Moja sigurna VPN recenzija – novi sadržaj – ažurirano 2020

Moja sigurna VPN recenzija

My Secure VPN potpuno je novi pretendent sa sjedištem u Velikoj Britaniji koji jednostavno nema mogućnost da se bori s konkurencijom. Međutim, podrška je izvrsna, što znači da tim koji stoji iza nje možda ima neki dan sjajnog učinka. Pročitajte ili pregledajte cjelovite detalje.


najbolje-VPN-recenzije

Moja sigurna VPN gotovo je bez problema na virtualnoj privatnoj mreži. Ne nudi posvećenog klijenta, već umjesto toga korisnicima omogućuje instalaciju softvera treće strane s otvorenim kodom za korištenje njegove usluge. Ima samo nekoliko poslužitelja, a svi osim jednog nalaze se u Europi.

Osim toga, otkrili smo DNS-ove propuste tijekom testiranja, što My Secure VPN čini nepouzdanim kada je u pitanju sigurnost. Ima ograničene mogućnosti plaćanja i ne prihvaća kreditne kartice. 

Iako postoje svijetle točke, o kojima možete pročitati u našoj recenziji My Secure VPN u nastavku, problemi s uslugom nemoguće ih je preporučiti. Ako ste zainteresirani za otkrivanje VPN pružatelja usluga koje preporučujemo, uputite se na naš najbolji VPN pregled.

prednosti & nedostaci

Značajke

Moja sigurna VPN ne nudi klijenta. Umjesto toga, korisnicima pruža konfiguracijsku datoteku koja se mora postaviti u klijent treće strane. U bazi podataka nalaze se upute kako koristiti konfiguracijsku datoteku s javno dostupnim OpenVPN klijentom i SoftEther VPN-om, kao i u postavkama iOS i Android uređaja.

MySecureVPN-postavke

Zbog toga se može reći da My Secure VPN nema značajke. Konfiguriranje VPN-a u postavkama telefona ili tableta znači da neće imati stvari poput prekidača za zaustavljanje, što je ključni dio sigurnosti VPN-a.. 

Što se tiče klijenata, OpenVPN je poštovani protokol, ali ponuđeni klijent je lošiji. Omogućuje vam pokretanje aplikacije prilikom pokretanja, ali nema prekidač “kill”, što je relativno nesigurno u usporedbi s većinom konkurenata.

Nastavit ćemo roniti na probleme koji uzrokuju u odjeljku “jednostavna upotreba”, ali nepotrebno je reći da je My Secure VPN u velikoj mjeri neupotrebljiv. 

Ako tražite VPN bogat značajkama, pogledajte našu ExpressVPN recenziju. Klijent ExpressVPN-a pokriva najvažnije značajke osnovnog VPN-a, kao i mnoštvo značajki kvalitete života, poput podijeljenog tuneliranja.

Pregled sigurnosnih VPN značajki

cijena

My Secure VPN nudi dvije vrste planova i svaki se može kupiti u tri vremenska okvira. Postoji dinamična IP VPN i namjenska IP VPN. Dinamički IP je način na koji djeluje većina VPN-a. Omogućuje vam nasumično dodijeljenu IP adresu svaki put kada se povežete. 

S druge strane, namjenski IP znači da ćete imati namjenski poslužitelj na koji se povežete svaki put kada uključite VPN. To ima nekoliko nedostataka, poput činjenice da IP može biti na crnoj listi, i nema mnogo prednosti u odnosu na dinamičku IP opciju. Plus, to je dvostruko više.

Sve cijene na web lokaciji My Secure VPN navedene su u kilogramima, pa smo ih pretvorili u dolare da bismo usporedili s cijenama ostalih pružatelja VPN-a. Zbog toga cijena može varirati ovisno o stopi pretvorbe.   

Kada je riječ o namjenskoj IP opciji, cijene su u skladu s vrhunskim pružateljima usluga i nisu privlačne s obzirom na to koliko malo My Secure VPN može ponuditi. 

Dinamična IP opcija ima solidne mjesečne cijene, ali nudi samo oko 50 centi mjesečno uštede za prijavu na dulje razdoblje. Osim toga, duža vremenska razdoblja su samo tri i šest mjeseci.

Dugoročne cijene moje sigurne VPN ne mogu se nadmetati sa uštedama koje nude godišnje i dvogodišnje opcije koje pruža proračunski davatelj usluge Windscribe. Više o uštedama Windscribe ponude možete pročitati u našem cjelovitom pregledu Windscribe-a.

My Secure VPN nudi besplatno 24-satno probno razdoblje, ali za one koji žele isprobati VPN besplatno, umjesto toga, preporučujemo da pogledaju naš popis besplatnih VPN usluga. Postoje i pravila o povratu novca, ali na početnoj stranici My Secure VPN stoji da je razdoblje povrata tri dana, dok Uvjeti kažu da je sedam dana. 

Takve sukobljene ili nepotpune informacije mogu se pronaći na web stranici My Secure VPN. 

Za načine plaćanja My Secure VPN uzima PayPal i Coinbase, što znači da možete plaćati bitcoinima i drugim kripto valutama. Plaćanje kreditnom karticom nije ponuđeno.

Jednostavnost korištenja

Kao što je spomenuto, My Secure VPN nema svog klijenta. Umjesto toga, on omogućuje korisnicima preuzimanje klijenata treće strane i nudi konfiguracijske datoteke koje prikazuju tim klijentima servere na koje se mogu povezati. 

Iako to nije nužno težak proces, više je gnjavaže nego ako je My Secure VPN ponudio klijenta. Za naše testiranje koristili smo OpenVPN klijent, a iako je OpenVPN protokol vrhunac, klijent nije sjajan.

MySecureVPN-klijent

Korisničko sučelje je sve samo ne. Vaš poslužitelj odaberete desnim klikom na ikonu u programskoj traci. Nakon što odaberete željenu lokaciju, od vas će se tražiti da unesete zaporku, koju My Secure VPN generira za vas i šalje vam e-poštom. To ima svoj niz problema, kao što možete pročitati u našem sigurnosnom vodiču za e-poštu.

Svaki put kada koristite novi poslužitelj, morate ponovno unijeti nasumično dodijeljenu lozinku. Nakon toga, klijent će upamtiti vašu zaporku za taj poslužitelj ako klikne na okvir “zapamti zaporku”. U suprotnom, otvorit ćete svoju e-poštu za kopiranje i lijepljenje zaporke svaki put kada se povežete s VPN-om, osim ako ne koristite jednog od naših najboljih upravljača lozinkama.

MySecureVPN-Lozinka

Također smo imali problem s promjenom poslužitelja pomoću klijenta OpenVPN. Kad smo se pokušali povezati s novim poslužiteljem dok smo bili povezani s VPN-om, klijent se zamrznuo. Ako se tako može nazvati, rješenje je bilo prekinuti vezu i zatvoriti klijent svaki put kad smo htjeli promijeniti poslužitelje.

Budući da ne nudi posvećenog klijenta, My Secure VPN je daleko iza krivulje u pogledu lakoće upotrebe. Ako vas zanima kako izgleda VPN prilagođen korisniku, pročitajte našu NordVPN recenziju.

Ubrzati

Speed ​​je snažno odijelo Moje sigurne VPN mreže. Tokom našeg testiranja otkrili smo da su njegove performanse impresivne, sa ping puta dovoljno niskim da ga postanu najbolji u VPN-u za igranje. Da nije bilo svih problema s uslugom.

Lokacija: PingDownUp
Nezaštićeno (Virginija)1472,015.82
Ujedinjene države3171.035.70
Velika Britanija9068,184.70
Francuska9270,885.51
Njemačka10767.824.63
Poljska12469,715.20

Na našem testiranju izgubili smo samo nekoliko megabita u sekundi stalne brzine preuzimanja. Ova je izvedba bila dosljedna i na svim poslužiteljima koje smo testirali. Učinak prilikom pregledavanja bio je ono što biste očekivali i s tim brojevima.

Stranice se brzo učitavaju na svim poslužiteljima i video zapisima učitanim u visokoj rezoluciji bez primjetnog zastoja. Iako je učinak My Secure VPN-a respektabilan, postoje razlozi za to što ćemo ih detaljnije pogledati u sljedećem odjeljku. 

Zbog svih problema koje VPN ima, ne možemo ga preporučiti. Pozivamo one koji traže brzi VPN da umjesto toga provjere naš najbrži VPN članak.

sigurnosti

Dva su čimbenika u pitanju sigurnosti: protokol i enkripcija. Za protokole su dostupni OpenVPN i L2TP. Predlažemo korištenje OpenVPN-a jer nudi dobru sigurnost i solidne performanse. 

Što se tiče enkripcije, My Secure VPN koristi SSL tunel, što nije dobro i godinama se ne smatra sigurnim. Ta enkripcija je vjerojatno odgovorna za nisko ping vrijeme koje smo vidjeli jer zahtijeva manje obrade od šifri kao što je AES 256-bitni.

U našem testiranju otkrili smo da My Secure VPN ima curenja DNS-a i da koristi belgijski Google DNS poslužitelj kao i naš lokalni davatelj internetskih usluga DNS. 

MySecureVPN-curenja

To znači da unatoč korištenju navodno sigurne veze s tunelom VPN-a još uvijek postoje zabilježbe vaših mrežnih aktivnosti koje drže Google i vaš ISP. To pobija svrhu upotrebe VPN-a i ostavlja papirnati trag onoga što ste postavili na mreži.

Privatnost

Moja sigurna VPN nema posvećena pravila o privatnosti na svojoj web stranici i sadrži samo nekoliko redaka u svojim uvjetima i odredbama u vezi s podacima koje prikuplja i kako ih koristi. 

U prvom retku izraza navodi se da će se prikupljeni podaci koristiti samo za ispunjavanje vaše narudžbe i neće biti dijeljeni ni s kim iz bilo kojeg razloga. Da biste ispunili svoju narudžbu, My Secure VPN prikuplja vaše ime i adresu e-pošte, ali ako želite istinsku anonimnost, ništa vas ne sprečava da plaćate Coinbaseom i dajete lažno ime i bacate e-mail adresu.

Na kraju, uvjeti kažu da se vaša IP adresa prikuplja kad posjetite web mjesto kako biste spriječili lažne kupnje. Iako pomalo utjehu, preferiramo cjelovitu politiku privatnosti.

Performanse struje

Streaming My My Secure VPN bio je miješana vreća. Iznenađujuće, BBC iPlayer radio je, unatoč curenju DNS-a, kao i Netflix. Kad je to rekao, Hulu je otkrio VPN i rekao nam da ga moramo isključiti kako bismo gledali išta. Amazon Prime Video rekao nam je da sadržaj nije dostupan na našoj lokaciji. 

Za web stranice koja su radila, kao što smo vidjeli u odjeljku “brzina”, stvari se brzo učitavaju i brzo se osjećaju. U svim su se slučajevima videozapisi učitavali pri 1080p i nikad nismo imali problema s punjenjem ili mucanjem. 

To je rečeno, zbog nedosljednih performansi s jedne web stranice za streaming na drugu, predlažemo da pogledate naš vodič o tome kako pobijediti Netflix VPN zabranu kako biste pronašli davatelja koji može pouzdano probiti VPN sustave za otkrivanje VPN pružatelja usluga..

Lokacije poslužitelja

My Secure VPN nudi samo pet lokacija poslužitelja širom svijeta. To su SAD, Velika Britanija, Poljska, Njemačka i Francuska. Nema poslužitelja u Aziji, Južnoj Americi ili Africi. 

Širenje lokacija poslužitelja grupirano je u Europi, s izuzetkom poslužitelja u SAD-u. Nedostaje popis poslužitelja i ostavlja mnoge lokacije bez brzog poslužitelja u blizini. Čak mu nedostaju neke ključne geoblokirane regije. 

Ako vas zanima čitanje o VPN pružatelju koji nudi ogroman broj poslužitelja i lokacija, pogledajte naš pregled HideMyAss. Nudi preko 1.000 poslužitelja na više od 280 lokacija u 190 zemalja širom svijeta.

Služba za korisnike

Unatoč nedostacima My Secure VPN, moramo mu priznati korisničku podršku. Iako baza podataka na licu mjesta nije pripremljena, odgovori e-pošte brzi su i korisni.

MySecureVPN-Baza

Kad smo poslali kartu za podršku, dobili smo odgovor u nekoliko minuta, s detaljnim i konkretnim informacijama koje su odgovorile na naše pitanje. Predstavnici su bili korisni i ljubazni, čineći korisničku uslugu jednim od jačih dijelova usluge My Secure VPN.

Iako su službenici za podršku e-poštom korisni i brzi, ne postoji chat ili telefonski broj uživo koji bi se koristio kao alternativa, što znači da je dobivanje ulaznice za podršku jedini način za pomoć kada vam je potrebna. 

Presuda

Iako smo završili pozitivno, My Secure VPN je sveukupno imao loše rezultate. DNS propuštanja katastrofalna su ranjivost u sigurnosti i nedostatak klijenta ostavlja My Secure VPN neplodan u pogledu značajki. 

Ne postoji prekidač za zaustavljanje, što je još jedan veliki zastoj u sigurnosti, a ostale značajke, poput podijeljenog tuneliranja, također su izostavljene. Ako tražite VPN, preporučujemo da se uputite na cijeli popis VPN recenzija, a ne da idete uz My Secure VPN.

Ako imate iskustva s My Secure VPN, voljeli bismo čuti o tome u komentarima u nastavku. Kao i uvijek, hvala na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map