrim rukama. NordVPN-ov sustav podrške idealan je, pružajući brze i odgovore putem problema.

Presuda

Želimo da NordVPN bude sve što može biti, ali to nije slučaj. Da je sustav preporuka bio bolji i da je bilo više dosljednosti na svim lokacijama, ne bismo imali problema. Problem je u tome što postoji tako širok jaz između dobrog i lošeg poslužitelja, a pronalaženje opcija za vas djeluje na glavobolju.

Zanemarivši to, NordVPN je otprilike dobar kao što ćete dobiti kada je u pitanju VPN. Sadrži puno mogućnosti, ima velike brzine na nekim poslužiteljima i održava jasnu predanost privatnosti. Od naših VPN pregleda nećete pronaći mnogo boljih opcija.

Što mislite o NordVPN-u? Javite nam u komentarima u nastavku i, kao i uvijek, hvala na čitanju.

Najčešća pitanja o NordVPN-u

 • Pouzdan je NordVPN?

  Kratki odgovor: da. Testirali smo preko 50 VPN-a, a NordVPN je jedan od najsigurnijih za korištenje. To je jedan od najpopularnijih VPN-ovih servisa, zbog čega je vjerojatno malo podložniji hakiranju i drugim prijetnjama. Ipak, za većinu ljudi preporučujemo NordVPN.

 • Nudi li NordVPN besplatnu probu?

  Ne. NordVPN je usluga s plaćenim VPN-om, ali vaš plan podržava 30-dnevna garancija povrata novca.

 • Radi li NordVPN s Netflixom?

  Da, NordVPN surađuje s Netflixom. Naše testiranje pokazuje da više poslužitelja širom svijeta može pristupiti Netflixu bez ikakvih problema.

 • Kako mogu preuzeti NordVPN?

  NordVPN možete preuzeti tako da se prijavite za račun i prijavite se na svoju nadzornu ploču.

 • NordVPN je besplatan?

  Ne, NordVPN nije besplatan. Nema i besplatnog suđenja, ali možete ga testirati bez rizika, uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

 • Koliko poslužitelja ima NordVPN?

  NordVPN ima 5000+ poslužitelja u preko 60 zemalja. Točan broj poslužitelja s vremena na vrijeme fluktuira, stoga preporučujemo provjeriti ažurirane stranice o statusu poslužitelja.

 • Kako se prijaviti na NordVPN?

  Na NordVPN možete se prijaviti iz svog preglednika pomoću gumba “moj račun” na početnoj stranici. Lokalna aplikacija tražit će da se prijavite kad god se otvori.

 • Koja je cijena NordVPN?

  NordVPN košta 11,95 dolara mjesečno, 83,88 dolara godišnje, 95,75 dolara za dvije godine ili 107,55 dolara za tri godine. Trogodišnji plan otplaćuje se na manje od 3 USD mjesečno i u cijelosti se vraća 30 dana.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map