Neograničen pregled VPN-a – ažurirano 2020

VPN Neograničen pregled

VPN Unlimited usluga je dobre sigurnosti, ali bez mogućnosti. Naš ukupni dojam bio je jedan od izgubljenih potencijala, posebno u odjelu za brzinu. Međutim, njeni životni planovi su primamljivi. Pročitajte našu cjelovitu recenziju VPN Unlimited za sve detalje.


VPN-Neograničeno-klizač-IMIDŽ # 1

VPN-Neograničeno-klizač-IMIDŽ # 2

VPN-Neograničeno-klizač-IMIDŽ # 3

VPN-Neograničeno-klizač-IMIDŽ # 4

prijašnji

Sljedeći

VPN Unlimited je virtualna privatna mreža koju smo željeli željeti. U vlasništvu je KeepSolid Inc, tvrtke sa sjedištem u Sjedinjenim Državama i Ukrajini, dio je raznovrsnih škriljaca proizvoda. VPN ima nekoliko sjajnih značajki, posebno poslužitelja posvećenih strujanju (iako nije sam s tim – pročitajte našu recenziju Windscribe za drugi VPN koji čini nešto slično).

Iako se može svidjeti nekoliko stvari, KeepSolid VPN Unlimited čini nevjerojatnih broj neiznuđenih pogrešaka. Na primjer, može zaobići geoblokiranje i zaobići Netflix VPN zabranu, ali međunarodne brzine preuzimanja dovoljno se smanjuju da možda nećete moći ništa učiniti kad budete tamo.

U ovom pregledu VPN Unlimited pokušat ćemo odgovoriti na njegove brojne kontradikcije. Preći ćemo na njegove značajke, cijene, korisničko sučelje, sigurnost, korisničku uslugu i druge točke prije nego što dođemo do zaključka vrijedi li vaš novac. Ako tražite alternativu, sastavili smo i popis najboljih VPN pružatelja usluga.

prednosti & nedostaci

Alternativa za VPN Neograničeno

Značajke

VPN Neograničeno radi ono što treba. Dobiva nekoliko bodova za vatrozid, opcije protokola i pregršt dobrih ideja koje razlikuju njegov popis poslužitelja, ali postoji dragocjeno malo toga što bi ga izdvojilo od prepunog VPN polja. Ako želite uslugu koja nudi pojednostavljen skup značajki bez žrtvovanja funkcionalnosti, pokušajte umjesto toga naš ExpressVPN pregled.

VPN Unlimited možete preuzeti s njegove web stranice. Dostupno je na macOS, Windows i Linux računalima, kao i na iOS i Android mobilnim uređajima. Možete ga koristiti i kao proširenje preglednika na Chromeu, Firefoxu ili Operi.

Najvažniji posao VPN Unlimited-a je povezivanje vas s različitim poslužiteljima i nudi vam nekoliko različitih načina da to učinite. Aplikaciju možete automatski povezati s najboljim dostupnim poslužiteljem ili odabrati neki stojeći popis poslužitelja, uključujući neke optimizirane za dijeljenje datoteka P2P, a druge usmjerene na određene usluge strujanja..

VPN-Neograničeno-povezivanje

Mnogi VPN-ovi imaju ovaj popis u nekom obliku, ali popis VPN Neograničen ističe se na nekoliko načina. Aplikacija vam govori otprilike trenutačno opterećenje prometa kojim svaki poslužitelj trenutno upravlja i daje vam mogućnost da istovremeno pokrenete ping test na cijelom popisu. Možete se automatski povezati i s najboljim poslužiteljem za streaming ili bujicu.

Napredne postavke

Izvan same veze, VPN Unlimited omogućuje vam upravljanje računom i prebacivanje između protokola unutar aplikacije. Uključuje i DNS vatrozid koji sprečava kompromitirane web stranice od krađe vaših podataka ili preuzimanja zlonamjernog softvera.

VPN-Neograničeno-moj-račun

Možete odlučiti hoće li se VPN pokrenuti pri pokretanju uređaja, odabrati želite li slati izvješća o programskim pogreškama na KeepSolid i doći do korisničke podrške unutar aplikacije.

To je otprilike to. VPN Neograničen jedna je od značajnijih usluga s nedostatkom značajki koje smo vidjeli nedavno. Nekada je imao prekidač kill, ali čini se da je ta značajka uklonjena zbog loših performansi. Čini se da se dogodila ista stvar sa podijeljenim tuneliranjem (ako je to razbijač posla za vas, StrongVPN nudi izvrsnu mogućnost split tunnelinga besplatno).

Plaćeni dodaci

Na jednoj od kartica VPN Unlimited pronaći ćete izbornik dodatnih funkcija za premium pregledavanje. U Americi, Europi i Aziji možete kupiti vlastiti privatni poslužitelj u prosjeku 25 dolara mjesečno ili osobni IP za 15 dolara. Imajte na umu da privatni poslužitelji imaju ograničenje podataka u rasponu od 1TB do 3TB.

Pregled mogućnosti neograničenih VPN-a

VPN neograničen logotipwww.vpnunlimitedapp.com

Počinje od 278 dolara mjesečnoSvi planovi

Općenito

Metode Plačanja
PayPal, kreditna kartica, Amazon Pay, Mint, WebMoney, Yandex.Money, Alipay, Qiwi Wallet

Prihvaća cryptocurrency

Istovremene veze
10

Podržava podijeljeno tuneliranje

Neograničena propusnost

Besplatna proba je dostupna
7 dana

Razdoblje povrata novca
7 dana

Količina poslužitelja u cijelom svijetu
400+ poslužitelja u 56 zemalja

Okna za radnu površinu
Windows, MacOS, Linux

Mobilni OS
Android, iOS

Proširenja preglednika
Chrome, Firefox, Opera

Može se instalirati na usmjerivač

streaming

Može pristupiti Netflix US

Može pristupiti BBC iPlayeru

Može pristupiti Hulu

Može pristupiti Amazon Prime Video

sigurnosti

Vrste šifriranja
256-AES

Dostupni su VPN protokoli
IPSec, OpenVPN, L2TP, IKEv2, KeepSolid Wise, WireGuard

Omogućeno pri pokretanju uređaja

Omogućuje bujicu

Pravila bez evidentiranja

Prošao DNS test propuštanja

Dostupan Killswitch

Uključen je zlonamjerni softver / blokator oglasa
DNS vatrozid

podrška

Live Chat
24/7

Podrška putem e-pošte
24/7

Telefonska podrška

Korisnički forum

Baza znanja

cijena

Ne postoji besplatni plan za VPN Unlimited, ali možete dobiti besplatno probno razdoblje sedam dana. Da biste to učinili, ne morate kliknuti vezu; samo preuzmite aplikaciju i započnite bez unosa načina plaćanja. Nakon sedam dana od vas će se zatražiti da otkažete ili platite.

Cijene za KeepSolid VPN Neograničeno sjede oko prosjeka u industriji. Svaka pretplata pruža vam sve dostupne značajke, kao i neograničenu propusnost. U planu su veliki popusti za jednogodišnju i trogodišnju kupnju. Jedini zaokret je da svaka duljina plana ima zasebne cjenovne slojeve za različit broj uređaja, kako je detaljno prikazano u tablici u nastavku.

Doživotni ugovor jedan je od najpoželjnijih najpovoljnijih pogodnosti VPN Unlimited-a, ali ako krenete sa stranice s cijenama na njegovoj web stranici, posao će vam možda u potpunosti nedostajati. 

Da biste vidjeli trajni ugovor na svojem pregledniku, morat ćete posjetiti stranicu s cijenama u anonimnom prozoru – čak i ako ste trenutno povezani s VPN Unlimitedom, što je potpuno bizarno. Međutim, to se jasno vidi i u samoj aplikaciji. Većina ostalih VPN-a ograničavaju se tijekom svog životnog posla na lako iskoristive prozore, pa ovdje prednjači VPN Unlimited.

Sretni smo što možemo vidjeti široku paletu načina plaćanja koje VPN Unlimited prihvaća, što je liga ispred prosječne VPN usluge. Uz kreditne kartice i PayPal možete koristiti bitcoin, Amazon Pay, Mint, WebMoney, Yandex.Money, Alipay ili Qiwi Wallet.

Stranica sa stvarnim cijenama navodi sve ove kao neodređene “druge metode”, što otežava točno odrediti na koji način možete platiti. Još je jedna velika prodajna metoda, a nismo sigurni zašto ga VPN Unlimited krije.

Jednostavnost korištenja

VPN usluga bez mnogo mogućnosti nije uvijek loše. Ne smeta nam što VPN Unlimited ne odvlači svoje temeljne funkcije s nepotrebnim dodacima. Međutim, nedostatak kontrole u kombinaciji s neizbježnim poboljšanjem povećava se. 

Za VPN usluge koje je zabavno koristiti i minimalno je prodajnih mjesta minimalno, pogledajte našu recenziju TunnelBear ili Hide.me pregled.

Preuzimanje VPN Unlimiteda bilo je nevjerojatno brzo. Nakon potvrde plaćanja na web stranici, preuzeli smo klijenta i stvorili korisnički ID. Otvaranje aplikacije zatražilo je pomoćni alat za preuzimanje, ali i to se vrlo brzo dogodilo.

VPN-Neograničeno-preuzimanje

Glavna upravljačka ploča i popis poslužitelja VPN Unlimited-a lako se kreću. Po popisu se možete kretati, pretraživati ​​ili samo povezati optimalni poslužitelj. Popis prikazuje opterećenje svakog poslužitelja, koje će biti žuto ako je preko 50 posto, a crveno ako je preko 80 posto.

VPN-Neograničeno-server-lista

Svaki poslužitelj može se favorizirati jednim klikom. Poslužitelji specifični za streaming uključuju još jedan gumb koji vas vodi izravno na početnu stranicu te usluge strujanja. Teoretski se možete povezati s Disney + serverom, zatim skočiti na Disney + web mjesto i početi gledati Moanu samo 30 sekundi nakon otvaranja ploče VPN Unlimited (pogledajte naš članak o gledanju Disney + da biste saznali više).

Postoji nekoliko nedostataka glavnog sučelja, kao što karta ne čini ništa. Očekivali smo da će to biti još jedan način odabira poslužitelja, ali to je samo prilika da se VPN pohvali koliko poslužitelja ima. Također želimo da prostor na natpisu na vrhu prozora nije bio posvećen nadogradnji.

Postavke

Sve ostalo nalazi se u prozoru s postavkama u gornjem desnom kutu glavne upravljačke ploče. Prvi izbornik, “moj račun”, omogućuje vam kontrolu nad računom bez otvaranja prozora preglednika. Možete se prijaviti i odjaviti, promijeniti zaporku i odlučiti hoće li VPN aplikacija tražiti lozinku kad se otvori.

Možete i kupovati. Dodatnom vremenu može se dodati na vašu pretplatu VPN Unlimited iz aplikacije; Da biste kupili ostale proizvode KeepSolid koje ova stranica oglašava, morat ćete ući u svoj preglednik. Neki od njih – kao što su Private Browser, SmartDNS i KeepSolid Sign – imaju smisla, ali cilj i zadaće organizatori uopće ne odgovaraju sigurnosnoj temi..

VPN-Unlimited-settings-kartica

Na kartici “postavke” možete ručno promijeniti svoj protokol ili VPN Unlimited odabrati najbolji za vašu trenutnu situaciju. Možete i uključiti ili isključiti vatrozid DNS-a, odabrati želite li slati izvješća o programskim pogreškama, postaviti VPN da se pokrene pri pokretanju sustava ili deinstalirati VPN Neograničeno.

Kartica “Informacije” omogućuje vam slanje povratnih informacija KeepSolid-u, ali to otvara vašu aplikaciju za poštu, što može biti neugodno ako koristite poštu u pregledniku. Na ovoj se kartici također navodi koju verziju VPN Neograničenog koristite i omogućuje vam provjeru ažuriranja.

Kartica “podrška” pruža vam mogućnost dobrodošlice za prebacivanje želite li VPN tražiti povratnu informaciju o vašoj vezi; sjajno je moći poslati te informacije, ali ne želite se uvijek baviti time. Odavde možete podnijeti ulaznicu za podršku unutar aplikacije ili otići na FAQ u vašem zadanom pregledniku.

Ubrzati

Testirali smo VPN Unlimited spajajući se na niz sve udaljenijih poslužitelja i pomoću speedtest.net-a provjerili brzinu preuzimanja i učitavanja i ping za svakog. Naši rezultati nisu bili sjajni. Ovi su testovi provedeni s IP-om u Sjedinjenim Državama.

Lokacija poslužitelja: Ping (ms) Preuzimanje (Mbps) Učitavanje (Mbps)
Sjedinjene Države (nezaštićeno)2514.012.23
Sjedinjene Države (zaštićeno)2812.402.24
Kanada1735.112.20
Meksiko1614.332.19
Čile3680,270.35
Kipar4242.382.25
Južna Korea3000.431.27

Naši rezultati za svugdje izvan Sjedinjenih Država bili su toliko loši da smo pretpostavili da je problem morao biti pri kraju. Dobivanje nekoliko sekundnih mišljenja pokazalo je mješovite rezultate, pri čemu su neki recenzenti postigli dobru brzinu, a drugi isti usporenja kao i mi.

Interni ping test pokazao je bolje brzine nego što smo dobili, pri čemu je VPN Unlimited povećao latenciju za raspon od oko 80 do 400 posto, što zapravo nije grozno u usporedbi sa cijelim VPN poljem. Također je važno napomenuti da su brzine unutar Sjedinjenih Država bile izvanredne, s jednim od najmanjih smanjenja brzine za preuzimanje koju smo ikada vidjeli.

Također smo testirali nekoliko P2P poslužitelja. Kao što možete vidjeti u tablici, oni su nam dali približno iste rezultate kao i opći poslužitelji, s pristojnim i velikim brzinama unutar Sjedinjenih Država i strmim performansama opadaju bilo gdje drugdje.

P2P poslužitelj: Ping (ms) Preuzimanje (Mbps) Učitavanje (Mbps)
Sjedinjene Države (nezaštićeno)2514.012.23
Sjedinjene Države (P2P)549.792.22
Kanada1605.452.11
Francuska3430.340.14
Rumunjska4172.062.23

Napokon smo testirali neke poslužitelje specifične za streaming tvrtke KeepSolid VPN Unlimited. Ovo su bili oni kojima je bila potrebna najbrža brzina preuzimanja i, na sreću, isporučeni su. Netflix preporučuje minimalno 5 Mbps za strujanje, a sve to puše koji ograničavaju iz vode.

Poslužitelj struje: Ping (ms) Preuzimanje (Mbps) Učitavanje (Mbps)
Sjedinjene Države (nezaštićeno)2514.012.23
Netflix6311.342.14
Hulu569.662.00
Disney+6110.162.08

Oprezno smo označavali VPN Unlimited zbog brzine jer postoji toliko vanjskih čimbenika koji mogu utjecati na povezivanje. Prozorno ćemo reći kako je sjajan VPN za podmetanje poslužitelja u vašoj zemlji, ali loš izbor za međunarodni rad.

Ako vam je brzina najveći prioritet, umjesto toga preporučujemo da odaberete s popisa najbržih VPN-ova kako biste bili sigurni.

sigurnosti

KeepSolid VPN Unlimited osigurava podatke korisnika šifriranjem AES-256, koje inzistira na nazivanju “vojnog razreda”. Web stranica je u pravu da ovu enkripciju američka vlada koristi za zaštitu državnih tajni, ali također je u ovom trenutku koriste gotovo svi drugi. AES-256 se u osnovi ne može pokvariti, tako da ne možemo kriviti VPN Unlimited zbog oslanjanja na njega.

VPN vam omogućuje izbor nekoliko protokola. Međutim, to ne čini sjajan posao razlikovanja među njima. OpenVPN i IKEv2 opisani su kao “visoke performanse & zaštita podataka “, a mjehurići ispod izbornika ne pomažu u razlikovanju istih (pogledajte našu kvantitetu VPN protokola ako želite znati više).

Možete i ići s vlastitim UDP ili TCP protokolima KeepSolida ili koristiti WireGuard, novi protokol otvorenog koda koji je i dalje u beta verziji. Ipak, ne preporučujemo upotrebu WireGuarda. Njegova glavna prodajna točka je da ima manju bazu kodova od OpenVPN-a, a male, upravljane baze podataka ne teže dugo trajati u projektima otvorenog koda s tisućama suradnika.

VPN-Neograničeno-leak-testa

Koristili smo ipleak.net za testiranje na curenje IP, DNS i WebRTC i nismo otkrili ranjivosti. VPN Unlimited dobiva visoku ocjenu za dobru enkripciju i protokole, ali gubi bodove zbog nedostatka jasnih podataka u aplikaciji o tome što ti protokoli znače. Nije prihvatljivo da odabir „optimalnog“ ne govori koji ste protokol odabrali VPN.

Za VPN sa sigurnošću za koje smo sigurniji, pogledajte našu NordVPN recenziju ili naš CyberGhost pregled.

Privatnost

Pravila o privatnosti za VPN Unlimited ista su kao i pravila nadređene tvrtke KeepSolid. To se navodi na web lokaciji KeepSolid na stranici koja je definitivno opsežna, ali prilično neprobojna za svakodnevne čitatelje. Također ne postoje, na primjer, korisni sažeci odjeljaka koji ste dobili uz Surfshark-ovu politiku privatnosti (za više detalja pogledajte našu recenziju Surfsharka).

VPN-Neograničeno-privatnost-politika

KeepSolid sprema osobne podatke koje vi voljno dajete, poput vašeg imena i adrese e-pošte. Automatski prati vašu IP adresu, zemlju i vremensku zonu, zajedno s količinom web prometa u određenoj sesiji i vašim radnjama na vlastitoj web lokaciji KeepSolid. Prikuplja vaše osobne podatke od marketinških tvrtki za reklamiranje svojih proizvoda.

Da bismo držali zaslugu KeepSolida, jasno je precizirana njegova politika zapisivanja. Obećava da neće nadzirati ili spremati navike pregledavanja dok koristite VPN Unlimited. Također obećava brisanje osobnih podataka koje sprema tijekom sjednica, poput vašeg IP adrese i vrste preglednika. Od ovog ažuriranja KeepSolid nije najavio veće propuste.

Ipak, iz nekoliko razloga ovdje nismo baš sigurni. Podaci KeepSolid priznaju da ih je potrebno dijeliti s trećim stranama – i to na globalnoj mreži – dovoljno. Što je još gore, to je da je sa sjedištem u Sjedinjenim Državama, čiji lagani zakoni o privatnosti i članstvo u obavještajnoj mreži Five Eyes znače koji podaci koje spremaju nisu sigurni od pozivanja na pozive..

Više pojedinosti o tome zašto je to problem potražite u našem objašnjavatelju obavještajnih sporazuma Pet oka, devet i četrnaest očiju.

Performanse struje

Streaming brojke uvelike u markiranju VPN Unlimited-a do točke u kojoj je to toliko usluga strujanja kao i aplikacija za privatnost. Budući da ima poslužitelje usmjerene na strujanje, koristili smo ih za testiranje streaming performansi. Svaki bi trebao biti savršen za gledanje drugačije usluge. Postoji i jedan koji je upravo označen kao “streaming”, što stvari čini malo zbunjujućim.

VPN-Neograničeno-streaming-poslužitelja

Naši testovi brzine pokazali su da serveri za streaming obično imaju velike brzine koje su i više nego dovoljno brze za video. Netflixov poslužitelj primio nas je u Netflix pri prvom pokušaju. Hulu poslužitelj je izvrsno radio, kao i BBC iPlayer i Amazon Prime.

Poslužitelj Disney + otišao je još gore. Točno nije blokirano, ali unatoč snažnom testu brzine, web-lokacija se usporila toliko da je glavnoj stranici za snimanje trebalo nekoliko minuta (zatvorili smo se nakon šest). Međutim, mi smo spremni to nazvati vanjskim.

Zasad VPN Unlimited izgleda solidan izbor za strujanje. Ipak, savjetujemo oprez, budući da se ovi poslužitelji nalaze u SAD-u, a brzine mogu naglo padati prilikom prelaska međunarodnih granica. Ako želite neke alternative, potraga za najboljim VPN-om za Netflix i Hulu mogla bi nam pomoći.

Lokacije poslužitelja

Gore smo spomenuli da VPN Unlimited čini mapu lokacija svojih poslužitelja dio glavnog prozora UI. Pogledajmo to bliže.

VPN-Neograničeno-server-lokacije

Specifični brojevi nisu sljedeći, ali KeepSolid tvrdi da VPN Unlimited ima više od 400 poslužitelja u 56 zemalja. Ovaj se broj sudara na više od 70 ako uključite P2P i servere za strujanje.

Volimo tražiti različitost od količine. KeepSolid VPN Unlimited ima poslužitelje na nekoliko lokacija sa manje zastupljenosti: jednom u Srednjoj Americi, dva u Južnoj Americi, dosta širom Južne Azije i nekoliko iznenađenja, poput Libije. Čudno je da karta prikazuje barem jedan poslužitelj koji se ne pojavljuje na popisu, negdje u zapadnoj Africi, kraj Gane.

U ovom trenutku u VPN utrci s oružjem, 400 poslužitelja je sjajan početak i ništa više. Za usporedbu, NordVPN i ExpressVPN do sada su srušili 1.000 poslužitelja. Međutim, mi volimo da su Istočna Europa i jugoistočna Azija temeljito pokriveni.

Služba za korisnike

VPN Unlimited omogućuje jednostavno korisničku podršku putem desktop aplikacije. Na kartici samorazjašnjenja „podrška“ možete se uputiti na FAQ u svom pregledniku ili direktno poslati kartu.

VPN-Neograničeno-pomoć-ulaznica

Ulaznica ima unaprijed ispunjene važne podatke, što je izuzetno korisno. Uz to, podrška obećava da će vam se obratiti u roku od sat vremena, ali obično je to približno 20 minuta, a služba za korisnike jedna je od najprodavanijih VPN Unlimited grupa. Odgovori na tehničke i naplate na račune bili su dobro osmišljeni i očito nisu zalijepljeni kopijom.

VPN-Neograničeno-baze znanja

Baza znanja jasno je napisana i opsežna, posebno odjeljak za rješavanje problema, koji izvrsno drži ruke korisnika kroz poznate bugove. Iako ne postoji korisnički forum, za ovu kategoriju nemamo problema dati visoku ocjenu VPN Unlimited.

Presuda

Do sada je u ovom VPN Unlimited pregledu trebalo biti jasno da ovdje nismo pronašli mnogo za preporučiti. VPN Unlimited ni na koji način nije jedan od najgorih VPN-ova; usluga mora biti aktivno neprijateljski napuštena na taj popis, a ne samo nemarna. Izrađuje pristojnu strujnu pomoć, ali i dalje dobiva na svoj način.

Neke njegove najveće prodajne točke – poput životnog plana i ogromne mogućnosti plaćanja – izgleda da se skrivaju namjerno, dok ostale reklamirane značajke izostaju (gledajući vas, ubijajte prekidač i podijelite tuneliranje). Sve je druge stvari, posebno poslužitelje usmjerene na strujanje – lako pronaći, ali ne rade.

Dok se ostale VPN-ove uče i rastu, KeepSolid VPN Unlimited urušava se sam po sebi. Ako izuzmete veliku, objavljenu korekciju tečaja, bolje je da se ne držite dalje.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map